Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hatalmas kis hazugságok 1x02 - Az anyáskodó

2017. március 02. 08:03 - zsitta

A második héten kezdenek jobban kibontakozni a szereplők közötti szálak, és egyre inkább elindultunk a szép felszín alatti csúnyaságokhoz is. A kihallgatások folytatódnak párhuzamosan a történettel, bár egyelőre ez annyit jelent, mint egy hatalmas puzzle pereméből kapni néhány darabkát.

Csóri Ziggy nagyon nem szeretne bemenni az első tanítási napjára egészen érthető okokból, mivel egy elkényeztetett kiscsaj kipécézte magának és fojtogatással vádolja. Közben Celeste férje halálra sértődött, mert egy kontrollmániás kis buzi, de később Madeline-nel együtt jógázni mennek, hogy kiengedjék a gőzt. Hiába lazulnának, mert felfedezik az órán Maddie exférjét a nőjével párhuzamosan, amin M jól felbassza magát, hiszen a csajnak saját jógastúdiója van, de nekik pont ott volt kedvük nyújtózkodni, ugye.

b1.jpg

Ugrunk, Celeste arra megy haza, hogy a seggfej férje még mindig szarrá van sértődve azon, hogy nem mehetett a srácok első napjára jópofizni. Erre C ezt közli vele, hogy egy kurva nagy jampi, majd kap egy kurva nagy pofont az arcába. Amikor viszonozza, a pasinak áll fentebb, és hozzábassza a falhoz, majd félig meddig megerőszakolja, de ha választani kéne, hogy melyik, akkor inkább igen, mint nem.

Jane és Maddie elmennek a srácokért, Ziggy pedig szomorúan száll be a kocsiba, mert Amabella mindenkit meghívott a szülinapi zsúrjára, csak őt nem. Madeline később a családja előtt teszi a dolgot szóvá, de a vita addig fajul, hogy Abigail újra cukkolni kezdi Bonnieval. Ez a végszó, M rituálészerűen lebassza a villáját a tányérra, és már kint is van sértődötten a tengerparton, Ed pedig megy utána. Mivel már baromira unja, hogy a felesége 15 év után is feszt Nathannel foglalkozik, kiosztja őt, Abby pedig látja a jelenetet az ablakból, és elégedetten vigyorog. Közben én meg rájöttem, hogy az előző résznél hülyeséget írtam, hiszen Madeline nem azért haragszik az exférjére, mert kb. egy időszakban ejtette teherbe a másik nővel együtt, hanem mert 15 évvel ezelőtt elhagyta őt kisgyermekes anyukaként - Chloe apja pedig a hippi de jó arc Eddy.
b2.jpg

M este találkozni invitálja legjobb barátnőjét, ahol hamar kiderül számunkra, hogy 1, Celeste sokkal kevesebb dologba avatja be Maddiet, mint fordítva 2, hogy Ed korábbi állítása, miszerint M vonzza a sérült embereket, igaznak látszik, hiszen barátnője az esetek többségében élvezi, hogy pofozkodás utáni zacsiűrítésre használják. Ha mindez nem lenne elég gáz, megjelenik Renata fontoskodni, és a szöszi feleség megjegyzi, hogyha Ziggy nem mehet a buliba, akkor Chloe sem fog, ez pedig azzal egyenlő, hogy senki más se megy.

Másnap reggel Abigail táskájából fogamzásgátló pottyan ki, Madeline pedig kurva ideges lesz, főleg akkor, amikor kiderül, hogy Bonnie áll a háttérben. Miután fél óra múlva elküldi a csajt a picsába, Nathan találkozni hívja a birkatürelmű Edet, mert a volt feleségének már nem merné nyíltan megmondani a tutit. Természetesen itt is kiderül, hogy nem csak egy értelmes mondatot képtelen összerakni, de még egy érzéketlen hülyegyerek is, és csak nagyokat pislog, amikor Ed higgadtan megvédi a feleségét, őt pedig lealázza a föld alá.
b3.jpgUgrunk, M beviharzik a színházba, hogy a rendezőt megpróbálja meggyőzni arról, hogy vállalja be a darabot, és hogy visszaszívja a "bekaphatod úgy jó mélyen" c. kijelentését, amikor meglát két jegyet és kvázi megjelenik a feje felett világító lámpa. Amabella bulija befuccsol, ugyanis Maddie elhívta a gyerekeket a Jégvarázsra, és hát jó, hogy Olafék kalandozása Tündérországban érdekel mindenkit, és nem valami béna pónilovas ugrálóvár.

Közben a Chloe és Skye Társkereső Iroda első megbízása is kudarcba fulladt, miszerint ha Ziggy kedvesen megpuszilja Amabellát, akkor az utóbbi megbékél, és felhagy a basztatással. Nem akarok csúnyát mondani, mert csak egy gyerek karakterről van szó, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy a kiscsaj megint hisztit csapott, az anyja pedig szexuális bántalmazásnak kiáltotta ki a dolgot. Nem nevetséges egyébként.

b4.jpg

Az éj leszállt, és mindenki a maga módján zárja a napot: Jane el van keseredve mert a kedves és szupercuki fiát megint basztatják, és kis szörnyetegnek nevezték; Maddie és Ed szívmelengetően kibékülnek, ennek pedig Abigail láthatóan kurvára nem örül; Celeste pedig újra tárgya a pöcs Perry kielégülésének.. Jó éjszakát mindenkinek.

15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

candyperfumegirl 2017.03.02. 10:04:15

Én nem értem, miért jó ennek a sorozatnak, hogy nem fedi fel a központi rejtélyét (csak annyit, hogy kit öltek meg, pont elég lenne), az egyetlen dolgot, ami érdekes lehetne benne. Abszolút nem érdekel így ebben a formában a szereplők sorsa. Nem szoktam ilyet csinálni, de ezt egy+egy átpörgetett epizód után lelőttem.

zsitta 2017.03.02. 18:07:38

@candyperfumegirl: hát, nekem egyébként pont ettől válik érdekessé. Ha tudnánk, ki halt meg, akkor lehet, hogy az is nyilvánvaló lenne, hogy ki ölte meg :)

2017.03.03. 12:00:18

@zsitta: detto. (meg amúgy is szeretek tippelgetni és elméleteket gyártani)

2017.03.04. 15:13:03

Az megvan h milyen zene szólt M kiborulásakor? Nagyon vadászom rá. (a Shaz nem ismeri fel :/)
szöveg kb ez e:
"There's a fire inside, even in you, we all got the fire, we all know what to do, We all got the fire, we all know what to do.... Kill or be killed, find a way to feed, You're gonna go hungry, if you don't know what you need....'

2017.04.05. 21:57:31

@taga20: ez egy elég érdekes film volt, mai napig nem tudom eldönteni, h tetszett-e, a nem felé hajlok inkább. Hangulatfüggő.

2017.04.05. 22:07:08

@taga20: offspring bármikor!
(most lépek rémálmodni)
xD

taga20 2017.04.05. 22:14:47

@Biriksz_Krokiksz!: puszi! álmogy bajszos angyalokkal:))

2017.04.08. 07:37:46

@taga20: :) de, bírom őket, köszi.
süti beállítások módosítása