Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8281-8282. rész

2017. február 27. 14:00 - Gillotte

Rudi Adonisi testtel és borotvált hónaljjal huny a kanapén, majd tér magához. Benéz a takaró alá, konstatálja, hogy meztelen, majd rájön, hogy hoppá, itt behatolás történt. Feláll, és meglátja, hogy a Herr továbbra is mereven nézi, úgyhogy elmenekül Ági elől, aki képes volt a férjével végignézetni, amíg mással fekszik össze. Ági a Mátyás téren meg is kapja a magáét Emíliától, amiért nevetség tárgyává teszi a férjét mások előtt, de Ági szerint ez magánügy. Eközben a Herr otthon ül a székében, fején a fülhallgató, benne az ordító metál. Nagy erőfeszítéssel sikerül a madzagjánál fogva magához húzni az mp3 lejátszót, és átváltani a klasszikus csatornára, így fellélegezhet egy időre. Szinte már drukkol neki az ember, hogy felépüljön!

bk_februar14_1.png

Attila beavatja Mátét a lánykérés részleteibe, persze úgy, hogy Máté úgy érezze, hogy nagy megtiszteltetés e titokba beavatva lenni. Ezt megerősítendő, Attila meg is esketi a titoktartásra. Másnap Attila kiviszi Julit a rétre, ahol a börtönbe vonulása előtt bolondoztak Mátéval. Ó, mennyi mindent történt azóta! – sóhajtanak fel. Juli visz egy szív-alakú torát, mégiscsak Valentin nap, vagy mi. Hívásra érkezik Máté, pont, mint a Farm, ahol élünk elején: fut a fűben bénán, és kezében tart egy csomag héliumos lufit. Mikor odaér szüleihez, Juli átvenné, de hopp, a lufik elszállnak, és a fák ágaiba akadnak. Na basszus, azon volt a gyűrű! Semmi baj, Attila megoldja a dolgot, elkéri Máté kulcsáról a karikát (úgy tűnik, Attilának nincs ilyenje, hogy kulcs) és azzal kéri meg újra Júliája kezét, aki meghatottan mond igent, Máté meg ugrál örömében.

bk_februar14_2.png

Natasa elpanaszolja Petinek a szörnyű randiját, úgyhogy a fiú kezébe venné a dolgokat, és pasit keresne barátjának az online társkeresőn, amiből birkózás alakul ki, gyakorlatilag alig veszik észre, hogy Hanna beszél hozzájuk, és elmegy Gigihez. Fenn akarják tartani ezt bennünk, hogy Natasa odáig van Petiért, szerintem lesz ebből még valami! Hanna újra megpróbálja meginterjúvolni Gigit, aki továbbra is eléggé zaklatott a téma miatt. Elmondja, hogy a barátnője szült gyereket, és utána mindig vele zsarolták, így a barátnőjének teljesítenie kellett. Az is kiderül, hogy Gigi is terhes lett, de ő elvetette a gyereket, nem akart úgy járni, mint a fent említett. Akkor már megismerkedett a férjével, ő segített rajta. A doki, egyfajta mindenes, házhoz ment, és megcsinálta az abortuszt. Minden oké volt, csak utána soha nem lett terhes, pedig a férjével már akarták. Itt abbahagyják, s Hanna hazamegy visszahallgatni a diktafonról Gigi szövegét, és ül a monitor felett, próbál írni, de végül bekómál, úgyhogy Peti gondoskodón betakargatja.

bk_februar14_3.png

Ugyebár Ottó azt akarta, hogy az apanázs ne neki menjen a továbbiakban, hanem az anyjának, ám Judit megkéri Nórát, hogy továbbra is Ottó kapja a pénzt, ne ő. Milyen nagyvonalú. Ottó gyerek eközben fosik, hogy ő is Alzheimer-kóros, úgyhogy Liza biztatja egy vizsgálat elvégzésére, hogy nyugodt lehessen. Miki közben próbálja meggyőzni Juditot arról, hogy mindenben segíteni akar neki, és végig ott akar lenni mellette. Judit állítja, nem érdemli meg ezt a kedves bánásmódot, de jön a romantikus zene, és a vallomás Mikitől: most az egyszer a szerette mellett akar lenni a nehéz időkben. Milyen megható. Igazából jó Mikit ilyen szerelmesnek látni olyanba, aki nem Nóra.

bk_februar14_4.png

Ez a rész olyan szinten romantikus volt, hogy egy zsepit kellett volna küldeni minden nézőnek, mert nem győztem törölgetni a könnyeimet – na meg a nyálat a képernyőről…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása