Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8279-8280. rész

2017. február 27. 12:00 - Gillotte

Ági visz egy üveg whiskeyt Tóbiásnak hálája jeléül, amiért mellette vallott. Tóbiás nem fogadja el az italt, de a Herr születésnapjára szóló meghívást igen, ráadásul Rudi is csatlakozik. Ági Emíliát és Félixet is meghívja, akik szintén igent mondanak a meghívásra, bár csak azért, mert érdekli őket, hogy a Herr valóban észnél van-e, és jelezni próbálja, hogy szenved, vagy a pislogás tényleg csak idegi rángás, ahogy Ági mondja. Ez sajnos nem derül ki a bulin, ugyanis a Herr az Ági által tervezett particuccban érkezik: műanyag kalapban és napszemüvegben, úgyhogy hiába üzengetne. Ági röhögve tolja be, és a hangulathoz a részeg Rudi is csatlakozik. Egyedül Tóbiásék és Emíliáék érzik magukat nagyon kínosan. El is mennek, csak a részeg Rudi marad, úgyhogy Ági menten nekiáll rámászni a Herr szeme láttára. Rudinak közönség előtt nem áll fel, úgyhogy Ági arrébb tolja férjét, de direkt úgy, hogy még látótávolságon belül legyen, és végignézhesse, ahogy egy izompacsirta meghúzza a feleségét. Ági nem tudja, hogy Félix még kint öltözködik, és látja, amint a Herr élő pornóra van ítélve. Azért ez tényleg elég beteg dolog Ági részéről…

bk_februar13_1.png

Mielőtt Miki szobára menne, Judit félbeszakítja, ugyanis mivel ő előbb-utóbb elfelejt mindent és mindenkit, nincs értelme beleszeretni egymásba, mert csak kínlódás lesz a vége. Elmegy hát sírdogálni az utcára, ahol micsoda véletlen, összefut a fiával, Ottóval, aki felajánlja, hogy az apanázs menjen vissza Juditnak, mert neki a betegsége miatt nagyobb szüksége van rá. Nem tudom, trükk-e ez az Alzheimer dolog, mindenesetre bejönni látszik! Miki teljesen maga alatt van, már-már szerelmi a bánat, s közben öccse a fellegekben jár, és gyűrűt vesz Julinak. Mindenesetre Attila rendes, pátyolgatja Mikit, habár nem tud segíteni neki.

bk_februar13_2.png

Natasa regisztrál a társkeresőre, amit Ottó ajánlott neki, és meglepődve konstatálja, hogy a gép egyből Petit, a szintén regisztráltat dobja neki. Ottó jelzi Petinek, hogy jó lenne, ha kitörölné a profilját, ha nincsenek csajozási szándékai, mert így csak töri össze a női szíveket. Petiről nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy féltékeny-e, vagy csak érdeklődik, mindenesetre kíváncsian kérdi Natasát, hogy mégis miért regisztrált, és milyen pasit talált magának aznap estére. A randipartner nem megy el, pedig Peti már koktélokkal is készült, szóval Natasa legnagyobb örömére, Peti felajánlja, hogy igyák meg együtt a nedűt, és ne bánkódjon Natasa, mert a fickó nem tudja, hogy mit hagy ki. A lánynak nem kedveznek azonban a csillagok, mert van egy érdeklődő, aki randizna vele, így Peti átpasszolja kettejüknek a piát és jó szórakozást kíván.

bk_februar13_3.png

Attila elbeszélget Mátéval, mint férfi a férfival. Mivel Máté tart tőle, hogy Attila nem akar örökre velük maradni, így újra megkéri Juli kezét, hisz mi sem bizonyítja szándékait jobban, mint hogy megerősítsék az esküvői fogadalmukat. Hát, megerősíteni nem lehet, hisz a ,,hűséges leszek hozzá” részt baromira megszegtétek, legfeljebb megismételni tudjátok.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása