Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8273-8274. rész

2017. február 20. 14:00 - Gillotte

Ági nagyon kardoskodik a vallomásának megismétlése ellen, de nincs mit tenni, hamarosan újra beidézik. A férjén bosszulja meg a dolgot, odatolja nyomorultat a nyitott erkélyajtó elé, hadd élvezze a hideget. Persze Gizihez is elrohan, leostobázza, amiben mondhatni még igaza is van, és az elmondottak alapján tervez új vallomást tenni.

bk_februar8_1_1.png

Novák nagyon fel van háborodva attól, amit meghall, hogy Tóbiás találta a penészes kenyeret, és miatta büntették meg őket. Igen, nyilván Tóbiás vitte be a penészes kenyeret is a boltba, azért ne csináljuk már! De hát ismerjük Novákot, még jó, hogy mellette van Gizi, és jobb belátásra bírja. Laci átmegy bocsánatot kérni Tóbiáshoz, aki még el is pityergi magát a megkönnyebbüléstől. Isznak rá hát egy sört, amit ugyan Tóbiás nem szeret, de Novák kedvéért belefér.

bk_februar8_2_1.png

Emília megkérdezi Natasát, hogy zavarná-e, ha kezelné Hannát, aki ugye jelenleg Peti barátnője. Natasa beismeri, hogy nem esne neki jól a dolog, de meg tud birkózni vele, és Hannának szüksége van segítségre. Tovább nem tudnak menni, ugyanis benyit a lakásba Milán, az eltűnt ifjú! Nem túl jó hangulatban érkezik, csak az apanázsért jött, amit a szülője utalt át Emíliának. Az összeg kétszázezer forint, úgyhogy Emília a kártyáját adja a fiúnak, hogy menjen le egy automatához, vegye le a pénzt, és vigye vissza a kártyát. Hát van bizalom, nem mondom! Milán a pénzfelvétel helyett az udvaron ücsörög, Natasa látja meg, és elbeszélget vele. Bocsánatot kér a történtekért, elmondja, hogy megkedvelték, úgyhogy ne legyen hülye, maradjon velük. Ez hat, Milán visszaköltözik, hurrá! (Vagy nem is tudom).

bk_februar8_3_1.png

Judit készít még egy felvételt a telefonjával Ottónak, ecseteli, hogy mennyire nem jó anya, és hogy milyen nehéz volt egyedül. Miki megzavarja a dolgot, úgyhogy Judit átmegy Ottóhoz beszélgetni. A fiú nagyon flegma, és kapóra jön neki, hogy érkezik Liza, legalább lekoptathatja az anyját. Liza még meg is sajnálja Juditot, de Ottó annyiszor csalódott benne, hogy nem érzi úgy, hogy meg tudna bocsátani, Liza azonban emlékezteti, hogy ő is kapott második esélyt, pedig embert ölt, akkor Judit miért nem érdemel új esélyt? Ez hat, úgyhogy Ottó később átmegy Mikihez, anyját keresvén. Miki is épp akkor ér haza, úgyhogy együtt állapítják meg: Judit cuccostul elment. Megtalálják a telefont, rajta a felvételekkel. A mai részben még nem nézik meg, csak Judit üzenetét olvassa el Ottó: elment, és kéri fiát, mondja meg Mikinek, hogy nagyon sajnálja. Mit sajnál? – teszi fel a jogos kérdést Miki. Ottó kitálal, miszerint az anyja szokása, hogy hozzámegy gazdag fickókhoz aztán elválik, jó kis pénzösszeget lehúzva az áldozatokról. Hát azért 40 felett ez nem hiszem, hogy üzletszerűen működik…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása