Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8267-8268. rész

2017. február 16. 13:00 - Gillotte

A góré Hannát választja tesztalanynak, vele töltené az éjszakát. Pezsgővel próbálja nyugtatni az ideges lányt, ugyanis Hanna bátorsága teljesen inába száll eddigre, nézni is rossz a vergődését. Hol van már a mondhatni nagyképű, ,,nekem ez a sztori kell!” és a ,,majd én megmutatom, hogy igazi újságíró vagyok!” lány. Nyugtatót kap a pezsgőjébe, de tereli a témát, nem akarja meginni, csak locsog össze-vissza, hogy időt nyerjen. Ideges lesz a ficsúr gyerek, épp rámászna, amikor Hanna szerencséjére ,,rendőrség, rendőrség!” felkiáltással betörik az ajtót, és lézerpöttyökkel kényszerítik térdelésre a kis suttyót. Mindenki boldog, Ádám átrohan Gigihez, hogy elmondja az örömhírt, még meg is öleli örömében. Gigi örül, bár sajnálja, hogy többet nem fog összejárni Ádámmal. Később Zsófi gratulál Ádámnak, amiért így felderítette az ügyet, de ettől még nem tudja visszafogadni (legalábbis egyelőre) úgyhogy ne bízza el magát. Hanna hazaér, Peti jól leszúrja, hiszen aggódott érte, s ettől Hanna úgy meghatódik, hogy rögtön heves csókba váltanak.

bk_februar3_1_1.png

Attila és Juli a padláson esnének egymásnak, ám Attila megáll, ugyanis mivel ő együtt van Szilviával, ez így nem helyes – mondja. Nem helyes?! Lefeküdtél Nórával, míg a feleséged börtönben volt, ne legyél már ilyen erkölcsös! Mindenesetre szex előtt szakítana inkább Szilviával, hogy visszatérhessen Júliájához. Elmegy hát Szilviához, beszél össze-vissza arról, hogy gyors volt a tempó, sok a dolga, nem lesz ideje foglalkozni a kapcsolatukkal, de Szilvia nem annyira hülye, rögtön megérti, hogy csak duma ez az egész, és Attila valójában Julit választotta, csak nincs töke megmondani. Megy is vissza Julihoz, már cuccostól, úgyhogy már semmi akadálya nincs a násznak – nem számítva Peti érkezését, aki ugyan félbeszakítja a dolgot, de örömmel konstatálja, hogy szülei ismét egyesültek, már megy is, lehet folytatni.

bk_februar3_2_1.png

Rudi belátja, hogy nagyobb a baj, mint hitte, úgyhogy inkább elköltözik a lakásból, hogy ne hozzon bajt a barátaira. Felhívja Rékát, gyermekei anyját, hogy a biztonság kedvéért menjen el a nagyszülőkhöz a gyerekekkel. Nem értem, miért van kiakadva, amiért az asszony patáliát csap. Kristóf meghallja, hogy Rudinak lakásgondjai vannak, úgyhogy mivel neki épp most ürült ki a kecója, amit kiadásra használ, felajánlja Rudinak, hogy vegye ki ő. A kérdezett lecsap, mint gyöngytyúk a takonyra, naná, hogy kell! Kristóf körbe is vezeti Rudit, aki azonnal beköltözik, legalábbis látszólag, ugyanis amint főbérlője kiteszi a lábát, már hívja is a maffiózókat, hogy jöhetnek a pénzért. Sőt, még a zacskó drogot is ott hagyja nekik amúgy grátisz, előtte szépen letörölgetve. A táskát a pénzzel és a droggal szépen az asztalra készíti, majd lelép, és hívja a rendőrséget, hogy siessenek, mert egy banda hamarosan drogot vesz át. Csak azzal nem számolt, hogy Kristófnak sürgős gázóraleolvashatnékja támad a lakásban, ezért odamennek Tóbiással, ahol megtalálják a táskát.

bk_februar3_3_1.png

Gizi nagyon be van kullantva a kihallgatástól, nem tiszta a lelkiismerete azért, mert falazni fog Áginak, de Laci emlékezteti: csak a pénzre, és Stella jövőjére gondolj! Gizi erre gondol, ennek ellenére felmegy Emíliához tanácsot kérni. Emília szerint csak Gizi döntheti el, hogy mit tegyen, de ne becsülje alá a lelkiismeret erejét, sokan vannak úgy a sitten, hogy a lelkiismeretük ellen cselekedtek. Ha nem szeretnéd megtenni Ágiért a hamis tanúzást, ne tedd, nem tartozol Áginak semmivel! – mondja.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása