Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8263-8264. rész

2017. február 14. 12:00 - Gillotte

Ádámnak gyorsan elmondja a titkos házban lévő csaj, hogy a góré akkor jön, mikor új lányok érkeznek, és amúgy itt van a lányok nevének a listája. Valamikor ma hozzák őket kisbusszal – mondja még gyorsan. Miután Ádám hazaér, a Zsaru zsebre vágja a cetlit, este rajtaütés – jósolja. Hanna is menni akar, mert újságíró, látnia kell a történteket a cikkéhez, hogy hiteles legyen. A Zsarut ez nem hatja meg, majd elmesélésből megtudja Hanna, mi történt, pont. A többiek is nyugtatják a lányt, de hasztalan, ugyanis megtalálja a padlón a Zsaru zsebéből kicsúszott cetlit az új lányok nevével. Nagyon rágerjed a dologra, neki már a világhírnév kell, nem a kerületi lap, nem fogja feladni, úgyhogy szépen beöltözik, és beszáll a lányok közé a buszba, akiket a házhoz szállítanak, még Zsófi sem tudja lebeszélni. Hogy hogy épült be oda sosem derül ki, ne is kérdezősködjünk, miért kéne megmagyarázni a nézőknek bármit is…

bk_februar1_1_1.png

Emíliát aggasztja a kiszolgáltatott helyzet, amiben a Herrt látta, mert oké, hogy nem egy kedves ember, de ezt akkor sem lehet. Bizonyára nem tudta feldolgozni Ági a bántalmazást, ezért viselkedik így – mondja Félixnek, akit annyira nem tud érdekelni a dolog, ez Ági és a Herr dolga szerinte. Ági hívja Félixet, behajtaná a pénzt, amivel a Herrnek tartozik, és javasolja a fizetést, vagy Emília megtudja, hogy Félix Szerbiában járt. Ezután Gizi megy látogatóba Ágihoz, hogy megbeszéljék a másnapi vallomástételt, hogy hogy is legyen. Míg Ági kimegy vízért, a Herr egyetlen működő ujjával lepöcköli a szalvétát az öléből, hogy felkeltse Gizi figyelmét, majd pislog neki is, ahogy Szamárnak is teszi. Szamárral ellentétben azonban Gizi csak odáig jut el, hogy a Herr mondani akar neki valamit, de hogy mit, arra nem derül fény. Gizi Emíliához rohan, és elmondja neki, hogy szerinte a Herr segítséget kért, de Ági azt mondta, hogy a pislogás csak idegrángás, és nincs semmi jelentősége, Emília azonban nincs erről meggyőződve.

bk_februar1_2.png

Ugyan Miki szerint Judit nem tenne olyat, hogy kiraboltnak vallja magát, de azért mellékesen elmeséli Ottónak, hogy kirabolták az anyját. A srác reakciójából leszűri, hogy valami nem kóser, így rákérdez Juditnál, hogy hogy is volt a lopás, aki sírva fakad attól, hogy meggyanúsítják, hát milyen világban élünk… Később Judit összefut Ottóval, aki nem hiszi el ezt a kirablás dolgot, hisz egybeesik azzal, amikor ő is elvette anyja bankkártyáját. Judit hiába próbálkozik, fia egy szavát sem hiszi el, mert elég furcsának tartja, hogy Judit beette magát az egyetlen pénzes fickóhoz a házban.

bk_februar1_3_1.png

Attila átmegy a cuccaiért Julihoz, aki nincs otthon, így el tudja búcsúztatni régi életét, mert hát azért fáj, lássuk be. Juli közben a padlásra vonul fel, egymagában borozgatni. Ó, a padlás, mennyi szép emlék kötődik oda…ott csalta Andrást Attilával és ott égett bent majdnem. Felejteni akar, úgyhogy felhívja Olivért, a tánctanárt.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.02.14. 13:49:24

Ottó anyja mit akar? Ki akarja fosztani Miklóst? Vagy Ludwighoz van köze?

Gillotte 2017.02.14. 22:37:19

@RTB: Igen, ez az eredeti terv, hogy kifosztja Mikit, csak aztán máshogy alakul. Meg van írva, csak publikálásra vár.
süti beállítások módosítása