Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8257-8258. rész

2017. február 10. 14:00 - Gillotte

Alíz felajánlja, hogy Tóbiás és Kristóf menjenek el helyettük a wellnessbe, jót tenne a kapcsolatuknak. Tóbiás természetesen bizonytalankodik, mint mindig, de Zsófi biztatására elhívja barátját. Annak rendje és módja szerint, ezt is rendkívül körülményesen teszi: előadja Kristófnak, hogy ő lett a hónap dolgozója, így együtt élvezhetik a kétszemélyes egynapos wellnesst. Kristóf ugyan meglepődik, de belemegy a dologba, viszont két külön szobát szeretne. Tóbiás ,,legnagyobb bánatára” ez nem lehetséges, egy szobában kell tölteniük az éjszakát. A szobába felérve Tóbiásnak egyből feltűnik egy dísztárgy, egy fém kos, vagy mi a jó frász, alig tudja letenni, de Kristóf indítványozza, hogy menjenek táplálkozni, lehetőleg a szállodán kívül, hisz ez egy vegetáriánus szálloda, és a férfiembernek hús kell. Hatezer kalória elfogyasztása után Kristóf sós mogyorót enne a szobában elhelyezett hűtőből, ám Tóbiás szerint az már nem fér be a napi kalória-keretbe. Nehéz éjszaka elé nézünk így…

bk_januar27_1_1.png

Juli jól helyére teszi Szilviát, amiért olyanokat mond Máténak, hogy Attila többé nem az apukája. Szilvia megértette, de felkészíti arra Julit, hogy az ő Bálintkájának nemsokára sokkal több köze lesz Attilához, mint Máténak. Hát nem is tudom, kinek szurkoljak. A dolog nem ér itt véget, ugyanis Máté közben visszavonulót fúj, jelzi Attilának, hogy Szilvia pipás, amiért Máté ,,ellopja” Attilát, úgyhogy jobb lesz, ha inkább Peti megy az Apanapra, ne vitatkozzon senki miatta – mondja önfeláldozón. Attila épp randira megy Szilviával, ám nem túl jó hangulatban. Teljesen ki van akadva, amiért barátnője képes volt Máténak baromságokat beszélni. Rezeg a léc, Szilvia!

bk_januar27_2_1.png

Juditot, mint új lakótársat kedvesen fogadja Attila és Miki is. Míg Miki elmegy ágyneműt nézni az új lakónak, Judit titokban felírja a kis füzetkéjébe, hogy ,,Attila OK” majd reményteljesen néz a jövőbe, és így tér nyugovóra. Miki elmegy otthonról, pont összefut Nórával, aki épp Mikihez megy befejezni valami papírokat a kft-vel kapcsolatban, így egyedül (pontosabban a másik szobában az alvó Judit társaságában) fejezi be a munkát. Ottó érkezik, hogy visszahozza az anyjának, amit kölcsönadott, így Nóra látja, amint Ottó visszacsempészi Judit pénztárcájába a bankkártyáját. Na, mégsem rabolták ki? – látni Nóra fejében a fogaskerekeket.

bk_januar27_3_1.png

Alízt nagyon szenved a nátha miatt, Krisztián lelkesen készíti neki a forró teát, ami meggyőzőbben lenne forró, ha gőzölögne is. Rudi közben magához tér a részegségtől, és bocsánatot kér azért, amiért olyan öntelt mód adta elő, hogy nyert tíz milkát. Korai még a bocsánatkérés, ugyanis estefelé két feketébe öltözött pasi lepi meg Alízt (nem bezárt ajtón nem nehéz bejutni) még jó, hogy Rudi ott van, és megszorongatja az egyiket. Az ürgék problémája az, hogy Rudi túl sokat nyert, úgyhogy igényt tartanak a tízmillióra, de sürgősen.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása