Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8253-8254. rész

2017. február 07. 12:00 - Gillotte

Zsófi új hajjal sokkol, Ádám hirtelen azt sem tudja, mit mondjon rá, úgyhogy inkább bevezeti Gigit Zsófi lakásába, hogy segítsen a nyomozásban. Gigi hirtelen rendkívül szimpatikus, igazi jó nő lett így Zsófi mellett. A festett szőke rendkívül ellenséges Gigivel és Ádámmal is, szerinte a rendőrségnek kéne ezzel foglalkoznia, amiben kivételesen igazat adok neki. Ennek ellenére Gigi felhasználja a régi kódját, amivel belép abba a felületbe, ahol a lányok árulják őbájaikat online. Gigi talál egy lányt, aki már akkor is benne volt a láncolatban, amikor ő is ott dolgozott. Felhívják hát a lányt, és Ádám előadja, hogy szeretné élvezni a lány szolgálatait. (Csak tudnám, miért kellett ehhez Gigi regisztrációja, hisz feltételezem, bárki megnézheti a kínálatot). Megindul a Skype, rövid bemutatkozás után Ádám átpasszolja Giginek a túlfélen lévő lányt, aki ijedtében lecsapja a laptop tetejét, így megszakad a vonal. A lány nem sokkal később újra telefonál, de nem hagyja szóhoz jutni Ádámot, csak egy pizzás dobozt tol a kamerához, és felteszi a költői kérdést: ,,szereted a pizzát?” majd kilép. A fiatalok megfejtik, hogy a lányok Carlo Papa pizzériájából rendelik a pizzát, így már csak azt kell megtudni, hogy ki rendelte a pizzát, és hova. Sima ügy, itt lenne az ideje bevonni a rendőrséget, de nyilván nem ez lesz, hiszen ez teljesen szembe menne a józan ésszel.

bk_januar25_1.png

A Herr szegény pislogna a zsaruknak, hátha észreveszik, hogy üzen, ám a rend szorgos őrei nem figyelnek a részletekre, úgyhogy távoznak. Ági a Herr értésére adja, hogy Gizi azt fogja vallani, amit ő mond neki, úgyhogy esélye sincs az igazságnak arra, hogy kiderüljön. Megy a Herr fülére a füles, és benne a tomboló metál. Ági átmegy Novákékhoz, és leszámolja nekik az első részletet, azaz százezer forintot, cserébe a hallgatásukért arról, hogy ő zúdította a csöveket a Herre. Eközben a villában a magatehetetlen férfinak sikerül megmozdítania a mutatóujját.

bk_januar25_2_1.png

Miki Juditon teszteli a Berényi vizet, amit a kérdezett selymesebbnek talál, úgyhogy máris kap egy újabb jó pontot Mikinél. A fő Berényi talál is Juditnak egy jó drága hotelt a belvárosban, baráti áron. Judit annyira hálás, hogy készít egy fekete karkötőt Mikinek, amit a férfi csuklójára is tesz. Épp alakulna az idill, mikor Attila zavarja meg a pillanatot, így Judit elszáguld. Bemegy a városba, majd az Opera elől kétségbeesve hívja Mikit, és értesíti arról, hogy suhancok kirabolták, és kitépték a kezéből a táskát, mindene odavan, még jó, hogy a telefon a zsebében volt. Miki ígéri, hogy azonnal indul, majd leteszik, erre a nő kiveszi a táskájából a pénztárcáját, majd a válltáskát a kukába dobva távozik. Csak nem van valaki, aki át tudja verni a nagy Berényi Miklóst?

bk_januar25_3_1.png

Kertészék kérésére Irma megkéri lányát, hogy nézzen utána valahogy a bűnözői nyilvántartásban, hogy lecsukták-e a drogdílert, aki a kocsiban hagyta a cuccot. Közben újabb érdeklődő van a kocsira, aki privát számról hív. A hívó megnézné a Suzukit, s habár már nincs fent a hirdetés, régebben kiírta a számot, ezért telefonált, mert nagyon meg szeretné nézni a verdát. Vilibá Rudihoz rohan, mert gyanús neki a hívás, úgyhogy Rudi átvállalja a járgány bemutatását, és ha látja, hogy a szerért jött a vevő, odaadja neki, ha nem, csak megmutatja az autót, és el van intézve Természetesen egy nem túl szimpatikus srác tűnik fel, úgyhogy Rudi elviszi őt megnézni a ,,cuccot”.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julie0812 2017.02.07. 13:39:45

Atyaeg, amikor meglattam ezt a hajat Zsofin, azt hittem valami beteg vicc. De nem XD
Amugy en ugy ertettem, hogy Milan Afrikaba ment, de biztos nem figyeltem elegge :)

Gillotte 2017.02.07. 20:11:58

@julie0812: Zsófi rettenetesen néz ki, nem is értem, a színésznő hogy gondolhatta komolyan. Senki nem mondta, hogy ne tegye?! Először én is azt hittem, hogy Afrikába ment Milán, de jó, hogy az írás miatt kétszer nézem meg ;-)

julie0812 2017.02.07. 21:32:00

@Gillotte: pedig milyen jo lett volna egy afrikai diszlet. Parduc, oroszlan es Milan :)

Gillotte 2017.02.08. 09:59:22

@julie0812: Bezzeg anno a Família Kft, ők nem vacakoltak, ha külföldre menésről volt szó, ment a egész ház. Jó lett volna, ha ezek mennek Afrikába, ahol a természetes kiválasztódás segítségével megszabadultunk volna pár irritáló szereplőtől! :D
süti beállítások módosítása