Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8251-8252. rész

2017. február 06. 14:00 - Gillotte

Szamár teáztatja a Herrt, csak szegény nem tud inni a lebénult szájával, úgyhogy mellémegy az egész. Ági biztatja a mondvacsinált ápolót, hogy meséljen csak börtönsztorikat a Herrnek, biztos nagyon fogja élvezni, hisz ő is ült börtönben. Busásan fizet Ági, úgyhogy Szamár, ahogy kérték, fossa a szót, ami egyáltalán nem esik nehezére. Jó kis vécébe tuszkolós sztorikat hallhatunk, és még Bartha Zsolt is említésre kerül, mint Szamár legjobb sittes barátja. Hiányzik neki Zsolt, bírná, ha a Herrel is összehaverkodnának, hisz mindketten jófejek, szeretik a metált. Úgy érzi, hogy kéne a Herrnek egy sittes név: Luwdig, Luwdig, mi legyen a neved? Lúd! – kiált fel Szamár lelkesen! – Szevasz, Lúd! Szegény Herr, jaj, de zseniális ez a Szamár! Sétálni mennek, Szamár egy rózsaszín és egy kékes-kockás sál közül enged választani bénult barátjának, neki a rózsaszín tetszik, de értékelné, ha a Herr lekommunikálná valahogy, hogy melyiket szeretné viselni. A bénult pislogással felel. Szamár nagyon megörül, így lejelelik, hogy egy pislogás az igent, két pislogás a nemet jelenti. A rózsaszín sál kap is rögtön két pislogást. Lizát elég rendesen beszaratja, hogy a Herr kommunikál, de Ági szerint nincs mitől félni. Nahát nem ennyire nyugodt, mikor rendőrök érkeznek azzal, hogy ki szeretnék hallgatni a Herrt.

bk_januar24_1.png

Giginek fogalma sincs erről a Red Dhalia nevű cégről, ami lányokat tart fogva, és kényszeríti őket mocskos dolgokra, kihajítja Zsófit a fenébe. Őt ez nem zavarja, és hazaérve elküldi Ádámot, mert nem biztos abban, hogy folytatni szeretné, úgyhogy gondolkodna, Ádám addig pedig menjen, ahová akar. Hannához megy, mert nála mindig van hely, és még panaszkodni is lehet neki. Mindennek tetejébe még Gigi is hívogatja Ádámot, aki némi kéretés után végül átmegy Gigihez. A lány legnagyobb meglepetésére beismeri, hogy tud a Red Dhaliáról, és segít neki a nyomozásban. Megtudjuk, hogy valamikor Gigi is egy lány volt a sok közül, csak a férje (a tulaj) beleszeretett, és kihozta onnan. Na, ez új! Nem tudta, hogy még megvan a hálózat, de úgy érzi, hogy kapott még egy esélyt, hogy segítsen nekik, úgyhogy bármiben hajlandó rendelkezésre állni.

bk_januar24_2.png

Milán továbbra sem került elő, és ha ez nem lenne elég Emíliának, még Félix is üzleti úton van. Hanna és Peti szívesen segít megtalálni, s Natasát ez rendkívül idegesíti, hogy Peti el van ájulva Hanna magánnyomozói képességétől. Mindenesetre Emília közben szólt a rendőrségnek, úgyhogy nem lesz szükség a fiatalok közreműködésére. Annál is inkább, hogy Milán anyja hívja Emíliát, aki már nincs Afrikában, hanem visszament a pesti lakásba, és Milán is vele van. Na, de jó, ez is megoldódott.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása