Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 2x04 - Lady Parts

2017. február 01. 13:00 - Szencsike

Két drónröptetővel indulunk, a srácok gépe az erdőbe zuhant. A szétroncsolt eszköz mellett megtalálják az epizódunk hulláját is, egy szőke, vörös ruhás fiatal lányt. Doktor Linda, Lucifer önmaga megismerése helyett szókirakót játszik Mézivel egy mobilos játékon keresztül, ám mobilozni a kezelés alatt tilos. Jó, akkor zsonglőrködik a dísztárgyakkal, majd megdézsmálja a gumicukor készletet. Lucifer mindennel foglalkozik, csak magával nem, Dokinéninek világos, hogy terel, mert nem akar szembenézni valami kellemetlen dologgal. Azt szeretné, ha beszélne arról, hogy érzi magát mostanában. Ám Lucifer rájön valamire, a dolgokat el lehet terelni, ha nem akar velük foglalkozni! Doktor Linda ismét zseniális volt, de ő maga nem feltétlen így gondolta a mai ülésüket, Luci mindenesetre vidámabb mint valaha, kösz a segítséget, ismét!

1.png

Megérkeztünk a helyszínre, Luci továbbra is „elterel”, Chloe morcos, munka van! Ugyan, ráférne egy kis szórakozás, túl sok stressz éri mostanában, válás, költözés, gyerek, nem kell ezekkel foglalkozni! Kövesse az ő példáját, mulasson egy jót! Mikor volt utoljára szórakozni, egyáltalán meg tud nevezni három embert, akivel szívesen elmenne inni? Trixie, Dan és ő ki van zárva, jöhetnek a nevek. Dan biztos nem, szegény Fafejke pont meghallja ezt, de Chloe nem úgy értette. Dan ismerteti a helyzetet, ismeretlen női hulla, egy háromszög alakú pecsét a csuklón, és a hölgy utolsó cselekedete egy Uber rendelés volt. Luci felismeri a pecsétet, ilyeneket bárokban szoktak adni az embereknek, amolyan belépőféle, Chloe pedig az Uberes sofőrt találja meg. Lucifer pedig az Apple telefonos kisasszonya, Siri segítségét kéri a gyilkosság megoldásában, Chloe nem szakad meg a nevetéstől.

2.png

Az Uber sofőr már a kihallgatóban izzad, nem ő ölte meg a Daria nevű lányt. Ő csak felvette őt, majd a csaj kiugrott a kocsiből és amikor rátalált, már halott volt. De volt egy másik faszi, akit útközben felhívott, viszont a tag halálosan megfenyegette Dariát. Ella jelez, talált valamit, mi pedig ugorjunk Anyusra. Született Feleségként próbál beilleszkedni a világba, de az ebéd odaégett, Mézi pedig jóízűen kárörvend a próbálkozásán. Anyus ennél jóval büszkébb, rajta nem fog ki semmi, se étel, se a mocskos kis gyermekei. A férje sem tud  kérdezni semmit, mert akár hányszor beszélgetésre kerülne a sor, Anyus szexel vele.  Ezt a trükköt Mézi is ismeri, de Anyu számára ez az egész szitu tényleg pokoli. Utálja az embereket, az üres fecsegésüket a gluténről, de mégis van ereje, hogy kibírja, hisz így legalább a valódi családja közelében lehet. Mézi meg csak hallgasson, mert neki nincs senkije! Lássuk Ellát, ő zene mellett dolgozik, Lucifer táncra is perdül, ám Chloe zord pillantására Ella kikapcsolja a lejátszót. Nos, Ella szerint Dariát megmérgezték egy lassan ható méreggel, nadragulya, kb. 90 perc alatt hat, de az Uber sofőr a lányt kb. 30 perccel a halála előtt vette fel, vagyis semmiképp sem lett volna ideje megölni őt. Daria utolsó hívását egy bizonyos David Fitzgerald fogadta, étteremtulaj, Elle bakancslistáján rajta van a hely. Ez Lucifernek tetszik, meginvitálja a Luxba is, de Morcink egy köszönöm után indul a dolgára.

3.png

L.A. kertvárosa, igazán kellemes környék az ingatlanügynök szerint, akit Luci felhívott. Chloénak segít lakást keresni, elterelésként. A lány ugyan értékeli a maga módján a gesztus, de ez túl drága az ő zsebének, másrészt minek avatkozik bele dolgaiba? A házból viszont kiront egy véres köpenyes, késes figura, ő David, hát Chloe komoly engedményt kaphat, ha itt tömeggyilkosság történt. A pali megnyugszik, a rendőrségtől jöttek, azt hitte, hogy ismét valami vega tiltakozók jöttek zaklatni. Bekíséri őket a hátsó kertbe, ott épp a feleségével kolbászt töltenek. A szakácsunk igazi bio mániás, semmi génmódosított zöldség vagy hús. Remélhetőleg a csinos szőke Daria igazi volt, akit meggyilkolt. A felesége, Giselle, azon akad ki, hogy egy újabb pincérnővel feküdt le, majd beviharzik a lakásba, David pedig elismeri, hogy hűtlenkedett. Többször is. Daria ugyan felhívta előző este, de akkor épp egy másik pincérlánnyal volt, a felesége pedig megtudta és összevesztek. Viszont a pincérlány lesz az alibi, mert az estét vele töltötte. Lucifer a szép kertet nézné meg, hátha van egy kis fűnek való is, de Chloe lecsap rá, ennyire nem zakkanhat meg az anyja miatt! Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, de próbáljon meg koncentrálni! Lucifer inkább félrevonul, felhívja Mézit, a nyomozó ostoba kérdésekkel zaklatja, lesz szíves elvinni őt mulatni! Mézi mindezért cserébe Luci kocsiját kéri, de nem lesz könnyű feladata, ugyanis a nyomozót tilos kikötözve leitatni. Így már Mézinek is ki kell találnia valami mást, viszont a háttérből felhangzik Anyus mérges kiabálása, valakinek vetkőzni kell, Luci inkább kihagyja, Mézi vigyorogva bontja a vonalat. Chloe közben Daviddel tárgyal, aki álltja, hogy Daria este a barátnőjével szórakozott, más egyebet nem tud. Rendben, ellenőrzik a barátnőt, majd mennek is, Luci előbb ebédelne egy jót David éttermében, nem tud éhesen koncentrálni. 

4.png

Doktor Linda végzett mára, de egy búsképű Ámenka érkezik hozzá, egy terápiás kezelésekről szóló könyvet hozott neki vissza, valahonnan neki is tanulnia kellett a kamu melóját. Viszont Dokinéni észreveszi, hogy Ámenka nagyon el van kenődve és csak kiszedi belőle az okot. A teste már nem úgy működik mint régen és ez elég kellemetlen számára. Dokinéni úgy hiszi, hogy impotencia gondjai vannak, egy kis kikapcsolódást javasol és ne görcsöljön sokat az állapotán és helyre jön. Ha tudná... Luciék elmentek az áldozat lakására, Naominak hívták a barátnőt/lakótársat a szomszéd hölgy szerint. A csajoknak macskáik voltak, néha átment hozzájuk etetni őket, Luci utálja a macskákat, ahogy belépnek a lakásba, Luci a macskáknak tudja be a bűzt, ami fogadja őket, de nem. Ez hullaszag, Naomi, a barátnő is meghalt. Ugyanaz a pecsét, ugyanazok a mérgezési tünetek. Elcseszett egy csajos este volt. Lux, Luci már nagyban fűz két csajt, mikor megérkezik Morci a jelentéseivel. Lucifer minden tisztelettel, de inkább a holnapi munkanapot javasolná mindezek megbeszélésére, de Chloe az Chloe. Viszont megjelenik Mézi, katonás hangon bejelenti, hogy mennek inni, harmadikként csatlakozik Ella is, aki Luci meghívása miatt van a klubban, és Mézit is egy nagy öleléssel üdvözli. Szegény lány inkább lelép, mert Mézi épp megöli a pillantásával, Chloe meg a jelentésről dumál tovább Lucifernek. Komolyan, ez már kóros, amit ez a nő csinál. A jelentés szerint Daria valami fura koktélt ihatott, mert folyékony nitrogén okozta sérülés találtak a gyomorfalon, ezzel készülnek a füstös koktélok. Ez mind remek, de Luci most bukta el az édes hármasát. A pecsét egy buliról származhat, a környék megvan, de parti nem jelentették be, lehet illegális volt, Lucinak kéne érdeklődnie. Ja, meg mindjárt szívrohamot is kap, attól amit csinál, de Mézi csatlakozik hozzájuk, ismeri a környéket, van ott egy trópusi hangulatú bár, ismeri a csaposát, érdeklődhetnek. Helyes, helyes, kezd Lucifer szája íze szerint alakulni az este,és Mézi szerint egy csajos estét úgy lehet a legjobban végig követni, ha ők is úgy viselkednek és gondolkodnak, mint két csajos estét tartó csajszi és ezt legkönnyebben egy kis pina coladával lehet megtenni. Harmadikként a lelkes Ella csapódik hozzájuk, Mézinek még szoknia kell a stílusát.

Akkor nézzük a csajos estét, Ella szakadatlanul dumál, lenyomott már egy nagyobb koktélt, Mézi ideges, mert Ella dumál neki, Chloe pedig… Nos, ő Chloe, már kikérdezte a vendégek 90%-át, hogy látták-e a halott csajokat valamikor. Mézi csak csóválja a fejét, hát Chloét így senki sem fogja ágyba vinni, akinek az ágy az alvást jelenti és részéről ennyi volt az este. Ugyan, inkább mit derített ki? Volt egy buli egy üres épületben, Chloe a házkutatási végzésre vár. Remek, tehát addig van pár óra, tessék inni, és akár egy jó szex is összejöhet az este  a végén. Közben befut a cukirózsaszín felsőt viselő Doktor Linda, őt Mézi hívta a csajos estére, és ő is azt mondja, hogy tessék kikapcsolódni, de nem Mézi módszerével. A csajos este normál esetben arról szól, hogy a hölgyek megismerik egymást, támogatást nyújtanak egymásnak. Ezzel Ella is egyetért, és Dokinéni bedobja, hogy a kötődés kialakításában a titkok is segíthetnek. Mézi csak piálni szeretne, így Dokinéni nyitja a sort, szextelefonos munkát végzett az egyetem alatt, ebből fizette a tandíjat és ad egy kis ízelítőt a szexi hangból. Ella vigyorog, simán felhívná, és bemutatkozik neki is. Ő egyébként kocsikat lopott. Mézi jön, a Pokolban formálták és az örökkévalóságon át bűnösöket kínzott. Remek, most Chloe jön, de az ő fejében az ügy jár, Dokinéni biztatja, gondolkodjon csak, és sikerül addig töprengenie, amíg összejönnek a következők: válás, egyedülálló anyaság, hajléktalanság és rengeteg macska. Plusz az elemes dolgok, igaz ez már Mézi ötlete. Na, megtörtént a kapcsolódás, jöhet a tequila!

Lux, Ámenka Cosmo koktélt iszik, eszem a szívét. Igaz, nem túl férfias még Lucifer szerint sem, de mi nyomja a lelkét? Pont azok, amik Luciferét nem: Anyus, Apu, az ígéret és saját maga tehetetlensége. Lucinak nem is kell több, ő az elterelés mestere, jöhet a móka, de nem a Cosmo koktéllal, akármilyen fincsi is, hanem valami férfiasabb itallal. Csajok, már lenyomtak egy közös karaoke-t és egyre jobb állapotban vannak. Úgy tűnik, hogy Chloe megkapta a három ivócimbit/jó barátnőt is, Ella, Doktor Linda és Mézi. Chloe állandóan Lucifer ekézi, de így italosan legalább szórakozik és Mézi szerint is sokkal elviselhetőbb. Annyira jól haladnak, hogy Mézi már a vérszerződést javasolja, de ez lesz majd a következő lépés, még Doktor Lindának is tetszik, bár lehet csak a pia beszél belőle. Azt hiszem a csajok létrehozták a saját kis farkasfalkájukat. Készül egy italozós fotó is Chloéról, de Chloe valamit meglát a tömegben. Egy pasihoz sétál, a többiek már gratulálnak neki, de őt csak a csuklója érdekli, ugyanolyan pecsét van rajta mint a halott csajokon, meg is mutatja neki a fotójukat. A pali is elég közlékeny, látta őket egy bulin, de hoppsz, feltűnik a színen a féltékeny és részeg barinő. Az „el a kezekkel a pasimtól” féltékenykedéstől jutunk el a kocsmai verekedésig, Mézi nagyon elemében van. Szerencsére a végén a kikérdezik a hapit, egy szexklubban látta a két lányt, de a barátnőjének ezt ne mondják el. Csajos este…

Chloe ezek után sem hazudtolja meg magát, az este további részét az rendőrségen tölti, próbál józanodni és dolgozni. Fafejke jókat nevetgél azon, hogy Chloe pontosan tudja, hogy hány perc esett ki az életében, és ennek időpontját is tudja. Igaz, legalább a meló haladt, a csajok hivatásos eszkortok lehettek, a szexklub pedig egy zártkörű, folyton mozgó parti, ahol gazdag pasik szórakozhatnak. Dan elmehetne egy ilyen buliba, pont véletlenül most is zajlik egy ilyen. Sőt igazából már meg is szervezte, Lucifer lesz a kísérője, így legalább nem nézik zsarunak. Dannek mindössze annyi esik le ebből, hogy zsaru kinézete van. Lucifer már a megbeszélt helyen várja Fafejkét, ennél ellentétesebb nem is lehetne a véleményük, Luci imádja a szexklubokat, még nyitni is akart egy ilyet, de nem jött össze, Fafejke pedig mint a törvény embere, tudja, hogy ez illegális, teljes mértékben elítéli a helyet, ahol ráadásul lehet megöltek két nőt. Dan megkapja a pecsétet, Luci egy kis kenőpénzzel elkerüli ezt és a duójuk trióvá alakul, ugyanis a jó állapotban lévő Ámenka is velük tart, kell neki egy kis kikapcsolódás. Fafejke ismerteti a tervet: inkognitóban vannak, óvatosság a legfontosabb és meg kell tudni mi történt a halott csajokkal. Jó, de ő meg tipikus zsarupofa, hogy fognak így beépülni? Már megint a zsaruzás, csak fogják vissza magukat. Na, ez nem jön össze, mert Amenka bulizik. A mindig higgadt, a mindig komoly, a fapofa angyal, gyakorlatilag szétcsapta magát és a csinos csajokkal táncol. Dan persze már azon kattog, hogy kész kudarc lesz a titkos nyomozás, meglátja a bárpultot, ahol épp füstölős koktélokat szolgálnak fel. Dan egyenesen a bárpuluthoz megy, tipikusan zsarusan a két csaj fotójával kezd, a pultos menekül, de Luci elkapja.

A bulinak hivatalosan is vége, Danék egy csendesebb helyen már  dumcsiznak, a pultos azért menekült el, mert Danről lerítt, hogy zsaru. Már megint… Viszont ő állítja, hogy nem mérgezte meg a csajokat, mert az ő dolga, hogy vigyázzon rájuk. Ezen kívül már csak a kiszolgálás a feladata. A két csajt egy Jurij nevű alakkal látta utoljára, de volt még egy harmadik is. A két lány új volt, de a harmadik már volt rutinos itt. A nevüket nem tudja, mert álnevet használ mindenki. Akkor ezt a harmadikat kell megtalálni, mielőtt Jurij megtalálja őt. Luci összeszedi a bóbiskoló Ámenkát, ha jól látom egy Cosmo koktéllal a kezében szunyált el, amit ébredés utáni lendülettel Fafejke pólójára öntött. Luci már bánja, hogy nem vette fel a jelenetet, de azért előszedi a mobilját, hátha elkap valami jó jelenetet Fafejkével. Reggel, rendőrség, Chloe kipihentnek tűnik, Dan még le se tudta cserélni a Cosmo foltos pólóját. Megadja a harmadik lány személyleírását Chloénak, a David séf feleségére pont ráillik a leírás. Vagyis lehet ő félállásban szexmunkás, amúgy meg a férje mellett dolgozik az étteremben és ismerte a csajokat? Egy önéletrajzot nem ezzel kell kezdeni ugye, mindenesetre ha a feleség ott volt a buliban, akkor ki kell kérdezni őt is. Jurijt is lenyomozták, kevés adatot találtak, de kezdetnek elég. Oké, Chloe viszi Jurijt, Dané a feleség. Közben Lucifer jókat nevetgél mögöttük, épp Chloe piálós képét nézegeti, alatta ott egy felirat, hogy Mézi nyert. Chloe kikapja a telefont a kezéből, Luci magyarázkodhat, a tegnapi buli egy kis elterelés volt Chloe-nak, de egy fogadás volt Mézinek, de Chloe így is úgy is nyert, mert jól érezte magát, nem? Chloe küld egy selfiet, alatta azzal, hogy köszönti a csapatát, na meglátjuk ki válaszol. Dan beszélt a séffel, nem látta a feleségét, de a telefonját sem veszi fel, lehet Jurijnál van. Chloe szó nélkül elrohan, Lucifer nem érti mi történt, lehet Dan mondott neki valamit?

Chloe és Lucifer megtalálta Jurijt, egy kis mellékutcában áll a kocsija, ő maga pedig elég rosszul van, Lucifer bőrcipője bánja a találkozást. Valami Crystalt emleget, ő ígért neki két csajt, ez lenne Daria és Naomi, akik nem tudták, hogy ez egy szexklub és ki akartak szállni. Crystal meghívta őket egy italra, majd a csajok elmentek. Jurij mérges lett, hogy nincs nő, de ő itta meg a csajok maradék piáját vagyis ezért van rosszul. Ez tuti Giselle lesz, ő a kerítő és a gyilkos. Jurij a valódi nevét nem tudja, de képet tud mutatni róla. A pali elég pervez, az ő mocskos fotói mellett ott van egy kép amin a kerítőnk szerepel, de ő nem Giselle. A szőke haj sem tűnik valódinak, és Chloe már fel is ismerte, hogy ki az. Irány Dariáék szomszédasszonya, Lily a nőszemély épp pakol, hazaköltözik, micsoda véletlen. Nem érzi biztonságban magát, mióta megölték a szomszédait, szörnyű ez a város. Lucifer a közösségi oldalát nézte meg, otthon még egész jól élt, Daria és Naomi jó barátnője volt, itt viszont vissza kellett vennie, hisz L.A. nem mindenkinek váltja valóra az álmait. Tudnak a szexklubról, Dariáról és Naomiról, a méregről, a hamis parókáról. Ez volt az utolsó csepp, a sniccerrel Chloét támadja, de csak túszként tartja maga előtt. Viszont a nő megtört, gyakorlatilag bevallja, hogy ő ölte meg a két csajt, igaz nem szándékosan. Azt hitte a méreg csak kiüti őket, nem akarta őket megölni. Ők jöttek hozzá, mikor ide költöztek, hova menjenek bulizni, edzeni, ő csak segíteni akart nekik… Lucifer telefonja megcsörren, a kedves barátnő szorítása meggyengül, Chloe pedig egy jógaszőnyeggel veri meg, és biztosra veszi, hogy a Pokolban külön helye van az olyan nőknek, akik barátságot színlelnek. Lucifer helyesel, ráadásul van egy jó híre, Daria és Naomi, meghalt, Lily megy a börtönbe, vagyis megüresedett egy lakás. Igaz, nem a halott csajokéra gondol, Lilyé sokkal szebb.

Később, Chloe egész megzuhantan ücsörög az asztalánál a rendőrségen. Váratlanul Mézi ül le mellé, hogy juthatott be ilyen egyszerűen hozzá? Úgy, hogy a recepciós csaj már nem a pasikra bukik. Chloe még mindig mérges a farkasfalkás árulás miatt, úgyhogy menjen, neki dolgoznia kell. Mézi számára viszont nem minden része volt kamu az estének. Még azt is élvezte, hogy verekedhetett miatta, mert nem áll le bárki kedvéért csatázni. Ez igazi volt, sőt, össze is költözne vele. Maga Chloé mondta, hogy épp költözőben van, Mézi is költözködne, megoszthatják a költségeket. Van pénze neki is, Trixie jó arc, kedveli a kölyköt, Chloe göncei szarok, szóval nem fogja azokat lopkodni. Chloe rájön, hogy a kiesett időben tehetett ilyen ígéretet. A végső döfés az, hogy Chloe azt is mondta, hogy bulizni akar, nos, Mézi önmagában is a bulizást jelenti. Elcsórja Chloe fánkját, majd lelép, Chloe meg szépen elgondolkodott az életén. Mézi ezek után Lucifernek jelenti be, hogy összeköltözik Chloéval, ami Lucifer számára azt jelenti, hogy túlerőben vannak. Nem és nem! Meg, különben is, Apu megtiltotta, hogy Mézi előbb feküdjön le Chloéval mint ő. De ha már itt tartunk, ez is lehetne fogadás tárgya! Nem, Mézinek más kell. A kocsit már megkapta, a bárpultos fiú sem kell már neki, inkább Lucifer töltsön neki egy italt, hisz eddig Mézi szolgálta ki őt. Legyen, fordult a kocka, most Lucifer tölti Mézi italát. Isznak az új kapcsolatukra, majd megérkezik a csúnyán másnapos Ámenka. Mézi kettesben hagyja őket, Ámenka meg szenvedősen ledől a kanapéra. Ámenka gondolkodott, az Apjuk nem egy megbocsájtó típus. Mi van akkor, ha elege van a várakozásból és csak a megfelelő alkalomra vár, hogy Lucifer hibázzon? Ráadásul Ámenkának kell elszenvednie a következményeket. Úgyhogy mi volt az az alku, amit kötött? Luci bevallja, hogy Chloe élete volt az alkut tárgya. Ha Apu megkíméli őt, akkor Anyus visszakerül a Pokolba, ezeket kérte Malcolm miatt. Ámenka szerint ez nem ilyen egyszerű, mi van akkor ha Apu eleget várt, és követeli magának a jussát? Mi van, ha visszavonja a szavát? Luci optimista, egy emberi lélek mit számítana neki… Chloe, épp autózik, telefonál, egy lakást egyeztet, két felnőtt és egy gyerek számára, vagyis összejön a költözés. Bár lehet, hogy nem, mert elcsapja őt egy másik autó. A dalok.

Címkék: lucifer
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása