Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 2x09 - Foglalkozása: függönyös (18+)

2017. január 23. 09:00 - Dzsudibí

Imáink meghallgattattak, legalábbis ha lehet hinni az előzetesnek, Buci ugyanis egy csinos szöszi melleit markolássza, aki utolsó menekülési útvonalként megemlíti, hogy van barátja, de Buci búgó hangon megnyugtatja: - Nekem meg feleségem. Eksön!

1.png

12 órával korábban a kanok éppen reggeliznek, mert ugye honnan máshonnan is indulhatna a történet. Buci panaszkodik, hogy nála is megdőlt a hideg rekord, két hete nem volt nővel, melyet Dávid egy klasszik "most tudta meg" arckifejezéssel honorál. Má' nem azé, róla senki ne gondolja, hogy balfasz. Vannak neki kapcsolatai. Fel is hívhatna valakit. De akkor meg beszélgetni kell, ahhoz meg nincs kedve. A kanok javaslatára akkor nincs más hátra, mint előre, kurva kell a házhoz, de Buci nem olyan. Neki elvei vannak. Öreg nővel pénzért, az oké. Amikor a feleséged kórházban szül éppen, akkor teljesen elfogadható. Amíg a gyereked 20 méterrel odébb focizik, addig az öltözőben lezavarni egy gyors menetet már-már elvárás. Na de kurvával! Kurvával azt nem. Jocinak mindenesetre van egy kontaktja, aki házhoz jön, Buci, mint aki szívességet tesz Jocinak, húzogatja a száját - Még eldöntöm haver. 

2.png

Tamara Dávid fülét rágja már megint - Vircsi depis, Danika meg nem alszik, szerintem miattunk - mondatja vele a tapasztalt pszichológus énje. Dávid nem érti az összefüggést a viharos, üvöltözéssel tűzdelt válásuk és a gyerekek szellemi egészségének látványos hanyatlása között, de Tamara szerint azért mégiscsak lehet köze a dologhoz. Dávid ezért átmegy, hogy megbeszéljék a továbbiakat. Megegyeznek, hogy közös program kell ide, az majd kisimítja a gubancos idegszálakat. Dávid érfelvágósan izgalmas kiselőadása a parlamentről nem hozza meg senkinek a kedvét egy közös kiruccanáshoz, ezért végül megegyeznek egy családi kempingezésben a kertben. Kicsit nekem szürreál, hogy még alapesetben is hisztire hajlamos kamasz hisztérika egy szó nélkül benyeli, hogy akkor ma nem mehet bulizni a barátnőjével, hanem az ősökkel kell énekelgetni a tábortűz körül, meg beszélgetni a képzelt depressziójáról, és nyekeregni a szülőknek, hogy apu miért nem költözik haza már végre. 

9.png

14.png

17.png

Újabb szürreál jelenet: Buci vásárol. A boltban természetesen csak és kizárólag modellalkatú bombázók szerzik be éppen az eheti diétás turmixok hozzávalóit, szigorúan magassarkúban, Buci meg nem győzi a karton ásványvíz meg a zacskós levesek mögé rejteni álló farkát. Vagy én járok rossz boltba, vagy csak nem jó időpontban, de amikor én megyek, csak bütykös lábú nyugdíjasok vannak, akik az akciós parizert próbálják éppen bevasalni szegény pénztároson, ami az újságba is vót, a pultba meg már nincs. 

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

Jocit a változatosság kedvéért meg Szonja basztatja éppen, függöny kell, azonnal, mert anélkül meg sem születnek a gyerekek. Joci felhívja a "függönyös" ismerősét, aki persze tévedésből a kanlakba megy, és aki természetesen ugyanaz a hölgy, akinek az előzetesben Buci a lökhárítóit ellenőrizte. Buci abban a hitben fogadja Laurát, hogy Joci végül berendelte neki a kurvát, ennek ellenére mégis beszélgetni kezd vele. - Hány kliensed volt ma? - Hm, négy-öt - feleli a lány - Nem sok az? - kérdi Buci bamba fejjel. - De, de szeretem a munkám - kacag fel a lány, Buci meg megértő fejjel somolyog. Borozgatnak egy kicsit, bemelegítésképp, Laura meg is említi, hogy milyen furcsa ez, ő ahhoz szokott, hogy a kliensek rögtön a tárgyra térnek. - Akkor menjünk is fel, essünk neki - ajánlkozik a lány, Buci meg mohó tekintettel, lógó nyelvvel utána. A lány már csak egy egészen kicsit akad fent azon, hogy Buci előjátékként azt firtatja, hogy tényleg Laura az igazi neve.

10.png

11.png

12.png

Az aktus után a lány nekiesik a függönynek mérőszalaggal - Mi a baj vele, túl világos? - próbálja meg felmérni az igényeket - Tudok neked szerezni csodaszép sötét anyagot leárazva - mondja tovább, Buci szemöldöke pedig már nem tudna magasabbra szaladni, miközben próbál rájönni, hogy milyen furcsa hobbi egy örömlánytól, hogy munkája végeztével még a függönyt is fel akarja varrni. Búcsúzásnál Buci felajánlja, hogy majd reklámozza az ismerősei között Laura szolgáltatásait, aki köszöni szépen, de azért azt nem árt tudni, hogy ő nem szokott lefeküdni a kliensekkel. Buci kuncog egy jót - Télllleeeg? - Tényleg! - mondja a lány - Veled is csak azért, mert olyan fura vagy!  - Hát inkább te vagy fura, állapítja meg Buci az ajtó csukódása után.

13.png

16.png

15.png

Laura távozása után Buci rögtön csörög Jocinak, hogy megköszönje a meglepetést. Hamar fény derül azonban a turpisságra, majd a két kan röhögve konstatálja, hogy Buci bizony ingyen kapott kurvát, és a függöny is le lett mérve, csak sajnos nem jó helyen. Másnap reggel Buci elmegy Laura munkahelyére is, ugyanis a lány a kanlakban felejtette a mérőbizbaszát. Buci bevallja neki, hogy kurvának hitte, majd ezek után megkérdezi, volna-e kedve este megint átugrani, de a lány nemet mond. Az speciel nem jelentene akadályt, hogy lekurvázták, de barátja van, ugye.

19.png

Ugyanezen a reggelen, egy lakásban, ahol még mindig nem lettek lemérve a függönyök, Jocit sokként éri a felismerés, hogy Szonja a klasszikusnak számító Kleopátra nevet választotta kislányuknak. Végül megegyeznek a semmivel sem kellemesebb hangzású Kleóban. Dávid érkezik haza, dr Patti várja az ajtó előtt, aki csak azért jött, hogy megmondja, amit már eddig is tudtunk, vagyis hogy utazik. És hogy szereti Dávidot, de úgyis boldogtalanok lennének, nincs értelme erőltetni. Szegény Dávid, elég sok jelzést kapott ebben a részben arra vonatkozólag, hogy vissza kell mennie Tamarához. 

18.png

Címkék: 18+ válótársak
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.01.23. 10:02:53

elég gyenge rész volt.

reqcka 2017.01.23. 14:46:45

Nem bírom már nézni Stohl buciját.. Nem csak ez a rész volt gyenge, a második évad egy kalap..

SJobs 2017.01.23. 16:04:29

Nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet elhúzni ezt a keretsztorit évadokon át. Egyszerűen ugyanott tart a történet, ahol az első évad első részében. Valamerre ívelhetne a sztori mert unalmas ez a jojózás.

átlátó 2017.01.23. 16:50:50

...itt a Művész ég,

www.youtube.com/watch?v=jC_boSzk8Lg

e sorozatban pedig a díszlettervező, plusz berendezők...a múltkor a falon zebrás műalkotások reprói alatt hentergett a Dobó művésznő elég modorosan, a belsők folyamatosan olyan sterilek, mint egy sterilizáló...adás után két nappal kezet sem mosok.

Rocky 2017.01.23. 21:38:19

De rájött már valaki arra, hogy mire való ez a "Hogy volt" rovat?
Mire jó ez?

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.01.24. 00:00:47

A 2. évad szarabb mint az első, de ez az epizód egész jó volt. Szerintem a szereplők nagyon viszik a darabot. Balsai Móni is egyre jobban élvezi a szerepét.

Hell-Ász 2017.01.24. 06:58:28

unalmas, életszerűtlen epizód volt.

2017.01.24. 07:38:28

ha ennyi dugás nem lenne benne, senki nem nézné, max az ostoba háztartásbelik...

nookedli 2017.01.24. 09:59:52

Ki az a szőke csaj? Jó melle van a képen!

Gillotte 2017.01.24. 10:48:35

Dávid biztos nem költözik haza, mert nagyjából vége lenne a sorozatnak, ha bárki elhagyná a kanlakot, és úgy tudom, lesz harmadik évad is.

cardiobascuralis 10 2017.01.24. 15:39:35

@Rocky:
Arra, hogy valaki magát jópofának gondolva humorosnak vélt szarozást adjon elő bármiről, szar helyesírással és pocsék magyarsággal, de legalább sok trágársággal fűszerezve.
És gondolom, otthon mutogathatja a haveroknak meg a csajának, hogy "ezt én írtam, de kurva jó fej vagyok, mi?".

Gondolom, az anyja előtt azért titkolja.

perszepolisz 2017.01.24. 17:16:29

Már megint kikerült az indexre a poszt, vagy mi?

slevin 2017.01.25. 08:53:28

@nookedli: Ubrankovics Júlia. Keress rá origón a vele foglalkozó "kamaszkorunk legszebb mellei" című írásra. Ott van egy videó linkelve egy filmjéből, ahol jobban szemügyre vehető az a két remekmű.
süti beállítások módosítása