Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8235-8236. rész

2017. január 20. 10:00 - Gillotte

Gigi teljesen összetörik annak láttán, hogy Ádám egy másik nővel és egy babával mutatkozik, határozottan család benyomását keltve. Gigi nem szól egy szót sem, de ránéz a postaládákra, ahol meg is találja Ádám nevét, Zsófié mellett. Elmegy a parkba merengeni, még a testőrét is elküldi, hogy legyen egy kis privát szférája. Testőr? Nem is gondoltam, hogy ez a nő ekkora tényező, hogy testőr kell neki. Sétálgat, majd megpillantja Ádámot és Zsófit amint nevetgélve sétáltatják Bencét. Ebbe a részbe ennyi fért a témában, akit csak ez a vonal érdekel, térjen vissza később.

bk_januar12_1_1.png

Hanna és Peti eldumálgatnak, Peti felkéri barátját, hogy csináljon interjút a dokumentumfilmjébe, de Hanna nem ér rá, valami rendkívül titkos és fontos meló miatt. Peti oldalát fúrja a kíváncsiság, de nem tudja meg a titkot. Elmegy a KisSzékbe, ahol Zsófival találkozik, és elhívja az esti bulira, de Zsófi nem tud menni, mert vigyáznia kell Bencére, mivel Ádámnak dolga van. Furcsa – állapítja meg Peti – hisz Hanna sem ér rá, mi van, ezek együtt szerveznek programot? Hát ja – mondja Zsófi – és szépen beavatja abba, hogy Hanna és Ádám együtt akarják kideríteni, hogy hol tartják fogva a szexmunkába kényszerített lányokat. Peti nem lát a pipától, hogy Hanna hogy lehet ilyen önfejű, jól le is tolja amolyan baráti jelleggel. Nagyon félti Hannát, hisz mi lesz, ha rajtakapják őket, és Hannából is prostit csinálnak, ez nem olyan egyszerű, hogy odamennek egy őrzött házhoz fényképezgetni. Oké, csak a Zsaru nem veszi fel a telefont, de amint felveszi, átadják nekik az ügyet – válaszolja a lány, mit sem törődve Peti jogos érveivel. Hanna még stresszesebb, Peti meg inkább elmegy, mert nem lát a pipától. Natasa érkezik, jókedvű, mert megy a KisSzék. Hanna megemlíti Natasának, hogy milyen jó, Peti felnőtt, és mintha megint lenne köztük az a kémia dolog, hisz milyen jól elbeszélgettek a parkban is, szavak nélkül is megértették egymást. Szegény Natasának nem esnek jól e szavak, hisz pont ő is odáig van Petiért. Na, Petikém, milyen kapós lettél! Hanna ezután átmegy Ádámhoz, hogy elinduljanak az éjszakába kémest játszani. Ádám még tesz egy utolsó próbát a visszavonulásra, hisz ez az egész leselkedés rendőrség dolga lenne, de Hanna rádumálja, hogy ők a lányok egyetlen reményei, és a többi. Ádám hát felkapja a fotóstáskáját, és nekiindulnak. Nem voltam még kém, de ha az lennék, minél kevesebb cuccot vinnék magammal, hogy ha menekülni kell, ne hátráltasson semmi. És különben is, nem portréfotókat akar lőni Ádám, de nem, ő viszi az egész cuccát.

bk_januar12_2_1.png

Juli meetingre megy azzal a Kerekessel, aki a kávézót rendelte, nagyon izgatott, már-már aranyos, Miki biztatja, majd útjára engedi, és megnézi a terveket és a pályázatot, amit Juli összehozott. El van bűvölve, Nóra picikét tán féltékeny is a sok dicséretre, amit Miki Julihoz intéz, kár, hogy Juli nem hallja. Hamar elterelődik a téma, szóbakerül, hogy Nóra Gigi lelkét ápolta, és oh, a mai fiatalok de máshogy élik meg a szerelmet, posztolnak, szelfiznek, nem úgy, mint anno ők. Megállapítják, hogy jó lenne boldognak lenni végre valakivel, és hogy Mikinek csak Nóra boldogsága a fontos. Ezerszer lefutott körök ezek, de mindegy menjünk tovább, jaj, Nóra, ne gondold, hogy soha nem lesz már senkid, fiatalok vagyunk még! Ez nem vigasz Nórának, úgyhogy poénból megbeszélik, hogy ha 55 éves korukig nem lesz senkijük, negyedszer is összeházasodnak. Viccből megfogadják hát, Nóra inna rá valamit, de Miki inkább egy csókkal pecsételi meg a megállapodást. Már elővetítik, hogy igen, valamikor a távoli jövőben negyedszer is összeházasodnak, hogy aztán negyedszer is elválhassanak.

bk_januar12_3_1.png

Zsófi megrökönyödve hallgatja Tóbiás meséjét arról, hogy Kristóf felmondott, úgyhogy emlékezteti gyermeke apját, hogy ideje lejjebb adni a büszkeségből, és beismerni, mennyire fontos neki Kristóf. Hanna közben Kristóf lelkét ápolja, és megállapítja, hogy Kristófnak nem is a munkára van szüksége, hanem Tóbiásra. A lányok hatnak. Tóbiás egy ,,Kelj fel, és álmodj!” feliratú képeslap hátuljára kezd el írni Kristófnak, de csak a címzésig jut, mikor eszébe jut, hogy a kenyeres rekeszeket nem rakta el. Berohan hát a kisbolt tárolójába, mialatt Kristóf lép be a boltba. Meglátja a lapot, de jó, mert ő is készült, képkeretben a pultra tesz egy képet, amin ő, Tóbiás, és Bence vannak, majd kimegy a boltból. Tóbiás arcáról nem egyértelmű, hogy örül-e a képnek, és én sem tudom, hogy örülni kell-e, vagy ez afféle végső szakítás, hogy haver, ez volt az utolsó kép rólunk, nekem már nem kell. Egyébként meg nemár, hogy nincs egy normális kép róluk, csak egy ilyen random, amit leszedtek a BK Facebook oldaláról…

bk_januar12_4_1.png

Csupán egy mondatban tudok megemlékezni arról a félperces jelenetről, amiben Ottó meglepetten látja meg anyját, amint a Rózsa udvarán ül egy asztalnál. Lehet, hogy a nő bekavar a Miki-Nóra szálba, mert elég jól kijöttek egymással, mikor a nő utoljára látogatóban járt.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.01.20. 11:41:41

A miki nóra viszony egy olyan feneketlen kút, amiből mindig elő lehet rántani valami erőltetett történetszálat, ha a forgatókönyvírók éppen nem tudnak mit kezdeni az egyik vagy a másik szereplővel.
A tóbiás kristóf viszony is kezd ilyen lenni... Az sem ér ennyit. Tóbiás szerepe enyhe fokú autisztikusra van írva, lásd rendmánia, rendszerezés, aggódás. Még amikor bejött a sorozatba a kisbolt franchise főnökeként, akkor sokkal durvábban megjelent ez.

Miért gondolja Hanna, hogy a rendőrség helyett nekik kell cselekedni? valami nekem itt nem állt össze

Gillotte 2017.01.24. 10:52:00

@RTB: Igen, sajnos Tóbiás amennyire szerethető, annyira elviselhetetlen is. De Kristófot meg sajnálnám, ha nem lenne, ő is egy pozitív karakter, ami eléggé ráfér a sorozatra.
Azért nyomoz Hanna IQ-ból, mert nem tudják elérni a Zsarut, és nem bír a seggén maradni.
süti beállítások módosítása