Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8233-8234. rész

2017. január 19. 12:00 - Gillotte

Hanna a kapcsolatai révén megtudja, hogy az Ádám által talált pendriveon hat adás-vételi szerződés van, és mindegyik ingatlant hajléktalanok nevére vették. Ebből a hat ingatlanból öt már el van adva, egy maradt csupán Mukli József nevén, úgyhogy valószínűleg abban rejtegetik a lányokat. Hívni kéne a Zsarut, csak egy ideje elérhetetlen, így Hanna azt javasolja, hogy menjenek el ők ahhoz a házhoz, fényképezzen Ádám, lesz bizonyíték, aztán kész. Zsófinak nem tetszik az ötlet, de az motiválja, hogy vége lesz ennek az egész nyomozásosdinak. Hamár itt tartunk Ádikám, Gigivel kéne szakítanod. Ádifiú az elegáns sms-szakítás megoldásban gondolkozott, de Zsófi szerint ez túl nagy bunkóság, úgyhogy menj oda Ádám, legyen tököd. Ádám összeszedi magát, átmegy Gigihez, és szakít vele, arra hivatkozva, hogy még mindig a régi barátnőjét szereti, azt hitte, sikerül elfelejteni, de nem. Gigi kidobja Ádámot, majd felhívja legjobb barinőjét, Nórát. Nóra azt sem tudta, hogy pasija van Giginek, úgyhogy sok az új infó, de felajánlja az együtt kávézást, és lelkizést, természetesen az Univerzum epicentrumában, a Rózsában. Ó, Gigike, ha tudnád, hogy a te Ádikád már Nórával is együtt volt… Bőg egy sort Nórának, ,,jaj, ez sokkal rosszabb, mint mikor a férjem meghalt, ez túl hirtelen jött”. Mert a férjed szívrohama előre be volt jelentve, én is láttam a műsorújságban! Nórának a feje is megfájdul a sok siralomtól, bemegy a Rózsába Gizihez fájdalomcsillapítóért, hisz a lakásához egy egész emeletet kéne menni. Míg Nóra elvan, Ádám és Zsófi tolja ki a babakocsit a Rózsából, csókot is váltanak, amit Gigi jól meglát. Valahogy nem izgatja fel túlságosan az embert ez a szál…

bk_januar11_1_1.png

Mire Miki reggel hazaér, Szilvia már pont megy. Miki megemlíti Attilának, hogy már elege van abból, hogy sokadjára alszik Julinál a kanapén, úgyhogy ha rendszeres lesz a szex, illenék máshogy megoldaniuk. Attila rákérdez, hogy beszéltek-e róla az este, mert biztosan emlegette őt Juli, de Miki lenyugtatja, hogy tesó, nem körülötted forog a Föld.

bk_januar11_2_1.png

Peti közmunkás-megbeszélésre megy, ezért Ottótól és Natasától kap egy kajásdobozt tele finomságokkal, plusz cigit, arra az esetre, ha meg kell vásárolnia az életét. Ottónak feltűnik, hogy Natasa milyen szépen néz Petire, meg is említi külön-külön Petinek és Natasának is. Peti csak annyit mond, hogy le lehet kattanni a témáról, de némi nyomásra Natasa elismeri, hogy eléggé odáig van Petiért. Cserébe Ottó is vall, neki sem egyszerű a lelkiélete, mert Erikával van, csak folyton Lizára gondol, úgyhogy jó lenne szakítani, de az nem olyan egyszerű. Eközben Hanna és Peti a parkban eszegeti a Petinek készített kajacsomagot, mert Hanna kocsija bedöglött (van kocsija, és ezt így tudjuk meg?!) úgyhogy Peti viszi el, úgyis csak fejtágítás volt a közmunka előtt, nem maga a munka, de azért a cigit szétosztogatja. Az együttkajálás alkalmával szóbakerül, hogy milyen jó volt régen együtt, és de jó, hogy ilyen simán együtt kajálgatnak, pláne azok után, ahogy vége lett a kapcsolatuknak.

bk_januar11_3_1.png

Kristóf és Tóbiás továbbra sem kapnának díjat a ,,közös munka” kategóriában, hisz Tóbiás utasításba adta Kristófnak, hogy nézzen utána, honnan kéne rendelni 500 darab képeslapot, és Kristóf így is tett, egyúttal meg is rendelte, csakúgy, mint végül Tóbiás egy másik cégtől, úgyhogy jól lebarmolja Kristófot, hiszen ő, Tóbiás a boltvezető, ő dönt mindenben. Hát most Istenem, előfordul, én is rendeltem egy adag műanyag poharat pluszba, ráadásul a drágábból, de kifizettették, elhoztam a poharakat, és el volt intézve, ettől még nem utáltuk egymást jobban a főnökséggel. Aztán a fizetés, Vilibának kell 1780 forintot fizetnie, ötezrest ad, és Tóbiás feltűnően odasandít, hogy Kristóf jól ad-e vissza, úgyhogy Kristóf le is passzolja neki a feladatot, inkább pakol, mert azt egy hülye is meg tudja csinálni – szúrja oda. Vili távozása után balhéznak egy sort, ami Kristóf felmondásával fejeződik be.

bk_januar11_4_1.png

Juli és Nóra kávézgat, Nóra bocsánatot kér, amiért részegen azt találta mondani, hogy Juli nem képes hűséges lenni, de Juli belátja, hogy igaza van. Most sem tudja, hogy szereti-e Attilát, vagy csak a megszokás miatt szeretné, hogy újra együttlegyenek. Mindenesetre amikor Szilvia érkezik, és vár Attilára, Juli meglepően nyugodtan nyit Szilvia felé, ami annyira bejön, hogy a nő még kajálni is elhívja magukkal, de Juliban van annyi jóízlés, hogy nem megy.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása