Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8231-8232. rész

2017. január 19. 10:00 - Gillotte

Ági sír, eléggé meg van omolva lelkileg, úgyhogy elmondja lányának, hogy nem éppen volt az baleset, ahogy a Herre ráestek a csövek, és Gizi ezt elmondaná a rendőrségnek, ha kérdezik. Liza eléggé kétségbeesik, mind a maga, mind Ági sorsát illetően, úgyhogy elmegy Gizihez, megkéri, hogy segítsen Áginak, még akkor is, ha úgy gondolja, hogy köze van a Herr balesetéhez. Liza a sírást hozza fel Jolly Jokerként, hiszen Ági nem szokott sírni, és különben is, ez önvédelem volt, a Herr megérdemelte – fejti ki Liza nézeteit. Gizi ezt érti, de magára kell gondolnia, és arra, hogy Stella intézetbe kerül, ha őt lecsukják.

bk_januar10_1_1.png

Laciék kitalálják, hogy segítenek Stellának a tanulásban, mert ha nem, akkor nem fogják felvenni őt abba az elit iskolába. Giziben felmerül, hogy mi van, ha a leányzó nem is akar odajárni, csak miattuk ment bele. Laci kérdezi ki Stellától a János vitézt, hát nem megy zökkenőmentesen, Laci hamar ki is tér a béketűrésből, mintha csak apukámat látnám, mikor matekot magyaráz nekem. Csere van, Laci megy a boltba, Gizi érkezik angolozni. Megkérdezi Stellát, hogy hova akar suliba járni, s látszólag mindegy a kislánynak, bár a focióra nagyon vonzó abban a fizetős suliban. Eközben Ági érkezik a kisboltban vásárolni, és Laci elmeséli neki, hogy milyen rohadt drága a fizetős iskola, és Ági kap is az alkalmon, átmegy Gizihez, és jelzi, hogy szívesen segít kifizetni a tandíjat…cserébe azért, hogy Gizi nem vall ellene. Hogy ennek a nőnek mindig van pénze, hát honnan a fenéből?! Nem tudjuk, mit mond Gizi, de azzal várja haza Lacit, hogy fél év alatt sikerült kéthavi tandíjat összespórolniuk, milyen jó. Ja, kár, hogy egy tanév tíz hónap… Gizi azt mondja, mindent megtesz, hogy Stella abba a suliba járhasson. Ezek szerint csak belemegy. Mire elhatározza magát lehet, hogy nem is fog állni az ajánlat, mert a következő képen a doki közli Ágival a ,,rossz” hírt, miszerint a Herr sosem lesz olyan, mint régen. Ági látszólag bánkódik, ám közben nagyon örül. Örömét csak az az apró hír rontja el, hogy a Herr már nem szorul kórházi ápolásra, úgyhogy viheti haza.

bk_januar10_2_1.png

Attilának nagyon ízlik Szilvia macaronja, hát jóhogy, hisz zene szól a háttérben, ital a kézben, csak nem rontja el azzal a pillanatot, hogy leszólja a süteményt. Szilvia is tökéletesnek érzi a helyzetet, hogy ott maradjon éjszakára Attilával. Ez oké, csak az ő szobájában nagyon kicsi az ágy. Szilvia nem zavartatja magát, majd csinálják Miki ágyában. Attilának már kevesebb a vér agyi-tájékon, mint szokott, úgyhogy értesíti Mikit, hogy kell a kecó, ne menjen haza egy darabig. Miki megoldja a dolgot, csatlakozik Nórához és Julihoz a Rózsában, és hármasban eliszogatnak. Juli megengedi, hogy Miki a kanapén aludjon, és csak pici pofavágással nyugtázza, hogy Attila épp az ő Szilviájával tölti az éjszakát. Gyorsan fogy a bor Juliék asztalánál, s az italozás addig fajul, hogy Nóra kimondja az igazságot: Juli, te egyszerűen képtelen vagy hű lenni! És tényleg! Andrást megcsalta Alexszel, majd Attilával, majd Attilát Mikivel, de most épp megint Attila kell, mert az sosem jó, ami éppen van. De jó, hogy valakinek van vér a pucájában kimondani – még ha pia hatására is. Közben fent a lakásban Attila és Szilvia végeznek a szexszel, és a nő nem akar elmenni reggelig, s ez látszólag nincs Attila ínyére, legalábbis feltűnően forgatja a szemét.

bk_januar10_3_1.png

Félix megadja a megállapodásukban szereplő fizetést a ,,balhéért”, de Krisztián kis híján felkeni a falra, hiszen ez nem volt olyan könnyű szülés, mint előre tervezték. Rudi leállítja, többet nem üzletelnek vele aztán kész. Félix elteszi a pénzt, majd megindul felfelé Emíliáékhoz, ahol épp Milán kapja a letolást, ám a házirend értelmében csak a falat lenyelése után válaszol a kérdésre: ő hagyott üzenetet arról, hogy elmegy. Igen ám, csak a házirend szerint szólni kell, nem cetlin, nem sms-ben, szóban. Milán érti, majd elindul lefürödni a kiruccanás fáradalmait. Nem könnyű dió a gyerek, de Emília továbbra is nyugodt, ha nem tud vele boldogulni, visszaadja a diplomáját. Félix érkezik, de Milánnal jött beszélni, mák, hogy ő nyit ajtót. Megkéri a srácot, hogy ne beszéljen Emíliának arról, hogy ő is a szerb határra ment, mert tudja, hogy nem érdemli meg Emíliát, és nagyon fájna szíve hölgyének, ha tudná az igazságot, úgyhogy fiú, ha bántani akarod azt, aki fedelet biztosít a fejed fölé, akkor csak rajta. Nem érzelmi zsarolás, á, nem, tök jó vagy!

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.01.19. 11:33:05

" Gizi ezt érti, de magára kell gondolnia, és arra, hogy Stella intézetbe kerül, ha őt lecsukják."
miért csukják le? Hamis tanúzásért? mivel ő az egyetlen szemtanú (?), ezért a rendőrök sem fogják ezt mondani, hogy "mi tudjuk, hogy mit látott, mindja el". Szóval ez megint felesleges és erőltetett bonyodalom.
süti beállítások módosítása