Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x20 - Drive

2017. január 07. 09:00 - Scott Pilgrim

A jelenben kezdünk, Alex lakásán rajtaütnek, de csak Calebet találják ott. Alex éppen rejtőzködik, telefonon tartja a kapcsolatot Shelby-vel, és nyomoznak. A bomba jó eséllyel hordozható. Will az intenzíven van. Rákeresnek az adatbázisban, hogy akad-e még valaki, akit hasonló tünetekkel utaltak be. Találnak is egyet, Alex megy utána járni. Ugrunk a múltba. Caleb visszatért Quanticoba, Alex és Ryan közt pedig megint alakulni kezd valami. Shelby meg még csak most adja le a jelentkezését, és a kanadai határhoz közeli helyeket jelölt meg csak. Két hét múlva végeznek a sulival, Alex és Ryan meg is beszélnek egy randit két hét múlva. Újabb gyakorlat jön, ami megpróbálja felkészíteni őket az első munkanapjukra. Az Amin ikrek, Iris, Shelby, Alex, Fletcher, meg Caleb megy Ryannel helyszínre csapatként gyakorlatozni. Iris elmondja Calebnek, hogy Shelby hova akar menni, és megfenyegeti őt, mert azt hiszi, hogy Caleb miatt. Az Amin ikrek meg külön feladatot kapnak, terepen kell felismerniük, ki a kapcsolattartójuk, anélkül, hogy lelepleznék az álcájukat. Ugrunk a jelenbe, Alexék bemennek a kórházba, és a másik fertőzött Drew az, aki azt kérdezi, hogy vége van-e és elkapták-e. Nem értik, megkérdik, hogy kit, mire Drew azt mondja: Ryant. BOOM, fordulat, bele az arcunkba!

vlcsnap-2016-12-21-16h48m02s806.png

Drew elmondja, hogy Quantico után egy privát biztonsági cégnek dolgozott, amikor egy nap kapott egy hívást a Hangtól, hogy vezessen egy furgont valahova. Nemet mondott, mire elkezdte a Hang a húgával fenyegetni, meg annak gyerekeivel. Két napja nukleáris töltőanyagot szállított Yonkers-be, és megleste, ki van a Hang mögött, Ryan volt az, meg Will megbilincselve. Odaad Drew Alexnek egy pendrive-ot rajta egy cuccal, ami feltöri Ryan jelszavait, mondja, hogy nézzen bele a telefonjába, autójába, bármibe, és rájön ő maga is. Állítása szerint útban volt Alexhez vele éppen, aztán egyszer csak összeesett. Ugrunk a múltba, egy helyi irodához mennek, ahol tovább osztják őket csapatokra, Caleb és Shelby egy csapatba kerül. Alexék postai hívások közt kell nyomot találjanak, Alex talál is egyet, úgyhogy az iroda vezetőjével el is mennek a címre, ahol a nyom van. Út közben kérdezget Ryanről, de azt mondja neki az irodavezető, hogy vigyázzon vele. Kiderül, hogy nem úgy volt az a bizonyos elszúrt akció, ahogy Ryan mesélte, tényleg Ryan hibája volt, mert pont aznap hagyta el a posztját, amikor a terrorsejt támadt, többen megsérültek ez miatt, többek közt az irodavezető is, aki részt vett az akcióban. Kiérnek a címre, de hamar távoznak, az irodavezető azt mondja, kellő tapasztalattal hamar kiszűri a rosszfiúkat, és a fickó nem az. Ugrunk a jelenbe, Alex még mindig kételkedik picit. Calebet kihallgatják, eredménytelenül, majd elkezdenek füstölni a gépek. Kiürítik az épületet, Shelby elintézte, hogy a védelmi rendszere túlmelegedjen, Alex pedig behatol a kiürített épületbe. Ugrunk a múltba, Alex nem elégedett, szerinte csapatostul tovább kéne nyomozniuk a fickó után, mert neki gyanús. Caleb elmondja Iris-nek, hogy a szülei miatt akar Kanada közelébe költözni Shelby, akik csak a pénzét akarják, szóval segítsen neki lebeszélni róla Shelby-t, anélkül, hogy elmondanák az igazat. Iris belemegy.

vlcsnap-2016-12-21-16h48m46s084.png

Az Amin ikrek egy ügynöktől próbálják megtudni a kapcsolattartójuk személyét finoman puhatolózva és flörtölve, mire az randira hívja őket, vagyis hát őt. Shelby elmondja Iris-nek, hogy a szülei élnek és leveleket küldenek, meg is mutatja neki a leveleket, amiket Caleb írt a szülei nevében. Közben Alex kideríti, hogy a fickó, aki gyanús, 10 éve le lett tartóztatva gyerekpornó tárolása miatt, de végül nem emeltek ellene vádat. Az Amin ikrek kihúznak minden nevet az ügynöklistáról, Nimah örül neki, hogy az ügynök elhívta randizni, de Raina-nak leesik, hogy valószínűleg ő a kapcsolattartó, és nem is randira hívta őket. Nimah kissé dühösen elindul kideríteni. Közben Ryan betámadja az irodavezetőt, hogy mit fecsegett róla Alexnek, Alex félbeszakítja őket. Elmondja, mit tud, mire az irodavezető elmondja, hogy tud róla. A fickó valószínűleg egy pedofilkör közepén áll szállítóként. Az internetpornós szigorítások miatt postán küldik a gyerekpornót, és ő kézbesíti és juttatja el a kör tagjaihoz. Tisztázni akarták előtte, hogy ne fogjon gyanút, hogy rajta keresztül le tudjanak majd csapni a körre. Alex kétségbeesik, mert már elküldte Brandont, hogy figyelje meg a fickót, gyorsan elindulnak intézkedni, hogy kijuttassák a srácot onnan. Közben a pedofil csávó hamar kiszúrja az arra ólálkodó Brandont. Ugrunk a jelenbe, Ryan pont rajtakapja a gépénél Alexet. Úgy csinál, mintha nem tudna semmiről és Alexet gyanúsítaná, bunyózni kezdenek, közben a pendrive-on levő cucc dolgozik. Ugrunk a múltbaCaleb elmondja Iris-nek, hogy ő írta a leveleket, amik Shelby szüleitől jöttek elvileg és elmagyarázza a dolgot neki. Közben Brandonnak feltűnik, hogy ég a fickó háza, hívja a tűzoltókat, akik kérik, hogy maradjon vonalban és közelítse meg a házat, emiatt viszont nem tudja felvenni Alex hívását, Alexék úton vannak már. Brandon bemegy a házba és leütik.vlcsnap-2016-12-21-16h48m59s268.png

Ugrunk a jelenbe, Alex és Ryan tovább bunyózik, Alex közben elkezd hinni Ryan ártatlanságában és megpróbálja meggyőzni, de nem megy, végül a nő nyeri a bunyót. Ugrunk a múltba, megérkeznek a lakáshoz Alexék, bemennek, és ott a fickó éppen egy késsel ejtette túszul Brandont. Az irodavezető megpróbálja hatástalanítani, de veszélybe kerül, Ryan menti meg és tartóztatja le a fickót. Ryan elmeséli Alexnek, hogy azért nem volt a helyén, mert baj volt az exfeleségével, Liam mondta, hogy helyettesíti, menjen nyugodtan el, de végül Liam kiütötte magát és nem volt a helyén. Majd kvázi szerelmet vall Alexnek. Nimah indul nap végén randizni az ügynökkel. Közben Raina-nak elmondja egy másik ügynök, hogy ő a kapcsolattartó, de biztos rájött már. Nimah felfedi az álcáját, mire SMS-t kap Raina-tól. Az ügynök ideges lesz, de végül csak elmennek randizni. Shelby arról beszél Iris-nek, hogy nem végzi el Quanticot, mivel a szülei halála miatt jelentkezett, akik ugye élnek. Iris elmondja neki, hogy Ryan írta a leveleket, a szülei meg szélhámosok. Ugrunk a jelenbe, Ryan az ajtóhoz van bilincselve és arról beszél, hogy még az épületben van Alex, és van egy második bomba is. Lezárják az épületet. Alex hívást kap, Drew az, ő a Hang, BOOM, DUPLACSAVAR MÁDÖFÁKÖRZ! A pendrive-ról olyan dolgok kerültek Ryan gépére, ami terroristának állítja be majd őt, Alexre meg vár lent egy autó. Ugrunk a múltba, Liamet előléptetik Washingtonba, és vinné magával Ryant is. Nimah hazatér a randiról, de azt mondja, csak ittak, a fickó unalmas, végül fáradtan leül, eléggé úgy tűnik, hogy nem csak ittak és beszélgettek, nem úgy tűnik, hogy minden rendben vele. Shelby berohan Calebhez dühösen kiabálni, majd feldobja az apjánál a szüleit. Ugrunk a jelenbe, Shelby a kórházban van még, kap egy SMS-t Alextől, hogy Drew a hunyó, berohan a szobájába, de Drew már nincs ott. Közben Alex utasításokat kap, Ryan autójában bomba van, azt kell elvinnie megadott helyre, ha ellenkezik, Simon és ő is meghal. Az epizód úgy ér véget, hogy nekihajt menekülés közben egy garázsajtónak, egyelőre rejtélyes eredménnyel.

Címkék: quantico
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása