Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Vikingek 4x09 - Death All 'Round

2016. december 31. 11:00 - Szendrey

Frankhonban vagyunk, ahol Ragnarék fadarabokon görgetve húzzák a hajókat az erdő közepén, alig feltűnően.  A munkába beszállnak a csajok is, legalábbis Torvi és Lagertha igen, utóbbi tényleg komolyan vette az öreg bölcs szavait gyerekügyben, és minden mindegy alapon ráncigálja a kötelet, még ha beleszakad is. Egy frank parasztembernek meg a fiának azért csak feltűnik az ordítozó viking csapat, s levonják a következtetést, hogy rongyolni kell innen, de ízibe.

1.png

Tovább
Címkék: vikingek vikings
9 komment

Sötét árvák (Orphan Black) 1X05 – Conditions of Existence

2016. december 31. 09:00 - Bruti

A széthullott Helenával indítunk, akit a megmentője ápolgat. A fickóról sokat egyelőre nem tudunk meg, de az őrült spiné Thomasnak szólítja. Ugrunk Sarahra, aki felhívja Alisont és megköszöni neki, hogy elment helyette Kirához. Majd zuhanyozni indul, amikor látogatója érkezik. Paul az, és, ha már ott van, akkor Sarah kihasználja a helyzetet és dugnak egyet. De a férfi fura módon még beszélgetni is szeretne utána, ez meg már nem megy olyan jól a csajnak, inkább aludna.

vlcsnap-00002_3.jpg

Tovább
Címkék: orphan black
Szólj hozzá!

Marco Polo 1x08 – Előadás

2016. december 30. 15:40 - Qedrák

Csia Sze-taóhoz érkezik a hírnök, és közli vele, hogy Fucsangnak annyi, de a Tücsökminiszter olyan rezzenéstelen arccal veszi tudomásul a hírt, mintha Mészáros Lőrinc megtudta volna, hogy megnyert egy kósza közbeszerzési pályázatot. Fel is keresi a császári özvegyet, aki panaszkodik arra, hogy egy díszes szobába van bezárva, ám a férfi nagy lelki nyugalommal megfürdik a saját dicsőségében, és arra panaszkodik, hogy a kiválasztott bajnok majdnem megsebesítette. Az özvegy persze a császárt akarja látni, de hát azt nem lehet, mert a két éves uralkodó komplikált államügyekkel foglalkozik éppen, majd a Tücsökminiszter átadja az üdvözletét, oszt’ jó napot.

csiaszetao_csaszarne.jpg

Tovább
Címkék: marco polo
Szólj hozzá!

A visszatérők 1x05 - Twilight's Last Gleaming

2016. december 28. 11:00 - Mani_feszt

Szössz és Finn fekszenek valahol a bunkerben, pihengetnek úgy, mintha csak az előző esti sztárok sztárbabújós műsora ütötte volna ki őket. Szössz beismeri Finnek, hogy első perctől kezdve rá volt gerjedve, szüksége volt rá. Finn pedig csak a földi hancúrozást akarta tesztelni Szösszön. De kis édesek a gyertyafényben, nem piszkáljuk őket tovább, Muterre váltunk, ahogy Szössz régi, összegrafittizett cellájában ül, és Dzsaahanak van érkezése nála arra, hogy felmentik a kiröptetés alól, mert nincs elég orvos és osztályfőnök a Bárkán. Sajnos annyira tré a helyzet odafent, hogy a tantestület Muter nélkül egyhangúan megszavazta azt, hogy 320 embert kihajintsanak az űrhajóról.

1x05_01.JPG

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása