Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az Onedin család 7x07 - The Suitor (A kérő)

2016. február 06. 10:00 - Gabba

Nem szép dolog több mint két hónapra eltűnni évad közben, elnézést is kérek mind a három olvasómtól, de a muskétások és a könyvtárosok aktuális kalandjainak krónikája elvonta az időt a retro vonal ápolásától. Ennek azonban ezennel vége, újult erővel csapunk a hullámok közé és a tervek szerint egyhuzamban lenyomjuk a még hátralévő másfél évadot, nem hagyván elcsábítani magunkat újabb sorozatok szirénhangjaitól.

Ott hagytuk el hőseinket, hogy Charlotte lelépett Burgess-szel (alias Nyalka Bajusz), Samuel ragaszkodott hozzá, hogy a gyerekek nála maradjanak és ne a rokonság vegye át a nevelésüket, közben viszont egyre gyakrabban nyúl a pohár után, két legközelebbi barátja Brandy és Whisky lett. Szőke Szépasszonyunkat Marston vicomte kerülgeti, egyértelműen be akar kerülni Elizabeth bugyijába, bár ezt a viktoriánus korban nyilván másképp mondták. Sarah Bath-ban áztatja hervatag bájait, James és Letty éli a házaspárok időnkénti veszekedésekkel tarkított életét, miközben James változatlanul hajtja a különböző üzleti lehetőségeket. Glücksritter, azaz szerencselovag, közli velünk a német epizódcím, na vajon melyik szereplő ártatlanságáért vagy micsodájáért kell ma aggódnunk? Akit érdekel a válasz, tartson velem.

onedin_7x07_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
28 komment

Aranyláz Alaszkában 6x05 - A nagypapi tanácsa

2016. február 05. 11:00 - Chat Géza

image_2.png

Nem ez volt az a rész, amitől remegve kapaszkodtam a rökamié oldalába, de attól még történtek dolgok dögivel. Tony batár nagy, és nem mellesleg 1 millió dollárba kerülő kotrója prímán megy, csak a kezeléséhez minimum egy PhD kellene, ami Jerry-nek nincs, ugye. Nem is tud kiigazodni a csomó kallantyú között, pedig az elmúlt egy évben ő építette újjá a gépet, ő lehelt belé életet. Még szerencse, hogy van egy másik öreg muki, aki gyorsan kitanítja. Amíg ketten vannak, addig minden patent, aztán amikor a "tanár" elmegy, akkor Jerry elfelejti kiengedni a féket, amitől majdnem bekrepál az egész cucc. Ezt követően meg azért kell leállítani a kotrógépet, mert sikeresen túlterhelték azt. Az ilyen problémák megoldására vették fel Genet, aki a meglévő nagy tengelyt egy kisebbre cserélte. És már megy is minden, szóval nincs több rinya, még egyszer senki, egy másodpercre se merje leállítani a kotrót, mert Tony marha pipa lesz.

Tovább
Szólj hozzá!

The Affair 2x05 - Mindenki mindenkivel (18+)

2016. február 05. 09:00 - AaannnaaA

Part One: Alison
Hősnőnk egyedül ébred a parti házban, hívja kedvesét, hogy Martin után érdeklődjék; majd szöcskeként kezd ugrálni, mert rájön, hogy késésben van a melóból. Felöltözik, átszalad és nem kis meglepődésére a rendkívül morcos Yvonne-ba fut. A nő az igazi fapina főnököt adja elő: undok képpel magyaráz, utasít, kérdésekre tőmondatokban vakkant, stb. Az olaj a tűzre, amikor megkérdezi, hogy tetszett neki Noah könyve (amit ugye Alison nem olvashat), mire Yvonne annyit nyög ki, hogy fantasztikus, aztán utálkozó képpel megmutatja, merre van az ajtó.

Kicsit később Robert lábát tornáztatja, közben tőle kérdezi meg, a felesége ugyan miért haragszik rá. Hát, erre nincs válasz, ő nem tud semmi okról. Témát váltanak – a kapcsolatokra terelődik a szó, mostanában úgyis mindig ilyesmiről beszélgettek, amikor kettesben voltak. Alison rákérdez, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, mire az öreg bevallja: Yvonne az első felesége barátnője volt. Egyben elpöttyinti, hogy tudja, Alisonéknál is hasonló volt a helyzet. A lány kissé kellemetlenül érzi magát, hogy munkaadója rájött, hiszen nemrég hazudott nekik egy jókorát a megismerkedésükről; de Robert szerint nincs mit szégyellni, ha viszony volt, hát az volt.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
4 komment

Downton Abbey 05x09 - Stüszi vadászat (Évadzáró)

2016. február 04. 13:00 - Ancsinszka

Elérkeztünk az ötödik évad utolsó részéhez, melyben az átívelő probléma láncolatot a Bates házaspár gyanúsítgatása adta. A Yard addig járt Anna és férje nyakára, hogy végül sikerült az asszonyt bezárni a börtönbe, mert egy semmiből előkerült szemtanú szerint Anna lökte Greent a forgalmas úttestre. Mary látogatja meg éppen komornáját, és reméli ezzel alátámasztja majd Anna ártatlanságát, mert ha a bulvár sajtó megírja, hogy Grantham lordjának legidősebb lánya a saját két lábán befárad a börtönbe, akkor a szolgáló nem lehet bűnös. Carson és Hughes is ezen értekeznek, és nem tartják különösebben jó dolognak, hogy benne lesz a család a Hello! magazinban. Később már Carson szobájában nekiáll Hughes-zal borozgatni és kellemesebb témákról beszélgetni, mint például a közös lakásbiznisz. A család készülődik a fajdvadászattal egybekötött kiruccanásra Sinderbyék másik birtokára. A Roxfort expresszel szelik a tájat, és közben közösen izgulnak Sinderby papa morgós magatartása miatt, de majd mindenki levezeti a feszkót a vadászat során.

01.jpg

Tovább
Címkék: Downton Abbey
5 komment

White Queen 1x08 - The King Is Dead

2016. február 04. 09:00 - winniethepoooh

Az évszám 1483, a helyszín Anglia. Egy kicsit előre ugrottunk időben. A kis Henrik Tudor megnőtt, akárcsak Jasper szakálla. A királyi udvarban Edward király és családja vacsoráznak. Edward elég szarul fest. Később kiderült, hogy láz gyötri. Súlyos beteg, és Richardot hívatja. Mindenki gyászol a halálos ágyánál, pedig még meg sem halt. Richard és Anne is megérkezett. Halála előtt a kirly még megbízza Richardot azzal, hogy legyen a fia gyámja, majd kettesben marad Elisabethtel. Felidézik a régi szép időket, érzelmeskednek egy kicsit, majd Edward meghal. Na most, hogy Edward nincs, nem lesz, ki megvédje a királynét. Cecily hercegné már annyira se tartja Elisabethtet, hogy meghajoljon előtte, Anne pedig még mindig abban a hitben él, hogy ő ölte meg Isabellt.

w1.png

w0.png

Tovább
Szólj hozzá!

X-akták 10x03 - A gyíkember

2016. február 03. 15:30 - Hoppancs

Magát filozófusra szipuzó, óriásgyíkkal és véres nyakú hullával szembesülő párocskával nyitunk. De vajon tényleg azt látták, amit láttak? Mulder nem biztos benne, mert amióta Scullyval kiestek a melóból, jó pár hasonló esetre akadt magyarázat, és jelen állás szerint úgy tűnik, még a Nagyláb sem létezik. Ha ez nem lenne elég, arra is rájött, hogy ő egy középkorú férfi, lassan fenyegeti az infarktus meg a magas vérnyomás, és nem kéne fantáziaszüleményekre pazarolnia a drága idejét. Nyugalom, végül csak összeszedi magát és megvizsgálja közelebbről a témát.

bscap0000_2.jpg

Tovább
Címkék: x akták x-akták
13 komment

The Originals 1x11 – Aprés Moi, Le Déluge

2016. február 03. 13:00 - A_Rézi

Elijah történelemóráján vagyunk. Téma a boszorkányok, akikkel – legyenek bár szövetségesek vagy ellenségek – mindig számolni kell. Davina előtt még nem létezett teljhatalmú boszi, aki egyébként jelenleg Klaus „védelme” alatt áll. Gonosz tesó az összeállított puzzle felett megjegyzi, hogy Celeste milyen gyönyörű volt, ugyanakkor lehet, hogy a gonosz előjele is… Elijah szerint Davina összetéveszti a gonoszt az erővel – Celeste a maga idejében nagyon erős boszi volt, de már vagy 200 éve halott. Szóval vissza a startmezőre! Közben Marcel békereggelit vinne Davinának, de a lány nem értékeli a kedves gesztust, mert amint meglátja, falhoz csapja a vámpírt. Marcel részvétet nyilvánít Tim miatt, békülni akar, erre D vázákat kezd hajigálni a fejéhez. Klaus szerint nem megy túl jól a dolog, de Elijah hozzáteszi, hogy ha bizalmat akart, nem kellett volna megmérgezni a csaj szerelmét… Civódnak egy sort, aztán Klaus megelégeli a csörömpölést, felsiet, és arra lép be a szobába, hogy Davina földet kezd el hányni. Nem túl jó ómen! Odalent Hayley rászánja magát a vallomásra, de mielőtt kiteríthetné a lapjait, földrengés rázza meg a házat, a várost – ami úgy tűnik, a boszinak köszönhető…

vlcsnap-2016-01-31-12h38m28s224.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Fekete Vitorlák 3x02 - Kísért a múlt (18+)

2016. február 03. 11:00 - Pácsó Ármándó

A visszatekintés és a főcím vetítésének idejét szeretném egy közérdekű felhívásra fordítani. Arra kérek minden gyengébb idegzetűt, galamblelkűt, hogy takarják el szemüket ujjaikkal, de előtte távolítsák el a képernyő közeléből növésben lévő mimózájukat és érzékeny pontyukat akváriumostól, mert ami most jön …

1.jpg

Tovább
45 komment

Young & Hungry 2x04 - Young & Old

2016. február 02. 15:00 - Lilac Scorpion

Gabi és Josh a konyhában reggelizgetnek, Elliot pedig meglepően vidáman érkezik. Jókedvű, bolondozik Gabivel, majd végre elsüti a nagy hírt: randizik Andréval, a pár epizóddal ezelőtt megismert helyes sráccal, ráadásul másnap van a 40. születésnapja is. Josh eldicsekedik egy újságcikkel, amelyben jókat mondtak róla, Gabi pedig nagyban drukkol, hogy végre összebarátkozzanak a minigonosszal, aki többet nem fog neki beszólogatni. Ennek reményében felhívja Andrét, és leszervez egy romantikus szülinapi vacsorát, majd végre hagyja Josht szóhoz jutni, aki még királyabb meglepetéssel készül Elliotnak. Öhm… egy festménnyel, ami Elliotot és Andrét ábrázolja. Időm sincs hanyatt esni a székemmel, mert berohan Elliot, és közli, hogy André szakított vele. Hogy miért? Mert egy telefonhívásból megtudta, hogy Elliot nem 32 hanem 40 lesz. Szívesen gratulálnék Gabinek, de röhögni jobban esik. Főcím.

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása