Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x99 - Rákosi élt, él és élni is fog (18+)

2016. december 04. 10:42 - sixx

vlcsnap-00001_12.png

Régen jártam erre, legalábbis íróként, szevasztok. Nem lesz képregény, tegnap X-faktor is volt, azt is meg kellett írni, örüljetek, hogy a Liverpool-meccs előtt belefér. Jó, ez gyökérség volt, szívesen írom, hát hogyne. Mert nem unom. Ahogy az egyre több új hajat növesztő, a derekát és a csípőjét egybeforrasztó gatyában álldogáló Anikó és a versenyzők sem. Meg ti sem, kedves olvasók, akik hozzám hasonlóan azt hittétek, hogy na majd most milyen fasza lesz, és az elején még tényleg úgy is nézett ki, hogy az lesz, de aztán jött a kárszegelés, a mártírkodás, a betujázás, a sufnigate, meg Gina frurfuja, és vége lett a világnak. Tényleg, a homlokfüggöny megítélése milyen az olvasótáborban? Sunázná, nem sunázná?

Tovább
Címkék: 18+ vv8
907 komment

Quantico 1x17 - Care

2016. december 03. 13:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, Simon találkozik egy kocsmában Ryannel. Ad egy fülest neki, hogy egy CIA fogoly után nyomoz. Majd amikor elbúcsúznak, valamit észrevétlenül Ryan zsebébe csen. Kiderül, hogy nyomkövető, és Alex megbízására találkozott Ryannel. Ugrunk a múltba, és a diákoknak kell választaniuk egyet az 56 irodája közül az FBI-nak, ahol majd dolgozni akarnak. Kiderül, hogy Shelby még mindig nem beszélt a szüleivel. Az Amin ikres projektet meg Miranda távozásával lefújták. Viszont az Amin ikrek nem akarják ezt annyiban hagyni. Drew és Alex közt alakulni kezd némi érdeklődés, amikor váratlanul betoppan Ryan új tanárként, Miranda-t helyettesíteni. Ugrunk a jelenbe, Liam megkapta Hannah pozícióját. Ryan elmondja Liamnek, hogy Alex egy CIA fogoly után nyomoz, ki kell derítenie, hogy miért. Liam felajánl egy szívességet, hogy elintéz vele egy titkos találkozót. Mindezt Alex és Simon is hallja, mert a nyomkövető lehallgató is. Kiderül, hogy az az utolsó küldetésük, hogy ezt a foglyot eljuttassák a Hangnak, a találkozóhoz egy menedékházba fogják szállítani a foglyot, onnan kellene ellopniuk, egyúttal kifaggatni, hogy mi köze lehet az egészhez, hogy kiderítsék a terrorista tervét.

vlcsnap-2016-11-29-22h57m58s811.png

Tovább
Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Sötét árvák (Orphan Black) 1X01 – Natural Selection

2016. december 03. 11:00 - Bruti

A nyitó képen egy vonaton utazik főhősünk. Sarah Manning, aki álmából riad a hangosbemondóra. Az ő állomása következik, így leszáll és a peronon, hív valakit és közli vele, hogy újra a városban van. Közben figyelmes lesz egy lányra, aki precízen lepakolja a cuccait a peronra, majd megfordul. Ránéz Sarah-ra, és itt jön a döbbenet, hisz saját maga áll vele szemben. De a lány arcán valami borzasztó keserűség látható és nem áll meg, hanem az érkező vonat alá veti magát. Sarah csak áll ott ledöbbenve, majd amíg mindenki a balesettel van elfoglalva, felkapja a lány táskáját és elrohan.

vlcsnap-00002.jpg

Tovább
2 komment

Vikingek 4x02 - Kill the Queen

2016. december 03. 10:00 - Szendrey

Havas és fenyves a táj, de leginkább havas, ahol Björn gyalogol éppen, és ez egy igen erős eufemizmus volt, mert szerencsétlen pára esik-kel, s fel se bír egyenesedni a térdig érő hóban. Nyilván, az a hat darab állatprém, amit szolidan magára kapott, nem a legújabb divat szerint kialakított férfi pehely túrakabát. Björnünket még az ág is húzza, mert nem elég a szőrmerengeteg, a pajzs, és a három hétre elegendő hideg élelem az éthordóban, még a hóvihar is rákezdett, mondtam én, hogy Ironman Winter Edition lesz itt kérem szépen. Azért estére csak odaér a kunyhóba, első feladat teljesítve.

1.png

Tovább
Címkék: vikingek vikings
1 komment

Vikingek 4x01 - A Good Treason

2016. december 03. 09:00 - Szendrey

Egy hegyvidéken kezdődik a negyedik évad, ahol Ragnar vágtat sebesen, ki tudja merrefelé. Az egyik hegy oldalában valami fényességet lát, elmosolyodik, és elindul. Mikor odaér a hegyoldalba, kiderül, hogy a fény forrása egy hatalmas arany kapu, viking motívumokkal faragva. A kapun túlról (amit én a Valhallának tulajdonítottam) hangzavar hallatszik, de amikor a férfi közeledik, lassan becsukódni látszik. Ragnar hiába siet, a kapu záródik, ő meg kínjában ordít egy hatalmasat. Üdv újra a Vikingekben!

1_ragnar_kapu.png

Tovább
Címkék: vikingek vikings
2 komment

Válótársak 2x03 - Buci felült a szopórollerre (18+)

2016. december 02. 18:13 - Dzsudibí

Máris pikáns képekkel indítunk, valaki éppen piros bolyhos bilinccsel rögzíti az ágyhoz Buci aputestét. Ha most fogadnom kéne, akkor ez Gubás Gabi Gryllus Dorka (nem hagyom magam még egyszer csőbe húzni), sőt, továbbmegyek, láttam én már elég varjút karón, hogy sejtsem, ennek a jelenetnek nem heppi finis lesz a vége, na de ne szaladjunk ennyire előre. 

20.png

Tovább
19 komment

A titkok könyvtára (The Librarians) 3x01 - The Rise of Chaos

2016. december 02. 13:00 - Gabba

Visszatért a könyvtáros csapat és velük a hogyvoltok is, nem rettenve meg attól a ténytől, hogy a Universal Channel kivonulása miatt a friss évad nem érhető el magyar szinkronnal. I can speak English, I learn it from a book, biztatja magát a hogyvoltíró, akárcsak Manuel a Fawlty Towers-ből, és így felbátorodva ugrik neki az eredeti nyelvű évadnyitónak. Ami, már most leszögezem, pörgős, vicces, tele mindennel, ami miatt szeretjük ezt a sorozatot.

Egyiptomban kezdünk, az egyik piramisban amcsi kircsi csopcsi, akarom mondani, amerikai kiránduló csoport vonul, egy Barry nevű, bottal sántikáló férfi azonban unja már a festett falakat, urnákat, ő múmiát akar látni. A turista headsetből ekkor hangot hall, ami egy rejtett kamrába irányítja, ahol díszes szarkofágot talál. Elégedett arccal húzza félre a fedelet, majd előkapja telefonját és csinál pár szelfit a benne talált múmiával a háttérben. Hülye usákok, usák hülyék. Ám ekkor váratlanul fekete füst kezd előbodorodni a tetemből, barátunk hangos ordítással jelzi, hogy ez neki nem oké.

librarians_3_1_01.JPG

Tovább
22 komment

Barátok közt 8175-8176. rész

2016. december 02. 12:00 - Gillotte

Novák kulturált túszejtő módjára vizet is kínál túszának. Nyugodtság van kedves Pallaginé, mindenki mehet a dolgára, ha megígéri, hogy nem bírságolja meg Novákot. Gizi és Bözsi közben kintről, az üvegen keresztül sasolják az eseményeket. Mivel Pallaginé észreveszi a szemtanúkat, nekiáll segítségért kiabálni, de Laci csak ,,ne sikítson!” felszólítással nyugtatja. Gizi hívja telefonon ütődött férjurát, hogy engedje el a túszt, de minden hasztalan, Laci nem normális. Nyomorult nő megígéri, hogy nem bírságolja meg Lacit az udvaron való árusításért, így szabadon eresztetik, hisz csak ennyi kellett. Laci nem teszi ki az ablakba, amit ezután a nejétől kap…

bk_november24_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Teen Wolf - Farkasbőrben 5x10 - Status Asthmaticus (Akut, súlyos asztma)

2016. december 02. 11:00 - Smiley93

Függönyt fel, kezdődjön a félévad fináléja! Pontosan ott csatlakozunk be a sztoriba, ahol az előző epizód izgalmas hajrájában elbúcsúztunk hőseinktől: azaz Farkasfiú nemet mondott Hayden átváltoztatására. Újfiú érthető okokból felháborodik az elutasításon, akkor mégis mi volt a „mindent megteszek, hogy megmentsem” bullshit? Scott alig győzi magyarázni a bizonyítványt, egy harapás jó eséllyel végezne a legyengült lánnyal, Theo szerint a higany meg biztosan végez vele. Ugrunk a feldúltan autókázó Stilesra, akinek naná, hogy füstölni kezd a motorháztetője, soha jobbkor. Dühösen vagdalkozva előszedi a szerszámosládát, amiben ott virít az a bizonyos csavarkulcs is – azaz a véres példány csak csali volt, s nem is az övé. Ettől persze még jobban bepipul, nekivágja a szélvédőnek a kulcsot, majd leül a dzsip mellett szomorkodni.

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása