Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x78 - Brokback Vella (18+)

2016. november 13. 11:04 - sixx

Comic time, people!

page_01_2.png

Tovább
Címkék: 18+ vv8
komment

Való Világ 8x77 - A New York-i tőzsdebank története (18+)

2016. november 12. 17:16 - Dzsudibí

2_13.png

Napraforgó mutat nekünk pillanatnyi állást, csak a megszokás kedvéért az outfitről is pár szót ejtsünk azért , ma óvodás kiskatona jelmezt kapott a stájlisztoktól. A számok alapján igen éles szemével megállapítja, hogy Krisztián valamelyik fiú nagyon elhúzott. A villában eközben felsorakoznak a párbajozók mögött támogatóik.

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Grimm 5x03 - Lost Boys

2016. november 11. 13:00 - Kapitánylány

„Egykor tán volt nékem anyám.” – Pán Péter

A rész rögtön azzal kezdődik, hogy Nick és Adalind költözködik ki a lakásból, sikerült eladni azt. Kiderül, hogy mindkettőjüknek a másik volt az első, mármint Nick első keveréklénye Adalind volt, míg a nőnek Nick volt az első Grimm. Közben a fűszerboltban Monroe felesége tegnapi bevételén csodálkozik el, jól megy az üzletnek. Rosalee teát készít, enyhítve az ízét fűszer után nyúl, ekkor látja meg a golyónyomot, amit a halott bosziszörnynek köszönhetnek, mindkettőjüknek hiányzik a régi barátjuk.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
komment

Egyszer volt, hol nem volt – 6x07 Szívtelen

2016. november 11. 11:00 - Qedrák

Snowt látjuk némi sejtelmes félhomályban, és komor zene kíséretében, amint a férje oldalán fekszik, de egy pillanat alatt valami rémálomban találja magát az erdő közepén. Jön is az obligát vendég, a Gonosz Királynő, aki felemlegeti a mostohalányának egy korábbi cselekedetét, hogy mennyire örült egy hajbókoló pónilónak, úgyhogy most ő rajta a sor, mert kell neki a szív. Snow akadékoskodik, hogy azon védővarázs van, nem tudja elvenni, de a királynő csak kineveti őt, mondván, hogy önként fogják odaadni neki a férjével együtt, mert ugye a fele Charmingnál van. Motiváció gyanánt kap egy kis üvegcsét, némi figyelmeztetés kíséretében, hogy ha nem találja ki mi az, kinyírja az egész várost.

snow_evilqueen.jpg

Mikor visszatér Zelenához, az épp a kislányát eteti, de még Zöldikének is feltűnik a vidám hangulat, ami kiül a királynő arcára. Néhány gyors, ám nem túl lelkes kérdéssel kifaggatja, és kiderül, hogy a Dark One látogatása összefügg a napi jócselekedetével, mert most már igazán megszerzi a szívet. A múltban Hófehérke a családi ezüstöt veri el éppen valami jöttment uraságnak, bár az érte kapott pénzt először kissé kevesli, de rögtön jobb belátásra tér, amikor emlékeztetik rá, hogy csak egy helyről származhat az ékszere. Ezalatt a Charming-házban éppen David tér haza, és az egyik elkóborolt birkáról derül ki, hogy már az örök legelőkön zabálja a füvet. Anyuka meg is jegyzi, hogy ez nem igazi biznisz, el kellene adni. Hófehérke ezalatt dühöng egyet az erdőben a Kék Tündérnek, hogy mekkora balfácán volt, ám a dolgot tetézi azzal, hogy megtámadja egy bérgyilkos. Némi baltás párbajt követően a Vikingekből idetévedt úr inkább visszafárad egy másik sorozatba, míg Hófehérke megfogadja, hogy úgy elmegy innen, mint a Londonba emigráló magyarok. David hajszálpontosan ugyanezt csinálja, csak ő el akarja adni a szegényes portékájukat.

snow_blue_balta.jpg

A jelenben a csipetcsapat éppen az üvegcsét fixírozza nagy erőkkel, Regina rá is jön, hogy mi az, mikor meglocsol egy közeli fikuszt, amely fekete lesz tőle, mint az újhold. Ebből rájön, hogy az anyagot Goldtól szerezte. Snow azon morfondírozik, hogy mi a francot tegyenek, amúgy is egy normális életre vágyik. A múltban a Longbourne felé tartó Davidet a kutyája téríti el céljától, mikor átnyújt neki egy rozsdás kupát, amivel el is vezeti egy alkalmi ószeres kiskocsijához, aki nagyon hálás azért, hogy visszakapta az ivóalkalmatosságát. Fel is ajánlja, hogy menjenek együtt, mert ugyanaz az úti céljuk, ám egy pillanatra felvillanni látjuk a szekér belsejét, benne a vikinges sisakkal és baltával, meg egy csomó lánccal.

regina_csipetcsapat.jpg

A Kék Tündér győzködi Hófehérkét, hogy maradjon szépen helyben, de amikor a szeretetről próbál neki prédikálni, akkor elmondja, hogy azt baromira nem tudja aprópénzre váltani. A jelenben Belle-hez fordulnak tanácsért, ám a könyvmoly nem talált semmit. Ellenben jön a Kék Tündér, és elmondja, hogy talán van valami, egy kicsiny fa, ami megállíthatja az Elveszett Lelkek Vizét, ám ahhoz egy olyan varázslatot kell alkalmazniuk, amiről minden nagyhatalmú varázsló tudni fogja, hogy az mi, így Gold, a Gonosz Királynő, de még Zelena is. Reginának mentő ötlete támad, és üzenetet küld a nővérének, hogy menjen a boltba. Ott éppen a Dark One és a királynő etyepetyézik, úgyhogy Zöldike be is nyomja a durcit. A vitát Gold szakítja félbe, aki meglátja az üzenethez használt papirost, és rájönnek, hogy Regina műve. Ezalatt a Kék Tündér kibocsátja a varázslatot, a csapat pedig ketté oszlik, mert a királynőt a kriptába akarják bezárni.

evilqueen_zelena_gold.jpg

A múltban David és a társa éppen pihenőt tart, ám a pásztort némi piával elkábítják. A kutyus viszont kiválóan felhasználható arra, hogy megtalálja Hófehérkét, és ez meg is történik, a viking pedig elfogja a hercegnőt. Regináék ezalatt meglelik a varázslat helyszínét. Emma és Hook ezalatt kirámolják a kriptát, de a nő némi nyugtatásra szorul, mert remegő kézzel aggódik a szülőkért. Jó ötlete támad, és a mesekönyvet veszi elő. Sikerül is megnyugtatni Emmát azzal, hogy ő a Megmentő, a szerelem gyümölcse. A múltban a kutyus eszméletre nyalogatja Davidet, aki rohan is a viking ószereshez, és hallva, hogy foglya van, megpróbálja kiszabadítani Snowt.

regina_charmings.jpg

Regináék most már tényleg meglelik a facsemetét, ám ahogy hozzáérnek, elárasztják őket a régi emlékek, köztük a fentebbi szabadítós is. Addig-addig tereferélnek egymással, amíg Regina sürgetése ellenére meg nem érkezik a királynő is, aki elveszi tőlük a facsemetét, és megsemmisíti. Már-már elvenné tőlük a szívüket, de emlékeztetik rá, hogy van egy kis idejük, úgyhogy a királynő teleportálja magát. A páros rendkívül kétségbeesett, és felidézik az emlékeiket, megállapítva, hogy a facsemete által mutatottak közül az érme meg a bezárt Snow nem közös biznisz, de aztán kapiskálni kezdik, hogy mégis. A múltban Davidnek nem sikerül leverni a lakatot, érkezik is a harcias skandináv, ám rövid párbajt követően Snow segítségével kinyírja az alkalom szülte fejvadászt. Hófehérke azonban azt tanácsolja Davidnek, hogy ne lássa meg az arcát, mert azzal csak bűnrészessé tenné őt, szóval a pásztorfiú csak beadja a kulcsot. Ez persze nem akadályozza meg őket, hogy beszélgessenek, úgyhogy Snow odaadja a lóvéját a szabadítójának, és elhatározza, hogy az őt kifosztó nemesembert majd ő fogja kifosztani, amint meg tudja tenni. Ahogy egymáshoz érnek, létrejön a facsemete.

emma_hook4.jpg

A temetőben a Gonosz Királynő tetemre hívja a város lakosságát, kihirdetendő a győzelmét. Zelena kihasználja az alkalmat, hogy a tömegben álldogálva utalásokat tegyen Belle-nek Goldék viszonyára. Emma és Regina már-már közbelépne, de érkezik a Charming-házaspár, és bejelentik, hogy feláldozzák magukat. Miután Regina leveszi a védővarázst róluk, a királynő ki is tépi a szívüket, és csaknem törlést kér maga alatt. Ám a szimpla halál nem elégíti ki a bosszúvágyát, így a szíveket visszateszi a párocskába, a nőre viszont álomátkot szór, és hogy kissé nehezített feladata legyen a csapatnak, el is teleportálja valahová.

snow_charming.jpg

Belle állít be Goldhoz, azzal a ragyogó hírrel, hogy tud a viszonyáról. A nőt azonban nem ez zaklatja fel, hanem az, hogy az ollót használni akarja a fiukon. Szóval, hangzik a végső ítélet, legyen szíves, és érdemelje ki a fia szeretetét, ne valami bűvésztrükkel láncolja magához, ami már csak azért is gáz, mert korábban bebizonyította már, hogy tud szeretni. Mikor Gold a bukástól való félelmet említi a feleségének, az szomorúan konstatálja, hogy a férje túl gyenge ahhoz, hogy jó legyen. Emma és David égen-földön keresik Snowt, és némi futkorászás meg gyorshajtás után meg is találják az erdőben, abban az üvegkoporsóban, amelyből anno egy csókkal szabadította ki őt Charming. Ez most is megtörténik, ám amint Snow felébred, David alszik el. Kiderül, hogy a szívük kapott álomátkot, így felesben osztoznak rajta: az egyik alszik, a másik él

snow_charming_eq.jpg

komment

Való Világ 8x76 - A kárszeg a sufniba költözik (18+)

2016. november 11. 05:54 - Hoppancs

A vidám ébredezős blokkot az önfeláldozó Mici csicsergése festi alá. Először azt fejtegeti, hogy ő vállalná a kiesést is, ha cserébe kemény kárszegű kedvese maradhatna, kicsit később pedig már Vivien hegyes csöcseinek jósol. Úgy véli, ő vagy Krisztián megy párbajra, ezért  arra tekintettel, hogy valamelyikük elhullhat, a hátralévő pár napban a elkülönülten szeretnének sírni egymás vállán. Meg egyéb testrészein. „Hogy ebben a pár napban?”, kérdezi Vivi a gyengeelméjűek képviseletében, mire a türelmes Mici pontosít: szerda, csütörtök, péntek, szombat. A melltartóját indokolatlanul lassan felhúzó Vivi most már érti.

Numer, kumer?

bazsalyog cinkosan. Ez a dialógus robbantja ki a villa eddigi legértelmetlenebb konfliktusát, a történelemkönyvekbe kívánkozó, „Hetven nap után vajon el lehet-e hagyni a sufnit négy egész éjszakára?” háborút. Mert ebből komolyan ügy lesz.

nyeeem.gif

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Westworld 1x06 - Az ellenség

2016. november 10. 15:00 - zsitta

Egy átlagos reggellel indítunk, az utcán egy random pasi kinyír egy másikat, közben Maeve meg megy dolgozni, de pont leszarja a hallottakat. A Mariposába érve elkezdi csinosítgatni Clementine-t, amikor bejön egy agresszív fejű fickó, ő meg jelzi, hogy elviszi a bizniszt. Felkíséri egy szobába, ahol felhergeli az alakot, majd eléri, hogy az konkrétan megfojtsa őt, tök jól kezdődik amúgy.

w1.jpg

Tovább
Címkék: westworld
komment

The Originals 2x20 – City Beneath the Sea

2016. november 10. 13:00 - A_Rézi

Dahlia varázsol, miközben a családról elmélkedik: ők azok, akikkel közös nevet viselünk, akikben bízunk, akiknek ígéreteket teszünk, amit aztán nem tartunk be – szerinte főleg a gyerekek hajlamosak az őket felnevelők ellen fordulni. És akad, aki ezt az egész köteléket teherként éli meg… A narráció közben láthatjuk a Klaust nyugalomba helyező Mikaelsonokat, a mocsárba megérkező farkasokat, Davinát, aki varázsol; és az üres lakásba hazatérő Josh-t, aki megtalálja Aiden utolsó üzenetét :(. Dahlia a bűbáj végére ér, és egyszerre a kvázi kómában fekvő Klausszal kerül egy platformra. A nagynéni sietve felvilágosítja az ősit, hogy az ő fejében vannak, nem Klauséban – és mivel Elijah tőrt döfött öccse szívébe, Klaus nem tehet mást, minthogy végighallgatja, mert van számára egy ajánlata…

vlcsnap-2016-11-06-16h13m57s166.png

Tovább
Címkék: The Originals
komment

Quantico 1x14 - Answer

2016. november 10. 11:00 - Scott Pilgrim

A múltban kezdünk, egészen pontosan a taktikai vezetési gyakorlati központban, ahol a gyors vezetést és a manőverezést gyakorolják. Alex elmondja Drew-nak, hogy nyomozott kicsit a halott barátnője után és Liamnek köze lehet hozzá, Drew annyira nem viseli jól, dühösen közli, hogy nem akar a múltról beszélni. Később az előadóteremben Nimah próbál közelebb kerülni Raina-hoz, de az lepattintja. Az új feladat, hogy kapnak egy rakás színészt, akik igazi bűnözőket személyesítenek meg, akik szabadon mászkálnak, mert nem a megfelelő kérdéseket tették fel a bíróságon nekik, hogy bizonyítsák a bűnösségüket. Csapatban dolgozva meg kell próbálniuk bizonyítani a bűnösségüket. Raina az asztalon felejti egy pillanatra közben a mobilját, Nimah pedig rögtön lenyúlja és beleolvas az üzeneteibe. Alex közben bocsánatot akar kérni Drew-tól, aki viszont meggondolta magát, és mégis csak érdekli, amit Alex kiderített. Ugrunk a jelenbe, Simon Vermontban egy isten háta mögötti hófödte házban próbál öngyilkos lenni, de végül nem tudja megtenni. Kopognak, Alex az, beengedi. Beszélgetni kezdenek. Kiderül, hogy Raina visszaköltözött Michiganbe, Nimah a new yorki irodába került, Shelby visszament a cégéhez, Calebről pedig hónapok óta senki sem hallott. Simon ki akarja rakni, de meggyőzi Alex, hogy hadd menjen vele vadászni.

vlcsnap-2016-11-09-06h27m56s074.png

Tovább
Címkék: quantico
komment

Való Világ 8x75 - Tivi vs Papi, avagy demokrácia rulez, csicskák! (18+)

2016. november 10. 07:48 - Dzsudibí

Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a másik evett-e reggelire folt nélküli sonkát, avagy nem. Ezt az idilli világot egykedvűen szemlélték már a szerkesztők is, és az unalom megzavarása érdekében előrántották zsebükből az ötlettelenség varászpálcáját, két szabályos suhintással felkavarva a fing és baszásszagú levegőt, és kimondták a varázsszavakat: demokrácia, gyökerek. Ezt még Viktor sem hagyhatta szó nélkül.

1_12.png

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Scream queens (Gyilkos történet) 1x10 - Hálaadás

2016. november 09. 15:00 - zoltankiricsi

Új gyilkos a láthatáron, akire eddig nem is számítottunk. Nem, nem Oberlin az. Hanem a Gravitáció. Legalábbis Egyes a gravitációra szeretné fogni a Nyakmerevítős halálát. Persze egy mondattal előbb még azzal próbálta puhítani Chadet, hogy a szerelmükért ölt. Lényeg az, hogy Egyes megpróbálja megértetni Chaddel, hogy nincs már többé Nyakmerevítős-probléma, nem kell foglalkozni vele. Terhesség sincs, minden a legnagyobb rendben. Chad persze egyáltalán nincs megrendülve, sőt mi is villanyozná fel jobban, mint egy friss női hulla. Első reakciója az, hogy menjenek le és csinálják „hármasban”, de Oberlin ettől érthetetlen okból elzárkózik. Chad végül arra nagy nehezen ráveszi a csajt, hogy mutassa meg a hullát, de megígéri, hogy nem akarja majd ott helyben megdugni.

Ugye senki nem lepődik meg azon, hogy a hulla eltűnt?

vagolap-1_8.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása