Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok és hazugságok 2x10 - Az igazság (ÉVADZÁRÓ)

2016. november 06. 11:00 - Hoppancs

Eric nyugtalan álmából Mandy telefonjára riad, melynek tárgya a mostanra totálisan padlóra jutott Patrick folyamatban lévő öngyilkossági kísérlete. Az öcsi stílusosan, a tetőn sorolja, hogy miért nincs értelme semminek, és hogy Eric hogyan tette tönkre még azt a kalap szart is, ami eddig az élete volt. "Nagyon fáj", idézi tudtán kívül József Attilát, majd lendülne is vertikálisan az aszfalt irányába, amikor Eric egy határozott mozdulattal, némi idiótázás közepette visszarántja. Warnerék sosem unatkoznak. Cornellnek már a virágokon talált vérnyomokról szóló jelentés is a kezében van, hála serény és jó kedvű kollégájának. Évődnek egy sort, Cornell kioszt pár pluszfeladatot az indíték kiderítése érdekében,  majd mindenki megy a dolgára. Patricket mindeközben Eric palacsintáztatja és leckézteti az édesanyjukkal közös alkoholproblémáiról, aztán elflashbackeli nekünk, hogy pontosan hogyan zajlott a vitatott lépcsős incidens. A piásan üvöltöző jóasszony éppen Mandy karcsontjait készült alternatív sorrendbe állítani, amikor a bátyus a szükségesnél egy fokkal hevesebben lépett közbe, hirtelen - illuminált állapotban kezelhetetlen - egyensúlyvesztést okozva. Hát így esett (hihi), hogy Mrs. Warner II. örökre elcsendesedett. Patrick erre nem emlékszik (mondjuk nem csoda, mert nem is látta), és arra sem, hogy a mama az ő csontjait is átrendezte néha. A testvéri analízis során megállapítják, hogy az indokolatlan kitörések oka valószínűleg a boldogtalanság volt. A békülés elkerülhetetlen, de Patrick egyelőre még nem bírja letenni a flaskát. 

bscap0000_27.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Való Világ 8x71 - Bolond Tivadar passiója (18+)

2016. november 06. 10:24 - Scott Pilgrim

Amikor a mai adást vezető Anikót elkezdték kínosan hosszú ideig beszéltetni a szerkesztők, szerencsétlen meg látványosan küszködött, hogyan csalja az időt a semmiről beszéléssel, akkor már éreztem, hogy rohadt nehéz dolgom lesz, mert valószínűleg a mai anyagban kevés volt a kraft, olyan kevés, hogy még a szokásos időt sem sikerült kitöltenie. Ezért szerencsétlen Anikó a világ leghosszabb felkonfját mondja el, négy és fél percen keresztül vezet fel egy szituációt, amiről alapvetően nem szabadna túl sokat elárulnia, hisz ugye akkor minek néznénk, de közben meg körbe is kell írnia mégiscsak, én meg minden tizedik másodperccel egyre jobban sajnálom őt. Ráadásul a fodrász is kiszúrt vele egy, a szettjéhez nem igazán illő bongyor frizurával, ma az egész műsor összeesküdött egyszerűen ellene. Aztán elkezdődött az adás, és bekövetkezett, amitől tartottam, rohadt kevés dolog történt, és sajnos annak a kevésnek is eléggé kitalálható a vége, vagy csak nincs különösebb tétje, de persze ne szaladjunk ennyire előre.

vlcsnap-2016-11-06-01h59m35s116.png

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
989 komment

Való Világ 8x70 - Az eminemsek viadala (18+)

2016. november 05. 16:15 - lulu1.0

Anikó manga girl ábrázolása teljesen jó, ám a bokában végződő nadrág értelmezhetetlen. Már így is mindig képzelgésen kapom magam annak kapcsán, hogy a jobb térde rendszeresen külön életet él, de immár a bokája is elvált az alsó lábszárától. Javaslom, küldjük együtt a csít, hogy a hízás útjára lépjen, mielőtt végképp szétesik! Az RTL-t rögtön a beköszönés után az érdekli, hogy Ti, meg mi, meg mindenki más, kit szeretne padtársának az ápoltak közül. Vajon mi lehet a terv? Ha sokat nyomok Tivy-re, akkor hazavihetem pórázon és egy hétig velem forgat? Remélem, mire a végére érek, kiderül a rejtély, mert úúúgy izgulok.

1_14.jpg

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
338 komment

Való Világ 8x69 - Egyszer volt kutyán budavásár (18+)

2016. november 04. 17:25 - Dzsudibí

Anikó nosztalgiázik, náluk is volt iskolahét, zárójelben ő nyerte, zárójelben meg én tenném hozzá, hogy tavaly Tündérfalvi Szűzpecek Fanni lett a legjobb, látom magam előtt a Hall of Fame VV-s különkiadását, az iskolahét nyerteseinek arcképével, van mire büszkének lenni, kedves Anikó. 

0_4.jpg

Papi és Mici matekoznak, azaz Mici felolvas, míg Papi nadrágon keresztül ujjazza szerelmét, merthogy neki már amúgyis megy ez a természetes számok halmaza dolog. Komoly filozofikus eszmefuttatás indul az iskolában tanultak valódi hasznáról, Gina - helyesen - megállapítja, hogy könyvelőknek meg ILYENEKNEK ezt jó tudni, de nekik... Befejezem helyette is a félbehagyott mondatot, nekik csicskagyökereknek, akik abban bíznak, hogy akkor most kitárul majd a mennyek országa, és a kiesés után egy héttel már ÉNB sztárok lesznek szles Szellő Antónia és Erős Pista könyörögnek majd nekik, hogy vezessék ők az RTL híradót helyettük, na NEKIK tényleg tök felesleges és elpazarolt idő volt az a 12> év. Tivi rábasz még egy tüzes lapáttal, és kijelenti, hogy neki egyetlen ÜZLETI PARTNERÉT sem érdekelte, hogy mi az a racionális szám. Ritkán mondom, mert Hank Moody sem szerette, de most muszáj: EL.O.EL. 

"Ez MAX alapműveltség, de az meg nem kell Tesó." (Youtube Ostoros Tivadar)

1_11.png

Az elegancia nagymestere, Dávid

2_11.png

Jön a tesióra, ott mondjuk én is elakadtam egy pillanatra, hogy mi a faszom az a sánta róka, legtöbbször óra elején választhattunk, hogy foci, kosár vagy röpi, oszt jónapot. Zsolti előadja a hattyú halálát, ő nem tud bukfencezni, mert hányni fog, meg fáj, meg forog a világ. Nekem úgy tűnik, inkább csak a haját félti, amit alátámasztani látszik, hogy 13 és fél másodperccel később már úgy tigrisbukfencezik, mintha nem lenne holnap. Mici saját bevallása szerint amikor még sukár, fiatal lány volt, és nem volt rajta ennyi hájCI (mondjuk ki, nem voltál ilyen terebélyes seggű lusta tohonya dagadék, anyukám, aki kájennel jár szarni is), akkor sokkal jobban kente vágta a tigrisugrást is. Krisztián féltékeny, ha szívlapáttal basznak agyon sem értem, hogy miért és kire. 

3_11.png

Valószínűleg a matektanárnőnek is megmutatták a szerkik óra előtt, hogyan készült Mici és Papi az órára, mert még le sem ül, de máris hívja Papit a táblához felelni. A riportban aztán elmondja, hogy ő nagyon fél a matektól, mert nem érti a halmazokat, mert ott SZÁMOLNI kell, és meg kell tornáztatni az agyi logikai szintet. A feleltetés egyébként olyan jól megy, a harmadik kérdés könyékén a tancsi feladja, és inkább a többieket kérdezi, Krisztiánnak még így is nehezére esik a táblára vésni a jó válaszokat, hogy a többiek egymást túlordítva mondják neki. Megismerjük az ismétlődő tizedes tört fogalmát, a tanárnő kettesre értékeli az elhangzottakat, amit Papi egy tiszteletteljes KÖSZI-vel honorál. Tivi felel következőként, a háttérben közben továbbgyűrűznek a Papi kontra Mici féltékenységi drámájának szarpocsolyájába dobott kavics hullámai. 

5_11.png

Hála a feliratozó bácsi/néni áldozatos munkájának, végre nekem is leesik, hogy Papi arra az egyetlen kanra féltékeny, aki akkor sem dugná meg Micit, ha ingyen parfüm lenne a jutalma, mégpedig Zsoltira. Sőt, Papi továbbmegy, szerinte a fasztapera nem egyszeri alkalom volt, hanem régóta húzódik Mici és Zsolti között ez az affér, mi több matekból is megtáltosodik hirtelen a féltékenységtől, mert biztosra tudja, hogy ez ezer százalék. Következő órán a nevezetes azonosságok jönnek, kicsit nagy ugrás talán a halmazosdi után, de nekem sem ment soha a matek, úgyhogy amúgy fingom sincs, minek kéne jönnie. Egyébként Tivi karót kapot, ha ez bárkit érdekel / kételkedett volna abban, hogy képes-e jobbra. 

6_8.png

7_12.png

8_12.png

9_11.png

10_11.png

VERSEK. Zsolti mindenkiről írt, mert ugye ő a Dalai CsilLáma, és mindenkit szeret. Vivi Somáról versel, a költemény annyi rímet tartalmaz, mint ahány racionális számot Papi fejből tud. Mici Papinak szaval, Papi meg Micinek, Zsolti csendben zokog az első padban. Hamar eljutottunk egyébként a száraz faszveréstől az örökkön-örökké-ig, már ami Micit meg Papit illeti, de mind tudjuk, hogy a villa csodafalain belül valahogy mindig felgyorsulnak a barátság, testvériség és szerelem katalizátorok.

Tivi: - Te miért írsz ilyen szépeket Tesó?

Papi: - Meghatódtál, mi?

Tivi: - Meg geci.

11_11.png

12_11.png

Törióra következik, abból is a cifrább fajta, mert a kis gyökereknek képek alapján kell megmondani, hogy ki kicsoda, és mit csinált. Sajnos mivel egyik képen sem facebook/youtube/pornhub sztárok képei fognak szerepelni, ezért előre készülök a veretes faszságokra, de azt is tudom, hogy erre készülni nem lehet, mert úgyis fényévekkel nagyobb baromságokat fognak mondani, mint amit az összes hogyvoltíró egy hetes intenzív brainstorming után ki tudna találni. Na de haladjunk sorjában.

5_11.png

Soma hölgynek nézi Mátyás királyt. De ha nem nő, akkor a Finkle az Einhorn!!!!, kiáltja Soma arca, nem lehet más, mint Mátyás király, akinek leghíresebb és a magyar történelem szempontjából legjelentősebb cselekedete, hogy megalkotta az "Egyszer volt Budán kutyavásár" szólásmondást.

13_11.png

Rákóczi. Kölcsey. Széchenyi. Batthyány. (Keresztnevek?)Több közterület nem jut eszébe egyiknek sem. 

14_10.png

Sissy KIRÁLYNŐ.

15_11.png

Sajnos a többi kép elemzését már nem mutatják, pedig van itt minden, egy kép még Anti bácsiról is becsusszan, egyem meg a drága szívét. A diákok tanítás után összeállnak, hogy kiszenvedjék magukból a házit. Dávid Attilát és Zsoltit korrepetálja, Mici Papival az exnyugiba vonul.

"De nem értem. Hát most, olyan mintha te nem értesz valamit." (Krisztián)

Közbevetés: imádom Papi sportkocsis tolltartóját. 

17_7.png

Természetesen nem matekoznak, hanem tovább lovagolnak a féltékenység lipicaiján, melynek kapcsán kiderül, hogy Papi szerint Mici nem a barátnője, csak foglalkozik vele. No de. Jön a népszavazás, hogy ki a villa legszexibb diáklánya, amit természetesen nem lehet máshogy eldönteni, mint meztelenkedéssel, csöcstapsoltatással, és banánszopással. Soma örül, mert végre egy feladat, amit Mici is komolyan vesz. Mici egyébként érezte már a "feladat" közben, hogy Krisztián FELÉ elvetette a sulykot. Dzsina is vonaglik valamit, de azért nagyon nem ad bele apait-anyait. Nem úgy Vivi, akinek bruttó 3 és fél másodpercbe telik eljutni a melltartó levételéig, hogy aztán Soma arcába dörgölje a melleit, ezzel új szintre emelve a szexuális zaklatás fogalmát. 

18_7.png

21_4.png

22_2.png

20_5.png

A versenyt Mici nyeri, előre vetíthető, hogy holnap azért még hallunk a produkciójáról Krisztián szemszögéből is, de arról már TÉNYLEG nem én fogok írni. 

És akkor legyen tánc!

Címkék: való világ 18+ vv8
540 komment

Egyszer volt, hol nem volt – 6x06 Sötét vizek

2016. november 04. 13:00 - Qedrák

A Jolly Roger a sötét átok idejében a sötét óceánon vitorlázik, a tengerészeknek pedig sötét a kedvük, legalábbis olyan lelkesen végzik a dolgukat, mint egy átlagos útépítő munkás egy nyári nap délutánján. Az egyik matróz be is szól Hooknak, hogy nem oké, hogy a legénységet ugráltatja a Dark One elleni bosszúja miatt, mire a kalóz majdnem kibelezi, de csak azért nem kerít sort rá, mert váratlanul egy tengeri szörny bukkan fel a mélyben. Egy szigonnyal Hook le is vadászná a szörnyet, de ez nagyjából annyira hatásos, mint a fejfájásra a körtepálinka. A matróz, aki az előbb senkinek nevezte magát, kihasználja az alkalmat, hogy belevágja Hookot a tengerbe, majd utána ugrik. A jelenben éppen elrejti a Párkák ollóját, hogy senki ne leljen rá, és hová máshová is tehetné, mint egy fészer szerszámosládájába.

hook_nemo.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8139-8140. rész

2016. november 04. 12:30 - Gillotte

Emília pótcselekszik, cd tokokat párosít cd lemezzel (miféle háztartás ez?!) de Natasa biztatja, hogy menjenek emberek közé valahova. Rózsa, hova máshova? Kár, hogy Krisztián úgy bánik velük, mintha láthatatlan pestisesek volnának. Natasa hangot ad nemtetszésének, mire Krisztián kertelés nélkül közli vele, hogy nem áll szándékában kiszolgálni az olyan vendégeket, akik barátságban állnak azzal, aki felrobbantotta a házat. Natasa balhézna, de Emília inkább másik helyre megy krémesért. Nem értem, ha így is úgy is haragszanak Emíliára, nem tök mindegy, hogy vannak-e Félixszel? Több sebből vérzik ez a Félix dolog… Mindegy, úgy tűnik, ennek tényleg vége, ugyanis szereznek krémest máshonnan, felmennek a lakásba, s kisvártatva csönget egy ismeretlen rokon gyerek, Milán, aki bejelenti, hogy egy darabig ott fog csövezni náluk. 16 körüli srác, első látásra nehéz megítélni, hogy ellenség vagy barát…bár ebben a sorozatban nincs is igazán barát.

bk_oktober27_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8137-8138. rész

2016. november 04. 12:00 - Gillotte

A tárgyaláson Gedeon ugyebár megkérdezte Ádámot, hogy szerinte Tóbiás alkalmas-e arra, hogy gondját viselje Bencének. Ádám igennel válaszol, mire Zsófi teljesen kikel magából. Ha ez nem lenne elég, Gedi előhozza a Jolly Jokert: érthető, hogy Zsófi így reagál, ugyanis az utóbbi időben nem szedte a gyógyszereit, ím, itt vannak a be nem váltott receptek másolatai. Újabb szünet, a felek hazamehetnek. Zsófinak az első dolga, hogy elküldje Ádifiút a búsba, hozzáteszi, hogy egyébként nem is szereti, úgyhogy ennyi volt, vége. Tóbiás eközben Gedeont tolja le, amiért kérése ellenére be lettek dobva a receptek, ám Gedi előre jelezte, hogy szükséges lesz ízléstelen eszközökhöz folyamodni, hogy megnyerjék a pert, még jó, hogy neki mindenhez van gyomra. Hazaérve Tóbiás és Zsófi megindító háttérzene közben beszélik meg, hogy ezt úgy, ahogy van, nagyon elcseszték.

bk_oktober26_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Grimm 5x02 - Clear and Wesen Danger

2016. november 04. 11:00 - Kapitánylány

"Éljenek, kik az igazságot keresik, de óvakodj azoktól, kik rálelnek!" – Voltaire

Egy férfi idegesen veti össze az adatok, számol, majd rohan Wemlinger nevezetű fickóhoz, majdnem félmillió dollár hiányzik a könyvelésből. Törvényszéki könyvvizsgálót akar hívni, valaki meghamisította a könyvelést, sőt a rendőrséget is értesíteni kell. Wemlinger beleveti magát a vizsgálatba, majd pár perc után bemasíroz egy dossziéval, tudja ki a tettes, átváltozva szétmarcangolja a főnökét. A gyilkosság után a 911-et tárcsázza, eljátszva a zaklatottat hívja a rendőröket a helyszínre, megölték a főnökét!

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
10 komment

The Originals 2x19 – When the Levee Breaks

2016. november 03. 15:00 - A_Rézi

Klaus ünnepi reggelijébe csöppenünk, amit rajta kívül nagyjából senki sem élvez. Elijah-t csak a következő lépés foglalkoztatja, no meg az, hogy öccse hová tüntette el Apu hamvait. Rebekah másnapos, amin Klaus élcelődik egy kicsit, hogy aztán tovább örvendjen Mikael második megölésének. Elijah amúgy örülne Apu ismételt halálának, csakhogy most egy sokkal nagyobb fenyegetéssel néznek szembe – ráadásul ez a tett elidegenítette tőlük Freyát, ami nem túl jó… Josephine zavarja meg a partit (nem kellene halottnak lennie???), helyes kis kötéssel a nyakán érkezik a házba – üzenetet hozott Dahliától, és egy adósságot emleget, amit meg kell fizetni. A végére kisül, hogy magával Dahliával beszélgetnek, aki szerint valójában köszönetet kellene neki mondaniuk, hiszen az Estherrel kötött alkunak hála léteznek egyáltalán. Josephine nyakán már félig átvérzett a kötés, amikor közli: búcsúzzanak el Hope-tól, másnap napnyugtáig kapnak időt. Aztán Klaus végleg megöli a bulit azzal, hogy egy ütéssel lecsapja a boszi fejét…

vlcsnap-2016-10-23-19h19m06s43.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása