Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok és hazugságok 2x05 - A lány

2016. október 02. 16:14 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Eric kissé megborul a hírtől, miszerint új haverja, Danny rendőr, ráadásul minden jel arra mutat, hogy Cornell informátora. Ennyit az őszinte barátságról, az átbeszélgetett éjszakákról és a közös vallatásokról. Danny azt állítja, hogy nem tehetett mást, viszont lánya tényleg van. Illetve most éppen nincs (meg). Visszatekintünk egy apa-lánya vitára, amelynek lényege, hogy Rachel nem akart együtt vacsorázni a fater társával, viszont fiúkat tartott a szekrényében. Az „Amíg az én kenyeremet eszed” című sláger előadása közben Danny finoman ribancozott egyet, Rachel pedig feldúltan távozott. Eric a megrázó jelenet ismertetését követően sem hajlandó együtt érezni, ő most nagyon-nagyon morci, pedig Danny szerint hálás is lehetne, amiért nem köpte el Cornellnek a Liam-ügyet. A szakítás így is elkerülhetetlen, de mielőtt becsapódna az ajtó Danny mögött, még biztosítja málé hősünket, hogy  Cornell még nem húzta le a listájáról. Ha ugyanis így lett volna, az özvegyet rendesen tájékoztatnák a nyomozásról. Neal kihallgatása előtt Mr. JAG a Cornellel folytatott párbeszéden keresztül meséli el a nézőknek, hogy miért is dolgozik egyedül kollégája. Mint minden magányos, zord zsarunak, neki is meghalt a társa, az empatikus rendőrség pedig egészen idáig hagyta őt csendesen gyászolni, de most már új partnert javasolnának. Nem, kösz, mondja Cornell, hatékonyabb vagyok egymagam. Oké, de azért annyira ne ess neki a fickónak, hogy eszébe jussanak a jogai, javasolja JAG. Egy ügyvéd azért már mégis túlzás lenne.

bscap0000_21.jpg

Tovább
komment

Való Világ 8x36 - Gét end Duna, veri szocializm (18+)

2016. október 02. 08:21 - Scott Pilgrim

A mai adásban tovább folytatódik Zselatin ordenáré kutyázása, szerencsétlen lányt akkor is basztatják, ha sapka van rajta, meg akkor is, ha csak a sapkára gondol, vagy esetleg tudja, hogy mi a sapka. Szóval én most nem lennék bent a helyében, de az egysejtűek nem is sejtik, hogy ezzel csak azt érik el, hogy a focistalány így valószínűleg bármelyik gyökér ellen visszajönne egy párbajba, mivel a nézők rendszeresen visszaküldik azt, akit áldozat szerepbe kényszerítenek a többiek. Na de vissza a mai Zselé alázásra. Paula és kedves férje némi italozás után nyugovóra tért, de persze előtte folyt rendesen a pálinka, így egy kicsit mindenki őszintére itta magát, Már Nem Hidrogénezett Fejűből például előbújik az gyökér, amit eddig sem palástolt ügyesen, mostanra meg már minek. Pedig minden olyan szépen indult, Mici csendben ült részegen és senkinek nem magyarázott nyuszizva hülyeségeket, Szentfazék meg kedvesen masszírozta Ufóűző Vivien duzzadt melleit. Aztán Krisztián megkért mindenkit szépen, hogy így éjjel négy tájékán kint dumáljanak és csukják az ajtót, hadd aludjon már az, aki akar pár röpke órát. Nyilván ezt a monológot nem véletlenül vágták be a szerkesztők, és eszkalálódni fog a dolog, de ne szaladjunk ennyire előre.

screenshot.jpg

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Való Világ 8x35 - Vendégdömping és emancipunciskodás

2016. október 01. 18:04 - lulu1.0

Azzal kezdünk, hogy az indiai vendégeknek honvágyuk van, legalábbis a szerkesztők szerint. Hogy ezt feledni tudják, az animátoroknak tradicionális indiai táncestet kell prezentálniuk. Az animátorok a feladat felolvasása alatt láthatóan bútolják az információt, Zsolti, aki most bármixer, viszont azonnal belehelyezkedik a szituációba és csak úgy tekeri-csavarja. Viviről először azt hittem nevetni készül, de aztán realizálódott, hogy Őt meg valamiért a kelletténél jobban megérintette a fenti feladat és most konkrétan bőg. Nem kellett sokáig elhűlt fejjel a tv előtt ülnöm, hogy lehulljon a lepel, elfúló hangon közölte elkeseredésének okát.

„Tuti szárit kapunk! „ (brühühü)

Tovább
Címkék: való világ vv8
komment

Stranger Things 1x01 - The Vanishing of Will Byers

2016. október 01. 13:11 - Ancsinszka

E.T., Stephen King regényei és John Carpenter filmjeinek egyvelegeként kikiáltott sorozatról a trailer megnézése nélkül is majdnem kerek képet lehetett kapni a facebook és tumblr mémek garmadájának köszönhetően. A túlburjánzott hype oka, hogy a közönségnek és a kritikusoknak is egyöntetűen megindult a nyálelválasztás, mert egy igen jó egyveleget kaptunk a 80-as évek sci-fi és horror popkultúrájából, mely lényeges hatással volt elég sokunk gyerekkorára vagy tinédzser éveire. Mindezt kiváló korhű elektro-szinti zenékkel (Survive) és remek fényképezéssel megspékelve. Intró nélkül indul a rész, melyből megtudjuk, hogy 1983. november 6-át írunk, és az egyesült államokbeli Hawkins nevű, rekettyés mögötti városkában vagyunk, melynek különlegessége, hogy itt székel a Hawkins National Laboratory US Department of Energy szupertitkos kutatóközpont. Az objektum nyugalmába a begerjedt vészjelző vág közbe, és a villódzó lámpák fényében egy fehér köpenyes kutató Usain Bolt csúcsaira törve rohan végig a folyosón valami elől. A lifttel próbál tovább menekülni a szintről, és vadul nyomkodja a liftajtót, mint mikor a piacról visszaért, éhes Klári néni szeretne már mielőbb a tizedikre felérni a teli tömött horgolt szatyorral. Emberünk közben hátranézeget, de a valami még nem fordult be a sarkon sem, nem is értem hova ez a nagy sietség. Végre kinyílik a dupla ajtós lift, és a kutató bentről kissé nyugodtabban szemléli a folyosót, mert az ijedelem oka még mindig sehol. Majd szépen lassan fölfele nézve leesik neki, hogy a veszélyforrás a lift mennyezetéről szemezik vissza, és a következő pillanatban a kalimpáló lábakat látni, és hallani, ahogy a valami szörpöli a csontvelőt.

vlcsnap-2016-09-29-15h37m39s339.jpg

Tovább
komment

Star Academy 1x30 és 1x31 - Búcsúzzunk el szeretett testvérünktől

2016. október 01. 09:18 - BaZsa

1x30

Ágyban, párnák közt haldoklik a műsor. A múlt héten még próbálták újraéleszteni párszor, aztán, mint tudjuk, a csatorna az eutanázia mellett döntött: most már csak a fájdalomcsillapítás megy. Ezt a kínos, hosszúra nyúló agóniát a legnagyobb jóindulattal sem lehet hősi halálnak nevezni, még akkor sem, ha a sokszorosan elhasznált arcú Erdei Zsolt beakaszt néhány balhorgot a fiúknak, Adrián meg beakaszt valami egész mást Briginek. Az utolsó, halállal viaskodó rúgások következnek.

img_3251.PNG

Tovább
komment

Egyszer volt, hol nem volt 6x01 – A Megmentő

2016. szeptember 30. 13:00 - Qedrák

Egy lassan veteránnak számító sorozat újabb szezonja is elindult vasárnap, avagy folytatódik az OUAT hétről hétre itt a hogyvolton.

Igen messzire kalauzol minket az első jelenetsor, mert egy kétségbeesett lovas menekül egy igen fura fazon elől, akiről néhány pillanat múlva kiderül, hogy egy repülő szőnyegen ül, és vörös villámokat lődöz a lovasra, mint valami Csillagok háborújából eltévedt űrszerkentyű. A futár mindenesetre besiet egy épületbe, és kétségbeesetten mondja az ott lévő nőnek és egy görnyedő férfinak, hogy a királyságnak szüksége van a Megmentőre. Nincs szerencséje, mert a pali láthatóan nincs csúcsformában, aligha fog megmenteni bárkit is. Belép Dzsaffar is, egy cuki aranyozott kobrával a kezében, és előbb Darth Vadert imitálva megfojtja, majd hamuvá változtatja a futárt, és kiüti a tiltakozó nőt is. A következő percekben májerkedik egy sort Aladdinnal szemben, mert hogy ő a megmentő, mire a szerencsétlen felajánlja, hogy akkor ölje meg, de egy validált gonosztevő, mint Dzsaffar, sosem tenne ilyet, inkább otthagyja szenvedni a sivatagi épületben, a Megmentőknek amúgy sem jár boldog befejezés.

dzsaffar_aladdin.jpg

Tovább
komment

Better Call Saul 2X10 – Klick

2016. szeptember 30. 11:00 - Bruti

Egy visszaemlékezéssel kezdjük a szezonzárót. Jimmy és Chuck édesanyjuk halálos ágyánál ülnek a kórházban, de Jimmy nehezen viseli a várakozást. Már három napja ott rostokolnak, szóval ideje enni valamit. Chuck viszont inkább nem menne sehová, így Jimmy elugrik néhány szendvicsért. Alig teszi ki a lábát, az anyjuk megmozdul, és Jimmy nevét kiáltja, majd ezzel be is végzi. Mire Jimmy visszaér, már csak az üres szobát találja. Rohan Chuckoz, kérdi mi történt, de az nem árulja el, hogy őt hívta utolsó szavával.

vlcsnap-00001_7.jpg

Tovább
komment

Való Világ 8x34 - Nem mindenki Bharat, aki Joshi

2016. szeptember 30. 08:52 - Hoppancs

Mivel focimeccs miatt előrehozták a tegnapi összefoglalót, a 12-es karika pedig nagy úr, ezúttal elmaradtak a csúnyaságok. Néha ilyen is kell, akárcsak a Szex és New York light.  Szóval...

Az (ál?)amcsik mérsékelt lelkesedéssel fogadják az esti kávét, persze mi nem tudhatjuk, hogy valójában mit rendeltek. Most Dávidot hívatnák magukhoz, de az ismét csicskapapagáj szerepbe kényszerült Tivy agya komótosan dolgozza fel az angol nyelvként is ismert kódot. A főnök szerencsére nélküle is előkerül, hogy rögzítse a balatoni tekerésben megfáradt srácok kívánságait: egyikük vacsi után azonnal edzene, a másiknak meg – ahogy a telepata Dávid rögtön kitalálja - egy masszázs esne jól. A következő pillanatokban párhuzamosan láthatjuk, ahogy Zseri nyomkod, Krisztián pedig Soma segítségével nem jön rá, hogy az „other side” másik oldalt, vagy új gyakorlatot jelent. De legalább nem is képes alkalmazni azt, amit nem tanult meg. Az ennek ellenére (vagy éppen ezért) remek hangulatú tornát Krisztián valami nagyon morpheusos szöveggel szeretné zárni, ezért az „engedd szabadjára a szellemedet” fordulat tolmácsolását kéri.

„Let your ghost!”

teljesíti a parancsot Soma.

v_1.jpg

Tovább
Címkék: vv8
komment

Grimm 4x19 – Vasjankó

2016. szeptember 29. 15:00 - Kapitánylány

„Ölt már embert, a legnemesebb játszmát vívva általa, ölt már, hisz szerinte csak a legerősebb maradhat.” - A vadon szava

Egy kis csapat a civilizációtól elvágva készül táborozni, telefonokat, elektromos kütyüket elveszik tőlük, mehetnek is! A csapatvezető lelkesítő dumát tart a táborban, vissza kell térniük a gyökereikhez, a valódi énjükhöz, szóval kezdődhet a vadászat! A kis csapat egy aranyos kis tapsifülest próbál elkapni puszta kézzel, az egyik suhancnak sikerül. Este a tábortűz mellett a nyúlból falatoznak, itt derül ki, hogy ez egy keveréklény találkozó, pontosabban apák és fiúk, akiknél az első átalakulás esedékes, ezért van ez a táborozás. Ugrunk egy nagyot, egy fiú stoppol, de senki se áll meg neki, ekkor hirtelen a semmiből megtámadja valami.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
komment

Star Academy 1x29 - Love is in the air

2016. szeptember 29. 14:43 - BaZsa

Majka szerint is most kezd kibontakozni a műsor, Balázs Barbival smárol, Adrián Brigivel, Lacika meg még mindig Alexa gazellatestét gyurmázgatja, az Akadémia pedig bűzlik a feromonoktól. Alexára a következő élőshow-ban dominajelmezt is lehetne adni, kőkeményen adja a villafőnökséget, és még a féltékeny fúria is előjön belőle. Az utolsó előtti előtti napi összefoglaló következik.

img_3235.PNG

Tovább
komment
süti beállítások módosítása