Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x26 - Alexa mindent visz

2016. szeptember 25. 15:22 - BaZsa


Majka pisál egyet a műsor elején, de sem a farkát, sem a kezét nem mossa meg, úgyhogy Nóri helyében én nem fognám meg a mikrofonját. Az itt a Nóri - hol a Nóri játékra nem nagyon pazarolnék betűt, lényeg, hogy végül mind a két műsorvezető a helyére kerül, és hát nagyon az orrukra koppinthattak (már csak a párhuzamosan futó első X Faktor-adás miatt is), mert végig szívatják egymást. Ezen nekem nevetni kellene, de nem nagyon tudok. Csaba szerint ez lesz az eddigi legjobb szombat, na lássuk.

Tovább
33 komment

Titkok és hazugságok 2x04 - A nyomozó

2016. szeptember 25. 13:00 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Ericnek döntenie kell, hogy együtt nyomul Dannyvel, a verőlegénnyel, vagy kihívja az úgyis későn érkező, semmire sem jó rendőröket. Előbbit választja, remélve, hogy a lányka nem provokálja majd ki a kínzást és happy enddel zárhatják az estét. Ez még várat magára, a csaj ugyanis tagadja, hogy komoly kapcsolata lenne Liammel, akitől bizonyára csak a szimpátia miatt kapott 30 000 dolcsis tévét. A Doktor House-i filozófiát („mindenki hazudik”) követő Danny azonban addig ordibál vele, amíg bele nem egyezik, hogy elcsalja nagyvonalú udvarlóját (nem VV) Dina Falatozójába. És közben nem próbálja figyelmeztetni, mert akkor garantált, hogy „valami rossz” történik.
bscap0000_20.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Való Világ 8x29 - Mr. Katrina megkavarja a szart (18+)

2016. szeptember 25. 07:04 - Scott Pilgrim

Meglepetésekkel teli epizód volt ez, hallottuk Attila hangját és csinált is valamit végre, a villa egy része szlovákozásba tőrt ki, elhangzott Mádl Ferenc neve, Tivy megidézte Medgyessy Péter szellemét, Mici meg talán először nem káromkodott alkohol hatására, indokolatlanul sokat használva a Nyuszit. Elképesztő! Volt még szexi árnyéktánc is.

10.jpg

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
578 komment

Star Academy 1x25 - Nicsak, kibeszél?

2016. szeptember 24. 17:38 - BaZsa

Király Viktor belefingik a nullás lisztbe, az akadémikusok meg kibeszélik, hogy ki mikor kit beszélt ki, miközben mindenki azt állítja, hogy ő az, akit kibeszélnek, de aki éppen beszél, az soha nem beszél ki senkit, szóval nem értem, hogy lehet, hogy saját állítása szerint senki nem beszél ki senkit, mégis mindig mindenki ki van beszélve. A következő héten Erdélyi Maunika vendégeskedik az Akadémián. (Na jó, nem, de kézenfekvő lenne.)

img_3143.PNG

Tovább
90 komment

Való Világ 8x28 - Nincs új a nap alatt

2016. szeptember 24. 17:38 - lulu1.0

Azzal kezdjük a pénteket, hogy nincs hang, majd azzal folytatjuk, hogy Bencus oltogatja Sebestyén vezetéknevű kollégáját. Az apropó a szokásos f*sz méregetés, vagyis a melyikünk tud jobban sóműsort vezetni kérdéskör. Sejthetően csak az mosolyodott el a sokat megélt poénon, aki véletlenül kapcsolt az ominózus pillanatban a csatornára, soha nem látta még a fent említetteket műsort vezetni, továbbá a Való Világ powerd by Big Brother felkonfok színes-szagos-villódzó-béna-rajzolt alakokkal lebutított képi világa annyira lekötötte a figyelmét, hogy nem nyomott reflexből a távirányító léptető gombjára.

1_4.jpg

Tovább
Címkék: való világ vv8
165 komment

Barátok közt 8081-8082. rész

2016. szeptember 24. 13:00 - Gillotte

Mikinek kis híján felrobban a kopasz feje annak hallatán, hogy Ági csak a cég egy bizonyos százalékáért cserébe nem mondja el Attilának, hogy Juli Mikitől terhes. Miki elzavarja Ágit, majd Julival tárgyalja ki a dolgot: hogy lehetett ilyen hülye, hogy pont Áginak számol be erről a kényes dologról?! Azok után, hogy Juli 40 éves nő létére a védekezés semmilyen formájára nem gondolt, nem értem, Miki miért lepődik meg. Julit ez annyira nem érdekli, viszont fáj neki, hogy Miki ennyire tojik arra, hogy amúgy valaki testében fejlődik épp a gyereke. Juli azért átmegy Ágihoz kikérni magának, hogy felhasználja a legféltettebb titkát a személyes bosszújára, de Ágiban nem mozdul meg a lelkiismeret. Ráadásul minden jól alakul, hisz Miki végül úgy dönt, hogy ideiglenesen beveszi őt a cégbe, de csak addig amíg Juli terhes.

bk_szeptember15_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
3 komment

Barátok közt 8079-8080. rész

2016. szeptember 24. 12:00 - Gillotte

Juli elsírja Áginak, hogy Mikitől terhes, és ez bizony nagy gáz. Ági látszólag együtt érez, s a hangsúly a látszólagon van, ugyanis habár ígéretéhez híven Attilának tényleg nem szól egy szót se, Mikit azért meglátogatja, és örömmel elvállalja az örömhír terjesztését, hacsak Miki be nem vonja őt az új, vizes cégbe. Ravasz. Eközben Juli Attilával ebédel, aki a kínos hallgatást a munkájáról való hadoválással próbálja betölteni, majd arról beszél, hogy hiányzik Máté (aki épp a nagypapánál van) hisz olyan jó a gyerek a háznál. Juli nem bírja sokáig e szavakat, úgyhogy inkább kikéredzkedik a mosdóba sírni.

bk_szeptember15_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Better Call Saul 2X09 – Nailed

2016. szeptember 23. 11:00 - Bruti

Mai cold openünk Mike akciójával kezdődik. A sivatagban éppen csapdát állít a múlt részből megismert teherautós mexikóinak. Az előzőleg elkészített szöges slag, igen jó szolgálatot tesz, ha egy ekkora böhöm járművet kell megállítani. Kihúzza a száguldó kocsi előtt, majd könnyedén lefegyverzi és megkötözi a sofőrt. Láthatóan tudja hová kell nyúlnia, hisz a kerekek szétvagdosása után hozzájut egy nagy halom pénzhez, amivel nyugisan lelép.

vlcsnap-00001_6.jpg

Tovább
5 komment

Való Világ 8x27 - Komornyik vagy csicska (papagáj, kurva, köcsög)?

2016. szeptember 23. 09:44 - Hoppancs

Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve latolgatja Dinával, hogy békésen, vagy veszekedéssel végződik-e majd az emberarcú pszichopata királysága. Dina szerint még várható némi ordítva bazdmegelés, és sejthető, hogy az EZO.TV jósaival ellentétben neki igaza lesz.

bscap0000_1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ vv8
392 komment

Star Academy 1x24 - Megint szex! Megint szex! Megint szex!

2016. szeptember 23. 09:44 - BaZsa

Tehénszemű Héra a múltkor úgy nézett ki, mint a negyvenes évekbeli nagyanyám, most meg úgy, mint a mostani. Különbet túrok a jászkarajenői Hádában, mint amit ma ráaggattak Nórira, de hangsúlyozom: nem tehet róla! Szerintem Stylist Linda a hibás. Ez persze senkit nem érdekel, úgyhogy a lényegre térek: a mai WTF-etap Hevesi Tamás, aztán lesz még szembesítés, meg még több szex, amiből persze semmit sem látunk. Előre, ország népe, próbáljuk értelmezni a mai adást!

img_3123.PNG

Tovább
62 komment
süti beállítások módosítása