Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok és hazugságok 2x02 - A férj

2016. szeptember 11. 13:00 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Amanda tombol, amiért Cornell közönség előtt égette be Ericet a javítós leleplezéssel, de a nyomozó csak folytatja rendületlenül. Az őrsön már egy monokliról kérdezősködik, ami a dolgozók szerint Kate arcán volt látható egy alkalommal, mire Eric előad egy történetet a rosszkor kinyitott konyhaszekrényről. Cornell szkeptikusan áll a dologhoz, hiszen hallott már szép meséket ilyen balesetveszélyes szekrényekről, kádszélekről és ajtófélfákról, de egyelőre nem feszegeti a témát, inkább arra kíváncsi, miért járt Eric a tetőn. Hát azért, mert a Kate-nél voltak a cetlik a beszédéhez szükséges kulcsszavakkal, és mivel szeretett a tetőn elmélkedni, arrafelé kereste. Sajnos akkor már csak az egyik cipője és a mobilja hevert ott bánatosan, ő pedig jóval lejjebb, az aszfalton pihent.

bscap0000_18.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8065-8066. rész

2016. szeptember 11. 12:00 - Gillotte

Peti ügyelve arra, hogy Attila ne hallja, szembesíti anyját a kérdéssel: ,,te tényleg terhes vagy?” Juli kénytelen elmondani az igazat, hogy terhes, de Attila még jó lenne, ha nem tudná, hisz olyan törékeny még a kapcsolatuk, ráadásul az első három hónap eléggé kritikus, ha ez eltelik, ráér, hogy Attila megtudja. Peti csak félig-meddig tudja tartani a száját, Hannának elmondja, hogy kistesója lesz, az izgatottságtól nem bírja bent tartani. A lány szerint furcsa, hisz Attila nemrég azzal gyanúsította Julit, hogy a háta mögött megcsalja, most meg gyereket terveznek. Nem tudom, tudod-e Hanna, de ezt Attila titkáraként tudtad meg, és üzleti titkokat marhára nem kéne kikotyogni. Peti elgondolkozik: lehet, hogy nem is Attila Juli gyerekének az apja? Máté sem Andrástól volt, már-már az lenne a fura, ha Julinak házasságon belül születne gyereke.

bk_szeptember6_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Kicsi óriások 1x02 - A gyerekhez szex, romantika és ima kell

2016. szeptember 11. 11:16 - Dzsudibí

Az előző adásban a gyerekek párbajoztak, így alakult ki a jelenlegi 5 csapat, mostantól a csapatok egymással versengenek. A produkciókat a zsűri pontozza, a mai adás még vidám lesz, mint a szénlapátolás szkafanderben, mert nem esik ki senki, de jövő héttől kezdődik majd az igazi sírás, amikor minden műsor végén búcsúzunk egy-egy csapattól (bár ez nem hangzik el, de gondolom az, akinek a legkevesebb pontja lesz). Jön a zsűri, itt az alkalom, hogy színt valljak: nem tudom, hogy honnan és miért vakarták elő Spáh Dávidot, de ehhez a műsorhoz telitalálat, olyan kedves, joviális mosolya van, és olyan jóságos télapó stílusban beszél, hogy nem lehet nem szeretni. A zsűri tagjait egyébként nagyon megrázta a múlt heti párbaj, Dávid és Eszter saját bevallásuk szerint elindultak a depressziót alkohollal gyógyító terápia hosszú és rögös útján, Geszti ellenben leszarja, látott ő mán ilyet, gyerekek jönnek, megasztárok mennek, de a végén mindenki megtalálja a maga útját.

1_1.png

A Kis Ördögökkel kezdünk, azaz Fruzsina csapatával. Kapunk egy kis ízelítőt arról, hogy hogyan készültek a kicsik, kik segítenek nekik a produkciók összeállításánál. Itt jegyezném meg egészen halkan, hogy értem én, hogy ez egy gyerekekről szóló műsor, de a 12. percnél tartunk, és túl vagyunk a legalább ezredik ölelésen, merthogy valaki bejön a szobába, kimegy a szobából, megszólal, föláll, cigánykerekezik, édesmindegy, a vége, hogy valaki mindig megölel valakit, a teletábik elmehet a picsába ehhez képest. A táncról nem beszélnék sokat, mert sok van még előttünk, legyen elég annyi, hogy a zene katasztrofálisan gyenge, és a koreográfia sem az igazi, én úgy éreztem, hogy igazán egyikük sem tudta megmutatni magát. Balázs még mindig nem tud mit kezdeni a ténnyel, hogy itt igazán nem szemétkedhet és nem káromkodhat, ezért csak billeg zsebre dugott kézzel fel-alá, Olivér valószínűleg százszor jobban teljesítene műsorvezetőként (igen, elfogult vagyok, de leszarom, nem fogadtam pártatlanságot). 8,5 pontot kapnak végül (a max gondolom 10, de ez sem hangzik el).

3_1.png

Jön Peti egy Justin Bíber slágerrel, Eszter nem bír elszabadulni a gyermektorkokban csücsülő angyalok paradox képétől, vizuális típus vagyok, úgyhogy nekem ez kicsit beteg, de sejteni vélem, mit akar ezzel mondani. 9,2 pontot ér a produkciója, ami Peti szerint patentmenci, Kazinczy most állva tapsol a sírjában, minden bizonnyal. Az ovisokat majd együtt láthatjuk egy nagy közös performanszban, így ugrunk Rami csapatára, a lázadókra. Az ő felkészülésükről is kapunk egy kis ízelítőt, melyet egyértelműen Kincső visz, aki ma HÓ lesz, ami azt jelenti hogy nem csinál meg semmit. Érdemes a kifejezést másoknak is megtanulni, és főnök előtt prezentálni, az eredményeket majd kommentben jelezzétek kérlek, a válaszoktól függően pedig meglátjuk, hogy beépítem-e az aktív szókincsembe a hó szónak eme használatát. 

4_1.png

Petra kezd az énekkel, rettenetesen szerencsétlen a dalválasztás, holott el is mondja, hogy neki a vidám számok nem ülnek annyira, ez rá is nyomja a pecsétjét a produkciójára is, egyáltalán nem találja a helyét. A zsűri sincs elájulva, 7,8 pontot kap. Zsolti és Eszti táncol, a koreográfia tartalmaz egy emelést is, ahol Eszti tudja, hogyha Zsolti véletlenül eldobja, akkor "kábé meghal". Szerencsére Zsolti meg tudja tartani, így Eszti kábé életben marad, és a táncuk is zseniális, aranyosak együtt. Dávid azzal kezdi a pontozást, hogy mint bizonyára emlékeznek, ő a múltkor nem rájuk szavazott, amit Zsolt egy Keresztapás kinézéssel társított "EMLÉKSZÜNK"-el erősít meg. 8,7 pont a vége, amit természetesen nagy ölelésekkel és még több nagy öleléssel ünnepelnek. 

6_1.png

Tóth Vera Vagányaival folytatjuk, aranytorkú Cili kezdi az éneklést Christina Aguilera dalával. Amilyen bájos ez a kislány, olyan beszarás jó hangja van, 9 pontot kap. Nem maradhat el a végén az ölelés sem persze. Érkezik Petra és Kornél a táncprodukcióval (csak nekem tűnik úgy, mintha minden második kislányt Petrának hívnának?). Jó a koreográfia és a kivitelezés is, szinte csak pozitív értékeléseket kapnak a zsűritől. Halk észrevétel: Geszti lassan többet használja a bruttttál jelzőt, mint Fördős Zé a házi hamburger elkészítése közben. 8,8 pontot kapnak, és végre el is érkeztünk a műsor azon részéhez, amikor a cukormázzal borított marcipángolyócskákat vattacukorba mártott grillázságyon szolgálják fel, vagyis jönnek az ovisok. 

7_1.png

Istenes Bencével és Csobot Adéllal fognak beszélgetni, Kincső szerint Bence egy fotós, aki nagyon menő és király (vagyis patentmenci) képeket készít, és ránézésre 40 éves. Pont ugyanolyan, mint Balázs, csak fiatalban. Azt hiszem nagy igazság, hogy a gyerekeknek messze több esze van, mint a legtöbb felnőttnek. Csobot Adélt is megismerik a gyerekek kép alapján, aki a gyerekek szerint nem dolgozik, mert még gimibe jár. Ezen kívül végre választ kapok arra a kérdésemre is, hogy hogyan kerül a baba a mama hasába: az Isten odateremti. A gyerekhez ezen kívül szex, romantika, és ima kell, Kincső szerint. Végre jön a lényeg, összeültetik Bencét, Adélt és az öt ovist, Balázs elvileg a moderátor szerepét töltené be, de inkább kevesebb mint több sikerrel. Kicsit erőltetettnek és betanítottnak tűnnek a feltett kérdések, nem hinném, hogy van olyan gyerek, akit tényleg őszintén érdekel, hogy Bence segít-e Adélnak a WC sikálásban, vagy hogy Adél hogy nyerte vissza a versenyformáját a szülés után. A válasszal egyébként Adél minden, már szülésen átesett nő szimpátiáját azonnal elnyerve bevallja, hogy semmit nem tett az alakja visszanyeréséért a csokizabáláson kívül. 

14.png

Jönnek a Torpedók, Nina kezd énekléssel, és egy igen gyengécskén előadott Májkülbublé számmal, a zsűri sincs elájulva, 8 pontot ér ez a versenyszám. Emma és Kevin táncol, Kevin füleire én kapásból 11 pontot adnék, annyira cuki, a zsűritől 8,5 pontot kapnak. Halk megjegyzés II.: igen, jól látjátok, a legalacsonyabb és legmagasabb pontszám között nincs túl nagy különbség, nagyon nem erőlteti meg magát ebből a szempontból a zsűri. Lara énekli Rúzsa Magdi Tejút című slágerét, ami az egyik kedvencem (NOT). A zsűritől megkapjuk a szokásos, nagyon bájos voltál/felszántottad a színpadot/angyalok ülnek a torkodban DE van még hova fejlődnöd kritikát és 9 pontot mellé. Dorina és Ricsi táncol hippháppot, ismét előtör belőlem az irigység, de elfojtom, mert sajnos a hogyvoltírás nem önsegítő terápia. Megszületik az este legmagasabb értékelése, 9,8 pontot kapnak. 

8_1.png

A műsor utolsó szegmensében minden csapatból összeállnak az énekesek, az ovisok és a táncosok, hogy együtt adjanak elő egy-egy gigaprodukciót, mely alapján a zsűri még plusz egy-egy extra pontot fog kiosztani minden kategóriában. Minő meglepetés, a csapatok szoros egymásutánban követik egymást a pontversenyben. A énekesek kategóriában Peti a Kis Ördögök csapatból, a babáknál Vivi a Vagányok csapatból, táncosoknál pedig Eszti és Zsolti kapja az 1 extra pontot, amivel a végső sorrend az alábbiak szerint alakul:

13.png

11.png

Halk megjegyzés III: az ovisok eredményhirdetésénél Martin elsírja magát, mert nem ő kapja a pluszpontot. Az elején megfogadtam magamnak, hogy nem teszek semmilyen megjegyzést azzal a nyilvánvaló ténnyel kapcsolatban, hogy gyerekeket, pláne óvodásokat egymással versenyeztetni irgalmatlanul köcsög dolog. Mert amíg mi a kanapén popcornt zabálva összeborulunk, hogy decukiiiii, addig ezeknek a gyerekeknek komoly sérüléseket okozhatnak az ilyen jellegű tapasztalatok, amit komoly kudarcként élnek meg - remekül példázza ezt Martin reakciója, holott hol vagyunk még a kieséstől. Ezért felhasználnám ezt a remek lehetőséget, és megkérnék minden jóérzésű szülőt, hogy ne küldje a gyerekét tehetségkutató műsorba, szépségversenyre, meg egyéb hasonló rendezvényekre, azért, mert ő nem kapott meg valamit gyermekkorában, és most a kicsin akarja kiélni az okozott űrt az életében. Köszönöm a figyelmet, nevem mától Doktor Dzsudibí. 

Címkék: kicsi oriasok
3 komment

Barátok közt 8063-8064. rész

2016. szeptember 11. 11:00 - Gillotte

Megvan a diagnózis: Juli terhes. Ó jaj. Attilának még nem mondja meg, bár Attila sejti, hogy valami nem stimmel, de Juli megszabadul tőle, inkább leviszi a szemetet, ahol összefut Ágival, de rosszul lesz sógornője parfümjétől, úgyhogy öklendezve elrohan. Ági behívja magához Julit, és egyből azzal a kérdéssel indít, hogy ,,hány hetes?” Nem lehet átvágni, de Julinak kell is, hogy ki tudja beszélni valakivel, ugyanis nem egyszerű a helyzet. Pár hét eltéréssel két palival is volt, az egyik Attila, a másik kilétét fedje homály Ági előtt (mi tudjuk, hogy Miki az). A lényeg, hogy jó lenne tudni, kitől van a gyerek. Hát Julikám, aki korpa közé keveredik… Ági orvoshoz kíséri Julit, hátha tévedett a teszt, de nem, feketén-fehéren ott van az ultrahangon, hogy egy Berényi magzat tartózkodik Juliban, már csak azt kéne tudni, hogy Attiláé, vagy Mikié. Mindenesetre családban marad, akárhogy is. Julinak egyelőre nem áll szándékában elmondani senkinek, hisz még nem tudja, mi lesz a gyerek sorsa, de ebben a sorozatban semmi nem marad titokban, pláne, ha ész nélkül beszéljük meg a kényes kérdéseket a bejárató ajtó előtt. Ahogy kell, az ajtó félig nyitva, Peti pedig szépen meghallja, amint anyja kitárgyalja Ágival, hogy terhes, és fogalma sincs, mit csináljon.

bk_szeptember5_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Való Világ 8x15 - "Szituáció szül rossz embereket" (18+)

2016. szeptember 11. 10:30 - Scott Pilgrim

A szombati adás a békülésről, a diákcsínyekről, a félmeztelenül tekergőzésről szólt, Tiv Tivy Tivadar pedig elárulja azt is, hogy mi az ő politikája. A végére pedig jön a lassan már menetrendszerűvé váló Éreccségi mécsestörés is. Bjútiszalonban pedig egy Coelhoba oltott Joshi Bharat veszett el.

6.jpg

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
418 komment

Star Academy 1x14 - Két és fél jó produkció a második élőshow-ban

2016. szeptember 11. 09:56 - BaZsa

Picsába a fogadalmakkal, ma mindenkiről leírom, hogy mennyire néz ki hülyén, szóval Ördögh Nórit ma nagyanyámnak öltöztették, oké, a negyvenes évekbeli nagyanyámnak, de akkor is. Még Majka is reménykedik abban, hogy leszakad róla a ruha, és csak igazat adni tudok: jót tenne a műsornak. Elhangzanak a szabályok, tupírozzák a semmit. Keresztes madárház-jelmezt kapott (fején madárfészek, fülében tollak), Pásztor Anna pedig egy várkisasszonyba oltott űrunikornis ma este. Randy indítja a műsort, műbőr zakó, hasig kigombolt ing, már csak egy spanyol öv hiányzik, gratula, Linda. 

Tovább
82 komment

Star Academy 1x13 - Holdampf Lindát valaki küldje már el végre a picsába

2016. szeptember 10. 16:34 - BaZsa

Millió pardon a kései összefoglalóért, de az adás délben még nem volt fent a neten, utána meg elmentem aludni. De szükség is volt a rápihenésre, mert - így legyen ötösöm a lottón - ma a Zámbó család illusztris tagjai érkeznek, meg biztosan várható még néhány inyencség. Az álmatlanságtól szenvedő Adrián, Arnold és Lacika indítja az adást az évszázad poénjával: kitalálják, hogy telerakják a hálószobát székekkel, amikre még a kukákat és a növényeket is felpakolják. Kezdeményezésük sajnos nem arat osztatlan sikert a lányok körében. Erika szerint a fiúknak pálinka helyett gyógyszert kéne szedniük, mert átestek a ló túloldalára. Görög drámába illő konfliktus.

img_2936.PNG

Tovább
177 komment

Való Világ 8x14 - Így párzunk mi!

2016. szeptember 10. 16:07 - lulu1.0

 A pénteki adásban volt minden: násztánc, takarítás, kampánybeszéd, bulika, csókcunami, na és olyan mértékű káromkodás, hogy az és-t, meg a meg-et hamarosan hivatalosan is eltörlik kötőszavaink közül és helyettük a szokásjog alapján kötelező érvényűvé emelik az effel, meg bével, meg gével kezdődőeket. Extraként tanúi lehetünk, annak, ahogy Bence szépen beleőszül ebbe a szériába. Íme:

1_2.jpg

Tovább
199 komment

Star Academy 1x12 - Meztelen bohóc, Vastag Csaba alsógatyája, na meg a Nagy Muterkaser

2016. szeptember 09. 15:00 - BaZsa

Iván bekeményít, és kiganajoztatja a lakókkal Augiász istállóját. Nem látjuk őket túl gyakran takarítani, úgyhogy jegyezzük meg a látványt. Aki viszont arra vár, hogy Barbi wc-pumpát ragad, és csinos kis seggét riszálva nekiesik a fürdőszobának egy pár gumikesztyűben, annak sajnos csalódnia kell, mert Barbi inkább a dalát szeretné gyakorolni. Nyilván fél, hogy letörik a körme. Közben befut Király Viktor is, hogy egyénileg foglalkozzon a versenyzőkkel. Arnold az első, akin Viktor szerint kizárólag a félelem látszik, pont az egyetlen érzelem, ami a színpadon tilos. Úgyhogy elő is kap egy hajszárítót, amit azonnal képébe nyom, hogy ezzel űzze el a félelmet. Kicsit még boxolnak is a tükör előtt, hátha Arnoldból kijön a vérszomjas állat. 

img_2917.PNG

Tovább
8 komment

Marseille 1x05 - Párharc

2016. szeptember 09. 13:00 - robág

Kezdésként Kósza kezel le néhány fontosnak tűnő (talán politikusok?) muksóval, majd bedobja magát a Babaarcú által vezetett lopott merdzsóba. Élni tudni kell. Közben pedig az akasztásos halál és a merevedés kapcsolatáról elmélkedik. A főcím után a bebukott pénztárost rohamozzák a riporterek. Rutinosan válaszolgat az elején, terel, ahogy igazi politikushoz illik. Azt állítja, szomorú tekintettel, hogy minden döntése mögött a szintén bukásra ítélt párizsi politikusnő áll. Aztán amikor kap egy komolyabb kérdést, szimplán int a sofőrnek, hogy taposson bele. Szégyen a futás, de hasznos. Ali közben hazaér a gettóba, a csomagtartóból kipakol valami cuccot, oszt odaadja valami motoros futárnak, gondolom nem uzsonnát osztogat, hanem drogot.

kepernyofoto_2016-09-06_18_15_29.png

Tovább
Címkék: Marseille
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása