Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Blindspot 1x22 - If Love a Rebel, Death Will Render

2016. augusztus 19. 20:57 - Scott Pilgrim

Azzal nyitunk, hogy Taylor ordítozik Oscar-ral, amiért felhasználták Mayfair besározásához, Oscar viszont, mint valami szektás, úgy hajtogatja, hogy Mayfair rossz ember és bűnhődnie kell. Aztán egyszer csak megjelenik Sophia Varma, egy rövid flashbackből kiderül, hogy anno még Taylor szervezte be őt, és próbál a lelkére beszélni. Hogy milyen eredménnyel, az rejtély, mert ugrunk a sztoriban két hetet. Egy doktor ruhás fickó szalad az utcán egy táskával. Végül leül egy padhoz, lerakja a pad alá a táskát és tovább áll. Viszont a táskában nem bomba van, hanem mint kiderül, egy csecsemő. Weller közben az apja betegágyánál van, betoppan Taylor, az öregebbik Weller pedig megkéri, hogy meséljen valami vidámat a gyerekkorából. Ettől kissé lefagy, Weller telefont kap és lelép, ott hagyva Taylort az apjával. Edgar és Tasha az irodában megbeszélik, hogy mindkettőjüknek van valami titka, amit itt az ideje, hogy elmondjanak egymásnak. Kurt beugrik Mayfairhez, aki mint kiderül, házi őrizetben van. Kurt próbálja rávenni, hogy beszéljen neki a Napvilágról, hogy segíteni tudjon, de Bethany beletörődött a dologba, mondván, hogy csalni próbált a rendszer ellen, de vesztett, ez van. Edgar elmondja a fenyegetéseket, amiket kapott, és arra jutnak, hogy senkiben sem bízhatnak. Weller közben FBI meetingen van, ahol az igazgató közli vele, hogy lelövi a Jane Doe projektet, para van.vlcsnap-2016-08-18-14h19m23s159.png

Tovább
Címkék: blindspot
1 komment

Grimm 4x15 – Párosan szép az élet

2016. augusztus 18. 11:00 - Kapitánylány

„Ama lényt ki nőnek látta, ki embernek, hisz egyszerre vala mindkettő és egyik sem.” – Hermaphroditosz

Renard a lelövéséről álmodik, fel is riad belőle, de mindenhol csurom véres, megint vérezni kezdett, bár sehol sincs nyílt sérülés. Közben otthon Nick nem alszik, Juliette-t várja haza (aki kint az autóban alszik), a mobilján is hagy üzenetet.

Magányos férfi a bárban sikertelen nőfelszedés után hazafele indul, amikor is egy áldozat kerül a hálójába, egy frissen elhagyott feleség. Kis beszélgetés, kis flört és máris egy házban kötnek ki. A nő elvonul a mosdóba rendbe szedni magát, míg a férfi vetkőzni kezd. A bejárati ajtót ekkor egy fegyveres férfi töri be, a feleségét keresi, aki megcsalja! Áldozatunk rögtön fel is ajánlja a pénzét, majd kimenekül a lakásból. Már kint az utcán veszi észre, hogy kiesett a mobilja, visszafordul, ekkor botlik bele a feleségbe, kérdőre is vonja a hazug sztori miatt. A rendőrséggel fenyegeti, erre a nő átváltozik (nem vagyok hajlandó róla képet bevágni), majd az arcán lévő savas nyálkával megöli a férfit.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
12 komment

A muskétások 3x09 - The Prize (A tét)

2016. augusztus 18. 09:00 - Gabba

Így a végére kutyamód felpörögnek az események kardozós-lövöldözős-megmerényelős sorozatunkban, ne is totyorásszunk, vágjunk bele! A palota kertjében kezdünk, ahol Lajos király nem muskét ás (S.P. barátom örökbecsű poénja), hanem kardvívást gyakorol Treville-lel, mutatván, hogy ő mennyire fitt. Sőt a közelben figyelő D’Artagnant is kihívja egy asszóra, de a gascogne-i kézsérülésre hivatkozva elhárítja a felség felkérését. Lajos mosolyogva int a park túlvégén játszó dauphinnek, de váratlanul köhögni kezd és összeesik, szájából vér szivárog. Mindenki odarohan, Anna mellé térdel és ölbe veszi a fejét, de orvost már nem érdemes hívni: XIII. Lajos 1643. május 14-én, életének 42. évében elhunyt.

musk3_09_01.JPG

Tovább
Címkék: muskétások
6 komment

Ray Donovan 4x07 - Norman Saves the World

2016. augusztus 17. 15:55 - AaannnaaA

Cochran stúdióban készít lemezfelvételt a hangmérnök nem túl lelkes asszisztálásával, és míg ő a számát énekli, mi életképeket nézünk arról mit csinálnak hőseink. Ray például véres ruhában és arccal ájult ki a lakásában (nem, nem otthon), de még álmában is a pénzes táskát szorongatja. Marison az elvonón füves cigit szív, egy ijesztő rosszarc pedig abba az étterembe érkezik, ahol Donovanék anno leszámoltak az örményekkel. Rendkívül rossz bőrben lévő (tolókocsi, oxigénpalack) satrafa fogadja – ránézésre Mrs. Minassian rokona, de legalábbis bűntársa – és lóvét ad át a tagnak és a Mick letartóztatásáról szóló cikket. Ez bezony nem sok jót jelent. A férfi nem megy messzire, felugrik az első útjába eső rendőrautóra, a nála lévő bottal beveri a szélvédőt, majd leugrik és megadja megát. Egyenes út a böribe, és Mickeyhez, ugye.

Cochran a dal végére ér – ennél jobb ez már nem lesz, szóval megvan a kislemez. Kérné a felvételt, de nem kapja meg, mert a stúdiós szerint előbb ki kell köhögnie közel 13 ezer dolcsit. Nos, a problémára van megoldás, végszóra ugyanis bepottyan hősünk, kezében a pénzes táskával.

Tovább
Címkék: Ray Donovan
3 komment

Downton Abbey 6x06 - Tárlatvezetés

2016. augusztus 17. 13:00 - Ancsinszka

Jótékonysági nyílt nap készülődik Crawley-ék otthonában, a cél a kórház megsegítése anyagilag többnyire, de az éppen gyógyulgató Lordot persze nem kérdezték meg, jó ötlet-e ide mindenféle népet beengedni, bár őt nem is érdekli ez most igazán. Még mindig nyomja az ágyat, és olyan életteli az arca, mint egy kitikkadt vámpírnak. Nem is aggodalmaskodik sokat, helyette megteszi ezt Carson, mert a főkomornyik már vizionálta a sok zsebtolvajt, akik majd a downtoni ingóságokra hajtanak rá. Bates meg csak azt nem érti, ki a fene fizetni azért, hogy szétnézhessen uraságéknál. Mindenkinek van véleménye persze, Molesley szerint a pórnép legalább lát valami szépet, Violet grófné persze szintén nem érti mi ebbe a pláne, hiába magyarázza el neki Isobel, hogy még Elizabeth Bennet is meg akarta nézni Pemberleyt, Violet szerint jól szégyenbe is került miatta, aztán mégis Mr. Darcy jött ki a tóból vizes, testhez tapadó ingben, a BBC szerint. Isobel Mertont idézi, mert a Lord akkor is megfelelő ellátást kapott volna, ha a kórházak egyesülnek, erre Violet jól eltereli a témát a romantika felé, és érdeklődik kuzenja érzései felől Merton irányába, de Isobel izgatottan elutasítja a gyanúsítást, mert érzései változatlanok.

vlcsnap-00020.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8023-8032. rész

2016. augusztus 17. 11:00 - Gillotte

Sallai Leventének követelései vannak, mégpedig az, hogy Emília a rádióműsorában élő adásban mondja azt, hogy ő a bűnös Sallai fivérének a haláláért. Emília semmit nem tud tenni ez ellen, ugyanis Natasa élete a tét, úgyhogy úgy tesz, ahogy Sallai kéri. A tortúrának nem lenne vége Sallai részéről, ám amint kifelé indulnak a rádióból terepszínű ruhába bújt rendőrök teperik le a fegyvert szorongató bűnözőt, s így Natasa és Emília kiszabadul. Petiék is ott vannak, ugyanis követték Emíliát a garázshoz ahol Natasát rejtegette Sallai, majd mentek utánuk a rádióba is, ahová egyszerű volt kihívni a rend szorgos, terepszínű őreit. Natasa már a lakásban hálálkodik Petinek amiért megmentette őket, ám Petit a lány bátorsága nyűgözte le. Végül odáig fajul a dolog, hogy csókkal tapadnak egymásra. A kanapéig elmennek, de Natasa szemérmesnek tűnik, lassítana a tempón. Peti elújságolja Hannának, hogy Natasával alakul valami, és Natasa annyira más, mint a többi lány, ráadásul lassítana, ami biztos annak a jele, hogy hosszútávra tervez, akárcsak a zavarba ejtően hosszú hajú Peti. Fájdalom, Natasa mást mond Hannának, hiba volt a csók, de Petinek ezt nem szabad elmondani, mert még nagyon sérülékeny, még a végén visszaesik, és újra drogozni kezd.

bk_1het_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Lucifer 1x02 - Lucifer, Stay. Good Devil.

2016. augusztus 17. 09:00 - Szencsike

L.A. egyik belvárosi utcájában egy önjelölt prédikátor szónokol a világvége és az Ördög eljöveteléről. Nem is sejti, hogy a fekete öltönyös alak, aki jókat mosolyog a dumáján, maga az Ördög és lelkesen osztja tovább az észt, hogy minden rossz az Ördög műve. Ezt persze Lucifer személyes sértésnek veszi, a prédikátor meg kikapcsolja mikrofonját és megkéri, hogy menjen máshova vitatkozni, mert árt az üzletének. Szóval mindez csak színjáték, na, akkor Lucifer hívővé teszi a tagot, hisz hazugságokat szövegel. Megmutatja neki az igazi, véres koponyaarcát, mire a prédikátor rémületében Ördögöt kiáltozva elrohan, az összegyűjtött pénzt meg elszórja a tömegnek, akik azonnal rávetik magukat a váratlan ajándékra. Később Lucifer Dr. Lindánál ül a kanapén és analizálják a lelkét. A dokinéni metaforának hiszi, hogy a betege Lucifer, ezzel mintha a valódi énjét akarná palástolni. Lucifer humoros megjegyzéseit is a bizonytalansága elrejtésének érzi, mert változik, csak nem tudja, hogy mi vagy ki okozza ezt a változást. A kis szeánsznak vége, jöhet dokinéni jutalma, a szex.

1.jpg

Tovább
Címkék: lucifer
2 komment

Homeland 4x04 - Iron in the Fire

2016. augusztus 15. 09:00 - AaannnaaA

Az ismeretlen ISI-tag megtalálása nem egyszerű mutatvány, Carrie az elérhető adatbázist böngészi hasonló arc után kutatva – eredménytelenül. Váratlanul John Redmond toppan be, aki elől szőkénk inkább titkolná mit csinál, de a férfinak jó a szeme, így kiszúrja az ügynök képét, mielőtt eltűnne a süllyesztőben. Ez a szerencse, ugyanis ő ismeri a tagot, aki az adatbázisban amúgy sem lenne fellelhető, merthogy az ISI piszkos munkák elvégzésére alkalmazza (ő lenne Quinn gonosz paki megfelelője?). A neve Farhad Ghazi.

1.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
10 komment
süti beállítások módosítása