Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better Cal Saul 2X03 – Amarillo

2016. augusztus 12. 14:56 - Bruti

A cold open megint egy fantasztikus képpel nyit, de hát ez a képi világ jellemző az egész sorozatra, amit meg persze a Breaking Badtől örökölt. A Sandpiper idős lakosait szállító busz, mit ad isten, pont ott robban le, ahol Jimmy várakozik igazi texasinak öltözve. Fellép a buszra, és öt perc alatt maga mellé állítja a lakókat, így őt bízzák meg az ügyeik intézésével.

vlcsnap-00001_1.jpg
A HHM tárgyalójában méltatják Jimmy sikereit, ugyanis az utolsó útjáról, Amarilloból újabb 24 ügyféllel tért vissza, és ezzel együtt már kétszáz idős ügyfelük van. "Örülünk Vincent", gondolhatnánk, de Chuck kíváncsi, hogy a francba sikerült ez az öccsének, mikor a levelükre, csak egy ügyfél válaszolt. Mi ugye tudjuk, hogy történt, de a közvetlen megkeresést (főleg idősek körében) kifejezetten ellenjavallja az etikai kódex, szóval magyarázatot vár. Jimmy azt hazudja, hogy hamar elterjedt jövetelének híre, így szinte már megrohamozták az ügyfelek. A magyarázatot elfogadják, így Chuck kénytelen meghátrálni, de Kim is gyanút fog. Erre Jimmy bejelenti, hogy a gyanú elkerülése végett, ezentúl más megoldást fog találni.

vlcsnap-00002_1.jpg

A tárgyalóból kifelé Jimmy egyből Kim után rohan, aki hamar átlátott a szitán és tudja, hogy Jimmy megkereste az öregeket. Ez azért baj, mert, ha lebukik, akkor őt is magával ránthatja, hisz ő miatta vették fel erre a munkára.
Ugrunk Mike-hoz, aki az unokájával játszik, mellesleg, hozott egy halom pénzt a menyének. A csaj kicsit ideges, mert már a második éjszaka hall lövéseket a közelből. Mike ragaszkodik hozzá, hogy ott töltse az éjszakát, de a nő nem fogadja el.

vlcsnap-00003_1.jpg

Jimmy új megoldáson törti a fejét, és szerinte ez a reklám lesz. Beszél is főnőkével Cliffel, és előadja neki a tervét. Cliffnek tetszik az ötlet, majd még beszélnek róla, de most éppen elutazik. Jimmy titkárja közben előtúr egy régi Davis & Main reklámot, de gyakorlatilag egy száraz szöveg az egész. Jimmy persze egész másra gondolt, és akcióba is lenül. Keres két kezdő filmest, az ötlete megvalósításához. A terv az, hogy egy nagymama fog nagyon szomorúan hintázni egy karosszékben. Nem tűnik acélosnak, de Jimmyt ismerve, biztos van még más is a tarsolyában.

vlcsnap-00004_1.jpg

Mike úgy dönt, éjszaka posztot áll a menye háza előtt, hogy megtudja, kik lövöldöznek az utcában. Hajnalban aztán érkezik egy kocsi, amiből újságok repülnek ki a járdára tompa puffanással. Ezek volnának azok a tompa lövések? Reggel aztán hívja a menye, hogy golyónyomot talált a ház falán és teljesen be van pánikolva. Bár Mike tudja a megfejtést, valamiért mégis jobbnak látja, ha elköltözik onnan a család.
Jimmy elkészült a reklámmal, és ősbemutatót tart Kimnek. A film elindul, amiben a nagymama szomorúan ecseteli, hogy a megtakarított pénzét valakik mocskosul lenyúlták. „Ha ön is így érez hívja a Davis & Main-t” mondja be a végén Jimmy. Kimnek tetszik, és örül, hogy Cliff áldását adta erre. Persze erről szó sincs, de ő ezt még nem tudja. Másnap Jimmy erősen rágódik a dolgon, de végül úgy dönt, hogy saját szakállára leadatja a reklámot.

vlcsnap-00005_1.jpg

Mike újra az „állatorvosnál” van és munkát keres a menye költöztetésére. De nem szeretne túl erőszakos melót, a testőrködésért meg nem nagyon fizetnek.
Jimmy az irodában tűkön ülve várja a reklámja hatását, vagyis, hogy telefonáljanak a nyuggerek, és láss csodát, a buli beindul. Izzanak a vonalak, a munkatársak alig győzik rögzíteni.
Mike-ra rácsörög az állatorvosa, hogy lenne itt egy komolyabb meló, sok pénzért. Hogy pontosan mi, azt még nem tudják, de a fickó kifejezetten Mike-ot kérte.
Jimmy már otthon mozizgat Kimmel, mikor befut Cliff hívása. Mindketten gratulációra számítanak, ehelyett Jimmy egy ordas nagy lecseszésben részesül. A főnöke nem érti, hogy adhatta le a partnerek jóváhagyása nélkül a reklámot. Jimmy próbálja menteni a menthetőt, de nem áll túl jól a szénája. Mai utolsó jelenetünkben Mike összefut a megrendelővel, aki nem más, mint Nacho. Nem finomkodik, elmondja Mike-nak a feladatot: el kell tüntetni valakit... 

vlcsnap-00007_1.jpg

Szólj hozzá!

A muskétások 3x08 - Prisoners of War (Hadifoglyok)

2016. augusztus 12. 11:00 - Gabba

Kuszálódnak a politikai szálak és visszatér egy rég látott szereplő, ez a lead a mai epizódhoz. Anna királyné titkos levelezést folytat testvérével, a spanyol királlyal a békekötés érdekében, és Aramist bízza meg a futárszereppel. Az amorózó alkatú testőr nem ért egyet, szerinte a királynak tudnia kell az egyezkedésről, de Anna egyelőre nem akarja felfedni előtte a dolgot, mert Lajos elég ramatyul van mostanában. Aramis mit tehetne mást, meghajol és távozik. A király mellett Treville őrködik és adagolja neki az új fájdalomcsillapítót, amiből orvosi rendelvényre csak egy kortyot szabad innia. Lajosnak azonban nagy fájdalmai vannak, ezért lehúzza az egész pohárral, fenékig, úgy is mondhatnám, bottoms up.

musk3_08_01.jpg

Tovább
Címkék: muskétások
6 komment

Blindspot 1x21 - Of Whose Uneasy Route

2016. augusztus 12. 09:00 - Scott Pilgrim

Mayfair arra ér be, hogy a helyettes államügyész, Weitz, akinek infót szállít Zapata, az embereivel éppen az irodáját pakolja ki. Mayfair rá is kérdez, hogy mi történik, Weitz azt mondja, hogy az ő védelmében van ott és Alexandra halála miatt. Weitz köszön Zapata-nak. Wellernek meg megjelenik a tesója, hogy aláírják az apjukat illető papírokat, ha esetleg döntésképtelenné válna, vagy rosszabb. Patterson meg edzés közben azt tanácsolja Taylornak, hogy szedesse le a tetkóit, úgyis be van már fotózva mind. Mayfair félrehívja Zapata-t, hogy honnan ismeri őt Weitz. Azt kamuzza, hogy egy rendőrbárban egyszer fel akarta szedni. Edgar meg összefut a liftben Weller tesójával, amire az épület vesztegzár alá kerül, próbariadónak tűnik. Szép lassan feltűnik mindenkinek, hogy nincs térerő, ami gyanús, sőt, a hálózatokról is kizárták őket, a bénán írt értesítőszövegről pedig rájön Patterson, hogy valójában meghackelték az FBI-t.

vlcsnap-2016-08-10-23h09m09s693.png

Tovább
Címkék: blindspot
Szólj hozzá!

Grimm 4x14 – Balszerencse

2016. augusztus 11. 13:00 - Kapitánylány

„A leginkább babonásabb ember az istentelen ember.” - Tamás bátya kunyhója

Nick fegyvert fog szerelmére, megzavarodik, azt hiszi, hogy az átváltozott nő Adalind. Juliette olyan dolgokat mond el, amiről nem tudhat Adalind, Nick végre megnyugszik. A Grimm megígéri a lánynak, hogy meggyógyítja, de a nő közli, hogy ez az állapot maradandó, Henrietta megmondta. Nick felhúzza a szemöldökét, ki ez a nő? Így derül ki, hogy még Renard is hamarabb tudta meg a nő átváltozását, Nick ezen kicsit kiborul. Juliette magyarázkodik, attól tartott, hogy Nick meg fogja ölni, szép dolog is a szerelem… Nick fogadkozik, hogy sosem bántaná Juliette-et, bár hamar leesik neki, hogy ezt az állapotot is ő okozta, sokkos állapotban hagyja el a házat.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
28 komment

Marseille 1x03 - Krokodil

2016. augusztus 11. 12:11 - robág

Gerard hazaérkezik egy kisebb kastélyba. Gondolom már csörögtek neki, hogy kiderült a turpisság, mert meg sem lepődik a szanaszét szórt dolgokon. Jókedvű óvodásként, uzsonnástáskáját lóbálva érkezik meg a két síró nő mögé. Finoman letolják, mert nem árulta el magától a rossz hírt…most magyarázhatja a bizonyítványát. Bár ugye, politikus…gondolom hozzá van szokva. Kicsivel később, a konyhában Gerard előkapja a telefonját (amin láthatjuk, hogy ő is szereti a netflixes sorozatokat :D ), egy újabb névtelen üzenet érkezett, valami korábbi támadásról. Ettől szegény ismét befeszül, annyira hogy hirtelen ír egy ki vagy? üzenetet a küldőnek…csóri…ha fel akarná fedni magát, gondolom nem név és szám nélkül üzengetne.

kepernyofoto_2016-08-10_19_14_00.png

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8021-8022. rész

2016. augusztus 10. 14:00 - Gillotte

Natasa immáron egyedül van az emberrabló Sallaival, aki elmondja testvére halálának szomorú történetét, amit szerinte közvetve Emília okozott azzal, hogy nem adott arról papírt, hogy az öcs orvosi eset, nem kéne börtönben lennie. Natasa könnyek közt próbál hatni az ész érvekre, hogy nem fog visszatérni az öcs attól, hogy őt megöli Sallai, de csak olaj a tűzre. Hanna eközben kétségbeesve rohan hazafelé, s Petivel fut össze a parkban, és könnyek közt elmeséli neki, mi történt vele és Natasával. Peti a rendőrséget hívná, de Hanna nem engedi, mert ha szólni mernek a rendőrségnek, Sallai megöli Natasát. Elmennek Emíliához, és elmondják neki, hogy Natasát elrabolta Sallai, és egy ismeretlen helyen vannak. Emília Zsolt lakásába megy, de csak Ágit találja ott, aki úgysem tud segíteni, úgyhogy el sem mondja neki mi történt, mert minek…

bk_augusztus5_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment

Ray Donovan 4X06 - Fish and Bird

2016. augusztus 10. 12:56 - tinipuma

Fogadni mertem volna, hogy a magát feladni készülő Mickey valami váratlan és rejtélyes esemény folytán eltéved a parkoló és a rendőrség közötti tíz méteren, de tévedtem. Tényleg besétál, rabosítják is ahogy azt kell, az öreg idült vigyorral néz bele a kamerába, mintha poénra venné az egészet. Csak akkor hervad le a mosoly az arcáról, mikor rájön, hogy a börtönbe költözés során a testnyílásaiba is bekukkantanak. Mindegyikbe. A procedúra végeztével a cellájában egy ránézésre száz éves tatát talál a budin ülve. Vidám lesz ez, ráadásul Belikov is itt van.

vlcsnap-2016-08-06-16h43m29s196.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
3 komment

Barátok közt 8019-8020. rész

2016. augusztus 10. 12:00 - Gillotte

Peti be van sózva a mozi miatt, előre látja a vesztüket, hogy ha elmennek Hannához a nadrágjával, akkor lekésik a film elejét, úgyhogy Natasa lenyugtatja azzal, hogy menjen csak Peti oda a moziba, foglalja le a helyet, vegyen kaját, és mire vége az előzeteseknek Hannával már ott is lesznek. Ezzel válnak el útjaik, s Natasa hamar odaér az adott címre, ami úgy néz ki, mint az Eperjesi úti lakótelep hátsó, eldugott garázsai. Sallai nem vacakol, hamar elkapja áldozatát. Natasát is székhez kötözi, s a lány hiába könyörög az elengedésért, mondandója süket fülekre talál.

bk_augusztus4_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8017-8018. rész

2016. augusztus 10. 10:00 - Gillotte

Juli és Attila beszélő viszonyban vannak, együtt palacsintáznak, úgyhogy Attila veszi a bátorságot, hogy elhívja feleségét vacsorázni, de Juli a sok munkára fogván inkább nem menne. Megtalálja viszont a konyhapulton a Miki által, jelzés értékkel ott hagyott joghurtos palackot, és nosztalgikusan elmosolyodik. Van aki a mozijegyet rakja el a randikról, van aki a virágot, van aki pedig a joghurtos palackot. Nem ítélkezem.

bk_augusztus3_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8015-8016. rész

2016. augusztus 09. 12:00 - Gillotte

Miki és Juli hazaérnek a kiruccanásból. Miki inna még egy kávét Julival, a közös programot folytatandó, de Juli megy a kis családhoz inkább, viszont előtte leszögezi, hogy az ő kis ,,kalandjukat” ugyebár titokban tartják. Mire Juli hazaér készen van a megvágott videó Attila reklámjához, és idillien nézik meg hárman. Julinak lehet némi lelkiismeret furdalása, ugyanis zavartan nekiáll palacsintát sütni, azt úgyis mindenki szereti. Lemegy a boltba egy hozzávalóért, s közben Miki érkezik szórakoztatni Attilát, aki elmondja öccsének, hogy bízik az újraegyesülésben, mert úgy érzi, jó irányba haladnak a dolgok Julival. Ó Attikám, ha tudnád… Miki egyfajta jelzés értékkel ott hagyja a pulton a joghurtos üveget, amiből Juli kenegette a darázscsípését. Ó, a joghurtos üveg, csak azt tudnám feledni!...

bk_augusztus2_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása