Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Blindspot 1x20 - Swift Hardhearted Stone

2016. augusztus 05. 11:00 - Scott Pilgrim

Egy csuron véres kislány csoszog a sötét éjszakában egy könyvet szorongatva. Mayfair közben otthon eléget egy képet, amin együtt szerepel Sophia-val meghitten, ölelkezve, néhány másik emlékkel együtt. Másnap reggel Oscar egy üres lakásba viszi Taylort, ahol a felső szomszédban hangosan jazzt játszanak. Kiderül Oscarról, hogy az anyja korán meghalt, de ráhagyott egy rakás jazz lemezt, és azon nőtt fel, Taylor meg azelőtt nem szerette a jazzt, míg össze nem jöttek. Kap egypendrive-ot, hogy dugja rá bármelyik FBI-os gépre. Elválnak, de Taylor titokban követi. Később az öltözőben összefut Wellerrel, akitől némi small talk után megtudja, hogy az apjának nincs már sok ideje hátra az orvosok szerint. Végül meghívja Taylort magukhoz családi társasozni. Az FBI-os pszichológust, akit amúgy Dr. Bordennek hívnak, megkér a kollégája, hogy segítsen neki. Az első jelenetben levő lányról van szó, aki az utcán találtak, és nem beszél egy mukkot sem. Bemegy az épületeket rajzoló kislányhoz, megtudja a kollégájától, hogy éles vágások voltak a lányon, valószínűleg üvegtől vagy fémrepeszektől. Végül egyszer csak egy kígyót kezd rajzolni két karddal, ami ismerős Dr. Bordennek.

Tovább
Címkék: blindspot
komment

Better Call Saul 2x02 – Kárpitos

2016. augusztus 05. 09:00 - Bruti

Gabriel Fauré gyönyörű zongoradarabjával, a Sicilienne-l nyitunk, vagyis csak nyitnánk, de Chuck McGill az istennek nem tudja végigjátszani. Valamiért mindig belezavarodik, ráadásul még kopogtatnak is az ajtaján. Howard ugrik be hozzá némi cuccal. Hamar Jimmy-re terelődik a szó mivel Howardnak tudomására jutott, hogy mégis elvállalta a melót a Davis & Mainnél. Bár mindent tudnak róla, mégis kellett nekik a fickó a Sandpipers ügy miatt. Chuck próbál jópofát vágni a dologhoz, de látszik rajta, hogy legszívesebben azonnal kirúgatná onnan. Ilyen egy jó tesó…

vlcsnap-00003.jpg

Tovább
komment

A muskétások 3x07 - Fool's Gold (A bolondok aranya)

2016. augusztus 03. 13:00 - Gabba

Muskétásaink Tell Vilmos kései utódaiként szórakoznak és játszódnak a laktanyában: egy Durand nevű fickó fejéről épp most lő le Aramis egy üvegpoharat. Arról faggatják ugyanis, hogy merre tűnt el Grimaud, jobb ha bevallod öcsém, mert különben jön ez a  fiatal kezdő kadétgyerek és ő csak almára szokott lőni, oszt vagy eltalálja vagy nem, vigyorognak biztatóan a testőrök. Durand egy darabig adja a kemény csávót, fingja sincs, hová tűnt a főnöke, valahol Párizson kívül van, Dijon, Rouen vagy Marseille, ki tud ezek közt különbséget tenni? A muskétások megelégelik a huzavonát, na gyere Brujon, hozd a puskádat, intenek a kadétnak, és elhelyezik az almát Durand fején. A kadét reszkető kézzel céloz az almára, Durand egyre jobban sápad, végül mikor Brujon meghúzná a ravaszt, felkiált: Kelet felé hagyta el Párizst, többet isten bizony nem tudok! Aramis elégedett mosollyal feldobja az almát a levegőbe, Brujon kapásból szétlövi a gyümölcsöt, mert ugyan még csak kadét, de már mesterlövész.

musk3_07_01.JPG

Tovább
Címkék: muskétások
komment

Az utolsó királyság 1x08 Nyolcadik rész (évadzáró)

2016. augusztus 03. 11:00 - Qedrák

Nyolcadszor halljuk Uthred bemutatkozását a Magyarországon forgatott sorozat elején, és olyan gyorsan vágtattunk át a korai angol történelmen, hogy el is értünk Bernard Cornwell első két regényének a végére. Egy haditanáccsal kezdünk, ahol Wulfshere próbálja győzködni Alfrédot, hogy el kellene mennie a frankokhoz, de a király ezúttal harcolni akar, és inkább Uthredre hallgat. Hősünk ezt örömmel veszi tudomásul, de azért a tanács végeztével megkéri Beoccát, hogy legyen szíves Alfréd mellett maradni, és megtartani őt a király bizalmában, mert megint itt van az Asser nevű szerzetes, aki gyűlöli Iseultot, és gyűlöli Uthredet is. Ezalatt Wintanceasterben a dánok felzabálnak mindent, Aethelwold pedig bizonytalanul kódorog a palota termeiben, míg meg nem találja Guthrumot, Brida és Ragnar társaságában. A vikingek kikérdezik Alfrédról, és Aethelwold először megpróbálja elviccelni a dolgot, de emlékeztetik rá, hogy hol a helye, úgyhogy ad egy jellemrajzot a nagybátyjáról, megjegyezve, hogy a hitből származik az ereje. Bridáék kiröhögik, Guthrum azonban komolyan veszi, és utasítja Aethelwoldot, hogy fáradjon át Alfréd táborába, és ölje meg őt.

alfredhaditanacs.jpg

Tovább
komment

The Originals 2x08 – The Brothers That Care Forgot

2016. augusztus 03. 09:00 - A_Rézi

Egy játszótéren kezdünk, miközben Klaus a gyermeki ártatlanságról narrál. Mindannyian sebezhetően jövünk a világra, és a szülők feladata, hogy megvédjenek és felneveljenek bennünket. Sajnos az ősi tesók szülei csúnyán elbuktak ezügyben… De kapunk egy képet Rebekah-ról, amint mosolyogva hintáztatja a hótcuki Hope-babát a játszótéren. A házban Klaus éppen arról próbálja meggyőzni a leláncolt Kolt és Finnt, hogy szövetkezzenek velük Anyu ellen. Kol foghegyről közli, hogy ezt előbb is mondhatta volna, akkor nem kellett volna kikötözve töltenie az éjszakát. Elijah viszont legszívesebben egyenként távolítaná el a tesók végtagjait. Végre Finn is megszólal, és rámutat, hogy az elmúlt ezer évben nem sok jutalma volt a testvéri hűségnek. Rákérdez Rebekah hollétére (véletlen volna? ugyan!). Hugi talán nem fogadja majd ilyen ellenségesen Anyu ajánlatát, mert mindigis ragaszkodott az emberségéhez. Esther már a visszatérése óta kutat a lánya után… És valóban, a játszótér kiürül, csak egy csapat seregély szemléli a rémült Bex nénit – ami nagyon para!

vlcsnap-2016-07-30-16h57m33s191.png

Tovább
Címkék: The Originals
komment

Empire 2x18 - Past is a Prologue (Évadzáró)

2016. augusztus 03. 09:00 - Szencsike

Megérkeztünk a latin-amerikai szappanoperák drámáit is megszégyenítő második évadunk záróepizódjához, lássuk, mi történik a Lyon-családdal! 3 hét telt el az ASA-lövöldözés óta. Emlékszünk Veronicára, a csodaszép hangú énekesnőre, akit Lú a legelső évad legelső epizódjában megénekeltetett? Vele kezdünk, egy gyönyörű szerelmes dalt énekel Lú zongorakísérete mellett és láss csodát, Jamal végre valahára hazatért, a család egy kis partit ad neki. Mindenki majd kibújik a bőréből, hogy itthon van a házi hősük, de Jamal nem olyan lelkes, mint a többiek. A dal végén jönnek a dicséretek, az énekesnőnek ez a dal lesz az ajándéka a Haki-Angyalka esküvőn, a többiek már kontráznak, Jamallal duettezhetnének. Kösz, de nem, mert nem fog többet énekelni. Persze senki nem veszi komolyan, csak meg van zuhanva a történtek miatt, de helyre fog jönni és újra dalolhat. Lú a legjobb gyógytornászt szerezte meg neki, aki még Peyton Manninggel is dolgozott. Hakiék is ragaszkodnak a tesóhoz, mert Andre lesz a szertartásvezető, Jamal pedig énekelni fog, így mindketten szerepelnek a ceremónián. Andre inkább pihenni küldi a tesóját, kimerült, Hakiéknak amúgy nem lenne gond, ha el kéne halasztani az esküvőt, csak Jamal legyen rendben. Ez mind szép, de akkor sem fog többé énekelni!

1.png

Tovább
Címkék: empire
komment

Marseille 1x02 - Szalmabáb

2016. augusztus 02. 11:00 - robág

Temetéssel kezdünk, közben Gerard elmélkedik, hogy hol ejtette el vajon a gyeplőt a történtekkel kapcsolatosan. A hivatalos álláspont szerint baleset történt a képviselőnővel, de látszik, hogy ebben senki sem hisz igazán. A kis vicces befektető manus dacosan közli, hogy márpedig itt akkor is építkezés lesz - a háttérben ott áll Kósza, ezt biztosan nem hagyja majd annyiban. Gerard a kocsiban elkapja Szöszit, aki elég hetykén viselkedik, viszonylag gyorsan lepattintja korábbi patrónusát. Ezen Gerard felmérgeli magát, ki akarja rúgatni kis kedvencét a kikötői bizottságból, a szerecsen sofőr csak hergeli tovább. Szöszi közli a nimfó titkárnőjével, hogy csak díszként hozta magával, igazából nem érdekli. Gondolom ahogy ez lenni szokott a nőknél, ettől a gyomrostől begerjed, majd tuti szerelmes lesz Szöszibe.

kepernyofoto_2016-07-30_13_47_41.png

Tovább
komment

Az utolsó királyság 1x07 Hetedik rész

2016. augusztus 02. 09:00 - Qedrák

Azok után, hogy Leofricet és Uthredet halálig tartó párbajra ítélte Alfréd, egész kellemesen töltik az estéjüket, tekintve, hogy szabadon járkálhatnak, és még a kocsmába is elmehetnek zülleni. Leofric azért jött, hogy megmondja, hogy jobb Uthrednél, ezért meg fogja ölni őt, de a másik ezt nagyjából olyan lelkesen veszi tudomásul, mint Semjén Zsolt a Budapest Pride-ot. Leofric el is megy, de Iseult utána küldi Uthredet, és kapunk egy kis édes szomorkás férfibúcsút, ahogy csak a harcos barátok szoktak elköszönni egymástól. Este Uthred és Iseult egymás mellett fekszenek, és a nő panaszkodik, hogy szívesen szeretkezne egyet a férfival, amire az nagyban egyetért, de sajnos nem lehet, mert elveszíti a jövőlátását. Arról azért biztosítja Uthredet, hogy nem fog meghalni, ami azért nem utolsó szempont egy halálig tartó párbaj előtt.

leofric.jpg

Tovább
komment

Ray Donovan 4x05 - Get Even Before Leavin'

2016. augusztus 01. 15:00 - AaannnaaA

Ott hagytuk abba, hogy Ray és Mick elindulnak Primmbe visszaszerezni a lóvét. Hősünk a kaszinóban játszogat (fatert persze házon kívül hagyta), és körbeszaglászik kicsit. Negyed milliós jutalom van kitűzve az infóért, ha valaki segít megtalálni az eltűnt zsét; persze úgy tudják Mick nyúlta le, ezért őt keresik. Miután végzett az információ gyűjtéssel vissza indul az autójához, de ekkor megjelenik Kovitzky egyik verőembere, és fenyegetően kérdi, hogy ugye nem olajra lépett a városból? Hát nem, válaszolja, de bővebb magyarázatot nem ad – ezzel elválnak egymástól.

Mikor Ray beül a kocsiba, leesett állal konstatálja, hogy a) fater bevásárolt a kifőzdében (hiába kérte, hogy ne szálljon ki a kocsiból), b) befőttes üveget rendszeresített hugyozás céljából, melyet a műszerfalon tart, közvetlenül a zaba mellett. Na jó, azért ezen elég hangosan röhögök. Rámordul, hogy tüntesse el az üveget, és többé ne mutatkozzon.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
komment

Grace klinika 9x16 - Versenyben az idővel

2016. augusztus 01. 13:00 - Hoppancs

Meredith optimista, Cristina ideges, a buliból kimaradt Alex pedig nem érti, mi ütött a barátaiba. Utóbbiak nem mondhatnak semmit, mert akkor meg kéne ölniük. Murphy és Ross a Seattle Grace Mercy West sorsát próbálják megjósolni, Bailey a süllyedő hajó elhagyására készül. Owen kapitány efölötti kétségbeesésében a kórház szívének nevezi az állásinterjúhoz öltözött doktornőt. Jackson mamája máris kész megmondani, mit kéne tennie kicsi fiának. Elhúzni innen Bostonba, de sebesen. Webber segít az elvileg felnőtt Averynek, hogy kiálljon magáért. Karev durcás, mert nem kell Jónak, de úgy tesz, mintha csak a szakmai gondok nyomnák a vállát, mert ő egy erős, öntudatos férfi. A lázadó csapat puccba vágva várakozik a Julian Crest nevű milliárdos nagyember irodája előtt, de Mer telefonon azért konzultál Heatherrel, akire a betegeit hagyta. Brooks azt hazudja a fortyogó Baileynek, hogy a mamája hívja, de nem Bailey lenne, ha ez érdekelné. Főleg most, hogy a süllyedő hajóra egy bekrepált veséjű, kétgyermekes anyuka is felszállt.

bscap0000_5.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
komment
süti beállítások módosítása