Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 3x08 - Az álló farok násza

2016. június 05. 08:09 - sixx

vlcsnap-2016-06-04-10h13m39s095.png

Folytatjuk a kalandot, Zoé meseesküvője az első, Attila a kedvese, aki tévés, valami műsorvezető vagy mi a pöcsöm, de ha agyonvernek sem tudom megmondani, hogy mit vezetett, és hogyan, szóval hagyjuk is. Attila 32 fogas mosollyal kutyázik Zoéval, a sminktanácsadóval a Városligetben, Zoénak, mint minden rendes modellnőnek, van egy kisméretű kutyája, és bóti csöcse, amit előszeretettel mutogat is, nem, nem lesz link, tessék guglizni. Az önfeled kutyázás közben kiderül, hogy Zoé és Attila nagyon romin ismerkedett meg, Attila valami sajttájon fejbe rúgta a csajt, és ebből lett a szerelem. Közös az érdeklődési kör is, kutya, média, gyúrás, utóbbiból mutatnak is, mosolyogva emelgetik egymást, nagyszerű.

Tovább
Címkék: négy esküvő
22 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 4x04 - The Benefactor

2016. június 03. 13:00 - Smiley93

A csúcson nyitjuk az epizódot, méghozzá a tetőn, ahol az előző rész végjátéka zajlott, benne Scott harapta Újfiúval, életmentő Némagyilkossal meg halott embercsócsáló vendigóval. Utóbbi hullája mellett helyszínel Zsaruapu és kis csapata, akiket a seriff el is küld, kellene még pár privát perc neki meg titkos furahullaügyi szakértőjének. Kisinasa húzza kicsit a száját, de végül engedelmesen lelép, Főfarkas, tiéd a terep. Derek körbeszaglász, a vendigóról rögtön vágja, hogy az biza emberevő alakváltó, legfrissebb értesülései szerint mondjuk kihaltak a környéken, hát ezek szerint csak rejtőzködtek. Főfarkas mást is érez viszont, egy fiatal srác félelmét meg vérét, akiről amúgy Farkasfiú nagyvonalúan hallgatott Zsaruapu előtt, bukta.

kieg1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Blindspot 1x11 - Cease Forcing Enemy

2016. június 03. 11:00 - Scott Pilgrim

Egy flashbackkel nyitunk, amiben azt láthatjuk, hogyan applikálta rá több művész is a rengeteg tetoválást Jane-re. Majd azt látjuk, mi történt, miután végignézte Taylor a saját magának küldött üzenetet. Az izmos hátú, aki Oscar eloldozza, bunyóznak egy kicsit, Jane ráfogja a fegyvert. Oscar arról beszél, hogy az FBI csúnya dolgokat tesz, és eleve ő csak Jane utasításait követi. Jane nem igazán akar hinni ebben, mert azt mondja, ők a barátai és jó emberek. Oscar kezei a magasban, látja rajta a fatetkót, beugrik neki, hogy házasok voltak, végül Oscar azt mondja, találkozzanak a Thornton toronyban, ott majd elmondja, ki is Jane valójában, majd elmegy.

vlcsnap-2016-05-25-00h06m11s860.png

Tovább
Címkék: blindspot
4 komment

Barátok közt 7909-7910. rész

2016. június 03. 10:00 - Gillotte

Hanna újságíróskodik, kis színeseket kell írnia, és egy angol nyelvű oldalról szembejön vele egy cikk, miszerint egy férfi kimentett egy gyereket a tengeren, s a csatolt képen a megmentő teljesen úgy néz ki, mint Krisztián. Valószínűleg tényleg Krisztán az, mert habár hetek óta nem volt szó róla, most megint lépten-nyomon emlegeti Zsolt, Alíz és Rudi is. Hiába, fel kell vezetni a dolgot. Alíz és Rudi arról dumálnak, hogy meg kéne keresni Krisztiánt, s amint Hanna felfigyel a gépelésből szól Rudinak, hogy mit talált. Bizonyára Google translate fordította a cikket, mivel van benne pár hiba, és a szöveg is újrakezdődik alulról a nyolcadik sorban, de nyilván nem gondolták, hogy a Krisztián-szerű tengerész hogyvoltja is izgalmas lehet.

bk_majus19_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Sleepy Hollow 3x11 - Kindred Spirits

2016. június 03. 09:01 - Szencsike

Egy esős estén kezdünk, két fiatal a randiját tölti egy kilátónál. A lánynak nem jön be a srác rámenős stílusa, de hoppsz, lesz egy megmentője. Valaki kirángatja a srácot a kocsiból és szépen lekaszabolja. A lány azt hiszi, hogy hálálkodhat az illetőnek, de sajnos nagyot tévedett. Az illető őt is megöli… Ebben a pillanatban ébred fel otthon Crane, de nincs egyedül. Abbie ücsörög a nappaliban, nehezen szokik vissza a civilizációba egy évnyi senki földje száműzetés után. Jó alkalom lenne, ha Abbie mesélne, mi történt vele, de igazából semmi sem történt vele, mert a sakkozáson kívül nem tett semmit. Viszont Crane jobban is törődhetett volna a növénykéjével, mert szétrohadt. Ez pont kifogott rajta, pedig ő már sok gyógynövényt felnevelt régen, meg egyébként is, minden szabad percében Abbie hazahozatalával foglalkozott. A válasz jó volt, Crane engesztelésül elvinné őt a kertészetbe, hátha talál egy új növénykét magának, sőt akár reggelizni is elmehetnének. Abbie most a futásra szavaz, a civilizáció még várhat.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7907-7908. rész

2016. június 02. 10:00 - Gillotte

Emília irulva-pirulva elmeséli Zsoltnak, hogy az anyja annyit cseszegette a pasi témával, hogy kénytelen volt bekamuzni valamit, és Zsolt volt az első, aki eszébe jutott. Ugyan egyszeri megoldásnak indult, valahogy folytatódott, és már nem lehetett megállítani. Zsolt nem örül a dolognak, javasolja a köszönőviszony fenntartását, de többet nem. Ahogy sejteni lehet, most melegednek majd össze a valóságban is, hisz a következő találkozásnál Zsolt meghívja egy kávéra Emíliát, és össze is tegeződnek. Hát igen, minden szerelem így kezdődik. Vagy nem…

bk_majus18_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Mad Dogs - Kutyaütők 1x10 - A tűk (ÉVADZÁRÓ)

2016. június 02. 07:04 - Hoppancs

Amíg Lexet műtik, Cobi annyira unatkozik Gus nélkül, hogy kimegy bajba keveredni. Ezt egy percen belül sikerül is abszolválnia, amikor szájon vágja az utcán kedves ismerősét, a tolvaj tinit. A gyerekverésre érzékeny népe kiadós lincseléssel honorálná a tettet. Gus kedvenc jogi dumáiból ad elő válogatást Tullnak, akit ez sem tántorít el attól, hogy kihallgassa a követség egyik kényelmes irodájában. Mielőtt félrevonulnának, Gus egy olimpiai bronzérmes amerikai íjász halálhíréről értesül a tévéből, ami nem volna olyan érdekes, ha nem Aaronról lenne szó. A gyepálásnak alávetett Cobi életét a rendőrség menti meg. Viszont cserébe be is viszik. Lex operáció alatt a gasztronómiáról értekező dokik vidám csevejére ébred, és magában nehezményezi, hogy megjegyzést tesznek a barbiturátok iránt kialakult toleranciájára. Pedig hálás is lehetne, mert ez azt jelenti, nekik is feltűnt, hogy nem alszik, és időben intézkednek. Joel még nem sejti, hogy Aaron már az örök vadászmezőkön nyilazza a macskákat, ezért csodálkozik, hogy egy fegyveres nő, bizonyos Paris fogadja helyette. „Hassal a földre!”, üdvözli utóbbi udvariasan, majd közli a szomorú hírt. Ő volt egyébként Aaron egyik főnöke, és már az elején ellenezte a kattant fickó alkalmazását. Mivel Joelnek még van agyműködése, Paris azt feltételezi, hogy igent mondott Jazmin ajánlatára. A további utasításokra lenne kíváncsi, amire Joel válaszul a fenekét mutatja. Pontosabban a farzsebét, amelyben a Jazminnal közösen összenyálazott sárga boríték lapul, benne három mesebeli tárggyal.bscap0000_9.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Downton Abbey 6x05 - Bélszín angolosan

2016. június 01. 11:00 - Ancsinszka

Mason peckesen vonul be ingóságaival Drewe-ék farmjára, és Daisy vehemensen segédkezik a kipakolásban. Mason hálája jeléül elmagyarázza neki, hogy a méteres gyúródeszkát disznóterelésre is szokták használni. Mary kicsit morcoskodik Bransonnak a reggeli egészségügyi séta közben, hogy őt kihagyták a döntésből Masonnal kapcsolatban, de a disznókhoz jól ért a gazda, úgyhogy okézsoké. Mary érdeklődik sógoránál mihez kezd most konkrétan, hogy már visszarázódott a helyi viszonyokba, és sógora elárulja, hogy autószerelő üzemet fog létesíteni a birtok szélén, hogy szélesebb körben lásson el karosszérialakatosi feladatokat. A Lordékhoz Violet érkezik igazán izgalmas hírekkel, ami végre előre lendítheti a kórházi eldöntendő kérdést, mert az egészségügyi miniszter érkezik a környékre, személyesen. A fia meg képen röhögi, hogy ezt annyira lehet komolyan venni, mint Barrow nősülési esélyeit, de anyja helyreigazítja, ugyanis Chamberlain felesége oldalági rokon, és amúgy is jött egy szívességgel. Hoppá! Mrs. Hughes kuncsorog egy kis vacsoráért Pattmore-tól, mert privibe fogyasztják majd el Carsonnal a kis házukban, de a házvezetőnő minimum 30 éve kábé teát se nagyon főzött, nem hogy Pattmore á la carte szakácstudását minimálisan is megközelítse.

vlcsnap-2016-05-26-17h39m20s296.jpg

Tovább
Címkék: Downton Abbey
Szólj hozzá!

Barátok közt 7905-7906. rész

2016. június 01. 10:00 - Gillotte

Vili nagyon be van rágva, amiért Bözsi a volt férje mellé akarja eltemettetni magát, ugyanis a nagyanyó szerint tök mindegy, hogy hol van az ember, ha már nincs. Vili elkönyveli, hogy Bözsi ezzel bizonyította, hogy nem is olyan fontos neki Vili. Szegény öreg kiül a padra szomorkodni, elmeséli Alíznak, mi történt, s úgy dönt, hogy ha Bözsinek nem fontos, hogy a másvilágon egymás mellett legyenek, akkor most se legyen fontos, így átváltanak társbérlői módba. Vili ezt olyannyira komolyan gondolja, hogy nem fogadja el Bözsi főztjét, a Rózsában kajál. Az említett étkezést alkoholizálással indítja, s Irma megint ott van, hogy elbeszélgessenek. Elmondja Vilinek, hogy ha még nem voltak orvosnál Bözsi kézremegésével sürgősen menjenek el, mert ha tényleg Parkinson-kór akkor még bőven kezelhető, de ha későn veszik észre a végén Bözsi még magát sem tudja ellátni. Irma van olyan rendes, hogy beprotezsálja Bözsit időpontra még aznapra, úgyhogy Vili hazamegy, készíti a ruhát Bözsinek, hogy indulás van, mennek az orvoshoz. Bözsi persze ellenáll, de Vili megmakacsolja magát - mondja ő. Hidd úgy Vilmos, hogy el tudod rángatni Bözsit, hidd úgy...

bk_majus17_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Trónok harca 6x06 - Blood of My Blood

2016. június 01. 07:15 - sixx

 vlcsnap-00001_3.png

A Falon túl

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, azaz Meera húzza maga után Brant, mint a szánkót, az meg tejfehér szemmel haluzik maga elé sok mindent, és hiába jönnek gyorsan a képek, azért azt látjuk, hogy vannak benne White Walkerek, Bran kisése a toronyból, az apja a Tower of Joynál, az őrült király és sok zöld folyadék, amivel Királyvárat akarta felgyújtani, ja, és Jaime, a Királyölő, ölés közben, és után, a Vastrónon ülve. Meg még kurva sok minden, majd kikockázza magának mindenki. Meera egy ideig bírja a dolgot, és megy előre konokul a hóban, de egy ponton összerogy, és sír, ennyi volt, jönnek a zombik, mind meghalunk.

Tovább
Címkék: trónok harca
237 komment
süti beállítások módosítása