Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7883-7884. rész

2016. május 22. 10:00 - Gillotte

Gizi teljesen maga alá kullantva ordibál a kisbolt raktári ajtajának, hogy azonnal hívja a rendőrséget, ha nem mutatja magát a titokzatos ,,ajtómozgató”. Laci is megérkezik (ó, szegénykém, ki látta így el a bajod, de nem is fontos, nézd meg a raktárat!) Novák benéz a raktárba, és nem betörő, csak egy sün van odabent, de nem kell félni, majd Novák elkapja és kiteszi a szűrét. Ez rendkívül sok időt elvesz a bolt magabiztos tulajától, Gizi már egy egész műszakot lezavar, míg Laci a sünnel kínlódik. A kisbolt kész csatatér mire Gizi betér, és inkább cselekszik ő, majd fél perc után dobozban hozza ki a fenevadat.

bk_aprilis29_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

A Farm 2x54 - Freedom

2016. május 22. 09:49 - sixx

screen_shot_2016-05-22_at_08_51_10.png

Egy nappal vagyunk csak túl a Fogom Ezt a Széket És Beleállítom A Tiszteletlen Picsádba Te Rohadík-hupákoláson, meg lehet tenni a téteket, hogy kivel üvöltözik majd ma Attila, akinek egyre inkább foszlányokban lógnak az idegei. Kész szerencse, hogy már csak egy hét van hátra, inklúding a jövő vasárnap esti élő finálét, amiben majd az egész ország előtt hülyét csinálhat magából, és fog is, mert ez egy ilyen ember. Zé van velünk ma, hogyvoltozik, Gergő és Szinti védett, azaz a kiválasztott Attila, Brigi és Gaben lehet.

Tovább
Címkék: a farm
365 komment

Négy esküvő 3x06 - A termékelhelyezéses gagyi kimaxolása

2016. május 21. 13:00 - sixx

screen_shot_2016-05-21_at_09_48_59.png

Nu, Vali. A svejci importara, aki kis akcentussal beszéli a madzsart, és akinek ún. New Wawe-esküvője lesz vagy miafasz. A pasival két éve vannak együtt, Vera a volt feleséget ismerte meg először, az mutatott neki egy képet az exférjről, mire Vera, ezt hallgasd meg, így reagált:

A képet látva eldöntöttem, hogy ő lesz életem szerelme.

Talkin’ about felületesség, ugye.

Tovább
Címkék: négy esküvő
4 komment

Barátok közt 7881-7882. rész

2016. május 21. 10:00 - Gillotte

Miki hívja az emberét: gáz van, ugyanis nem jött be a csel, mert Ági és Attila is vállalja, hogy felteszik az ingatlanjaikat fedezetként. Még a végén Laciban és Nórában is feléled a csordaszellem, és ők is belemennek. Miki úgy tudja, hogy az ürge máshogy is tud megoldást találni bizonyos dolgokra, így kéri, győzze meg Lacit, arról, hogy mi a jó döntés. Eközben a másik oldalon Ági azért nem biztos a dolgában a kölcsönt illetően, de Attila szerint Miki is kockáztat, és sosem vállalna olyan kockázatot, amiben nem teljesen biztos, hogy sikeres lesz.

bk_aprilis28_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Ádám keresi Évát 1x04 - A pornós, a rúd táncos és a görög szobor

2016. május 20. 17:11 - szabóZ

Hogy miért adja fel valaki, hogy egy szál pöcsben flangáljon végig több százezer magyar nappalijában a szerelmet keresve? Hát, mert erkölcsös, és ugye azért azt mégsem lehet, hogy ugyanabban a képkivágásban, amiben ő éppen a pöcsét lóbálja, feltűnjön egy pornós könyöke, vagy éppen térde kalácsa. John Patrick ugyanis a szerelmet keresi, és ha a szerelem azt mondja neki, hogy fél éve felnőtt filmezem, akkor ő erre azt feleli, hogy tudod mit szerelem, inkább elmegyek a picsába. Így is történik John Patrick jobbra el, Petu, a felnőtt filmes meg tényleg úgy néz rá mint egyszeri jógi a segg főlé varrt Oravecz Nóra idézetekre: hogy ezt most akkor mégis hogyan?

vlcsnap-2016-05-20-17h08m26s39.png

John Patrick sértődését vélhetően a gegcsapat rakta össze, hiszen mégis ki az aki 3 óra alatt beleszeret, majd csalódik egy nőbe, bónusz úgy összetörik, hogy egészen Pesthidegkútig menekül. De nincs időnk ezen merengeni, mert máris jön a cserepasi, Bongi aki szintén futball-közeli szakmát választott, kapusedző, amikor hideg van, tél, szürkeség, és hétköznapik, Látja, drága miniszterelnök úr, nem hiába építi azt a sok stadiont!

A lányok rögtön kibeszélik az új lakót, megállapítják, hogy nem jön be nekik, mert alacsony, Niki még azt is megkockáztatja, hogy ha ez a két pasi a teljes felhozatal, akkor ő inkább ráhajt Petura, biztos, ami biztos. A tévé előtt boldogan sikkantgatnak az ötvenes vízvezetékszerelők, akik nem tudják, hogy írják angolul hogy leszbikus csöcsök, és ha tudnák is, akkor ott akadnának el, hogy hova is írják ezt be, és mi az a Google.

vlcsnap-2016-05-20-17h08m37s150.png

De a leszbikus kényszerházasság elmarad, újabb játékost dobnak be, Krisztiánt, aki kidolgozott és vörösre sült felsőtesttel érkezik, de amúgy olyan mint egy befehérjeporozott kisiskolás, az sem lenne meglepő, ha a vízhatlan kék zsákból elővenné a kedvenc transformersét, meg pár matchboxot. Hamar kiderül, hogy Krisztián azért nem nőtt fel, mert nem volt rá ideje. A sok gyúrás mellett legfeljebb némi tükörben gyönyörködés fért bele, éppen ezért nem meglepő, hogy két mondatot kombinál, miszerint, “Ugye milyen szépen kidolgozott a bicepszem?”, meg hogy Gyere, eddzünk egy kicsit!”

Bongi és Petu összerúgják a fehér homokot. Nem, ez nem egy rajzokkal gazdagon díszített gyerekkönyv címe, hanem a következő konfliktus, ami azután eszkalálódik, hogy a futballedző azt javasolja, hogy húzzák közelebb mindannyian az ágyakat, hogy fekve is tudjanak még beszélgetni, de Petu ettől teljesen kiborul, hiszen nem elég, hogy meztelen, de még ismeretlen emberek is intim viszonyba akarnak keveredni vele. Nem egyértelmű, hogy egy pornóst miért zavar mindez, hiszen a munkaköri leírásában is vélhetően az szerepel, hogy meztelenül intim viszonyba keveredik ismeretlenekkel. Talán az a baj, hogy nem hozta magával a számlatömbjét? A konfliktus konkrét pattogásba, pampogásba és hülye picsázásba torkollik, tényleg úgy veszekednek, ahogy csak a Való Világban szokás, esetleg nagycsoportban, ha az óvónéni cukor helyett speedtel tolja meg a menzateát.

vlcsnap-2016-05-20-17h07m07s37.png

Akkora összeveszés lesz a vége, hogy a fiúk és a lányok külön duzzognak, sőt a helyzet odáig fajul, hogy Máténak kell bekennie napkrémmel Bongi hátát. Krisztián azzal akarja oldani a helyzetet, hogy csapatépítő edzésre hívja a többieket, akik erre egész egyszerűen elküldik a picsába. Valahogy még nagyobb balhé támad, Petu szerint Bongi egy nokedli, az edző szerint a lány pedig meg van rajzolva, és agya annyi mint egy hintalónak. Na menjél az aurámból el! - mondja a felnőttfilmes, és ezzel úgy tűnik vége az idilli párkereső hangulatnak, inkább úgy fest a csábítás partja, mint az amatőr pankráció liga edzőtábora közvetlenül a hormoninjekciók kiosztása után. Gyűlölet és agresszió mindenhol.

De rögtön megoldódik Bongi és Petu viszonya, amikor közösen elkezdik szidni Krisztiánt, aki tényleg olyan hülye, mint egy GI Joe, aki kissé megolvadt a forró radiátoron. Ücsörögnek ott a vízben, Bongi, Petu és Máté, mint a Magyar Tudományos Akadémia éves rendes közgyűlése, és röhögnek, hogy milyen ostoba is az a testépítő. Újból boldogság száll a szigetre, na.

vlcsnap-2016-05-20-17h06m50s116.png

És akkor újabb lány érkezik a csábítás partjára, Evelin,aki táncos, mármint nem a Szegedi Balett tagja, inkább csak rúdtáncol egy éjszakai klubban. Amúgy Evelin az ellentmondások embere, hiszen szeretné, ha a világban mindenki meztelen lenne, mert akkor állítólag nem a testiségről szólna minden, mondjuk akkor a rúdtánc is legfeljebb annyira lenne izgalmas mint a csípőkörzés, de sebaj.  É ha már, hát a szerelemért bármit megtenne, de ezt idáig nem igazán becsülték meg, és amúgy nem szokott hozzá, hogy pasikért versengjen, mert a pasik küzdenek általában érte. Világos: nem nagyon küzd meg, de bármit megtenne, érte küzdenek, de nem becsülik meg. Teljesen érthető, világos, kristálytiszta gondolatmenet, ja.

Máté rögtön rákattan Evelinre, de amúgy a többiek is pont úgy viselkednek, mint egy falka kutya a krinolinboltban. Lóg a nyelvük és beadják Evelint, hogy a szabályok szerint az új lánynak azonnal meg kell masszíroznia mind a három fiút. A másik két fiú azért nem nagyon tud mit kezdeni a rúdtáncossal, Bongi még mindig duzzog, Krisztián meg tényleg olyan mintha stand by- módban lenne, és odabent,a vészvilágítás vörösen villogó fényében az Agymanók csendben bambulnának csak az irányítópult mögött: hogy most akkor melyik gomb a bicepszbefeszítés.

vlcsnap-2016-05-20-17h06m40s213.png

Máté és Evelin románcának kiteljesedése előtt azonban a három fiúnak még ki kell szórnia egy lányt, és nem meglepő módon Nikinek kell mennie. Mert ugye ő csak egy szakács, és se rúdtáncolni nem tud, se a felnőttfilmezés szakmai fortélyait nem ismeri.

De térjünk vissza Evelinhez és Mátéhoz, akik annyira egymásra találnak, hogy a tengerparton sétálnak romantikusan, meg Máté felkapja a lányt, és úgy viszi a habok közé, tényleg olyan az egész, mintha a Kék Lagúna rendezői változata lenne. Sőt még egy csók is elcsattan, Máté nyomja le, Evelin meg csak áll ott és nagyon szerelmes. Ez utóbbit onnan tudjuk, hogy a rész végén Evelin kagylókarkötőt csinál Máténak, Krisztián meg áll csak ott nézi, és nem érti: hanem ekkora a bicepszem, akkor miért Máté kap ajándékot?

33 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 4x02 - 117

2016. május 20. 15:00 - Smiley93

Flashback a Beacon Hills gimnáziumban: Kisderek éppen a Nagyon Fontos Kosármeccsen játszana, ám pont telihold van, ő meg bénázik az önkontrollal (ismerős valahonnan?). Befut ifjú Peter, és miután jól letolja a srácot, egy spirálmintás faragvánnyal, alfa-béta-omega mantrázására buzdítva próbál Kisdereknek segíteni visszanyerni az önuralmát a farkasmaszk felett. Hasonló gondokkal küzd Kate is a jelenben, egy benzinkút mosdójában. Neki azonban nincs kéznél egy Pszichóalfája meg spirálos faragványa se, akad viszont egy kotnyeles tulaj, aki mindenáron meg akarja tudni, mi ez a nagy morgás a női mosdóban, úgyhogy jóízűen megcsócsálja a delikvenst. Főcím.

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Sleepy Hollow 3x10 - Incident At Stone Manor

2016. május 20. 11:00 - Szencsike

Az Abbie rajongók most aztán tényleg megkönnyebbülhetnek, a lány él, igaz tök egyedül van valami barlangban. A kő is megvan, igaz már nem vörös, hanem teljesen átlátszó, elvesztette az erejét. Abbie összeszedi magát, majd elindul a fény felé, de nem meghal, hanem csak kisétál a barlang bejáratához, amit meg is mutatnak mi is valójában, olyan, mint egy maja templom, csak itt lehet a gonoszok uralkodtak. Nincs mese, a lánynak el kell valamerre indulnia a hegyek-völgyek között, és valahol talál egy végtelen mély kutat. Körbenézeget, valami kőrakáshoz indul, ott egy kardot húz ki. Nem az Excalibur, de ki tudja, valamire csak jó lesz az eszköz. Majd vissza a barlangba, ahol Abbie a környék térképét kezdi felrajzolni a falra. Az idő múlását és Abbie kiútkeresését azzal ábrázolják, hogy Abbie felfedezi a környéket, majd a térkép újabb és újabb helyszínekkel bővül, illetve az eddig félhosszú, egyenesre vasalt hajából már bőven a válla alá hullanak az eredetileg göndör fürtjei.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

A Farm 2x52 - Audiovizuális vérnyomáscsökkentés

2016. május 20. 07:13 - Chat Géza

Lehet, hogy szívbajosok vagy nyuggerek szerkesztették a tegnapi adást, merthogy konkrétan semmi nem történt benne. Oké, már csak hatan vannak, nem lehet már mit kitalálni, hogy ne a látványos unatkozást bámuljuk, de ez azért már tényleg szánalom. Ezért volt az, hogy jobb híján valóvilágoztak egy kicsit a játékosokkal, azaz nyíltan ki kellett mondaniuk, hogy melyik párbajozoót várják vissza. Ebben se lett volna semmi meglepő fordulat, hisz Attilát mindenki rühelli, mint a szart, de Brigi úgy döntött, hogy ő őt támogatja. Ebből kellett főzni és 48 percnyi adásidőt kitölteni.

kepernyofoto_2016-05-20_6_56_28.png

Tovább
Címkék: a farm
728 komment

Aranyláz Alaszkában 6x19 - Fagyott pénz

2016. május 19. 15:00 - Chat Géza

A nagy finálé előtt a srácoknak még meg kell hajtaniuk a munka szekerét. Hiába tette be tél tábornok a lábát és havazik már szeptember végén, amíg megmunkálható föld van és a gépek működnek, addig aranyat kell ásni. Ennyike. Mivel semmi sem megy ilyen könnyen, ezért most is lesz galuskás szentségelés Tony részéről, de a többiek sem malmozhatnak ám a legnagyobb nyugalomban.

kepernyofoto_2016-05-19_10_19_56.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása