Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7731-7732. rész:

2016. január 16. 12:00 - Gillotte

Alíz szólítja le Tóbiást a gangon ,,Tóbi, tudtad, hogy nem vagy otthon?!” kérdéssel üdvözölve. Tóbiás inkább nem kommentálja, nála is Robi megölése a téma, megragadja az alkalmat, hogy megkérdezze Alízt, biztos benne, hogy nem Rudi volt a tettes a tartozás miatt? Elvégre régebben katona volt. Alíz szerint ez hülyeség, mert már nem katona, és amúgy sem ölne tartozás miatt. Biztos vagy benne, hogy jól ismered? Kérdezi Tóbiás, és Alíz csöppnyi agyának ez már elég ahhoz, hogy megzavarodjon. Alíz ezután hazatér, épp kajálna, de Rudi bekeríti, mint egy ejtett vadat, vinné szobára, de Alíz teljesen be van tojva, úgyhogy eszébe jut, hogy menne fürdeni. Mikor Rudi jelzi azon szándékát, hogy fürödhetnének együtt, Alíznak más jut eszébe, úgyhogy faképnél hagyja Rudit, és inkább lemegy a Rózsába, mert most jut eszébe, megígérte Krisztiánnak.

bk_januar11_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 7729-7730. rész:

2016. január 16. 11:00 - Gillotte

Juli enyhe idegösszeroppanást kap, amint megtalálja Peti táskájában a gyilkos fegyvert. Peti hiába próbálja kimagyarázni, anyja úgy ráordít, hogy még ő is beijed kicsit. Juli kiborul, gondolta, hogy a gyerekei nem lesznek orvosok és jogászok, de hogy gyilkosok… Petinek most esik le, hogy az anyja azt gondolja, hogy Peti gyilkolta meg Robit. Ugyan ez nem így van, nem hajlandó többet mondani, mert nem akarja bajba keverni a tettest. Peti tudja, ki tette, de nem vall színt. Juli hívná a rendőrséget, nehogy a fia vigye el más balhéját, de Peti előrebocsátja, hogy felesleges, ugyanis a rendőröknek sem fog semmit mondani. Juli nem tud mit tenni, Peti kérésére elhiszi, hogy nem ő volt a tettes, s hogy oka van hallgatni. Támogatni akarja fiát, úgyhogy kitalálja, rejtsék el valahol a gyertyatartót.

bk_januar10_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 7727-7728. rész:

2016. január 16. 10:00 - Gillotte

Mikinek bántja az önérzetét, hogy Nóra a férje megölésével gyanúsítja, mert igaz, hogy egy szemétláda, de azért gyilkossággal vádolni egy kicsit erős. Miki biztosítja Nórát, hogy sosem tenne olyat, ami árt neki, csak aggódik érte, épp úgy, ahogy a közös gyermek is. Nórának jót tesz a témaváltás, jaj szegény gyerek, ez nem a legjobb környezet neki tényleg.

bk_januar7_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Válótársak 1x08 - A rész, amelyben nem volt csöcs (18+)

2016. január 15. 14:00 - Dzsudibí

Nyitó: Dávid lelkes asszisztense közli a tényállást, miszerint Dávid felkerült a jútyúbra, majd azzal a lendülettel már mutatja is a videót, melyen Dávid türkizkék parókában és rózsaszín tollboát viselve lejt igencsak homoerotikus táncot a Kék Osztriga színpadán, miközben a tömegek őrjöngve tombolnak a performansz láttán. Két nappal korábban Tamara és Dávid parádéznak a bejárati ajtónál, Dávid Danikához jött látogatóba, aki Tamara szerint súlyos főfájástól meggyötörten már háromnegyed hétkor nyugovóra tért. Dávid nem veszi be a nyilvánvaló hazugságot, de Tamara erősebbnek bizonyul nála, rövid dulakodás után rácsukja a bejárati ajtót. 

1.png

Tovább
Címkék: 18+ válótársak
Szólj hozzá!

Csak színház és más semmi 1x01 - Első felvonás

2016. január 15. 13:00 - Dzsudibí

Bajusz őrmester, a portás nyálcsorgatva bontogatja a darabjaira ázott teszkós szalvétából a klasszikus magyar konyhai hagyományokon alapuló fasírtos zsömlét, hozzá az ízek kiteljesedése és a vitamindús táplálkozás jegyében 3 fonnyadt csemiubi dukál. Csakhogy az első falat előtt bevágtázik Mikecz Estilla, aki a sorozat szerint Tatai Lili színésznő, és akiről valahol azt olvastam, hogy ő az új Dobó Kata, csak azt nem tudom miért, ő is kavart pénzért és hírnévért szerelembe esett a jóképű és mindig fiatalos Andy-vel, vagy ha valakinek vörös a haja, akkor az automatikusan a Dobó Kata hasonmásverseny dobogós helyén végzi? Mindenesetre engem inkább egy kicsit csúnyácska Disney hercegnőre emlékeztet, mint Vajna Timi elődjére, de mondjuk én nem értek az ilyesmihez.

1.png

Tovább
2 komment

Aranyláz Alaszkában 6x01 - Vér, izzadság és arany

2016. január 15. 11:00 - Chat Géza

gr3.jpg

Az aranyásás nem ért véget az 1800-as években! És hálistennek ezt a Discovery bőszen dokumentálja is. Vannak, akik Afrikában próbáltak szerencsét, hogy kivakarják magukat és családjukat a végtelen adósságokból, de csak rátettek még egy lapáttal. Alaszkában ennél nagyobb sikerrel űzik ezt az ipart. Na, nézzük, hogy idén mennyi aranyért dideregnek az aranyásók!

Tovább
Szólj hozzá!

The Affair 2x02 - Új ismeretségek (18+)

2016. január 15. 09:00 - AaannnaaA

Part Three: Alison
Az előző részben látott napot nézzük végig ezúttal Alison szemszögéből. A parti házban Noah ébreszti, mielőtt indulna a városba a békéltető tárgyalásra, illetve Harryvel találkozni. Kevésen múlik, hogy a férfi nem tud időben elindulni, mert a nő maga mellé húzza az ágyba. Alison azon aggódik, hogy a ház tulajdonosai kinek hiszik őt, mire párja széttárja a karját, ő ugyan nem mondott senkinek semmit kivel él itt. Elröppen még egy gyors szeretlek-szeretlek vallomás, aztán Noah olajra lép. Illetve még visszadugja a buksiját, miszerint a wc nem működik (múlt részben láttuk, ahogy a kezében maradt a lehúzó), azzal távozik.

Alisonnak nem marad más választása, mint a tópartra ügetni pisilni, a ház tulaja pedig pont a művelet közben érkezik meg. Szerencsére nem veszi észre a nőt a parton, mert kicsivel odébb, a stégen sétál végig és áll neki pecázni. Hősnőnk ezután felöltözik és bóklászik kicsit a házban – közben legyűri a kísértést, hogy beleolvasson a férfi könyvébe annak elkészülte előtt – majd döntésre jut: irány be a városba, méghozzá gyalog.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
Szólj hozzá!

Az ember a Fellegvárban 1x02 – Napkelte

2016. január 13. 10:00 - Qedrák

Hipszter Franket a Kempetai egy sötét kocsiban viszi a dutyiba, de hogy jobban érezze magát, jól meg is ruházzák, és a falhoz láncolják. Juliana ezalatt rosszul alszik, ami érthető, mégiscsak más pénzén lébecol a semleges zónában. Meglátja Kamionos Joe-t cigizni, csatlakozik hozzá, majd elhívja kocsikázni. Juliana gyanakszik, de aztán leszereli a csábos mosoly, és kifurikázik Joeval napfelkeltét nézni a közeli vízerőmű völgyzáró gátjához.

napkeltesziklashegyseg.jpg

Mire visszatérnek, az eső már esik, Joe tudakolja, hogy van-e férje Julianának, naná, hogy van. A nő a sofőrködésről kérdezgeti Joet, aki utálja a melóját. Ha pedig melóról van szó, Juliana meglátja, hogy a tegnap még morcos néger kocsmáros pincérnőt keres, úgyhogy jelentkezik is nála, és meggyőzi az alkalmasságáról. Joe-t közben a motelban keresték telefonon, de nem derül ki, hogy ki, mindenesetre az origamizó figura itt is feltűnik.

New York, Nagy Német Birodalom, igazi kertvárosi idill, Oberúristen Smith családja reggelizni készül. Müzli, narancslé, tej, rántotta, mindenki illedelmes, de Smith azért megkérdezi a fiát, Thomast, hogy miért a reggelizőasztalnál tanul. A hitlerjugendes egyenruhában feszítő fiú panaszkodik az egyik társára, aki nagyon menő tanuló, de nonkonformista, és szidja a rendszert. Az apa kikérdezi, majd megnyugtatja, hogy látod Thomas, a te céljaid, hogy büszkévé tegyed az iskolát, a családodat, meg az országot. A vetélytársad nonkonformizmusára ellenben ráment az ország a háborúban, ezért nagy kegyesen megengedi Thomasnak, hogy tanuljon reggeli közben. Cseng a telefon, Joe az, Oberúristen utasítja, hogy ne legyen feltűnő, de ha már arra jár, figyeljen egy nőre, aki valamit szállít oda San Franciscóból. Joe megkérdezi, hogy filmet hoz-e, de Oberúristen közli, hogy nem az ő dolga kérdezősködni, ő csak végrehajt.

csaladireggeli.jpg

Franket meztelenre levetkőztetik a japánok, Drótszemüveg-szan meg is kérdezi tőle, hogy miért nincs körülmetélve. Frank szerint ők keresztények, de Kido udvariasan közli vele, hogy nem a zsidók döntik el, hogy kik a zsidók, de ez a japánokat amúgy sem érdekli, ők csak betartják a birodalom faji törvényeit. Éppen ezért Frank tesóját, Laurát, és a gyerekeit meg kell semmisíteniük. Kido felajánlja, hogy nem szükséges mindez, csak árulja el, hogy hol van Juliana Crain.

frankborton1.jpg

A nő munka közben is az órát figyeli, mindjárt 12 óra öt perc, és hát ez van a jegyre írva. Egy Biblia-olvasó figurát szolgál ki, elbeszélgetnek arról, hogy be van tiltva a könyv a Csendes-óceáni Államokban, de a Semleges Zóna sok érdekességet tartogat. Joe szájharmonikázik, majd a tévécsatornákat váltogatja, ahol vagy japán, vagy német propagandaműsorok mennek, felváltva a Disney-mesékkel. Drótszemüveg-szan a japán központba megy, ahol a németekkel tárgyalnak. Szóba kerülnek a filmek, amelyeket az Ember a Fellegvárban forgatott, a németek szerint az illető halott, a japánok szerint életben van. Oberführer Diels megkéri Kidót és Tagomit, hogy fogják el, Tagomi pedig emlékezteti őt és a nagykövetet, hogy japán területen vannak.

japannemettargyalas.jpg

A bibliás figura fizetne, és bölcsességeket mesél, hogy mi van, a napon túl. Juliana megkérdezi, mire a fickó elmondja, hogy olvassa el a 12 könyv ötödik fejezetét. Így megy ez a konspiráció, kérem szépen, vegyél egy Bibliát a könyvesboltban. Oberúristen és az Erich nevű segédje munkába kocsikázik, szóba kerül, hogy Joe még nem tudta felvenni a kapcsolatot az ellenállókkal. Erich megjegyzi, hogy még Riefenstahl sem tudott olyan életszerű propagandafilmet forgatni, mint az Ember a Fellegvárban, Smith viszont kételkedik benne, hogy ő forgatta volna. Erich elmondja, hogy a Führer a filmek megszállottja, de Oberúristen szerint a Führernek nem szokása a megszállottság. Idáig jutnak, mikor az ellenállók lecsapnak a kocsira. Szitává lőnek mindent, de Smith megússza, a sofőr és Erich nem. Oberúristen nem szarral gurigázik, elintézi az ellenállókat, köszönhetően annak, hogy a szitává lőtt segédje az utolsó mozdulatával még odaveti neki a saját pisztolyát.

oberuristen.jpg

A gyárban Politizáló Ed megkérdi a műszakvezetőt, hogy mi van Frankkel, nem jött be, telefont nem veszi fel. Felajánlja, hogy utánanéz, a műszakvezető pedig levonhatja a béréből, aki erre egyből megenyhül. Frank a cellában elkezd beszélgetni a szomszéddal, úgy tűnik, a japánok nem csak a házak falát készítik papírból. Randallnek hívják az alkalmi beszélgetőpartnert, és elmondja, hogy ő haver, ő adta a filmet Trudynak, de Frank szerint ez nem a barátság jele, és amúgy is kímélje meg őt a propagandaszövegektől. Randall gyorsan vált, azt mondja Franknek, hogy akkor mondja el a japánoknak, merre ment Juliana, úgyis tudja.

Julianát a főnöke éppen elengedi tíz percre, fel is keresi a könyvesboltot, amit a bibliás csávó ajánlott. Az eladó ecseteli, hogy a bibliaárusítás nem illegális, de nem is legális, viszont pont van egy példány abból a kiadásból, amit a nő keres. New Yorkban teljes a felfordulás, Oberúristen tiszta ideg, közlik vele, hogy Erichet a szíve mellett találták el, állapota kritikus, jah, és egy másik Oberakárkit az SS-ből szintén nem találnak. Összehangolt támadások, bosszúból az ellenállás vezérének megöléséért, konstatálja Smith, de van egy foglyuk. Igen, van, de ezek a szemita tetvek kiirthatatlanok, mire Oberúristen ledorongolja a jelentéstevőt, hogy hiába nevezi őket férgeknek, attól még komoly károkat okoztak. Ki kell találniuk, hogy ki szivárogtatta ki az útvonalát.

oberuristen_kozpont.jpg

Ed felkeresi Frank lakását, de senki sincs ott, ellenben látja a felfordulást. Randall és Frank közben beszélgetnek, hipszterünk szabadulni akar, de nem tud. A lelkes szomszéd ecseteli, hogy a film megváltoztatja majd a világot, Frank is egyetért vele, az övét máris megváltoztatta, azért rohad a börtönben. Egyébként is milyen ostobaság az, hogy az amerikaiak legyőzhetik a nácikat meg a japánokat. Randall azonban csak nyomja tovább az optimista szövegét. Joe máris szaglászni megy Juliana után, és felkeresi a könyvesboltot. Az eladó éppen dohányzik, ejnye-bejnye. Kamionosunk vesz egy könyvet, mellesleg megkérdezi, hogy a lány, aki az előbb betért, mit vett, de az eladó letagadja, hogy jött volna ide bárki is.

konyvesboltjoe.jpg

Juliana éppen a Bibliát olvassa, grashopper, jé, ez van a filmtekercs dobozára is ráírva. Felhívja Franket, de az nem veszi fel, helyette akcentussal beszélő figura szól bele a kagylóba. Wegener türelmetlenül dohányzik, míg Tagomi pálcát vet, majd bevezetik, és előadják egymásnak, hogy előbbi textilmintákat hozott a miniszternek. Mikor minden tiszta, rátérnek a lényegre: le kell mondani a találkozót, mert Diels az SS-től felkereste őket. Nagyon akarnak egy lányt, aki filmet csempész. Wegener nem érti, hogy ez miért fontos, de Tagomi elmondja, hogy ők bizony elhallgatták ezt a németek elől, azok mégis tudnak róla, ezért a japánok között kémek vannak. Wegenert nem érdekli, Tagomit kioktatja arról, hogy a pálcái nem semlegesíthetik az eddig vállalt kockázatokat.

wegenertagomi.jpg

A Kempetai szélházában Laura és a két gyermeke várakozik. Drótszemüveg-szan üdvözli őket, majd csináltat róluk egy szelfit. A főfelügyelő segédje betereli az anyát és a két gyereket egy szobába, ahol a tévében a Bolondos dallamok megy, majd bezárják őket. Kido felkeresi Franket, elé teszi a fotót, és elmondja, hogy Zyklon-D-vel, egy fejlett gázfajtával fogják elintézni őket, ha nem mondja meg, hogy hol van Juliana Crain. Kido azt is elmagyarázza Franknek, hogy Juliana nem szereti, nem érdemes érte meghalni, a szomszéd cellában felüvöltő Randallt pedig gyorsan megvereti az őrökkel, elvégre ne szóljon közbe, ha ő beszél. Ad gondolkodási időt Franknek, derék ember ez a Kido.

kidofrankszelfi.jpg

Joe lemezt tesz fel, és hallgatja, miközben a falatozót tartja szemmel, ahol Juliana pincérkedik, és éppen a bibliás figurával egyezkedik. Átmegy Julianához, de a cigit nem nyomja el, ott még nem tiltották be. Joe meg is kérdezi a nőt, hogy ki volt az, és tréfásan utal rá, hogy féltékeny a bibliás fazonra. New Yorkban helikopterek köröznek az égen, Oberúristen pedig bennmarad estére is, dolgozni, Joe pedig pont hívja őt. Elmondja Smithnek, hogy van itt egy figura, aki papírmadarakat hajtogat, talán ő a kapcsolata, le kellene csekkolni. Alig teszi le a telefont, Juliana kopogtat be hozzá, és visszaadja a pénzét, majd ad neki egy levelet is, hogy ha nem térne vissza, akkor juttassa el San Franciscóba.

julianajoekavezo.jpg

Laura gyerekei unott arccal nézik a mesét nézik a tévében, látványosan menni akarnak, de az asszony nagyobb figyelmet szentel a plafonba vágott zuhanyrózsáknak. Megpróbál kimenni, de az ajtó zárva van, a kopogására pedig nem reagál senki. Randall a cellában Franket győzködi, azt mondja, hogy a japánok félnek a filmtől, és tök mindegy, hogy hipszterünk mit csinál. A szomszédot elviszik a cellából, Frank próbálja leállítani a japánokat, nem sok sikerrel. Joe felnyitja Juliana levelét, ami az anyjának írt, megtudja a nevét, és az egész filmes sztorit. Nahát, nálam is van egy film, úgyhogy el is megy egy bezárt moziba, amit feltör. Zord hely ez, néhány Marxékat zsidózó plakáttal van kidekorálva, de legalább a vetítőgép működik.

joemozi.jpg

Kido lemegy Frankhez, az idő lejárt. Frank remegve közli Drótszemüveg-szannal, hogy ne őket ölje meg, hanem inkább őt, de a válasszal elégtelenre vizsgázik. Juliana kimegy a találkozóra, közben Joe megnézi a filmet, majd elgondolkodva üldögél felette egy darabig, amíg Oberúristen fel nem hívja New Yorkból. Szopás van Joe, közli Smith, az embered, aki papírmasé figurákat hajtogat, valójában a rivális náci szervezet, az SD alkalmazottja, sok ellenállót kinyírt már, kerüld el, ha lehet. Franket felöltöztetik, és kihurcolják az udvarra, közben látunk egy képet Lauráról és az elálmosodó gyerekekről. Nincs idő az alvásra, legalábbis Franknek, gyorsan kikötözik egy oszlophoz, ami mögött a hevenyészett falban egy csomó golyó ütötte lyuk van, lényegesebb azonban, hogy a másik oszlop tövében ott van Randall hullája. Jön a kivégzőosztag, célra tartanak, de Drótszemüveg-szan leállíttatja az egészet, mert elfogják a rasszista öregasszonyt a buszról, aki ellopta Trudy táskáját Julianától. Csak három hamis filmhíradó volt nála, nem a Grasshopper lies heavy.

frankkivegzes.jpg

Julianát az origamizó Biblia-árus le akarja hajítani a víztározó gátjáról. Hiába az aikido, az SD ügynök eleinte fölényben van, majd megérkezik Joe, de nem kell közbeavatkoznia, mert Juliana végül egy jól irányzott dobással leküldi a gátról a pasast, akinek a madárhajtogatás nem segített abban, hogy megtanuljon repülni. A nő teljesen ki van borulva, én itt embert öltem, meg engem is majdnem kinyírtak, Joe pedig nyugtatgatja, ráadja a kabátot, meg a filmet, és gyorsan eltereli a helyszínről Julianát. Frank rajza azonban kiesik a zsebéből, és itt marad. Ed várakozik a Kempetai székházában, mondja Franknek, hogy hazaengedik. Letartóztattuk az igazi gyanúsítottat, közli Drótszemüveg-szan, elmehet. Frank először elmosolyodik, nem Julianánál van a film, tök jó, de jön a fekete leves, mikor megkérdezi Kidót, hogy mi a nővérével és a gyermekeivel. Hát sajnos, túl későn tudtuk meg, hogy nem te vagy a gyanúsított Frank, nekik már harangoztak. A férfi kiborul, Ed és a japán felügyelő segédje fogják le, de Drótszemüveg-szan közli vele, hogy Frank eleget szenvedett, ő pedig nem egy szörnyeteg, bárhogyan is vélekedik róla. A hipszter még megmondja neki, hogy ha zsidókat akarna ölni, akkor tudja, hogy hol találja, de Kidót nem lehet kizökkenteni, han solói nyugalommal azt feleli, hogy igen, tudja.

kidofrankelsobucsu.jpg

10 komment

Bear Grylls: A Sziget 2x07 - Nyafkák

2016. január 12. 13:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-01-12_6_43_23.png

A túlélőguru most 14 nőt tutajoztat el egy lakatlan szigethez, hogy aztán jól magukra hagyja őket. Némi minimális felszerelés, macseték, mormonkanna meg ilyenek azért van náluk, de ennyi és nem több. A csapatban 4 képzett operatőr hölgy is akad, akik majd bőszen filmezik a kalandot, hogy használható felvételeket lehessen leadni az adásokban. Bear egy tanácsot ad, ami aztán tényleg olyan, mint a falra hányt borsó, hogy ha már nagyon elkeseredettek, akkor is csak azt mantrázzák magukban, hogy sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog, mert az segít, hogy mentálisan ne legyenek molylepkék ezen a kihíváson. A part közelében Bear kiadja a lányok útját, a vízbe parancsolja őketés nézi, ahogy úsznak. Valaki már a motorcsónakban hisztirohamot kap, mert már attól megbomlik az agya, hogy nedves ruhában kell csatangolni.

Üdv a vadonban, szivi!

Tovább
1 komment
süti beállítások módosítása