Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x06 - Megkampult egy tyúk, egy gyökér kiesett (18+)

2016. március 27. 10:53 - sixx

A valamiért sárgára sminkelt Anikó nyitja a műsort, aszongya, hogy a Gyökérválogatotton belül szerelmesedik a helyzet, pontosabban Dani, a cs.k. és Laura, a békaszájú modellnő között lenne valami, de Dani, a nyikhaj nm tudja,hogy érdemes-e hegyezni a cerkát, feleslegesen meg egyet sem ránt a bohócon, ugye, szóval Szintinek szól, a biszexualitás két lábon járó szobrának, aki a pinát _is_ szereti, hogy járjon közben, tiszta dedó bazdmeg. Laura és Szinti megkávézás alatt beszéli meg, hogy milyen fura már, hogy itt mindenütt kamerák vannak, jobb később, mint a műsor után, amikor szembesítik azzal, hogyan mosta a szaros seggétt egymillió néző előtt. Laura nem akar dugni, nagyjából ez a lényeg. Szinti és a kezében lámpával közlekedő Dani elmennek a magasleshez, ahová nem mennek fel, mert a stáb rájuk szólt, hogy anyátokba menjetek, de gyorsan, ne fel a lépcsőn.

Tovább
Címkék: 18+ a farm
338 komment

A Farm 2x05 - Depressziós kecske, köcsögkarate, kiválasztás (18+)

2016. március 26. 11:25 - Dzsudibí

Zé konferál, aki látnoki képességével már akkor érezte, hogy itten valami lesz, amikor Dani, mint az ösztönök által hajtott szaporodni kívánó ám előbb udvarolni kényszerülő páva, sorakoztatta díszes tollai helyett verdáit Laurának. Helyettük azonban Norbival és Szintivel nyitunk, Norbi olyan gyorsan hadarja el a kérdést Szintinek, hogy csak a válaszból jövök rá, mit akart szegény fiú: - De most hallooood, most mit mondjaaaak? De komolyaaan? Most mondjam a te nevedet? Nem tudom, hallooood, ezen még nem is gondolkoztam, há még csak 3-4 napja vagyunk itt halloooood - süvölti rekedtes hangján Szinti, csak hogy biztosra menjen, Norbi halljaaa. Azt is megtudhatjuk, hogy Szinti a p....-t is szereti, nem vagyok benne biztos, hogy pina vagy pankráció, de a műsor további alakulása szempontjából mindkettő érdekes lehet. A rövid udvarlást gyors megegyezés követi, együtt alszanak, aztán majd vagy lesz dugás, vagy dugás lesz. Romantikus képsorok, Norbi ráncigálja Szintiről a szaros gumicsizmát, közös köpködés a lavórba fogmosás közben, majd Szinti nőies röfögése az ágyban. 

1.png

Tovább
Címkék: 18+ a farm
428 komment

Az Onedin család 8x04 - The Honeymoon (A mézeshetek)

2016. március 26. 10:00 - Gabba

Spoileres cím, gondolhatnánk, de nem lenne igazunk, mert mindjárt a nyitó jelenetben a menyasszonyi és vőlegényi ruhában esküvőjükre tartó James-szel és Margaritával kezdünk. Ha viszont előbbre akarunk kukkantani a történetben, olvassuk el a német címet: Hochzeitsreise nach Sumatra, nászút Szumátrára, oda én is elmennék, csak ne lenne annyi a szúnyog. Szóval álompárunk konflison viteti magát a templomhoz, a násznép ezalatt az Onedin házban gyülekezik. Elizabeth azon pörög Samuelnek, hogy Margarita mindig Isabelnek szólítja, és ez őt mennyire zavarja, ráadásul sokkal fiatalabb Jamesnél. És az meg milyen már, hogy a násznép itt hesszel, az esküvő még nélkülük zajlik a templomban? Sam igyekszik lenyugtatni a pi…, szóval a szőke nagynénit, hogy így Margaritának is könnyebb, hiszen az ő a rokonai nem tudnak részt venni a szertartáson. Különben is Sz Sz nézze a jó oldalát a dolognak: mivel a menyasszony katolikus, így ők megspórolnak maguknak egy látogatást a pápistáknál.

onedin_8x04_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
18 komment

A Farm 2x04 - Attila a kecskebűvölő kisiparos (18+)

2016. március 25. 17:10 - Chat Géza

 

farm2.pngBár a tegnapi hogyvolt végén odaírtam, hogy SzabóZé írja a következő hogyvoltot, hát nem így történt. Kár búslakodni. Időt és energiát nem sajnálva, vért hugyozva, de megszüljük ezt a mai hogyvoltot is. Bocs a csúszásért, nemhogy homokszem, hanem hogy egy egész sivatag került ebbe a svájci óramű pontossággal működő gépezetbe. Nade, mi az isten volt a farmon, ugye.

Tovább
Címkék: a farm
112 komment

Fekete Vitorlák 3x09 Nem Vane-nek való vidék

2016. március 25. 15:00 - Pácsó Ármándó

Most nincs idő bevezetésre, mert rögtön izgalmas üldözési jelenettel nyitunk! Hornigoldék hajója kétmérföldnyire jár a Rozmár nyomában, a Rabszolga-sziget közelében. Flint lemegy a kabinba és közli a szerelmesekkel, hogy Silvernek van egy meredek terve, ami ha sikerül, akkor mindenki biztonságban partot tud érni. Jack elgondolkozva ül a kincses láda közelében, amelyet lezárt és kulcsát a tengerbe hajította, nehogy valaki kísértésbe essen. Elmondja, hogy a gyöngyöknek eszmei értéke van számára, mindazokat szimbolizálja, akik odaveszhetnek hamarosan, élükön természetesen Charles Vane-nel, aki nagyszerű férfi és csodálatos barát. Anne csak pislog, mint pocok a lisztben, de nem szól egy szót sem, csak gyönyörűen néz! Biztos benne, hogy kedvese jól beüthette a fejét, mikor földet ért a rabomobillal.

1.jpg

Tovább
29 komment

Egyszer volt, hol nem volt – 5x14 Az ördög bére

2016. március 25. 15:00 - Qedrák

Ott folytatjuk, ahol legutóbb abbahagytuk, az alvilág kifinomult ura követeli Hooktól, hogy válasszon hármat a barátai közül, akik maradnak az alvilágban. Kapitányunk megtagadja az isten nem túl kedves kérését, ezért a csalódott és mérges Hadész az Elveszett Lelkek folyójára száműzi Hookot, akinek azért elmondja, hogy ha csak hozzáér a vizéhez, máris csak a teste marad meg belőle, ami bizonyára nem lehet túl kellemes élmény.

hookhadesz.jpg

Tovább
5 komment

The Affair 2x12 - ... a gyilkos pedig ... (évadzáró) (18+)

2016. március 25. 09:00 - AaannnaaA

Jeffries nyomozó visszajött Scotty halálának helyszínére, szerintem igazán maga sem tudja mit keres. Végül mégis rátalál, bár egyelőre nem tudjuk mi a jelentősége annak, hogy töprengő arccal egy sima, világos követ vesz fel az út szélén.

Part One: Noah
Hősünk Montaukba érkezett az asszonyért, aki épp a parton beszélget az egyik helyi halásszal. Hazaviszi, a „haza” pedig nem máshol van, mint a kajálda fölött; emlékszünk itt lakott anno Oscar is. Beszélgetésükből kiderül, hogy a nő a nyáron idelent volt heti három napot, azon dolgozott, hogy beindíthassák a helyet, aminek ma lesz a premierje, méghozzá Cole esküvőjén. Noah kijelenti, hogy estére szobát foglalt maguknak a „The End”-ben, hogy ne ebben a kicsi likban kelljen nyomorogniuk az esküvő után.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
11 komment

The Originals 1x17 – Moon Over Bourbon Street

2016. március 24. 13:00 - A_Rézi

Az előző, filozofálgatós rész után reméltem, hogy egy kicsit könnyedebb epizód jön. Ehhez képest helyzetelemzéssel kezdünk, Klaus-módra, „Az idő minden sebet begyógyít” topikban. Nagy veszteség – nagy seb, ami nehezebben gyógyul, plusz még kevésbé akarunk újra megsérülni. Az idő múltával elterelődik a figyelem, düh, agresszió, stb. formájában levezetődik a feszkó, eközben tervezgetni kezdünk. És egy idő után azt vesszük észre: meggyógyultunk, és indulhat az újrakezdés. A narráció alatt az összes fontosabb szereplő feltűnik. Klaus a Jackson Square-en festeget, Hayley a következő teliholdat várja, Kieran állapota rosszabbodik, Marcel száműzetésben van. Geneviéve gonosz ősit kerülgeti – és úgy tűnik, ez őt nem zavarja, mivel viszonyuk van. Vámpírok, boszik és emberek egymást irtják az utcákon. És eljön a telihold, az átok megtörik, a farkasok boldogan ölelgetik egymást.

vlcsnap-2016-03-20-13h40m38s69.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása