Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x07 - Egymásnak teremtve

2016. március 13. 12:00 - Hoppancs

A napi kupaktanácson Owen mindenkit biztosít, hogy nem lesz fennakadás a küszöbön álló per miatt. Nincs itt semmi látnivaló, csupán néhány orvos készül revansot venni, amiért a munkahelye megnyomorította. Yang óvatosan érdeklődik Huntnál a ház(asság)uk jövőjéről, de csak egy flegmán odadobott csinálszamitakarszot kap. Arizona ma tér vissza, de ezt nem szabad túllihegni, ezért Torres felbéreli Brookst, hogy kövesse nejét egy nyikorgó kerekes székkel. Biztos fáj a lába (helye), meg fáradt lesz, szóval nem árt ha szükség esetén azonnal a feneke alá tolnak valamit. Az egyáltalán nem feszült Callie a vészjóslóan sántikáló szőke láttán rögtön elrohan Derekhez. Bailey az esküvőjét szervezi telefonon, de nagyon fárasztják Ben romantikus ötletei, pláne, hogy egyszer már átment ezen a tortúrán. A sok undi virág, meg azok a gusztustalan nászajándékok, pfuj! A szende April bezzeg még lelkes, de mikor rájön, hányadika van, pánikszerűen hajkurászni kezdi Jacksont.Torres izgatottan prezentálja az új kézműtét terveit, csillog a szeme, átvezetésről és graftokról áradozik. A kötekedős Derek nem tudja szó nélkül hagyni, hogy az eljárást eddig csak patkányokon próbálták ki, ő pedig nem érzi magát annak. Megérkezik Bailey májátültetésre váró kedvenckéje, Graham, úgyhogy Cristina kénytelen megszakítani a szeretett Minnesotájáról folytatott álmodozást.

bscap0000_5.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Grace klinika 9x06 - Feltépett sebek

2016. március 12. 12:00 - Hoppancs

Cristina tehát újra itthon, Arizona a négy fal között tanul járni, Wilsont pedig lehányja a Mikulás néven emlegetett hajléktalan. April gyengének érzi magát, mert nem bírja ki Jackson pénisze nélkül, ami a partnerét sértő eszmefuttatásokra készteti. Karev és Meredith közé az üzlet ver éket, előbbi ugyanis csak akkor veszi meg utóbbi házát, ha előtte megjavíttat ezt-azt. A 17 éves Brian igen rosszul van, cseppet sárga és a haja is hullik, ideje kitalálni, mitől. A tiszta köpenyt öltő Wilsont megint lerókázza ugyanaz a páciens, ezért Alex azt hiszi, nem is öltözött át. Kacc. Cristinát visszaveszik, de Owennel szigorúan csak a fizuról és a jogászos összejövetelről tárgyalnak. Bailey egy vakbélműtött kislánnyal próbálja a kórházba csalogatni Robbinst, akinek először csak telefonon kéri ki a véleményét. Jackson nem bánná, ha Richard jobban figyelne arra, kinek küld e-mailt, mert az édesanyjának szánt romantikus üzenetek mentálisan túlterhelik. Yang megütközve veszi tudomásul, hogy távollétében Meredith lett a gyakornokok réme. Avery-é viszont April, ezért el is bújik előle. Cristina bejelentkezik Russellnél, az új főkardiológusnál, aki tudja, hogy elboldogul magától, úgyhogy nem bonyolítja túl a megbeszélést. Menjen dolgára, ne végezzen ki senkit, viszlát!

bscap0004_2.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Az Onedin család 8x02 - Revenge (Elégtétel)

2016. március 12. 10:00 - Gabba

Átívelő szállal folytatjuk a történetet, ez nem nagyon jellemző kedvenc sorozatunkra, becsüljük hát meg. A cím körömlerágó izgalmakat ígér, hát még a német verzió: In die Falle gegangen, csapdába esve. Az előző epizód végétől kezdünk, a bolgár herceg távozása után Baines már hazafelé készülődne, mert tart az oroszok ellencsapásától, James viszont nem siet. Ha már ilyen messzire eljöttek, csak nem mennek haza üresen, kedvenc eredeti tőkefelhalmozónk ugyanis hírét vette valami elszállításra váró nagyobb mennyiségű dohányszállítmánynak. A Duna áradása miatt nem tudják az ültetvényről hajóval a tengerpartra eljuttatni, ezért szárazföldi szállítóeszközt kell szerezni, most olcsón fel tudom vásárolni és így a dohánnyal jó nagy dohányt szakítok, fejtegeti. James, James, ne hódolj már annyira mammonnak, figyelmeztetném, de hát ennek beszélhet az ember.

onedin_8x02_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
19 komment

Grace klinika 9x05 - Küzdelmes napok

2016. március 11. 16:00 - Hoppancs

Mindenkinek szuperül indul a reggele. Meredith művigyorral motiválja a bilin üldögélő Zolát, Yang pedig azon lamentál, hogy a mellette ébredő Parkert, saját magát vagy esetleg az émelyítően barátságos minnesotai szomszédjait köpje szembe. És még a kocsija is elmerült a hóban. Őt végül megmenti a finom szénhidrátbombával és egy impozáns aneurizma sztárfotójával érkező Thomas, úgyhogy sokkal jobban jár, mint a Zola-pisivel beterített barátnője. Az értágulat és a hozzá tartozó szívrendellenesség szerencsés tulajdonosa Katy, aki férjével, Willel a világvégére is felkészült, úgyhogy a dupla műtét híre szinte feldobja őket. A röntgennel legalább lehet edzeni a nukleáris holokausztra. Mernek hamarosan nem a cipőjén szagló vizelet lesz a legnagyobb baja, munkába menet ugyanis egy autó alatt rekedt kerékpáros, Melissa szorul a segítségére. Sejthető, hogy erről a szituációról nem élete legszebb pillanatai fognak beugrani. A mentők nem javasolták a sérült mozgatását - telefonon keresztül nem látszott, hogy fojtogatja a nyakára nehezedő kerék -, ezért Meredith erőteljes fellépése kell, hogy a jelenlévők leemeljék róla a kocsit. A doktornő ezután addig ordibál szegény áldozatra, amíg az parancsszóra el nem kezd lélegezni. Hiába, a profizmus.

bscap0000_3.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 6x10 - A Mammut arany

2016. március 11. 13:00 - Chat Géza

Hoffmanék

Azon megy a nyüglődés, hogy mennyire éri meg ebbe a területbe energiát feccölni. Én csak annyit kérdeznék, hogy ha nem ott, akkor hol máshol mosnák tisztára a földet. Hisz 12 focipályányi területük van az idényre, szóval nincs olyan négyzetcenti, amit nem kellene átmosni. Hívnak egy mamut agyar szakértőt, aki megmondja a frankót, hogy itt bizony bankot fognak robbantani. Az a baj, hogy Monster Redben is feltorlódik az iszap, ami azért bajos, mert nem lehet átmosni. Vagy várni kell, hogy egy kicsit kiszáradjon, megkeményedjen, vagy több embernek kell beállnia lapátolni. De felesleges is ezen malmozni, merthogy beütött a szar: az iszap.Hoffman ad még egy esélyt Dave-nek, aki azzal a zseniális ötlettel állt elő, hogy műanyaggal kibéleli az adagoló oldalát, így egyenesen a szalagra csúszik az iszap. Ééés működik is. Már csak annyi kell, hogy arannyal legyen tele a Mammut csatornás iszap. Mindenki lenyugodhat, 200 unciánál is több aranyat hozott ez a hét. Nehéz szülés volt, de megértre.

kepernyofoto_2016-03-10_22_27_23.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Affair 2x10 - Terápia (18+)

2016. március 11. 11:00 - AaannnaaA

A tárgyalás – Noah ismertsége miatt – igazi médiacirkusznak ígérkezik. A férfit a tömeg nem zavarja igazán, nem akar a hátsó bejáraton besunnyogni a bíróságra, menjenek csak a főbejáraton, a nép meg le van tojva.

Part One: Noah
A múltban egy évvel Alisonék babájának születése utánra ugrunk, hősünk épp párját hívja telefonon, aki nem veszi fel, pedig közös időpontjuk van a pszichomókusukhoz párterápiára. Mi a manó! Mivel anyus nem érkezett meg időre, Noah és az agyturkásznő kettesben beszélgetnek. Utóbbinak amúgy csak a keresztnevét ismerjük meg – Marilyn – de a semminél azért ez is több információ. Megtudjuk, hogy Alison orvos akar lenni, suliba jár, ma is volt órája, holnap pedig vizsgálja – na azért ez család mellett nem semmi teljesítmény. A férfi sajnálja, hogy elmarad a mai konzultáció, mert amúgy nagyon várta, de nem mondja el, mégis miről akart beszélni.

Pszichodoki nem erőlteti a dolgot, nézzenek akkor új időpontot. Közben folyamatosan beszélgetnek, így derül ki, hogy Helen még mindig együtt van Dr. Ullah-val, most épp Afrikában szafariznak (!), a gyerekek meg apjuknál táboroznak. Végül Noah rászánja magát, és csak elmondja miért várta nagyon ezt a mai napot: két hete megkapta a papírokat, hogy hivatalosan is elvált, de még nem mutatta meg Alisonnak.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
4 komment

Grace klinika 9x04 - Bűntudat

2016. március 10. 16:00 - Hoppancs

Szexszel indítunk, nehogy elfelejtsük, mi adja a sorozat lelkét. Meredith szokásos párjával hentereg, Cristina a jó kedélyű Parkert szórakoztatja, a visszaszüzesedni készülő Kepnernek pedig ma is lesz oka az imára. Richard kirittyenti magát, és nem hiába, mert előkerül Catherine "Jackson Mamája" Avery is. Arizona titokban ugrik be a kórházba dr. Moore-hoz, a humoros protetikushoz, aki segít majd neki műlábat választani. Egyelőre nem lelkes, de legalább már nem otthon fekszik a pisijében. Meredith éppen Cristina minnesotai szexkalandjait és Thomasszal kialakított barátságának izgalmas történetét hallgatja, amikor gyakornoka, Heather Brooks valami meglepővel rukkol elő.

bscap0005_1.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Fekete Vitorlák 3x07 Bűnös város

2016. március 10. 12:59 - Pácsó Ármándó

Elérkeztünk a hetedik részhez, ez már a sűrűje! Hogy is szoktuk kezdeni? – kérdezem a kedves olvasóközönségemet. Visszatekintés az előző részekbe és főcím! – vágja rá egy szemfüles kis copfos az első sorból. Ügyi vagy, tessék egy pirosponty! A többiek pedig a TOVÁBB gomb után megtudhatják, hogy …

1.jpg

Tovább
16 komment

Grace klinika 9x03 - Döntéskényszer

2016. március 09. 16:00 - Hoppancs

Az ügyvédek áldozatos munkájának hatására a baleset érintettjeinek komoly összeget ajánl a légitársaság, hátha attól elfelejtik, hogy Lexie és Mark kimúlt, a többiek meg rokkantak és/vagy idegroncsok. Arizona jelenleg mindkettő, és nagyobb undorral néz Torresre, mint Vujity Tvrtko Berki Krisztiánra. A mellé felbérelt ápolónők még ennyire sem járnak jól, őket meg is szokta dobálni. A frissen visszatért Kepner – aki jelenleg az egyik legvidámabb szereplő – fél percen belül szembesül Avery kockás hasával, ami bizonyára megterhelő közvetlenül a malacok után. Yang tettre készen tér vissza a csapatjátékosok és szupersztárok kórházába, ahol továbbra is az öreg mesélő, Thomas mellé van beosztva. Ők ketten rengeteget fognak még együtt mókázni.

bscap0000_1.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Egyszer volt, hol nem volt… – 5x012 Elhunyt lelkek

2016. március 09. 15:00 - Qedrák

Régi adósságot kezdünk el törleszteni, a sorozat 100. jubileumi része alkalmából ugyanis visszatér a hogyvolttal az Egyszer volt, hol nem volt. Utoljára ott hagytuk abba, hogy a csapat Sohaországba ment Henry után a második évad végén. Volt némi barangolás Pán Péter botanikus kerttel keresztezett birodalmában, majd a visszatérés után a testvéri féltékenységtől zöldülő Zelena részei következtek. Egy fél évad erejéig átruccant Arendelle-ből a királyi család, hogy utána visszatérjenek leforgatni a Jégvarázs 2-őt. A Sötétség királynői közben beavászkodtak a városba, és Rumpi mestertervének köszönhetően Sötét Úrnőt csináltak Emmából. Az elmúlt félévben pedig Camelotban és Storybrookban meccseltek a felek, amíg Hookot Emma meg nem ölte, hogy utána a városka hősei lemasírozzanak az alvilágba. Tömören ennyi, itt kapcsolódunk be a történetbe, ha szeretnétek hogyvoltot a hiányzó részekről, kommentben és közösségi oldalakon tessék kifejezni a népakaratot, és meg fogunk hajolni előtte. Kezdjünk bele!

Emma a sárga bogarában ébred fel, és gyanúsan szemléli a körülötte kissé furcsa világot. Neal ébred fel mellette, mint Bobby a Dallasban, de ez most kivételesen az alvilág, ahol a nosztalgia az egyik legfontosabb alapérzés. Baelfire mindenesetre figyelmezteti, hogy ha lehet, ne menjen tovább, mert ez nem egy retúrjegyes program, és nem úgy fognak alakulni a dolgok, ahogy azt Emma elképzeli. A Megmentő megkéri volt kedvesét, hogy segítsen megmenteni neki az újabbat, de az elmagyarázza neki, hogy az alvilág a befejezetlen ügyekkel bíró lelkek gyűjtőhelye, és ő nem tartozik közéjük. Megint megpróbálja lebeszélni, de nem sikerül, úgyhogy marad a puszi és az örök szerelem, majd lelép a bogárból.

nealemma.jpg

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása