Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egyszer volt, hol nem volt 6x01 – A Megmentő

2016. szeptember 30. 13:00 - Qedrák

Egy lassan veteránnak számító sorozat újabb szezonja is elindult vasárnap, avagy folytatódik az OUAT hétről hétre itt a hogyvolton.

Igen messzire kalauzol minket az első jelenetsor, mert egy kétségbeesett lovas menekül egy igen fura fazon elől, akiről néhány pillanat múlva kiderül, hogy egy repülő szőnyegen ül, és vörös villámokat lődöz a lovasra, mint valami Csillagok háborújából eltévedt űrszerkentyű. A futár mindenesetre besiet egy épületbe, és kétségbeesetten mondja az ott lévő nőnek és egy görnyedő férfinak, hogy a királyságnak szüksége van a Megmentőre. Nincs szerencséje, mert a pali láthatóan nincs csúcsformában, aligha fog megmenteni bárkit is. Belép Dzsaffar is, egy cuki aranyozott kobrával a kezében, és előbb Darth Vadert imitálva megfojtja, majd hamuvá változtatja a futárt, és kiüti a tiltakozó nőt is. A következő percekben májerkedik egy sort Aladdinnal szemben, mert hogy ő a megmentő, mire a szerencsétlen felajánlja, hogy akkor ölje meg, de egy validált gonosztevő, mint Dzsaffar, sosem tenne ilyet, inkább otthagyja szenvedni a sivatagi épületben, a Megmentőknek amúgy sem jár boldog befejezés.

dzsaffar_aladdin.jpg

Tovább
komment

Better Call Saul 2X10 – Klick

2016. szeptember 30. 11:00 - Bruti

Egy visszaemlékezéssel kezdjük a szezonzárót. Jimmy és Chuck édesanyjuk halálos ágyánál ülnek a kórházban, de Jimmy nehezen viseli a várakozást. Már három napja ott rostokolnak, szóval ideje enni valamit. Chuck viszont inkább nem menne sehová, így Jimmy elugrik néhány szendvicsért. Alig teszi ki a lábát, az anyjuk megmozdul, és Jimmy nevét kiáltja, majd ezzel be is végzi. Mire Jimmy visszaér, már csak az üres szobát találja. Rohan Chuckoz, kérdi mi történt, de az nem árulja el, hogy őt hívta utolsó szavával.

vlcsnap-00001_7.jpg

Tovább
komment

Való Világ 8x34 - Nem mindenki Bharat, aki Joshi

2016. szeptember 30. 08:52 - Hoppancs

Mivel focimeccs miatt előrehozták a tegnapi összefoglalót, a 12-es karika pedig nagy úr, ezúttal elmaradtak a csúnyaságok. Néha ilyen is kell, akárcsak a Szex és New York light.  Szóval...

Az (ál?)amcsik mérsékelt lelkesedéssel fogadják az esti kávét, persze mi nem tudhatjuk, hogy valójában mit rendeltek. Most Dávidot hívatnák magukhoz, de az ismét csicskapapagáj szerepbe kényszerült Tivy agya komótosan dolgozza fel az angol nyelvként is ismert kódot. A főnök szerencsére nélküle is előkerül, hogy rögzítse a balatoni tekerésben megfáradt srácok kívánságait: egyikük vacsi után azonnal edzene, a másiknak meg – ahogy a telepata Dávid rögtön kitalálja - egy masszázs esne jól. A következő pillanatokban párhuzamosan láthatjuk, ahogy Zseri nyomkod, Krisztián pedig Soma segítségével nem jön rá, hogy az „other side” másik oldalt, vagy új gyakorlatot jelent. De legalább nem is képes alkalmazni azt, amit nem tanult meg. Az ennek ellenére (vagy éppen ezért) remek hangulatú tornát Krisztián valami nagyon morpheusos szöveggel szeretné zárni, ezért az „engedd szabadjára a szellemedet” fordulat tolmácsolását kéri.

„Let your ghost!”

teljesíti a parancsot Soma.

v_1.jpg

Tovább
Címkék: vv8
komment

Grimm 4x19 – Vasjankó

2016. szeptember 29. 15:00 - Kapitánylány

„Ölt már embert, a legnemesebb játszmát vívva általa, ölt már, hisz szerinte csak a legerősebb maradhat.” - A vadon szava

Egy kis csapat a civilizációtól elvágva készül táborozni, telefonokat, elektromos kütyüket elveszik tőlük, mehetnek is! A csapatvezető lelkesítő dumát tart a táborban, vissza kell térniük a gyökereikhez, a valódi énjükhöz, szóval kezdődhet a vadászat! A kis csapat egy aranyos kis tapsifülest próbál elkapni puszta kézzel, az egyik suhancnak sikerül. Este a tábortűz mellett a nyúlból falatoznak, itt derül ki, hogy ez egy keveréklény találkozó, pontosabban apák és fiúk, akiknél az első átalakulás esedékes, ezért van ez a táborozás. Ugrunk egy nagyot, egy fiú stoppol, de senki se áll meg neki, ekkor hirtelen a semmiből megtámadja valami.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
komment

Star Academy 1x29 - Love is in the air

2016. szeptember 29. 14:43 - BaZsa

Majka szerint is most kezd kibontakozni a műsor, Balázs Barbival smárol, Adrián Brigivel, Lacika meg még mindig Alexa gazellatestét gyurmázgatja, az Akadémia pedig bűzlik a feromonoktól. Alexára a következő élőshow-ban dominajelmezt is lehetne adni, kőkeményen adja a villafőnökséget, és még a féltékeny fúria is előjön belőle. Az utolsó előtti előtti napi összefoglaló következik.

img_3235.PNG

Tovább
komment

Quantico 1x08 - Over

2016. szeptember 29. 13:00 - Scott Pilgrim

Az FBI a jelenben éppen körbeveszi a terroristák házát. Alex bevonszolja egy házba Ryant, mert ki kell venniük a golyót belőle. Ugrunk a múltba. Simon és Raina próbálja jobban megismerni egymást. Nimah összeköltözött Alexszel. Miranda meg beviszi a munkahelyére a gyerekét. Most, hogy letették a harmadoló vizsgát, esténként és hétvégente elhagyhatják Quanticot. Viszont mostantól nem csapatként vizsgáznak, hanem szólóban, mindenki személyre szabott feladatot kap. Ott van Ryan is, aki Liam meglepetésére nem lépett le végül. Ugrunk a jelenbe, Shelby-éket letartóztatva beviszik, miközben Alexnek sikerül rengeteg vérrel és fájdalommal kiszednie Ryanből a golyót. Közben a híreket nézik, ahol Caleb apja, Clayton bejelenti, hogy körbevették a helyet, éppen átfésülik a környéket, szóval rövidesen elfogják Alexet, amire egyszer csak valaki elkezdi meghackelni a gépét. Minden fontos adatot pedig nem csak meghackel, de ki is szivárogtat, olyan sok hasznos infót, hogy ezzel Alex akár tisztázhatja is magát.

vlcsnap-2016-09-26-21h20m49s297.png

Tovább
Címkék: quantico
komment

Való Világ 8x33 - Soma in dö háusz (18+)

2016. szeptember 29. 10:19 - Dzsudibí

11_4.png

Preambulum

Gyerekek, őrült nagy a nyomás. Bruti és Chat Gézu olyan kurva magasra tette azt a bizonyos lécet ezen a héten, hogy a Hubble-teleszkópon keresztül nézve is csak távoli csillagnak tűnik innen, az irigység gyászos posványából, ahonnan a szerdai öfit írom. Haljak meg, volt bennem bizonyítási vágy, nem kevés, merthogy milyen jó lenne megmutatni a világnak, hogy törékeny, visszafogott nőként tudok én még olyanabbat is írni, de aztán rájöttem, hogy nem kell. Egyrészt nem akarnám előlük elcsenni a megérdemelten bezsebelt dicsőséget (pedig tudnám, nem kérdés), másrészt három fergeteg poszt szoros egymásutánban indokolatlan kényeztetés még a leghűségesebb, legkitartóbb hogyvolt olvasóknak is, így mára maradt az átlagon aluli szar minőség gyerekek, ez van, be köll nyelni.

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Scream Queens (Gyilkos történet) 1x04 - Kísértetház

2016. szeptember 28. 15:00 - zoltankiricsi

Itt van a Halloween, ami igazán az Egyeshez illő ünnep, hiszen nem a szeretetről, meg ilyenekről szól, hanem az ijesztgetésről. Természetesen Egyes nem lenne Egyes, ha nem találna ebben a puszta ijesztgetésen is túlmutató felsőbb célt: ő ad értelmet az alacsonyabbrendű lányok létének. Azt ugye mondanunk sem kell, hogy az ajándékokat a kómában lévő nagymamája bankkártyájával veszi.

„Mobillal” készült videókon mi is megcsodáhatjuk, ahogy a Chanel béna és naiv rajongó kibontogatják a horrorcsomagokat.

vagolap-1_3.jpg

Tovább
komment

Lucifer 1x08 - Et Tu, Doctor?

2016. szeptember 28. 13:00 - Szencsike

A Luxban kezdünk, Lucifer az újjászületésnapi partiját tartja, tele van a bár az őt ünneplő tömeggel. Az Ördögünk egész feldobott lett, mióta megszabadult a szárnyaitól, most már bárki lehet. A tömegben feltűnik Chloe, de Mézi elszomorítja a főnökét, Fafejke is vele tart. A nyomozó kisebb bulira és kevesebb emberre számított, de a házigazda szerint elszabadult a buli. Hoztak ajándékot is, whiskyt és egy ecetes löttyöt, az őrsön ez az ital a hagyományos szülinapi köszöntő. Lucifer szólna Mézinek, kóstolja meg ő is, de a páros már megy is, csak beugrottak, van egy kis elintéznivalójuk. Fafejke jelenléte miatt, a búcsúölelés elég zavartra sikeredik, le kell tisztázni ezt a Chloe-ügyet is.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
komment

Quantico 1x07 - Go

2016. szeptember 28. 11:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, kiderül, hogy hónapok óta nem hallott már senki az Amin ikrekről, Alex szerint tuti ők az elkövetők és megkéri Simont, hogy segítsen neki, akinek ugye ez nem akaródzik, azok után, ami köztük történt, de most egy magabiztos talánt. Közben Ryan Miranda-val beszél, aki azt mondja, vigyázzon, az Amin ikrek lehet már nem azok az emberek, akiknek megismerte őket, vigyázzon Alexre. Ezt megfigyelőkamerán keresztül látja Liam és Natalie is, utóbbi feladatául kapja előbbitől, hogy maradjon közel Ryanhez, mert elvezetheti Alexhez őket. Ugrunk a múltba, a diákok a harmadoló vizsgára készülnek.

vlcsnap-2016-09-26-19h07m54s849.png

Tovább
Címkék: quantico
komment
süti beállítások módosítása