Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Downton Abbey 6x08 - Egy utolsó genyóság

2016. augusztus 31. 17:00 - Ancsinszka

Edith és Cora andalognak a réten, és a Bertie-vel kötendő házasság esélyeit latolgatják. Edith szerint nem alapulhat hazugságon az házasságuk, és el kell mondania, hogy Marigold az édes leánya. Ugyanakkor rettenetesen fél, hogy ezzel mindent tönkre tesz majd. Pattmore-nak sem indul valami fényesen a reggele, ugyanis kiderült, hogy a panziójában házasságtörést követtek el, és a sértett férj perel, így Pattmore-nak is tanúskodnia kell. Szegény szakácsné totál ledöbben, de ha ez még nem lenne elég szar, a felügyelő szerint már szárnya kapott a pletyka, hogy Pattmore panziója rossz hírű ház. Sajnos a látszólagos együttérzés ellenére végigmegy a pletyó az egész házon, és mindenki szakad a röhögéstől. Közben Maryék megtudtak, hogy Bertie munkaadója és egyben távoli kuzinja hirtelen meghalt, így Edith gavallérja könnyen munkanélkülivé válhat. Mary már előre kárörvend húga választottjának balszerencséjén, de sajnos korán örült, mert a gyermektelen rokon után Bertie az örökös, így nincstelenből hirtelen Dagobert bácsi lett belőle, valamint rangban is a Lordék fölé került. Hoppácska! Daisy és jó híreket kap, ugyanis jól átment a teszteken. Molesley heti pár órában tanítani fog az iskolában, és ezt tényként közli Carsonnal, az öreg komornyik meg úgy tesz, mintha hirtelen baromi nagy szükség lenne Molesley munkájára, és szabályosan kisebbségi érzést kelt benne, hogy megfelel-e a tanári feladatra.

vlcsnap-2016-08-25-10h20m39s256.jpg

Tovább
komment

A Tigris még él: Sandokan, a felkelő 2/2

2016. augusztus 31. 16:00 - Gabba

Visszaváltunk Mompracemre, ahol a zsarnok uralkodó, Abdullah szultán reggeli szemlét tart számos gyermeke és felesége felett, a teremben ott ül Teotokris is, tehát a szultánt szolgálja ez a gyroszabáló áruló. Mindazonáltal viszonyuk nem felhőtlen, mert a gyanakvó szultán benne is trónkövetelőt lát. Ellentétük egyelőre még nem tör a felszínre, mert lám, a jóságos uralkodó éppen felajánlja egyik megunt feleségét a görögnek, de az köszöni, nem kér a megtiszteltetésből. Követ érkezik Brooke-tól, aki katonai segítséget kínál, mert úgy tudja, Sandokan Momracem ellen készül. Abdullah négyszemközt jól lecseszi Teotokrist, te azt mondtad, meghalt a Tigris!, a görög nem érti a dolgot. A szultán elküldi Teotokrist követségbe Brooke-hoz: udvariasan mondja le a felajánlott segítséget, még csak az hiányzik, hogy az angolok ide seregeljenek, mert akkor tutira itt is maradnak és annyi a kényelmes szultánkodásnak. És azt még nem is tudja, hogy Yanez és Kammamuri pont most ér partot a szigeten kémkedési célzattal.

sandi17.jpg

Tovább
Címkék: Sandokan
komment

A Tigris még él: Sandokan, a felkelő 2/1

2016. augusztus 31. 15:00 - Gabba

Ahogy másfél hónapja megígértem, folytatódnak átható pillantású kalózunk kalandjai itt a blogon, a hatrészes eredeti sorozat után egy évvel, 1977-ben ugyanis készült egy tévéfilm is, most azt helyezzük bonckésünk alá. A rendező, a zeneszerző és a három főszereplő ugyanaz, fájdalmasan hiányzik azonban szívkirálynőnk, a szépséges Marianna. Lássuk, hogyan áll bosszút érte minden malájok példaképe! (A képanyagért továbbra is köszönet AaannnaaA kolleginának!)

sandi00.jpg

A kissé áthangolt eredeti filmzenével indul ez az eposz is, de csak pár taktus erejéig, mert aztán új dallamra vált az orkeszter, új filmhez új zene dukál. A maláj szigetvilág térképén kószál a kamera, Borneo és Celebesz, magyar volt és magyar lesz, amint a közismert rigmus tartja. Rázoomolunk Mompracem szigetére, ami ugyebár ismét az elnyomás igáját nyögi, persze a magyar hegemónia visszaállítása után bevennénk perszonálunióba. A homokos tengerparton fiatal lány fut, de nem úgy, mint a Baywatch-ban, hanem mint akit üldöznek. Mert bizony két fegyveres katona rohan utána, már-már utolérik, ám ekkor egy magasabb partszakaszról elébük vág egy megmentő. Kést kap elő, a penge csak párat villan és az üldözők holtan buknak a homokra. Rövid párbeszédből megtudjuk, hogy a lány neve Jamilah, a megmentőé Sendang, és nem mellesleg Jamilah apja. Katonák támadták meg a falujukat, erről gyorsan értesíteni kell Ayerduck nevű összekötőjüket, így hát rohannak tovább. (Jamilah szerepében Teresa Ann Savoy látható, a művésznő filmes karrierjéről itt bővebben.)

sandi01.jpg

Tovább
Címkék: Sandokan
komment

Az utolsó remény (The Last Ship) 1x02 - Welcome to Gitmo

2016. augusztus 31. 12:00 - Zirowe

Mivel fogytán az üzemanyag, ezért Csendler Guantanamo felé fordította a ladikot, annak reményében, hogy majd ott sikerül feltankolni mindenből. A hajón közben megy a nagy kiképzés, mivel külsős erősítésben nem reménykedhetnek egyhamar, ezért a már meglévő alapanyaggal kell kezdeni valamit, hogy azért egy esetleges összecsapás esetén ne égjenek be csúnyán. A kiképzéseket a különleges alakulatos Deni hadnagy vezeti, aki titokban Fószter hadnagyot reszelgeti, de azért siratja az előző részben öngyilkolt társát, szóval érezzük, hogy a dráma egyre jobban erősödik. Szerencsére Doki témát vált és ismerteti azt, amit eddig a vírusról tudunk: első tünet letargia és köhögés, utána fekélyek és vérzés, majd őrület és vérzés, végül halál, ez 3-5 nap alatt megy végbe, illetve a friss hullák is fertőzőek.

01.jpg

Tovább
komment

Az utolsó remény (The Last Ship) 1x01 - Phase Six

2016. augusztus 31. 11:00 - Zirowe

Egyiptomban kezdünk, amint egy usák katonai helikopter szállítja dr. Scott járványügyi orvost egy Kairóhoz közeli betegtáborba, ahol egy új, rejtélyes betegség szedi számtalan áldozatait. A foltok megjelenésétől számított 2 napon belül halott a beteg. Scott csak lop egy kis vért, aztán máris húz tovább, mert még a végén ő is elkapja, ami nem lenne szerencsés. Ugrás Norfolkba, ahol a sok szorgos kiskatona pakolja tele cuccokkal a USS Nathan James (DDG-151) rombolót. Megismerhetjük Chandler kapitányt, aki nem repes az örömtől amiért Scott doktor labort rendezett be a hajó egyik helikopter hangárjában, valamint azért se, mert Scott nem túl közlékeny a rájuk váró küldetés részleteit illetően..

ls01.jpg

Tovább
komment

Való Világ 8x04 - Önvallomás: "Buta vagyok, mint a faszom. Memóriás problémáim vannak."

2016. augusztus 31. 09:00 - Chat Géza

Csá, csumi, csá! Hogy egy volt VV-s fenegyerek beköszönésével jöjjek. Hatalmas élmény itt lenni. Még úgy is, hogy az eddiegkhez képest lepkefing erejű adás volt a keddi. Ez van, ezt kell szeretni. Sixxet idézve: a karaktergyilkosság helyett ilyen esetekben inkább a gondolatébresztés a csapásirány, aztán kommentekben lehet érett, kultúrált emberek módjára, a csicskagecizésen túlmenő idegen szavakat használva vitázni.

Az újranyomtatott történelem könyvbe a hétfő este úgy fog bekerülni, mint Az Ordas Nagy Bebaszás Éjszakája, amit Bruti művészúr csillagos ötös prózában énekelt meg. A jól szerkesztett adásmenet első részeként meg is nézzük, hogy miként telt a Big Brother hajtottta galuskás kurvaanyázás utáni hereverő másnaposkodás. A szlovák pultoscsaj a végtelenségig ragozza és minden villabéli kispajtásának elmondja, hogy nem szimpatikus neki ez a Viki. Nem ezér" vagy izé, hanem úgy alapból az se jó, hogy lik van a seggén, baszki. Dina szerint az escortozás adta pompát erre a bazári kollégiumi életre cserélő Micinek is a zimankós faszér kell megbeszélnie a lánnyal a zuhanyzóban, hogy amúgy, mintha egy kicsit sokat ivott volna a kelleténél. Erre mosdókagyló feletti csajos jó tanácsra Viki se tud mit mondani Micinek, csak a VV-s arcok lexikonjának a "Hogy a gecibe vitatkozzunk jól" fejezetből vett ultimate mondattal vág vissza:

"Hát ez vagyok én."

Tovább
Címkék: való világ vv8
komment

Star Academy 1x04 - Cigányozás és József Attila

2016. augusztus 31. 07:50 - BaZsa

Reggel beront a villába Moskovits Marci, felébreszti a társaságot. Az akadémikusok félkómában kászálódnak elő az ágyaikból, nyilván boldogok, hogy ilyen állapotban megy róluk a Mokkában az élő közvetítés. Ha látnák a Mokka nézettségi adatait, nem aggódnának ennyire. Arnold kér egy hajvasalót, mert szerinte a haja úgy áll, mint egy burnya. Alexa szereti az embereket boldoggá tenni, úgyhogy megcsinálja Arnold haját. Barbi a Tornt énekli Balázs gitárkíséretével a nappaliban, először felkapom a fejem, de fasza, eztán gyorsan mégis lekapom, nehogy Barbi alacsonyan repülő intonációi eltaláljanak. 10-kor berobban Keresztes azzal, hogy kezdődik a gályarabság, mindenki vegye komolyan magát.

img_2744.PNG

A heti tematika: tehetségkutatóban felfedezett énekesek dalai. A versenyzők megkapják a dalokat, néhányan örülnek, többen nem. Keresztes mond még pár keresetlen szót, szerinte a legfontosabb, hogy mindenki átengedje a dalt saját magán, aztán elhúz, és kezdődik a nap.

Tornaóra az első, pont, mint az oviban, páros karkörzés, békaügetés. Lilla örül a legjobban, amikor vége van, valószínűleg kicsit kevesebb felüléssel is beérte volna. Bemutatkoznak az énektanárok is, beéneklés, a csajok fejhangon visítják, hogy nininini, nem kéne erőltetni a koloratúrt, senkinek nem áll jól. Körbeállnak, verseny, kinek működik legjobban a rekeszizma. Nagy levegő, és amilyen hosszan csak tudsz, adj egy sz hangot. Itt már kezd kissé szektássá válni a dolog, Dávid bandzsítva koncentrál. 

Táncóra is van, Alexa és Dávid egy koreográfiánál megint összekerül, nyilván nem szerkesztői utasításra. A többiek szomorúan nézik őket. Lilla elbassza a táncot, és ezen megsértődik.

img_2746.PNG

Jön a stylist, mindenki kap öt percet, hogy a lehető legjobban kifejezze az egyéniségét. Shygys Adrián úgy öltözik fel, mint egy albán drogdíler, a stylist csaj szerint szemtelenül jóképű, de több lazaságot és vagányságot kéne kifejeznie. Balázs pattog, hogy ezt az egészet most miért kell, a stylist csaj leoltja, aki kurvának megy, ne csodálkozzon, ha basszák. Balázs ennek ellenére sem szereti meg a stylistot, irritálja, hogy mindenkit ölelget, nem tartja ezt őszinte gesztusnak. Végre valami, amiben egyetértek Balázzsal.

Nem tudtam, mi hiányzott, Majka elmondja, hogy a már kiesett négy fiú közül az egyiket vissza lehet szavazni a műsorba péntek estig. Álmatlanul fogok vergődni az ágyamban: vajon a szétfüvezett Király L. Norbert-imitátor, vagy a nagy tehetségű Hoszé Ármándó Mácsó kerül be?

A reklám után megint a tegnapi jelölésről van szó, végre láthatjuk, mennyire utálta mindenki az egészet, hiszen egy nap alatt annyira megszerették egymást és olyan jó barátok lettek, hogy így nem lehet jelölni. Laura szerint mindenki mindent latba vet, amikor dönt, Arnold nem fog taktikázni, hanem a teljesítményt nézi. 

Lilla és Randy kapja a legtöbb szavazatot, hármat-hármat. Lilla szerint aki őt jelölte, az taktikázott. Nyilván így van, én is Lilla tehetségétől tartanék a legjobban a helyükben. A holtversenyt az élőshow-ban legtöbb nézői szavazatot kapott Brigi dönti el, Lillára szavaz, mert szerinte ő az egyetlen, akinek nincsen mozgáskultúrája. Lilla elhatározza, hogy egy kicsit majd megkérdezi Brigit, hogy akkor ezt most mégis miért. 

img_2753.PNG

A versenyzők a jelölés után exkuzálják magukat egymásnál, hát valakire mégiscsak tenni kellett a jelölést, bocsi. Arnold elmagyarázza Balázsnak, hogy ő a jelölést építő jellegű kritikának szánta. Kis sunyi gyerek, jó lesz vele vigyázni. Lilla számon kéri Brigit, Brigi hebeg-habog, aztán elmondja, hogy Randynek van ráhúzható karaktere, ami Justin Timberlake vagy Bieber vagy mi. Lilla nem örül.

Este megy az ivászat, Dávid persze nem vesz benne részt, inkább a dalával foglalkozik. A négy legkeményebb versenyző, akik nem félnek, hogy szombatra olyan hangjuk lesz, mint Charlie-nak, a seggáztatóban borozgat. Lilla a jakuzzi szélére támaszkodva elmondja Arnoldnak, hogy kicsit olyan, mint Gáspár Laci, Arnold szerint stilisztikailag, Lilla szerint meg a származás miatt. "Ezt így levágni?" - kérdezi Arnold, Adrián pedig megnyugtatja, hogy nem kell aggódni, nagyon helyes kis cigányképe van. Lilla elmondja, hogy ezzel nincsen semmi baj, mert ő például ismer rendes cigányokat. Kiderül, hogy Arnoldnak csak az anyukája roma, de ez is elég ahhoz, hogy rendes dzsanista legyen. 

img_2758.PNG

Miután a cigánykérdést így megvitatták, Adrián is rányomul Alexára. Kezdem azt hinni, hogy annak a csajnak sör folyik a melleiből. Adrián Alexa nyakát masszírozza, és közben elmondja, hogy neki van egy fűtőteste, amivel megakadályozná, hogy Alexa torka megfázzon. Alexa szerint az biztosan nem lehet olyan hosszú, hogy sálnak a nyaka köré tekerje. Adrián nagyon be van gerjedve, elmondása szerint három napja nem eszik, se sokat, se keveset. Nem hittem, hogy valaha egy ilyen műsorban valaki József Attilát fog idézni, na jó, nem pontosan, de a szándék a fontos. Bár szándéka szerint Adrián nyilván a szexuális éhségre utalt. 

Megy az alpári poénkodás, Alexa inkább átül Adrián maszása elől máshova, de itt sem menekül, mert Adrián így a lábára csap le, és azt fogdossa. Alexa még nem döntötte el, hogy a továbbiakban Shygys Adriánnal vagy Medvecukor-kereskedő Dáviddal maszassa meg magát, úgyhogy inkább kiszáll a jakuzziból gondolkodni, Adrián lelkes stírölésétől kísérve.

img_2762.PNG

Három fiú marad a jakuzziban, kicsit leül a buli, de azért még megbeszélik, hogy ők a szentháromság, és hogy elmennek a döntőig.

Megszállottan számolom a perceket a ma esti összefoglalóig, remélem, kiderül, Alexa kit választ.

komment

Star Academy 1x03 - Placcon, mint a prostik

2016. augusztus 30. 17:07 - BaZsa

Az első és második este összefoglalóját látjuk, ami jórészt arról szól, hogy Dávid hogyan nyomul Alexára. "Olyan vagy, mint egy hollywoodi szupermodell vagy szupersztár" - mondja, erre Eszter felhúzza a szemöldökét. Azonnal látszik, hogy Dávid lesz az Akadémia pszichológusa, szenvedélyesen elemzi a többiek személyiségét. Nyilván Alexát fejtené meg a legszívesebben. Nem hiszem, hogy rettegnie kéne a visszautasítástól, Alexa nem szívbajos, Dávid szeme láttára veszi át a bikinialsóját egy törülköző takarásában. Szerinte még csak szagolgatják egymást Dáviddal, de lesz még itt behatóbb ismerkedés is.

img_2702.PNG

Tovább
komment

Fear The Walking Dead 2x09 - Los Muertos

2016. augusztus 30. 11:00 - Chat Géza

Nick megérkezett a földi paradicsomba, ahol mexikói gyerekek potyognak az égből, mindenki boldog, mert elszaparálták magukat, így vígan grillezhetnek az utcán, senkit sem zavar. Egy kósza zombi nincs a közelben, de ha lenne, az se lenne baj, mert itt (biztos) nem úgy kezelik az élő halottakat, mint valami lápi szörnyeket. Szóval itt ébredezik Nick. Kicsit megzavarta az álmát a szűkre szabott orvosi rendelő másik ágyában lábadozó, csúnyán köhögő páciens, de ez van. Ha már felkelt, akkor kimegy a levegőre. Sehun senki. Kicsit lejjebb megy. Akkor már látja, hogy ott tolong a nép a kerítésnél, mintha ingyen osztogatnának valamit. Pedig csak egy faszi halad keresztül az intelligensen, folyosónak, alagútnak odarakott buszon, hogy karjait széttárva, de szó nélkül tűrje, ahogy megeszik a zombik. 

Tovább
komment

Barátok közt 8033-8042. rész

2016. augusztus 30. 10:00 - Gillotte

Bográcsolás készül a ház udvarán, Bözsi, az új Novák ABC üzletvezetője tiszteletére. Gizi meghívja Zsófit, Zsófi pedig Tóbiásékat, kapcsolatukat javítandó. Sajnos nem sikerül javítani a viszonyon, ugyanis Tóbiás nem hagyja, hogy Zsófi vigyázzon Bencére, aki rettenetesen kiakad, a jogaival jön, majd Tóbiás felteszi a kérdést az udvar népének, hogy azok után ahogy Zsófi elhagyta a fiát, milyen jogai vannak? Mély kuss ereszkedik az udvarra, mindenkinek tetszetős lett az előtte lévő üres tányéron a porcelán mintája. Zsófi megsemmmisülve rohan el, és Kristóf mérges pillantást vet Tóbiásra. Mire hazaérnek, Tóbiás lenyugszik, és bocsánatot kér Zsófitól, s egyúttal időt kér, hisz új neki a helyzet, hogy anyja van a gyerekének. Zsófi nem tud több időt adni, utálja a helyzetet, hogy ennyire kiszolgáltatott, úgyhogy pártatlan döntést akar: gyermek elhelyezési pert indít. Tóbiásnak ez nem jön jól, de Kristóf biztosítja teljes támogatásáról. Nóra nem sok jót jósol Tóbiásnak, ugyanis ilyen kicsi gyerekek esetében általában az anyának ítélik a gyereket. Az sem tesz túl jót Tóbiás lelkének, hogy meghallja, amint Laci és Gizi kitárgyalják a dolgot, és szerintük az is rontja Tóbiás esélyeit, hogy meleg. Tóbiás szomorú lépésre szánja el magát, hogy megtartsa Bencét: egy időre szakít Kristóffal. 


bk_2het_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása