Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8005-8006. rész

2016. július 31. 12:00 - Gillotte

Zsófi szeretne újra jóban lenni Tóbiás anyukájával, így meghívja őt, Tóbiást, és persze Kristófot is reggelizni. Tóbiás igent mond, de megnyomja a pánik gombot, ugyanis kérdés, hogy az anyja, Margó mit fog szólni Kristófhoz. Reggeli előtt Kristóf még leugrik a Novák ABC-be venni szalvétát, és egy bonbont, az anyóst lenyűgözendő. A boltban már csak egy bonbon van, Kristóf gyorsan lenyúlja azt, az épp a csoki felé nyúló vörös hajú nőtől. Fizet, s már kifelé menne amikor hallja, hogy a nő panaszkodik, amiér tez a modortalan fráter elvitte az utolsó csokit. Kristóf ezt meghallván igyekszik megőrizni a hidegvérét, és odaadja a nőnek a csokit, legyen boldog vele. Visszamegy a lakásba, elmondja a történetet a nyanyáról, akinek kénytelen volt odaadni az utolsó csokit. ,,Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik – ajtó megől” vörös démon, Tóbi mama emelkedik…

bk_julius26_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8003-8004. rész

2016. július 31. 10:00 - Gillotte

Erika és Ottó folytatják a vetkőzős matekot. Az első jó válasz után Ottó már levetetné Erikával a nadrágot, de ő résen van, meg is kell indokolni a választ, ez nem totó, Ottó! Így már nem is megy olyan jól, úgyhogy Ottó kikéredzkedik a boltba csokiért, hogy jobban forogjon az agya. Útközben segítséget kér Petitől, mégpedig úgy, hogy Peti a régi érettségis feladatgyűjteményből írja meg a könyv végén lévő megoldásokat sms-ben Ottónak, aki előtte persze elsmsezi neki a feladat számát. Öcsém, ha fele ennyit törődnél a matekkal, mint az ilyenekkel, simán átmennél az érettségin! A terv beválni látszik, minden feladat hibátlan, Erika meg is szabadul a karkötőjétől. Ismét egy jó válasz Petinek köszönhetően, úgyhogy kisvártatva Erikán már csak trikó és nadrág van. Újabb feladat jön, ezúttal nem a könyvből, és meg is áll Ottó tudománya, s ha ez nem lenne elég, Erika még észre is veszi, hogy sms-en keresztül jött a megoldókulcs.

bk_julius25_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8001-8002. rész

2016. július 30. 10:00 - Gillotte

Miki nagyon beszáll a családi idillbe ami Mátét és Julit illeti, és ezt Attila nagyon nem nézi jó szemmel. A hangulat csak fokozódik, amikor hazaérnek, és Juli kártyázni invitálja Mátét, aki lelkesen megy is. Attila is örül a lehetőségnek, de Juli nem akarja, hogy beszálljon, s Máté kérésére is köti az ebet a karóhoz, hogy Attilának dolga van, de Máté szerint ez így béna, ezért inkább lefekszik aludni. Ennyit arról, hogy a gyerekek előtt jófejek lesztek egymással... Másnap Attila telefont bonyolít le, annyit hallunk, hogy elég, ha lecseréli a névtáblát. Julinak felcsillan a szeme, rákérdez férjénél, hogy kivel beszélt, ám a férfi nem mondja meg, hisz maga Juli kérte, hogy ne jópofizzanak egymással, ha nincsenek ott a gyerekek. Juli rábólint, ám a kíváncsisága erősebb, úgyhogy amint Attila feláll a laptopjától, Juli odasettenkedik megnézni, min ügyködik egykor szeretett férje. A kezdődő veszekedést egy telefonhívás szakítja félbe. Az iskolából telefonálnak, hogy Máté csúnyán összeverte az egyik osztálytársát. Hoppá, látszódnak a gyereken a családi problémák?

bk_julius22_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Az eltűnt nők városa 1x05 - Az árnyékban

2016. július 30. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-07-29_7_36_55.png

Még mindig Shasta esetével foglalkozik az ID Xtra sorozata, mivel ennek a 20 éves, terhes lánynak az eltűnése megmozgatta az egész várost.  Vele párhuzamosan egy másik lány, Wanda Lemonst is keresték, de egyszer csak megérkezett a telefon a Chillicothe Gazette szerkesztőségébe, hogy találtak egy holttestet. A rendőrök a folyóban találták meg Shastát, nagyjából egy mérföldre az autójától. Kétség sem fért hozzá, hogy a lányt megölték, csak azt nem lehetett tudni, hogy miként. Szerencsére a lány barátnője a tragédia történtekor is legalább akkora szófosó volt, mint most, így nagyon sokat megtudtak Shestáról, így a nyomozás is gördülékenyebben ment, plusz a helyiek is csillaapíthatták tudásszomjukat és pletykaéhségüket.

kepernyofoto_2016-07-29_7_40_50.png

Tovább
2 komment

The Originals 2x07 – Chasing the Devil’s Tail

2016. július 29. 15:00 - A_Rézi

Gyerek Klaus és gyerek Elijah fogócskáznak a sötét erdőben. Ám az öcsi egyszercsak eltűnik, Elijah pedig szembetalálja magát felnőtt, vértől csatakos önmagával, aki azt mondja: „egy nap közülünk csak a szörnyeteg marad”. A kicsi erre nem rest, fogja a baltáját, és belevágja a nagyba… Mindezt Elijah csak álmodja – immár biztonságban, az otthonában. Miközben a tudatalattiban kicsi Elijah elrohan, Klaus beszélni kezd hozzá, biztosítja, hogy nincs egyedül, és próbál belépni az álomba. Csakhogy Anyu is gondolt erre, és kizárta őt. Hayley észrevesz egy sebet az öltönyös nyakán, amit Klaus rögtön felismer. Anno, csatából hazatérve Mikael még a szokásosnál is durvább volt, Anyu pedig egy spéci orchidea szirmait használta, hogy lenyugtassa és elaltassa – később pedig az orchidea gyökerének segítségével ébresztette fel. Ha Anyu ezt használta, akkor itt a mocsárban is fellelhető ez a növény. Klaus indul kutatni, Hayley pedig megígéri, hogy a fennmaradó időben nem keresi az alkalmat, hogy letéphesse Esther fejét… aztán, mikor már senki sem hallja, hozzáteszi: inkább elpusztít mindent, amit az a nő szeret!

vlcsnap-2016-07-24-15h20m12s224.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Better Call Saul 2X01 – Kapcsoló

2016. július 29. 13:00 - Bruti

A cold open feltételezhetően a jelen képeivel indul, ahogy ez a pilotban is történt. Hősünk egy pláza kávézójában takarít rezignáltan, standol, majd kiviszi a szemetet. A kukáknál ugyan kitámasztja a „hodorral” az ajtót, de az olajfék győz, így barátunk kizárja magát a plázából. Igazából ez nem is lenne olyan nagy tragédia, mivel ott a másik oldalon a vészkijárat, felirattal az ajtaján: „Csak vészkijárat! Az ajtó kinyitása aktiválja a riasztót”. Szóval ez senki számára nem lenne probléma, de, hát mi tudjuk, hogy emberünknek úgy hiányzik a rendőrség, mint Walter Withe, szóval némi dörömbölés után, inkább feladja és megtörten leül egy ládára. Csak két és fél órát kell várnia és már ki is szabadítja egy takarító. Addig ő békésen vésegeti monogramját a falba.

vlcsnap--0018.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Blindspot 1x19 - In The Comet Of Us

2016. július 29. 11:00 - Scott Pilgrim

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Sophia elmondja, amit végül is tudunk, hogy csak megrendezte az öngyilkosságát. Kiderül, hogy eddig Paraguay-ban bújdosott, viszont most visszatért, mert valaki rátalált és tud a Napvilágról, és alig tudta menteni az irháját. Megtudja, hogy Carter halott. Segítséget kér Mayfairtől, hogy el tudjon tűnni egy újabb országba. Tasha közben egy újságban talált számsorral állítja feladat elé Pattersont, ami összefügg a tetkókkal, meg egy focistával, akit drogok miatt tettek ki a sulicsapatából, a számsor pedig, ami tetkóként is megtalálható Tayloron, a játékos csapatának eredményei az elmúlt 4 bajnokságból. Összegyűl a csapat, Patterson pedig elmondja, hogy a csapat, a Hudson tavaly nyomozás alatt állt csalás vádjával. Viszont aki végezte a nyomozást, miután nem talált semmit, vezető pozícióba került a suli egyik alapítványánál. El is mennek kihallgatni az edzőt, de hamar megjelenik a suli igazgatója, aki leépíti a csapatot az edzőbáról. Patterson jelez nekik rádión, hogy talált valamit, de megszakad a vétel, mielőtt elmondhatná. Lövés hangjaira kapják fel a fejüket, emberek menekülnek ki a suliból, Wellerék pedig berohannak, majd főcím.

vlcsnap-2016-07-27-21h22m11s499.png

Tovább
Címkék: blindspot
1 komment

Az eltűnt nők városa 1x04 - A csend hangja

2016. július 29. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-07-28_22_40_28.png

Charlotte Trego volt az első a hat eltűnt lány közül. Persze utólag már könnyű okoskodni, hogy mekkora jelentősége volt már akkor ennek a dolognak, ha speciel semmilyen szinten sem kezelték kiemelten az ügyet. Charlotte eltűnését is csak napokkal később jelentette be az anyja. Na ez nem jelenti azt, hogy a szülő rejtegetne valamit, hogy bármi köze lenne az egészhez, nem úgy, mint Jeremy és Tameka esetében. Charlotte-nál nem volt ritka, hogy napokra felszívódik, ezért nem kezdett el az anyuka egyből gyanakodni. A fakabátok sem tudtak mit kezdeni a dologgal, letudták a kötelező köröket: kikérdezgették a strihelő éjszakai pillangókat - merthogy Charlotte is drogos prosti volt. Egyedül egy Andrew nevű fickó után kezdtek el kutakodni. Találtak is egy erőszaktevő férfit, akit pont Andrew-nak hívtak, aki a "tagadni a sírig" hadművelettel védte a seggét. Igaz, 1-2 keresztkérdésbe belebukott, de azon túl, hogy szakmailag ismerte a testükből élő chillicothei lányokat, nem jutottak tovább.

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7997-7998. rész

2016. július 28. 14:00 - Gillotte

Peti teli bevásárló szatyrokkal megy Hannáék lakása felé a gangon, s anyjába fut bele, aki kifogásolja, hogy magzata nem a szülői házat tekinti otthonának. Peti új környezetre vágyik, ahol könnyebb a leszokás, mint a jelen körülmények közt otthon. Különben is, felnőtt, hadd döntse már el, ám Juli ezt megvétózza azzal, hogy édes kisfiam, ha felnőtt lennél, nem kéne féltselek a drogoktól. Miki érkezik a kedélyeket csillapítandó, de próbálkozása eredménytelen, így Peti távozik. Miki vigasztalja Julit, javasolja, hogy segítsen be Peti apja, de ő turnén van, és Attilával sem túl jó a viszony. Miki ezt orvosolandó áthívja magához Petit dumálni, s a fiú meglepően gyorsan megnyílik neki. Elmeséli, hogy filmeket akar forgatni. Már a suliban rá volt kattanva a készítés technikájára, és végre a témát is megtalálta. Miki előtt nincs lehetetlen, így a következő jelenetben a Rózsa udvarán már oda is adja Petinek a meglepetését, ami nem más, mint egy kamera. Nem épp high-tech, kicsi kinyithatós, de Peti odáig van az ajándékért, és máris nekiáll filmezni minden téglát, mint egy komoly filmes karrierről álmodó ötéves. Elmennek a parkba egy próbakörre a kamerával, s Juli szavakat nem találva nézi végig Miki hősies tettét. Miután visszaérnek, Juli felmegy Mikihez megköszönni amit Petiért tett, és a nyakába ugrik, amit Miki ugyan elpirulva, de viszontöleléssel fogad.

bk_julius20_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása