Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az Onedin család 8x09 - A Long Way Home (Hosszú az út hazáig) SOROZATZÁRÓ

2016. április 30. 12:00 - Gabba

Kedves olvasók, hát ez a perc is eljött, végére érünk kedvenc sorozatunknak, az esetleges szövegbeli elütésekért előre is elnézést kérek, de érthető okokból kissé bepárásodott a monitorom… Cliffhangerrel zártuk az előző részt, ehhez képest az úszva menekülni próbáló Van der Rheederől semmit sem tudunk meg, csak feltételezhetjük, hogy James elfogta és átadta a hatóságoknak. (Ez a fel nem oldás erősen hasonlít arra az érzésre, amikor a reményteljesen induló randi végén a csaj azzal lohasztja le ágaskodó... önbizalmunkat, hogy inkább legyünk barátok.) James mindenesetre szabad emberként grasszál, most éppen családi pikniken vesz részt a többiekkel, bár kissé félrehúzódik tőlük és a homokba szórakozottan egy számot rajzol: 50,000. (Én is szórakozott vagyok, mert majd’ elfelejtettem a német címet: Eine Frau um Kap Horn, asszony a Horn-foknál.) Ötvenezer font mindenesetre szép kis money, nekem pont jól jönne, de vajon mit forgat a fejében főhősünk? Ja, és a család nincs jelen teljes létszámban, mert hogy, hogy nem, Caroline-nak megint fáj a feje és nem tudott eljönni, hogy is van az az előző posztban emlegetett vicc arról a bizonyos gorilláról?

onedin_8x09_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Négy esküvő 3x03 - Termékelhelyezéses reklámfilm lett a kedvenc műsoromból

2016. április 30. 09:57 - sixx

vlcsnap-00001_3.png

Na, második kanyar, megint jön négy csaj, a mai adásban Young Dzsí, azaz VV Béci csaja Adrienn, és egy másik, Rózsa, előbbi romalagzit rendez 150 főnek, de csal, mert nem is igazi mennyegzés ez, hanem fogadalommegerősítés, amiről nem is tudtam, hogy létezik, sőt, hogy köll ilyet csinálni, mindenesete ez is pont olyan sok pénzbe kerül, mint egy rendes esküvő, 1.5 miller, utóbbi, Rózsavölgyi Rózsa (nem vicc) szintén 1,5 millióból rendez esküvőt, de csak 5 főnek, és Dominikán. Mert hol másutt, ugye. A pontozást, a tétet ösmerjük, ne szarakodjunk, vágjunk bele.

Tovább
Címkék: négy esküvő
komment

Sherlock 3x03 – His Last Vow (ÉVADZÁRÓ)

2016. április 29. 11:00 - PuffCinq

John megnősült, Sherlock szomorú. Minden megváltozott, így értünk el a Sherlock 3. évadának 3. részéhez, ami egyben évadzáró epizód is. Hogy is volt?

last1.jpg

Bizottsági meghallgatás zajlik éppen. Charles Augustus Magnussent, akiről még nem sokat tudunk egy szigorú és határozott nő bombázza kérdésekkel. A kérdések középpontjában az áll, hogy Magnussen úr, mint nagyhatalmú újságtulajdonos, befolyásolta-e valaha a brit miniszterelnök döntéseit. Magnussen úr és a brit miniszterelnök ugyanis igen jóban vannak, ez tudható. Az egyik bizottsági tag azzal próbája támadni Magnussent, hogy nem elég, hogy ő egy pénzes újságtulajdonos (tehát magánszemély, nem politikus), de még külföldi is, így aztán csak ne barátkozzon a brit miniszterelnökkel.

Magnussen mindvégig hideg és nyugodt marad, sokáig még a szemüvegét sem feszi föl, így aztán alig látja kérdezőit. A férfi egészen biztos benne, hogy ő nem befolyásolta a brit miniszterelnököt. Miért is tette volna? A bizottság tagjai már egyre idegesebbek, amikor Magnussen fölteszi a szemüvegét, és nemcsak a tiszta, éles képet látja hirtelen, de még annál is többet. Igazi Google Glass ez, kérem szépen. Ott van rajta minden adat a bizottsági tagokról, és ott van minden gyenge pontjuk is. A bizottsági elnök, a szigorú nő adatai között például ez világit pirossal: FÉRJ. Ohó, Charles Augustus Magnussen nem más tehát, mint a zsarolók királya.

Tovább
Címkék: sherlock
komment

A Farm 2x34 - Sanya, bazmeg, hogy a rohadás álljon a faszodba, hát nem hallod, hogy itt ordítok?

2016. április 29. 10:22 - Chat Géza

Tengermély tisztelettel és szeretettel üdvözlök minden kedves olvasót és kiscicát! Roppant nagy izgalmakra tessen készülni, mert bezony ez volt az adások adása, a valósgshow-epizódok etalonja, a tévés kontentgyártás csimborasszója. Annál is inkább, hogy Fördős Zénó nagymenő vidéki vállalkozónak öltözve, tömeggyártott koptatott farmerban, kockás ingre húzott kínai zakóban köszönt minket, makkos cipőjét nem kímélve, a díszletként bedobott tyúkszarban toporogva. 

kepernyofoto_2016-04-29_9_12_32.png

Tovább
Címkék: a farm
komment

Egyszer volt, hol nem volt 5x19 – Nővérek

2016. április 29. 09:00 - Qedrák

Hadész egy piros autóban romantikus kocsikázásra viszi Zelenát, és az alvilági Storybrooke felett még meg is állnak egy kis esti piknikre. Az istenség mindent megragad arra, hogy Zöldikéből romantikus érzéseket váltson ki, úgyhogy ajánlatot tesz: menjenek szépen fel kettesben a boszival a való valóvilágba, és éljenek ott, mint egy család, a hősöket pedig hagyják lent megrohadni. Hogy biztos legyen benne, felírta az összes hívatlan vendég nevét egy sírkőre, vágyainak beteljesítéséhez már csak az kell, hogy Zelena egy csókkal beindítsa a szívét. A válasz nem derül ki, viszont Zelena hiába megy haza, ott csak Reginát találja. Mikor utóbbi kérdőre vonja Zöldikét, hogy mit csinált, az már-már kitalálna valami átlátszó hazugságot, de rájön, hogy a húga mindent tud. Kapunk egy bájos kis testvéri vitát arról, hogy ki mit csinált, és Zelena váratlanul érzékenynek mutatkozik, megpendítve az ötletet, hogy milyen jó ötlet lenne, ha a halál istenéből többet nem lenne gonosztevő. Az aggódó húgát végül kurtán elutasítja, hogy ne tegyen úgy, mintha akart volna egy tesót, mert sosem aggódott érte.

zelenahadesz5.jpg

Tovább
komment

Mad Dogs - Kutyaütők 1x05 - A kalap

2016. április 28. 15:00 - Hoppancs

A követségre tartó csapatot eléggé megviseli, hogy bár egy befolyásos politikus sem bulizott náluk, mégis női holttest van a medencéjükben. A kínzó emlékeket lerázandó, Cobi az útra hajítja az áldozat divatos kalapját, miközben a helyzet súlyához méltó csend honol az autóban. A gazdátlan dolog tulajdonjoga egy boldog helyi lakosra száll át. A hivatalos helyiségben is síri hangulat uralkodik, a titkárnő szipogva vezeti elcsigázott hőseinket az irodába, ahol egy bohókás benyomást keltő ifjú hölgy, bizonyos Rochelle fogadja őket. Mivel elsőre Morenót is takarítónőnek gondolták, Rochelle-ből sem nézik ki, hogy ő az ideiglenes ügyvivő, pedig de. Legalábbis addig, amíg a helyettes a temetésen van, a nagykövet meg teljesen halott. A nem kifejezetten feminista társaságnak kell pár másodperc, amíg összeszedi magát, mielőtt bősz macskázásba és jesusozásba fog. Mindennek hallatán Rochelle olyan biztató mondatokat villant fel kis füzetkéjében, mint az „itt nincsenek biztonságban” és a „Jesús mindenhol ott van”. Ennyit a Kánaánról.

bscap0000_4.jpg

Tovább
komment

Grace klinika 9x14 - A változás szele

2016. április 28. 13:00 - Hoppancs

Cahill aktuális célja, hogy egy lehetőleg nem túl ijesztő plakátarcot találjon a megújuló Seattle Grace Mercy West promóciójához. Alex nem tűnik jó alanynak, ugyanis középsúlyos Chandler Bing szindrómája miatt hadilábon áll a fotogén mosollyal. Steph és Jackson meg a vendégségben tanúsítandó illendő viselkedéssel van így, ezért is taperolják egymást Karevék kanapéján. Eközben - a ház erotikus hatalmát igazolandó - az emeleten Yang és Hunt nyomja ezerrel. Alex és Jo állathangokkal és önfeledt kacajjal festi alá a műsort, aminek hallatán Jacksonék fejében teóriák születnek a páros viszonyával kapcsolatban. Csak barátok vagyunk, nincs itt semmi látnivaló, bizonygatják másnap a melóhoz készülődő érintettek. Avery kockahasa ezúttal épphogy csak nem villan April képébe, ami kész szerencse, mert a nő e nélkül is teljesen be van kattanva. Ennek megfelelően tébolyult fejjel értekezik az érzésekről és a szexközpontú kapcsolatok állatias jellegéről, de Mer csak a kezében figyelő kajára tud koncentrálni. Mivel még mindig terhes.

bscap0000_3.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
komment

Marvels Jessica Jones 1x10 – Avagy ezer vágás

2016. április 28. 11:00 - Qedrák

A vérző karú és mezítlábas Kilgrave menekülésével kezdünk, amint egy lépcsőházban rohan lefelé és kifelé sanyarú fogságának helyszínéről. Szerencséje van, mert odakint meglátja Hogarthot, aki éppen a luxuskocsijával lépne olajra, de antagonistánknak elég megszólalnia, hogy ne menjen tovább. Az ügyvédcápa biztos ami biztos, pisztolyt ránt, teljesen feleslegesen, mert Kilgrave-nek csak ki kell nyitnia a száját, és már a kocsiban van, Hogarth pedig sofőrködik neki. Jessica későn rohan utánuk. Az ügyvédcápának a pihenő után esik le, hogy nagyon elbaszta a dolgokat, és elkezd moralizálni, hogy Kilgrave a saját anyját ölte meg, de a férfinak már ismerjük a kész válaszát a dolgokra: vele kísérleteztek, szóval ne sajnálja olyan nagyon a szüleit. Erkölcsi szentenciákra neki amúgy sincs ideje, szóval irány egy doki, akiben megbízik.

hogarthkilgrave.jpg

Tovább
Címkék: jessica jones
komment
süti beállítások módosítása