Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 3x03 - Kérdések és válaszok

2016. február 29. 15:00 - candyperfumegirl

Esküvős reality-nk harmadik epizódja leginkább az új környezettel való ismerkedésről és kultúrsokkról szól, és akkor még nem beszéltünk a nagy próbatételről, a szkeptikus családtagokkal való találkozásról. Valamint belép a képbe még egy, első blikkre elég zűrös párocska is. Alakul az út az esküvőig, amit 90 napon belül nyélbe kell ütni, férfi (Chat Géza tollából) és női (tőlem) szemszögből követjük nyomon továbbra is az eseményeket.

03_ep_01.png

 

Mark és Nikki számára most következik a nagy próbatétel, Mark lányával való találkozás – aki két évvel idősebb az új asszonykánál. A lányok messziről integetve üdvözlik és kritikusan méregetik egymást. Más körülmények között akár barátnők is lehetnének, és láthatóan Mark is erre apellál, amikor a találkozás második pillanatában magukra hagyja őket, na kezdjetek egymással valamit. Rendkívül kínos pillanatok követeznek, „aztakurva, ez NAGYON fiatal” mondja Elise a kamerába, akinek valószínűleg most esett le igazán, hogy a lassan nyugdíjas apja ténylegesen egy tinilánnyal készül összekötni az életét. Besötétedik, mire Mark visszatér a jegesteákkal, de a lányok közötti jég csak nem akar megtörni, mondjuk egyikük sem tett túl sok erőfeszítést a cél érdekében.

Tovább
komment

Barátok közt 7785-7786. rész

2016. február 29. 14:00 - Gillotte

Nóra kényszeresen takarít a lakásában (még mindig feldúlva azon, hogy a Berényiék ártatlanul le akarják csukatni a Herrt) amikor Miki megzavarja. Miki próbálja menteni a helyzetet, egyúttal javasolja Nórának, hogy keressen szakembert, mert segítségre van szüksége, de Nóra mondhatni ordítva elzavarja és rávágja az ajtót. Miki (s vele én is) őszintén aggódik Nóra elmeállapotáért. Nóra ezután még Attilának is beolvas amiért a Herre kennék az egészet, úgyhogy megint mindenki jó viszonyban van egymással. Miki nem sokkal később megy még egy kört Nóránál, aki emlékezteti, hogy a Herrnek is meghalt a fia, úgy, mint egykor Mikinek, már nem emlékszik, milyen az? Miki végül azzal egyezik ki, hogy oké, ne segítsen Nóra, de akkor ne szóljon bele.

bk_februar17_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Jóban Rosszban 8. hét

2016. február 29. 12:00 - lulu1.0

Adélt meg akarják leckéztetni, de végül Ő leckéztette meg az ifjúság további képviselőit. Keller gazdasági igazgató lesz, amitől Roland nagyon berág. Bandi hazatér az Ő Böbéjéhez, állítólag a nélkül, hogy megnézte volna a békítő videót, hiszen igazából már Ceglédnél leszállt volna ama távolodó buszról. Roland megvallja Betty-nek, hogy valójában már régóta gondolkodott azon, vajon milyen lenne nekik együtt és talán még jó párossá is válhatnak a jövőben. Mondjuk, azt valaki elárulhatná, hogy a csaj miért hangosította ki a telefont eme vallomás elhangzásának idején, apja és Keller társaságában. Mintha direkt akarná hergelni az amúgy is szívroham közelében járó jó édes apját.

8_het_1_bekezdes.jpg

Tovább
Címkék: jóban rosszban
komment

Az ember a Fellegvárban – 1x09 Szívesség

2016. február 29. 11:00 - Qedrák

Karate Julest és Kamionos Joe-t bedobják egy zárt helyiségbe elmélkedni. A férfi neki is látna lebontani a berendezést, de az, mint általában, erősebb szokott lenni. Juliana elpanaszolja, hogy már a buszon kellene ülnie, amivel elpályáznak Friscóból, mert Frank bajba került. Vált rá a kamera, Ed győzködi, hogy szálljon fel, és hagyja a picsába a nőt, de ez nem működik ilyen egyszerűen, és maradnak. A fogságban lévő Joe ismét beszél, sajnálkozik, cserébe Juliana elmondja, hogy megtudta, hogy a Kempetai rajta fog ütni a Bambuszpalotán. Rendes ez a nő, mindent elmond neki, ami eszébe jut, minden náci ügynök ilyen partnert kíván magának.

julianafogsag.jpg

Tovább
komment

The Night Manager 1x01 - A sakktábla feláll

2016. február 29. 09:02 - AaannnaaA

Vannak olyan sorozatok, amik már megtekintés előtt, csupán a szereplőgárdájukkal felkeltik a leendő néző figyelmét. Ilyen a The Night Manager is; amikor először láttam a szereposztást – Hugh Laurie, Tom Hiddleston – rögtön átfutott az agyamon: ők ketten akár a telefonkönyvet is felolvashatnák a kanapén ülve, azt is nézném. Btw. azért azt jobban értékelném, ha az én kanapémon ülve tennék mindezt... De miután ez gyaníthatóan vágyálom marad, addig is itt van a rajongók legnagyobb örömére a The Night Manager, amiben nemcsak a szereposztás, de a történet is kiváló. Sokat gondolkodtam a megnézése előtt, hogy elolvassam-e John le Carré regényét, melynek feldolgozása ez a hat rész, de végül úgy döntöttem, nem teszem (köveket ide bátran!), had rántson be a sorozat maga, a sztori részletes ismerete nélkül. Jelentem megtörtént! Nézzük.

A villanásnyi bevezetőben főhőseink egyike, Richard Roper, az IronLast vállalat vezetője nemzetközi konferencián beszél arról, hogy mennyire fontos neki elesett embertársai felkarolása, hatalmas vagyonával próbál segíteni az arra rászoruló menekülteken, legyenek a világ bármely pontján. Kairóban folytatjuk, 2011. januárjában, amikor javában tombol az arab tavasz, az utcai tüntetések folyamatosak. Másik főhősünk, Jonathan Pine munkába igyekszik, méghozzá gyalog; a legnagyobb lelki nyugalommal sétál át a tüntetők között. Az ellenőrző pontnál bemutatja igazolványát, a katonák pedig szó nélkül átengedik, így hamarosan besétál munkahelyére, ami nem más, mint egy rendkívül előkelő szálloda. Igen, ő az éjszakai portás. A mai műszak nem lesz épp sétagalopp, a helyzet miatt berosált vendégek ugyanis távozni szeretnének, de a körülmények okán ezt elég nehéz megszervezni.

1.jpg

Tovább
komment

Az Onedin család 7x10 - Homeward Bound (Hazafelé) ÉVADZÁRÓ

2016. február 27. 10:00 - Gabba

Az eredeti címről ismét egy pompás dalmű ugrik be, javaslom, hallgassuk meg, mielőtt továbbmegyünk.

A német cím az epizód másik vonalára fókuszál, eszerint Ein Junge gegen das ganze Schiff, egy kisfiú az egész hajó ellen, lássuk, mi sül ki ebből.

A liverpooli kikötőben kezdünk, a Black Pearl kabinjában Baines boxleckét ad éppen Tomnak, a hajósinasnak. A testgyakorlást James érkezése szakítja félbe, akitől megtudjuk, hogy kivásárolta Seth Burgesst a Black Pearl tulajdonjogából és az új szerzeménnyel az Antillákra készül, Baines lehetne a kapitány. A vén tengeri medvének nem nagyon fűlik hozzá a foga, ő már csak maradna a vitorlásoknál. James felveti, hogy Tomot kapitányképző iskolába kéne küldeni, a tanfolyam 50 fontos díjának rendezését nagyvonalúan magára vállalja, Baines elégedetten hümmög, szerinte is tehetséges a fiú. Tom azt sem tudja, hová legyen örömében, James jókedvűen elhívja egyenruhát vásárolni, van egy olyan érzésem, hogy fiaként kezd tekinteni a srácra.

onedin_7x10_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Aranyláz Alaszkában 6x08 - Irány Eldorado!

2016. február 26. 18:15 - Chat Géza

A Szakáll király megpihen

kepernyofoto_2016-02-26_18_09_14.png

Hoffmanéknál minden jól megy, rommá keresik magukat, a gépek patentul muzsikálnak, szóval most egy kicsit lehet lazítani. Ez azt jelenti, hogy ha valamikor, akkor most nyugodtan elmehetnek Eldoradóhoz, hogy leteszteljék a földet, amit meg akarnak venni. Letesztelnek pár földet, de az van, hogy mindegyik megmunkált terület, nekik meg egy érintetlen lenne a legkirályabb. Hoffman fia itt drónozhat egy kicsit, aminek köszönhetően meg is találják a szűzföldet.  Mivel ott még a talaj is be van fagyva, nem beszélve a seggükről, ezért markolóval kell visszamenni, hogy aztán csinálhassanak egy kis próbamosást. Mivel 250 köbméter föld átmosásáról beszélünk, ezért ezt a Monster Reddel végeztetik el. Na, ennek nem tapsolnak annyira a munkások, mert ugyan a mosás maga kevesebb, mint 45 percet vesz igénybe, de a szőnyegek cserélye miatt az egész 3 óra leállással jár. A poén, miután patyolat tisztára mosták a földet kiderül, hogy semmi sincs benne. Hoffman is kimondja, hogy Eldorado halott.

Tovább
komment

Barátok közt 7783-7784. rész

2016. február 26. 17:46 - Gillotte

Zsófi hazaviszi a másnapos Tóbiást, aki megköszöni, hogy Zsófi milyen ,,rendi” amiért csinált kávét, de Zsófi hozzáállásából látja, hogy a lány nincs teljesen megelégedve az este kimenetelével. Előkerül, hogy ha Zsófi baba-mama klubba hazudta magát akkor mit keresett Ádámnál, és miért tagadta le, hogy ott lesz? Ezt én sem értem amúgy, hogy mit akar Zsófi hét hónapos terhesen, hogy majd Ádám hirtelen belészeret Hannát elhagyva, és ő lesz a gyerek apukája? Jól összevesznek azon, hogy mindketten letagadták, de mégis Ádámhoz igyekeztek. Zsófi szembesíti Tóbiást a kérdéssel: miért nem vallod végre be, hogy szerelmes vagy Ádámba? Igen, ez a kérdés engem is régóta foglalkoztat. Zsófi azt is kifogásolja, hogy Tóbiásnak mostanában több ideje van Ádámra, mint a születendő gyerekére. Hát, mivel a születendő gyerekről azóta semmi szó nincs, hogy megfogant, nem is csodálom. A veszekedés ajtócsapkodással és Zsófi távozásával zárul. 

bk_februar16_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása