Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Vikingek 4x08 - Portage

2016. december 24. 12:59 - Szendrey

A távozó viking hajók egyikén Harald tetemre hív, nem így volt ez megbeszélve, mekkora fostos király ez a Ragnar, jól bedőltünk neki. Mi nem szoktunk megelégedni a kudarccal, mondja Lagerthának. A nő ideges lesz, és lecseszi, nem kéne így beszélned nekem a királyról, helóbeló. Azért látszik rajta, hogy ő sem tudja hova tenni ezt a nagy visszavonulást. Björn sincs éppen feldobva, és közli az apjával, hogy ez egy hülye döntés volt, meggyengíti őt mindenhogyan. Ragnar csak arra képes, hogy utálkozó fejet vágjon.

3.png

Párizsban Odo gróf és Roland a kabátokat próbálgató császárral vitatják meg a győzelmet, Károly azt mondja Odónak, te mentetted meg a várost, amit kérsz, megadom. Persze a papa nyalizik egy kicsit, aztán rátér a lényegre, nem kéne megbíznod Rollóban, lehet, hogy most segített, de pogány, s tönkre akar tenni téged, ezt Roland is igazolja. A szóban forgó tessék-lássék egyetért, és Odo folytatja a szarkeverést, szabadulj meg a vikingtől felséges királyom, szard le a lányodat, majd megházasodik újból, azt kész. Károly megköszöni az infókat, azt mondja, elgondolkodik a dolgon.

4.png

Ecbert király hazaérkezik Wessexbe a sikeres hadjáratból, Kwenthrithnek hogyvoltozza a dolgokat, az uralkodói tanács kipusztult, Wigstan elhúzott zarándokútra, minden hepi. Kwenthrith örömében majdnem cigánykereket hány, és azt mondja, így akkor újra királynő lehet, juhú. Öhm, Ecbert nem mond semmit, hanem taktikusan Judith-hoz fordul, van-e híred a fiamról meg az onokámról, nem, semmi, mondja a nő. Akkor tartsunk nekik majd egy misét speciálba, javasolja a király.

5.png

6.png

7.png

A totál depis vikingek egymás hegyén-hátán gunnyasztanak a hajóikban, de Ragnar megunja a fetrengést, és odahívja magához Björnt, mondd meg mindenkinek, hogy tábort verünk itt, mondja. Björn körbenéz, a part egy sziklás hegyvidék, nem érti az egészet, és tudni akarja, miért. Ragnar szokás szerint titokzatoskodik, és nem mondja meg. Mikor kikötnek, Lagertha is odamegy a királyhoz, mi ez az egész, héló. Halfdan szerint másik településeket kéne megtámadni, Haraldnak nagyon kinyílt a csipája, és ekézni kezdi Ragnart, nem mondasz soha semmit, amit mondasz, azt meg senki nem érti. Ragnar javasolja, hogy akkor tessen bekussolni hamarjában, mert a szirten fogják felemelni a hajókat, átviszik a hegyvidéken, el az erődök mellett, majd visszacsúsznak a folyóba, árral szemben. Na most már mindenkinek leesik a tízfilléres, bár az arcok nem túl meggyőzőek. Floki bratyizik kicsit a királlyal, és azt mondja, ő benne van a buliban, de csak Ragnar miatt.

8.png

9.png

11.png

Kattegatban Harbard sztorizik a tűz mellett, a háznép hallgatja, de Sigurdnak nem tetszik a dolog, és elhúz, mert azt szeretné, hogy az apja otthon legyen. Harbard utána akar menni megmondani neki, hogy szereti, mert ő mindenkit szeret, ilyen jóarc.

12.png

13.png

Wessexben Kwenthrith libben be Ecbert szobájába, aki egy térképet nézeget elmélyülten, természetesen azonnal összetekeri, mikor a nő megjelenik. Kwenthrith beközli, hogy terhes, mire Ecbert felteszi az első kérdést, ami átfut az agyán, na és ki az apa? Hát a fiad, Aethelwulf, mert miután megmentett, jól összekuffantottunk, de ezt nem így mondja, hanem hogy őszinte kapcsolatot alakítottak ki. Na és elmondtad-e Judithnak, kérdezi a király. Nem, senkinek rajtad kívül, de engedelmeddel már hazarongyolnék Merciába, mert én vagyok ott a góré. Na most jön a szarosbili kiborogatása, a foskoktél beleeresztése a hősugárzóba, mert Ecbert felvilágosítja a nőt, hogy te angyalom a takarítónő vagy a merciai kastélyban maximum, mert a király ott is én vagyok. Kwenthrith feje egy tanulmány, ahogy szép lassan leesik neki a szitu.

14.png

15.png

17.png

A bejelentés közben belép a szobába egy katona, és megmutatja az uralkodói tanács pecsétjeivel ellátott papírokat, melyeket Wigstan jóváhagyott, köztük Kwenthrith lemondását, és Ecbert érvényes uralkodását. A király közli, hogy a papírok mind jogerősek, úgyhogy ennyi meg egy Bambi, Kwenthrith agya erre eldurran és a nő szétbarmolja Ecbert íróasztalát, aztán elkezd ordítani vele, hogy egy szörnyeteg, és hogy alszik éjszaka. Mást úgyse nagyon tehet, mert a következő pillanatban az őr kivezeti. Közben Ecbert angyali nyugalommal üldögél a helyén.

18.png

19.png

20.png

Párizsban Gisla, Károly és Rollo hárman ebédelnek a kisebb etiópiai falut jóllakató kajamennyiség mellett, a császár megdicséri a vikinget, hogy mekkora manőver volt már ez a Párizs bevédése dolog. Rollo azt mondja ácsi, amíg Ragnar életben van, addig veszélyes, nem kéne ezt elfelejteni. Károly visszakozik, nem akarom, hogy ilyet gondolj drága barátom, a diskurzusba beleszól Gisla is, és bejelenti, hogy terhes, ojjé, valami van a levegőben ezek szerint, hogy mindenki szaporodik. Károly azt mondja erre, milyen különös az élet, és mosolyogva iszik a gyerek egészségére.

21.png

22.png

Odo grófot a Szűz Máriának öltözött Therese invitálja be egy szobába, és lecseszi, hát oszt miért nem kerestél engem hetek óta? Mert az északiak ellen harcoltam, te észlény, nem mondták? De, de támadt egy fain ötletem, most én akarlak megostorozni téged, kiválaszthatod, melyikkel akarod, de én döntöm el, mikor hagyom abba. Odo a nyakánál fogva megragadja a nőt, és rábólint az ötletre, fasza.

23.png

24.png

Frankhonban a vikingek el is kezdik átemelni a hajókat a szirten, mindenki teszi a dolgát, és még Harald is visszakattan a régi seggnyaló verziójába, alábecsültünk téged, őrült vagy drága király, de ez nagyon kúl, hülyén érezzük magunkat, hogy nem hittünk benned, mondja a tesójával egyetemben. Ragnarnak már épp a fülén jön ki ez a jópofizás, legalábbis az arcán ez látszik.

26.png

27.png

Kattegatban Sigurd, az idegesítő perverz gyerek most fogja az anyja kezét, és elvezeti az egyik házhoz, amiben épp Harbard édeshármasozik két újabb asszonkával serényen. Aslaug benyit, és láthatóan nagyon nem tetszik neki, amit lát, de nem szól semmit és kimegy.

28.png

29.png

30.png

31.png

Odo már lent is van a BDSM kamrájában, nem viccelek, félmeztelenül, bőrgatyában, kikötözött karokkal. Therese csapkodni kezdi, de Odo erősebben kéri, mert így csak nevet. Therese megint megüti, az sem jó, erre a nő azt mondja oké, ha ragaszkodsz hozzá, és csendben átadja az ostort Rolandnak, aki nyilván egy isteneset odabasszant a papának, nem is röhögés az öreg reakciója erre. Roland előlép a stricisen lenyalt hajával, és azt mondja, szegény Odo, aztán betömi a papa száját, és folytatja a korbácsolást. Therese mosolyogva nézi, még az sem zavarja, hogy az öreg vére telibe ráfröccsen az arcára.

32.png

33.png

35.png

37.png

A magányosan iniciálézó Judith-ot Kwenthrith zavarja meg, tudom, hogy gáz, de terhes vagyok a férjed gyerekével, mondja. Judith oly jóságos, hogy keresztényi könyörületből és szeretetből megbocsát a nőnek, azt már nem teszi hozzá, hogy ez azért van, mert neki is van ám kúrópajtija. Kwenthrith erre felbátorodik, és előadja, hogy Ecbert mekkora gecó volt, majd Judith segítségét kéri, hogy szöktesse meg a palotából. Judith nagy nehezen rábólint a dologra.

38.png

Harbard, Kattegat elsőszámú szexistene (ebben az esetben szó szerint) boldogan sétafikál a faluban, de amikor a királyi rezidenciához ér, tányércsörömpölést meg mindenféle zajt hall. Na igen, belépve Aslaugot látja, akinél lekapcsoltak valamit, az biztos, mert a nő totál idegroncs, és amit ér, azt elhajít. Mikor meglátja a férfit, természetesen ahhoz is hozzávág pár poharat, de Harbard megint terapeuta üzemmódba vált, nyugodj meg szépen, nem tettem semmi rosszat veled, hiszen szeretlek. Aslaug azt mondja, hogy szerethetsz, ha minden kattegati nőt megkúrsz, mire Harbard kigondolja a lehető legszarabb választ, nem mindegyiket, csak amelyiknek szüksége van rám, mondja. Aslaug erre ütlegelni kezdi, de Harbard kimagyarázza magát egyből, magamra veszem a fájdalmukat, felszabadítom őket a démonaiktól, ezért szexelek csak velük, de téged szeretlek jobban, hallottam óceánokon át, hogy hívsz. Aslaug nagyon pipás, és nem hat rá a szokásos bullshit, úgy tűnik szerelmes a csávóba, aki erre közli, hogy mindig vele lesz, de ne próbálja birtokolni, mert a birtoklás a szeretet ellentéte, majd egy szánakozó sóhajtással elhúz. Aslaug ott marad bőgve a kupiban, akár egy modernkori szakításnál.

39.png

40.png

41.png

Wessexben Judith kérdőre vonja a királyt, hogy volt ez a dolog, hogy Kwenthrith-től elvetted a koronáját, helóbeló? Ecbert magyarázni kezdi, nem volt más választásom, higgy nekem, ezt kellett tennem, satöbbi. Judith egyből leállítja, hagyjál a hülyeségeiddel, az egész előre meg volt tervezve, és tuti, hogy akartad a merciai koronát. Ecbert bevallja, hogy ez történt, és a nő bocsánatát kéri, ha már Isten bocsánatát nem kaphatja meg. Judith meglepődik, miért kell a bocsánatom? Mert szeretlek, mondja Ecbert, tudom, hogy gáz, meg lehet, hogy nem hiszed el, de tényleg így van, nem tudok hazudni neked. Awwww.

42.png

Frankhonban Björn az egyik hajó szélén egyensúlyoz, amit éppen felfelé húznak, Torvi figyeli az eseményeket, mögötte pedig megjelenik Erlendur. Torvi azt hallucinálja, hogy Erlendur a nyomi számszeríjával lelövi a pasiját, aki egyből belecsobban a vízbe, szerencsére ez csak egy rémkép volt.

43.png

44.png

Párizsban a császár bejelenti az udvarnak, hogy Odo grófot kivégezték felségárulásért, a birodalom védelmezője pedig nem más lesz, mint Rollo. Gisla arcán szétterül a vigyor, mikor a férje megkapja a birodalom vaskezét, ami tényleg egy vaskéz, és a császár támogatásának a jele. A bulinak vége, mindenki kimegy, egyedül Therese-t hívja vissza a császár, mér néztél rám úgy, he? Mert szerintem egy szörnyű terhet cipelsz, mondja a nő.

45.png

Wessexben Kwenthrith és Magnus próbálnak beleolvadni a környezetükbe, és kapucnis köpönyegben somfordálnak kifele az udvarból, amikor észreveszi őket pár katona, és visszazsuppolja őket Ecberthez, Judith a háttérből nézi az eseményeket. A király közli, hogy nem lesz itt nagy vándorlás, főleg Magnuska marad a popóján, mert ő Ragnar Lothbrok fia, és jó alku, ha a viking visszatér a szigetre. Ezen kívül kilátásban van egy újabb unoka a nő hasában, az se mindegy, úgyhogy Kwenthrith mostantól pisilni is őrökkel jár majd.

46.png

47.png

A Frankhonban táborozó Helga láthatóan szarul van még, de legalább már eszméleténél, Floki közli vele, hogy át kell kelnie a hegyeken, de a nő maradjon csak, és gyógyuljon. Helga azt mondja, nem bánom, csak ne halj meg.

48.png

Ragnar a vízparton üldögélve nyavajog Yidunak, elindulunk a hegyekbe, köll az újabb adag. Yidu azt mondja, elfogyott, ennyi volt, záróra. csácsumi. Ragnar szerint a nő hazudik, és bekapcsolja magán a gyökér módot, csak az orvosság miatt akartam, hogy gyere, különben leszarlak. Azt mondtad, szabad vagyok, mondja a nő. Ezt sose mondtam, csak, hogy járkálhatsz, amerre akarsz, közli a király. Yidu erre mérges lesz, egy hazug disznó vagy, de elkövetted azt a hibát, hogy elmondtad nekem a wessexi mészárlást, cső. Azzal otthagyja a nő, de nem jut messzire, mert megint nem mérte fel a helyzetet, hogy Ragnar idegrendszere elköltözött otthonról, a férfi megragadja a nőt és bevágja a víz alá, majd addig tartja ott, amíg az nem mozdul. Hát akkor ez ennyi volt Yidunak, Ragnar kiveszi az utolsó adagot a nő zsebéből, de mikor megfordul, látja, hogy a gyerekei végignézték. Odamegy hozzájuk jóarckodni, de hát a szitu eléggé egyértelmű volt.

49.png

50.png

51.png

52.png

Wessexben Kwenthrith a fogmosás és az esti mese után elbúcsúzik Magnuskától, majd a király hálótermébe akar menni, az akcióját egy, azaz egy darab őr állítja csak meg, mondván ez tiltott terület, Kwenthrith erre a kezében levő késsel nyakon szúrja szerencsétlent, majd folytatja az útját.

53.png

54.png

55.png

56.png

58.png

Ecbert arra ébred, hogy vér csöppen az arcára, majd Kwenthrith kése szegeződik a torkának. A nő azzal fenyegeti, hogy megöli, Ecbert próbál a saját túsztárgyalójává válni, és kimagyarázni magát a helyzetből. Kwenthrith azt mondja, az lett volna jó, ha férfinak született volna, a következő pillanatban viszont Judith leszúrja. A nő száján ömleni kezd a vér, és azt mondja, Judith így kétszeresen ölt. A nő csak áll rezignáltan, és a véres hálóingű Ecbertnek annyit mond, nézd meg mivé tettél engem.

Címkék: vikingek vikings
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perszepolisz 2016.12.24. 13:58:05

Állat egy rész volt. Most derült ki számomra hogy egy igazi viking vezér tulajdonképpen nem lehet jó, szerethető karakter. Bár yidat a történet szempontjávól már ideje volt eltenno láb alól. Aki most nálam nagyon feljött karakter az Björn, csak ő sajnos nem olyan jó színész.

Pácsó Ármándó 2016.12.27. 10:27:33

Köszi a hv.-t!
Ó, már be szabad rakni egy hogyvoltba 50 képet? Vagy csak Karácsonykor? :-)

Szendrey 2016.12.27. 15:28:14

Nem tudom, megszalad a kezem néha a képeknél :)

Szendrey 2016.12.27. 15:30:34

@perszepolisz: Igen, érdekes rész volt szerintem is.
süti beállítások módosítása