Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8205-8206. rész

2016. december 22. 13:00 - Gillotte

Milán épp udvarol Erikának a Fittlaborban, mikor belép Ottó, és Erika csapot-Milánt ott hagyva odarohan kedveséhez. Milán türelmesen vár, majd utal rá, hogy ha végigszaglászták a szerelmesek egymás fenekét, akár adhatna is neki Erika egy tagságit. A lány így tesz, majd Ottó után néz epekedve: ,,hogy lehet valaki ennyire édes?!” – Ezt én sem értem – feleli szemforgatva Milán. Amint Ottó és Erika mindketten ráérnek, Ottó felvezetné, hogy visszajött Liza, és hamár nyitott kapcsolatban vannak, igazából neki is beleférne még egy csaj, csakhogy Erika megelőzi: míg Ottó távol volt rájött, hogy neki csak Ottó kell, senki más. Na, ez cumi.

bk_december15_1_1.png

Mivel Novákék jót akarnak Stellának, áthívják kajálni az ex-piás nagynénit. Pontosabban ex-piásnak hitt, hiszen Bözsi rajtakapja a számára ismeretlen nőt, amint elkeseredetten issza a kisüveges töményet. Kertészné elzavarja a nagynénit, aki sírdogálva vonszolja el magát, hisz mindenki őt bántja, pedig ő tényleg jót akar a kislánynak. Részegen biztos igazat mond. Áthívják Novákék vacsorázni, s ez kellemesen telne, ha le nem verné a nagynéni a táskáját, és ki nem potyognának belőle a kis üres üvegek. Gizi kipenderíti a nőt úgy, hogy a lába sem éri a földet.

bk_december15_2_1.png

Bözsi el van keseredve, hogy sosem fognak eljutni Indiába, úgyhogy Vili meglepi. Amint megszabadul Bözsitől, aki végre elmegy a kiskertbe kapirgálni, előre megbeszélve érkezik Irma, Alíz, és Krisztián, és Indiává változtatják a lakást, indiai lakosokká pedig magukat. Hát, ha csak az utazási költség az akadály, elég az angliai Birminghambe jönni, itt is tele van indiaiakkal minden… Bözsi mindenesetre örül, ruhát is kap, indiai ételt is, amit Irma rendelt, úgyhogy együtt fogyasztják el a különös kajákat, társaságban.

bk_december15_3.png

Attila lakást takarít, ugyanis nemsokára érkezik Szilvia randizni. Hamár, megkéri Mikit, hogy hagyja el a kérót egy éjszakára. Mikinek nem fűlik hozzá a foga, hogy kitegyék a saját lakásából, de csak belemegy, mert öccse előrevetíti, hogy ha legközelebb rátalál egy házban egy székhez kötve, még a végén ott hagyja. Miki átmegy hát Julihoz időt tölteni. Na, Atikám ezt jól megcsináltad, a feleséged karjaiba zavarod a bátyádat. Juli nem bánja, hogy nő van Attilával, legalább egyikük boldog. Hát igen, csak az nem Attila. Megérkezik az ő Szilviája, házi almás pitével, de a felkínált bort már nem fogadja el, inkább vizet kér. Még a végén kiderül, hogy ő is terhes, úgyhogy Attila egy újabb alom pótapja lesz. Attila rendelne kaját, de Szilvia inkább főz, és el is mosogat utána. Tiszta Juli. Vacsora után pici csókot enged csak Attilának, aztán eltolja, mert várják a gyerekek. Peti közben elszórakoztatja Mikit, elmeséli neki a csónaklopásos sztorit, s Miki jókat nevet rajta. Julinak tetszik, ahogy elvannak, kapnak is egy sört.

bk_december15_4_1.png

Milán nagyon rá van állva Lizára, a kedvéért még az Üvöltő szeleket is elolvassa, bár nem tetszik neki. Liza is átrágja magát azon a könyvön, amit Milán ajánl, de az sem jött be, de majd megtárgyalhatnák a miérteket – javasolja. Milán moziba hívja ezen felbuzdulva, de az már sok lenne Lizának, hisz csak barátkozni akar, semmi félreértés. Milán lazán veszi, persze, nem gáz. Liza jól tette, hogy visszautasította a fiút, ugyanis nem kell sokat várnia, hogy Ottóval találkozzon, és a fiú megcsókolja. Hiába volt laza Milán, mikor meglátja a jelentet, nem repes az örömtől.

bk_december15_5.png

Most Stella narrál, ez új! Házi feladatot ír, amiben megemlíti, hogy milyen jó ez a ház, ahol mindenki ismeri a másikat (Kertészék örömködnek közben indiai módra), ha egyedül érezzük magunkat, az sem tart sokáig (Attilát majd Mikit mutatják, aki jól elröhögcsél Petivel), továbbá hogy itt mindig megölel valaki, ha arra van szükséged – itt mutatják Ottót és Lizát. Hát, nem csak ölelkeztek, de hát most Istenem, gyerek még…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása