Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8187-8188. rész

2016. december 10. 14:00 - Gillotte

Ádám elmegy Gigi lakásához, megtalálja a nevét is a kaputelefonban, majd riasztja Hannát, hogy ott van, csak nem tud bemenni. Meglepő. Addig járkál fel-alá, míg Gigi tolatás közben szépen elüti. Milyen kicsi a világ, pont a keresett személlyel találja szemben magát, hát így legyen ötösöd a Lottón is! Gigi kétségbeesve állapítja meg, hogy elütött egy embert, és mivel nem plüssből van, mint a kedvencei, akár meg is sérülhetett. Felsegíti hát a lakásába, lefekteti valamelyik plüssre, és míg teát készít neki, Ádám feltúrja a fiókokat, de természetesen nem talál semmit, csak a dvd-kből látja meg, hogy Gigi szereti a rajzfilmeket. Mikor érkezik a tea, ez a közös téma, a rajzfilmek és a plüssállatok szeretete, hiszen micsoda véletlen egybeesés, mindketten gyűjtik őket! Gigi nagyon belelkesül, elárulja, hogy van egy titkos rejtekhelye, ahol a plüssei és a gyerekkori cuccai vannak. Ádám rácuppanna a témára, ám csörög Gigi telefonja, és a beszélgetésből kiderül, hogy mindjárt érkezik a Herr, úgyhogy Ádifiú, tipli van. Próbál megszabadulni Gigitől, aki nem hagyja magát, hisz mindjárt jön a tanácsadó, aki segít így Ádám elütése után. Hamar csöngetnek, s míg Gigi küszködik az ajtó kinyitásával Ádám gyorsan elrejtőzik egy fal mögé, s amíg azok ketten a konyhába mennek teát főzni, ő kisurran. Csatakosra izzadtam magam az izgalomtól.

bk_december2_1_1.png

Zsófi és Hanna egyfajta búcsúeste keretein belül pezsgőzgetnek a villában, de Tóbiás nem csatlakozik, inkább ismerkedik az új lakótársakkal. Nem mintha nem ismernéd őket, de mindegy, menj. Tóbiás áttolja Bencét a fiúkhoz, Bence természetesen ordít, úgyhogy nincsenek elragadtatva a lakótársak. Még visszamennek a villába aludni, majd Tóbiás költözés előtt még érzékeny búcsút vesz a villától, eszébe jut, hogy Kristóf kitüntetése a tálalószekrényben maradt, így kiveszi, és nézegeti picit meghatottan.

bk_december2_2_1.png

Novák és Vili elég rendesen összevesznek megint Irmáéknál, mire Irma elkezd kongatni egy tibeti hangtálat, hogy kiszűrje a negatív energiákat. Ezen Laci és Vili röhög egy nagyot és már ki is békültek. Ezt a pár sort is sajnálom erre az egészre. Söröznek is, meg minden, ami szem-szájnak ingere, majd visszatér mindenki a lakába, s Kertészék egyszercsak kaparást hallanak az ajtón. Hát nem Cuki kutya tért vissza?!

bk_december2_3_1.png

Peti és Liza érzékeny búcsút vesznek egymástól, de Petinek azért feltűnt, amikor Liza bambulta a gyertyát beszélgetés közben. Liza még érdeklődik Ottóról, aki most épp turnézik egy szereppel, de majd jön, és Peti biztatja, hogy találkozzanak. Azt elfelejti mondani, hogy kár reménykedni, mert Ottónak van barátnője – ja nem, mert nyitott kapcsolatban élnek, tényleg. Liza azzal megy haza az anyjához, hogy jól sikerült a találkozó, és végül Rudi beszélte rá. Ági később megköszöni Rudinak, hogy rábeszélte lányát a Petivel való találkozásra, és szívesen, meg minden, de jó, ha tudod Ági, hogy mikor a lányod meglátta a gyertyatartót az asztalon, olyan volt, mint aki sokkot kapott, csak bámult rá. Áginak ezek nem jó hírek, de nincs idő fennakadni rajta, költözni kell, mert Tóbiás már elhúzott, úgyhogy ők is visszatérnek a villába. A Herr úgy lép be a hatalmas házba, mintha Amerikát hódítaná meg. Hazaért! Ezt megünnepelné egy kis szexszel, de Áginak nincs kedve. Ez a Herrt nem akadályozza meg, az asztalra fekteti a kiabáló Ágit, akinek a szerencséje, hogy Liza belép a szobába, úgyhogy a Herr kénytelen abbahagyni, de Liza szemében látszik, hogy érti, mit látott. Azt hiszem, lassan a Herr is alulról szagolja a Mátyás király teret…

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 14:49:25

akármilyen mocsadék is Ludwin van Beethoven, nem akarnám, hogy a pszichopata megölje. néha néha még el is mosolyodok rajta, kár lenne érte.
a pszichopatáról jutott eszembe, Troll Tímea hol van? Sviccerlandban? már nem mintha hiányozna, de elég feltűnő, hogy nincs az a végtelenül értelmes, jóindulattal teli feje a képernyőn.

Almaka 2016.12.10. 19:29:34

@úgymond olvasó mmkk: Nincs szükség átmenetileg a karakterére így ki írták egy időre, pont mint Lucát. Kamasz gyerek sem halhat meg minden évben, még ebben a hülyeségben sem.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 20:25:29

@Almaka: jól tették, nem bírom szegényt elviselni.. azóta nem tetszik a Tímea név, amióta ilyen trollként viselkedik misszBerényi

Gillotte 2016.12.11. 21:14:17

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Hú, még jó, hogy nem az eredeti nevemet használom akkor :D :D
süti beállítások módosítása