Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8185-8186. rész

2016. december 09. 14:00 - Gillotte

Ahogy jön a karácsony, úgy lesz egyre több támogatója kedvenc sorozatunknak. Immáron halászlékocka, instant kávé, és arckrém is a legjobbakat kívánja a tévénézéshez. A nyitójelenetben valószínűleg a Zsaru is a reklámozott kávét szopogatja, míg instrukciókat ad Ádámnak: te befűzöd Gigit, és megtudsz pár dolgot a Red Dhaliáról, Zsaru pedig cserébe beszél a megfelelő emberekkel, hogy állítsák le az Ádám ellen irányuló nyomozást. Ebben maradnak, Ádámnak még elmondja a szükséges infókat, hogy  mihamarabb el tudja kezdeni követni Gigit.

bk_december1_1_1.png

A Novák ABC levelet kap, miszerint penészes kenyér miatt 1 milliót kell perkálni, és míg ki nincs fizetve, a boltot bezárni. Tóbiás pont a boltban van, amikor Laciék dühöngenek a levél miatt, és nem érinti túl jól, hogy miatta büntették meg a barátait. Nováknak nem elég a bajból, Vilivel is utálják egymást, úgyhogy Viliék portája elé dobja a sittet, Vili ezért cserébe vízzel locsolja le Laciék ajtaját. Micsoda bosszú, menten elájulok. Bözsi már nem bírja tovább, hogy ezek állandóan vitatkoznak, úgyhogy Irma kitalálja, hogy felhívják mindkét felet a lakásukba, és ő, mint pártatlan majd közvetít köztük. Felszervezik hát mindkét felet Irmáékhoz, ahonnan nincs menekvés, békülni kell.

bk_december1_2_1.png

Juli elmeséli Nórának, hogy valami régi ügyfél megkereste, hogy meg szeretné csináltatni a Berényi kft-vel az új kávézóját, és tök jó üzlet lenne, csak Miki annyira rá van gyógyulva a vízprojekt visszaszerzésére, hogy tutira nem fogja engedni, hogy megcsinálják ezt a kávézót. Ahogy Juli előre sejti, Miki a Víz után menne, úgyhogy úgy tűnik, semmi nem lesz a kávéház építéséből. Hacsak Juli egyedül, mint szintén cégtulajdonos, a saját szakállára rá nem bólint.

bk_december1_3_1.png

Ági továbbra is vissza akarja szerezni a villát, úgyhogy amint megpillantja Tóbiást, kedvesen rákérdez, hogy mi az oka a költözésének, ők is költöznek, ó, de fura helyzet, hogy csak helyet kéne cserélniük, és mindannyian boldogok lennének. A terv működik, ugyanis Tóbiás engedélyt kér Ruditól, hogy odaköltözhessen Bencével. Rudi és Krisztián is benne van, annyi a feltétel, hogy Áginak helyet kell találni (és teljes nyugalommal mondják ezt, mivel kizártnak tartják, hogy Ági talál az igényeinek megfelelő helyet, úgyhogy nem számítanak síró gyerekre a lakásban). Tóbiás következő útja Hannához vezet, hogy megkérje, hogy vegye vissza Ágit a villába, de Hanna ellenáll. A barátság paktumra hivatkozva Tóbiás mégis meggyőzi Hannát, aki beszél Ágival, hogy visszaköltözhetnek a villába. Áginak nem kell kétszer mondani, de mivel Hannának olyan baráti áron adta el anno a villát, pontosabban féláron, az lenne a fair, ha Hanna is annyiért adná ki nekik. Szerintem ez nem Hanna problémája, hogy Ági mennyiért adta el, de mindegy, ő sem vitatkozik ezzel, kér háromhavi kauciót, és el van intézve.

bk_december1_4_1.png

Rudi Ági hatására bocsánatot kér Petitől, amiért üzletvezető akart lenni, úgyhogy ezt tisztázzák, majd Rudi elviszi kocsival a Kisszékbe Lizát, hogy találkozzanak Petivel. Jól eldumálnak, de Lizának van egy félperces maga elé nézése, amikor Milán kipakolja az asztalra a gyertyát a hozzá tartozó viaszfelfogó ,,talapzattal”. Liza nagyon úgy tűnik, hogy a gyertyatartóra asszociált, amivel Robit fejbe verte…nincs még meggyógyulva a kislány, lesz itt még baj!

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.09. 22:37:29

Liza elobb-utobb be fog kattanni, az az erzesem

Gillotte 2016.12.09. 22:54:17

@úgymond olvasó mmkk: Biztos, szerintem Liza küldi a Herrt a fia után.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 12:19:56

@Gillotte: nekem is az jutott eszembe. de azért kicsit sajnálnám a Herrt
süti beállítások módosítása