Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8183-8184. rész

2016. december 09. 12:00 - Gillotte

A Zsaru matt részegen tántorog ki a Rózsából, összefut Ádámmal, aki felviszi a lakásba, és kávét ad a tegező módba váltott Zsarunak. A részeg ember igazmondó juhásszá lesz, és figyelmezteti a fotóst, hogy Nórával semmire nem megy ilyen gazdag pasi ellen, mint a fotózott csaj apja, úgyhogy hiába bármilyen kapálódzás. Aztán elmond egy zsaru-sztorit arról, hogy majdnem elkapott valakit, mikor levették az ügyről, micsoda mocsok dolog, pedig rengeteg eltűnt fiatal lány életéről van szó, és most, hogy leállították az ügyről, senki nem nyomoz. ,,Miért kellett meghalnia annak a szemét Szomszédok Jánosnak?” – teszi fel a költői kérdést a részeg Zsaru, ,,övé volt a Red Dhalia, azé a mocsadéké!” Ja, a Red Dhalia már szóba került egyszer, valami lányfuttatós dolog volt. Zsaru most Jánosné Gigi után próbál nyomozni, hátha ő tud valamit, de nincs egyszerű dolga. Ádifiú rohan az infóval Hannához és Zsófihoz, hogy elmesélje, amit megtudott. Ők ketten Hannával nekiállnak magánnyomozni, de Zsófi lebeszéli őket erről, inkább ki kéne próbálni egy új kávézót. Ádám nem megy, ő inkább újra találkozik a Zsaruval, aki alkut ajánl, hisz szükségük van egymásra. Ádám segíthetne a nyomozásban, cserébe pedig elsikálná neki a Zsaru a gyermekpornó (szerinte ez a hivatalos elnevezés) ügyet. Ja, tök reális, hogy bevonják a nyomozásba a vádlottat…

bk_november30_1.png

Juli nem örül annak, hogy Attilát egy másik nővel látott beszélgetni, de úgy érzi, nem várhatja el férjétől, hogy ne csajozzon, tán mindkettőjüknek itt az ideje túllépni. Ezt férje tudtára is adja, és Attila is biztosítja róla, hogy Juli is találkozgathat bárkivel, hiszen működhet mással attól még, hogy kettőjüknek nem működött. Hát működni működött volna, csak elég rendesen megcsaltátok egymást mindketten. Attila túl is lép, már randizik is ezzel a Szilviával, aki elvált, egyedül neveli a gyerekeit, és szabadságolta magát, hogy minél többet tudjon gondoskodni róluk. Ettől Attila el van ájulva, hisz Julival pont ez volt a baj, hogy túl karrierista. A nő is bókol Attila tánctudására, úgyhogy várhatón fogjuk még őt látni.

bk_november30_2_1.png

Peti tart egy gyors Kisszék-tréninget Rudinak: aki nem szimpi, azt kidobod. Rudinak azonban mások a tervei, hisz ő üzletvezető volt a Babában, úgyhogy nem vevő arra, hogy csak úgy visszaminősítsék. Peti panaszkodik Ágimamának, hogy Rudi nem hajlandó átengedni neki a hintát, de Ági javasolja, hogy intézzék el egymás közt.

bk_november30_3_1.png

Peti és Liza ugyebár nem találkozott végül, és Ági igyekszik meggyőzni Lizát, hogy jól van ez így, hisz félti, de a Herr beleszól, és szerinte minél tovább halogatja Liza a találkozást, annál rosszabb lesz, mert annál inkább magába fordul. Később, mikor Liza csak otthon téblábol, Rudi felajánlja neki, hogy elviszi a Kisszékbe Petihez, mert kivételesen igaza van a Herrnek, minél többet vár Liza, annál rosszabb lesz. (Liza nem unta úgy a beszélgetést, ahogy a képen látszik, csak rossz pillanatot kaptam el).

bk_november30_4_1.png

Laci felmegy mindenki ügyvédnőjéhez, Nórához, és elmondja, hogy Stella anyja látni akarja szabadulás után Stellát, mi a teendő, mert nem akarják neki visszaadni, ha egy mód van rá. Nóra szerint ez csak egy találkozás, úgyhogy semmi értelme előre lefosni a Novák-bokát, mert habár elméletileg magához vehetné a nő Stellát, ez nem egy gyors folyamat, ugyanis egzisztenciát kell felmutatni az anyjának, nem úgy van az.

bk_november30_5.png

Mivel Ádám és Zsófi lassan elköltözik a villából, és Kristóf is elment, Tóbiás kénytelen felmondani a bérletet a villában, nem akar egyedül maradni abban a nagy házban. Hanna nem örül, de mit van mit tenni, kénytelen új bérlőt keresni. Áh, szóval arra megy ki, hogy Ágiék vissza tudjanak költözni. Persze hamar Ági fülébe jut a dolog, úgyhogy jelentkezik a villáért, de Hannának megbízható bérlő kell hosszútávra, nem olyan, aki hirtelen kitalálja, hogy ,,bocs, mégse”. Kár kínlódni Hanna, úgyis Ágié lesz…

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.09. 13:18:51

a királyi Herr visszaszerzi kacsalábon forgó palotáját, #örömébódottá
süti beállítások módosítása