Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8179-8180. rész

2016. december 07. 12:00 - Gillotte

Félix romantikus háttérzene kíséretében elmondja Emíliának, hogy a szerelme erősebb, mint a Herrel szembeni félelme. Hazakíséri Emíliát, csókkal válnak el, s ígéri, másnap visszatér, és beszél a Herrel. Így is történik, másnap összefutnak az udvaron a felek és a Rózsában ülnek le értekezni. Félix egész sokáig kitart a Herrel szemben, azonban jön a Jolly Joker: videofelvétel van arról, hogy Félix épp lopott festményt ad el. Hoppá. Szóval Félixnek ki kell fizetnie a Herr összes elmaradt hasznát, ami a Berényi vizes projekttel elúszott. Hát ez elég gyenge követelés – mondanám, ha nem bíznék az írók hozzáértésében. (?)

bk_november28_1.png

Táncóra közti szünetben a Táncos elhívja Julit inni valamit, a folyadékveszteséget pótolandó. Dicséri Juli mosolyát és szépségét, melegszendvicsre is hívja, hamár az ivászat nem jött be Julinak. Folytatódik a táncóra, s eközben kint Attila túlságosan nyomul a csajoknál a Kisszékben, úgyhogy Peti kénytelen hazaküldeni nevelőapját, alkalmatlankodjon máshol. Szerencsére ebben Miki is partner, hazasegítené Attilát, aki ragaszkodik ahhoz, hogy ránézzen a táncórára, amin Juli épp részt vesz. Nem tetszik neki, amit lát, a Táncos ugyanis Juli kezét fogva mutatja a soron következő gyakorlatot a többieknek. Attila el is megy, mert nem bírja a látványt. Óra után a Táncos tesz egy újabb kísérletet Juli randira hívására, de Juli kikosarazza.

bk_november28_2.png

Tóbiás aggódik Kristófért, már régóta van edzeni, és amúgy is ez a pánikbetegség elég durva, de Zsófi próbálja lenyugtatni, hogy picit hagyja békén barátját, és ne erőltesse ezt az egészet, majd Kristóf szól neki, ha segítségre vagy támogatásra van szüksége. Közben Hanna a Fittlaborban beszélget Kristóffal, aki panaszkodik, hogy elege van abból, hogy Tóbiás úgy bánik vele, mint egy ötévessel, és folyton aggódik. Valószínűleg ez Tóbiás fülébe is eljut, ugyanis másnap megkéri Kristófot, hogy vigyázzon Bencére. Ez a bizalom jele, ám Tóbiás megint túlaggódja, ugyanis felsorolja, hogy mi mindent csomagolt el, és megvan a védőnő és az orvos száma is gáz esetére, sőt, magát Tóbiást is hívhatja Kristóf, ha gond van. Egyből paprikás a hangulat, annyi a bizalomnak, ha Tóbiás ennyire felkészült. Végül Kristóf vigyáz Bencére, de azért Tóbiás kikérdezi, miután hazaér, hogy minden rendben volt-e. Minden rendben volt, de Kristófnak volt ideje gondolkodni, és úgy döntött, hogy kis időre el kell mennie, szünetre van szüksége. Tóbiás ezt nem tudja elfogadni, nem hagyhatja őt kétségek közt Kristóf, most akkor szakítanak, vagy mi van? Mit lehet erre mondani, szegény Kristóf kimondja: ,,szakítunk”.

bk_november28_3.png

Ugyebár Gizi és Bözsi arra gyanakszik, hogy tégla van a házban, aki leadja a drótot az ellenőrnek, hogy az tudjon ugrani, ha hiba van. Ezen megállapítás után mindenki gyanús. Irma tér be a boltba, az ázsiai pho leveshez keres spéci fűszert, és ez Gizinek roppant gyanús, hisz tudhatná Irma, hogy náluk nincsenek ilyen flancos dolgok. Gizi rohan Bözsihez mesélni a fejleményeket, de szerinte Irma nem olyan köpős fajta, úgyhogy teljesen rossz nyom. Más gond is van Novákék háza táján, ugyanis levelet kapnak, hogy jó magaviselet miatt Stella anyja hamarabb, három hónap múlva szabadul a börtönből, és látni szeretné Stellát. Kár lenne a kiscsajért, ha eltűnne a sorozatból, de igazából az örökbefogadási procedúra óta nem sokat láttunk, úgyhogy nekünk, nézőknek szinte mindegy lenne.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása