Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X101 – Gina, Gina, Gina, gyere vissza te Pina!

2016. december 06. 09:32 - Bruti

Ez a pillanat is eljött! Utoljára kell nekiveselkednem ennek az évadnak, hiszen ha jól tudom vasárnap véget ér az idei széria. De, nézzük inkább, hogy mit lehet kihozni a mai adagból, plusz egy újabb kiválasztásból.

1_21.jpg

Anikó is nagyon örülhet magában, hogy nem kell már sokáig a ide járnia, mert bizony be kell látni, hogy nem volt ez olyan egyszerű dolog, mint gondolta és itt leginkább az élő adásokra gondolok. Megtudjuk, hogy Pámped Gábó érkezik Somához, ami biztos egy intellektuális csemege lesz, így annyira sajnálom, hogy én erről már nem közvetíthetek… Amúgy meg lehet kiderül benne napjaink legégetőbb kérdése, miszerint: ezek a mai fiatalok miért nem gyúrnak lábra? Közben lehet szavazni, hogy ki érkezzen Dávidhoz. A húga, a barátja, vagy Katus Attila.

2_18.jpg

A tegnapi focimeccs győztese nem meglepő módon Vivien lett, így kapott a fejére egy nyolc számmal nagyobb koronát, aminek természetesen nagyon örül. Amíg megkoronázzák a szőkét, addig a vesztes csapatnak a sufniban kell aludnia. Ennek egyedül Krisztián örül, és valami megmagyarázhatatlan sittes nosztalgia uralkodott el rajta. Dávid már annyira nem örült a dolognak, ezt nyomatékosítva beengedte buksit a sufniba. Gina is szeretne egy ágyban aludni a csapatával, aminek Soma nem örül annyira, de majd megbánja még 40 évesen. Mindenesetre megkoronázzák ezt az idétlen libát, aki Niels Armstrongtól próbál idézni, és én már alig vártam, hogy kimondja a „What a wonderful world” mondatot. De a legnagyobb meglepetésre majdnem eltalálta az idézetet, de legalábbis tudja kitől idéz. Aztán még azt is szeretné, ha a magyar válogatott felkeresné őt. Hogy milyen célból, azt hál’ istennek jótékony homály fedi. A sufniban beindul a kóstolgatás. Attis a kiszemelt köcsög, Dávid meg adja alá a lovat, hogy egyszeri buzulás az nem számít, de istenfélő barátunk nem adja be a seggét derekát.

3_20.jpg

Reggeli ébredés után megkezdődnek az esélylatolgatások és a csomagolás. Attis, akiről hamar kiderült itt a villalét alatt, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban, most éppen azt koreografálta meg, hogy fog bemenni a párbajra. Leszegett fejjel, ritmusra, és csak a végén emeli fel a fejét, mert az kibaszott vagány. Édes faszom, mi ez az óvoda? De komolyan, tényleg erről beszélget két felnőtt ember? Ilyenkor egy másodpercig sem sajnálom, hogy közeledünk a végéhez. Míg Gina csomagol, Soma azon parázik, hogy Vivien folyamatosan rámászik, pedig neki ott van kint Lakatos! Hát arra azért ne vegyél mérget. Attis is elbúcsúzik a maga bárgyú módján és megbeszélik, hogy mindenképpen visszatér az ecsetfejű.

4_18.jpg

A szünet után megtudhatjuk, hogy mit tanultak a villalakók az ittlétük alatt. Soma, szerint minden percet meg kell ragadni, mert nem tudhatod meddig tart. De szép gondolat... next. Dávid, Attis barátságát emlegeti és fordítva is. De a legnagyobb élménye az, amikor a kondigépeket hoztak a villában. Fasza… ennek is lejött a lényeg. Krisztián csak azt bánja, hogy hazudott a csajáról, viszont örül, hogy még egy szülinapját zárt helyen töltötte. Ja meg Mirci! Gina naggyonaggyonnaggyon jól érezte magát, de volt, hogy nem. Ezzel a bölcs gondolattal ugrunk Vivienre, aki a koronával a fején megint függönynek képzeli magát, miközben csak egy felmosó. Mindenesetre annak örül legjobban, hogy nem küldték el a kurva anyjába, az idióta viselkedése miatt. És mindenre büszke, még arra is, amire nem. A nosztalgiázás után valami verset kellett írni a csatába indulóknak. Hát ez Somáéknak láthatóan nem nagyon ment, mert a Gina szóra nem jött össze semmilyen rím. Pedig kapásból lett volna mondjuk az ima, balerina, lavina. Nekik leginkább a csak a liba, bika, meg a fika jutott az eszükbe. Lelkük rajta. Dávidnak ez valamivel jobban ment, Krisz meg azzal segített, hogy nem segített. Végül előadták a címzetteknek a szerzeményeket, aminek mindketten nagyon örültek. Gina verséből külön kiemelnék egy részletet:


„Gina, Gina, Gina, gyere vissza te Pina!„

Ezen a címzett annyira meghatódott, hogy elkérte a kéziratot. Gondolom, majd bekeretezi otthon.

5_19.jpg

Nézzük mi történt a párbaj után. Dávid egy poroltóval várta a Attist, én meg nem igazán értettem, hogy le akarta ütni vele, vagy csak simán pofán fújja 6 kiló porral, a barátsága jeléül? Végül Gina sasszézik be, szóval a poroltón marad a plomba, Vivék meg hangosan vinnyognak. Van nagy öröm, főleg, mikor Gina elújságolja, hogy ott volt Zsóti is, aki nagyon jó nézett ki, meg volt rajta egy pulcsi is. Az fontos! Dávidot kicsit megtörte a dolog, de semmi komoly, szóval jöhetett a bulika. A párbaj győztes mellett, a 100. napot is ünneplik a lakók, így megpróbálnak nem szülőzni. Somának „felfogni is hihetetlen”, hogy már ennyi ideje itt basszák a rezet. Ennek örömére felengednek pár lufit, illetve korrekten beszórakoznak. A végére még Gina és Krisz kicsit összekapnak Mircikén, de higgadtak tudnak maradni, szóval nincs dráma.

6_18.jpg

Anikó bekapcsol a villába, és okosabbnál okosabb kérdéseket tesz fel a lakóknak. „Gina, örültél, hogy te mehettél vissza?” Bazzmeg kedves Anikó… inkább ne beszélgess saját kútfőből ok? Megnézünk egy halom régi konfliktust, majd jönnek a volt lakók és nyilatkoznak, hogy ki, kit támogat a végső megmérettetésen. Viki Dávidra voksol, Zsófi Vivire, Zseráldinnyó Somának adná a lét, Mirci persze Kriszre, a fura csávó, aki feladta is Kriszre szavaz, Dina, Tivadar, Lakatos szintén Somára, Zsóti persze Vivire, mert akkor mennek Thaiföldre… és végül Attis nyilván Dávidnak drukkol.

Kiválasztás

Soma kezdi és Krisztiánra teszi. Erre jön Krisz, ő meg Somára, majd megesküszik az anyja életére, hogy 26 éves fejjel akkora gyerekei vannak kint, mint Soma…
Következő Dávid, aki Vivire pattintja a korongot, majd érkezik Vivi, aki persze visszadobja a labdát, megy a jel Dávidra.
Az utolsó Gina, aki eldönti a kérdést és Dávidra teszi a jelét, így azt hiszem borítékolható egy Dávid-Vivien párbaj.

Ezzel én erre az évre el is köszönök tőletek! További jó kommentelést, és élvezzétek egymás társaságát még egy hétig.

 

 

 

 

 

Címkék: 18+ vv8
842 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f1yerz 2016.12.06. 09:35:20

Probaljatok ki hogy mindig isztok egy felest amikor dzsina aszondja 'en azt gondolom'.

hannamontanna 2016.12.06. 09:48:57

Hát "én azt gondolom egyébként", hogy hiányozni fognak a hv-k és a kommentek. De ez eddig is így volt, az előzőknél.

Petra82 2016.12.06. 09:50:31

Ha a Dévid kihívja Vivit,akkor szerdán Vivi kihívja Ginát így lesz hármas párbaj pénteken,ahol mindkét lány kiesik...Sajnálom,hogy Soma megúszott mindent,pedig ö is elsunyiskodta a dolgokat...

ficekence 2016.12.06. 09:51:08

A poszt most is profi, mint mindig. Köszi.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 09:51:48

@hannamontanna: utolsó posztnál maradunk mmkk offolni a végtelenségig. állítólag az előző széria végén lett ilyen 10K-s komment szám. hónapokig ment :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 09:56:14

dicsak vááárj míg felkel maajd a naap

Cérnahuszár 2016.12.06. 10:17:48

@f1yerz: a-a eszembe sincs, egyszer nekiálltam megszámolni hányszor mondja a monológja közben.
Még élni akarok

Perah 2016.12.06. 10:19:19

@Petra82: Ámen, legyen így.
Remélem, hogy Dávid tartja magát ahhoz, hogy Vivit hívja ki. Szerintem egyébként Vivi nem Ginát fogja kihívni, hanem Kriszt. Nekem nagyjából mindegy, de azt szeretném, ha Dávid nyerné meg a VV-t. Soma viszont remélhetőleg nagyot fog szívni, mert párbaj nélkül juthat el a fináléig, de kiesik majd harmadikként vagy ő lesz a második. Akinek a leginkább drukkolok, hogy kiessen az Vivi és Gina, aztán majd Soma is. Pedig Somával szimpatizáltam nagyjából végig, de nem szeretem a sunyi embereket, belőle pedig többször is kijött az aljasság - főleg a riportszobában. Lehet, hogy Krisztián egyszerű gyerek, de legalább nem rosszindulatú, és akiket szeret, azok mellett kiáll. Vivientől pedig kiütést kapok, nőként is undorítónak tartom a viselkedését, ő majd tud pénzt keresni a testével, azt úgyis annyira szereti.

csincsilla72 2016.12.06. 10:19:22

@f1yerz: Kábé fél óra után csacsirészeg lennék:-)

Betli Szofi 2016.12.06. 10:19:52

@Petra82: Vivi nem hívná ki Ginát, akkor már Krisztiánt hívná ki, mert nem lenne más. De lehet, hogy nem is lesz hármas párbaj.

Cérnahuszár 2016.12.06. 10:20:27

@Petra82: ha mégis 3-as párbaj lenne, vivi kárszeget vinné, ginával most elvan

csincsilla72 2016.12.06. 10:21:23

Dávid viheti Vivit. Ideje. Mondjuk annak örülnék a legjobban, ha Vivinek is választania kellene, ő vinné Papit. Vivi és Papi menne haza.

csincsilla72 2016.12.06. 10:21:59

@Betli Szofi: És akkor még egy párbaj? Vagy hogy?

Perah 2016.12.06. 10:24:07

Sőt, még az is lehet, hogy most a szerkik úgy döntenek, hogy Dávid hívhat ki két embert a párbajra. Amit a múltkor megszavaztak a nézők, azaz mi, hogy a kihívott is vihet magával egy embert, az csak arra az egy alkalomra szólt. Szóval most lehet, hogy tök más lesz a szitu, és talán valamilyen úton-módon még Soma is mehet párbajra... Mert Dávid szerintem Vivit és Somát vinné magával, akkor pedig mehet a két jómadár haza, és Gina lenne a legjobb női VV-játékos, ezzel nagyképű Vivien még ezt a lehetőséget is elbukná.

Cérnahuszár 2016.12.06. 10:24:13

@Perah: én eljátszadoztam a gondolattal hogy ha vivi lesz kivéve most, és elkezd összeszedetten-értelmesen beszélni, semmi hiszti, semmi gumiczuki, semmi szájtátás, azonnal nyomnám rá a szavazatom hogy mekkora forma

csincsilla72 2016.12.06. 10:25:10

@Perah: Vivien nem tud pénzt keresni a testével. Mici tud pénzt keresni vele. Vivien maximum arra lesz alkalmas, hogy szaporodjon, feltéve, hogy talál valakit, aki eltartja.

f1yerz 2016.12.06. 10:26:25

@Pék Sütemény: nincs ennyi palinka otthon :/

MacákékIcukája 2016.12.06. 10:26:37

A poroltos reszen bevihogtam, majd' kiesett a kaja a szambol :D koszi Bruti!
Jo reggelt mindenki :)

Perah 2016.12.06. 10:30:28

@Cérnahuszár: Én semmiképpen nem szavaznék olyanra, akivel az életben sem szeretnék barátkozni, alapvetően nem szeretem az ostoba embereket. Abban nem hiszek, hogy Vivi megjátszaná magát, mert ahhoz túl régóta vannak bent, ennyire nem jó színész.
Ginát jobban el tudom viselni, ha nem visítozik, akkor egészen normális.

@csincsilla72: Szerintem lenne olyan, akinek bejönne az alakja. Sok pasi van, akkor a testre bukik, luxi nem lehetne belőle, de lehetne mondjuk valami táncoslány, vagy valami "komolyabb", csak ne kelljen sokat beszélgetnie az "ügyfelekkel".

Perah 2016.12.06. 10:31:25

@Perah: javítás: aki a testre bukik...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 10:31:42

@MacákékIcukája: szia Icuka!
jah a poroltón én is felröhögtem :)
illetve: "Somának „felfogni is hihetetlen”, hogy már ennyi ideje itt basszák a rezet. Ennek örömére felengednek pár lufit, illetve korrekten beszórakoznak."
5* ez kérem a sekélyesség enciklopédikus keresztmetszete. Bruti remekül meglátta :)

csakolvasok82 2016.12.06. 10:32:27

Jó reggelt!
Boldog Mikulást mindenkinek! :)
Nosztalgikus hangulatba kerültem, mint Bruti, és el kell, hogy mondjam, hogy mmkk hiányozni fogtok.
A poszt jó volt, köszönöm Bruti, és az eddigieket is, sok könnyesen röhögő percet okoztál nekem. :)

Dávidra szavazok bárkit hív ki, bár elszomorít, hogy legalább most, amikor ő a villamester és dönthetett volna szavazategyenlőség esetén, sem volt annyi eszük, hogy taktikázzanak és Somát vagy Vivit tolják ki párbajra.

Perah 2016.12.06. 10:33:35

@MacákékIcukája: Én is ezen a poroltós részen röhögtem a legjobban, elképzeltem magam előtt Atit 6 kg porral befújva :D :D :D.

@Bruti: Egyébként az egész poszt vicces lett, komolyan mondom várom, hogy véget érjen a VV, csak a hogyvolt posztok fognak hiányozni!

Cérnahuszár 2016.12.06. 10:35:02

@Perah: én se hiszek benne hogy csak megjátsza és nem is ilyen, csak bevettem a pakliba a csoda kártyát
azt nagyon tudnám értékelni, ha megvezet

Petra82 2016.12.06. 10:35:22

@Cérnahuszár: +Perah+Betli Szofi...
Szerintem olyan kurva önző a Vivienn hogy azért is Ginát választaná,hogy ne maradjon bent lány ha ár neki mennie kell. Szerintem azt sejti hogy Krisztián ellen nem lenne esélye,de abban biztos vagyok,hogy Ginánál sokkal jobbnak gondolja magát és a végjátékban már amúgy sem kell jófekjedni...

Cérnahuszár 2016.12.06. 10:36:51

@csakolvasok82: az mindegy, mert soma meg vivi is őket vitte volna ki
ginával összehaverkodtak, szóval ugyanott vannak

csakolvasok82 2016.12.06. 10:38:49

Gina szerintem az anyukája elvesztésétől függetlenül is neurotikus, folyton ráng a szája, amikor nem beszél akkor is, a folyamatos hajbuzerálásáról nem is beszélek, és az arc, amiket vágni tud...én már csöndben sem tudom elviselni, de ha megszólal, totál végem van. Pedig eleinte nagyon bírtam.
Vivit sosem bírtam, számomra értelmezhetetlen. Én nem tudok azon nevetni, hogy megalázza, lejáratja saját magát, sosem volt vicces számomra egyetlen szánalmas megnyilvánulása sem. Persze, nem állítom, hogy nem az én humorommal van a baj, csupán remélem.

hannamontanna 2016.12.06. 10:41:23

Csak megjegyezném, hogy ugyan Vivi tényleg vállalhatatlan, de azért Dávid beszólása, hogy nem tud annyit inni hogy ráfanyalodjon, az nem volt szép... (nem szó szerinti idézet volt..) Ő, aki ugye sosem sért meg senkit.

csakolvasok82 2016.12.06. 10:42:33

@Cérnahuszár: nem igazán, mert tudod zöld kendő átka :), meg ha hármaspárbaj van, és a második hív ki harmadik párbajozót megint, akkor Vivi kihívja Dávidot ő meg Somát, de ha Dávid kihívója Vivit ő csak Kriszt fogja kihívni, így nincs esély megszabadulni Somától.
Tehát akkor tudtunk volna megszabadulni Somától és Vivitől egyszerre, ha hármaspárbaj van és Dávid a második. Így kb. biztosan vagy Vivi vagy Soma párbaj nélkül döntős.

Perah 2016.12.06. 10:43:05

@Petra82: Hát, kíváncsi leszek, mert van igazság abban, amit mondasz. Már párszor beszólt Ginának olyanokat, amik miatt én simán nem állnék vele többet szóba... Pl. hogy nem baj, ha kiesik Gina, mert akkor ő lenne a legjobb női játékos, meg Zsolti kiválasztásánál, hogy fogja vissza magát, mert 5 perc alatt rá tudja beszélni Zsoltot, hogy Ginát hívja ki, vagy amikor bekussoltatta vagy nem festette ki. Néha tényleg úgy tűnik, mintha nem kedvelné Ginát vagy féltékeny lenne rá...
Mindegy, majd meglátjuk, de kíváncsi leszek, hogy miként alakul a mostani kihívás és párbaj.

@csakolvasok82: Én sem tudom, hogy miért nem taktikáznak egyáltalán, de úgy tűnik, hogy ebben a szériában senki sem igazán taktikázott eddig. Végül is nem baj, mert a Ginás párbajig mindig azok estek ki, akiknek kellett, meg amúgy Gina is tud normális lenne, ha nem visít.

@Cérnahuszár: A csodákat én is szeretek, csak Vivit már túl régóta nézem, nem hiszek benne :).

csakolvasok82 2016.12.06. 10:45:30

@hannamontanna: én nőként nem gondolom, hogy csúnya volt a beszólás, mert Vivi amit művelt nem burkolt szexuális zaklatás terén, meg az önteltsége, hogy ő milyen szép...simán megérdemelt volna még komolyabb hidegzuhanyt is, amúgy Vivi azok után, hogy többször szemtől-szembe is Dávid farokméretét gúnyolta, örüljön, hogy még csak ennyit kapott, szerintem.

hannamontanna 2016.12.06. 10:46:09

@Petra82: Szerintem is zavarja Vivit hogy nem ő az egyetlen lány bent és visszajött Gina.

csakolvasok82 2016.12.06. 10:47:05

@Petra82: én is simán elképzelem Viviről, hogy Ginát hívná ki, nem pedig Kriszt, ha hármaspárbaj lenne.

hannamontanna 2016.12.06. 10:47:51

@csakolvasok82: Ez mind teljesen igaz, csak ha Dávid annyira "rendesnek" tartja magát, a saját imázsába nem fért bele. A reakció oké, csak nem tőle, a szent embertől.

Perah 2016.12.06. 10:49:30

@hannamontanna: @csakolvasok82: Teljesen igazad van "csakolvasok", mert szerintem is Vivi sokkal gonoszabb dolgokat szokott beszólogatni másoknak. Vegyük csak azt, amikor visszajött a barinős taliról és a kebelbarátjának, Somának azt mondta, hogy nem is vagy jó csávó a barátnőm szerint, ergo már nekem sem tetszel. Egy olyan nő, aki ennyire nyomul és nem érzi, hogy hol a határ, viselje el azt is, ha emiatt helyreteszik. Saját magát alázza meg a viselkedésével, és engedtessék már meg egy férfinak is, hogy kifejezze, ha valakire nem fanyalodna rá semmilyen körülmények között. Viviennek akkora arca van már, hogy alig fér el a nappaliban, jót tenne neki egy kis kijózanodás.

Cérnahuszár 2016.12.06. 10:50:11

@csakolvasok82: a zöld kendő átka..... egyszerűen ebben a szériában azokra került akiket a nézők nagyon nem bírtak, így nincs mágikus jelentősége
ha most ettől kezdenének parázni, azt mutatná hogy teljes a pánik ott bent és már azt se tudják mit gondoljanak
azt tényleg igaz hogy ha vivi az első akkor dávid vinné somát is, de hát még most sem tudjuk hogy 3-as lesz vagy sem...
lehet hogy odabent sem számítanak hármasra, mert tudják hogy az előzőt a nézők szavazták meg, még 1x nem valószínű hogy megszavaztatnák ugyanazzal az ötlettel a népet

Petra82 2016.12.06. 10:50:22

@Perah: szerintem a Vivi minden lányra féltékeny és Ginát sosem kedvelte igazán. A párbaj elött sem volt hajlandó neki segíteni sminkelni meg a haját megcsinálni...Szerintem süt róla az hogy ha ö szarul néz ki vagy szarul van akkor más se legyen szép és más is érezze magát szarul...

csakolvasok82 2016.12.06. 10:53:03

@hannamontanna: szent ember? Az Atti volt...nem Dávid :)
Amúgy ha már szentről beszélünk, a Biblia is azt mondja: "De ha veszedelem történik: akkor életért életet adj. Szemet szemért, fogat fogért, kezet kézért, lábat lábért; Égetést égetésért, sebet sebért, kéket kékért."

Pék Sütemény 2016.12.06. 10:56:43

@csakolvasok82: Szánalmas lány. Vivinek fogalma nincs hogy viselkedik egy nő. Ezért utasítják el a fiúk. És igen, ezért nem bírta szó nélkül már Dávid se.

Perah 2016.12.06. 10:57:30

@csakolvasok82: EKG - Jaja, mindjárt kevesebbszer csinálnának olyan dolgokat az emberek, amiket nem szeretnének, ha velük is ugyanaz történne. Érdekes volt még az elején látni, hogy Soma nagyon nyomult Zsófira, mindenáron csókot akart tőle, meg a melleit megfogni, aztán milyen kellemetlenül érintette később (és azóta is), hogy Vivi folyamatosan nyomul és rámászik :).

Perah 2016.12.06. 11:00:38

@Petra82: Igen, látszott Vivienen, hogy például amikor Gina kényszerzubbonyban volt, akkor féltékeny volt azért, mert Soma etette. Azért is mondta, hogy nem fogja megcsinálni a haját és a sminkjét. Nem bírja elviselni, ha nem körülötte forog a világ, ami ugye megint csak a pár éves gyerekekre jellemző. Csak Vivi mellé még néha rosszindulatú is, nem csak gyerekes. Annak ellenére, hogy ő sem a kedvencem, de ha már nő, akkor sokkal inkább Gina érdemelné meg a legjobb női VV-játékos címet ebben a szériában.

Cérnahuszár 2016.12.06. 11:01:40

@hannamontanna: a rendes emberek soha senkire nem mondják hogy nem kellene nekik még akkor se ha utánuk dobnák?
a rendes emberek még egy clochard csajnak is simogatnák a fejét hogy nehogy kiderüljön hogy nem rendesek + ne sérüljön a másik lelkivilága?

Cérnahuszár 2016.12.06. 11:04:44

@Perah: ebben a szériában nincs jó női játékos sztem :(
ez a post még mindig betöltetlen a vv-k sorozatában

csakolvasok82 2016.12.06. 11:05:35

@Cérnahuszár: de ha nem hármaspárbaj lesz most pénteken, akkor szombaton lesz még egy párbaj? Mert ha nem, akkor vasárnapra is négyen maradnak, a fináléban pedig csak hárman szoktak. (Ok, tudom, hogy nem tudod a választ.)

Cérnahuszár 2016.12.06. 11:08:15

@csakolvasok82: hát kíváncsi vagyok hogy oldják meg 3-as párbaj nélkül, egyenlőre nagy a csend a csatorna részéről
csak találgatni tudunk mindannyian

,, 2016.12.06. 11:11:16

Vivinek miki aji: unikornisos sminkecsetkészlet
www.beautybay.com/accessories/unicornlashes/unicornbrushesset/
(énnekemiskérek)

csincsilla72 2016.12.06. 11:12:12

@hannamontanna: Dávid nem Vivi szemébe mondta. legalább őszinte.:-)
@Perah: Csillámpóni infantilis és önző. Nagyon.
@Cérnahuszár: Vivi nem fog megvezetni. Ennyire nem jó színész. Rátesz a butaságára egy lapáttal, az tény, de biztos vagyok benne, hogy van is mire rátenni.

Petra82 2016.12.06. 11:15:09

Összességében ebben a szériában rohadt sok mindent nem értek...
1. Hogy tudtak beválogatni játékosnak egy Atit? Milyen karaktert képviselt az elözö játékokhoz képest?!
2. Miért nem fogták fel a játékosok így 7 széria után,hogy ez nem egy barátság/párkeresö müsor hanem egyéni játék,ahol igenis taktikázni kell,ami nem egy szitokszó.
3. Miért Dávid a befutó,amikor amúgy ő is rohadt unalmas és egysíkú ember, attól függetlenül,hogy neki van a legtöbb esze...(elvileg)
4. Miért nem bírtak a szerkesztők sokkal kreatívabbak lenni, hogy ha már a játékosok alapból baromira unalmas karakterek akkor legalább a feladatok lennének szórakoztatóak!De legtöbbször nekem a gimnáziumi diákelnök választás színvonala jutott eszembe kreativitásban és humorban egyaránt, ami azért a müsorkészitőkről is sokat elmond...
Tudom, "ha nem tetszik nem kell nézni" de emlékeim szerint még sosem volt ennyire unalmas egy VV sem,pedig ez egy nagyon tanulságos emberkísérlet amiből sokkal többet is ki lehetett volna hozni.

Cérnahuszár 2016.12.06. 11:29:15

@Petra82: atiból csinálhattak volna nagyon megosztó karaktert a vallásossága miatt
kicsit több imádkozást megmutatni, meg hogy épp miért csápol isten felé, de lehet hogy féltek hogy egy ateista-vallásos háború alakul ki és ezért ellaposították?

csakolvasok82 2016.12.06. 11:31:02

@Petra82: minden pontoddal maximálisan egyetértek, a 3.-ra pedig válaszolnék. Nem vennék rá mérget, hogy Dávid lesz a nyertes, de emberségben, jellemben, észben, kinézetben messze veri a többit az én szememben. Ez nem azt jelenti, hogy Dávid tökéletes, én pl. sokat savaztam őt korábban. Ha Krisz nyerne, az sem lenne katasztrófa számomra, bár ott már több ponton kilóg a lóláb, de a másik hárommal nem találok közös pontot, ők lennének azok, akikkel egy haveri társaságban sem bírnék meglenni másfél percnél tovább.
És mindenkinek mástól lesz valaki unalmas vagy szórakoztató, engem pl. nem szórakoztat, hanem inkább taszít a kiabálás, fejhangon vinnyogás, stb.

Sanda.Ipse 2016.12.06. 11:31:14

@Petra82: nincs mit hozzátenni. EKG

Petra82 2016.12.06. 11:32:57

@Cérnahuszár: el tudom képzelni a castingot: "Miért téged válasszunk az egyik fő játékosnak?" "Hmmm...rózsafüzér tetkóm van és szoktam imádkozni"
"Hú, ez ütős ezt rakjuk be..."
:)))

Sanda.Ipse 2016.12.06. 11:35:29

@Petra82: csak annyit esetleg, hogy vizionáltam, milyen lett volna ez a széria, ha csupa Dávid-féle "rendes emberrel" lett volna tele.

Cérnahuszár 2016.12.06. 11:39:01

@Petra82: az ateisták és a vallásosak nagyon el tudnak veszekedni
ez lehet kétélű fegyver is, lehet mégis elkaszálták...ahogy tivyt is, az utolsó adásokból kiderült hogy mennyit pofázik bent a szaunában, és láttunk ebből az eszmefuttatásokból valamit?

KapitányG 2016.12.06. 11:39:55

@csakolvasok82: "... a fináléban pedig csak hárman szoktak" - ebből nem következik az, hogy most ne lehetnének négyen :)

Perah 2016.12.06. 11:41:27

@csakolvasok82: + 10000
Leírtál mindent. Nekem is inkább az unalmas, ha egy nő meztelenkedik, zaklatja a pasikat, nyomul vagy fejhangon visít és hajat bizergál 0-24-ben.
Úgy szavazok, hogy az életben kivel tudnék mondjuk 10 percet beszélgetni egyhuzamban. Számomra vállalhatatlan emberre nem szavazok semmilyen formában, ehhez az életben is tartom magam. Viviben számomra egy szimpatikus dolog van: szereti az állatokat :).

csakolvasok82 2016.12.06. 11:42:18

@KapitányG: óóó, hát persze, hogy nem, sőőőőőt, minden megtörténhet, és minden meg is történik, meg az ellenkezője is. :)

KapitányG 2016.12.06. 11:43:20

@Bruti: az a (másik, a felsorolásod sorrendje szerint első) Dina, aki Somának drukkol, nem Zsófi véletlenül?

Perah 2016.12.06. 11:48:36

@KapitányG: Az első Dinát írta el, Zsófi szurkol Vivinek.

Sanda.Ipse 2016.12.06. 11:50:05

@Perah: elvileg ez egy szórakoztató műsor. A magam részéről Aurélió vagy Alekosz társaságában sem lennék szívesen 10 percet sem. Ez nem erről szól. A Farmot is megnyerte Gáborka egyszerűen azért, mert szórakoztatott, pedig se nem szép sem az észért nem állt sorba.
Gondolod, hogy pl. Csaba, Robin és Dávid tudott volna összehozni egy 45 perces összefoglalót? Pedig mintapolgárok.

Petra82 2016.12.06. 11:50:45

@csakolvasok82: azt vettem észre,hogy a Krisztián a legviccesebb amúgy mind közül,de a többiekbe nem sok humorérzék szorult ezért sokszor nem is veszik a poént...
Attól félek hogy a végén valahogy Soma-Dávid párbaj lesz és ott a Soma, a cuki,nyálas, tenyérbemászó stlusával visz majd mindent...

KapitányG 2016.12.06. 11:51:43

@Perah: Igen, pont emiatt írtam, hogy "a felsorolásod sorrendje szerint első". A "másik"-at pedig azért, mert a poszt szerint így két Dina van.

KapitányG 2016.12.06. 11:54:11

@Perah: Igen, azt viszont valóban én írtam el, hogy "aki Somának szurkol" :) Nem kellett volna :)

Petra82 2016.12.06. 11:55:55

@Sanda.Ipse: a "rendes" emberekből is ki lehet hozni a rosszat, (vagy izgalmasat) megfelelő szituációkba hozva őket. Ezért sem értem, hogy miért ügyességi játékokat kell csináltatni,amikor sokkal izgalmasabb kihozni egy emberből a személyiségének elfojtott bugyrait...:)

csincsilla72 2016.12.06. 11:59:47

@Petra82:

1. Hogy tudtak beválogatni játékosnak egy Atit? Milyen karaktert képviselt az elözö játékokhoz képest?!

Ati egy vallásos ember, aki a válogatón talán túl is hangsúlyozta a dolgot. Gondolhatták, hogy ezen tulajdonsága sok konfliktust fog generálni. Elvégre a VV maga a fertő:-)
2. Miért nem fogták fel a játékosok így 7 széria után,hogy ez nem egy barátság/párkeresö müsor hanem egyéni játék,ahol igenis taktikázni kell,ami nem egy szitokszó.

Mert buták. Sajnos ennél a válogatásnál fontosabbnak tűnt a "szórakoztató faktor", azaz legyen benn kellő számú retardált és különc, akik majd írják a műsort.

3. Miért Dávid a befutó,amikor amúgy ő is rohadt unalmas és egysíkú ember, attól függetlenül,hogy neki van a legtöbb esze...(elvileg)

Mindig kellenek okos, értelmes emberek is a vellába, már persze a lehetőségekhez képest. Velük tud azonosulni az, aki a retardáltakból 5 percet tud maximum elviselni, azt is csak lehalkítva.

4. Miért nem bírtak a szerkesztők sokkal kreatívabbak lenni, hogy ha már a játékosok alapból baromira unalmas karakterek akkor legalább a feladatok lennének szórakoztatóak!De legtöbbször nekem a gimnáziumi diákelnök választás színvonala jutott eszembe kreativitásban és humorban egyaránt, ami azért a müsorkészitőkről is sokat elmond...

Ezt én sem tudom. Ennél azért több kreativitásra számítottam.

Sanda.Ipse 2016.12.06. 12:02:18

@Petra82: ja! Csak éppen abból a fajtából egy ilyen trash műsorba nem lenne elegendő jelentkező. Legalábbis remélem!

Cérnahuszár 2016.12.06. 12:08:27

ha dina természete nem lett volna iylen akaratos, dáviddal besétáltak volna a döntőbe, és ott dinára szavaztam volna hogy megnyerje.

kamilla123 2016.12.06. 12:08:48

@Petra82: én még hozzátennék egy pontot. Azt nem értem, hogy miért kezelték a villalakók végig evidenciaként, hogy olyat hívnak ki, akivel konfliktusuk van? Miért nem lehet azt mondani: azért hívlak ki, mert sztem Te vagy a leggyengébb és vissza akarok jönni.
Ugyanez vonatkozik arra, hogy minden kiválasztott csak azok közül gondolkodott párbajellenfélben, akik rátettek. Így pl Vivike is, meg Zsóti is csomó (mások is) megúsztak párbajokat, mert épp nem a kiválasztottra tettek. Marhára nem volt így izgi.
Na az meg a másik, hogy még akik nagyon egyben voltak (Soma-Evi stb) sem voltak képesek összefogni, hogy kiválasszanak valakit. Mindenki random pakolászott jeleket az alapján, kivel balhézott előző nap.

Petra82 2016.12.06. 12:16:05

@kamilla123: na igen...és ehhez még azt is hozzáfűzném,hogy miért hiszi mindegyik azt,hogy a párbajon dől el, hogy kinek van igaza...
Nem fogják fel,hogy ez nem erről szólna, de most már mindegy... :))

Bucsek (xD :D) 2016.12.06. 12:16:33

Régóta meg akarom kérdezni, mi az a z EKG? :D
Az MMKK-ra rájöttem szerintem: mindig minden körülmények között?

csincsilla72 2016.12.06. 12:16:53

@kamilla123: Jó kérdés. Ez a nyolcadik VV. A szabályok, a menetrendek ismertek. Ezek meg úgy mentek be, hogy egyetlen korábbi szériára sem emlékeznek. Még nyomokban sem. Sötét, ostoba banda.

csincsilla72 2016.12.06. 12:17:52

@Bucsek (xD :D): igen:-)
Az EKG a "szívemből szóltál" kevésbé költői megfogalmazása:-)

csincsilla72 2016.12.06. 12:18:57

@Petra82: A párbaj egy vicc, a benti viselkedésük alapján alkotunk véleményt. De ez nekik bizonyára újdonság.

Shoyu 2016.12.06. 12:21:41

Szerintem eddig az összes vv-t kétféle karakter nyerte meg:
1., unalmas, viszonylag helyes férfi, aki nyugodtan, konfliktusmentesen tudta végigvinni a játékot, szex nélkül (Szabolcs, Miló, Robin)
2., egyedi, valami miatt szerethető különleges figura, néhány esetben valamilyen jellemfejlödést mutatva, produkálja magát végig, minden összefoglalóban benne van (Attila, Alekosz, Aurelio) és legtöbbször nincs a játékban 1-es típusú figura, aki kiejtené.
Ez alapján szerintem szinte biztos, hogy Dávid nyer.
Krisztián elrontotta a maffiózós baromsággal és kicsit a szexszel is.
Szóba jöhetne még Soma, de valahogy se nem különleges, se nem vitte annyira a show-t, hogy nyerni tudjon.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 12:23:46

@csincsilla72: pedig be e folyásolja a zeNberek agyát, tudhatnád. manuperáció, deregadáció, felkérdezáció, inszemináció.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 12:24:32

@Shoyu: Milónak kiverte Marcsi, nem tudom. nálam az már szex.

KapitányG 2016.12.06. 12:26:32

@Shoyu: " egyedi, valami miatt szerethető különleges figura, néhány esetben valamilyen jellemfejlödést mutatva, produkálja magát végig, minden összefoglalóban benne van " - ez akár Vivi is lehetne :)

Bucsek (xD :D) 2016.12.06. 12:27:05

@csincsilla72: nagyon köszi :D

Most hogy ilyen kevesen vannak én Dávidnak drukkolok, lehet, hogy unalmas, de valahogy ő testesíti meg a kinti normális embert, szerintem. legalább is a nagyját.

Viviről no cement... én rég kizártam volna, állandóan szexuálisan zaklatott mindenkit stb.
Krisz: ő is elég elborult, mikor veszekedett Micivel, kicsit agresszív (kicsit?)
Somsomról annyit, hogy teljesen más, mint a bemutatkozó szövege: "A Villa egy nagyon nehéz dolog, de úgy érzem, bejutni azért befogok. Bejutni nagyon nehéz, de 1-2 csajt megbaszni nem elég." meg leszivattyúztatott valakit a Gellért hegyen... ehhez képest a villában teljesen "normális", ha úgy vesszük.
Ginának drukkoltam mikor bekerült, mert szegényt nagyon szétalázta a Lákátos, meg a tivtivivi, még mindig drukkolok neki, de szerintem nyerni nem fog.

Egy szóval: Dávidnak dobnám a lóvét, és ajánlja fel egy segélyszervezetnek! :D

,, 2016.12.06. 12:28:12

@csincsilla72: "3. Miért Dávid a befutó,amikor amúgy ő is rohadt unalmas és egysíkú ember, attól függetlenül,hogy neki van a legtöbb esze...(elvileg)

Mindig kellenek okos, értelmes emberek is a vellába, már persze a lehetőségekhez képest. Velük tud azonosulni az, aki a retardáltakból 5 percet tud maximum elviselni, azt is csak lehalkítva. "
Igen, csak az arányokkal van gáz. Tizenegynéhány trash karakter és 1 okos. Robin 2.0, ő is olyan kis tökéletes volt a maga uncsi módján. Totál kiszámítható h így ők nyernek. Mindjárt más lenne a helyzet, ha 6-7 Dávid kaliberű játékos lenne.
Ezért nem fogok Dávidra szavazni, ha Soma is versenyben lesz. Ha Soma kiesik, úgy marad Dávid.

Rémület 2016.12.06. 12:36:56

Somatöbbnyire rátapadt egy sócsinálóra. Evelin, Tivy, Vivi. Ők csinálták a můsort Somapedig csk ott volt. Egyedül a hotel héten produkált valamit. Nálam, mondjuk, már ott elásta magát, ahogy bevonult a kockahasával. Nem tudott kibújni a hülyegyerek kategóriából.

Cérnahuszár 2016.12.06. 12:47:16

@kamilla123: egyszer elcsíptem valami olyat hogy anikó rászólt valamelyik lemmingnek a táblánál, hogy rémlik-e neki hogy azt kell kipécézni akivel gondja van, de hogy kinek mondta arra már nem emlékszem

Cérnahuszár 2016.12.06. 12:49:18

@Rémület: végül is tényleg, így is lehet nézni somát
én nem tudtam megfogalmazni mi a komplex bajom vele, csak idegesített az erölködése az elején hogy ő mekkora jó party, utána meg jöttek az infók hogy miket csinált kint...

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.12.06. 12:50:36

@KapitányG: Jaja.. elírtam! Meg a fasz se emlékszik már ezekere :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 12:54:23

@Bruti: Különben is a n n y i r a mindegy is :):)

2016.12.06. 12:54:42

@szörnycsi: @Biriksz_Krokiksz!: mmint az aranyok, igen, azzal van a gond.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.12.06. 12:57:40

@Cseszlovák Gyurmafilm: Persze, teljesen mindegy. A Dia pasijának a neve még mindig nem jutott eszembe, mondjuk nem is erőltettem meg nagyon magam... :D

csakolvasok82 2016.12.06. 13:21:57

@Bruti: az DiNa, :D, amúgy Lóri a pasija, bár felteszem, nem igazán vártál rá érdemi választ. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 13:23:27

@csakolvasok82: neem volt annak eredetileg is valami kanja határon túl. neki szólt be a Kifogástalan Úriasszonyunk hogy mit képzel tán ő az Obama.

adork 2016.12.06. 13:24:21

de fognak hianyozni a Bruti posztok :(( meg ez az egesz agymenes. ennek ellenere mar nem tudom eldonteni, kinek szurkolok (vagy inkabb kit nem utalok), meg hat az ofik sem tul izgik.

viszont elkezdtem ujranezni a vv5-ot, hat a kulonbseg eleg durva, szereplok es szerkik/feladatok teren szintugy

nika222 2016.12.06. 13:32:11

Az előbb néztem easy pollst Dávid:33 Soma:30, szóval nem biztos az a Dávid győzelem!.

csakolvasok82 2016.12.06. 13:33:22

@Cseszlovák Gyurmafilm: akkor az Tibor, bár én ez az Obamás beszólás nekem kimaradt.

csincsilla72 2016.12.06. 13:34:40

@nika222: De ez így csak 63:-) Amikor ketten vannak, azért más a leányzó fekvése.

nika222 2016.12.06. 13:37:09

@nika222: lehet h nem jó? akkor bocsi.

csakolvasok82 2016.12.06. 13:38:01

@csincsilla72: sőt, ebből kihozható, hogy őket biza nem szeretik, mert sokkal többen akarják nem őket, mint egyiküket. :)

nika222 2016.12.06. 13:38:29

@csincsilla72: csak azért jegyeztem meg, mert itt már többen elkönyvelték Dávid győzelmét.

csakolvasok82 2016.12.06. 13:40:44

@nika222: nem jó, de azért köszi, hogy megpróbáltad.

nika222 2016.12.06. 13:42:36

@csakolvasok82: bocs, de most nem tudom visszakeresni. meló van.

csincsilla72 2016.12.06. 13:51:59

@csakolvasok82: @nika222: Hát, nekem már mindegy, csak a két csaj ne kerüljön a pénz közelébe. A többitől nem sajnálom.
Most olvastam, hogy a PISA-teszten romlott a magyar diákok teljesítménye. Hogy miért nem vagyok ezen meglepve?...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 13:53:55

Bruti, sztem korrekt volt ez a poszt is néhány jól odahelyezett poénnal! Összességében jó átlagot hoztál ebben a szériában, de azért általában érződött, hogy a a postolási eufória oda, és 7-est, sőt az idei Farmot is jobban szeretted (a 6-ost és a korábbiakat nem állt módomban itt követni)! Viszont nagyjából és egészében thamks. ui: a Pumped Gábót tegnap én is azonnal kommentelni akartam, csak utána elbizonytalanodtam, hátha ezt a f*szt tényleg így hívják, és nem csak Anikó erősen akcentusos hunglisha szerint... :-)

csincsilla72 2016.12.06. 14:00:39

@VV Erőlegény: Az az igazság, hogy csodálom a posztírókat. Ennyire semmitmondó, unalmas öfiket értelmesen és humorosan megfogalmazni nagyon nehéz. Nekem nem menne. A Farm nekem is szerethetőbb volt, jobb karakterekkel, érdekesebb eseményekkel. Remélem, lesz jövőre is. Inkább nézek cuki malackákat, mint papagájkutyákat.-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 14:03:33

@nika222: Nálam is Soma jelenleg a befutó. Soma, majd Dávid-Vivi-Krisztián (minimális különbséggel közöttük még számíthatnak az utolsó pillanatokban szerzett pozitív vagy negatív meglepetést hordozó benyomások), és Gina a sereghajtó.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 14:07:13

@csincsilla72: Én azt hiszem, hogy tudnék, de nem jelentkezem posztírónak. Inkább maradok erősen kritikus, és néha a trollkodás művészetébe is át-átránduló, kommenter. :-)

csincsilla72 2016.12.06. 14:23:32

@VV Erőlegény: Kritizálni és trollkodni jóóó:-))

É2I 2016.12.06. 14:25:58

@VV Erőlegény: Szerintem csak simán hunglish, szegénykém még azt sem érti, ha valakire gúnynevet akasztanak.

Shoyu 2016.12.06. 14:27:45

@Cseszlovák Gyurmafilm: valszeg sz még belefért, jó emlékezötehetséged van :)

Shoyu 2016.12.06. 14:28:53

@KapitányG: nő nem fog nyerni szerintem, főleg a vivi nem, a legtöbb embernek nem szimpi.

ani58 2016.12.06. 14:31:38

Soma párti vagyok. Dávid rosszindulatú az utóbbi időben.. Hamár Zsolt nem nyerhet. Krisztián még csípi a szememet, ő kieshetne.

csakolvasok82 2016.12.06. 14:40:17

@ani58: miben nyilvánult meg Dávid rosszindulatúsága? Komolyan kérdem, mert én nem vettem észre, viszont annál inkább Sománál.

KapitányG 2016.12.06. 14:40:22

@Shoyu: Én csak azt mondtam, hogy a te leírásodnak Vivi is megfelelne, és nem azt, hogy Vivi fog nyerni :)

2016.12.06. 14:47:10

hajraaaaaaaaa vyvyyyyyyyyyyy

verkli 2016.12.06. 14:50:40

@Cérnahuszár:
A farmban volt ilyen. Asszem a hazai trash eddigi csúcspontja volt ez a jelenet.

rtl.hu/rtlklub/farm/kinek-imaval-kinek-birizgaval-telt-az-utolso-reggel

kb 08:35-től

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 14:54:49

@csakolvasok82: Én egyik szereplőben sem éreztem rosszindulatot, a jelenleg bennmaradottakra ez különösen igaz. Lehettek néha gyengébb kommunikációs, vagy tattikai megoldások, de kifejezetten rosszindulatot egyikük részéről sem tapasztaltam a másik irányába. Sőt, ennek a társaságnak a talán egyetlen erényének azt tartom, hogy a kisebb- nagyobb ellentétek ellenére tulajdonképpen jól megvannak egymással.

Sanda.Ipse 2016.12.06. 14:55:29

@Biriksz_Krokiksz!: végre megjöttél!
Tennnap valaki más volt itt a nevedben. Szomorú voltam:(

Pék Sütemény 2016.12.06. 14:57:21

Nyerjen Kárszeg. Ő legalább önazonos. Olyan, amilyen. Mindig, minden körülmények között! :-D

Cérnahuszár 2016.12.06. 14:58:38

@verkli: ja tényleg :)
kaptak is érte hideget-meleget a szereplők- csatorna egyaránt

Sanda.Ipse 2016.12.06. 15:03:57

@Pék Sütemény: ő seperc alatt milliomos lesz a felnőttfilm-iparban. Nincs rá szüksége.
Vagy Mucit árulja.

Sanda.Ipse 2016.12.06. 15:06:30

@unicorn11: ki szavazhat Kutidzsire? (hacsak nem nagy a familia:)

verkli 2016.12.06. 15:08:00

@Cérnahuszár: Igen, jogosan.
De az egyik részem akkor is azt mondja, hogy maga a jelenet hibátlan volt:)
Szerkesztőnek pofon, gyártásnak pacsi.

unicorn11 2016.12.06. 15:08:29

@Sanda.Ipse: valoszinuleg csak ok :)) de azert eleg hihetetlen, hogy mennyire megvaltozott 2-3 hete, akkor meg siman neki adtam volna a 36milliot, szimpatikus volt, most meg annyira elrontott mindent a folyamatos szofosasaval, hogy 0% eselye van

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.06. 15:10:47

A végjáték szempontjából Gina sokkal izgalmasabb, színesebb karakter, mint Ati. Jó, hogy ő ment vissza. A párbajban "a harcos hercegnő, akit a harcok heve edzett" érzésem volt tőle és ráadásul szórakoztatott is.

@csincsilla72: Miér ne nyerhetne most valamelyik lány? Szórakoztatóak.

csincsilla72 2016.12.06. 15:12:10

@unicorn11: Szófosás, hajbasztatás, pofavágás. Gina 0-24-ben. Azon gondolkodtam, hogy ha műsort vezetne, akkor is megállás nélkül a haját simogatná?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.06. 15:12:55

@csincsilla72: Legtöbbször nagyságrendekkel szórakoztatóbb a Hogyvoltja, mint az összefoglalója ennek a VV-nek.

@Sanda.Ipse: Mi a bajod vele?

csincsilla72 2016.12.06. 15:14:25

@Peter_Cs: Téged szórakoztat bármelyik is?
Maximum Vivienen tudok röhögni, de inkább kínomban. Ginát csak mute-gombbal előkezelt tévén tudom nézni. Vagy még úgy sem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.06. 15:14:28

@csincsilla72: Legalább színes egyéniség és igen jó beszélőkéje van. Az általa vezetett műsort pörgetné, nem lenne unalmas szerintem.

csincsilla72 2016.12.06. 15:15:10

@Peter_Cs: Ezzel tökéletesen egyetértek. No meg magunkat is jól elszórakoztatjuk.:-)

csincsilla72 2016.12.06. 15:15:58

@Peter_Cs: Kár, hogy egy szót nem lehet érteni abból, amit mond.

nika222 2016.12.06. 15:16:09

Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy ne nyerjen olyan akkor akkor ment be, amikor a többiek már másfél hónapja szívtak. Ginának nincs helye a döntőben!

Sanda.Ipse 2016.12.06. 15:16:18

@Peter_Cs: félreértés ne essék! Ati ellen a protestszavazatom Kutidzsié volt. De nem tartom egy vicces karakternek. Smink, cuccok, hajbirizga, szófosás. Inkább uncsi, mint szórakoztató.
Vivien más téma. Engem megvett a "mágiájával", nagy alakítás volt! Idétlen beszólásai is szórakoztatóak tudnak lenni.
Soma vagy vyvy. Vyvy vagy Soma.

unicorn11 2016.12.06. 15:16:35

@csincsilla72: igen, a hajbasztatasrol ne is beszeljunk... annyira idegesito!! Es azert durva, hogy egyetemista ilyen szellemi kepessegekkel.. a tegnapelotti kvizben olyanokat nem tudott, megall az eszem, hogy kerult be az egyetemre (hedonista,fehermaju, ilyesmik...)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.06. 15:17:36

@csincsilla72: A két csaj (Vivien, Gina) szórakoztatóak. A fiúk közül Zsolti is szórakoztató volt a maga lókupecségével. Az első 5 évadban azért erősebb játékosok voltak átlagban.

Sanda.Ipse 2016.12.06. 15:21:06

@unicorn11: ma hallom (olvasom), hogy a PISA eredményekben még hátrább kullogunk, mint 3 éve.
Valahol kételkedem, hogy Kutidzsi az első szemeszter után nem bukott ki a felsőoktatásból. Sötét a csaj, mint a szemöldöke.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.06. 15:21:48

@csincsilla72: Én értem, tudom dekódolni.

@nika222: Ginának nem cserejátékosként, hanem alapító játékosként kellett volna bejutnia, tőle sokkal szürkébbek a nyitócsapatban voltak.

@unicorn11: Annyit megtehetne Gina, hogy pótolná ezeket az alapismereteket.

Sanda.Ipse 2016.12.06. 15:23:03

@Peter_Cs: Zsolt tök jó fej, de kihullott. Velük itt már nem érdemes foglalkozni, de a jövőben biztos, hogy többet fogunk hallani róla, mint tuja Dávidról. Hacsak megint nem egy tévéműsorban próbál becsajozni eredménytelenül.De nem baj, ott van neki Ati, aki szereti:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.06. 15:23:37

@Sanda.Ipse: Nem kirívó eset a jelen oktatási viszonyok között.

Rémület 2016.12.06. 15:25:50

@Sanda.Ipse: hát... ha már egyszer úgy alakult, hogy Soma és Vivi a favoritjaid, akkor már inkább Vivi. Ő legalább tudja magáról, hogy gyagyás.

Sanda.Ipse 2016.12.06. 15:26:21

@.unicorn11: Annyit megtehetne Gina, hogy pótolná ezeket az alapismereteket.
Megtehetne, ha lenne rá igénye. De nincs:)

csincsilla72 2016.12.06. 15:28:27

@Peter_Cs: Jó neked. Ha elkezd kárálni és csak torlódnak a szavak, azt nagyon fárasztó hallgatni. Gina lehet, hogy benne lett volna az első körben, de az édesanyja akkor betegedhetett meg. Lehet, hogy így nem vállalta akkor még.
@unicorn11: @Sanda.Ipse: Buta nő, a legszebb bizonyítéka a teljesen lepusztuló felsőoktatásnak. Ilyen képességekkel az érettségi lett volna 30 éve az elérendő cél. Ezeket az ismereteket már nem lehet pótolni. Pontosabban lehetne, ha lenne a hölgynek affinitása ebbe az irányba is. De ez túlmutat a sminken és a frizurán, úgyhogy esélytelen.

Sanda.Ipse 2016.12.06. 15:29:47

@Peter_Cs: ne fogjunk rá mindent az oktatásra. Vannak alapfogalmak, amiket az ember már von Hause magáévá tesz. (ha tesz...)
Persze, ha az oktatás célja - mint megtudtuk - nem más, mint jó magyar keresztényt nevelni. akkor igazad van:)

Sanda.Ipse 2016.12.06. 15:30:57

@Biriksz_Krokiksz!: tudod, hogy rád nem haragszoKKKKK!
A mosolyoddal leveszel a lábamról:)

verkli 2016.12.06. 15:33:58

@csincsilla72:
Nem is értem, hogy taníthat történelmet ilyen gyatra labdaérzékkel. A műveltség nem képesség.

csincsilla72 2016.12.06. 15:34:48

@Sanda.Ipse: Az a baj, hogy ők otthonról is ezt hozzák. Jó, nyilván az underclass jelentkezik elsősorban ilyen műsorba, mert azt reméli, hogy felkapja a világhír, más esélye nem nagyon van, vagy túl rögös lenne az út. A kevés normális pedig azt lovagolná meg, hogy a hülyéket úgysem szeressük majd.:-)

csincsilla72 2016.12.06. 15:35:58

@verkli: Ezt most nem értem:-)
Nem a labdaérzékét kritizálom, hanem az alapműveltségi hiányosságait.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 15:36:51

Ez a Gina, Gina, Gina, valahogy nekem egy kicsit hajaz a kubai csődör Csicska, csicska, csicska kezdetű versére a VV5-ban. :-)

Pék Sütemény 2016.12.06. 15:37:58

@Sanda.Ipse: Nem nagyon értem, Kárszeg mitől szarabb játékos mint a többiek bent. Nagyjából végig önazonos maradt, akiket megkedvelt azok mellett kiállt. Soma beszólása is fájt neki rendesen. Az meg, hogy ki 'éredemel' pénzt, megél-e nélküle a játék szempontjából marginális. Szerintem. :-)

nika222 2016.12.06. 15:40:10

@Peter_Cs: Szerintem semmi plusz nincs Ginában. Talán a gömbölyű alakja. Én nagyon nem bírnám elviselni a közelemben.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 15:40:27

@Pék Sütemény: Soma beszólása kissé nárcisztikusan valóban fájt neki, de azért ugyanezzel a lendülettel ő is megjelölte az Öcsköst! :-)

Sanda.Ipse 2016.12.06. 15:42:05

@Biriksz_Krokiksz!: csak 1 db csillag? Máskó agggyál ötöt:)

csincsilla72 2016.12.06. 15:42:20

@Pék Sütemény: Papi nem rosszabb, mint a bentiek. Ösztönlény, de jól írod: önazonos. A nőkkel szemben bunkó, de lám, van nő, akinek ez kell. Megkapja a pozitív visszaigazolást.:-(

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 15:44:54

Bruti, istenkirály vagy, ezt még szerettem volna mondani

verkli 2016.12.06. 15:46:22

@csincsilla72:
A műveltség egy állapot, nem képesség. Logikátlan azt mondani, hogy nincs meg a képessége arra, hogy elvégezzen egy egyetemet, mert nem művelt.
A labdaérzék egy képesség. A történelem ismerete egy állapot.

Sanda.Ipse 2016.12.06. 15:48:16

@Pék Sütemény: ha érdemről van szó, akkor egyik sem érdemli meg.
Spárta nekem túl sötét. Akkor élénkül fel egy csevegés során, ha a női és férfi genitáliák anatómiájáról vagy a saját szexuális élményeiről mesélgethet. Vagy éppen gyakorlatban kamatoztathatja a képességeit. Tele van fojtott agresszióval. Meg fog jelenni a nyertesnél, bárki is legyen az:)
Érdekes módon őt Dávid még soha nem állította le a témáival.

Pék Sütemény 2016.12.06. 15:48:32

@csincsilla72: Jajmá Csincsi, van aki így szeret. :-D Amúgy ha kiszálazzuk a többieket, hát ők se jobbak, csak esetleg másképp olyanosak. :-)

Pék Sütemény 2016.12.06. 15:50:58

@Sanda.Ipse: Persze-persze, látom. Engem inkább az motivál, egyiküket se szerettem meg igazán. Elábrándozok, ez mekkora csavar lenne. :-)

Sanda.Ipse 2016.12.06. 15:52:22

@verkli: a műveltség tudás, ismeret, de semmiképpen nem állapot,
Aki művelt, az állapotos?:)

Sanda.Ipse 2016.12.06. 15:54:38

@Pék Sütemény: ekkorát inkább ne csavarjunk:)

csincsilla72 2016.12.06. 15:57:02

@verkli: A műveltség ismeretek összessége. Ami nem árt, ha megvan akkor, amikor valaki felsőfokú tanulmányokba kezd. Mert ugye mire is építkezik?
@Pék Sütemény: A szerelem sötét verem:-))) Én biztos nem élnék együtt egy Papi-féle pasassal, de én nem is vagyok Mici.:-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 16:00:39

@Sanda.Ipse: csúnya freud bácsi szólalt meg belőlem

ezneménvagyok 2016.12.06. 16:05:44

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Aholtudsegít. Küldtem egy négyes csomag AA-t :-D

Rémület 2016.12.06. 16:12:37

Azért Dávid és a Szózat esete is szép volt.

Pék Sütemény 2016.12.06. 16:21:48

@Sanda.Ipse: Naaaa, csavarjunk máááá :)))) Itt vinnyognék a tévé előtt. Ezen a nyolcason komolyan elgondolkodtam, lehet hogy nem kéne többet trasht nézni.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 16:21:49

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): mármint ki kit? telefon nem mutatja mi volt az elozmeny. nem ugrik oda.

ezneménvagyok 2016.12.06. 16:26:17

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): azt olvastam: "kit fog vajh testemre hívni?" :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 16:30:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: Dávid

@ezneménvagyok: az én habtestemre Dév ne hívjon senkit :))))))

Sanda.Ipse 2016.12.06. 16:34:21

@Rémület: vakok között félszemű a király...

ezneménvagyok 2016.12.06. 16:34:56

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Jóvan, elmentem lezuhanyozni. Hideggel. Innentől komoly leszek!

ezneménvagyok 2016.12.06. 16:37:54

@Sanda.Ipse: Azért ha volna hozzá idegrendszerem, elolvasgatnám a fészbúkos rajongóik hozzászólását. Lehet, hogy csak itt ítéljük meg őket túl szigorúan. Málnák között valóságos szuperemberek lehetnek. Éreccségivel?!! :-D

2016.12.06. 16:38:46

@Sanda.Ipse: mar miota kozos ekg-n lógunk, az átszámítva rohadt sok csillagot ér ám!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 16:43:42

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): jaaah dávidoff. szerintem nem tökös annyira hogy ne vivit hívja.

csincsilla72 2016.12.06. 16:48:18

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ne tökös legyen, hanem logikus. Vigye azt, aki ellen visszajön. Ha csaj, akkor csaj.

csakolvasok82 2016.12.06. 16:50:08

@Cseszlovák Gyurmafilm: mi lenne a tökös lépés Dávid számára szerinted?

hereverő heverő 2016.12.06. 16:51:28

Szép jó estét picinykét.

hereverő heverő 2016.12.06. 16:53:18

@csakolvasok82: ha törökülésben lépegetne. Az elég tökös.

csakolvasok82 2016.12.06. 16:54:53

@csincsilla72: ha csaj, akkor csaj?
Mi szerepe van itt a nemnek?
Személyiségek, viselkedések stb, nem pedig fizikai erők, testfelépítések "csatáznak".

hereverő heverő 2016.12.06. 16:56:21

@csakolvasok82: ezt magyarázd meg Kárszeghy grófnak :))

hereverő heverő 2016.12.06. 17:01:11

Kicsit lepattanok,igyekszem visszs.Ha nem akkor sziasztok

,, 2016.12.06. 17:09:03

zsóti megint lájvol

Cérnahuszár 2016.12.06. 17:16:43

@Avanivi: már láttam régebben
hát ez van :) senki sem okosabb a másiknál csak az akar lenni

,, 2016.12.06. 17:18:48

Patrik biomérnök lesz WTF

2016.12.06. 17:21:22

@csincsilla72: eseteben tökmind1 h csaj v fiú ;)

2016.12.06. 17:24:28

@csincsilla72: @Biriksz_Krokiksz!: várj, ez így áthallásos lehet. úgy értettem, h gyak' nincs igazi ellenfele. (talán a somi)

,, 2016.12.06. 17:26:41

@Biriksz_Krokiksz!: nem:( nagyon rossz időszakban vagyok
neked?

2016.12.06. 17:26:54

@szörnycsi: no de hv-t olvas-e? :))))))))))))

Cérnahuszár 2016.12.06. 17:28:20

@Biriksz_Krokiksz!: nem, mert az egy alpári proli oldal
szóval igen :)

2016.12.06. 17:28:44

@szörnycsi: hangyabokányit...inkább ki vagyok feszülve, azabaj :/ hajrá mi!

,, 2016.12.06. 17:29:49

@Biriksz_Krokiksz!: hát ez az, erről nyilatkozzon, hogy bennünket olvas-e:)

,, 2016.12.06. 17:31:39

tótgabi se éreccségizett még le?:O

,, 2016.12.06. 17:32:42

baszki, ez most szomorú, miért a vv-től várják a megváltást, az érettségit meg halasztgatják..

Mók_Ica 2016.12.06. 17:33:54

@Avanivi: jááááj ez elkeserítő :(((( ..... azé' gyorsan feltettem a kérdéseket a gyerekemnek..... még tudja a válaszokat..... 16 éves.... kicsit megnyugodtam.....

ezneménvagyok 2016.12.06. 17:34:45

@szörnycsi: Tán mert látják, hogy mi hová jutottunk vele, ők meg azt hiszik, tudnak jobbat. Végén majd kiderül, hogy tényleg... :-?

2016.12.06. 17:36:04

@Cérnahuszár: ez olyan taga-szellemiségű vót

ezneménvagyok 2016.12.06. 17:37:47

@Biriksz_Krokiksz!: Ha most falra festetted, megharaplak... :-D

2016.12.06. 17:38:14

@szörnycsi: en azt se ertem, h miert igy akarnak ismertek lenni...a vv az uj dr, jaja.

2016.12.06. 17:39:00

@ezneménvagyok: esku a kuldes utan jutott eszembe (sunyulok is!)

,, 2016.12.06. 17:40:37

Zsóti már a meleg pingvineknél tart.. miért nézem ezt

Cérnahuszár 2016.12.06. 17:40:50

@Biriksz_Krokiksz!: ja, le is pöcköltem a vállamról, csak az angyal maradt

Cérnahuszár 2016.12.06. 17:42:21

@Biriksz_Krokiksz!: vagyis melyikre gondolsz?
a nem várok sokat az egyetemistáktól sem, vagy a hv alpári proli oldal?
mert az utóbbit zsóti nyilatkozta, nem én

2016.12.06. 17:42:27

@Cérnahuszár: mekkonyebbultem ;)

ma lesz kihivas?

Mók_Ica 2016.12.06. 17:42:39

@Biriksz_Krokiksz!: szeva Krokika :* nagy általánosságban én azt látom, hogy ezt tartják az ismertté válás kulcsának.... másban nem tudnak virítani....

most megy a tegnapi ismétlése.....ancsa beszéde alá miért tesznek ilyen hangos zenét?????? pöcsfej hangosítók......

2016.12.06. 17:43:20

@Cérnahuszár: proli oldal, nekunk butaknak, tudod.

,, 2016.12.06. 17:43:42

zsóti oldalán egy komment: van egy fiú barátom Angilában, azt állítja terhes. Egy klinikán megtermékenyített petesejtet ültettek belé. Szerinted hazudik, vagy lehetséges ez?

no. fucking. comment.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 17:44:14

@csakolvasok82: ha már harmadéves medikushallgató lenne. jó eredménnyel.
@csincsilla72: látod ezen nem fogunk összeveszni. :) :) de nem vivi csaj mivolta miatt. nehogy azt gondold már. egy leszbi posztfeministával beszélsz.
csak, gyalázkodok. ha vivi lenne a kihívó akkor az nem tetszene ^_^

2016.12.06. 17:45:08

@Mók_Ica: hellobébi! ;) csak nem értem, mire jó, és miért erőltetik.

Mók_Ica 2016.12.06. 17:45:38

@Biriksz_Krokiksz!: inkább itt, mint bent proliskodok és butulok veletek :)))) bár tudjukki szerint mi is agyhalottak vagyunk.... höhöhöhöhöhö

ezneménvagyok 2016.12.06. 17:45:58

@Mók_Ica: "ancsa beszéde alá miért tesznek ilyen hangos zenét??????"
Szerintem kíméletből... :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 17:46:25

@szörnycsi: várjávárjá újrabootol az agyam, de a biosnál leragadt. gombelemet kell cserélni, mert elfelejtette a dátumot.
úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): segíts már ki lécci :)

Mók_Ica 2016.12.06. 17:46:57

@szörnycsi: írjuk vissza neki: persze hogy igaz, nem láttad a Junior című filmet??? höhöhöhöhöhö

hereverő heverő 2016.12.06. 17:47:53

Na megint itt. Meneküljetek !

2016.12.06. 17:48:33

@szörnycsi: öööö..megvan, tomboy!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 17:49:08

@hereverő heverő: helyesen: fussatok bolondok! :)
rég láttalak kollega!

ezneménvagyok 2016.12.06. 17:49:09

@szörnycsi: Attól függ. Ha szülésnél a baba a mellkasán át jön ki szivarral-cilinderrel, és a "Hello my Baby"-t énekli, én gyanakodnék... :-D

Mók_Ica 2016.12.06. 17:49:13

@Biriksz_Krokiksz!: mer' bénák..... kivéve vvAttila (az Igazi Atti:))) )

@ezneménvagyok: az lehet, de így k idegesítő....nem tudom a megfelelő hangerőt beállítani....

asszem kicsit lelépek, vásárolni kell... viszont a vízóráim le vannak cserélve :)))))

2016.12.06. 17:50:31

@Mók_Ica: igen, ez utobbira celoztam ;)
ahhh #mindmeghalunk, es #johulyen! :))))

Mók_Ica 2016.12.06. 17:51:30

@Biriksz_Krokiksz!: de legalább addig élvezzük az ittlétet :)))))

2016.12.06. 17:52:18

@Mók_Ica: ritka nagy genyo volt :)

csincsilla72 2016.12.06. 17:52:43

@Cérnahuszár: Finom eltartott kisujjú árisztokrata hölgy vagyok. Na jó, panelben, mert ma már az árisztrokraták is laknak panelben. De a prolit kikérem magamnak:-) De értem a célzást.
@Cseszlovák Gyurmafilm: Jóvanna:-)
@szörnycsi: És hol hordja ki? A prosztatájában? Csak mert az nem növeszt neki köldökzsinórt:-)

Mók_Ica 2016.12.06. 17:53:03

@Biriksz_Krokiksz!: az :))) később jövök, pusszancs :)))

hereverő heverő 2016.12.06. 17:53:19

@Cseszlovák Gyurmafilm: jaja, sajnos vagy nem, de most munkaügyileg rámszakadt a mennybolt. Ezen a héten szabit vettem ki, decegyrészt így is megtalálnak rosszak (mert a kör közepén állok), mástészt karácsonyi bolondokháza szopóágon vagyok. Majd pihenek a sírban, mondogatta a nagyapám...

Cérnahuszár 2016.12.06. 17:55:01

@Biriksz_Krokiksz!: na ha az utóbbi akkor az zsóti sara
kígyót melengettél a kebleden
gondold meg vivit jól :)

Cérnahuszár 2016.12.06. 17:55:48

@csincsilla72: érted? én nem
sztem zsóti csak simán megsértődött, nem célozgatni akart

2016.12.06. 17:56:40

@Cérnahuszár: rolam lepereg :)))

Es

hajraaaaa vyvyvyyyy csakazertis
XD

Mók_Ica 2016.12.06. 17:56:57

kezelni akarja a csatorna az elvonási tüneteinket:
Vasárnap véget ér a ValóVilág8. A hivatásos fanyalgók lehet meg fognak döbbenni kicsit másnap. Egyrészt ugyanis úgy tűnik, hogy a csatorna már tervezi a folytatást, másrészt a finálét követő napon folytatódni fog show. Nem is akármilyen módon. A rákövetkező nyolc héten, heti egy alkalommal, hétfőként sorra megismétlik az eddigi évadok legjobb jeleneteit. Azonfelül, hogy a rajongóknak így könnyebb lesz elviselni a hirtelen megvonást, nem kizárt, hogy az is a cél, hogy fenntartsák az érdeklődést a hamarosan kezdődő következő szériáig.

vipzone.reblog.hu/meg-fognak-dobbenni-paran-folytatodik-a-valovilag/

hereverő heverő 2016.12.06. 17:57:19

@Cérnahuszár: az a sértődés téged meglepne ? Ismervén a mártíromságát ?

2016.12.06. 17:58:39

@Cérnahuszár: de most viccin kivul, ha ez szerinte proli, akkor olvasgasson feszbuk komikat ;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 17:58:42

távozom némileg #vacsoráztatási #fürdetési. de visszetérek.
szevasztok!

hereverő heverő 2016.12.06. 17:59:38

@Mók_Ica: ez milyen fasság... a rajongók betéve tudják az évadokat, ismétlésekkel fenntartani az érdeklődést pedig rgyenesen remek ötlet...

2016.12.06. 18:00:08

@Mók_Ica: jovok kommentelni :))))) meg szurkolni!!!!! baukoevi lesz a favoritom!

Cérnahuszár 2016.12.06. 18:00:17

@hereverő heverő: á nem
nem vártam mást, akkor lepett volna meg ha jót nevet

hereverő heverő 2016.12.06. 18:00:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: szép estét kollega!
#ostorezafürdetés

2016.12.06. 18:01:52

@hereverő heverő: remelem leadjak a reszessetek betoroket is! *-*

hereverő heverő 2016.12.06. 18:02:13

@Cérnahuszár: hej tükör összetörlek ha nem én vagyok a legszebb! _köp_

Cérnahuszár 2016.12.06. 18:02:37

@Biriksz_Krokiksz!: jujuka, nekem drága simon :D

de egy fenét, nem nézem újra a régieket, akkor se ha nem láttam. Sztem ezzel mégjobban kifullasztják a témát, az embereknek totál csömöre lesz
de ebben is van szép végkifejlet

ezneménvagyok 2016.12.06. 18:03:06

@Biriksz_Krokiksz!: Ja, és majd találgatjuk, visszajön-e a párbajról... Esetleg Iza ellen, ha a szerkesztők véletlenül összevágják a filmeket :-D

hereverő heverő 2016.12.06. 18:03:07

@Biriksz_Krokiksz!: Igen, mert az se volt még :))) ottapont

,, 2016.12.06. 18:03:10

@Biriksz_Krokiksz!: napraforgó Ani stip stop
be kéne öltözni:)

hereverő heverő 2016.12.06. 18:05:00

@ezneménvagyok: egy dennis és fanni fucking best of szériát indítanak

2016.12.06. 18:05:12

@szörnycsi: az mekkora trollkodas lenne mar, (nagyon tetszik), en mmkk bauko leszek!

Cérnahuszár 2016.12.06. 18:05:52

valaki mondja meg hova tettem a kedvenc hajcsatomat, egy napja keresem már :((

ezneménvagyok 2016.12.06. 18:05:57

@Cérnahuszár: Na arra azért kíváncsi vagyok, hogy őt be merik-e tenni...

2016.12.06. 18:06:23

@ezneménvagyok: igenigen, esku jobban izgulok, mint ennek az evadnak a kimenetelen!

,, 2016.12.06. 18:07:23

és továbbra is szeretném kérni a tisztelt szerkesztőket, hogy a best of vv olyan legyen mint a drunk history, h hívják meg a vellalakókat és (baszassák be őket) és ők narrálják a jeleneteket.... légyszi kedves szerkik

ezneménvagyok 2016.12.06. 18:08:16

@Cérnahuszár: Ilyesmit először mindig fejen keresünk. Legelőször a sajáton. Szívesen! :-D

,, 2016.12.06. 18:08:43

@ezneménvagyok: muhaha, tényleg, vágják újra:))

,, 2016.12.06. 18:09:23

@Cérnahuszár: ki vitte el a sajtreszelőt, izé hajcsatot?

ezneménvagyok 2016.12.06. 18:09:35

@Biriksz_Krokiksz!: Naná, hisz ezt már tudjuk előre, amazok meg hátha mégse úgy vótak... :-DDD

2016.12.06. 18:12:28

@ezneménvagyok: amazokbol se lattam minden reszt. klasszik pelda, h az alekoszost miatta nem neztem egy ido utan, rem irritalt, es ez igy maradt a mai napig.

ezneménvagyok 2016.12.06. 18:12:31

Én már előre csalódott vagyok, hogy ebből a sok remek ötletből MÁR MEGIN nem fognak megvalósítani SEMMIT...

ezneménvagyok 2016.12.06. 18:13:28

@Biriksz_Krokiksz!: Az nekem is kompletten kimaradt valamiért, pedig akkor még tévém is volt...

hereverő heverő 2016.12.06. 18:14:06

@Cérnahuszár: @szörnycsi: Az a szódás volt, és mondogatja a lovainak: hajcsatok hajcsatok !

2016.12.06. 18:14:37

@szörnycsi: az lehet h le van vedve (tipp), pedig kivalo otlet.

,, 2016.12.06. 18:15:59

@Biriksz_Krokiksz!: mondjuk őket nem is kellene leitatni, mert alapból tudatzavaros állapotban vannak:)

ezneménvagyok 2016.12.06. 18:17:40

@Cérnahuszár: Most koncentrálj a hajcsatra, ha az meglesz, meglesz a fejed is :-DDD

2016.12.06. 18:17:42

@szörnycsi: baukot viszont meg kell krokodoloznom kicsit, mert ugy emlexem, o volt mar vkinek az avija (asszem natalie, de ha rosszul remlik, es nem o volt, akkor bocsika tole)

alsophila grahami 2016.12.06. 18:18:54

@Mók_Ica: je, je, jeeeeeeeeeeej, micsoda hír!!!!!!! :)) tök jó lesz, és amit a leginhlkább díjazok: nem csak széria közben ragálnak az itt okvasott véleményeke, javaslatokra, hanem amúgy is, figyelembe veszik az igényeinket, juhújj, ez ritka kincs ám manapság (jó, nem hozom be ide az aktuálpolitikát, de értitek, legalább a szórakoztatásunk tekintetében nem vagyunk kutyába se nézve;)) én örülök a best of adásoknak is, de a folytatásnak különösen, csak könyörgöm: CASTIIIIING!!! vegyük már komolyabban!

,, 2016.12.06. 18:19:01

@Biriksz_Krokiksz!: igen, Natinak:) (bárcsak előjönne majd, nagyon hiánycikk)

Cérnahuszár 2016.12.06. 18:19:47

@ezneménvagyok: és úgy lett, úgy lett. tegnap hajat mostam és a fürdőben maradt.
ha ez érdekel valakit XD

ezneménvagyok 2016.12.06. 18:20:07

Na még egy ötlet, aztán leállok, mert túlmelegedtek a processzorok ennyi kreatívkodástól. Adják be az előző szériák szereplőinek, hogy elvesztek az anyagok, és egyes kulcsjeleneteket újra le kell forgatni az ismétléshez. Foltossonka, ilyenek. Szívesen. A következő már drágább lesz :-D

hereverő heverő 2016.12.06. 18:20:09

@szörnycsi: mondjuk az lehetne, hogy nem a saját szériájukat kommentelnék. Iza köpködését mondjuk Alekosz narrálná, azokat a pillanatokat amiben nem keféltek Fanniék mondjuk Simon értőn tolmácsolná, Szandika paplan alatti kalandjait pedig Gyúrós Józsi nemértené.

2016.12.06. 18:20:37

@Cérnahuszár: parna alatt nezted? (tapasztalat) vagy mosogepben (ez is)

ezneménvagyok 2016.12.06. 18:21:24

@Cérnahuszár: Na, meglett a mai jócselekedetem, és még csak esszét se kellett írnom hozzá... :-)

Cérnahuszár 2016.12.06. 18:21:43

a mai is olyan förtelmes unalmas lesz mint a tegnapi? ugyanazt a semmit adták újra :(
mert akkor inkább alszom

,, 2016.12.06. 18:25:11

@ezneménvagyok: @hereverő heverő: ezek is jók:) csak egy pici pluszt kéne hozzátenniük, és nem csak egy-az egyben levetíteni a felvételeket, és maga lenne a vv heaven ez a műsor

2016.12.06. 18:28:03

de mikor lesz a kihivas??

hereverő heverő 2016.12.06. 18:30:53

Mennem kell. Szép estét bloglakók, jók legyetek!

alsophila grahami 2016.12.06. 18:40:21

@szörnycsi: igenigenigeeeeeen, ehhez csatlakozom én is, léxxi szerkik, léccilécci, kommentáljanak az exvilláasok és legyen pia, vagy ha nem, úgy is jó, de mindenképpen legyen valami reunion-féle! :))

alsophila grahami 2016.12.06. 18:43:37

@Biriksz_Krokiksz!: Áncsa tegnap mondta, hogy pénteken... ;)

alsophila grahami 2016.12.06. 18:45:09

@szörnycsi: és bebaszcsizva váltanának normálisba, az szééép lenne... ;))

Cérnahuszár 2016.12.06. 18:46:03

@alsophila.grahami: nem, akkor apárbaj lesz
a kiválasztás tegnap vót, holnap az ellenfél molesztálása történik
szal holnap ráérünk jönni

csincsilla72 2016.12.06. 18:46:53

@Cérnahuszár: Bunkók vagyunk, na. Ezt mondta.:-)

MacákékIcukája 2016.12.06. 18:48:59

Haho ismet! Attila kirakott egy szavazast (David vagy Soma nyerje-e a vv8-at) es meg is irta a velemenyet. Kopizom:

"Nekem az a személyes véleményem, hogy a műsor főszerkesztője, Kónya Gergely, azt csinálta hogy többet mutogatta, Somát a vv 3 hónapja alatt, még akkor is amikor Somának semmilyen tevékenysége nem volt, ezzel a folyamatos szerepeltetéssel, pszihólogiailag kialakulhat az a téves érzés sokakban, hogy Soma egy főszereplő, pedig igazából egy kisstílű, szürke hülyegyerek. aki egész idő alatt nagyjából semmit sem csinált. Néha másokkal kekeckedett. De lényegében ennyi. Szerintem Soma is egy Tuja. én egész végig csak Csicskalángosnak hívtam. Az én benyomásom az, hogy Soma létezése egyszerűen egy főszerkesztői trükk, aki ezt bekajálja az véleményem szerint hülyére van véve. Ami engem illet én ezt nem vettem be."

MacákékIcukája 2016.12.06. 18:52:46

@csincsilla72: en is, abszolut! Orulok neki h David oldalan all

MacákékIcukája 2016.12.06. 18:54:11

@PeniValdes: szerencsere Knap urban nem csalodik az ember ilyen teren

ezneménvagyok 2016.12.06. 18:59:50

@MacákékIcukája: A satöbbik összességére, ja. Csak kicsit meglepődtem. Ezt vegye dicséretnek :-)

2016.12.06. 19:06:17

@alsophila.grahami: koszi, akkor valoszinuleg addig nem lesz semmi emlitesre melto neznivalo
(szomiszmajli)

((am' elobb sznobkodtam kicsit, es azt kell mondjam, h az M5 csati tele van vallalhato musorokkal...))

Cérnahuszár 2016.12.06. 19:17:46

@csincsilla72: hát igaza van, én tényleg bunkó vagyok (többiekről nem nyilatkozok)
most mikuláskor is ezt a nótát jáccottam le a gyereknek

www.youtube.com/watch?v=BX8M09NBZ3g

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 19:26:20

@Cseszlovák Gyurmafilm: gombelemekkel nem kezdek.. :)))))))

@Biriksz_Krokiksz!: :* remélem jobb a hangulatod

2016.12.06. 19:27:07

@MacákékIcukája: en birom somit, mondjuk nem nezem, ugy konnyebb.

,, 2016.12.06. 19:28:10

@alsophila.grahami: cukker ez a mikulás a végén:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 19:28:27

@hereverő heverő: a karácsonyi bolondokháza nálunk is megindult, tegnap még hazaértem fél 5-re, ma már csak 6-ra.. kíváncsian várom, vajh pénteken két műszakot nyomok-e le egyben

2016.12.06. 19:34:00

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): olyan semleges, mindenbe beleszaros, de koszi a kerdest :* az eleve lejatszott meccseken nem szurkolok, max beletrollolozom, igy e:

HAJRA VYV & SOMY!!!!!
XD

2016.12.06. 19:36:09

@Biriksz_Krokiksz!: csakazeris
(lemaradt, upsz)

alsophila grahami 2016.12.06. 19:36:44

@MacákékIcukája: nos, akár tud írni, akár nemAttila, szvsz tökigaza van, jól megfogta a lényeget málészájú csicskalángos (nagyon találó!) villalétének tekintetében, ékágézom én is ;)) és... szerintem telóról posztolt, azért a gáz helyesírás, kétlem vhogy, hogy ennyire szerényen nyomná a 'szépen jól magyarult' Attilánk ;))

2016.12.06. 19:40:01

feher (nemigazi) karifát akarok. azt még nemtom, h csakpiros v csakkék díszeket dobálok-e rá.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 19:40:10

@Biriksz_Krokiksz!: somy? az olyan buzis leírva :D kaptam a mikulástól smartiesos milkát, majd vacsora után tesztelem a hangulatjavító hatását, és mmkk beszámolok :)

2016.12.06. 19:44:48

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): oks majd meselj ;)
(én jóban vagyok az ellipszis ypszylonokkal. meg az ykszekkel ys)

csincsilla72 2016.12.06. 19:47:01

@Biriksz_Krokiksz!: Én holnap megyek megvenni:-) De igazit! Nekem fenyőillat kell, potyogó tűlevelek:-), kézzel festett üvegdíszek, csodaszép szaloncukrok, csillagszóró, sejtelmes fények:-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 19:47:05

@Biriksz_Krokiksz!: ha szabad szavazni: csak kék! a kék meg a fehér olyan jól néz ki együtt :)))

2016.12.06. 19:49:43

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ugye?! afele hajlok en is.

@csincsilla72: sajnalom a fákat, de most viccen kívül.

csincsilla72 2016.12.06. 19:53:15

@Biriksz_Krokiksz!: A fákat erre nevelik. Utána leszecskázzák, megy komposztba. Más egy erdő, komplett ökoszisztémával és más egy ültetvény. Ezzel az erővel sajnálhatnám a répasorokat is, hiszen azt is kiszedjük.:-) Amíg él, oxigént ad, széndioxidot köt meg. Nincs felesleges pillanata.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 19:55:53

@Biriksz_Krokiksz!: meg amúgy is.. a piros az olyan hagyományos, én meg nem vagyok jóban a hagyományos dolgokkal

Cérnahuszár 2016.12.06. 19:57:50

@csincsilla72: a fákat nem eszem meg, addig vannak a hasznomra amig élnek :(
ha berakom a nappaliba az csak szórakozás, így inkább műfenyő

2016.12.06. 20:00:24

@csincsilla72: persze, csak olyan szomi utana kidobva latni csorikaimat, amig el nem viszik ujrahasznositani. (am' hust is eszem, tipikus hippokrita vok, ne is foglalkozz velem) ;))

csincsilla72 2016.12.06. 20:01:37

@Biriksz_Krokiksz!: @Cérnahuszár: Értelek benneteket:-) De én egy csokor virágnak is örülök, pedig az sem hasznosabb. A fatermelőknek bevételforrás, nekem öröm. Nem vagyunk egyformák.

csincsilla72 2016.12.06. 20:05:10

@Cérnahuszár: bevallom, a műfenyőkkel azóta van bajom, amióta láttam, hogyan készülnek. Elképesztően környezetszennyező módon, a technológia nagyon veszélyes a munkásokra is. Azt inkább nem támogatom a vásárlásommal.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 20:05:50

nekünk földlabdás fenyőfánk szokott lenni, ami karácsony után megy rokonyék ültetvényébe (törpefenyőik vannak, amik nem törpefenyők, van tisztességes nevük, de nem bírom megjegyezni, max 190 centisre nőnek meg)

Cérnahuszár 2016.12.06. 20:09:01

@csincsilla72: én a virágban is a cserepest csípem....bár fáraszt hogy folyton oda kell figyelni rájuk, hajlamos vagyok elfelejteni
tényleg nem vagyunk egyformák, én pazarlásnak tartom ezt az élőfenyőzést, bár tényleg jó a szaga.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.06. 20:10:00

@Mók_Ica: Györgyusz, Molnár Anikó, Pandora jeleneteit újranézném.

@Biriksz_Krokiksz!: Ő sem volt egy kimondottan szürke karakter!

Cérnahuszár 2016.12.06. 20:12:32

@csincsilla72: igen, a műfenyő környezetszennyező, főleg ha minden évben veszel az előzőt meg kidobod akkor nagyon
de az autók a földön többet károsítanak mint a műfenyők.
de ez már sok fórumon, lerágott csont :(

a tökéletes megoldás a hagyományokhoz való visszatérés lenne, amikor pár ágat vittek csak be a szobákba és azt díszítették fel.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 20:15:00

ha valakinek van egyszerű, mindenféle életveszély nélkül elkészíthető karácsonyi ajtódísz ötlete, ne habozzon megosztani velem! dr. google csicsásakat ad ki, azok nem tetszenek :(

2016.12.06. 20:15:51

@Peter_Cs: az eva? most sem az, a vv-jeben rettenet irritalt, meg az utoelete is, aztan ahogy jottek az ujabb es ujabb evadok, atertekeltem, h legalabb _vmilyen volt_, hatarozottan mekkedveltem.

csincsilla72 2016.12.06. 20:15:54

@Cérnahuszár: Félreértesz:-)
Nem azért tartom veszélyesnek a műfenyőt, mert növeli a hulladékhalmot, hanem mert irgalmatlanul környezetpusztító az a módszer, ahogyan előállítják őket. Lehetne normálisabban, zárt technológiával, de arra költeni kellene, azt meg ugye nem. Ez a bajom vele.
De mindenki azt rak a nappalijába, amit akar. Nem is akarok vitázni róla, úgyhogy be is fejeztem:-)

csincsilla72 2016.12.06. 20:18:25

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Nálunk nagyon egyszerű: anyámék egyik tujájáról lenyisszantok egy ágat, rá egy masni és egy toboz, ajtóra kilógat.:-)

2016.12.06. 20:18:36

@Peter_Cs: jajdekoszi! de majd szavazzal is ám!
XD

ezneménvagyok 2016.12.06. 20:18:57

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Én idén a hozzám elsőként becsöngető betlehemezőt erősítem fel az ajtóra, szerintem annál szebb nincs is. :-D
(Neeeeeeeemis :-) )

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 20:20:18

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): egyszer volt foldlabdas fenyőnk, többet se. meg nem volt kocsink, hárman hoztuk el kézben. annyukom én és a sérv. vágta a kezünk az edényzet, hideg volt mint a fene. itthon felszívtam magam és akupunktúra közben(gyk fossá szurkálta a fülem) vállamon felvittem a harmadikra. fenyőillat, angyalszárnysuhogás. de azért ez is leszórt magáról egy billencs tűlevelet. akkor pár évig hahyományos fa volt, most meg pár éve mű, de olyan komolyabb tűleveles. mi azonban földszín-buzik vagyunk. bordó, óarany. ezüsttel áttört aranyszín, szalmadíszek. feketebordó, barnásbronzos. és egyszínű melegsárga ledsor.

alsophila grahami 2016.12.06. 20:22:47

@Cérnahuszár: jaigen, köszcsi, összekavarodtam már, a párbi lesz pénteken, a kihívás meg szerdán, ugye? :)

MacákékIcukája 2016.12.06. 20:22:55

@alsophila.grahami: ezentul en is csicskalangosnak fogom becezni

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 20:24:08

@csincsilla72: pont a legegyszerűbb nem jut eszembe.. :) ajándékba lesz, megfontolom

@ezneménvagyok: akkor megyek hozzád betlehemezni, kíváncsi lennék, engem kiraknál-e ;) :DDD

@Cseszlovák Gyurmafilm: nekünk sosem volt gond a földlabdással, biztos szeretnek minket :)))))) ma díszítettük fel a munkahelyi karácsonyfát, az is kb. ilyen lett, csodaszép.. de a mi lakásunkba nem passzol

Cérnahuszár 2016.12.06. 20:25:25

@csincsilla72: minden amit megveszel a boltban, műanyagba van csomagolva, a tej, a húsárú, a tisztítószerek, babapelusok, stb hetente mennyi műanyagot használsz fel, miközben a műfenyő egyszer van egy évben de akár használod 10 évig is? Nagyságrendekkel többet.
Sztem ez aránytalan, kivágok egy rakás fát ami nem termel több oxigént, hogy ne támogassam a környzetszennyezést, közben meg a napi hulladékkal a sokszorosát teszem
nekem ez értelmetlen

ezneménvagyok 2016.12.06. 20:25:40

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ja, a földlabdás fenyő olyan, mint a nyuszi húsvétra. Valahogy nemigen él meg a lakásban, a mínuszból behurcolva a plusz húszba, hajszálgyökerek nélkül. Ha rögtön az ünnepek után nem menekíted ki a szabadba (kisgyerek mellett meg ugye még májusban is bajos lebontani a karácsonyfát), akkor annak annyi.

ezneménvagyok 2016.12.06. 20:27:15

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Neeeeem, te az én privát elemes szobai betlehemezőm lennél... :-DDD

2016.12.06. 20:29:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: diszitesben mmkk egyszin párti vok. tavaly csak ezustszin vót.

alsophila grahami 2016.12.06. 20:29:40

@MacákékIcukája: akkor pacsiiii, ugyehogy passzol a személyiségéhez? Attila jól beletrafált.. ;))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 20:29:47

@ezneménvagyok: megtisztelsz (hülepék! ja, ezt már mondtam. mindegy :))

ezneménvagyok 2016.12.06. 20:31:21

@Cérnahuszár: Annyiban igaza van, hogy ha nem vennék meg őket karácsonykor, egy gramm oxigént nem termelnének, mert azon a földön kukorica meg káposzta nőne, nem fenyő. Ezzel együtt a fenyőt én is az erdőben szeretem, és a fenyőillat is ott az igazi. (Éééééééés nem kell porszívózni a fenyőtűt, csak szétrugdossa az ember az ösvényen, oszt levan :-D )

MacákékIcukája 2016.12.06. 20:31:22

@alsophila.grahami: tokeletesen :DDD Attila mmkk beletrafal

csincsilla72 2016.12.06. 20:32:40

@Cérnahuszár: Nem a műanyag a baj, hanem az, hogy az előállítása mibe fáj a környezetnek és a munkásoknak. És itt irdatlan különbségek vannak. Vegyiparban dolgozom, higgy nekem:-P Kínában több sokezer ember halála köthető évente az ipari termelés során keletkező szennyezéshez.
A vágott fenyő munkát ad sok magyar családnak. A hulladék nem szennyezi a környezetet. Legalább EZ nem szennyezi.
Nekem ez így értelmes.:-) De ez az én logikám.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 20:35:27

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): én vagyokbaz eNbered. csinálsz intersparos vagy lidlös újságból egy elemeskard vastagságú koszorút. hosszú csíkokat vágsz egy tetszetős karácsonyi csomagolópapírból. az én fejemben valami vintage témájú tortfehér, szépiás szinvilágú cucc van. na azzal szorosan korbetekered a koszorút, mintegy bevonva azt. két soron. celluxxal rogzited. makd vastagabb natúr spárgát fogsz és a koszorú nagyságától függően legyen a koszorú átmérője egy kis pizzáé, szóval 8-10cmes zakaszokat igen sűrűn betekersz a spárgával így lesz rajta csupa natúr spárgás rész, meg csupasz is ahol a csomagolóanyg látszik. ezek után kell gyufás skatulya, borosdugók, facsipeszek pl régi kottalapok. néhány skatulyát becsomagolsz kottába, mintha ajándék lenne, es at isnkotod spargaval. hagyj a madzagból annyival hosszabbat, hogy rá tudd rögzíteni a koszorúdra. a borosdugókat es a csipeszeket szintén spárgával rögzíted. egye fene tobozt is rakhatsz rá. semmivel nem fújod le! kesz vagy kirakod orulsz.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 20:40:34

@Cseszlovák Gyurmafilm: aztakutyafáját, tényleg te van az én eNberem :)))))) koszorú alapom az van, hungarocell is meg vessző is. köszönöm, lementelek :)

2016.12.06. 20:45:18

@Cseszlovák Gyurmafilm: (csicska)langosrol jut eszembe, hogy is szol a multkor megosztott kenyerlangosod receptje? (jonnek vendegek, viritanek)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 20:46:32

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): jór velkám. esetleg lovok holnap fotot es kuldok kepet:tavaly hasonlot csinaltam az idoseimnek.

Cérnahuszár 2016.12.06. 20:47:27

@csincsilla72: én is az előállításra gondoltam
de mindegy is, mert csak okoskodok, épp egy műanyagfeldolgozó vállalathoz készülök menni dolgozni XD
szurkoljatok hogy sikerüljön az interjúm
akkor legalább itt kevesebb levegőt rontok

,, 2016.12.06. 20:47:44

Nagyon rosszul érzem magam:(

2016.12.06. 20:50:03

@Cérnahuszár: @csincsilla72: tiszta vv, elo- kontra mufenyo. vyvysoma vs david.

XD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 20:50:39

@Cseszlovák Gyurmafilm: imádnám, ha lefotóznád :)))))
(ha addig le nem szédülök az ágyról, hogy b@szná meg)

2016.12.06. 20:50:45

@szörnycsi: ez meg a betegseg? :/

Cimili 2016.12.06. 20:51:14

Sziasztok! :)
@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!):https://hu.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=christmas%20door%20decorations&etslf=1481053831672&eq=Christmas%20door%20decoration&term_meta[]=christmas%7Cautocomplete%7C&term_meta[]=door%7Cautocomplete%7C&term_meta[]=decorations%7Cautocomplete%7C

Mók_Ica 2016.12.06. 20:52:17

@hereverő heverő: ötletesek a szerkik, na.... ne fanyalogj mán :))))

Cérnahuszár 2016.12.06. 20:52:29

@Biriksz_Krokiksz!: nem egészen, mert mi az elméleteket ütköztetjük és nem egymás személyiségét

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 20:52:57

@Biriksz_Krokiksz!: medence meg az iszap hiányzik még mindig innen :)))))

alsophila grahami 2016.12.06. 20:54:26

@Cérnahuszár: nagyon-nagyon ekg, anélkül, hogy vsincsit bántani akarnám, értem a szempontjait, de műfenyőt nem évente vesz az ember, ezek a manapság kapható fenyvek már angyonbjó, vagy akár prémium minőségűek, soksok évig gyönyörűek maradnak, akkor miért cserélném le? én pont idén akartam újat venni, mire némi utána járás során kiderült, hogy simán mosható, kipróbáltam, és olyan vakító hófehér lett, mint új korában - aminek azért is örülök, mert a szívemhez nőtt az elmúlt évek során, sajnáltam volna megválni tőle....
az igazi fákat látva meg nekem egyszerűen a szívem szakad meg, ahogy kivágják őket, hogy egy-két hetes lassú agóniát követően a kukák mellé vagy a járdák szélére kidobva végezzék, néha még rajtahagyott szaloncukros papírokkal az összeszikkadt, tűleveleuket vesztett ágaikon... rém elszomorító lárvány, és nem bírom kiverni a fejemből az asszociációt egy kórház elfekvő részlegére, én ezért sem támogatom a kivágott fenyveket a lakásokban - pedig jól tudom, hogy ezeket a fákat célzottan e célra telepítik, de basszus, NE erre telepítsünk már fákat, amikor amúgyis egyre szennyezettebb a levegőnk.... na meg, fehér fenyő amúgy sem terem a természet lágy ölén, szal... nekem nem dilemma percig sem, hogy lemondjak-e a finom fenyőillatról a lakásban, vannak fantasztikus karácsonyi fűszeres illóolajaim, amik issteni finomak, és ugyanolyan nosztalgikus ünnepi hangulatot képesek kelteni... :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 20:55:13

@ezneménvagyok: a milkáig még el se jutottam. vízért kimerészkedek mindjárt, ha az sikerült, akkor jöhet a nagy milkateszt :))))))

@Cimili: tényleg, a pinterest. köszönöm :)

2016.12.06. 20:55:26

@Cérnahuszár: persze, de ugyanugy nem tudja a ket(harom) fel maradektalanul meggyozni a masikat az igazarol.

csincsilla72 2016.12.06. 20:55:29

@szörnycsi: Mi a baj??
@Cérnahuszár: Ne is mondd, sok éve foglalkozom biztonságtechnikai kérdésekkel, többet tudok róluk, mint szeretnék. De a vegyiparban ezeket véresen komolyan veszik, rengeteg hülye szabályt be kell tartanunk, pedig én kutató vagyok, nem üzemben dolgozom. Láttam oktatófilmeket ipari balesetekről és az EU-ban abszolúte tiltott, de azon kívül létező technológiákról.
No de sebaj, ha te is ilyen helyre mész dolgozni, majd megtudod.:-)
@Biriksz_Krokiksz!: Kikérem magamnak! A mi vitánk értelmesebb:-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 20:56:11

@ezneménvagyok: há' mitgondolsz te, vv9 helyett hv1? :DDDDDD

Rémület 2016.12.06. 20:56:37

@Cseszlovák Gyurmafilm: hehe.a mi fánk ugyanilyen díszítésű. De teljesen. Csak a fenyő nem mű.

csincsilla72 2016.12.06. 20:57:42

@Biriksz_Krokiksz!: Nem is akarjuk. Csak ütköztetjük őket.:-) Ahelyett, hogy csinálnám a holnapi ebédet....

2016.12.06. 20:59:42

@csincsilla72: ...es en elvezem is, es meg csak vitanak sem neveznem, abszolut elfogadhatok az erveid mint szakerto. dumcsizunk pro es kontra. :)

Cérnahuszár 2016.12.06. 21:02:18

@csincsilla72: csak már ott lennék... el akarom adni magam az ördögnek
végre lenne melóm :) agusztus óta csak nézek ki a fejemből, ennyit az elvekről

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 21:02:59

@Biriksz_Krokiksz!: 3bogre liszt BL80 jelzesu. az kenyerliszt. pl nagyititka. 2teaskanal só. egy kis mokkaskanal poreleszto. orolt komenymag 1teaskanal. szarazanyagokat elkevered egy kelesztotalban. ket lottyintes oliva vagy szolomagolaj. annyi langyosviz higy liszt ne maradjon szarazon ez kb masfel bogre. ugynaz a bogre, mint amivel a lisztet merted.egy eros villaval simara kevered. kb 2 percig. jo suru kell hogy legyen a cucc, nehez lesz keverni jo ragacsos suru teszta. letakaron es hagyod kelni 12 orat. ezert kell csak kicsi eleszto. masnap falapattal athajtogatod, lisztezed es ketteveszed sutopapiros tepsikre helyezed, es jó olajos kezzel szétnyujtogatod, huzod mint a retest. higy betakarja a tepsiket. 180-200fokon 18-20percig elosutod ha kicsit kezd a teteje szintnkapni kiveszed. legkeveres nincs. minjart jon a feltet.

alsophila grahami 2016.12.06. 21:04:21

@Biriksz_Krokiksz!: én is nekem a fehér a mániám egy ideje, képteken vagyok leszakadni róla... minden tiszta fehér - a fa, a ledes fényfüzér, a szalagok, a csengettyű- gyöngysorok, a díszek meg csupa kristály, kicsike ezüsttel bolondítva, és ennyi - volt már arannyal is kombinálva, de az ezüst nekem bejövősebb, olyan szikrázó jégvilágos így az egész, csodájára is járnak mindig az ismik és a csalitagok ;) persze a díszítést szoktam cserélgetni, csak a színvilághoz ragaszkodom, imádom és kész ;))

2016.12.06. 21:04:35

@alsophila.grahami: es bar nem vyvre szavazol, karifa temaban pluszollak. kulcsmondat : NE emiatt telepitsunk mar fakat.

Rémület 2016.12.06. 21:05:24

Amúgy ha rajtam múlna, nem vinnék be fát. Jobban utálom a kókadozàsát, mint a kezdeti szépségét. Szilveszter után már nagyon unom, hogy kerülgetni kell a növènyeket a házban, amiket kitúr a karácsonyfa.

kamilla123 2016.12.06. 21:05:24

@Bruti: köszönjük Bruti a sok szuper posztot :)

ezneménvagyok 2016.12.06. 21:07:56

A megbékélés jegyében énekeljük el közösen, hogy "O Plastikbaum, o Plastikbaum, wie treu sind deine Blätter! :-D

Mók_Ica 2016.12.06. 21:10:02

@Cimili: szia cicus, hogy vagy? ( a link túl hosszú... kilóg :( )

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 21:11:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: nagydobozos tejfol pl a 12%os lidölös bele par evokanal olaj. tovabbra is oliva vag szolomag. kis so, bors. sok kakukkfu, rozmaring bazsalikom. egy ilyen doboz kevs anket tepsire masfel tuti elfogy ha nem sajnalod a gazdajatol. friss fustolt kolbasz, bacon lilahagyma paprika hegyeseros meg sima is paradicsom nagyvonalúan megpakolod. megijeszted egy 30deka reszelt sajtal lehet fustolt is. vissza a sutobe 200 fokra mig a sajt szint nem kap. nezz ala lapatta ha tul fako az alja akkor meg ajd neki kis idot csak vedd lejjeb a sutot. ennyi. de vigyazz ha megkstoljak a vendegek le akarnak majd veled fekudni. figyelmeztesd oket.:)

2016.12.06. 21:13:13

@ezneménvagyok: azt tudod, h az ennekel te vagy az elso betlehemes (majdnem battlestar galaktikat irtam), te leszel mmkkolvaso ajtodisze!
XD

csincsilla72 2016.12.06. 21:13:17

@Biriksz_Krokiksz!: Az a baj, hogy csak az oxigénért nem fognak fásítani. Ezek művelésbe vont területek, akkor nő majd rajta valami más.
@alsophila.grahami: Ez érzelmi kérdés, ne feledjük. A magam részéről sokkal jobban sajnálom a gyerekmunkást, aki 15 évesen krónikus tüdőbeteg na belélegzett portól, mint a kidobott fát. Az a gond, hogy amíg a nyugat megveszi az ily módon legyártott termékeket is, addig nem lesz változás. És a nyugat megveszi, mert a zemberek nem tudják, hogyan készülnek ezek a termékek (és mit párállnak ki magukból szerető családi körben is:-P). Nem azt mondom, hogy ne készüljenek műfenyők, hanem azt, hogy ne ÍGY. De amíg van rájuk kereslet, addig a kínai egy fillért nem fog költeni a jobb munkakörülményekre vagy a zártabb technológiára.
El van cseszve ez a világ, de mit lehessen tenni?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 21:13:42

@Biriksz_Krokiksz!: szabvanyos ami a sutoben van. kb 45cm? nemtom

Cimili 2016.12.06. 21:15:28

@Mók_Ica: carul, de büszkén. Most legalább nem köhögök, de tiszta takony vók, éccaka alig aludtam, mert nem kaptam levegőt. Most meg úgy ég a szám, mintha egész nap smaciztam volna egy borostás pasival. :)))))))))))

csincsilla72 2016.12.06. 21:15:30

@Rémület: Az enyém vízben áll és szilveszter után már le is bontjuk.

csincsilla72 2016.12.06. 21:16:15

@Cimili: És a nyelved is zöld. Ide látom:-)

2016.12.06. 21:16:30

@Cseszlovák Gyurmafilm: szemmertek meno, recept koszi! izeeee....lefekves csak parommal ;)

ezneménvagyok 2016.12.06. 21:16:47

@Biriksz_Krokiksz!: Nemnem, az nemúgyvan, össze tetszett keverni a dolgokat.

alsophila grahami 2016.12.06. 21:16:48

@Biriksz_Krokiksz!: köszcsi :) a dettóra meg csak annyit tudok, hogy "neeeeeeeee! nem hiszem el" ;)))) hogy egy krokodilussal ennyire egyező lehet az ízlésünk - kivéve vévé játékosok ;) és téged is szoktak kapacitálni, hogy egyszer próbáld már ki a pirosat a fehérhez, vagy a kéket? (és te is a fejed fogod olyankor, hogy bakker, hogyhogy nem értik..?;))

Mók_Ica 2016.12.06. 21:18:44

@Cimili: lehet, hogy volt egy titkos látogatód álmodban??? :)))) (a szádat ne kend semmkiéppen labelloval, mert csak jobban kiszárad, vmi jó felszívódó krémet vagy mézet tegyél rá)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 21:19:04

@ezneménvagyok: water willy nem az én ízlésemnek való :D

Cimili 2016.12.06. 21:19:09

Nekünk is műfánk van, mert amikor picik voltak a gyerekek, szedték fel a földről a tűleveleket és tették be a szájukba. Gondolhatjátok, h megijedtem. Kint a kertben van vagy 10 fenyőnk, azokról szoktam levágni ágakat és máris fenyő illat van a házban.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 21:20:36

@Biriksz_Krokiksz!: szivesen. (am. kbaszom ezt a telefont. borzadzto rajta a szovegbevitel. irl valamelyest pontsabban irok

Cimili 2016.12.06. 21:21:35

@Mók_Ica: 7000 km-ről nem tud csak úgy hazaugrani a titkos. :)
Pont bekentem labellóval, de letörlöm. Calendula krém jó szted?

Mók_Ica 2016.12.06. 21:23:09

@Cimili: elég puha az állaga? valami lágy krémmel kend be.... de tényleg jó a méz... csak pár percig hagyd rajta ....

max_headroom 2016.12.06. 21:23:56

"...megkoronázzák ezt az idétlen libát, aki Niels Armstrongtól próbál idézni..."

LOL, majdnem stimmel.

1.) Niels Armstrong nem létezik.
2.) Niels Holgersson mesefigura, az idézet nem tőle származik.
3.) Neil Armstrong űrhajós, neki sincs semmi köze az idézethez.
4.) Louis Armstrong volt a What A Wonderful World szövegírója, illetve előadója.

Cimili 2016.12.06. 21:24:16

@Mók_Ica: ok, köszi! aloes kézkrémmel kentem be, érzem, h jobb.

Mók_Ica 2016.12.06. 21:24:17

@Cimili: ja, és tuti teleportált az éjjel... aztán vissza is ment.... csak a szőrös csókja nyomát hagyta ott árulkodni :))))

ezneménvagyok 2016.12.06. 21:24:48

@Cimili: ... kis Nutella, esetleg? Persze mézzel... :-D

Mók_Ica 2016.12.06. 21:25:59

@max_headroom: küldjük be vivinek, könyörgök!!!! :)))))

@Cimili: jaj de jó :)))) nemrég olvastam, hogy a labello csak ront a helyzeten.... :((

2016.12.06. 21:26:24

@ezneménvagyok: nem; max másként értelmezem ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 21:26:29

kedves gyerekek, soha ne feledkezzetek meg arról, ha egy jól hangszigetelő fejhallgató van a fejeteken, mert úgy jártok, mint mmkk néni, akinek az előadását a család apraja-nagyja meghallgathatta, minekután nem tartotta be saját intelmét, és nekiállt kornyikálni

Cérnahuszár 2016.12.06. 21:26:49

@Cimili: jaj erről eszembe jut az egyik félkegyelmű stand upos műsora, elmeséli benne hogy részegen megy a testvéréhez karácsonyozni, fel is állítja a fát, és órákig porszívóztatja a nővére a tűlevelek miatt mert ugye pici gyerekek vannak. Sikeresen veszi az akadályokat, aztán látja hogy a vacsoránál halászlevet ad a tesó a kölyköknek XD

Mók_Ica 2016.12.06. 21:27:03

@ezneménvagyok: nem vicc... tényleg jó a méz :)))) (a nutella is, csak azt nem kenjük a szánkra.... :)))) )

Cimili 2016.12.06. 21:27:06

@Mók_Ica: tutira ki van zárva, fél éccaka messzengeren csacsogtunk, láttam, h ott van messze. :)

ezneménvagyok 2016.12.06. 21:28:27

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ... remélem nem Willy vokálozott közben hozzá... :-DDD

pomac 2016.12.06. 21:28:45

@Cimili: vietnami balzsam az igazi a tigrises :D

ezneménvagyok 2016.12.06. 21:29:17

@Biriksz_Krokiksz!: Mábocsi, én szabályaim, én értelmezésem :-D

Cérnahuszár 2016.12.06. 21:29:22

@max_headroom: te ugye nem láttad az adást?
vivi ezt az idézetet mondta: kis lépés az embernek, de és itt jött a viviesítés, valami katyvasz
dávid segítette ki a nagy lépés az emberiségnek-el

2016.12.06. 21:29:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: lekoteleztel, koszi! jovok eggyel (kiveve ha azt kered h ne szavazzak vyvsomra, mert az nem er!)

Mók_Ica 2016.12.06. 21:29:37

@Cimili: akkor éjjel fáztál meg ..... vigyázz magadra jobban... hogy megyünk így moziba????

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 21:30:37

@Mók_Ica: azt. szegények még nem ocsúdtak fel a sokkból :)

@ezneménvagyok: ehem.. Willy (aki nem Willy) zárlatos lett a víztől :)))

Mók_Ica 2016.12.06. 21:30:39

@pomac: hüJJJJJJJJJJJJJJe :))) még véletlenül se!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016.12.06. 21:30:58

@Cimili: igen, meg mint a toki pompos ;)

Cimili 2016.12.06. 21:31:15

@ezneménvagyok: a legjobb, csak direkt nincs itthon nutella, mert együltőhelyemben betolnám. :)))))

Mók_Ica 2016.12.06. 21:31:31

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): kérjél tőlük pénztet, gyorsan, gyorsan..... amíg fel nem ocsúdnak :))))

2016.12.06. 21:32:32

@ezneménvagyok: vyvysítettem, így jártál!

Cimili 2016.12.06. 21:32:50

@pomac: :DDDDDDDDDD
@Biriksz_Krokiksz!: köszcsi,, akkor én is lopizom a receptet! :)
@Mók_Ica: addigra meggyógyulok. :)

Mók_Ica 2016.12.06. 21:33:02

@Biriksz_Krokiksz!: @Cseszlovák Gyurmafilm: egy kis fokhagyma sem rontana rajta :)))) bele a tejfölbe.... :))))

@Cimili: most vettem egy 1 kg-s üveggel .... spesöl mikulás edisön :)))))

max_headroom 2016.12.06. 21:34:10

@Cérnahuszár: Nem láttam, csak ezt olvastam itt. Ja, hogy a csirke mondta, hogy Niels Armstrong? Akkor bocs, mindent vissza.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 21:34:16

@Mók_Ica: annyira talán nem sokkolódtak le :DD

@ezneménvagyok: na ugye. de a zárlatos zizzegését vehetjük vokálozásnak is :DDDD

Cimili 2016.12.06. 21:34:27

@Mók_Ica: tudtam, h POMAC átvág. :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 21:35:30

na most odaosonok a milkámhoz. amennyiben nem térek vissza öt egész percen belül, hívjátok a rendőrséget, tűzoltókat, katasztrófavédelmet

ezneménvagyok 2016.12.06. 21:36:01

@Biriksz_Krokiksz!: Éreztem én, hogy ebből a Vyvyből csak bajunk lesz... :-D

2016.12.06. 21:37:51

@alsophila.grahami: nem dehogy, nálunk műxik az 'ahány ház, annyi (karifa)szokás'. ;)

pomac 2016.12.06. 21:38:14

@Cérnahuszár: soma volt az a dávid ::D ,ők kinn voltak a sufniban mikor vivi mondta

Cimili 2016.12.06. 21:39:24

na megyek infrázni, kezdésre jövök.
@csincsilla72: egyszer írtál a vitaminokról, ha jól emlékszem. a B12-t ajánlottad úgy általában?

pomac 2016.12.06. 21:39:29

@Mók_Ica: @Cimili: pedig azt mondják az mindenre jó :D

2016.12.06. 21:39:32

@Mók_Ica: nmmkk lesz, hianyoltam is!

Mók_Ica 2016.12.06. 21:39:36

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): vagy már felocsúdtak valamelyest :)))

@Cimili: viccel mindig :)))

Mók_Ica 2016.12.06. 21:41:14

@pomac: aranyérre is kiváló :))))) (ki ne próbálja senki!!!)

@Biriksz_Krokiksz!: annyira fincsi..... nyáron szabad tűzön, vaslapon készítettünk.... isteni :))))

ezneménvagyok 2016.12.06. 21:41:36

Letelt az öt perc. Nem kéne rászabídati a TEK-et arra a milkára? Aggódom...

2016.12.06. 21:41:41

@Mók_Ica: mit terveztek megnézni?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 21:41:47

@ezneménvagyok: de csak lávcsiból :)))))))

@Mók_Ica: áh, a kamasz meg sem tud szólalni még mindig :DDD

csincsilla72 2016.12.06. 21:43:58

@Cimili: D, K2, C. A B12 sem árt meg, de az előbbi hármat javasolnám, úgy allgemeine.

2016.12.06. 21:44:53

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nem kellenek, viszek vodrot es felmosorongyot :)))))) meg beduglak a hidegzuhany ala, inkabb engem nezz felocsudva, semmint dr zachert :))))

Mók_Ica 2016.12.06. 21:45:21

@Biriksz_Krokiksz!: hát én a hivatali karácsonyt szeretném..... ezt most jáCCák.... de Cimili most nem ér rá.... jönnél te is??? :)))

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): az enyém se bírja.... :)))) bezzeg ő énekelhet... én meg csodáljam :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 21:47:25

@Biriksz_Krokiksz!: zachert bírom egyébként nagyon, de igaz, téged szívesebben néznélek :))))))

@Mók_Ica: ja hát az nálunk is úgy van. kit érdekel, ha én korán kelek, ő éjfélkor még nyikog.. de ha szombat hajnal 10-kor nekiállok valamit csinálni, akkor fel van háborodva, hogy mit képzelek.. ha az én gyerekem lenne.. :)))))))))))

pomac 2016.12.06. 21:47:46

@Mók_Ica: arra piapamocsok az igazi :D

2016.12.06. 21:48:44

@Mók_Ica: nem :( 'netboltbol' nezzuk a filmeket, a mozit nem szeretem, ott nem nalam van a taviranyito :)))) (kontrollmania, kezelhetetlen-gyogyithatatlan) :)))) #mindmeghalok.
XD

ezneménvagyok 2016.12.06. 21:49:29

@Mók_Ica: Felvenni, majd gyorsítva visszajátszani vendégek előtt, soha többé nem énekel nyilvánosan... ;-)

alsophila grahami 2016.12.06. 21:50:25

@Cimili: nálunk is pontisan ez volt az indítósztori, a gyerkőcök... és aztán szépen rákaptunk - nem csak én, mindenki, főként apjukom, hogy nem kell többé fát belefarigcsálni a mindig legalább két számmal szűkebb talpszerkezetbe.. xDD

2016.12.06. 21:50:25

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ot amugy en is, de csak messzirol ;) de tenyleg joarc :)

Mók_Ica 2016.12.06. 21:50:27

@pomac: én kérek elnézést a tudatlanságomért :))))

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): dettó :))) bár én hagyom aludni hétvégén.... kell a szervezetének :))) azért csinálom a dolgomat.... hajnali 10kor zörgök a konyhában, de nem ébred fel :))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 21:50:51

@Cimili: igen ha paradicsomos alapot főzöl hozzá pizza lesz belole, ha semmit akkor lepeny kenyer. ha formaba teszed, akkor rendes, es nagyin klassz kenyér.
@Biriksz_Krokiksz!: sosem kérnék tőled olyat.:) egyszer majd te is tanitasz valamit amit meg en nem tudok

Mók_Ica 2016.12.06. 21:51:24

@ezneménvagyok: én nem vagyok genyó ;)))) (csak kicsit .... :))) )

ezneménvagyok 2016.12.06. 21:51:59

@pomac: Egészségpénztári kártyára most állítólag hatféle piócából lehet választani :-D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.06. 21:52:09

@Mók_Ica: aludjon inkább. sajnos elsikkad az alvás ahogy kiléptek az óvodából

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 21:52:20

@Biriksz_Krokiksz!: szokott hozzánk jönni előadásokat tartani, leesek a székről néha, olyanokat mond :DD

@Mók_Ica: én kinyitom az ajtót, és már megy a "miéééééééééééééért" :)

Cimili 2016.12.06. 21:52:29

@csincsilla72: Kösziiiiiiiiii, a C,D-t szedem minden nap ősztől tavaszik, és tudtam, h ajánlottál egy olyat, amilyet nem szedek. kevertem a B12-vel.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.06. 21:52:57

@alsophila.grahami: érdekes nálunk meg pont a gyerekek miatt igazi

Mók_Ica 2016.12.06. 21:53:09

@Biriksz_Krokiksz!: miss grey :)))) a kontrollmániás :))))

alsophila grahami 2016.12.06. 21:53:12

@Biriksz_Krokiksz!: basszus, és ez is..... magamra ismerek mkk ;)))))

2016.12.06. 21:54:01

@Cseszlovák Gyurmafilm: padlizsankremben, meg fetas szolosaliban egesz jo vagyok!

Cimili 2016.12.06. 21:54:49

@Mók_Ica: húúúú, az jó film lesz. holnap derül ki, h mikortól vonnak ki a forgalomból. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 21:56:12

@Mók_Ica: ELBASZTAM TISZTELETTEL. HÁ.tenyleg. ket gerezd zuzott foGhagyma.per tejföl. kihagyta. #butacseszlovák

Cimili 2016.12.06. 21:56:50

@Cseszlovák Gyurmafilm: köszi szépen, így már értem is! :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 21:57:40

hamarost itt a 10 óra, ezért elteszem magam holnapra.
jó éjt gyerekek, búcsúzik az mmkk máááááára, bújjatok ti is be a jó meleeeeeg ááááágybaaaaaa
wiedersehen
(mindig a keresztnevemet akarom beírni, osztakkó' vége lenne az inkognítómnak. figyelnem kell saját magamra)

2016.12.06. 21:57:40

@alsophila.grahami: en tudtam, h te is ilyen vagy ;)

@Cimili: szurkolunk! (erted/neked)

ezneménvagyok 2016.12.06. 21:58:58

@pomac: Nemtom, telefonálj rájuk, nekem nem olyan van. Csak tébére ne kérj, ott már csak csiga van, az is csak borítékért :-D

2016.12.06. 21:59:17

@Mók_Ica: juj nem (bar nemtom mert nem olvastam, akar meg lehetek is, de inkabb ne) :)))))))

Cimili 2016.12.06. 22:00:37

@ezneménvagyok: fújjjjjjjj, ti miről csacsogtok??????????

Schlomo Goldberg 2016.12.06. 22:00:48

Nem megy a stream, kezdek nyugtalan lenni.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 22:01:07

@Cimili: jóccakát :)

@ezneménvagyok: szép név.. aber sajnos nem nyert :DDDDD

na tényleg távozom angolosan, keresztben el

Cimili 2016.12.06. 22:01:18

na kezdődik, ígérem, ma nem ancsázok. :D

pomac 2016.12.06. 22:01:39

@ezneménvagyok: mindegy az, az a lényeg jó nyálkás legyen :DD

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:01:47

@Cimili: Az úszóvébéről. Nagyon várjuk :-)

2016.12.06. 22:02:19

@Cimili: :))))))))))) bencúrpalkó van :)))))))

Cimili 2016.12.06. 22:02:32

@ezneménvagyok: :))))))))))))))))))))))))))

2016.12.06. 22:03:03

nekem kell olyan poló, mint ami bencének van.

Cimili 2016.12.06. 22:03:10

@Biriksz_Krokiksz!: és milyen jó a mikus pólója. :)

alsophila grahami 2016.12.06. 22:03:16

@PeniValdes: és nem akarták soha fekcsipegetni és megrágicsálni a tűleveleket..? óóó.... oltárinagy mák, nálunk sokszori gondos porszipkázás ellenére is volt, hogy még nyáron is előszedegettek valami titkos helyről egyet-egyet és dugdistáj egymás szájába... kész életveszély volt, tökideg voltam miatta, emlékszem. :)

Mók_Ica 2016.12.06. 22:03:36

@Cimili: drukkolok neked :))) karácsonyra már félig jól leszel, csak vigyázz magadra :)))

@Cseszlovák Gyurmafilm: a Zigazi zamat :)))) hmmmm nyami :))))

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): írd be, hogy Ica :))) vagy hogy nyusssssziiiiiii :))))

@PeniValdes: életkori sajátosság, kell a fejlődéshez kamaszkorban... olvastam :)))

@pomac: van még axa??? :))) megvették őket.....

pomac 2016.12.06. 22:03:47

ezeket a vegyük fel videóra a "szavazz rám" hülyeségeket rühellem

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:03:52

@PeniValdes: Késő, elment. De holnap majd kapsz tőle ezért... :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.06. 22:04:08

robin hood, és soma aranytakarója,dávis szmoi,és a közös ülés szépségeit taglalja
utolsó hétfő

Bianka_M. 2016.12.06. 22:04:19

Sziasztok :) kinek mit hozott a miku?

alsophila grahami 2016.12.06. 22:04:25

kire szavcsizunk? én Mickóra mkk ;)))

Cimili 2016.12.06. 22:04:47

jé, dév beszél. ja nem, csak 1 mondatot mondott.

nicu71 2016.12.06. 22:05:05

csak én utáltam meg Somikát?

pomac 2016.12.06. 22:05:06

@Mók_Ica: akkor az volt a neve nem tudom mi most a neve :D annyit nem használom

Mók_Ica 2016.12.06. 22:05:21

@Cimili: bencus van.... szerencsére :))))

@Biriksz_Krokiksz!: nem vagy az.... csak ez jutott az eszembe a szóról :))))

pomac 2016.12.06. 22:05:44

@nicu71: nem ,én is megnyugtatlak :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 22:05:46

@PeniValdes: ketsegtelen, alkatilag hasonlitok ra (csak magasabb es szelesebb vagyok nala, es a melleim kisebbek) ;)

@ezneménvagyok: dehogy kap, nem bantok en senkit

na most mar tenyleg kikapcsolom a routert is, idegesit a villogasa, nem tudom tole nezni a keresem a csaladomat

Bianka_M. 2016.12.06. 22:06:04

@PeniValdes: dáviiiidodat mutogatják :)

Cimili 2016.12.06. 22:06:26

@Bianka_M.: csokit, de már eltüntettem mind. :)

Mók_Ica 2016.12.06. 22:06:40

@nicu71: nem...

@pomac: lehet hogy az még axa.... egy darabig.... :)))))

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:07:03

@Bianka_M.: Nekem egy talicska virgácsot, az volt ráírva: Szeretettel, VV. De nekem nincs is Viktor, Vazul, Valentin nevű ismerősöm... :-D

pomac 2016.12.06. 22:07:10

@Cimili: most per pill ki menjen kárszeghez ,de én arról beszélek hogy az a feladatuk most hogy győzzenek meg minket miért szavazzunk rájuk ki legyen az első

alsophila grahami 2016.12.06. 22:07:17

@Biriksz_Krokiksz!: hihhi, én is tudtam, csak nem sejtettem, tesóóóság van! ;))))))

Mók_Ica 2016.12.06. 22:07:37

@Cimili: ki menjen be kárszeghyhez: mickó, béla a bátyja, farm gábor

Bianka_M. 2016.12.06. 22:08:01

Ugye nem mutatják végig az összes villalakó filmjét? Dögunalom. Ennyire nem történik semmi?

alsophila grahami 2016.12.06. 22:08:26

aztgondolomot számoljuk? ;DDDDD

2016.12.06. 22:08:27

@Cimili: kivel találkozzon papi?
-Bélával
-Micivel
-Farm Gáborral

de miért pont papi?

Cimili 2016.12.06. 22:08:41

@Mók_Ica: akkor Gáborra szavazok.

Bianka_M. 2016.12.06. 22:08:48

@Cimili: ügyes vagy, büszke vagyok rád :). Hogy vagy?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.06. 22:09:08

@Mók_Ica: nemcsak akkor. Avi Sedah kutatása is kimutatta. de felnőttként is, ha jól emlékszem a pennsylvaniai egyetemene foglalkoztak ezzel, felnőttek alvásmennyiségét 2 hétrre 6 órára csökkentették, az alanyok tök jól voltak, csak épp a teljesítményük volt olyan mintha 24 órája ébren lennének
plusz a kevés alvás megágyaz az elhízásnak is

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:10:10

@Mók_Ica: @Biriksz_Krokiksz!: Legyen Gábor. Megnézném, ahogy fél órán keresztül nem mondanak egymásnak semmit... :-DDD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.06. 22:11:06

@alsophila.grahami: nem,mi nem csináltunk ilyet,meg a jövő generáció sem
Soma filmje alatt orosz hatású zene megy

alsophila grahami 2016.12.06. 22:11:10

@Biriksz_Krokiksz!: minden nap más talizhat, ma Somsom, holnap Papper, és így tovább... :)

Cimili 2016.12.06. 22:11:27

@ezneménvagyok: :DDDDDDD szavaztam is rá, sztem ő fog nyerni.

Bianka_M. 2016.12.06. 22:11:56

@ezneménvagyok: mert Vajk és Vencel küldte. Jaj, te, biztosan nem voltál jó :)

Mók_Ica 2016.12.06. 22:12:07

@PeniValdes: a kamaszok testi/fizikai fejlődése miatt extrán megnövekszik az alvásigényük is... és gyakran vannak hempergő helyzetben.... régen lustának tartották emiatt őket, aztán jöttek a brit tudósok és kimutatták, hogy ez KELL nekik :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.06. 22:12:45

Vivi szeretne egy "biznizzt" ami titkos

2016.12.06. 22:12:47

vyvyyyyyyyyy és a titkos bizniccc! kiskutyák ajiba! óbzdmg.

mindegy.
hajrá vyvyyyyyyyyyyyyy

2016.12.06. 22:13:08

(hogy áll a hajam?)
imádommm.

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:13:08

@Bianka_M.: Nem, és ráadásul a poént is elcsesztem, mert HV-t akartam írni :-D

Rémület 2016.12.06. 22:13:17

Vivi etetné is a szegény gyerekek kiskutyáit?

Cimili 2016.12.06. 22:13:20

@ezneménvagyok: jó lesz söprűnek:DDDDDDDD

Mók_Ica 2016.12.06. 22:13:30

@Biriksz_Krokiksz!: téLLeg tök jó bencus pólója :)))) én is kérek!!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.06. 22:14:14

@Mók_Ica: nem erről van szó, néha úgy érzem kötekedsz. pl most is

pomac 2016.12.06. 22:14:14

mi az hogy megtakarítás sííírok :D

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:14:19

@Mók_Ica: Ja. És az éjszakai netezéstől nő az agyuk :-D

Brandy9 2016.12.06. 22:15:05

Na ezért nem szabad Vivinek megnyernie... Szegény gyerekeknek venne kiskutyát..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.06. 22:15:22

amit most néznek ott az a szőke nő mit takar?

Cimili 2016.12.06. 22:15:41

dév milyen rendes, elvinné vivit diznélendbe.

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:15:56

@Cimili: Ha lesz jogsid rá, azonnal küldöm :-D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.06. 22:15:58

@Brandy9: pedig ha szegény kiskutyáknak venne gyereket

2016.12.06. 22:16:03

somyyyyyyyy - önvédelmi tanfolyam, az kell krisztián miatt!
kész vagyok!
XD

alsophila grahami 2016.12.06. 22:16:23

@Mók_Ica: tudtam, hogy rád számíthatok Mókim.. ;) hát mihez is kezdene szegény Papi farmGabóval? az inkább kicseszés lenne neki.. :D

Bianka_M. 2016.12.06. 22:16:44

@ezneménvagyok: Huba és Valter! Csak ők küldhették. Ne félj, visszakapják még ezt.

2016.12.06. 22:16:50

@Rémület: katasztrófa a csaj, ilyen szemmel nézd ;)

Mók_Ica 2016.12.06. 22:16:53

@PeniValdes: nem kötekszem :))) felnőttekről nem olvastam, amit írtál, de a kamaszokról téLLeg olvastam.... a brit tudósok vicc volt :)))

@ezneménvagyok: csak nem ismersz kamaszokat közelről???? :))))))

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:17:25

@Brandy9: Kínában annak örülnének... :-D
(Ú, ez borzasztó, én kérek elnézést!)

2016.12.06. 22:17:37

ezt a részt holnap mmkk visszanézem.

2016.12.06. 22:17:38

Minden nap kutyákkal foglalkozom, Vivi szegény gyerekeknek történő kutya vásárlásához a következőt fűznem:
Ne vegyen átlag ember kutyát,hanem fogadjon örökbe, kivéve ha komoly munkához kell a kutya. Szegény gyerek saját maga is rossz körülmények között el, ki fogja ellátni a kutyát?....stb

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.06. 22:17:49

@Mók_Ica: hát nekem nem volt vicces, visselődj krisszel

Bianka_M. 2016.12.06. 22:17:56

@tvbuzi: volt intimissimi, tényleg jó.

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:18:35

@Bianka_M.: Az tuti! Felkerültek a listámra! :-D

Cimili 2016.12.06. 22:18:48

@PeniValdes: csak mert olyan nagy szíved van. :))))))

tvbuzi 2016.12.06. 22:19:11

Én puskát vennék.....

alsophila grahami 2016.12.06. 22:19:23

@Brandy9: logikus, há' hadd éhezzen a szegény család mellett egy jibb sorsrs érdenes kurya is, csak úgy, jófejségből... bahh

nicu71 2016.12.06. 22:20:23

papi sziporkázik- védelmi pénz is kell a 36 milliohoz :D
annyira birom :)

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:20:32

@Mók_Ica: Kamaszokat? Közelről? Ebben a szövegkörnyezetben? Ha ismernék is, letagadnám :-D

2016.12.06. 22:20:33

@ezneménvagyok: papi vyvyt is kivinné kínába.

(ja meg védelmi pénzt is szed)

bocs mindenkitől aki ezt komolyan veszi, de én nagyon röhögök, ezek trollkodnak :))))))))))

2016.12.06. 22:20:48

háttérzene????

Mók_Ica 2016.12.06. 22:20:49

@Biriksz_Krokiksz!: igeeeeeen :)))

@ezneménvagyok: szegény cicus lebosziztad???? :)))

@alsophila.grahami: igaziból bélának örülne még sztem.... milyen jó kis sittes párbeszédek lennének.... :))))

dávid benyomta a garzont.... ezért mindegyik lakó azzal kezdi....
dzsina drága, sajnos nem fogjátok ezt a pénzt eCCerre elkölteni.... apránként,, havonta kapjátok.... össze kell majd gyűjteni szépen.....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.06. 22:21:00

a justibieber koncert alap...én vinném rá a kiskutyákat is

Cimili 2016.12.06. 22:21:58

eddig gina mondta a tutit, megtakarítana, befektetné és nem elverné a 36-ot
vivi ruhákat venne. :))))))))))))

2016.12.06. 22:22:03

vyvyvyyyy, én is vennék ruhát! nők vagyunk, annyira tipikus!

Bianka_M. 2016.12.06. 22:22:27

Vivi mit dolgozott, hogy volt fizuja?

tvbuzi 2016.12.06. 22:22:35

Vivinek van fizetése???? :O

Brandy9 2016.12.06. 22:22:38

Vivinek volt fizetése? Nem gondoltam volna...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.06. 22:22:46

én nem vennék ruhát,vegyen Dávid ruhát

Mók_Ica 2016.12.06. 22:22:54

@PeniValdes: bocsi

@ezneménvagyok: én erre nem is gondoltam.... :)))

krisz, beöltöznél földönkívülinek 5 millióért? - by soma :))))))

Cimili 2016.12.06. 22:23:22

minyá megy PG somához.

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:23:32

@Mók_Ica: Éééén? Tiszta ártatlan vagyok. Ő kérte a söprűt, nekem meg most épp van :-D

2016.12.06. 22:24:06

@Cimili: persze, el ne hidd már h _csak_befektetné...

nicu71 2016.12.06. 22:24:15

@Mók_Ica: rányomtam bélára! ők is örülnek meg mi is szórakozunk egy jót :) jaj remélem béla lesz,micit már ugyis láttuk eleget.

Bianka_M. 2016.12.06. 22:24:22

@tvbuzi: @Brandy9: látom, ezen páran elcsodálkoztunk :)

Bianka_M. 2016.12.06. 22:25:27

@nicu71: ráadásul ha mici megy be, ki kell tenni a minimum százas karikát.

2016.12.06. 22:25:35

@nicu71: ezen (is) felröhögtem, főleg azon, amilyen hangsúllyal mondta :)))

Cimili 2016.12.06. 22:26:26

@ezneménvagyok: mert azzal gyorsabban tudnék repülni, és nincs kerozin pótlék.

Cimili 2016.12.06. 22:27:10

@nicu71: ezt nem is hallottam, de tök jóóóóóóóóóóó. :)))))))))))))))

Brandy9 2016.12.06. 22:27:20

@alsophila.grahami: jahhh olyan gyereknek venne kutyát, aki maga is éhezik. Ostobácska egy lyány ez a Vivi...

tvbuzi 2016.12.06. 22:27:23

@Cimili: egy jó pilótasapka és go

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:27:37

@Cimili: Á, hagyd, nem értik. Valamiért azt hiszik, nem is örülsz neki :-D

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:28:59

@tvbuzi: Meg egy répaorr. Meg egy kacsa. Na, befejeztem :-D

Cimili 2016.12.06. 22:29:01

@tvbuzi: vissza se jönnék, hv-zni meg onnan is tudnék.

Cimili 2016.12.06. 22:29:51

@ezneménvagyok: csak meg akart védeni Móki, mert rendes is. :)

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:31:10

@Cimili: Nadehát pont éntőlem? Ez olyan rosszul esett... :-DDD
(Most nem történik semmi bent? Vagy reklám van?)

2016.12.06. 22:31:21

@Bianka_M.: a százas karika nem jó - ha én majd száz leszek, minimum a legújabb testre applikálható újraélesztő-készülék fog érdekelni, meg h mekkora sebességhatár érvényes autópályán a sugárhajtású kerekesszékemre, h ne meszeljen le a rendőr, vagy ha túllépem és mégis, akkor bukjon a 100 éves mosolyomra, mikor próbálom magam kidumálni a szituból.

XD

Cimili 2016.12.06. 22:31:36

@Mók_Ica: Az melyik finálénál volt, h fórum összeröffenés volt? Emlékszem, h én nem tudtam menni.

Bianka_M. 2016.12.06. 22:32:04

Somán olyan ez a póló mint evet ruhája amiben kihullott.

Cimili 2016.12.06. 22:32:48

@tvbuzi: hetedhétországon túlról:)

Cimili 2016.12.06. 22:33:48

nnna tömegnövelőt vitt PG somának. :)

Mók_Ica 2016.12.06. 22:34:02

@ezneménvagyok: reklám volt.... de már ismét ON.... pámped gábó megérkezett.... vivinek már teCCik is... höhöhöhöhö

tvbuzi 2016.12.06. 22:34:37

Nekem is olyan vasalódeszkám van. IKEA

Mók_Ica 2016.12.06. 22:36:07

@Cimili: vv izás - trakis vv-nél, ezen voltam én is és még innen páran.... :)))) de ha jól emlékszem volt a kövinél is.... azon nem voltam

Cimili 2016.12.06. 22:36:21

@tvbuzi: ó de sajnálom, h pont nem láttam.

Mók_Ica 2016.12.06. 22:36:54

@ezneménvagyok: igen, ez megdöbbentő volt :))))

Cimili 2016.12.06. 22:37:05

@Mók_Ica: köszi, már nem emlékeztem rá!

tvbuzi 2016.12.06. 22:37:13

@Cimili: legközelebb figyelj jobban

2016.12.06. 22:37:17

blablarizsa 'nem megyünk szaunázni amúgy'? :))))))

Cimili 2016.12.06. 22:37:55

ki ette meg a gyümisalimat???????????

2016.12.06. 22:38:06

(farm gabeszra szavaztam)

Cimili 2016.12.06. 22:39:09

@Biriksz_Krokiksz!: véletlenül, h meg tudják mutatni PG izmos testét. :)

2016.12.06. 22:40:31

@Cimili: ahahhha majd lecsapódik, mikor somyra kell szavazni....

Bianka_M. 2016.12.06. 22:41:34

Soma celeb lesz és reméli, hogy kint büszkék rá. Wtf.

Cimili 2016.12.06. 22:42:16

PG uccsó szavai somához: celeb leszel, celeb leszel. így 2x. :))))

Bianka_M. 2016.12.06. 22:42:36

Muffint sütök olyan uncsi.

alsophila grahami 2016.12.06. 22:44:47

@Brandy9: jah, csak önmagát adja (fullkreténben;) az meg engem lep meg, hogy itt mindenki csodálkozik, hogy fizut kapott, de bakker, mit gondolunk, ingyé' pörgött a rúdon Berlinben meg Svájcban vagy hol, amiket mesélt még az elején..?

tvbuzi 2016.12.06. 22:44:53

@Bianka_M.: milyet?? ó, de ügyes vagy

2016.12.06. 22:45:01

én most így a vége felé elkezdtem mindenkit bírni. de nyilván

hajrááááá vyvyyyysomyyyy

Bianka_M. 2016.12.06. 22:45:21

@Cimili: mindenkinek, aki kér :). 24 darab lesz.

2016.12.06. 22:45:31

feszkó. navégre.

Bianka_M. 2016.12.06. 22:46:05

@tvbuzi: mézeskalácsos-csokis. És édesítőszerrel :)

nicu71 2016.12.06. 22:47:13

soma olyan szinten tenyérbemászó hogy már nekem nyilik a bicska.Papi jól kezeli

pomac 2016.12.06. 22:47:14

csicska soma péklapáát :D

Cimili 2016.12.06. 22:47:27

@Bianka_M.: jaj, minyá elolvadok., olyan édesszájú vók. :)

2016.12.06. 22:47:33

papi elvesztette hidegvérét.

pomac 2016.12.06. 22:48:26

@nicu71: végig áskálódik ellene, de csak most nyílik ki a csipája, mikor már nincs vesztenivalója

Cimili 2016.12.06. 22:48:39

@nicu71: már nem érdekli papi körei, hisz ott van neki PG körei. attól lesz majd celeb.

Cimili 2016.12.06. 22:49:23

@tvbuzi: majd súgd meg nekem is! :)

Bianka_M. 2016.12.06. 22:49:29

@Biriksz_Krokiksz!: nem tudok én sósat :) - palacsintát szoktam csak úgy

Bianka_M. 2016.12.06. 22:50:16

@Cimili: jó illata van ám :)))

tvbuzi 2016.12.06. 22:50:26

Zsenik szövetsége

2016.12.06. 22:51:39

na! krisztián 22????????? éves????????

alsophila grahami 2016.12.06. 22:52:19

@Bianka_M.: eh ne is mondd, én tegnap sütöttem, meg ma du, már halomban áll mindenütt, most meg pogit, mert én is uncsizom az öfit :)))

Cimili 2016.12.06. 22:52:20

kinyertminyert? nem hallottam.

naezjó... 2016.12.06. 22:53:06

Nagy rész volt, Soma már majdnem kemény. Nem.

Bianka_M. 2016.12.06. 22:53:07

@Biriksz_Krokiksz!: nem 26? Pár hete volt a születésnapja.

Rémület 2016.12.06. 22:53:34

Zsoltit muszáj minden bv-be benyomni? Mondjuk, győzike lesz, ilyenkor úgyse nézem.

tvbuzi 2016.12.06. 22:53:43

Kárszeghy a Mikulás ölébe ült. Mára kiégtem

2016.12.06. 22:53:55

@Bianka_M.: valamit félrehallhattam cset közben, most tekerem vissza.

Cimili 2016.12.06. 22:54:18

@tvbuzi: te vótá a mesterem. :)

ascii 2016.12.06. 22:55:03

soma te hülye kis páva, ha krisz félrebeszél, akkor országos barátod, tivadar mi a khetszit csinált?

tvbuzi 2016.12.06. 22:55:13

@Cimili: gyorsan tanulsz ifjú padavan

Bianka_M. 2016.12.06. 22:55:32

@alsophila.grahami: tényleg annyira unalmas szinte az összes, hogy muszáj vmit kitalálni hozzá.

Cimili 2016.12.06. 22:55:41

senki nem hallotta, h ki nyert a kvízen?

Bianka_M. 2016.12.06. 22:56:48

@tvbuzi: ezt szerencsére nem láttam. :)

2016.12.06. 22:57:20

@pomac: @Bianka_M.: igen, én hallottam félre, bocsesz, de csodálkoztam is. (vissza is néztem közben)

am' imádom h a tiszteleten rugóznak, a hagyjuk már :)

Cimili 2016.12.06. 22:57:20

@tvbuzi: :)))))))))) kis türelmetlen, meg fogod égetni a nyelved.

Bianka_M. 2016.12.06. 22:57:27

@tvbuzi: még sül, majd szólok ha jöhetsz.

tvbuzi 2016.12.06. 22:57:40

bv-t első hányásig nézem

ezneménvagyok 2016.12.06. 22:58:20

Találtam egy tál muffint az ablakban. Gazdátlan? Mert akkor... :-D

tvbuzi 2016.12.06. 22:58:41

@Bianka_M.: már nagyon álmos vagyok
súgd meg a címet, a többiek ne hallják

Bianka_M. 2016.12.06. 22:59:02

@tvbuzi: nyugodtan maradhatsz csakkérd el mókitól a konténert.

alsophila grahami 2016.12.06. 22:59:10

@nicu71: jah, papi jól viseli, de valszeg nem mindenki kezeli ilyen higgadtan a kis csicskalángost, mert az orra rendesen ferde, azt már egyszer megegyengette valaki... nagyon gusztustalanul játszik így a végére a kis csíra, bár, eddig se volt az egyenesség mintapéldánya, de mostanában nagyon belehúzott..

Cimili 2016.12.06. 22:59:17

@pomac: kösziiiiiiii! de ki az a béla? mé nem farmgabesz nyert?

Brandy9 2016.12.06. 22:59:23

@PeniValdes: látom ma is hozod a csillámpónis formádat :D ;)

pomac 2016.12.06. 22:59:30

@Biriksz_Krokiksz!: én csak azon hogy soma 22 ,annyit emlegették hogy 18 hogy az ragadt meg bennem :DDD

pomac 2016.12.06. 22:59:58

@Cimili: szerintem a testvére

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 23:00:01

jóéjt mindemkinek! gyorsan alszok 6 óra alatt 2x8-at. biztis ami ziher. sziasztok!

Bianka_M. 2016.12.06. 23:01:17

@tvbuzi: jól van, csak nagyon halkan mondom :). Jó éjt ha kidőltél :)

Cimili 2016.12.06. 23:01:17

@alsophila.grahami: ugye? ekg, nagyon sunyi ez a somagyerek.

Cimili 2016.12.06. 23:01:54

@pomac: köszi! próbáltam megnézni, de már leszedték az appról.

tvbuzi 2016.12.06. 23:01:57

Zsolti krampusz lesz?

pomac 2016.12.06. 23:02:18

@alsophila.grahami: elfelejti hogy nem krisznek kell megjátszania magát ,hanem nekünk, de mi mindent látunk :DD nem tud félrevezetni bárhogy is akarj ...

2016.12.06. 23:02:33

ezt a 'mireköltöm a 36misit' topikot viszont visszatapsolom, repkedtek a jobbnál jobb infók (és karakterjellemzők)
jóvót a mai rész, pedig kezdéskor le akartam lépni.

vyvnek van egy bizonyos 'komoly hangja', a csaj tuti játszik, de nem a nyereményre utazik (az dávidé)

pomac 2016.12.06. 23:03:35

@Cimili: 37 béla
36 mici
27 gábor

Cimili 2016.12.06. 23:03:46

@Cseszlovák Gyurmafilm: jó éjt, álmodj egy nagy tál csokismuffinnal!:)

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:04:09

@Bianka_M.: Nem, azért kérdeztem meg udvariasan :-D

alsophila grahami 2016.12.06. 23:04:48

mezitlábas mikulás??? frufruval?? nna, én mist égtem ki... xDDDD

Bianka_M. 2016.12.06. 23:04:50

PG fél napig volt bent és a szaunázást mutatták? Mindig ráéreznek a lényegre.

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:05:40

@pomac: Jó ég, honnan szedtek össze annyi Bélát?! :-D

tvbuzi 2016.12.06. 23:05:51

Elteszem magam holnapra
Sayonara

2016.12.06. 23:05:59

@alsophila.grahami: pedig pont azt néztem, h pappi jobban elvesztette a híres önuralmát, somym kihozta a sodrából - mintha.

Cimili 2016.12.06. 23:06:22

@Bianka_M.: amit fentebb írtam, h lényeg a kidolgozott teste.

Brandy9 2016.12.06. 23:06:45

@alsophila.grahami: hoppp ez a rúdon pörgés kimaradt nálam :D el nem tudom képzelni amúgy amint vivi olyan pénzt kap, amiért megdolgozott

Bianka_M. 2016.12.06. 23:06:49

Szarvas mikulás. Ne.

Cimili 2016.12.06. 23:06:58

@tvbuzi: jó éjt neked is! :)

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:07:23

@Bianka_M.: Köszi! :-)
(Többieknek: lúzereeeeek! :-) )

2016.12.06. 23:07:30

óbzdmg győző van.

2016.12.06. 23:08:33

gabó kockás inge menő! (van ilyenem nőiben)
XD

Bianka_M. 2016.12.06. 23:08:38

Ti értitek, hogy miket hord össze ez a két szerencsétlen?

Brandy9 2016.12.06. 23:08:44

Jézus! Most nyomtam oda bv-re. Hogy néz ki ez a kretén Győző??

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:08:54

@Bianka_M.: Van olyan, hogy összevonnak szereplőket, pl. A Gyűrűk urában is. Akkor a télapót meg a rénszarvast mér ne? :-D

Bianka_M. 2016.12.06. 23:09:15

@Biriksz_Krokiksz!: nekem is van, csak nem veszem fel.

pomac 2016.12.06. 23:09:19

@ezneménvagyok: béla az volt elég ,még haza is kellett küldeni egy párat ,micit volt nehéz szerezni :D

Mók_Ica 2016.12.06. 23:09:24

soma budaörsről beszél...... tudományosan..... höhöhöhö.... :))))

és most megtuGGyuk, mijaza kontrax.....

2016.12.06. 23:10:45

@Bianka_M.: akkor nem vagy menő :))))) (én is csak itthon hordom)

Bianka_M. 2016.12.06. 23:10:49

@ezneménvagyok: de hol van akkor rudolf patája? Hiányolom.

Cimili 2016.12.06. 23:10:54

ez a műsor nem jött volna létre, ha nincs a Kontrax.

alsophila grahami 2016.12.06. 23:10:57

@Cimili: az, és nagyon bízom benne, hogy az én verzióm jön be, miszerint Dév Somát hívja ki, nem egy nyilvánvalóan debil lányt... és akkor a csicskalángos mehet harcba, meg haza, remélem! :PP

Mók_Ica 2016.12.06. 23:11:42

@Brandy9: csináltak neki micis-britniszpírz copfokat..... és a bajszát az orra fölé tette...

zsótikrampusz..... beöltözős..... és ismét előkerül a meleg téma..... pffff

Bianka_M. 2016.12.06. 23:11:48

@Biriksz_Krokiksz!: tényleg nem :) én szép rucikat veszek fel. Tök béna vagyok.

Cimili 2016.12.06. 23:11:56

na én lépek, reggel jelenésem van. sziasztok! :)

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:12:32

@pomac: Éreztem én, hogy nem egyszerű ügy ez... :-D

Bianka_M. 2016.12.06. 23:13:06

@Cimili: jó éjt :) mi az a kontrax?

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:13:35

@Bianka_M.: A rénszarvaspata csúszik a kéménybelsőn. Nem tudtad? :-D

Bianka_M. 2016.12.06. 23:13:39

Zsolti miért ilyen ijesztő? Fúj.

Mók_Ica 2016.12.06. 23:14:08

@Cimili: jó éjt!!!

@Bianka_M.: vivi mondta.... sztem a kontraszt helyett.....

Bianka_M. 2016.12.06. 23:14:18

Elkommentelgetek itt magamban.

alsophila grahami 2016.12.06. 23:14:41

@Brandy9: pedig munka az is, fizikai a havából ;))))

hú, utálom Zsótit, de azé' most megsajniztam, Őzi szellemi szintjével lépést tartania komoly kihívás lehet... ;)

2016.12.06. 23:15:07

zsóóóóóóóóóóótttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim <3

Cimili 2016.12.06. 23:15:10

@Bianka_M.: vivi mondta a kontrasz helyett. Egy számtech cég volt, a fridi műsorait szponzorálták és ezt írták ki minden alkalommal.

Bianka_M. 2016.12.06. 23:16:31

@ezneménvagyok: de a stúdióban nem és ezen a szerencsétlen őzin csak a marha nagy lúdtalpa van jelenleg.

2016.12.06. 23:17:26

bocs gyerekek, ez az öniróniás szarkazmusa nekem kurvára bejön, és kiolt minden hisztizmust, amit leművelt. imádommm zsótit.

Bianka_M. 2016.12.06. 23:17:29

@Cimili: erről (is) lemaradtam. Egy igazi gyöngyszem :)

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:18:22

@Bianka_M.: Őzi? Nem rénszarvas? Ez a mese is hogy megváltozott... :-O

Mók_Ica 2016.12.06. 23:18:40

@Bianka_M.: elég undi..... bocsi attól, akinek teCCik.... pffff

alsophila grahami 2016.12.06. 23:19:06

@Biriksz_Krokiksz!: na meg Gabó kis csinifiú is, arca is helyeske... ;) de hülye amúgy ez a Soma, ha vele jár csajozni, me' ahogy a szaunában ücsörögtek, akkora volt a kontraxksz köztük... ;P

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.06. 23:20:47

@Cimili: Ezekszerint a főnyeremény legjobban és leghatékonyabban Ginánál hasznosulna, egyetértek vele, hogy mit kell csinálni a nagy pénzzel.

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:21:58

@alsophila.grahami: Nana, az egy kipróbált módszer! Ahol Gabónak csurran, ott Somának is csöppen, mondanám... ha nem lenne ez mán megint olyan áthallásos... :-D

Bianka_M. 2016.12.06. 23:23:46

@ezneménvagyok: á, nem az, ne aggódj :) Most elképzeltem.

alsophila grahami 2016.12.06. 23:23:49

@Bianka_M.: me' ilyen, nna ;PP de amúgy csak nekem van olyan érzésem, hogy Gabó személyébén már meg is van a vv9 első beköltözője? mondjátok, hogy nem ;))))

2016.12.06. 23:23:58

@alsophila.grahami: gabó nincs játékban, nem is érdekel ;)

zsótim és telefon: "női napozó, tessék!" :))))))) szakadok :)

Bianka_M. 2016.12.06. 23:24:45

De jó, 5 nap múlva nem kell nézni Győzőt.

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:25:48

@Bianka_M.: Ő fogja vezetni a retróműsort egy héten át

Mók_Ica 2016.12.06. 23:26:12

@Bianka_M.: nagyon....

@ezneménvagyok: azok a csöppek elég hatásosak voltak soma esetében..... gyermeket nemzett....

alsophila grahami 2016.12.06. 23:27:27

@Mók_Ica: igen, ahelyett; Dév kijavította, ő meg röhögött, hogy mindegy xDD meg a "beinvesztálás" invitálás helyett... az volt a másik örökbecsű ;)))

Brandy9 2016.12.06. 23:27:36

@Mók_Ica: na még szerencse h én nem hallottam a buzi kártya újbóli bedobását ... Mikor megláttam h jön zsóti lehalkítottam a tv-t, és csak a kisfilmeknél toltam rá hangot. Semmilyen formában nem bírom már Zsolti jelenlétét elviselni

Bianka_M. 2016.12.06. 23:28:40

@alsophila.grahami: légyszi ne rémíts meg ilyen késő este :). Habár nagyon nyomatják. Nem tudom, hogy vállalná-e azt, hogy röhögjenek rajta.

alsophila grahami 2016.12.06. 23:29:18

@Biriksz_Krokiksz!: neked el van nézve, de csakis az impozáncs fogsorid miatt ;))))))

Bianka_M. 2016.12.06. 23:29:33

@ezneménvagyok: remélem, hogy viccelsz :) ugye?

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:30:40

@Bianka_M.: Igen, csak ijesztgetlek. Pókot nem találtam, bocsi :-D

Bianka_M. 2016.12.06. 23:32:09

@ezneménvagyok: nem baj, ez jobb volt. A pókoktól úgysem félek.

alsophila grahami 2016.12.06. 23:33:18

@ezneménvagyok: nagyon az ;) áthallásos ;) de igazad lehet, ha a csicskalángos megelégszik a leesővel... és miért is ne elégedne, akinek Evet az ideálja..? abból én mindent kinézek :DD

alsophila grahami 2016.12.06. 23:36:08

@Peter_Cs: blöff blöff, blöff... hogy klasszikust idézzek xDDD odabent akkorát mond mindegyikük, amit nem szégyell, de hogy ebből aztán mi marad meg kintre..? #szkeptikusss ;)

2016.12.06. 23:36:12

hajrá vyv (és zsóótim)
((vagy bmi, és bki ami nem szürke és hétköznapi))

www.youtube.com/watch?v=XjVNlG5cZyQ

alsophila grahami 2016.12.06. 23:39:18

@ezneménvagyok: ki???? ugyenem a ripacs Zsozsó, me' akkor passzolom is az egészet..

alsophila grahami 2016.12.06. 23:43:05

@Bianka_M.: ja, ez így eggyel jobb, bár még mindig nem JÓ! szórakozik velünk amúgy a csatorna? nincs ott normális műsvez sehol a vidéken?! csak ezek a zsé-kategóriások?! #vicc

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:43:59

@alsophila.grahami: Nem tetszett figyelni, már töredelmesen bevallottam, hogy nem is igaz. Amúgy a kárszegmérő kisiparosról volt szó, nem Zsótról :-)

alsophila grahami 2016.12.06. 23:46:59

@Bianka_M.: simán; há' most mondta Őzinek, hogy kicsi kora óta vv-rajongó, és mindig erről álmodott, hogy oda bemehessen ;)))

2016.12.06. 23:47:11

@alsophila.grahami: felőlem lecserélhetik a dilettáns győzit ;) miatta nézhetetlen a bv. :/

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:50:08

@Biriksz_Krokiksz!: Nem ártana, ha valaki felhívná az illetékesek figyelmét, hogy itt a hogyvóton pl. felelőtlen személyek mán Győzővel ijesztgetik (megjegyzem, sikerrel) a nőiszemélyeket. Ezen azért el kellene gondolkodniuk... :-DDD

2016.12.06. 23:50:43

@alsophila.grahami: zsóóóótim jól vezetné, simán adnék neki műsort.

(és amúgy bírnék egy budapest-shoret (a lengyel mondjuk jószar))

alsophila grahami 2016.12.06. 23:51:20

@ezneménvagyok: tudomm, már rájöttem, de ne tessen ilyenekkel ijesztegetőzni, me' csúnya rémálmaink lesznek itt a kolleginákkal egyetemben ;)))

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:52:51

@alsophila.grahami: Ugye? Most mondom. Köszönöm a pozitív visszajelzést. ;-)

alsophila grahami 2016.12.06. 23:53:19

@Biriksz_Krokiksz!: jó, de kire? (Zsozsót nem ér mondani!;))

ezneménvagyok 2016.12.06. 23:58:07

@alsophila.grahami: Hogyhogy kire? Hát akinek nem mondjuk ki a nevét, arra..! :-D

2016.12.07. 00:04:15

@alsophila.grahami: pedig sztem nagyot ment most a bv-ben ;) mmkk van helye a 'médiákokban.'.
(de most perpill vyvy-ért kampányolok)
((mondjuk jószar helyen, mert mindenki dávidos))
XD

ezneménvagyok 2016.12.07. 00:08:33

További mindenjót mára! :-)

2016.12.07. 00:12:31

én is lépek.

hajrá vyv!

2016.12.07. 00:26:12

ja! 22-ről jut eszembe, ezt meg somynak és vyvnek (imádom)

www.youtube.com/watch?v=tWjNFC-FinU

2016.12.07. 03:38:36

Jóóóóóóó Regggelit !

Végre hazaértem b@ssz@meg ! :))) Látom termelt az éjszakai műszak rendesen...
Nekiállok olvasgatni, alvásra már nem fecsérlem az időt (majd holnap). A kimaradt öfiket 8 perc alatt lecsekkoltam pörgetve (nem feszített szét az izgalom...)

Minden etnikai felhang nélkül (!), a BV-ben Őzi végre az volt, ami: igazi mezítlábas czigány....

2016.12.07. 06:32:59

@mentolos lecsó: bulikáztál, fatter? ;)

és akkor mai első:
hajraaaaa vyv!
XD

Berborosz 2016.12.07. 08:00:12

Hajrá bárki,
csak ne Dávid!
*
Persze, tudom,
nem ez számít.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 08:21:57

wunderschöne guten morning für everybody

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 08:26:24

még mindig el vagyok hűlve azon, hogy kárszeghy 26 éves..

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 08:48:55

@Berber Oroszlán: micsoda szelíd profilképed van :)

jól elbeszélgetek itt egyedül.. én vagyok a pusztába kiáltó szó

Pék Sütemény 2016.12.07. 08:53:39

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Nyugi, nem vagy egyedül, ne félj! :) Valóban többnek tűnik Kárszeg. Persze, sűrűn élt ugye... Monnyuk, nyerjen ő! :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 08:55:40

@Pék Sütemény: most ezen felbuzdulva megkérdeztem dr. Wikipédiától, a többiek hány évesek, és azóta is az államat keresem. nagyjából senkiét sem találtam el

Betli Szofi 2016.12.07. 09:03:49

@csincsilla72: Fogalmam sincs akkor hogyan. :D de eddig semmi szó nem esett hármasról. Persze lehet, hogy ma a kihíváskor jelentik be. :)

Betli Szofi 2016.12.07. 09:06:41

@Petra82:
"Szerintem olyan kurva önző a Vivienn hogy azért is Ginát választaná,hogy ne maradjon bent lány ha ár neki mennie kell. Szerintem azt sejti hogy Krisztián ellen nem lenne esélye,de abban biztos vagyok,hogy Ginánál sokkal jobbnak gondolja magát és a végjátékban már amúgy sem kell jófekjedni..."
Hm, hát az eddigi választásokat nézve inkább az a jellemző, hogy tévutakon vannak, és erősnek hiszik a gyengét, szimpatikusnak az antipatikust. Plusz előszeretettel mennek neki "nagy küzdelmeknek". Ld. már az első pár párbajbaj is a nagyobb(nak hitt) karakterek mentek, az előző szériákhoz képest. Ginával most épp eléggé összemelegedtek, szerintem előbb választaná Kriszt, nem egy okos lyány és elég öntelt ahhoz, hogy azt higgye, hogy kiejti a két kant.

rearwindow 2016.12.07. 09:11:36

Caversaccio Insta-s áradozása az RTL csoportról: "Eszméletlen jó érzés tartozni valahova.Jó érzés hogy van értelme a hétköznapoknak.Aki a Villa elött is ismert az tudja nagyon jól hogy mindig kétség volt a Családban és a Baráti körben hogy belölem mi lesz?!Sose voltak igazi céljaim naprol napra éltem.Lehettem volna egy jo futballista de inkább fűveztem es hazudtam es kifogasokat kerestem.aztan jött a ValóVilág.köszönöm Istenem hogy más sorsot szántál nekem és rábólintottál arra hogy Igen van utam a különleges életem mégis páratlan.köszönom!!! "

Berborosz 2016.12.07. 09:15:49

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Vissza is öltöztem a hétköznapi ruhámba. Az előbbi Mikulásjelmez akart lenni.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 09:17:02

@Betli Szofi: :)

@Berber Oroszlán: Mikulás jelmezbe öltözött oroszlán? :)))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 09:22:49

azt kiabálta a kiskorú a telefonba, hogy nyomtassak neki "rénbódesst". valaki felvilágosíthatna, hogy az mi az

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 09:33:14

@FájAzÉletÉsAVilágIs: te. jó. isten. azt hittem, a my little pony kimarad, és a Dóra, a felfedező után jöhet valami olyan is, amitől nem kapok masszív idegrángást :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 09:43:59

@FájAzÉletÉsAVilágIs: köszönöm az információt (a sokktól elfelejtettem megköszönni)

2016.12.07. 12:49:46

@Biriksz_Krokiksz!: ha 3 nap (napi 18 óra) melót bulikának lehet venni, akkor igen... :)))
esti program: születési sorrendben megverem az ivadékaimat, a Zasszonyt meg egy kicsit megfojtogatom, hogy tudja miaza a kutyafitty... :))) (remélem nem olvassa, hihi...)

Bianka_M. 2016.12.07. 17:31:01

Hahó, hol vagytok? Nincs új poszt? Eltévedtem? :o

Pék Sütemény 2016.12.07. 17:44:44

@Bianka_M.: Én sem értem mi ez a csend...
süti beállítások módosítása