Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Flúgos Futam 1x08 - Csöccsel még makrélát is el lehet adni

2016. december 06. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-12-06_7_54_59.png

A versenyzők szélnek eresztése után már mindenki barátkozik a feladattal. Az első kérdés:

Krisztián: Mi angolul a szurdok?

Tamara: Hát szurdok.

Krisztián: Nem szurdok a szurdok angolul, te!

Amíg a türkizék szépen haladnak előre és minden gond nélkül megtalálják az első helyszínt, addig a többiek tökörésznek. Vannak, akik szó szerint.

Úristen láttad mekkora töke volt annak a bikának? Herénként lehetett vagy három kiló. - mondja Csilla.

Aztán megérkeznek a halál hídjához, ahol le kell ereszkedni egy 62 méter mély szurdokba. A kék csapat pacsizik le elsőként Winklerrel, így Anna elsőbbséget élvez a futónadrág összeszarásában.

Egy kötélre kell bíznom a biztonságom. És hihetetlen, hogy nem is egy ember, hanem egy kötél. - Anna

Kis sikonyálás, pánik és hisztiroham előtt, után és közben Anna megkérdezi az alpinista, hegymászó, kötélbiztosító bácsit, hogy

De ugye not speed? New lesz gyors?!

Csilla úgy dolgozza fel az adrenalint, hogy üvölt, mint a hülyepicsa vírussal megfertőzött fába szorult féreg.

kepernyofoto_2016-12-06_7_55_25.png

Jó, szóval ezt a feladatot is szépen letudja mindenki. Mártiék is behozzák a lemaradásukat, de még így is hátul kullognak a sorban. A türkiz csapat felveszi Kiss Gergely vízilabdázót, aki hálistennek ismeri a környéket, így simán megtalálják a helyszínt, ami a Bledi-tó. Ott kell csónakázni meg megkongatni a templom harangját. Senki sem lohol a nyakukban szépen letudják a feladatot és már mennek is a kövi helyre, de a többieknél iszonyatosan pergő konga zene teszi még feszültebbé a ladikok felé rohanást, amit Csilla aláfestő üvöltése tesz még autentikusabbá. Azon túl, hogy sorra jönnek a fehérek, a kékek és a feketék, nincs nagyon mit hogyvoltban megénekelni.

Mindenki kitapossa a Mustang padlólemezét, hogy előbb odaérjenek a helyre. Valami várhoz kell rohanni, ahol egy cseresznyés feladat vár a játékosokra. Márti a cseresznyéig jut, az olvasásban, amikor Jani megszólal, hogy

Bazmeg, ha cseresznyéből összeszedni annyit, ahány kiló vagy, akkor egyenként dugom fel őket a seggembe.

kepernyofoto_2016-12-06_7_56_57.png

Itt fogalmazódik meg az is, hogy azért jó lenne egy feladat, hogy capuccinót kell kényelmesen szürtyölgetni. Aha, persze, ezek után teheneket kell majd versenyre inszeminálni - mondja Jani. Valahol ezen a ponton kanyarodott arra a beszélgetés, hogy Márti kifacsarná Lórit, viszont Kriszt tényleg nagyon megpocsékolná, mert ő 100%-ig fasziból van, aki fahoz kenné, kikötözné és egyebek. A várnál annyi a feladat, hogy egy domb tetejéről egy tök messze lévő kosárba kell alma méretű műanyag cseresznyéket dobálni. Mindenki végigszenvedi a feladatot, így máris mehetnek a tengerpartra szardellát sütni és árulni.

kepernyofoto_2016-12-06_7_58_45_1.png

A feladat örömére az eddig eltelt hét napot bányarém, #nosmink és #nofilter üzemmódban tolt nők kikenik magukat. A kufárkodás se megy szarul az olimpikonnal megtámogatott türkizéknek, de a legnagyobbat a feketék mennek, mivel bejön Jani által javasolt taktika, és TÉNYLEG sikerül kipakolt csöcsökkel eladni a szajrét. Leszurkolják az 50 eurót a Bazsó-Winkler duónak, de már rohan is a kék csapat meg a fehér, azonban Csilla Anna után ért be, így a játékszabályok szerint a fehéreknek kell távozniuk. Shit Happens, ahogy a francia mondja. Csilla és Lóri se bánkódik nagyon, de azért leülnek a mólón a naplementébe.

kepernyofoto_2016-12-06_7_59_22.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2016.12.06. 21:29:49

Megint egy jó rész, két feladatnál is megvariálódott a sorrend, és megint követhető volt, h kocsizás közben h s miért változott a helyezés.
Ráadásul a 2 legerősebb csapat esett ki egymás után, szal a döntőre mindenkinek szabad a pálya.
Megjegyzem még, h a szempillastylist Pancsi smink nélkül jobban nézett ki mint sminkben.

Mutyuer 2016.12.07. 10:07:50

Tok jo ez a flugos futam, tobb figyelmet erdemelne. A viasat nagyon ert a szereplo valogatashoz.
süti beállítások módosítása