Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8177-8178. rész

2016. december 06. 12:00 - Gillotte

Attila hiúságát zavarja, hogy Juli férfiakkal ismerkedik, úgyhogy úgy dönt, ő is szabad ember, megismerkedik pár nővel. Mikit is hívja, úgyis elhagyta a botját, úgyhogy ő is tud csajozni. Mikinek nincs ínyére a dolog, de öccse azzal biztatja, hogy így törlesztené a szemétségeit. Ó szegény Miki, el kell mennie inni és csajokat felszedni… A Kisszékbe mennek fényes nappal, és bewhiskeyznek. Attilán hamar látszik a pia hatása, azzal a szöveggel próbál csajozni, hogy vodka Martinit iszik nem rázva, hanem keverve. Jaj, Attikám, ez csak a ’80-as években működött. Ja nem, ott sem…

bk_november25_1.png

Közben Nóra és Juli is rendkívül izgatott a steppóra miatt, Áginak is mesélnek róla, aki szintén lelkes lesz, úgyhogy csatlakozik. A táncóra alaplépésekkel kezdődik, és láthatóan mindenkinek megy, kivéve Julinak, aki két bal lábbal rendelkezik. Ági 32 fogas mosollyal, mondhatni idióta fejjel élvezi a dolgot, hiszen csak akkor kell koppintani, mikor a többiek. Végülis, kórusban énekelni is akkor kell, amikor a többiek énekelnek, kit érdekelnek a hangok… A Táncos a végén besegít Julinak, hogy jobban menjen neki, és Ági láthatóan jól megnézni őket, nyilván fájó, hogy nem ő van a középpontban.

bk_november25_2.png

Gizi követi az utcán Pallaginét, aki levonja a tanulságot, hogy nem csak Novák, hanem a felesége sem normális. Gizi bocsánatot kér Laci nevében, és megköszöni a nőnek, hogy nem jelenti fel Lacit. Pallaginé értékeli, de korai az öröm, mert fokozottan fog figyelni, és ha valami szabálytalanságot talál, akkor kampó a kisboltnak. Gizi rendesen összecsinálja magát, ki akarja suvickolni a boltot, hogy tökéletes legyen, és az udvarról is be akar költözni, nehogy szabálytalanságot találjanak. Laci áttrappol Vilihez (ugyanis szó nem volt róla, de a saját lakásukban voltak az előbb Gizivel) és tények elé állítja: Vilikém, te voltál az, aki elárult, és felnyomott az ellenőrző Palliginénak. Vili válaszra sem méltatja e sértő feltételezést. Bözsi nem bírja idegileg, átmegy Gizihez, és bocsánatot kér a kellemetlenségekért, úgyhogy ez pipa, már csak a két ökörnek kell kibékülnie. Elméláznak azon, hogy milyen fura, hogy Pallaginé ellenőr mindig rögtön megjelenik, hogy ha történik valami, mint mikor Cuki kutya eleresztette a nedveit a kisboltban. Lehet, hogy tégla van a falak közt?

bk_november25_3.png

A Kisszékbe érkezik Milán, még mindig a Macbeth könyvvel a kezében. Ha valóban annyit olvasná, amennyit a kezében van, már háromszor végzett volna vele. Ismerkedni megy egyébként, hátha találkozik valami lánnyal. Szerencséje van, ugyanis találkozik Lizával, aki Petit keresi. A főnökkel most nem tud szolgálni Milán, de meghívja a lányt egy italra, és a beszélgetés során kiderül, hogy mindketten a Mátyás király téren laknak. Igen, a világ közepe. A kedélyes csevejnek Hanna érkezése vet véget, Liza úgy elszégyelli magát, hogy ott hagyja Milánt. Később Hanna segítségével kiderül Peti számára, hogy Liza kereste, és azt tanácsolja Milánnak, hogy jó messzire kerülje el a lányt.

bk_november25_4.png

A Herr átmegy infót szerezni Emíliához, ám csak Irmát találja otthon, aki leülteti, és a meditációról csevegnek, míg Emília megérkezik. Amint a pszichológusnő megjön, érdeklődik a Herrtől, hogy minek köszönhetik a látogatását. A Herr állítja, csupán a tésztafőzőt kérte kölcsön, hiszen Áginak is volt, csak eltűnt, de vajon hova, hisz nem tűnhet el valami a Föld színéről…csak azon múlik a megtalálása, hogy az, aki látta, hajlandó-e emlékezni, hogy hol látta – célozgat a Herr Emíliának Félixre. Emíliának nincs ideje ilyenekre, elküldi a Herrt, majd bemegy a rádióba, hisz adása van, ahol a portás egy gyönyörű virágcsokorral fogadja. Emília nem lelkes, hisz csak Szamár küldte úgyis, de tuti biztos, hogy Félixtől jött! És igen, adás végére megérkezik Félix is Emíliához! A múltkori adást hozza fel, amikor Emília a csalódásról és a folytatásról beszélt, de egyvalamiről nem beszélt: a szerelemről. Oh, de romantikus…

bk_november25_5.png

Ági nem felejtette el, hogy melót kell szereznie Rudinak, úgyhogy a Fittlabor tulajdonosaként erősen utal rá Petinek, hogy fel kéne venni Rudit, mert ha nem, változni fog a kedvező bér, amit a tetőteraszért fizetnek.

Címkék: barátok közt
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 20:48:55

Herr feje igen zilált volt az utóbbi adásokban, csak nem rosszul alszik a lelkem?
a táncosfiú nekem nem tetszik, de Attilánál meg Miklósnál egy fokkal elviselhetőbb. kíváncsi vagyok, melyiket dönti meg előbb, Julit vagy Ágnesasszonyt.
spoiler nélkül (hátha valaki nem látta, hehe) Tóbiásunk nincs jóban a kenyerekkel, szegény fiú..
Milán meg körbecsajozza a Mátyás király teret? Liza, Luca.. a következő biztos Zsófi lesz!

Gillotte 2016.12.06. 21:53:46

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Herr biztos attól ilyen zilált fejű, mert egy Rudi-félével kell egy fedél alatt álomra hajtania a fejét :D
A kenyeres sztori, ha jól láttam, csütörtökön fog felkerülni.
Milánnal egyelőre úgy látom, nem igazán tudnak mit kezdeni, túl sok irányba megy egyszerre, és a megkezdett dolgokat elfelejtik. Mint a sznob megfogalmazásai, teljesen elhagyta őket szinte, meg a koktélkeverés, most már azzal sem törődik.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 08:28:52

@Gillotte: szegény Herr.. én biztos örülnék, ha egy Rudi-féle lakna a lakásomban :DDD
Milán nekem is olyan töltelék-szereplő.. de azért drukkolok, hogy rajta maradjon a "ki nem volt meg Zsófinak?" listán, amin egyelőre Bandika, Vili bácsi, Attis, Laci és Cuki szerepel

Gillotte 2016.12.07. 22:56:25

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Hát Rudit én is elfogadnám :D
Zsófi most biztos ellesz egy darabig Ádámmal, az is lehet, hogy végleges lesz, mert már tényleg ,,majdnem minden virágot beporzott". Én még azt sem vetettem el véglegesen, hogy Tóbiás ,,kihűl" és összejön Zsófival egyszer.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.08. 08:20:35

@Gillotte: megvárja, amíg Bandika nagykorú lesz, majd lehorgonyoz Novák Laci mellett :D

Cimili 2016.12.08. 17:00:43

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): hú, nekem meg nagyon tetszik a táncos fiú. :) olyan sexi is. :)

Gillotte 2016.12.08. 19:37:08

@Cimili: Állítólag Operett Színházas, biztos azért olyan jóképű :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.08. 19:47:38

@Gillotte: igen, szerintem is Operettszínházas :) rémlik onnan a fiLYatalember.
Rudolf meg a Rómeó és Júliában szerepelt. Most az Ódry Színpadon van, meg a József Attilában :))

Gillotte 2016.12.08. 20:32:42

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): A Rudolfban még láthattam is jópár éve, csak ki gondolta, hogy figyelni kell rá, akkor még a BK-t sem néztem :D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.08. 21:18:33

@Gillotte: én színházfüggő voltam kamaszlányként, és mikor megláttam Rudolf uraságot a BK-ban, visítottam, hogy "jaj, az a Capulettné szeretője" :DDDDD

Gillotte 2016.12.08. 21:23:06

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Én Dolhai Attila láttán tudnék visítani elég rendesen :D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.08. 21:26:57

@Gillotte: nekem ő túl szép.. :D a szabálytalan pasik jönnek be :D

Gillotte 2016.12.08. 21:31:16

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Egyébként igen, ő már ilyen Disney-mesébe illő. Hát...Mészáros Árpád Zsolt elég szabálytalan :D (Bocsánat, nem akartam bunkó lenni :P)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.09. 08:21:03

@Gillotte: ja, érte odáig voltam hamvas tinilányként :)))))))))))))

Gillotte 2016.12.09. 22:52:27

@úgymond olvasó mmkk: Hú, akkor ebbe belenyúltam, bocsánat :)
süti beállítások módosítása