Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x100 - A pofánrúgás CéRonáldója és a szüzesség visszaszerzése

2016. december 05. 09:05 - Scott Pilgrim

A századik adásban visszaszerezték Gina feláldozott szüzességét, Soma gumilabdával arcon rúgott két nőt, Katrina pedig valóra váltotta Dávid Barátom legnagyobb álmát. Elárulom, hogy a szájával csinált valamit. De aztán csinált sokkal durvábbat is, valami olyant, amitől garantáltan mindenkinek a libidója rituális öngyilkosságot követett el, nemtől és szexuális beállítottságtól függetlenül.

vlcsnap-2016-12-05-01h33m34s780.png

Az adás elején szavazni lehet, hogy Soma kivel találkozhasson a finálé előtt, az anyjával, Evelinnel, vagy országos cimborájával, Pumped Gabóval, nyilván sejthető, hogy utóbbi lesz a befutó – spoiler: ő is lett a befutó. Aztán Vivien és Soma megbeszélik az élet nagy dolgait lefekvés előtt a sufniban, minthogy Vivien felette áll Dávidnak, ezért ő nem rivalizál vele, számára nem ellenfél. Aztán lefekvés után Vivien elkezdi átölelni Somát, aki valljuk be, joggal tart a lány közeledésétől, úgyhogy közli is vele, hogy ne nyomuljon már. Másnap reggel Vivien panasszal is él a cigiskanapén kelés után Katrinának és Dávidnak – utóbbinak nincs éppen tányér a kezében, ami egészen hihetetlen - hogy ha nem fogja meg Bajszi farkát, akkor az nem is nyomulás. Dávid szarkasztikusan elkezd arról beszélni, hogy nem is érti, hisz mi oka lehet Somának tartani Vivien közeledésétől, amin Vivien egy picit megsértődik, hogy gúnyolódnak rajta. Végül is nem akarta pár hete megerőszakolni, vagy ilyesmi, és idővel már kezdi is megérteni, hogy a nem az nem, kis megingásokkal.

vlcsnap-2016-12-05-01h35m00s993.png

Aztán kapnak a párbajozók kényszerzubbonyt is, Katrina elmondja, hogy még életében nem hallott olyanról, hogy kényszerzubbony, és úristen, ez az ember tényleg egy ürlény, aki próbál beilleszkedni az emberek világába, kevés sikerrel, a mimikával való küzdelme eddig elég részletesen dokumentált. Miután felapplikálják rájuk, utána a támogatóiknak kell segíteniük nekik mindenben. Vivien picit hisztizik és durcizik, mint mindig, amikor éppen nem körülötte forog a világ, nem is akarja kisminkelni Kutidzsít, úgyhogy Somára hárul ez a feladat. Természetesen megoldja, és sikeresen Kaecilius-szá varázsolja a Doctor Strange-ből. Katrinának meg elkezdik kifesteni a Mici által hátra maradt körömlakkal, Kárszeg erre be is nyújtja az igényét némi sufnizásra, ezen a vonalon tovább haladva pedig még a lábát is leborotválják, sőt, meg le is húzzák a nadrágját pisiléshez, de végül nem kapja meg a legmozgékonyabb fűzfa a kárszeget szerencséjére. Kutidzsí meg kitalálta, hogy ha már Zsóti úgyis kiesett, így a szűzáldozat kudarccal járt, szerezzék már vissza Vivientől az istenektől vagy az ufóktól vagy az ufóistenektől a szüzességét. Vivien fel is veszi a hippi boszorkány ruháját, viszont ezúttal nem szalonnával, hanem Vifon levessel pakolja körbe magát, mert nem volt éppen szalonna és rögtönözni kellett. Aztán elkezdik mondogatni, hogy Harry Potter – mármint remélem, mert ha nem, akkor valaki belecsempészett valamit az italomba. Végül elnevezik Vivient Harmónia Déndzsőrnek. Méghogy nem lehet a szüzességet visszaszerezni, mi?

vlcsnap-2016-12-05-01h35m39s865.png

maxresdefault.jpg

Aztán a következő szegmensben újabb kampányvideót kell készíteniük, azt az utasítást kapják, hogy legyenek extrémek. Mielőtt elindulhatna a forgatás, Kutidzsí vergődik egy picit, hogy neki szépen kell kinéznie a videón. A többiek fel is hívják arra nyilvánvaló tényre a figyelmét, hogy amúgy tök mindegy, hogy fog kinézni a videón, megjegyzem, főleg úgy, hogy ezzel a közjátékkal amúgy is elérték, hogy lássuk azt is, hogyan nem akar kinézni a videón, meg amúgy tök mindegy, láttuk már mindenhogy. Vivien a riportszobában elmondja, hogy szerinte nem az a lényeg, ki hogyan áll kamera elé, ezt pedig a szerkesztők alá is támasztják egy bevágással, amin könyökig bent van az orrában. Közben Kárszeg tanácsokat ad Katrinának, hogy a kamerába nézve mondjon olyan kínos dolgokat, hogy „Láttak már ilyen szép mosolyt? Ha nem, most láthatnak!”. Ezt Katrina soknak érzi, ezért csinál egy sokkal kínosabbat. Mert ami ezután következett, arra nincs sajnos megfelelő életkorkarika. Katrina elkezd a már megszokott sorozatgyilkosokat idéző sármosságával selymesen beszélni a szemeiről, meg főleg a szájáról, és időnként hülye hangon némi tájszólással hozzáteszi, hogy „ne gyűjjé zavarba”. De bazmeg, Katrina, kurvára zavarba jövök, sőt, a szekunder szégyen és az undor olyan kombinációját érzem, ami után le kellett állítanom az adást egy kis időre, hogy kiüresedett tekintettel csak magam elé bámuljak hosszú percekig. Közben pedig bevillantak jelenetek, amikor a nyelvkatrináról beszéltél, és olyankor mindig elbizonytalanodtam, hogy visszajön-e valaha a libidóm a szomszéd kerületből.

vlcsnap-2016-12-05-01h37m37s217.png

psycho-anthony-perkins-as-norman-bates.jpg

Mindeközben Kutidzsíék bjútivideót csinálnak az internetre, mert hiány van belőle a piacon, először militöri sztájlba öltözik, aztán meg gumicukorból csinálnak neki diabéteszruhát. Végül bikiniben mondja el, hogyan lehet pasikat felszedni, úgy, hogy Somsom leönti vízzel, majd utána liszttel, végül karban beviszi. Eközben Katrináék tovább pakolják szénnel a krindzsvonatot, és olyan Jackass-videót készítenek, amilyent én és a haverjaim 12 évesen egy perces videókat rögzítő flipfónnal. Katrina megvalósítja Dávid élete nagy álmát, és egy kanál fahéjat vesz a szájába, aminek a nagy részét azonnal vissza is köpi, majd rohan a WC-re szájat mosni, közben Kárszeg fejhangon visítja ugrálva nagyon lelkesen, hogy „nagyon veszett vagy tesó, juhuhuhú, nagyon veszett!”, pont mint mi 12 évesen, amikor haverom átbukfencezett egy bokron, arccal előre érkezve a pázsitra a városi parkban. Végül kiderül, hogy Dávid nem nyomta be a felvétel gombot.

vlcsnap-2016-12-05-01h39m26s026.png
Ezután perifériaszemüvegeket kapnak, aminek az a lényege, hogyha előre néznek benne, akkor lefele látnak, ha meg felfele, akkor előre. Így kell majd focizzanak egy kis gumilabdával kiskapura. Somsomot nem igazán zavarja, hogy ez egy széllabda, nem egy drága Nájki, hatalmasakat rúg vele, és szép sorban arcon is rúgja mindkét csapattársát, majd Kárszeget is, aki jelzi is felé, hogy talán nem kellene felfele céloznia. A riportszobában Somsom elmondja, hogy nem érti, hát CéRonáldót sem basztatják azért, amiért cselez, őt akkor miért kell azért, hogy pofán rugdossa a lasztival az összes játékost, hisz szerinte a gumilabdával nem lehet olyant rúgni, hogy az fájjon. Sajnos ez is egy olyan feladat, amit izgibb csinálni, mint nézni. Először Katrina csapata szerez vezetést, de aztán Kutidzsí csodás csavarásával kiegyenlít. A játék második felére aztán beindul a nagy ígéretnek tartott Vivien is, két találattal szerzi meg a győzelmet csapatának, a meccs után úgy nyilatkozik, hogy várja a magyar válogatott megkeresését, egyébként meg valószínűleg a Fradiba fog igazolni, és egymaga bajnoki címet szerez a csapattal.

Ezután jön a párbaj, ami szokás szerint izgalmas, össze is foglalom a lényeget egy beágyazással:

Végül a nézők a helyes döntést hozzák meg, és visszaküldik Kutidzsít 60 százalékkal. Kutidzsí sikít, hosszan és kitartóan, majd visszamegy. A legijesztőbb bonszáj pedig könnyeivel küszködve beszél az apjáról. Kutidzsí visszamegy, sikít Viviennel, Dávid Barátom az arckifejezése alapján pedig szeretné felgyújtani a villát. Holnap megszavazzák a következő párbajozót! Mivel már csak egy párbaj lesz elvileg a döntő előtt, úgy tippelem, hogy megint hármas párbaj lesz.

Címkék: vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.12.05. 23:54:43

@Mók_Ica: nekem az, ha valaki meleg pornoban játszik, es nem statisztakent az az. De bocs akkor nem az.

kamilla123 2016.12.05. 23:54:44

@Mók_Ica: jaj ne már!! annyira jó lett volna, ha Vivi kettes párbajon esik ki :( Remélem, h Kárszeg és Dávid szavazatai nem oszlanak majd meg, h Vivi legyen a vihogó harmadik.

Rémület 2016.12.05. 23:56:13

@Mók_Ica: ja.szegény Krisztián kiesik 10 százalékkal,mintMici.ezek a hàrmas párbajok nagy szemétségek. Ráadásul rossz ritmusbandobják be. Gináéknálkellett volna.

Mók_Ica 2016.12.05. 23:57:08

@MacákékIcukája: szerintem számítanak rá, hogy hármas párbaj lesz..... mivel hétvégén vége...

@Cleveland55: ezt nem tudtam gabóról.... bocsi

@kamilla123: részemről kieshetne vivi a 3as párbajon is.... rögtön elsőként..... mint mici

rifle02 2016.12.05. 23:57:33

Az a durva hogy megint bent lesz a döntőben egy lány valószínűleg Gina aki nagyon simán ki fog esni harmadikként mint ahogy tavaly Vv Dóri is

Mók_Ica 2016.12.05. 23:57:49

@Rémület: és már pénteken párbaj.....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 23:58:29

@MacákékIcukája: Ha kettes párbaj lesz, akkor Dávid és Vivi, ha hármas akkor Dávid Vivi és Krisztián sztem. Tulajdonképpen, ha nem Dávid szempontjából nézem, akkor nevezhetjük az első taltikus kijelölésnek ezt a villában, pedig minden volt benne csak taktika nem. Ha valaki nyerni akar, annak Dávidot kell megvernie, vagy megveretnie valakivel...

kamilla123 2016.12.05. 23:58:35

@Rémület: igen, abszolút egyetértek. Egy Mici vagy Krisz ne essen már ki, amikor Gina meg ott kukorékolhat bent.

Amúgy azt értitek, h Lóri miért Krisznek drukkolt? nem is emlékszem, h lett volna köztük vmi.

Mók_Ica 2016.12.05. 23:59:01

@Rémület: @naezjó?: igen... vivi essen ki így...

kamilla123 2016.12.05. 23:59:24

@Mók_Ica: igen, abban benne lennék, de sztem hármas párbajon először Papi esne ki, és az nem elég cikis Vivikének.

2016.12.05. 23:59:40

@Mók_Ica: nem keresek linket, mert amikor értesültem róla,kb megvakultam, a napikaka kezdőlapnak volt premier plánban.

MacákékIcukája 2016.12.06. 00:00:11

@VV Erőlegény: ja ekg. Viszont biztos harmas lesz.

Mók_Ica 2016.12.06. 00:00:16

@kamilla123: ő is szerelmes lett kriszbe, mint zsóti :)))))

MacákékIcukája 2016.12.06. 00:00:57

@Mók_Ica: jaja. Ha David kiesik akkor ket nappal korabban dobbanthatok :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 00:01:18

@kamilla123: Aki a játékot feladja annak szerintem ennek a játékban 0 műsoridőt kellett volna adni a feladás után. Az a játékos gyakorlatilag nem létezik, mint ex játékos, ergó a véleménye sem mérvadó!

Mók_Ica 2016.12.06. 00:02:06

@kamilla123: sztem krisznek elég nagy a szavazó tábora....

@Cleveland55: úgy érzem ez tökéletes megoldás nekem.... jobb, ha nem látom :)))))

mi van, a retek nem fizette a villanyszámlát???? höhöhöhö

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.12.06. 00:02:34

A villalakók a kezdet óta elfogyasztottak egy nőstény jegesmedvét. Jó tudni.

kamilla123 2016.12.06. 00:02:49

@VV Erőlegény: igen, tényleg fura, h elé sokat szerepeltetik BV-kben is. Pedig gondolom a feladás szerződésszegés is. nemtom..

MacákékIcukája 2016.12.06. 00:03:08

@kamilla123: en sem ertem. Gina bent, mig Mici kint... mai napig nem fer a fejembe. Egyebkent ilyen szempontbol David nem tud taktikai valasztast hozni, mert mind a masik harom Kriszt vinne

MacákékIcukája 2016.12.06. 00:03:57

@Cleveland55: remelem szamolod a hajtapizast :D

Cimili 2016.12.06. 00:04:02

@tvbuzi: ekg. :) .DDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.12.06. 00:04:09

na, hiányoltátok.... most megkaptátok hatványozottan..... :))) dzsina hajbasztatásai ..... pfffff

a világosító is moNNYon le!!!

kamilla123 2016.12.06. 00:04:10

@Mók_Ica: de király lenne, ha Vivike 10% alatti szavazattal esne ki!!! Főleg, h annyit hangsúlyozta, h mennyivel esélyesebb, mint DÁvid. Nagyon vakon van.

kamilla123 2016.12.06. 00:05:58

@MacákékIcukája: ebből is látszik, milyen végtelenül ostoba a két kiscsaj. Dávidra teszik, holott lehet tudni, h VIvit viszi ki. Mondjuk Ginától nem ostobaság annyira, mert így majdnem tutira megússza.

Mók_Ica 2016.12.06. 00:06:17

@VV Erőlegény: @kamilla123: az eddigi "felmondott" játékosok eléggé persona non grata-k voltak és nem nagyon szerepelhettek..... sztem lóri diná miatt szerepel állandóan.....

@Cimili: szia, hallom beteg vagy???

2016.12.06. 00:06:33

@Mók_Ica: jobban jársz,igen :) , de milyen meglepő a casting nem. Dávid aki volt mar RTL társkereső én,ő olyan mint Vv csabi-Vv robin, Vv Dina=Vv Edina , Vv Lori=Vv Laci , Vv ATI aki ismeri Győzike, mici az Escort= Vv szandika-Vv Dóri, Vv Krisz thug-Vv Gergő, Vv Soma Pumped Gábor szerelme, Vv Zsófi "modell",...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 00:07:28

@MacákékIcukája: Ha minimális tudatosság is volt benne, a két csaj zseniálisan kisakkozta ezt a kiválasztást (de nem hiszek a tudatosságban, maximum Ginánál 49%-ban) ...

Mók_Ica 2016.12.06. 00:08:17

@Cleveland55: biztos van egy trash-reality kisokos, ahol le van írva milyen típusokat válogassanak be :))))

2016.12.06. 00:08:23

@MacákékIcukája: mar lefagyott a rendszer, nem szamolom,holnap reboot

Mók_Ica 2016.12.06. 00:08:53

vivike.... inkább rajzolj.... és csukd be a szád.....

2016.12.06. 00:08:55

@Mók_Ica: kb ugyanolyanok az mindig..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 00:09:10

@Mók_Ica: Tök mindegy Lóri a párbaj előtt 5 perccel adta fel, az ő helyén Gina játszik tovább, Lóri, mint VV játékos nem létezik szerintem.

MacákékIcukája 2016.12.06. 00:10:37

@kamilla123: ekg :))))

@VV Erőlegény: tudatossagot ennel a kettonel inkabb ne emlegessunk :DDDD (Somanal se)

@Cleveland55: oke, mar nalam is

Mók_Ica 2016.12.06. 00:11:43

@VV Erőlegény: igen, csak mivel dinával van együtt, így őt is szerepeltetik.... vagy mittomén....

@Cleveland55: igen, a karakterek megvannak....

2016.12.06. 00:12:27

Amúgy valamelyik nap eszembe jutott egy csodálatos mondat VV7 Lacitol, ami szerint a nagydumas(Dennis) es az utcagyerek(ő) összecsap. A lényeg: Laci szerint ő utcagyerek,mert busszal járt suliba.

Mók_Ica 2016.12.06. 00:13:27

dávid nem vállalta vivi felvilágosítását.... höhöhöhöhöhö

Mók_Ica 2016.12.06. 00:14:38

zsófika szerint vivi cuki..... hát kedves zsófi, csak szólok, vivi NEM cuki!!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 00:14:57

Különben én azt is el tudom képzelni, hogy pénteken kettes párbaj lesz, majd rögtön a párbaj után tartanak egy kiválasztást és egy kihívást és szombaton is párbaj lesz, majd vasárnap a döntő!

Mók_Ica 2016.12.06. 00:17:55

attól tartok krisz most ki fog esni.... akár vivit, akár dzsinát hívja ki dávid, a csajok kriszt fogják kihívni.....

egyébként a 3as párbajnál elvileg mi szavaztuk meg, hogy a kihívott válassza a 3dik párbajozót.... remélem most is szavaztatnak... és dávid hívhasson ki most két embert :)))) ez lenne a jó :))))

kamilla123 2016.12.06. 00:18:51

@Mók_Ica: Vivi cuki Zsófikával, amíg nem találkoznak majd kint, ahol Vivike majd megtapasztalja, h Zsófit megnézik a pasik, őt meg nem, és onnantól utálni fogja.

Mók_Ica 2016.12.06. 00:23:05

ja.. amíg telefonáltam, azt vettem észre, hogy dávid ágya tök mocskos.... nem csak a párnája, ami a múltkor a posztban is megemlítésre került, hanem a lepedő is..... úgy vettem észre, hogy nem nagyon cserélt senki ágyneműt..... soma is az elején kapott aranyszínű ágyneműben alszik még mindig....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 00:23:17

@kamilla123: Milyen csajos nézőpontból látod, és láttatod a dolgokat. :-) Viszont szerintem azért Vivi előnye, hogy néhány hétig "sztár" lesz abban a közegben, ahol együtt fognak mozogni.

MacákékIcukája 2016.12.06. 00:24:02

@VV Erőlegény: ja erre a verziora is gondoltam en is de sztem akkor nagyon elhuzodna a musor

@Mók_Ica: az lenne a legjobb verzio :))))

Mók_Ica 2016.12.06. 00:25:25

@MacákékIcukája: remélem a szerkik is olvassák :)))

alsophila grahami 2016.12.06. 00:25:36

miből gondoljátok, hogy hármas párbaj lesz megint? az egy annyira elcseszett szar ötlet volt, hogy szerintem már a szerkik is belátták, hogy méltatlan volt egy olyan aktív játékossal szemben mint Mici volt, főként úgy, hogy nem is szóltak neki, hogy annak tudatában válasszon ellenfelet, hogy majd az is behívhat melléjük egy harmadikat... simán unfair volt ez így, és most is az lenne, mert durván ki lehet így cseszni tudatosan azokkal, akikkel nem egy oldalon áll a kiválasztott.
a másik meg, hogy nem hogy nekik nem szólnak egy árva nyikkot se, de nekünk, nézőknek se, szal... nem tudom, mi a tervük, de mi van ha valami egészen más, mondjuk párbaj után csináltatnak megint egy nézői kiszórós szavazást, mint Zsófikánál - vagy csak simán négy emberrel indítják a finálét hétvégén, és sorban, egymás után esik ki a két legkevesebb szavazatit kapó..? azután pedig akik állva maradtak, ketten mennek majd ki?

Cimili 2016.12.06. 00:26:00

asse tudom, mi volt ma este, majd holnap megnézem az ismétlést.

kamilla123 2016.12.06. 00:27:13

@VV Erőlegény: hát ezek nem a saját szempontjaim, hanem Vivié. 100 nap alatt kiderült, hogy mindenkire féltékeny, aki bármilyen szempontból, főleg külsőleg jobb adottságokkal rendelkezik, mint ő. Sőt aki nem jobb, arra is féltékeny. :) De igen, egy picikét lehet sztár majd. Viszont őróla kiderült a három hónap alatt, hogy munkabírása, szorgalma zérus, vagyis meló nem hiszem, h leesik majd neki a reteknél :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 00:27:29

@alsophila.grahami: Jah az is lehet, hogy négyes lesz a finálé...

pomac 2016.12.06. 00:27:31

@Mók_Ica: szerintem itt már mindegy mikor esel ki 1 nappal a döntö elött vagy a döntőben ,

alsophila grahami 2016.12.06. 00:28:48

@VV Erőlegény: ... és ez még jobb lenne, bár kételkedem kicsit, hogy megrendeznének szombaton is egy extra felhajtást, csupán a mi kedvünkért, amikor másnap már grand finale - értitek, ez így nem túl költséghatékony megoldás ;) de jó lenne, tényleg.

kamilla123 2016.12.06. 00:29:29

@pomac: valami miatt szerintem nekik fontos a finálé. Sokszor mondják, h ott akarok állni a fináléban. Valójában persze tényleg tök mindegy. Sőt, aki a döntőben harmadiknak esik ki, az kapja összességében a legkevesebb párbaj-figyelmet. Tavaly is Dóri csak kivonult, azt csók.

Mók_Ica 2016.12.06. 00:30:28

@alsophila.grahami: @pomac: én örülnék egy sima kettes párbajnak :))) dávidé a szavazatom és kész... bárkit hív ki

kamilla123 2016.12.06. 00:31:09

szívesen dumcsiznék még ilyen jeles társaságban, de sajna mennem kell aludni, mert nagyon korán kelek. Jó éjt mindenkinek :)

alsophila grahami 2016.12.06. 00:31:42

@Mók_Ica: ééééés, ez se lenne rossz, csak itt is bejátszik a kínzó kérdés, hogy miért nem szólnak előre legalább nekünk??

Mók_Ica 2016.12.06. 00:31:53

@kamilla123: ha most pénteken sima 2es párbaj lesz, akkor vasárnap majd ketten együtt vonulnak ki, szépen csendben....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 00:31:58

@alsophila.grahami: Szerintem pénteken is, szombaton is és vasárnap is elvinni a főműsoridőt, legalább is a kiscsatornák versenyében, az sokat megér az RTL-nek, többet, mint plusz egy hét etetés-itatás.

Mók_Ica 2016.12.06. 00:32:35

@alsophila.grahami: lehet, hogy még ők sem biztosak benne mit akarnak :)))))

Mók_Ica 2016.12.06. 00:33:47

@VV Erőlegény: pénteken saját maga konkurenciája (gyertek át).... szombaton is (x faktor)....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 00:34:49

@Mók_Ica: Igaz, akkor marad a négyes döntő vasárnap! :-)

Mók_Ica 2016.12.06. 00:34:52

mindenkinek jó éjt, aludjunk egy kicsit, hisz már holnap van.....
este jövök :)))

alsophila grahami 2016.12.06. 00:43:03

@kamilla123: ennyikeh és ekg ;) nem akarom többé viszontlátni, sehol, soha, semmikor, vagyis sskk! :PP

alsophila grahami 2016.12.06. 00:50:03

@VV Erőlegény: hát, ha nem szempont a spúrkodás a csatinál most, akkor valóban jó lenne 3 egymást követő felhajtás, én nagyon bírnám, és ha meggojdolom, ki is járna nekünk mintegy kárpótlásként, ha már megrövidítették a műsorfolyamot egy héttel az eredeti elképzeléshez képest... ;))

alsophila grahami 2016.12.06. 00:56:57

@pomac: nekünk... de nekik onnan bentről? mintha ott tökmáshogy telne az idő, és a szempontjaik is eltérnek a normáltól, mind a fináléra hajtanak, mert akkor már a zsebükben is érzik kicsikét a fődíjat, na meg jól is hangzik, hogy finalista volt -- igaz, ez is csak nekik számít, mert mi simán elfelejtjük pár hét - max hó - múltán, mi tényleg csak a győztest jegyezzük (na meg az elpusztíthatatlan bulvárbitch-eket;))

alsophila grahami 2016.12.06. 01:01:33

@VV Erőlegény: felfoghatatlan.... de főként Dávidtól, aki elvileg ugye taktikusként van elkönyvelve, meg tudatos játékosnak, és okosnak, és értelmesnek..... és ezt én így rohadtul nem értem, de mindegy.

2016.12.06. 05:26:48

ki lett vegul a kivalasztott? (bocsmá, de nem bírtam kihámozni a komikból) :)

Sanda.Ipse 2016.12.06. 07:53:53

Dávid a kijelölt? Akkor elég egyszerű a képlet. Kiszórja vyvyt , majd megy a levesbe Kutidzsi és Spárta. Végső harc Soma vs Dávid.

Sanda.Ipse 2016.12.06. 08:02:16

@VV Erőlegény: ha hármas párbaj lenne és Dávid választana, akkor a két nőt egyszerre dobja ki, ha Vivien választ, akkor Spártával potyognak ki együtt.

hannamontanna 2016.12.06. 08:13:41

Halló. Azért az milyen szerencse, hogy Dávidhoz még a párbaj előtt bemehet valaki..... Kb aznap?
Dávid végtelenül unalmas már. De ez a beszólás tegnap, hogy amint jön az első utalás???? Nem túl szimpatikus, még ha tudjuk is, hogy mi ott a lényeg....

Sanda.Ipse 2016.12.06. 08:18:12

@hannamontanna: nem láttam a tegnapit (asszem nincs is kedvem megnézni). Mi volt a beszólás és kinek?
Nem vagyok Dávid drukker, tényleg nagyon unalmas pasi, de sajnos ő fogja vinni a lét.

hannamontanna 2016.12.06. 08:20:43

... továbbá baromira elhúzták a tegnap esti öfit, ha ez lesz a végén is, én bele fogok unni. Annyira nem érdekfeszítő, hogy csak azért ébren maradjak, hogy melyik érdemtelen embernek pottyan az ölébe 36 misi így karácsonyra. Elvileg nagy meglepetés nem ér: Gina megy kifele, Krisszel karöltve, finisben ott van Vivi, Soma, Dávid. Vivi vállalhatatlan, az rtl helyében próbálom elképzelni ahogy első hely esetén Vivi ledobja a textilt élő adásban , habog idétlenségeket és kénytelen lesz a szerkesztő kitakarni és kisípolni az egész csajt, ahogy van. Dávid elsőként sír, zokog, nehogy a nagy görcsölésben valami baja is legyen, Soma még a legvállalhatóbb. Mert ugye ez is lehet szempont, hogy ki mit csinál elsőként. Az ki van zárva, hogy Krisztián üvölt bent egyedül, hogy kááárszegkiráááály. :-DD

hannamontanna 2016.12.06. 08:23:48

@Sanda.Ipse: Amikor elköszönt a sufniban édes barátjától, akkor mondta, hogy kint amint megjön az első utalás, jelez és vehet Ati motort, és mennek Japánba.... valami ilyesmi, de annyira nem köt már le, hogy hihetetlen. Még a végén hiányzik Zsolti. Szerintem keveset mutattak belőle a szerkik... Tudatos szerkesztés, nade miért ne??? Ez egy nagyon sokba kerülő műsor, vegyük csak a napi 5 barnítót....:-D

Sanda.Ipse 2016.12.06. 08:27:40

@hannamontanna: Vivi, Soma, Dávid semmiképp nem lehet együtt a döntőben, mert Dávid most garantáltan Vivit hívja ki, akkor a lány döntő előtt kipotyog. Eddig is mindig rátette a jelét, elég furi lenne, ha nem őt hívná ki.

Sanda.Ipse 2016.12.06. 08:28:34

@hannamontanna: végül még Ati papáját is kiveszi a munkából:)

rearwindow 2016.12.06. 08:45:15

Nálam ez a műsor a 3-as párbaj után elvesztette minden nézhetőségét. Amikor hazamegyek melóból és végigpörgetem a csatornákat a tv-n, bele szoktam ütközni az ismétlésbe, gyorsan tovább is lapozok. Teljesen érdektelen. Itt a posztokat meg a hozzászólásokat még el szoktam olvasni

hannamontanna 2016.12.06. 08:46:33

@Sanda.Ipse: Ez igaz.... Vivi jelenleg egyedül Dávid ellen nem menne vissza talán. De lehet hogy Dávid nagyobb veszélynek érzi most Somát és őt akarja kiejteni. Ha Somával áll a finisben, az elég necces.

Cérnahuszár 2016.12.06. 08:48:55

szeretném ha a párbajokat ezentúl így nyomnák végig.

www.facebook.com/motograter/videos/898576890226800/?hc_ref=NEWSFEED

a bértapsolóknak biztos tetszene, ölnék egymást hogy bejussanak egy-egy fejsimire

Cérnahuszár 2016.12.06. 08:55:24

Vagy a bértapsolóknak kellene így beöltözni, kíváncsi vagyok gina vagy vivi végig merne-e menni közöttük egy újabb párbajra
kár h nem mikuláskor van a párbaj, ugye krampuszt érdemelnek mert nagyon rosszak voltak.

hihi kárszeg papi elővenné az ökleit, soma meg csak beállna mint rocky de hamar elszaladna

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 09:31:02

@Cérnahuszár: ha beszabadulnék oda, biztos hogy nyomnám fel magamra a bone shieldet, és szórnám rájuk a fireballokat, meg a méreg és fagysebzés bónuszokat adó rövidkardommal lehentelném az egész társaságot. :)

Cérnahuszár 2016.12.06. 09:42:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: azaz, csak arra kell ügyelni hogy vivi ne kapcsolhassa be a cold masteryt mert végünk

Cérnahuszár 2016.12.06. 09:50:58

@Cseszlovák Gyurmafilm: de ha viszünk gumicukrot konfetti ágyúban és kilőjük, elterelhetjük a figyelmét és nyerők vagyunk

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.06. 12:03:12

@Cérnahuszár: a gumicukor is jó de én nem aggódnék a cold mastery miatt. Vivi vagy elrontotta már vagy elvesztette. :))

alsophila grahami 2016.12.06. 12:33:06

@Sanda.Ipse: ezt honnan a píből veszed? én szinte kizártnak tartom, hogy akár Dév, akár Spárta lányt hívjon ki, sztem a kis nyálas Sománszki lesz a választott, és hát khmm, Dév, please, finish it! ;) ideje hogy kitakarodjon már a kis szerencsétlen hülyegyerek - még hogy 36 milla a kezébe..? röhögök (ikszdé ikszdé)

alsophila grahami 2016.12.06. 12:51:17

@rearwindow: nálam is, az egy vicc volt az a hármas koncepció, azóta félgőzzel se nézem - vagy inkább hallgatom, odanézni a legritkább esetben szoktam már, mert akárhányszor megteszem, mindig valami vizuális környezetszennyezésbe futok bele: Viv monstre fogsora meg a taszító keretként szolgáló - soha be nem csukódó szájszerve; Soma dettó, csak nála a fogsor hangsúlytalan, de az a szájtartás... mindig várom, hogy mikor csorog ki a nyála - ha beszél, ha nem; a rettenetes frufrut és viselőjét pedig már nem kell bemutatni, úgy gáz, ahogy van, kb mindenestől, több szóra nem érdemes; a maradék két srác pedig uncsi önmagában, helyzetbe kéne őket hozni, de a saját családtagjaikkal? könyörgöm, wtf?! pár nappal a vége előtt, minek?? olyanokat kéne beküldeni hozzájuk, akik nagy eséllyel kibillentenék őket a komfortzónáikból, nem pedig az ismijeiket, rokonaikat, basszus! (ha kroki lennék, meg csattogtatnám az állkapcsom most;))

Anna Dallos 2016.12.06. 13:16:42

Imádom a műsort, de miután nem tudok szavazni mert nem ismerem az applikációt kezelni. A véleményem az, hogy ha Kriszian győzne akkor ez már előre megbeszélt műsor! Ennyi hülye még nem volt egy műsorban! Ha lehet ne csináljanak ilyen idióta műsort! A Gyoziket nem

Anna Dallos 2016.12.06. 13:31:12

Ezek közül nem érdemlik még 1-ft-ot sem! Dolgozzanak még a saját pénzükért! Nyugdijas 43evet folyamatosan dolgoztam, nem vártam, hogy a sült galamb a számba repüljön. Buzik, kurvak,idiotak vannak bent! Jó lenne Tudni.T. szerkesztők,hogy Ti is ilyen szinten vagytok? Szégyen!!

KapitányG 2016.12.06. 13:50:51

@Cseszlovák Gyurmafilm: Az :)
(De lehet, hogy alulértékeled!)

Sanda.Ipse 2016.12.06. 14:35:02

@alsophila.grahami: Relax!!!!!
Ezek szerint te sem tartod egyenrangúaknak a nőket, mint Spárta?
Ne vedd ennyire komolyan a játékot, nem a te bőrödre megy!:))))
Ha Somát vagy Vivit hívja ki, rájuk szavazok. Dávid semmivel jobban nem érdemli meg a nyereményt, mint bármelyikük. Kivéve Kutidzsit, aki csak fele időt töltött benn.
süti beállítások módosítása