Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x99 - Rákosi élt, él és élni is fog (18+)

2016. december 04. 10:42 - sixx

vlcsnap-00001_12.png

Régen jártam erre, legalábbis íróként, szevasztok. Nem lesz képregény, tegnap X-faktor is volt, azt is meg kellett írni, örüljetek, hogy a Liverpool-meccs előtt belefér. Jó, ez gyökérség volt, szívesen írom, hát hogyne. Mert nem unom. Ahogy az egyre több új hajat növesztő, a derekát és a csípőjét egybeforrasztó gatyában álldogáló Anikó és a versenyzők sem. Meg ti sem, kedves olvasók, akik hozzám hasonlóan azt hittétek, hogy na majd most milyen fasza lesz, és az elején még tényleg úgy is nézett ki, hogy az lesz, de aztán jött a kárszegelés, a mártírkodás, a betujázás, a sufnigate, meg Gina frurfuja, és vége lett a világnak. Tényleg, a homlokfüggöny megítélése milyen az olvasótáborban? Sunázná, nem sunázná?

Vivi 22,5-ik születésnapja

Névnapja van Vivinek, ami azért jó, mert egy szegmens elmegy azzal, hogy kap mindenkitől valamit, képet, virágot, ölelést (kivéve Somától, legalábbis az első körben) és egy olyan atlétában rohangálhat a vellában, amiből csak a jóisten tudja, hogy nem buggyan ki a csöcse, nem mintha ez a) zavarná, vagy b) bármiféle nóvum lenne, többet láttuk a másodlagos nemi jellegeket, mint bárki másét a magyar reality történelemben. Vivi szerint a névnap = fél születésnap, amit arra alapoz, hogy decemberben van, a szülinap meg májusban. Kárszeg, a vella Bochkor Gábora szerint Vivinek egy fasz kellene, de hirtelen, a kamerába meglehetősen keserűen taglalja, hogy a vellatársak nem állnak a helyzet magaslatán, és ugye ő segítene a dolgon, mert jó úttörő, de Mici rabul ejtette a fitymáját örökre. Vivi Somáztatna persze, de Soma szerint már az is nagy ajándék, hogy a sufniban együtt alszanak, legyen ez elég egyelőre. Attila és Dávid románcába pedig egyelőre mindent kibír, ilyen sziklaszilárd, de plátói szerelmet még nem láttam a vella történetében. Attila egyébként úgy néz ki, mint egy telefosott búvárruha, és baszki, én csak most szembesülök azzal, hogy a combján FTC-tetkó van, a nyakán meg láncos, a mellye közé belógó kereszttel, jézus fasza, bazdmeg. Ja, egy apróság a szerkesztőknek: attól, hogy a kólásdobozra ragasztottatok egy VV-matricát, még felismerjük a portékát, csak szólok.

Vivi Spielberg akcióban

Kampányfilm. A tök felesleges, de legalább az egész napos punnyadásból az ápoltakat kicsit kimozgató dolog. Ginának Vivi és Soma, Attilának Dávid és Krisztián forgatja, Vivi pedig többször kijelenti, hogy Spielberg szellemisége ébredt öntudatra a fejében, ahová a matek meg a hasonló bonyi dolgok nem férnek be, de a kreativitás már a füleknél feszegeti a varrást. és ha már fül: az megvan, hogy Ginának akkora a füle, mint a talpam? És nekem 46-os lábam van bazdmeg. Vivinek a fejiben összeállt a forgatókönyv, és mint mondta, Gina tehetséges, lehetett volna egész nap forgatni vele. Például a szauna padlóján fekve, ahova nem teljesen világos, hogy miért kellett lefeküdnie, vagy az ágyon, ahol Gina haját rendezte a dominaruhás Vivi polipcsápokba valamiért, de hát mit értek én a művészethez. A filmben van egy olyan jelenet is, ahogy Gina csajoskodik és a ruháit hajigálja, ami sokkal ijesztőbb, mint Kárszeg bármelyik megnyilvánulása, vagy e megboldogult Zsóti hisztirohamai, Gina ráadásul folyamatosan, megállás és levegővétel nélkül pofázik azon a rémesen irritáló hangján hozzá.

Istenfélő Attila esete az pogányokkal

Attila egy korábbi kampányfilmben látott motívumot melegített fel, Kárszeg jósnak öltözött, azaz tekertek a fejére egy törülközőt, és két, aluméniumfóliával betekert pálcikát a kezében tartva jelentette ki, hogy az univerzum erői neki megsúgják, hogy Attila tér vissza, aki közben végig imákat mormolt a bajusza alá, ártani nem árthat alapon.

vlcsnap-00017_12.png

Rázd meg rázd meg, rázd

A párbajok előtt szokás, hogy a két delikvens verbálisan is egymásnak esik, közönség előtt, nem mintha ez a vella bármelyik normál napjának normál percétől eltérne, de mozgatni kell a szerencsétleneket, mert ha nem, egy ponton ott halnak meg a cigiskanapén, nem mintha ez bármiféle problémát jelentene, vagy Attila esetében lenne élő ember, aki észrevenné. A párbaj állása egyébként 53-47 éppen, azaz van két, teljesen érdektelen, a többi négy ellen semmilyen eséllyel nem bíró alak, akik nem osztanak, nem szoroznak a végjátékot illetően, és amelyik most visszajön, az a következő párbajban hullik is. Az egymásnakfeszülést most egy kézbe vehető és a másik tenyerét kis áramütéssel megbaszó kis izével dobják fel a szerkesztők, azaz csak addig lehet pofázni, amíg kézfogás van(?), ez persze 34 másodperc alatt megdől, de előtte Gina még úgy 12 percen át hisztizik, hogy ez fájni fog, és nem akarja. Aztán megfogja Attila kezét, felsikolt, is híján elájul, de erőt vesz magán, és kezdődik a verbális attak, amiben egymást kutyázzák, de annyira unalmasan, fantáziálatlanul és idegesítően, hogy Vivi konkrétan bealszik rajta.

Csipeszt a bimbeszre

Próbatételek következnek, mert amikor már csak hat delikvens van bent, akkor nagyon nehéz tartalmat generálni, így mozgatni kell őket folyamatosan. Az első a Survivor-klasszikus "állj egyhelyben a fejed fölött tartva a karodat, amiben van valami", ennek vannak jó verziói, pl. amikor egy vödör víz vagy moslék van a fejük felett, és ha elfáradnak, akkor szopó, vagy olyan nehezítések, hogy mindezt egy lábon, egy 5 centi széles deszkán tessék abszolválni. El kehet húzni az ilyesmit, a Survivorban nem ritkán órákig állnak, és csak a végkimerülés dönt, a VV-ben Attila asszem 5 perc utén tette le az üres kisbőröndöt vagy miafaszt, és ment hugyozni. Előtte persze fogadkozott, hoigy ha kell oda is szarik a műgyepre, de nem adja fel. Ezért (sem) leszel te a nyertes, kisfiam.

vlcsnap-00026_7.png

vlcsnap-00027_8.png

A második kanyarban csipeszeket tettek rájuk a lelkes segítők, és az nyert, aki többet viselt el magán - ezt is lehetett volna mondjuk időre, kapnak 180-at fejenként, és indul az óra, de a VV szerkesztői sokkal kevésbé szadisták, mint én. Gina sír a végén, pedig az elején kijelenti, hogy szereti a szadomazót (azért a Bénát ráküldeném, csak a biztonság kedvéért), Attila nem, mert kemény, és nem, a bimbeszre nem került csipesz, nyugi. Attila nyer, 200 feletti csipeszszámmal.

Utolsó kanyar: általános intelligencia. Atti szerint Torgyán József volt magyar miniszterelnök, München főváros, a rongyrázó szinonimája pedig a faszrázó, Gina viszont azt hiszi, Rákosi a rendszerváltás után élt, a hedonista = idegesítő, a fehérmájú = nem vicces és Berlin a hozzánk legközelebbi európai főváros. Attila kijelenti, hogy a rendszerváltáskor eleve ne is élt, honnan kellene tudnia ilyenekről, a kvízt levezető Vivi pedig megint Spielberghez hasonlítja magát, joggal, ugye. A nyertes Attila, aki Coutinho nevét üvöltve veszi tudomásul, hogy kicsivel több esze van, mint egy talicska aprómajomnak.

Bulika

Névnap = buli. Mi más. Attila azt hiszi, itt neki búcsúzkodni kellene, de észbe kap, hogy másik rendezvényen van, inkább felköszöntötte Vivit, aki a riportba azt taglalja, hogy névnapkor talajrészegségig jutni tök természetes. Ennek megfelelően történtek az események, amit csak az tört meg, hogy Soma este, romantikázva adta át az ajándékát, amihez ha jól láttam, Török Szultán írt kísérőlevelet. Vivi sír. A vellában közben Attila, Krisztián és Dávid kanbulizik, Gina gondolom elmenekült a tesztoszteron elől. Üvöltés, ökölrázás, bebaszás, aztán kimennek az udvarra, ahol Dávid levezeti a jövőt: most visszagyön Attila, utána Soma lesz a kiválasztott, aki kihívja megint Attilát, aki megint visszajön, aztán Dávid lesz a kiválasztott, és kiviszi Vivit. És a döntőben a Kárszeg-Dávid-Attila-trió jut be.

Szerintem most Gina fog visszajönni, a következő kiválasztott megint ő lesz, ő kihívja Krisztiánt, aki visszajön, és Soma lesz a kiválasztott, aki Dávidot viszi ki, és kiesik, és a végén Vivi, Kárszeg és Dávid marad, és Dávid nyer, mert ő okosan tolta, bár kissé unalmasan. A buli folytatódik, a kartonból kivágott vellalakók miatt úgy tűnik, mintha ezren lennének, pedig nem is. Soma a buliból kiviszi Ginát a szaunába és lelket önt bele. (Ha rajtam múlna, Soma nyerné a VV8-at.) Gina aszongya, a VV a legjobb dolog, ami történt vele, én meg ezt hallva elmorzsolok egy könnycseppet, szegénykém, elég szar élete lehetett.

Bónusz: Gina vs. herék

Címkék: 18+ vv8
907 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2016.12.04. 10:46:51

Jó volt ez Sixx, grat a kitartásodhoz. Homlokhaj nekem nem tetszik, de a sunázáshoz nem elengedhetetlen :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 11:02:48

ugyan a sunázásban nem vagyok kompetens, de nekem nem tetszik Gina frufruja

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 11:05:48

én nem sunáznám Ginát,de nekem ezzel a hajjal jobban tetszik
Gina ágfyonfekvős haja Kendall Jenner 2015.május 27.-i poisztjára reflektált. Krisz úgy nézett ki mint aki hajat mosott (amikor jós játszott). Dávid szeme fura volt.

hereverő heverő 2016.12.04. 11:09:30

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nekem sem. Rövid, hátul felnyírt hajjal, rövidebb frufruval sokkal szebb lenne.

hereverő heverő 2016.12.04. 11:11:48

@PeniValdes: Na ez a szomorú, hogy erre kell reflektálni. Hogy azért lett valaki belőle, mert sok fényképet posztol az instagramra. Az emberiség megérett a pusztulásra.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 11:14:33

@hereverő heverő: nekem volt olyan hajam, 3 évig tartott, mire visszanövesztettem, úgyhogy sohatöbbet :)

,, 2016.12.04. 11:17:26

@hereverő heverő: a jennerek meg a kardashianok tök jó példa arra, amit az előző posztban írtam és amire válaszoltál. Nem hiszem h különösebben műveltek vagy intelligensek lennének, és mégis sikeresebbek az átlagnál, mert kiváló a gyakorlati érzékük (ami többet ér, mint az IQ és mint a műveltség, szerintem)

Sanda.Ipse 2016.12.04. 11:20:02

Sixx! Irány vissza számtanórára!
98 után nem a 90 következik:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 11:22:18

@szörnycsi: nem,nekik sok pénzük van,és ettől tartanak ott ahol,és mergfelelő helyre születtek. ez azért elég sokat segített pl Kendall Jenner modellkarrierjén. Kim is Paris Hiltonnal bulizott anno,és nem vmi ismeretlennel

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 11:22:50

@hereverő heverő: ez az említett lány karrierjén sokat lendített

pomac 2016.12.04. 11:23:09

@Sanda.Ipse: bammeg én meg azt hittem a másik poszt van elirva 89 helyett 98-ra :DD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 11:23:42

@Sanda.Ipse: az előző 89-nek készült, de 98 lett belőle

SzilajSzilard 2016.12.04. 11:24:26

Egyetlen vicces, értékelhető jelenet volt benne. Első videó, 20:40-től, Vivi előadja Ginát, aztán Atit. És a szerkesztők megvisszhangozták a vitájukat, ezek igy elég jók lettek!

rtl.hu/most/rtl2/valovilag/valovilag-powered-by-big-brother-2016-12-03

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 11:25:59

@Sanda.Ipse: ja, nem. schuldigung, sorry, przepraszam, извините

Sanda.Ipse 2016.12.04. 11:27:17

@szörnycsi: ne keverd az intelligenciát és a műveltséget.

,, 2016.12.04. 11:31:07

@PeniValdes: ez öröklött vagyon semmit sem jelent. sokan simán elbaszták volna, ők meg felhasználták arra h megtöbbszörözzék. Sokkal híresebbek lettek, mint az apuka(k) és az anyuka.

hereverő heverő 2016.12.04. 11:31:24

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): te is biztosan tök csini voltál vele. A nagyon rövid haj nekem sem tetszik, de az igen, ami eltakarja a fület és szabadon hagyja a nyakat.

Sanda.Ipse 2016.12.04. 11:32:14

Gina mondta, hogy a rongyrázás = farokrázás?
Rossz tapasztalatai lehetnek:)

tvbuzi 2016.12.04. 11:33:10

Nem s+ Gina szerintem sem. Nem a frufru miatt. Nekem a frufru bejön. Szerintem szekszi.

Apadfaxa 2016.12.04. 11:35:41

@Sanda.Ipse: IQ helyettelég a Q csak jó legyen a sunája:D :D

hereverő heverő 2016.12.04. 11:37:22

@szörnycsi: @PeniValdes: Szerintem is a pénz volt az, ami miatt híresek lettek. Az nem nagy erény, hogy de nem b.ták el, hanem még mindig megvan... Lehet, hogy ahoz nem kell sem intelligencia, sem okosság. Engem az zavar, hogy manapság már csupán attól lehetsz valaki, hogy sok pénzed lett (örökölted, hozzámentél stb.) Aztán a sok pénzből szabatsz magadnak új csöcsöket, és mivel híres ember felesége vagy, már csak azzal is egy rakás pénzt keresel ha meztelenül lefényképezhetnek ugye...

Apadfaxa 2016.12.04. 11:38:55

Ginát sunáznám! Au nagyon tetszett amikor végig Ginázta DInát :D :D
Attis egy görény.

Válaszoljatok őszintén :Miért baj a RDMS rendszerben két tábla join-ja teljes Descartes-szorzat ?
(helyest választ adót jutiból megcsinálom:)

Apadfaxa 2016.12.04. 11:41:49

@Sanda.Ipse: A fehérmájú rongyrázó Rákosi a rendszerváltás köztársaságának hőse, akiről a legközelebbi fővárost elnevezték Münchennek !

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 11:42:20

@hereverő heverő: olyan volt.. exem odavolt a rövid hajamért, aztán mikor szakítottunk, juszt is elkezdtem visszanöveszteni :)))

hereverő heverő 2016.12.04. 11:44:04

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): mert az exednek jó szeme volt a női szépséghez :)

,, 2016.12.04. 11:44:22

@hereverő heverő: de nem még mindig megvan, hanem megforgatták és megtöbbszörözték... ez kicsiben ugyanaz, hogy valaki mit tud kezdeni a VV-nyereménnyel, meg tudja-e alapozni abból a pénzből élete hátralevő részére az anyagi biztonságát? vagy ha akármelyikünk kapna egy nagyobb összeget, tudna-e belőle egy életképes vállalkozást csinálni?

,, 2016.12.04. 11:45:33

@szörnycsi: és nem azt mondom, h nem tudna, csak h vszínűleg nem mindenki.

hereverő heverő 2016.12.04. 11:45:50

@Apadfaxa: ööö... mert oda a reláció ?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 11:47:02

@szörnycsi: de elég sokat jelent, az meg még többet hogy pl Kendall Kim húga. erről egy modellügynökség vezető mesélt,hogy ma a social modellek korát éljük,és ezért nagy figyelmet fordítanak mindenkinél arra hogy posztoljon az instára, hogy híres emberekkel legyen képe fent,mert kattintásra megy. viszont kendall jennereknél erre nem kell energiáét fordítani,mert ő már híres volt a rokonsága miatt, és ha Kendall felvesz egy ruhát,akkor azt több millió követő látja.
ma az instagram a divatvilágban kikerülhetetlen, mig a 90-es években a modellek voltak a főszereplők, az nem volt komoly rendezvény ahol nem jelent meg legalább 1 szupermodell, a 2000-es évek a főszerkezstőkről szóltak,volt,hogy nem kezdtek el egy bemutatót,mert nem érkezett meg xy,és ezzel az egész program csúszott. ma meg a közösségi média sztárjai a főszereplők, az első sorokban tinikorból alig kinőttek,vagy tinik ülnek.

hereverő heverő 2016.12.04. 11:52:23

@szörnycsi: én valószínűleg nem vállalkozást csinálnék, de a jelenlegi életem a bizonyíték arra, hogy nem kell jelentékeny vagyont örökölni ahoz, hogy juss valahova. És rengeteg ilyen ember van, akik nulláról jutottak fel valahova. Vajon mi lenne Kendall Jennerből, ha nem oda születik ahova, ha nincs meg a lehetősége, hogy híres (ami meglehetősen talmi ismertséget jelent) emberekhez dörgölőzzön ? Feljutott volna a csúcsra alulról is, úgy hogy nem limuzinnal vitték a hegytetőre ? Mert ha igen, jobban becsülném.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 11:53:42

@PeniValdes: az exem azóta is azt emlegeti, hogy de jó lenne, ha megint olyan lenne a hajam. én meg körberöhögöm, hogy húzzon vissza a póthajas plázamacskájához :)

,, 2016.12.04. 11:54:09

@PeniValdes: persze, sokat jelent, de ezzel élni is tudni kell, meg kell látni a lehetőségeket. kylie pl az usában az egyik legfelkapottabb make-up brandet hozta létre, a nagy cégek versenyeznek érte h ki vásárolhatja fel

hereverő heverő 2016.12.04. 11:55:07

@PeniValdes: Peni te meg azt akartad itt elhitetni velem, hogy senki nem akar ismerkedni veled :)) Aztán meg kiderül hogy felcsapott farokkal loholtak utánad a kisfarkasok

MacákékIcukája 2016.12.04. 11:56:06

Jeeee vegre olvashattunk sixx-tol is, koszi!

Kozben atraktam a szavazat Ginara, valszeg o megy vissza amugy is. Davidunkat be kell fekezni, nehogy elszalljon magatol.

Apadfaxa 2016.12.04. 11:56:32

@hereverő heverő: Nem. a teljes D.X is egy reláció,bár eléggé értelmetlen :)
Gyakorlati oldalról problémás....

hereverő heverő 2016.12.04. 11:57:00

@MacákékIcukája: Legyen Soma Gina Vivi a végén jejeje :))))

Apadfaxa 2016.12.04. 11:57:16

@PeniValdes: Nekem mostis...mindenféle hajjal vagy anélkülis...

MacákékIcukája 2016.12.04. 11:59:06

@szörnycsi: Kim Kardashian vmi celebbel dugott, leakeltek a videot ami errol keszult es o ezert lett hires.

hereverő heverő 2016.12.04. 11:59:07

@Apadfaxa: na ahoz már nincs eszem. Az RDBM-et is még a múlt évezredben tanultam, említés szintjén. Így aztán gyorsan rl is felejtettem.

,, 2016.12.04. 12:01:29

@hereverő heverő: bakker, ki mondta h örökölni kell? egy tulajdonságot próbálok megfogalmazni, ami szerintem nem egyenértékű az IQ-tesztek által mért IQ, vagy az iskolai végzettség meg Decartes nevének ismerete által mért műveltség fogalmával. Azt a tulajdonságot, ami miatt a nulláról is fel lehet jutni valahova (és ez a szorgalom és a tehetség fogalmával sem azonos) életre valóság, vagy nem tudom

MacákékIcukája 2016.12.04. 12:01:48

@hereverő heverő: neeeem ne legyen, Vivi viszont mehetne dontobe

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 12:03:18

@szörnycsi: hogyne csak erre a jennerkardashionok nem jó példák,és

hereverő heverő 2016.12.04. 12:03:51

Nah csendet rendet fegyelmet ! Elvonulok a kert végi kis csalitosba, betolok az orcámba némi tegnapi marhapörköltet uborkával és házi tarhonyával. Szép délutánt nektek.

MacákékIcukája 2016.12.04. 12:05:12

@hereverő heverő: keremszepen fiatalur, kuldjon nekem is fenypostaval, koszonom es termeszetesen joetvagyat kivanok! :)))))

Sanda.Ipse 2016.12.04. 12:08:53

@szörnycsi: mint Stadler juhász, aki az "Utolsó vacsora" után visszaigényelte az ÁFÁ-t.:)

hereverő heverő 2016.12.04. 12:10:15

@szörnycsi: utolsó,tényleg rohanok utána enni. Szerinted a cigánygyerek, aki putriból lopással rablással, és más bűnözéssel feljut valahova, az életrevaló ? Vagy inkább egy Snétberger, aki intelligens és érzékeny ember, de ugyanonnan indult ? Ne érts félre, nem vitatkozni akarok, csak megvilágítani azt, hogy szerintem hol sántít az érvelésed.
De hogy lásd, értem amit mondasz: Kylie makeup céget hozott létre a pénzéből, Paris meg egy egész estés szexvideot.

kamilla123 2016.12.04. 12:13:58

@sixx: jaj de jó, egyetértünk!! én is Somának drukkolok, sztem egy butácska, de csupa szív srác nulla rosszindulattal. Ráadásul még műsort is csinált (na jó, nem a vége felé)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 12:15:52

@MacákékIcukája: Dávid nem mondhatja hogy nem Ativel fog nyerni

,, 2016.12.04. 12:17:55

@hereverő heverő: úhhh. Meg sem fordult a fejemben, hogy a bűnözést is ide soroljuk (és kikérem magamnak h ezt feltételezted)

Lynette21 2016.12.04. 12:23:38

Szuper volt a poszt sixx, az öfi meg bazi unalmas, de ezt mar Vivi is megmondta. Gina frufruja nem tetszik, foleg amikor nincs kifestve, azt hiszem a tegnapi reszben volt egy reggeli jelenet, maikor kiment a fotokert, kifejezetten csunya! De ezt is Vivi ideologizalta meg jol, a szep lanyok nem tudnak sminkeln, a csunyaknak viszont kotelezo. Szerintem is sajnos Gina megy vissza most, aztan Krisz lesz a kivalsztott, kihivja Somat, Soma megy vissza, kivalsztjak Davidot, aki kiviszi Vivient, es kint is hagyja Vivi. A vegeredmeny: 3. Gina, 2. Soma 1. David

kamilla123 2016.12.04. 12:26:22

@MacákékIcukája: sajnos ez nem befékezés, mert így Ati szavazói átszavaznak majd DÁvidra. Míg ha ketten vannak bent, akkor legalább eloszlik a fináléban. De értem és értékelem a szándékot :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 12:28:22

@kamilla123: ezért kell Atinak feláldoznia magát..nem most.majd

MacákékIcukája 2016.12.04. 12:28:41

@kamilla123: de en azt akarom h David nyerjen. Nem soma miatt teszem.

kamilla123 2016.12.04. 12:30:01

@PeniValdes: tudom :) mondjuk attól sem fogok elkenődni, ha Dávid nyeri, de Somának jobban örülnék. Attól viszont kiakadnék, ha VIvi nyerne

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 12:31:17

@PeniValdes: én továbbra is azt akarom, hogy a hogyvoltírók nyerjenek

kamilla123 2016.12.04. 12:31:25

@MacákékIcukája: ja vagy úúúgy!! hát akkor nem jó lépés a részedről sztem. AMúgy nekem mindegy melyik nyer most, utána úgyis megy a levesbe, aki most nyer.

MacákékIcukája 2016.12.04. 12:35:46

@kamilla123: azert gondolom h jo, mert ha Ati esetleg visszamegy akkor benne van a pakliban h nagy mellennyel menetelnek a dontobe es az visszatetszo. Legyen David egy kicsit megingatva. Egyebkent ja, kb nem oszt nem szoroz es tuti Gina megy vissza, szal az en szavazatom most mar nem oszt nem szoroz :)

MacákékIcukája 2016.12.04. 12:36:17

@kamilla123: jesszus de hulye vagyok, bocs az ismetlesert :DDDDd

csakolvasok82 2016.12.04. 12:39:24

Sziasztok!
Kimaradt néhány nap, bocsi, ha már kitárgyaltátok, de csak visszanézni volt még időm az adásokat, a posztokat és kommenteket még nem.

Miért mondja Soma meg Vivi, hogy Atti próbálta elkerülni a párbajt, miközben Atti már párbajozott és pont ők nem?

A Gina-Atti szóboxot kétszer is visszanéztem, mert első körben ingerem támad Ginának összevarrni a száját, idegbajt kaptam a darálós, fülsüketítő, értelmetlen vinnyogásától, majd meglepett, hogy még Dávid is azt mondta, hogy Atti túltolta. Szóval ezért néztem vissza, és újra ugyanez volt a véleményem, mindemellett Gina emelte fel a hangját elsőként. Mint ahogy Krisztiánnal való vitájában is, majd otthagyta, mert nem tudott értelmesen érvelni.
Ennyire szar az összevágás vagy nézzem meg harmadszor is?(Isten ments!)

Sixx, a poszt szuper, képregény nélkül is nagyon jókat nevettem, Gina frufruja béna szerintem.

Eleinte nagyon bírtam Ginát, sőt Dávidot szidtam, hogy miért nem védi meg Tivadartól, de most már mea culpázok, mert allergiás lettem a hangfrekvenciájára.

Vivi Zsolti kiesése óta szimpatikusabb. Soma szerintem is második lesz, legalábbis remélem.

MacákékIcukája 2016.12.04. 12:40:23

@PeniValdes: figyi ha david mellol kipockoljuk a haverjait, akkor az osszes szavazatot o fogja megkapni ;)

agimano 2016.12.04. 12:41:35

@PeniValdes: @szörnycsi: Én tökre nem foglalkozom a Jenner és Kardashian családdal, nem láttam a műsoraikat, nem követem őket instan, semmi, de amit elértek azt nem olyan könnyű elérni, még akkor sem, ha sok pénzük van alapból, szerintem jól csinálják azt, amit csinálnak, még akkor is, ha sokan felidegesítik magukat rajta, hogy a semmiért híresek. Mivel tényleg nem követem őket, fogalmam sincs, hogy mennyire beszélnek értelmesen, de azt tudom, hogy Kim egy tök menő magániskolába járt, ahol elvileg nagyon jó az oktatás színvonala, szóval elvileg nem egy kőbunkó iskolázatlan alak. Meg még azt is tudom, hogy Paris Hiltonnak még dolgozott is, valami régi műsorban láttam, hogy ő volt Parisnek a ruhavásárolgató emberkéje, és Paris úgy bánt vele mint egy papagájkutyával.

csakolvasok82 2016.12.04. 12:45:18

@MacákékIcukája: pont a fináléban jönnének jól Attila szavazatai Dávidnak, mint most Mici szavazatai a hármas párbajnál. Először kiesik Atti a harmadik helyen, majd a rajongói átszavaznak Dávidra.

Magpieshou 2016.12.04. 12:48:25

Csak a POOL!.:)

Szerintem Karszeg nem nyer több párbajt.

hereverő heverő 2016.12.04. 12:48:32

@szörnycsi: mondom, csak azt akartam megvilágítani hogy szerintem hol sántít az érvelésed azzal, hogy intelligencia nem szükséges a boldoguláshoz, viszont életképesség igen. Kylie Jenner piperemárkája sem lenne sehol ha 1: nem lett volna a temérdek tőke elérhető
2: nem lenne ő a Jenner aki Kim kishuga stb.

MacákékIcukája 2016.12.04. 12:54:04

@csakolvasok82: de annak a bazisnak alapbol meg kell lennie fuggetlenul attol h dontoben vannak-e vagy sem... plane amikor mar csak 1 het van hatra

kamilla123 2016.12.04. 12:57:57

@MacákékIcukája: nem baj, én is egyszerre tíz dolgot szoktam csinálni kommentelés közben, ezért csúsznak be ilyenek :)

Cimili 2016.12.04. 13:16:17

Sixx, jó volt nagyon! kedvencem: Attila egyébként úgy néz ki, mint egy telefosott búvárruha :DDDDDDDD
Sziasztok többiek, most lépek tovább, sok a dolgom.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 13:19:35

@agimano: nem mondoim hogy Kim hülye,vagy bármelyik az lenne, még Paris Hilton sem az. de nem tisztán önerőből van ott ahol, Kylie sem biztos hogy ma sikeres üzletasszony lenne ha egy farmon születik

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 13:20:23

@hereverő heverő: ekg..egyébként nem rég olvastam egy jó interjút vele

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 13:22:35

@MacákékIcukája: Dávid csapata egyelőre bentakarja tartani a srácot, dave anyja kérte hogy atira szavazzamak

Cimili 2016.12.04. 13:24:50

@tvbuzi: végre másnak is tecc, szerintem is tök jól áll neki a frufru. na télleg lépek.

Cérnahuszár 2016.12.04. 13:26:41

@szörnycsi: abban biztos lehetsz hogy nem kardasianék és jennerék forgatják azt az örökölt lóvét hanem a pénzemberek.
ők csak élvezik a hozamot
a szakiknak érdeke hogy ne elbaccák

Pék Sütemény 2016.12.04. 13:33:58

Sziasztok! Kárszeg amúgy miért nem opció a nyerésre? Igazán ügyesen játszott, és közben még jól is érezte magát. :) (a nőkkel meg nem gázabb, mint Knapp Attila volt)

Pék Sütemény 2016.12.04. 13:36:22

Gina frufruja pedig még a keletkezésekor kitárgyalásra került. (böszme orrot csinált neki, ellenben eltakarja a rémisztő szemöldökét) :)

Pék Sütemény 2016.12.04. 13:37:41

Mici jó arc volt, jobb mint a bent lévő csajok. Hát jó, persze, kiszexualizálta magát a villából, ez hiba volt, igen.

verkli 2016.12.04. 13:44:53

@sixx: Ha esetleg kijavítod, akkor a százalékokat is javítsd...a Retek szerinti állás nem 53-47; hanem kb. 58%-42%. (első rész 07:36)

verkli 2016.12.04. 13:51:53

@sixx: A kerekítés ok, de elírtad a számokat. Csekkold le.

Cérnahuszár 2016.12.04. 14:40:19

@Pék Sütemény: aha, de sztem vivi is jobb nála valamivel, sztem somát is sokan jobbnak tartják
kárszeg épp hogy megelőzi atit és ginát, és így érzem

taga20 2016.12.04. 14:44:30

@Cérnahuszár: ménem sétáltok inkább? olyan szépen süt a nap, friss a levegő:)

szép az élet. erre ti!:))

Cérnahuszár 2016.12.04. 14:47:45

@taga20: köszi a séta már megvolt.
most kotyvasztok, és közben szórakozom

taga20 2016.12.04. 14:49:57

@Cérnahuszár: asztán oda ne kapjon a csirkefarhát!

nem venném a szívemre:))

Cérnahuszár 2016.12.04. 14:56:13

@taga20: kedves hogy aggódsz, de ne magadból indulj ki

taga20 2016.12.04. 15:03:47

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): dehogy nem, még éjszaka is!
megy a vévé, bearanyozza az életedet:) nem?

:))))

taga20 2016.12.04. 15:09:20

@Cérnahuszár: én csak kedves akartam lenni:)

na meséjj, mit kotyvasztasz!:))

persze, aszt azé ne akard itt beadni senkinek, hogy tucc főzni!:)))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 15:11:40

@taga20: el kell, hogy keserítselek, nem nézem az összefoglalókat, mert ugyanabban az időben megy, mint az NCIS meg a CSI, csak beszélgetni járok ide :))))

hereverő heverő 2016.12.04. 15:12:41

Na, ez a segg megint itt van ? Akkor én léptem, nem szeretek trollok között létezni. Sziasztok hogyvoltok

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 15:14:10

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): itt is csak világít. jó hideg van. bár apósoméknál pálinkázunk. az egy kicsit segít. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 15:16:32

@Cseszlovák Gyurmafilm: csak egy kicsit? akkor mondhatni tolerálja a szervezeted a pálinkát? :))))

Cérnahuszár 2016.12.04. 15:17:51

@taga20: tárkonyos pulykacomragulevest.
+ szaloncukor, kókuszos.
ez így ideális.

taga20 2016.12.04. 15:19:01

@hereverő heverő: haver, az egyik legnagyobb segg az te vagy itt, ezen a blogon, me veled ellentétben, én eszt a szart nem nézem, ráadásul nem hiszem, hogy akkora seggfej vagyok, mint te:))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 15:20:24

@Cérnahuszár: a jó kókuszos szaloncukorért ölni tudnék (NEM az elemes kardommal, még mielőtt itt egyesek előhozzák), járom a boltokat, de mindenhol csak bóvli kókuszos van :(

taga20 2016.12.04. 15:20:58

@Cérnahuszár: jó, rendelni én is tudok a pidzériából:)

várjunk csak, te ilyeneket tucc?:)

Cérnahuszár 2016.12.04. 15:22:03

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): jaja, a legjobb ha te magad csinálod, csak marha macerás, a csokibevonat

Cérnahuszár 2016.12.04. 15:23:09

@taga20: nem, csak hazudok.
igazából csirkefarhát van nyárson, csak azt szégyellem

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 15:24:24

@Cérnahuszár: gondoltam már rá, de idén esélytelen. talán jövőre :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 15:26:13

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nem igazából nagyon nem bírom az italt. csak bátor vagyok. ezét vicces velem inni:)))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 15:28:13

@Cseszlovák Gyurmafilm: akartam volna javasolni, hogy tolerancia esetén tessen a megfelelő helyre fordulni :)))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 15:31:38

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): belgyógyászat,onkológia,urológia,családterapeuta vagy kegyeleti vállalkozáshoz? ezekre ital nélkül is esélyes bárki:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 15:32:51

@Cérnahuszár: ezt láttam én is múltkor, tök ügyesek

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 15:34:05

@Cseszlovák Gyurmafilm: alacsony küszöbű szenvedélybeteg szolgáltatásra gondoltam :)))) (de persze nem komolyan)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 15:40:52

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ha alacsony a kuszob akkor legalabb akadalymentesitett :))
emmeg csak mivannegativ vagyok ma. beteg a gyerek, az ido flegma, holnap melo. mehh.

Pék Sütemény 2016.12.04. 15:46:15

@Cérnahuszár: igen, tudom hogy Kárszeg nem népszerű igazán, kicsit túltolták Micivel. De mekkora fordulat lenne, ha megnyerné :) (áhhh, csak álmodozok, mint amikor egy rohadt szar könyvön rágod magad végig, hátha, hátha lesz még egy kis fordulat, de persze nem)

,, 2016.12.04. 16:08:50

Jujj most látom h ma este Holtodliglan 21:25

,, 2016.12.04. 16:11:16

@Cérnahuszár: kérek szépen kókuszos szaloncukrot, kedvencem a kókuszcsoki

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 16:25:56

Dávidot a villalét arra tanította hogy megtanulja elviselni az unalmat

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 16:28:22

ja és tegnap vmelyik résznél volt osonós zene

Pék Sütemény 2016.12.04. 16:30:05

@PeniValdes: Dávid minket is erre tanított. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 16:31:39

@Pék Sütemény: közösen tanultuk az unalom elviselését Dáviddal

taga20 2016.12.04. 16:33:21

@PeniValdes: nem! dávidot arra tanította meg a villalét, hogy a sok hülye nézi őket, mer ha nem, ako má kuka lenne a műsor.

szóval dávid a király:)))

Pék Sütemény 2016.12.04. 16:34:46

@PeniValdes: Teljesen igazad van! Hajrá Kárszeg! :)

Cérnahuszár 2016.12.04. 16:37:07

@szörnycsi: megettem...mind....most madzag van a lábamon és lebegek az udvaron mint a harry potteres kövér nyanya akiből lufi lett

Pék Sütemény 2016.12.04. 16:37:52

Épp Sixx-et olvasok a C C-n. Ha valami remek van ebben, hogy leragadtam a VV bámulásban, az az hogy nem értem rá nézni az X faktort :)

taga20 2016.12.04. 16:40:39

@PeniValdes: és aszt, hogy csináltad? kimentél és leszedted a fáról?:))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 16:41:49

@taga20: feltörtem egy tojást,kikevertem, összekevertem,megettem

taga20 2016.12.04. 16:44:20

@Pék Sütemény: mekkora szerencséd van, hallod!

olyanról még nem hallottál, hogy leveszel egy könyvet, mongyuk a vörösésfeketét, és elolvasod?

tudom ez szájenzfiksön, de mégis:)))

taga20 2016.12.04. 16:46:09

@PeniValdes: nana! nem foksz átverni!

nem is tucc főzni:)

Cérnahuszár 2016.12.04. 16:47:20

@taga20: nem lehet mindig vöröséfeketét olvasni
még a végén úgy öltözünk

taga20 2016.12.04. 16:54:19

@Pék Sütemény: "Ha valami remek van ebben, hogy leragadtam a VV bámulásban, az az hogy nem értem rá nézni az X faktort :)"

semmi egyéb emese. bámuld tovább a vévét!:))

Pék Sütemény 2016.12.04. 17:00:52

Nyugodj már le. Ha jól látom mégis jé nahát itt riszálsz hogy te bezzeg ezeket a szarokat nem nézed, hiszen olyan kozmikus szférákba röppent az intellektusod, csíkban látni a suhanását. Némi kognitív disszonanciát vélek felfedezni, bár lehet hogy tévedek. Részemről inkább berekesztem a csevegést veled. Béke. :)

taga20 2016.12.04. 17:01:37

@Cérnahuszár: attól hogy tudod, hogy mi volt thermopülénél , vagy átkelsz a rubikonon, még nem kell tógában járnod!:)

Cérnahuszár 2016.12.04. 17:03:40

@taga20: de ha megtetszik? veszélyes dolgok ezek
lehet hogy a vv miatt hülyültem el, akkor simán utánozhatok egy könyvet is

taga20 2016.12.04. 17:05:40

@Pék Sütemény: süti, én nem vagyok nyugtalan.

"Részemről inkább berekesztem a csevegést veled. Béke. :)"

ez a legkönnyebb, csináld eszt! de szerintem, ha meggyőzöl, ako nem fogok riszálni:)

taga20 2016.12.04. 17:08:28

@Cérnahuszár: te, ne fogd a vévére!

ez nem szép dolog:)))

Cérnahuszár 2016.12.04. 17:10:49

@taga20: na ezt vártam
akkor ki a nagyobb idióta, aki természeténél fogva hülye, vagy aki győzködi hogy ne legyen az?

Pék Sütemény 2016.12.04. 17:12:37

@taga20: Aki minősítget, azt nem lehet és nem is érdemes győzködni. C'est la fin du film.

taga20 2016.12.04. 17:19:43

@Pék Sütemény: aszt vágom, hogy a tükör, azaz én zavar benneteket:)

"Aki minősítget, azt nem lehet és nem is érdemes győzködni"

hónapok óta minősítitek a majmokat a villában. erre eszt nyomod nekem?

itt a kommentelők 90%-a retardáltabb, mint a vévényolc majmai.

és aki eszt az arcotokba dobja, az troll:))

Cérnahuszár 2016.12.04. 17:21:34

@taga20: csak nem úgy ahogy te gondolod :))

Cérnahuszár 2016.12.04. 17:22:52

@taga20: akkor aki a retardáltakat minősíti akik a retardáltakat minősítik, az a full retard?
olyan szép halmaz ez.

Cérnahuszár 2016.12.04. 17:27:17

@taga20: ha te írkálod nekünk hogy ne nézzük mert car és elkaphattyuk, mi meg írjuk neked hogy ne nézz minket mert szerinted szar amit csinálunk (talán még el is kaphatyod) nem mert már ez van, szóval az most mi?
csupa őrlő kérdés

taga20 2016.12.04. 17:28:32

@Cérnahuszár: egy-két vesszőt kihagytál, de nagyjából pontosan leírtad magatokat:)

Cérnahuszár 2016.12.04. 17:29:55

@taga20: megint elrontottad, most az jött volna hogy "ne süketelj cérnatészta"
aki kocsonya.

Cérnahuszár 2016.12.04. 17:31:37

@taga20: veled nem lehet jáccani
nah mindegy.

taga20 2016.12.04. 17:32:19

@Cérnahuszár: én aszt mondom, hogy mindenki aszt néz amit akar.

persze szerintem, aki a vévét nézi, asztán elemzi, és még az öfit is nézi, bármi legyen is az, ráadásul még savaz is, az menthetetlen:)

taga20 2016.12.04. 17:45:54

@Pék Sütemény: süti, legalább te nelegyél hülye!:))

Lilith.Inanna.1 2016.12.04. 17:50:16

Kb hogy állunk és ki lesz a mai este nyertese?

,, 2016.12.04. 17:52:41

@PeniValdes: pedig ilyen egy igazi romantikus film!:)
@Cérnahuszár: :OOOO
ti most románckodtok amúgy?:)

taga20 2016.12.04. 17:53:27

@Lilith.Inanna.1: aki lefekszik, mielőtt elkezdődik a műszar:))

Cérnahuszár 2016.12.04. 17:54:10

@szörnycsi: háháhá
kész vagyok XDDDDDD
nincs ennyi XD a világon :D

taga20 2016.12.04. 17:56:42

@Cérnahuszár: ne csináld má!
te nem érzed a rezgést kettőnk köszt?:)))

,, 2016.12.04. 17:57:27

@Cérnahuszár: :D így kívülről úgy tűnik:D

Cérnahuszár 2016.12.04. 18:04:03

@Lilith.Inanna.1: sztem gina esik ki, de a poll valahol lemaradt az előző öfik kommentjében

Pék Sütemény 2016.12.04. 18:05:52

@Cérnahuszár: Remélem én is. Egy leütésre több szót halmoz fel mint amennyit a dobhártyám befogadni képes :)

Cérnahuszár 2016.12.04. 18:07:27

@taga20: öööööö nem.
az nem lehet hogy egy hülye felé rezegsz
bár mondjuk mivel győzködöd a hülyéket, te is az vagy,
a francba.

hoyg is volt az az utállak?

Lilith.Inanna.1 2016.12.04. 18:16:29

@Cérnahuszár: Azért bízom benne, hogy Ati hagyja el a pályát.

Cérnahuszár 2016.12.04. 18:18:08

@Lilith.Inanna.1: hát ha most nem is, a következő körben sztem biztosan
nem létezik hogy még 1-et megússzon, az a baj gina nagyon lecsúszott

Cérnahuszár 2016.12.04. 18:20:01

hú most 8-kor kezdődik ugye?
most jut eszembe a kölyöktől nem kérdeztem ki az angolt :(
ángolosan lelépek

taga20 2016.12.04. 18:22:03

@Lilith.Inanna.1: én is, me különben nem tudnék lefeküdni ma este!

egyébként, ezeket a full retardált kommenteket, direkt csináljátok, vagy csak megtévesztésből?:)

Pék Sütemény 2016.12.04. 18:24:03

Na jó. Ez valóban olyanos. És az egész film csoda.

Mók_Ica 2016.12.04. 18:27:34

@Cérnahuszár: @Lilith.Inanna.1: @Pék Sütemény: ma nincs miért aggódni.... bármelyik párbajhős kieshet.... amelyik pedig nem most, az kihullik majd legközelebb....

Mók_Ica 2016.12.04. 18:31:13

@Pék Sütemény: ma este teljes nyugalomban fogunk szórakozni :))))))

Pék Sütemény 2016.12.04. 18:52:43

@Mók_Ica: Végre nem ver majd az ideg! :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 18:59:09

üssetek le, ha én még egyszer ragasztópisztolyt veszek a kezembe

Mók_Ica 2016.12.04. 19:00:21

@Pék Sütemény: kezdésre jövök :) megyek addig inni :)))))

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): no, aztán miért??? én nem bántalak....

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 19:04:18

@Mók_Ica: nem maradt ép ujjam.. minek áll neki kreatívkodni az, akiből hiányzik a gén, ugyebár :)

csincsilla72 2016.12.04. 19:10:58

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Mit ragasztottál?:-)
Én is kész vagyok. Soha-véget-nem-érő-lakásfelújítás....

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 19:21:46

@csincsilla72: szétkaptunk egy kosarat, lett belőle 2 csillag, az egyikbe égőket raktunk, a másikat meg piros gyöngyökkel díszítettük. meg felújítottunk egy régi koszorút :)

ficekence 2016.12.04. 19:24:30

@taga20: :))))))))))))))))))))))))))

Pék Sütemény 2016.12.04. 19:28:25

@Mók_Ica: Most értem haza, dolgoztam. De baromi jó ötlet ez, Móki, tolok egy kis rosét! :-D

csincsilla72 2016.12.04. 19:35:49

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Karácsonyi készülődés?:-)
Én is terveztem ma karácsonyfa-vásárlást, de nem lett belőle semmi. Pedig már úgy díszíteném:-) Az már önmagában ünnep, amikor előveszem az üvegdíszeinket.
De most hogy mondod, meg kéne gyújtani a gyertyákat. Múlt vasárnap el lett felejtve.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 19:37:22

@csincsilla72: aha :) a gyertyákat is meggyújtottuk, olyan szép. az adventi koszorúnk dióból van :)

Apadfaxa 2016.12.04. 19:37:47

@Pék Sütemény: EZT OLVASTAM TESÓ:
"@Mók_Ica: Most értem haza, drogoztam....."

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 19:38:33

@Apadfaxa: csúnya Freud bácsi megszólalt az agyadból :)

Apadfaxa 2016.12.04. 19:39:06

Gina nemtúl okos, de nagyon sötét viszont jó a segge....
Azon gondolkodom, hátulról kéne megcsinálni....

Apadfaxa 2016.12.04. 19:40:31

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Lehet... és a végét még el se mondtam :
'.....Móki, tolok egy kis rózsit! :D :D

Burgermeister 2016.12.04. 19:44:43

ezt a fekete haju 22 évest simán szárazon seggbe majd szájba

Burgermeister 2016.12.04. 19:45:57

bittosan tolerálná a szervezete immunissan..istenugysesegiiljen

Apadfaxa 2016.12.04. 19:59:48

@Burgermeister: Kicsit tultoltuk a szurkolást Ginának:)
MIndenesetre HAJRÁ V.A. GINA !!!

Brandy9 2016.12.04. 20:02:09

Hajrá Ati én aszondom :) Sziasztok :)

naezjó... 2016.12.04. 20:04:15

Na, Vivike megtalálta Tyvyy rejtett csomagját.

csakolvasok82 2016.12.04. 20:08:19

Jó estét mindenkinek!

Vivi kissé el van tévedve, úgy vélem...

naezjó... 2016.12.04. 20:09:04

aki lemaradt volna:
Vivi szerint azért mutat Dávid ellenszenvet irányába, mert fél tőle, és Vivi ezért több nála. Kiviszi, kint hagyja Dávidot.

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:10:01

háhá dávid de szemét :D

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:11:03

de miért csak 2 zubbonyt küldtek be?
nem értem :))

csakolvasok82 2016.12.04. 20:11:12

Én Attinak szurkolok, többek között, mert Gina vinnyogó darálása az idegeimre megy.
De nem leszek szomorú, ha véletlenül ő megy vissza, végül is van mute gomb a távirányítón. :)

Pék Sütemény 2016.12.04. 20:11:20

Kényszerzubbonyt!!! Éééés igen! :)

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:12:42

háháhá, atti fűzi dávidot segítsen neki pisilni, meg kell hogy fogja neki :DDDD

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:13:35

soma eteti ginát, gina meg megkérdezi megmostad a kezed ?

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.12.04. 20:13:44

Most még csak a WC-hez fűzi Atti Dávidot, este meg már másra

Lilith.Inanna.1 2016.12.04. 20:13:47

@taga20: Már lerágtam a 10 körmöm. :D :D
@Mók_Ica: Szia . :) Nem is Gina miatt aggódom, hanem Ati miatt, hogy bejut a finisbe.Nem fogom látni az uccsó párbajt a nagy arcától. :)

naezjó... 2016.12.04. 20:13:53

@Cérnahuszár: napi kérdés: Vajon együttmarad-e Dávid és Ati a játék után is? :)

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:16:30

@Cimili: aha, dávid épp pirosra festi ati lábkörmét :D

,, 2016.12.04. 20:17:20

@naezjó?: én is erre gondoltam h ez legyen a napi kérdés:) csak én úgy fogalmaztam meg, h mikor esik egymásnak végre Ati és Dávid

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:17:20

+ borotválja elektromossal a lábszőrét, annyira romi :D

Pék Sütemény 2016.12.04. 20:17:41

aztarohadt....igen, Naezjó, szerintem össze is fognak házasodni :)

,, 2016.12.04. 20:18:47

Basszameg ezt nem akartam látni

MacákékIcukája 2016.12.04. 20:19:20

Kimeritettem a szavazattal safarkodas fogalmat ma! Eloszor atraktam aztan toroltem :D

Estet mindenki :))))

Cimili 2016.12.04. 20:19:47

@Cérnahuszár: látom, már a combját borotválja. ezek tutitra együtt maradnak vv után is.

,, 2016.12.04. 20:20:05

Az ott Oliver ananásza a vv4ből?

csakolvasok82 2016.12.04. 20:20:17

Dávid és Atti miért csinálja ezt? Irtó fura...

naezjó... 2016.12.04. 20:20:23

@szörnycsi: @Pék Sütemény: És tattikából élőben, párbaj előtt ígéri be Ati a romantikus éjszakát! (alias "visszajövök, bulizunk :) )

MacákékIcukája 2016.12.04. 20:20:54

Gina mint egy igazi bolond

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:21:18

@csakolvasok82: this is a beginning beautiful friendship by macskajaj :DDDD

,, 2016.12.04. 20:21:24

@Cimili: egyébként ha bevállalnék, shippelném őket

MacákékIcukája 2016.12.04. 20:21:46

@szörnycsi: nekem az Igy jartam anyatokkal jutott eszembe rola :D

Pék Sütemény 2016.12.04. 20:22:38

@naezjó?: Valóban. Éééés pisiiii! Végem bakker...

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:23:29

gína elszabadult
lebújok az asztal alá

Nimi 2016.12.04. 20:24:41

Sziasztok szep estet kinek drukkolunk ma?

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:24:55

háháhá fahéj kihívás atinál :D
nem lett volna szabad levenni a kényszerzubbonyt, úgy kell azt a challenget

csakolvasok82 2016.12.04. 20:26:00

@Nimi: kivételesen nem vagyunk egységesek ma, úgy látom

csincsilla72 2016.12.04. 20:26:20

@Nimi: A kényszerzubbonynak.:-)

csakolvasok82 2016.12.04. 20:26:28

@Cérnahuszár: ez már túl van a barátságon :)

Pék Sütemény 2016.12.04. 20:26:45

Most valóban igen komolyan elgondolkodtam rajta, megeshet hogy igaza van a házitrollunknak. Innen hogy ezt bámulom, valóban nincs már lejjebb. Igyunk! :)

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:27:06

kényszerzubbonyost jáccunk a fiammal, bele kellett dobnom a szájába 1 szaloncukrot
lehet fogadni nálam sikerült-e

csincsilla72 2016.12.04. 20:27:59

@Pék Sütemény: Apám világbajnok meggybort készít. Épp azt isszuk.

,, 2016.12.04. 20:28:29

@Nimi: hogy Ati és Dávid összejöjjenek végre

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:28:41

@csakolvasok82: érdekbarátság ezt már nem bírja ki :D

,, 2016.12.04. 20:29:47

@Cérnahuszár: háhh! Tehát nem is etted meg mind!

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:30:45

@Pék Sütemény: @csincsilla72: én már vodka narancsozom :)
most felkészültebb vagyok

Bianka_M. 2016.12.04. 20:30:54

Szia mindenkinek! ;) történt valami izgi?

naezjó... 2016.12.04. 20:31:01

@Nimi: hogy csak mutogathassanak a párbajon.

,, 2016.12.04. 20:31:29

Vivinek megjött

Cimili 2016.12.04. 20:31:54

@Nimi: én most ginának, de olyan lassú a netem valamiért, alig tudok írni.
@MacákékIcukája: küldtem du.1 privit

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:32:05

@szörnycsi:
különben csak fogadást akarok, úgy se tudjátok ellenőrizni és enyém a lóvé
a kárszeg eklézsia már kiapadt mert szétszéledt a nyáj

Mók_Ica 2016.12.04. 20:32:08

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): megértem.... én is elég "anti" vagyok ebben.....

drága kommtársak, mi a franc történt soma arcával??? vki megverte???? óóóóóó

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:32:59

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nem jut., nem jut, hosszú még a párbaj vége

Cimili 2016.12.04. 20:33:14

@Bianka_M.: olyan sok izgalmas dolog történt, h nem győzöm leírni. :)

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:34:04

@Mók_Ica: kisminkelte ginát, lehet bosszút állt amikor lekerült róla a zubbony

ezneménvagyok 2016.12.04. 20:34:11

Estét :-)
@Cimili: Szerintem Sixx galériái. Minden frissítésnél várni kell, hogy betöltődjenek. Nálam is lassú.

Mók_Ica 2016.12.04. 20:34:16

most értem vissza a szomszédból :))) ittam egy kis bort.... a fejembe is szállt.... rájöttem, így jobb nézni a vella-lakókat :))))

atti perverz tata tekintete..... ááááááááááááááááááááááááááá

WICKEDWITCH 2016.12.04. 20:34:40

Üdv Mindenkinek! :)
@Nimi: én kimondottan egyiknek se, de Atin van az appom, mert díjazom, ahogy párbajellenfelet választott
@MacákékIcukája: még a tegnapihoz: minket is nagyon megviselt, hogy félbeszakították anno a Kacsameséket. :D

Te jó ég! Atit még bíztatják, hogy creepy legyen! Neee!

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:34:52

ati...
hisztérikusan röhögök

,, 2016.12.04. 20:35:02

Zsolti után szabadon, én ilyen pasik miatt leszek leszbikus mindjárt, mint Ati

Cimili 2016.12.04. 20:35:17

ati kacsintgat, te atyaég, hun a konténer?

Lilith.Inanna.1 2016.12.04. 20:35:21

"erről a nyelvről legendákat hallottál" :D :D hány seggben járt :D

agimano 2016.12.04. 20:35:32

fúúúúj, behánytam

naezjó... 2016.12.04. 20:35:38

uh, most bukja Ati a párbajt, egyszerűen statisztikailag nem lehet az országban ennyi pedofil és szatír, aki még a vv-t is nézi.

Nimi 2016.12.04. 20:35:55

@Lilith.Inanna.1: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Bianka_M. 2016.12.04. 20:36:01

Ati hangyányit gáz volt az imént. Khmm.

,, 2016.12.04. 20:36:16

Most minden Ati szavazó gondolkodjon el magán! :)

Mók_Ica 2016.12.04. 20:36:26

@Cimili: szia cicus :)))) szerintem csupa konténer-kompatibilis dolog történhetett :))))

Cimili 2016.12.04. 20:36:28

@ezneménvagyok: kösz, megnyugi van akkor.:)

csincsilla72 2016.12.04. 20:36:38

@WICKEDWITCH: Ilyenkor olyan öregnek érzem magam:-(
17 voltam, amikor kikiáltották a köztársaságot. Én is ott álltam a téren és éljeneztem:-)

WICKEDWITCH 2016.12.04. 20:37:25

Lehet, változtatok az álláspontomon, és tartózkodok inkább...

Mók_Ica 2016.12.04. 20:37:31

@Cimili: @agimano: @Bianka_M.: tuTTam, hogy köll az a sok konténer :)))) hoztam.... gyerek :))))

csincsilla72 2016.12.04. 20:37:39

@Cérnahuszár: @Pék Sütemény: Nektek is egészségetekre! Ezt már csak piával lehet bírni:-)

csakolvasok82 2016.12.04. 20:37:42

Attitól valóban zavarba jöttem, de nem úgy, ahogy ő gondolta...szent ég!
Mindegy, azért hajrá Atti (Dávid miatt).

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:37:58

@Mók_Ica: alkeszt csinál belőlünk a vv :D
szóni kell tagának ezt is vegye fel a palettára, hogy megmentsen magunktól

Cimili 2016.12.04. 20:38:21

@Mók_Ica: tudtam, h rád számíthatok mmkk. :)

ezneménvagyok 2016.12.04. 20:38:32

Itt szeretnék minden kedves komtársat tisztelettel megkérni, hogy a konténernél is a NER szellemében járjunk el (Ne Rókázzunk Egyszerre). Köszönjük! :-D

Mók_Ica 2016.12.04. 20:39:08

@WICKEDWITCH: ha már szavaztam, akkor le lehet szedni??? egyikre sem akarok szavazni már.....

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 20:39:48

@Cérnahuszár: T_T

@Mók_Ica: nálunk mindenki olyan ügyes.. csak én vagyok ilyen elcseszett :D

agimano 2016.12.04. 20:40:11

@Mók_Ica: szerintem ne töröld még le, mondjuk nem tudom, hogy hogy van megírva

MacákékIcukája 2016.12.04. 20:40:16

@Cimili: elolvastam, sokkot kaptam es meg most is tart

Schlomo Goldberg 2016.12.04. 20:40:39

Szerintem Dávid már alig várja hogy a retard Ati kiessen, kényelmetlen már közösséget vállalni vele.

Bianka_M. 2016.12.04. 20:40:45

@ezneménvagyok: szólhattál volna előbb is.....

Bianka_M. 2016.12.04. 20:41:34

Mindig ez a szar fahéjas poén....

Cimili 2016.12.04. 20:41:38

@MacákékIcukája: bőven elég, h én sokkot kaptam. :)))))))))))))))))))

tvbuzi 2016.12.04. 20:41:47

Kárszeghy lazább Mirci nélkül

MacákékIcukája 2016.12.04. 20:41:50

Ez a fahejas moka szuperul osszebassza az ember tudejet

Mók_Ica 2016.12.04. 20:42:21

@Cérnahuszár: nem leszek alkesz :)))) csak iszogatok.... höhöhöhöhöhööh

@csincsilla72: gyere nyugodtan, van hely :)))

@Cimili: neked VIP hely jár, tudod :)))

@ezneménvagyok: úgy alakítottam ki, hogy lehet eCCerre is.... másképp itt nem lehet :))))

fahéj cselendzs.... uncsi.... pffff

tvbuzi 2016.12.04. 20:42:24

Vasasok közben, nem tudok írni.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 20:42:26

ki vagyok közösítve.. a lelkem zokog.. meg a májam is

ezneménvagyok 2016.12.04. 20:42:57

@Bianka_M.: Ja, ráadásul elcsesztem a mozaikszót :-D
Mondjuk így is beférnék a tónikommandóba :-)

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:43:02

@Schlomo Goldberg: épp most vallotta be dávid hogy ő beszélte rá atit a fahéj kihívásra, mert az olyan jó :D

MacákékIcukája 2016.12.04. 20:43:04

@Cimili: inkabb majd pm-ben irok errol :)))) mindenesetre addig is #drukkolási

Cimili 2016.12.04. 20:43:35

@Mók_Ica: persze, sztem le lehet szedni.
@Bianka_M.: azért baromság, mert fahéjat nyelni életveszélyes is lehet.
Hajrá Bencus! <3

csincsilla72 2016.12.04. 20:43:36

Ati ultamegagáz volt. Essen már ki mind a kettő:-(

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:44:19

tényleg, van szavazás ám, ki menjen be somához lelket ápolni
pumped gabót nyomtok?
az olyan jó barát

Cimili 2016.12.04. 20:44:54

@tvbuzi: te tudod, de a nasit itt hagyhatnád! mé nem? :))))))))

MacákékIcukája 2016.12.04. 20:45:19

Hulye David belerug az agyba :DDDD

WICKEDWITCH 2016.12.04. 20:45:33

@csincsilla72: neked akkor az emlékezetes élmény. :)

Bianka_M. 2016.12.04. 20:45:51

@Cimili: bezony, ezért nem értem, hogy milyen indíttatásból kerül elő mindenhol :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 20:46:09

@ezneménvagyok: nem adnak inni T_T bár tegnap le lettem ostobázva, biztos az az oka, az ostoba minek igyon :DDDDDDDDD

Cimili 2016.12.04. 20:46:15

@Cérnahuszár: jó, h szóltál, jó ötlet, nyomtam is rá. :)

naezjó... 2016.12.04. 20:46:27

@Cérnahuszár: és mire fel kapta Soma a kis feltöltődést?

tvbuzi 2016.12.04. 20:46:50

@Cimili: ja a nasi. Bélszín steak krokettel, jó étvágyat!

csincsilla72 2016.12.04. 20:47:11

@WICKEDWITCH: Az már biztos:-) Anyámék paráztak rendesen, hogy nehogy valami balhé legyen. Nem voltak ahhoz szokva, hogy az ember csak úgy lazán véleményt nyilváníthasson.

Cimili 2016.12.04. 20:47:23

@Bianka_M.: mert tegnap lógtál. :P :))))))))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.12.04. 20:47:32

Valamelyikük kirúgta már a kupolán?

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:47:41

@naezjó?: mindenki fog kapni aki bentvan még, somával kezdik

agimano 2016.12.04. 20:47:43

Krisztián vakon van

Mók_Ica 2016.12.04. 20:47:57

eddig uncsi ez az öfi.....

Bianka_M. 2016.12.04. 20:48:17

@Cimili: nem lógtam, bulikáztam :)))

Cimili 2016.12.04. 20:48:29

@tvbuzi: imádom, de ez bűnözős kaja és nem nasi. :PPPPPP

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 20:48:38

@Cérnahuszár: @WICKEDWITCH: a jó szívetek, köszönömköszönöm :DDD

Bianka_M. 2016.12.04. 20:49:20

@tvbuzi: ha marad krokett kérek légyszilégyszi, imádom. Van salim. Küldök cserébe.

Mók_Ica 2016.12.04. 20:49:30

@agimano: mint a többi.... :)))))

vivi nem venne fel ilyen szemcsit a tv-zéshez...... hát ja.... höhöhöhöhöö

Cimili 2016.12.04. 20:49:38

@Mók_Ica: én nem is nézem, mert ahhoz 30 fokban el kéne fordítanom a fejem. :)) lusta vók. :))

2016.12.04. 20:51:59

Gina igazi viselkedése tökéletesen lejön ebből az epizodbol is. Önző,hisztis, csak a haja érdekli. Egyébként meg úgy visít mar vagy 5 perce, mint akit nyuznak...Inkább pedoAtira nyomok.

Mók_Ica 2016.12.04. 20:52:16

hmmmm.... a szavazatot tuTTam törölni..... de a somás kérdésre nem tudok szavazni..... pffff

Cimili 2016.12.04. 20:52:22

ennél a szemüvegnél mé az eget nézik?

ezneménvagyok 2016.12.04. 20:52:54

@Cimili: Figyi, az okostelcsi képernyőjét ha tükörként használod, nem kell megmozdulni. Többieknek ne szólj! :-)

Cimili 2016.12.04. 20:53:16

@tvbuzi: ezt még visszakapod! :))))))))))))

WICKEDWITCH 2016.12.04. 20:53:56

@Mók_Ica: azt mondja Bencus, hogy lezárták azt a szavazást pár perce...

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:53:56

hohoho pumped gabó a nyertes

Mók_Ica 2016.12.04. 20:54:03

@Cimili: jól teszed, pihengess :))))

pumped gabó megy somázni.....

ott csücsül mircike

agimano 2016.12.04. 20:54:08

@Cimili: mert periszkópos, 90 fokban elfordítja, hogy mit látnak

MacákékIcukája 2016.12.04. 20:54:11

Davidunk kedvesen dicseri a lanyokat aztan Ati meg nekiall okoskodni

agimano 2016.12.04. 20:54:28

@Cérnahuszár: Evelin jó kevés szavazatot kapott

Cimili 2016.12.04. 20:54:31

@ezneménvagyok: jobbra 30 foknál van egy nagy állótükör fektetve a falon, de ahhoz is el kéne fordítanom a fejem. :)))))))))))

Mók_Ica 2016.12.04. 20:55:19

@WICKEDWITCH: ja, most hallom én is.... rohaGGYanak meg.... nem tuTTam szavazni...

agimano 2016.12.04. 20:55:19

@Mók_Ica: már biztos lezárták a szavazást

Cimili 2016.12.04. 20:55:45

@agimano: köszi! ez tök izgi. :) rajtad már volt ilyen?

Mók_Ica 2016.12.04. 20:55:59

@Cimili: asszem akkor látnak lefelé :))))

,, 2016.12.04. 20:56:40

Mici hogy néz ki....

Mók_Ica 2016.12.04. 20:56:47

@agimano: igen.... közben mondta bencus...

Cimili 2016.12.04. 20:57:16

@ezneménvagyok: és én még hittem neked! :)))))))))) kipróbáltam most, de........:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

,, 2016.12.04. 20:57:21

@agimano: és nem lesz hányingerük ?

Mók_Ica 2016.12.04. 20:57:29

én clooney-ra szavazok .... asszem..... höhöhöhöhö

Cérnahuszár 2016.12.04. 20:58:19

@Cimili: tedd a gép fölé
nekem egy kis kozmetikai van a polcon a monitor felett :D
tizsta gáz már tényleg XD

Mók_Ica 2016.12.04. 20:58:48

@WICKEDWITCH: gabóra... de nélkülem is nyert :))))

@szörnycsi: ha lesz is, akkor sem jöhetnek a mi konténerünkhöz.... :)))))

Cimili 2016.12.04. 20:58:52

@Mók_Ica: viheted, neked adom, me olyan jószívű vagyok! :)

ezneménvagyok 2016.12.04. 20:59:21

@Cimili: Nanananana!!! Ez egy kipróbált módszer. Biztos rosszul csináltad... :-D

Mók_Ica 2016.12.04. 21:00:04

@Cérnahuszár: kis trükkös :)))) nekem irányban van a gép.....

,, 2016.12.04. 21:00:19

@Mók_Ica: én nem, leszbi lettem mióta láttam ati videóját

ezneménvagyok 2016.12.04. 21:00:37

@szörnycsi: De, lesz. Ezért vannak a kreatívok, hogy műsort csináljanak nekünk :-D

Cérnahuszár 2016.12.04. 21:01:01

@Mók_Ica: háháhá
én olyan elégedett vagyok hogy ilyen hülye vagyok

Cimili 2016.12.04. 21:01:07

@ezneménvagyok: akkor a védőfólia a bűnös.

Mók_Ica 2016.12.04. 21:01:12

@Cimili: köszönöm :)))) ez amolyan plátói..... az én szívem @ezneménvagyok: -ért dobog :))))

,, 2016.12.04. 21:01:16

@Mók_Ica: nagyon helyes, azt ki kell érdemelni!

Cimili 2016.12.04. 21:01:54

Bencus hozzám is beköszönhetne néha így a tvn. :)))))))))))))))

Pék Sütemény 2016.12.04. 21:01:56

@csincsilla72: Amíg lefagytam kiszaladtam nyitottam egy pezsit, hátha a buborék jobban kinyomja a maradék agyam. :) Huhhh de jó hogy lassan vége, ha mázlink van megússzuk a detoxot!

Cimili 2016.12.04. 21:02:26

@Mók_Ica: megértelek és tom. :))))))

tvbuzi 2016.12.04. 21:02:36

Nah, ingek kivasalva. Jöttem szarozni a lakókat

ezneménvagyok 2016.12.04. 21:03:02

Úúúú, tényleg nagyon gáz ma a net. Minden frissítésnél föl-le ugrál, tiszta tengeribeteg vagyok. Úgy érzem, lassan nekem is fel kell vennem a rókaruhám... :-D

Mók_Ica 2016.12.04. 21:03:27

@szörnycsi: nemáááá, atti elég anti..... ő csak egy elrettentő példa :))))

@Cérnahuszár: én az eCCerűségre törekszem mindig :))))

no, bencus is beszólt somának, hogy mindig úgy beszél, mint aki olvassa.... höhöhöhöhö

WICKEDWITCH 2016.12.04. 21:03:49

@Mók_Ica: @Cérnahuszár: @ezneménvagyok: @Cimili: én úgy fordítottam az asztalomat, hogy szembe legyen a tévével, ehhez képest kommentelés és sörözés közben színezek... :DDD

Cérnahuszár 2016.12.04. 21:03:57

hihi bencus :D
"soma te úgy beszélsz mintha mindig olvasnád a szöveget"

Cimili 2016.12.04. 21:04:03

nyomjad Gina! :))))))) hangosabban! :)))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:04:16

valaki elmesélhetné, minek örül a blog, hogy fel-le ugrál

ezneménvagyok 2016.12.04. 21:04:37

@Mók_Ica: Ki az a Plátói?!!! Ismerem?! :-D

agimano 2016.12.04. 21:04:44

@szörnycsi: ránézésre nem lett hányinderük

Mók_Ica 2016.12.04. 21:05:09

@szörnycsi: hát ez az :))))

@Cimili: nem ijednél meg hirtelen???? én asszem betojnék..... :))))

@ezneménvagyok: ez nem a net.... napok óta így frissít nekem is blog.... ugrál..... pfffff

Cimili 2016.12.04. 21:05:19

@tvbuzi: vasaltál? én azt hittem, úgy olvastam, h vasast nézel. :DDDDDDDDDD Ginára mmkk.

Cimili 2016.12.04. 21:06:05

@Cérnahuszár: nekem is nagyon teccett ahogy beszólt. :)

Cérnahuszár 2016.12.04. 21:06:07

gina hófehérke akart lenni

agimano 2016.12.04. 21:06:15

az iskolába kellett készíteni videót, amin beszélnünk kellett a kamerába valamilyen órához kapcsolódó témáról, és ugyanolyan fogyatékosan beszéltem rajta, mint Soma, erre a tanár azt írta kommentbe, hogy olyan a beszédtempóm és a hangsúlyozásom, mintha olvasnám

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:06:58

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): akkor szokott ugralni amikor nagyon sok kep van beszurva (telefonrol vagy?)

ezneménvagyok 2016.12.04. 21:07:06

@WICKEDWITCH: Én úgy fordítottam a tévémet, hogy a fal felé néz, a szekrényben, a télikabátok mögött... :-D

Cimili 2016.12.04. 21:07:38

@WICKEDWITCH: én nemtok rajta fordítani, mert ez egy nagy étkező, U alakban paddal. :)

Mók_Ica 2016.12.04. 21:07:46

@Cimili: köszi :)))) ;)))

@WICKEDWITCH: multi-funkci vagy :))))

@tvbuzi: vállalsz bér-vasalást is???? (én nem szeretek vasalni..... )

@ezneménvagyok: a plátói: clooney.... te pedig az igazi :))))

Cimili 2016.12.04. 21:08:00

@Cimili: mint egy sörözőben.

Mók_Ica 2016.12.04. 21:09:27

no, ma nem a nyugdíjas klubot hívták bértapsolni???

Cimili 2016.12.04. 21:09:27

puszit5 nem adott ati dévnek, de a hátlapogatás félelmetes vót. Penike jól írta, kongott dév háta.

tvbuzi 2016.12.04. 21:09:32

@Mók_Ica: nem vállalok. Sorry. Csak a munkában hordós ingeket vasalom.

tvbuzi 2016.12.04. 21:10:34

Ati szerint a vár a parlament????

Bianka_M. 2016.12.04. 21:10:41

Még mindig nem tudom eldönteni, hogy melyik gázabb, Gina vagy Ati. Mind a kettő hazamehetne. Fúj, most mutatták a vivis smárt.

agimano 2016.12.04. 21:11:19

@tvbuzi: Ati roppant művelt és tájékozott

ezneménvagyok 2016.12.04. 21:11:30

@Mók_Ica: Ja? Na jó. Akkor nekem is lehet plátóim? :-DDD

Bianka_M. 2016.12.04. 21:11:58

Mit mondott annak a szerencsétlen vivinek? Vágytam a csókod ízére? Kifordul a belem.

Cimili 2016.12.04. 21:12:01

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nekem is valaki ajánlotta, h ne chrome-t használjak a kominál, akkor nem fog ugrálni, és valóban, firefoxnál nem ugrál.

agimano 2016.12.04. 21:12:11

Viki,a kire nem emlékszik már senki, a múltkor már a nevét sem tudtam

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:12:25

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ahh lehet h belassult a neted, es eleg sok kep van a mai posztban

Nimi 2016.12.04. 21:12:32

@Bianka_M.: az fujjabb mikor a kisgyerek babut simogatta h istent szeretned kell meg misere jarnod.. Egy pedo pap

Krétagarbó 2016.12.04. 21:12:42

Zsótit nem szólította meg?

Cérnahuszár 2016.12.04. 21:12:45

zsóti hogy le van fagyva
morcosan ücsörög

tvbuzi 2016.12.04. 21:12:56

@Bianka_M.: én sem tudom eldönteni. Szavazzak valamelyikre?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:13:34

@Cimili: operám van, mást nem visel el a laptopom.. érzékenyek a processzorai :)

Cimili 2016.12.04. 21:13:42

@tvbuzi: én nem kérlek meg rá, jó?????? :)

tvbuzi 2016.12.04. 21:13:44

@Cérnahuszár: biztos sok gondja van a lagzi szervezése körül

Mók_Ica 2016.12.04. 21:13:46

@tvbuzi: oksa, csak kérdeztem :))))

@Bianka_M.: ma nem izgulunk.... ma csak hátradőlünk és popcorn-t eszegetünk :)))) mindkettő mehetne haza felőlem.....

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): a gépen is ugrál.....

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:13:46

En is letoroltem mar a szavazataim

Krétagarbó 2016.12.04. 21:14:12

Gina szája brutál undorító.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:14:51

@MacákékIcukája: lehet.. tréhóm állandóan karbantart.. -_-

@Mók_Ica: de ne ugráljon má', rosszul leszek tőle :)))))

ezneménvagyok 2016.12.04. 21:14:51

@MacákékIcukája: @úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Nekem telefonról be sem jön a hv. Elkezd letöltődni, aztán egyszercsak kidob a netről.

Bianka_M. 2016.12.04. 21:14:52

@Nimi: nem tudom, nekem ez az undorító csókolózás tette fel az i-re a pontot. Azt hiszem, Vivi helyében úgy ordítottam volna mint Gina. Sugárhányás közben persze.

Mók_Ica 2016.12.04. 21:15:01

@ezneménvagyok: persze :))) feltéve, ha a szíved értem dobog :)))) :PPP

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:15:12

Olyan rossz a Gina szajceruzaja, babaszajat rajzoltak neki

Cimili 2016.12.04. 21:15:15

gina, el ne sírd magad, úgyis te mész vissza!

,, 2016.12.04. 21:15:32

Gina el fogja baszni a párbajon a kerepeléssel (mondjuk az én ingerküszöbömet nem lépi át, de mindenki másét igen)

Bianka_M. 2016.12.04. 21:15:37

@tvbuzi: nem tudom. Én azt hiszem ma passzolom.

Bianka_M. 2016.12.04. 21:16:19

@tvbuzi: ma a természetes szelekcióra bízom a dolgot.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:16:25

@ezneménvagyok: olyat is szokott csinálni a rohadék..

WICKEDWITCH 2016.12.04. 21:16:34

@ezneménvagyok: :DDDD
@Cimili: hát, akkor a tévét kell átpakolni, esetleg be a szekrénybe, ahogy @ezneménvagyok csinálja... :D
@Mók_Ica: pedig nem szeretek az lenni. Mindig valaminek a rovására megy... :D

Mók_Ica 2016.12.04. 21:16:35

@tvbuzi: no, ez mi????? óóóó

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): há' én is....

@Krétagarbó: sajnos nem csak a szája.... nekem az egész lány olyan műnek tűnik.....

agimano 2016.12.04. 21:16:54

Gina nagyon hedonista ezzel a hajbizergálással.

tvbuzi 2016.12.04. 21:17:19

@Bianka_M.: igazad van. Evolúció van itt nem Spárta

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:17:51

Nem is ertem h Ati milyen alapon szidja Ginat, ezerszer rondabb pasiban mint az noben

Mók_Ica 2016.12.04. 21:18:03

@tvbuzi: köszi :)))

@WICKEDWITCH: ettől még naponta gyakoroljuk :))))

,, 2016.12.04. 21:18:05

Szeretnék sok liquid rúzsot

Cimili 2016.12.04. 21:18:08

@tvbuzi: ari vagyol, de semmim nincs olyan amit kéne. :))))))) nem is tudom, hány éve vasaltam utoljára.

tvbuzi 2016.12.04. 21:19:30

@Cimili: kérni, kérhetsz...vágod már? :P

Cimili 2016.12.04. 21:19:36

@szörnycsi: én bírom a kerepelését. :) csak rá ne gyorsítson.

Cérnahuszár 2016.12.04. 21:19:44

@PeniValdes: ugye nem azért mondod mert egy luger van nálad

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 21:19:51

@szörnycsi: én megölterm volna a végén Csodálatos Amy-t

tvbuzi 2016.12.04. 21:20:14

Géppuskaszáj beindult

Mók_Ica 2016.12.04. 21:20:23

@agimano: hüjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje :)))) röhögök :))))

@Bianka_M.: az 1 pohár bor a fejembe szállt..... le vagyok lazulva.... bár dzsina elővette a kereplőjét most... asszem húzzon haza :))))

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:20:55

Jaj szarcunami ordibalas legyenmarvegeee

agimano 2016.12.04. 21:21:19

haha, Ati nincs hozzászokva ahhoz, hogy azt mondják neki, hogy bunkó

Bianka_M. 2016.12.04. 21:21:24

Basszus, ez a p@csa kb. fél perce van a stúdióban de már üvölt mint a fába szorult féreg. Na jó, Ati lehet, hogy egy okádék és látens pedofil de asszem szavazok rá.

Mók_Ica 2016.12.04. 21:21:32

@ezneménvagyok: tádám, tádám :))))

@Cimili: borzasztóan beszél.....

2016.12.04. 21:21:47

Gina kezdi a szokásos gepidumat...Egyébként csak én vélek felfedezni VV6 Zsófi-VV8 Gina hasonlóságot, es nem csak külsőt illetően, hanem ez a cuki imidzs stb?

agimano 2016.12.04. 21:21:51

"megrosszult" a kapcsolat

Pék Sütemény 2016.12.04. 21:21:55

@szörnycsi: Éééén is rúzsot akarok! :)

,, 2016.12.04. 21:22:02

@PeniValdes: basszus de jó h szólsz, átkapcsolok mindjárt
Mindketten kattantak, megérdemlik egymást. (Mármint csodálatos amy és a férje)

Mók_Ica 2016.12.04. 21:22:38

59,62-40,38 - változott az állás..... hümmm....

agimano 2016.12.04. 21:22:45

60-40, wow, kinek vajon?

Cérnahuszár 2016.12.04. 21:22:54

hűha, jól leapadt valaki. 59-38

ezneménvagyok 2016.12.04. 21:23:08

@agimano: Nem baj, fiatal még. Majd hozzászokik :-D

Bianka_M. 2016.12.04. 21:23:23

@Mók_Ica: az jó, nálam ma rehab van a tegnapi buli miatt. Minden hangos szó fáj. Ati ne üvölts már.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:23:38

megnéztem a galériát, édes istenem, ha Ati vagy Soma lenne az utolsó pasi a földön, esküszöm inkább leszbi lennék

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:23:44

@Cleveland55: van benne valami es raadasul vv5 Attila mindkettot favorizalta :D

Ati kiesik

Krétagarbó 2016.12.04. 21:24:13

@Mók_Ica: de jó, jövő héten vége...

Mók_Ica 2016.12.04. 21:24:20

fahéjas kekszet valaki? finom... :)))

tvbuzi 2016.12.04. 21:24:29

Átkapcsoltam Bencusnéra, borzasztó. Ábel Anita sem a kedvencem.

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:24:45

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): :DDDDDD ekg

Tuti Gina vezet fb kommentek stb alapjan

Pék Sütemény 2016.12.04. 21:25:04

Beteg a Bence szeme? Jobbal durvábban pislogott. Vagy ez csak az agyfasz ezektől? :)

Bianka_M. 2016.12.04. 21:25:20

@szörnycsi: @Pék Sütemény: én szívesen adok :). Kb. olyan hülyén nézek ki velük mint Gina vagy Vivcsi.

WICKEDWITCH 2016.12.04. 21:25:28

@Mók_Ica: hát, igen. Bár most csökkentettem a tevékenységeim számát: megittam a sört. :D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:25:59

@tvbuzi: mrs. Istenesnek elfelejtettek szólni, hogy nem a kannamutogató versenyen van

@MacákékIcukája: hádemostnem? :DDDDD

nicu71 2016.12.04. 21:26:14

@PeniValdes: szerintem sem ronda Ati.kicsit meghízott de belefér abszolút vállalható a külseje.
Nade ki megy vissza???? nem akarom Ginát már látni,főleg nem hallani!

Mók_Ica 2016.12.04. 21:26:24

@Bianka_M.: én pénteken voltam.... :))) de nem ittam, csak táncoltam :)))

@Krétagarbó: ennyire nyögvenyelős még egyik sem volt így a végén..... a szerkik is unják.... sztem

,, 2016.12.04. 21:26:28

@Bianka_M.: sztem én is, de a feeling számít:)

Cimili 2016.12.04. 21:26:30

@Mók_Ica: kösziiiiiiiiii, télleg finom volt.:)))))))))))

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:27:17

@Pék Sütemény: elkezdett tikkelni, mar o sem birja :))))))

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): undormany mindketto mmkk

WICKEDWITCH 2016.12.04. 21:27:19

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ma Dávid mondott valami hasonlót: nem tudnának benne annyira tombolni a hormonok, hogy Vivit megkívánja. :D

,, 2016.12.04. 21:27:28

Kezdődikk! Film!

Bianka_M. 2016.12.04. 21:27:46

@Mók_Ica: én kérek :)) csak óvatosan kell enni, ki tudja mi lesz még a párbajon.

tvbuzi 2016.12.04. 21:27:57

@pomac: TE VAGY A LEGJOBB!!!!! Hálám örökké üldözni fog!!

Mók_Ica 2016.12.04. 21:28:18

@WICKEDWITCH: :))))

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): most tudja mutogatni, amíg még szoptat :))) ;))))

@nicu71: csak a tekintetét tudnánk feledni :))))

alsophila grahami 2016.12.04. 21:28:31

@Bianka_M.: javarészt hang nélkül kell nézzem ezt a fost, és basszus, frankón félek, hogy ez a kis nyomi (saját szavaival élve) megy vissza, és akkor ez lesz még a végéig, én tényleg feladom akkor... most is ide-oda kapcsolgatok, mert az állásra kivi vagyok, de nézni képtelenség emiatt a kis görcs miatt, és jézusannnnnya, még az a fölérajzolt száj.... gusztustalanabb mint Anettka volt a legrosszabb napjain, pedig ő aztán minden idők negatív etalonja. /najó, a második, az első mkk Kiszel Tünci nénje, tény./ xDD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 21:28:59

@MacákékIcukája: így nekem sem,de látok benne fantáziát.persze Dávid tarkója nyerő

tvbuzi 2016.12.04. 21:29:08

@Pék Sütemény: :DDDDDDD vagy meglátta, hogy néz ki a nője a tv2n

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 21:29:59

@szörnycsi: nekem hiányérzetem volt, jobban tetszett volna vlgln a gyilkosság

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:30:02

@MacákékIcukája: azok, pfejj.. bár én sem vagyok Sharon Stone, azt el kell ismerni.. de akkoris :DDD

@WICKEDWITCH: megértem Dávidot :D

@ezneménvagyok: a konkurens csatornán, te kis te :)))))))))

@Mók_Ica: igaz, igaz.. meg az a koszorú a fején, borzasztó

Cimili 2016.12.04. 21:30:26

@tvbuzi: elrontotta a meglepim, mert elköszönésnél akartam küldeni neked. :(

Bianka_M. 2016.12.04. 21:30:31

@Mók_Ica: te okosabb voltál. Vagy csak jobb barátaid vannak akik nem visznek bele a rosszba :)))) vagy csak nem volt ott az exed aki cukin beszélgetni óhajtott.

alsophila grahami 2016.12.04. 21:30:42

@Mók_Ica: én én éééén! ;) imádommmm (és egy óriáskonténert is please, nem a keksz miatt, félre ne értsd;))

2016.12.04. 21:30:49

VV8 Ati=<VV7 Dennis<=VV6 Aurelio VV8 Gina=VV6 Zsófi VV7 Edina=VV8 Dina VV7 Laci=VV8 Lóri...csak én látom így?

Mók_Ica 2016.12.04. 21:31:15

@Cimili: szivi :)))

@Bianka_M.: van elég :))) (ha esetleg vmi baleset történne :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 21:31:47

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ekg. en pl nemhogy lennek, de leszbi is vagyok. megnosultem meg minden. az asszony meg buzi. csak fiúkat szereti. de mi ilyenek vagyunk es kesz. :))))))))

tvbuzi 2016.12.04. 21:31:58

@Cimili: jöhet! Küldheted nyugodtan kétszer is :P

2016.12.04. 21:32:07

@alsophila.grahami: ezt jól megaszontad. :)) Egyébként egyetértek :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:32:23

@Bianka_M.: az exek veszélyesek, én tegnap megláttam az enyémet a plázamacskájával, és 3 centi híján átmentem a szembejövő sávba

Cimili 2016.12.04. 21:32:47

@tvbuzi: így már nem az igazi.:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:33:07

@Cseszlovák Gyurmafilm: én úgy bírlak téged, mondtam már? :))))))))))

Mók_Ica 2016.12.04. 21:33:28

@Bianka_M.: sokkal prózaibb..... kocsival voltam :)))) mhelyi karácsonyi vacsi volt + buli

@alsophila.grahami: ok, mindent értek :)))) küldöm..... :)))

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:34:40

@PeniValdes: erdekes, nekem olyan szinten antiferfi, hogy hihetetlen. Abszolut nulla. Davidunknak viszont mindene mmkk nyero

Mók_Ica 2016.12.04. 21:34:53

@Cseszlovák Gyurmafilm: micsoda egy család vagytok :))))))))))))))) ilyet én is akarok.... :))))

Cérnahuszár 2016.12.04. 21:35:18

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): én egyszer letörtem egy autó hátsó ajtóját vagy mit mert elkezdtem tolatni de nem néztem hova, csak el akartam menni

Bianka_M. 2016.12.04. 21:35:50

@alsophila.grahami: teljes mértékben ekg :))) nem tudom, hogy Gina miért csinálja ezt és mindig tudja fokozni. Nem tudom eldönteni, hogy unatkozik és azért sminkeli magát rommá minden jó izlést nélkülözve vagy tényleg ilyen. A jellemére pedig kár kitérni mert valami nagyon nem stimmel :))

WICKEDWITCH 2016.12.04. 21:36:32

@Cseszlovák Gyurmafilm: ezek szerint jóféle volt a pálinka? :D

Bianka_M. 2016.12.04. 21:36:34

Gina baszki, valaki másnapoooooos

Cérnahuszár 2016.12.04. 21:36:34

na MOST vegyétek le a hangot beindult a kereplés
ja, ti is halljátok, én már jól vagyok asszem :D
vodka forever

tvbuzi 2016.12.04. 21:36:42

Lássuk már, hogy ki nyert, az én szemem is tikkel :((((

Cimili 2016.12.04. 21:36:56

na zárják má le, menjen vissza gina!

2016.12.04. 21:37:02

Gina azt kifogásolja,hogy a szóboxnál nem hallgatta meg.....Jóég...Van önértékelés..Ja nincs.

Mók_Ica 2016.12.04. 21:37:07

dzsina ordít.... de csak mert őt nem hallgatja meg senki..... höhöhöhöhö

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 21:37:23

@MacákékIcukája: emberként vnnak vele gondok,de mint alapanyag. természetesen dávid maga a tökély,ahogyan ül, vagy eszik,vagy alszik. vagy a létezése maga

csakolvasok82 2016.12.04. 21:37:25

Közvetítenétek? nem bírom hallgatni, szájról olvasni meg nem tudok. Ha Gina megy vissza, meg kell tanulnom.

Bianka_M. 2016.12.04. 21:37:47

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): jaj, én mindig parázok ezektől a szituktól :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:38:12

@PeniValdes: ja. egy póthajas, kacsaszájú macskára

@Cérnahuszár: az nálam rendszeres.. :DDDDD

@tvbuzi: szívem szerint megtettem volna, de ártatlan járókelők is áldozatul estek volna, azt meg nem vettem volna a lelkemre :D

@Cseszlovák Gyurmafilm: <3 :))))

Bianka_M. 2016.12.04. 21:38:42

@Mók_Ica: á, ott valamennyire szépen kell viselkedni :)))

ezneménvagyok 2016.12.04. 21:38:57

@Cérnahuszár: Jóképű motoroson nem hajtottál át közben? Mert akkor lehet hogy mi ismerjük egymást...:-DDD

Cérnahuszár 2016.12.04. 21:39:09

na csinyájjon mindkettő egy stúdióangyalt, nem kell itten félmunka

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:39:21

@Cérnahuszár: már nem az ajtótörés rendszeres, hanem a nem nézés!

@Bianka_M.: én is.. alapvetően tudom kezelni, de közeleg a kidobási évforduló, és ilyenkor érzékenyebb a lelkivilágom

agimano 2016.12.04. 21:39:42

@csakolvasok82: balbalbalablabalablabalabalbalablablabal, nem tisztelsz, Dávid árnyéka vagy, blablablabalablabalbalabla
- elkezded mondani, és nincs vége, nem vagyok a Dávid árnyéka, blablbalbabla

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 21:39:44

@Mók_Ica: így születtünk. de a szuleim megertettek. a bátyám is ilyen ugyhogy.... :)))))

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:39:48

@PeniValdes: :DDDDDD Davidunknak koronat a selymes hajara
Atiban alapanyagot sem latok. Semmit az eg vilagon

@Cérnahuszár: barcsak lenne vmi pia itthon

kamilla123 2016.12.04. 21:40:05

mai öfi durva volt. hogy valaki ennyire csak a külsejével törődjön. Gina sztem nem százas, hogy ennyire izgatja, hogy áll a haja.

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:40:29

Jaj david menten meggyoz <3

Mók_Ica 2016.12.04. 21:41:15

kortárs beszédek..... tvnézők előtt ülő nézők segítségét kéri dávid.... sírok .. hajrá te szentványi bika.... még jobban sírok.....

kéne még vmi pia.... kinél van???? közben soma lebénázza dzsinát a kortárs beszédben..... nagyon röhögök :)))))

Cérnahuszár 2016.12.04. 21:41:16

@ezneménvagyok: azt még nem csináltam :)
de nem is akarom, a motorosokat szeressük
főleg ha fonott szakálla vagyon

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 21:41:22

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): egyszer rám akartak lecserélni egy műcicát.
Dávidnak tök jó a nadrágja

Cimili 2016.12.04. 21:41:37

@MacákékIcukája: milyen piások vagytok itten. de szeri van! :))))))) én sosenem iszok. :)

csakolvasok82 2016.12.04. 21:41:39

@agimano: :D ezer hála, majdnem lemaradtam róla, pedig a blablabla rész mennyire mélyenszántó :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:41:53

@Bianka_M.: magyarul nem akarom elütni minden egyes alkalommal, mikor látom :DD mikor egyedül van, eszembe sem jut. lehet nem is vele van bajom, hanem a plázamacskával? :DDD

alsophila grahami 2016.12.04. 21:42:01

karatty, karatty, karatty - hajtaperolás, hajtaperolás, hajtaperolás - karatty, karatty, karatty - hajtaperolás, hajtaperolás, hajtaperolás - karatty, karatty, karatty...... ez Gina mai teljesítménye, k*vvajóóóó, imádom (NEM!!!)

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:42:02

@agimano: :DDdDdDD tokeletesen visszaadtad

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 21:43:19

@WICKEDWITCH: igen, de meg hozzám kepest is keves. beszart a kocsi uh kolcsonjargannyal jottunk haza. barhova memtunk a hetvegen, az oaszes kortars gyerek veres fost hanyt, nem tudom az enyeim mikor jonnek sorra. szoval a hetvege nem.volt mas mint tatott szajjal szaladgalas a faszerdoben.

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:43:20

@Cimili: hat... miota eltortem a bokam en se :D

agimano 2016.12.04. 21:43:27

a kockás inges gyerek Gina öccse?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 21:43:54

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): lehet,de nem, szerintem vele van bajod. nem érzel csalódást?

alsophila grahami 2016.12.04. 21:43:57

@alsophila.grahami: ja, azt kihagytam, hogy "azt gondolom, azt gondolom, azt gondolom, azt gondolom, azt gondolom..."xDDD

nicu71 2016.12.04. 21:44:28

na mindjárt vége :)

2016.12.04. 21:44:34

Megint megfordul a kép, Gina képe átmegy a bal 60%hoz.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:44:41

@PeniValdes: rám még soha nem akart senki cserélni senkit/semmit.. édesapukám klasszikusa jut eszembe, aki mindig azt mondja, hogy ha elrabolnának, nem kérnének értem váltságdíjat, sőtmitöbb, még az elrablók fizetnének, hogy megszabaduljanak tőlem

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 21:44:47

Dávid cuki volt,hogy mondta hogy advent

tvbuzi 2016.12.04. 21:44:55

A kis szívem hogy dobog

Cérnahuszár 2016.12.04. 21:45:16

ati megint elővette a pákosztos macska nézést
szerinetetk a pedifilt :D

ezneménvagyok 2016.12.04. 21:45:28

@PeniValdes: A Vaterán már árulják. Többféle színben és méretben :-)

Bianka_M. 2016.12.04. 21:46:17

@Mók_Ica: nálam van egy csomó pia ha kell :)))

pomac 2016.12.04. 21:46:26

harminckelénc :DD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:46:59

@Bianka_M.: :)

@PeniValdes: csalódást nem. vagyishát, amíg velem volt, mindig szidta a plázamacskákat, aztán mégiscsak egy olyanra cserélt le. a csalódáson már túl vagyok.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 21:47:12

@Cérnahuszár: ez egyszer meg fog csinalni egy anya-gyerek szallot. Joseph Fritzl szeretetotthon cimmel. jo nagy pinceje lesz...

2016.12.04. 21:47:17

Ez most wtf? kényszerzubbonyt neki...

Cérnahuszár 2016.12.04. 21:47:22

aztaaaa
nem erre tippeltem

Bianka_M. 2016.12.04. 21:47:29

Üsse már le valaki. Köszi.

Mók_Ica 2016.12.04. 21:47:31

60,42-39,58 - gina ment vissza.... amit most csinál, amiatt küldeném haza..... pitsa

Lilith.Inanna.1 2016.12.04. 21:47:58

Yeees, kiesett a faszkalap.

WICKEDWITCH 2016.12.04. 21:48:00

@Cseszlovák Gyurmafilm: ó, te szegény! :( És az a durva, hogy a kölkök tök hamar kiheverik - a megfertőzött családtagokhoz képest. Unokaöcsém tavaly hazahozott egy ilyen vírust az oviból, ő másnap már jól volt, viszont mi kifeküdtünk kb. 1 hétre.

Cimili 2016.12.04. 21:48:08

mit súgott ati gina fülébe? én úgy hallottam, h mondd meg dávidnak, h szeretem.

tvbuzi 2016.12.04. 21:48:08

Szegény Dávid egyedül alhat

kamilla123 2016.12.04. 21:48:20

Jézusom, ezt a sikolyt

pomac 2016.12.04. 21:48:29

szerintem bence nem kedveli ginát :DD

tvbuzi 2016.12.04. 21:48:32

@Cimili: :DDDDDDDDDDDDD én is

Nimi 2016.12.04. 21:48:35

Ati odasugta Ginanak hogy mond meg Davidnak hogy szeretem..

pomac 2016.12.04. 21:49:04

@Cimili: mondja meg dávidnak hogy szereti :D

tvbuzi 2016.12.04. 21:49:06

Bekiabált valaki, hogy technikai K.O.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:49:26

@PeniValdes: mikor iszok, akkor dühös vagyok rá. alapvetően semleges, ha egyedül látom, akkor nem indulok el az autóval abba az irányba, amelyikben megy. tuti a macska az oka (inkább kacsacsőrű emlős)

Bianka_M. 2016.12.04. 21:49:34

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): így picit gázabb a sztori. Néhány pasi színtiszta agyhalál.

Cimili 2016.12.04. 21:49:43

@tvbuzi: te is szerized dávidot? :D

Mók_Ica 2016.12.04. 21:49:52

@Bianka_M.: kocc :)))

atit sajnálom.... de asszem a zöld kendő a hibás..... ebben a szériában még egy zöld kendős sem ment vissza..... viszont a soma átok megtört

agimano 2016.12.04. 21:50:01

Szegény Ati, emiatt sajnálom csak, tényleg nagyon szereti az apukáját

csincsilla72 2016.12.04. 21:50:48

Ú, bammeg, Ginára vissza kéne húzni a kényszerzubbonyt.
Leszarom, ki nyeri, de Vivi és Gina nem lehet közötte.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:50:49

@Bianka_M.: néhány? :D (a jelenlévők mindig kivételek)

Schlomo Goldberg 2016.12.04. 21:51:13

jó hogy kiesett ez a látens homo tuja gyerek, rohadt taszító volt

Perah 2016.12.04. 21:51:18

Jézsusom nem tudom, hogy bírom ki még egy hétig ezt a visítozó némbert :(. Ja, és ahogy elnéztem a famíliát, már értem, hogy honnan van ez a stílusa, brrrrr....
Az a 60% megérdemelné, aki Ginára szavazott, hogy majd ilyen menye (vagy szomszédja) legyen.

Cimili 2016.12.04. 21:51:22

@agimano: igen, ez olyan megható volt most.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:51:32

Gina ment vissza? őszintén csodálkozom

csakolvasok82 2016.12.04. 21:52:17

Gina azért ment vissza, mert őt szeretik, vagy mert Attit nem szeretik a nézők?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 21:53:01

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): mindenoké lesz. tudod: elesni-->felkelni-->koronát megigazítani-->továbbmenni ^_^

agimano 2016.12.04. 21:53:07

a porral oltó mit keres ott?

tvbuzi 2016.12.04. 21:53:11

Most Dávid sír két napig

Lilith.Inanna.1 2016.12.04. 21:53:14

@csakolvasok82: Mert Atit Gina hangjánál is jobban rühellik.

Mók_Ica 2016.12.04. 21:53:21

dzsinának most el fog szállni az agya.... és jobban fog sikítozni és kerepelni.....
egyébként dávidnak jobb, hogy kiesett atti.... nem szabad most elszállnia....

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:53:36

En is megsajnaltam most atit de tiszta a lelkiismeretem mert ranyomtam megis david kortese kozben

@Cimili: gratulalt is neki

WICKEDWITCH 2016.12.04. 21:53:40

Ettől a visongástól ingerem támadt meginni még egy sört...

pomac 2016.12.04. 21:53:59

@Perah: nincs már egy hét pár nap mert szerintem megy párbajra előtte

Bianka_M. 2016.12.04. 21:54:15

Mikor lesz a következő párbaj?

Pék Sütemény 2016.12.04. 21:54:37

Szegény Vivi...receghet hogy ő lesz-e a harmaDikk

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 21:54:52

@tvbuzi: megyünk macécukizével és megvigasztalom.

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:54:59

@Mók_Ica: jaja ezert jobb h Ati kiesett, ezert vettem le rola en is ejjel a szavazatom

Mók_Ica 2016.12.04. 21:55:05

holnap kiválasztás.... szombaton lesz párbaj és vasárnap döntő??? vagy hogy lesz a vége??

Szilárd vélemény 2016.12.04. 21:55:16

@PeniValdes: mondjuk én sem szurkolok senkinek, de Dávid szerintem jól használná fel a pénzt. Es akkor mar inkabb ez, mint aki elb@szná. Persze nem ismerem, de megfontoltnak tűnik.

Cimili 2016.12.04. 21:55:36

@csakolvasok82: természetesen mert atit nem szeretik., de szerintem ginát se nagyon. én innen elengedem, bár még nemtom kinek fogok szurkolni. talán dévnek.

Perah 2016.12.04. 21:55:52

@csincsilla72: EKG, nőként szégyellem magamat helyettük is :/.

Sajnos Dávid túlzott önbizalma most nem segített, meg Ati is rosszul tette, hogy rossz stílusban vitázott. Mindegy végül is... ebben a szériában kevés az igazán szerethető karakter.

pomac 2016.12.04. 21:55:54

@agimano: gondolom viccesedni akart dávid de nem ati jött vissza igy nem lett belőle semmi :D

agimano 2016.12.04. 21:55:56

@csakolvasok82: eddig minden párbajnál tudtam, hogy mi miért történik, de most nem vagyok benne telejsen biztos. Szerintem Ati tök jelentéktelen, mindenki ellen kiesett volna már az elején, de Evelint annyira utálták a nézők, hogy Atit küldték vissza, viszont Gina nem olyan ellenszenves, mint Evelin. Sokan meg is sajnálták szerintem az anyukája miatt, sokan még valamennyire normálisnak tartják még a beköltözése utáni viselkedése miatt, meg nem is viselkedtek vele akkor szépen, szóval azért is szimpatizálhatnak még vele sokan.

ezneménvagyok 2016.12.04. 21:56:16

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ... csak ne a ragasztópisztollyal, tudod... :-D

WICKEDWITCH 2016.12.04. 21:56:17

Ki lesz a BV-ben? Biztos mondták, csak nem figyeltem...

tvbuzi 2016.12.04. 21:56:36

Gyerekek, már csak egy hétig leszünk együtt ❤ :((((((

Lilith.Inanna.1 2016.12.04. 21:56:56

@Mók_Ica: D nem fog elszállni.Gina a köv fordulóban mehet a levesbe. :)

Pék Sütemény 2016.12.04. 21:57:46

@Cimili: Én Kárszegnek. Szivesen támogatom az esélyteleneket.

Cimili 2016.12.04. 21:58:16

@tvbuzi: örülj, h nem piszkálunk/lak! :)))))))) azt a fekete szívet hogy tudtad betenni?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 21:58:31

@ezneménvagyok: te dög :)))))) kapsz az elemes kardommal!

alsophila grahami 2016.12.04. 21:58:38

hú, ha ez kell a nézőknek, amit ez a retek nyújtott odabent, akkor a debil Vivi is komoly esélyessé lép elő a végső győzelemre - jó, Ati is elég gáz volt, de ehhez a kis nyomihoz képest... elviselhetőbb volt, legalábbis számomra, mert ha betujult, mintha ott se lett volna - ezzel szemben pattogószáj? pfejjj! akik visszaszavazták, kívánok mindnek egy ilyen partnert - egy életre! :PP

MacákékIcukája 2016.12.04. 21:58:50

@agimano: tokeletesen latod, ezert ment Gina vissza

@PeniValdes: :DDD kosz a nevatkoltest, amugy ja, indulhatunk is

kamilla123 2016.12.04. 21:58:50

Sajnáltam Atit. És nagyon gáláns volt, h gratulált Ginának. Ha DÁvid nyer, akkor legalább elutaznak Mexikóba. Annyit már nyerne legalább, ha a fődíjat nem is.

kamilla123 2016.12.04. 21:59:42

@tvbuzi: tényleg hiányozni fogtok :(

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 21:59:49

@tvbuzi: az utolsó adás kommentszekcióját hagyjuknmeg, es mikor lesz valami másik opció, migrálunk oda. ennyike

ezneménvagyok 2016.12.04. 21:59:58

@tvbuzi: Aztán átmegyünk a barátok köztbe, és drukkolunk, hogy melyik héten ki lesz a maffiózó :-D

Bianka_M. 2016.12.04. 22:00:08

@tvbuzi: azért ennyire nem kell örülni :)

WICKEDWITCH 2016.12.04. 22:00:30

@ezneménvagyok: köszi, nem is gondoltam volna. :D Megpróbálom még 1x: a helikopáter, akit el bírok viselni így 1 sör után, vagy a zebraember, akit nincs az a piamennyiség?

Puncylla 2016.12.04. 22:00:51

jól van, elhúz végre az a szerencsétlen

Bianka_M. 2016.12.04. 22:01:15

@pomac: na, erre nem is gondoltam :))))

tvbuzi 2016.12.04. 22:01:24

@Cimili: nálam piros. Telcsiről. Beírom, hogy együtt és felajánl egy piros szívet. Ilyen romantikus a billentyűzetem, Swipe a neve.

csakolvasok82 2016.12.04. 22:01:32

@agimano: ez az első, amikor nem látom, hogy miért a győztes a győztes. Kiráz a hideg Gina hangjától, beszédstílusától, sunyiságától. Atti nem sok vizet zavart, és egy (számomra) közömbös és egy idegesítő között kellett választanom, de a jó többséggel ezek szerint nem egyeztem most. Ezért értetlenkedem...Igazad lehet a a sajnálkozást illetően.

agimano 2016.12.04. 22:01:46

500 darab önbarnító sprayt fogyasztottak el eddig a szívtipró gimiben

ezneménvagyok 2016.12.04. 22:01:54

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Köszi, de azé' fiatalon se vótam oda, most meg má' minek változzak... :-DDD

Cimili 2016.12.04. 22:01:56

@Cseszlovák Gyurmafilm: így szoktuk, de pár hét után mindig behalt. igaz, most sokkal többen vagyunk.

Perah 2016.12.04. 22:01:58

@pomac: Remélem igazad lesz, bár szerintem most Soma és Krisz fog párbajozni vagy, ha Gina és Vivi, akkor Gina fog kiesni.

De vajon hogy lesz vége vasárnap, ami 7 nap és még 5-en vannak bent?

Au a BV-ben, gondolom Ati elköszön Dávidtól.

pomac 2016.12.04. 22:01:59

@kamilla123: ha dávid nyeri tuti csorgat valamit atinak is ,úgyhogya többiekhez képest már nyert is :D

Bianka_M. 2016.12.04. 22:02:31

@kamilla123: tijuana tárt karokkak várja őket :)))

pomac 2016.12.04. 22:02:49

@Perah: elméletileg 3 párbaj lesz megint

tvbuzi 2016.12.04. 22:02:58

Aunak milyen bele van :D mint nekem :(((

agimano 2016.12.04. 22:03:07

hogy is fogalmazzak? hát nem tudok fogalmazni:D Aurelio, a műsorvezető:DD Ati találkozhat a példaképével

alsophila grahami 2016.12.04. 22:03:10

@Perah: ekg, ezt írtam kb én is, a családja meg... pff, mindent elmond róla, még azt a mónikasós társaságot... bocsi, de ezek télleg, eh... inkább nem bántom őket, Gina natív gáz, ennyi.

Cimili 2016.12.04. 22:03:30

@tvbuzi: jaaaa, értem már. én laptopozok, ez meg nem ajánlgat semmitsenem.

nicu71 2016.12.04. 22:03:47

@csakolvasok82: én sem nagyon értem,de mindegy is már...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 22:04:06

@Cimili: ha fennforgás van, rá kell privizni többekre.

agimano 2016.12.04. 22:04:36

felkérdeztem a Somát, geccci

Cimili 2016.12.04. 22:05:21

@tvbuzi: csak ennyire vagy dagi? az egyáltalán nem vészes, pasiknak annyi köll.:)

ezneménvagyok 2016.12.04. 22:05:55

@Cimili: Mondjuk nekem simán beadhatjátok hogy folytatódik a vv, csak beszéljetek a hv-sokkal, hogy időnként nyomjanak fel egy-egy álhogyvótot archív képekkel... :-D

Szilárd vélemény 2016.12.04. 22:06:17

@alsophila.grahami: en ra szavaztam. De hogy kivansag ne maradjon viszonzatlan en neked kutinnnnyooooooooot kivanom egx eletre melled.

tvbuzi 2016.12.04. 22:06:17

@Cimili: kell a francnak, zavar a hasam

tvbuzi 2016.12.04. 22:06:49

@Cimili: tudsz? Egérrel kijelölni?

csakolvasok82 2016.12.04. 22:06:53

@nicu71: jaja, már mindegy, csak aggódni is kezdtem idejekorán, hogy Dávid szavazói nem szavaztak Attira? Akkor hogy fog így nyerni?

agimano 2016.12.04. 22:07:17

a cukortól nem szuvasodik a fog, ezt már régóta tudjuk

Cimili 2016.12.04. 22:07:19

@ezneménvagyok: @Cseszlovák Gyurmafilm: izáék vévéje után már több mint tízezer komi volt, Sixx nagyon rendes volt, nem vágott ki minket.

tvbuzi 2016.12.04. 22:08:06

Ati lebukott, nem látott még pinát

Bianka_M. 2016.12.04. 22:08:10

@tvbuzi: szerintem nem szép, ha egy pasi vékony.

alsophila grahami 2016.12.04. 22:08:23

@csakolvasok82: szívemből szóltál, nagyon így vagyok ezzel én is, és jah, ez az első eset, amikor nem az ment vissza, akit gondoltam, és akit szeettem volna - ugyanazon az okból, amit te is írtál -, és a százalék is hihetetlen volt (szívem szerint konteóznék, mint Micinél)...

agimano 2016.12.04. 22:08:40

@ezneménvagyok: lesz ilyen visszatekintés 8 héten keresztül az eddigi vvkből

Cimili 2016.12.04. 22:08:47

@ezneménvagyok: meg az oldalsó sávban, ha sok a komi, akkor látszik, nem kell álhogyvolt.

Mók_Ica 2016.12.04. 22:09:20

@Lilith.Inanna.1: remélem is.... csobbanjon jó nagyot :))))

Cérnahuszár 2016.12.04. 22:09:32

b+ ati nem tudja mi az a brexit...

Cimili 2016.12.04. 22:09:42

@tvbuzi: igen, ❤ :)))))))))))))))))

Bianka_M. 2016.12.04. 22:09:43

@Cimili: utána még itt nyomtátok? Ez nagyon cuki :))

Cimili 2016.12.04. 22:10:23

@Bianka_M.: ó nagyon sokáig, 2 vagy 3 hónapig.

tvbuzi 2016.12.04. 22:10:25

Bob Dájlen :DDDDDDD

Mók_Ica 2016.12.04. 22:10:40

bakker.... au és atti beszélget.... ááááááááááááááááááááááá

ezneménvagyok 2016.12.04. 22:10:53

@Bianka_M.: Szerintem erről könyvet kéne írnod :-)

alsophila grahami 2016.12.04. 22:11:13

@Szilárd vélemény: már elkeltem, bocsi, iszonyatrégóta vok férjnél, aki NEM kutinnyós alkat ;P de neked legyen mondva, ezerszer inkább egy Atti legyen a szomszédom, vagy előbb alkalmaznám, mint földbuta lepcsesszájú Ginát : DDDDD

Cimili 2016.12.04. 22:11:37

@Bianka_M.: sztem se. :) de kövér se legyen.

nicu71 2016.12.04. 22:12:08

@Cérnahuszár: mai fiatalok kb. 90 százaléka nem tudná egyik kérdésre sem a választ/itt most nem egyetemista értelmiségi fiatalokra gondolok,hanem a nagy átlagra.nagyon durva ,de tapasztalom.

agimano 2016.12.04. 22:12:18

A Twin Peaks fog újraindulni, ti idióták!

Cimili 2016.12.04. 22:12:47

@tvbuzi: nem én. :) és köszi is! :))))))))

MacákékIcukája 2016.12.04. 22:13:38

@agimano: akartam irni h latszik h egy korosztaly vagyunk, egyedul te ismerted fel rajtam kivul a szivtipro gimi zenejet :))))) Drazicba te is szerelmes voltal? :D

ezneménvagyok 2016.12.04. 22:13:39

@Cérnahuszár: Pedig ezt minden magyarnak tudnia illene. Abból csinálják az aluméniumot :-D

ezneménvagyok 2016.12.04. 22:14:34

@Mók_Ica: Csak össze ne akadjanak a rotorok... :-DDD

MacákékIcukája 2016.12.04. 22:15:03

@Cérnahuszár: azert nem tudott a brexitrol mert ok akkor mar bent voltak a villaban

Perah 2016.12.04. 22:15:40

@pomac: Jaaa, akkor essen ki Gina mindenképpen, ha 3-as baj lesz :).

@csakolvasok82: @alsophila.grahami: Én is így érzek, meglepődtem, hogy ez a kereplő sárkány kell a nézőknek. Személy szerint inkább egy olyan szomszédot tudnék elviselni, mint Ati és családja, és nem olyat, mint Gina és a mónikasós famíliája...

Cimili 2016.12.04. 22:15:50

@MacákékIcukája: én tuti, hogy több vagyok nálatok, de én is imádtam azt a filmet.:)

Cimili 2016.12.04. 22:16:25

@ezneménvagyok: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2016.12.04. 22:16:29

180 vagyok és kb 90kg, jobb volt 15 kilóval könnyebben.

Pék Sütemény 2016.12.04. 22:17:11

Na, ez a kussolás most vicces :)

tvbuzi 2016.12.04. 22:17:42

Ez a néma jelenet kurvajó :DDDDD

Bianka_M. 2016.12.04. 22:17:42

@Cimili: ne, azsenemjönbe. Meg ha izmos az se mert akkor tök nyomoroncnak érzem magam mellette. Szóval legyen normál testalkatú, magasabb mint én, jó humorú, inelligens, okos, jóképű, hűséges, kedves, figyelmes. Na felébredtem :))

Cérnahuszár 2016.12.04. 22:17:45

@MacákékIcukája: dehogy, a brexit már megvolt előtte

Cimili 2016.12.04. 22:18:10

de jó, h megint leadják a madár csicsergőst. :DD

csincsilla72 2016.12.04. 22:18:19

@alsophila.grahami: Erre most egy hatalmas EKG:-)
Ati elviselhető és szerethető, de unalmas karakter, Gina egy borzalom.

ezneménvagyok 2016.12.04. 22:18:19

@MacákékIcukája: Na ne má, az már a szavazás előtt jóval téma volt...

Cérnahuszár 2016.12.04. 22:19:10

@tvbuzi: @ezneménvagyok: én legközelebb a trónok harcára jövök az jó sokára lesz :)

a madárdal nagyon ott volt, ez téyleg olyan ott a cigiskanapén vagy csak alákeverték?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 22:19:12

@ezneménvagyok: a ffaszt. ráadásul brexi. --> novényvédőszer. csattanó maszlagot szoknak vele permetelni. es a a t cak a tárgyrag

Cimili 2016.12.04. 22:19:33

@Bianka_M.: enrique pölö sovi, de ❤. :)))))))))

Mók_Ica 2016.12.04. 22:19:58

@ezneménvagyok: magasröptű pedig :))))

@MacákékIcukája: még akkor sztem nem.... júniusban volt a brexit.... ők pedig augusztusban költöztek be

csincsilla72 2016.12.04. 22:20:24

Én a következő Farmot várom. Bejövősebb, mint a VV. Ugye lesz?

agimano 2016.12.04. 22:20:33

@MacákékIcukája: nem, én szerintem senkibe sem, de Nick volt helyes. Ő ugye meghalt elég hamar? Nem láttam azt a részt, és aztán másnap mondták az iskolában, hogy meghalt, én meg tökre nem akartam elhinni. Amúgy a múltkor letöltöttem, és megnéztem egyszerre egy csomó részt, de utána nem is folytattam tovább. Nagyon durván sok dráma volt az életükben a bevándorlók gyermekeinek.

Cimili 2016.12.04. 22:21:15

@tvbuzi: ilyen magassághoz az pont jó.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 22:21:42

@Bianka_M.: és fogja meg a pókot.. :) /eznemenvagyok kollega nyomán/

Mók_Ica 2016.12.04. 22:21:43

@tvbuzi: tökéletes :))))

@csincsilla72: így.... egyébként sztem az ivararány miatt ment vissza dzsina.....

@Cseszlovák Gyurmafilm: dehogyis a tárgyrag... múltidő!!! :)))))

csincsilla72 2016.12.04. 22:21:43

@Mók_Ica: Szerinted a huszonéves korosztály kilát a fejéből? Érdekli bármiféle közéleti esemény (a jelenlévők természetesen kivételek:-)?

Bianka_M. 2016.12.04. 22:22:01

Juj, belegondoltatok, hogy Atival ezután összefuthatunk??? Akinek van gyereke, zárja el.

Brandy9 2016.12.04. 22:22:17

@MacákékIcukája: én Rivers-be voltam szerelmes :) és imádtam a tanárnővel való kapcsolatát, drukkoltam nekik :)

Cimili 2016.12.04. 22:22:25

@csincsilla72: én is várom, csak nehogy ancsa vezesse megint. Zé maradhat.

agimano 2016.12.04. 22:22:33

lenne egy kérdésem, ha az első két éden hotelt szerettem, a harmadikat meg merjem nézni?

nicu71 2016.12.04. 22:22:34

hu Dávidnak tényleg elég kis nyamvadt kárszege van :(

MacákékIcukája 2016.12.04. 22:22:49

@Mók_Ica: ja mar meaculpazok itt igen surun, tok nem emlekszem

@agimano: igen Nick asszem csak az elso evadban volt. En is beleneztem par honapja, valahogy ugy maradt meg bennem h konnyed sorozat volt, mindenesetre nagyon elveztem

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 22:22:50

@ezneménvagyok: én ott vagyok a BK hogyvoltok többségénél.. biztos oda akarsz jönni? :P

tvbuzi 2016.12.04. 22:23:08

Büszke rá az egész falu

WICKEDWITCH 2016.12.04. 22:23:12

@Cérnahuszár: arra én is. Eddig is olvastam, és már tavaly/idén akartam regisztrálni, csak aztán nem került rá sor, csak most... Egyébként a Trónok Harca színezőkönyvet színezem. :)

agimano 2016.12.04. 22:24:01

@Bianka_M.: én biztos nem fordulok meg olyan helyen, ahol össze tudok vele futni

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 22:24:03

@csincsilla72: főleg amiatt hogy mar a negyvenhez vagyunk kozelebb mint a harmimchoz... :)

Cérnahuszár 2016.12.04. 22:24:11

@csincsilla72: tényleg, lesz farm is? azt lehet meglesem, a multkori tetszett

ezneménvagyok 2016.12.04. 22:24:14

@Cseszlovák Gyurmafilm: Úgy van. És ugyanaz az alapanyaga, ezért amikor több az aluménijum, több a maszlag is :-D

MacákékIcukája 2016.12.04. 22:24:30

@Brandy9: aaaa Rivers is nagyon nagy arc volt! Egyebkent azt tudtad h a Drazicot alakito szinesznek volt egy csunya autobalesete amiben majdnem meghalt? Femmel potoltak asszem az allkapcsa/arca egy reszet

Cimili 2016.12.04. 22:24:41

au tök vicces most kutinnyó és ártúró eccerre. :DDDDDDDDDDDDD

pomac 2016.12.04. 22:24:43

méltóan eddig csak mici és ati tudott lelépni a porondról a többiek sötétek voltak ilyen téren

WICKEDWITCH 2016.12.04. 22:25:10

@agimano: ne. Vagy készülj föl, hogy nem olyan.

Pék Sütemény 2016.12.04. 22:25:12

@agimano: szerintem ne. Elég hányás volt.

Cimili 2016.12.04. 22:25:57

@agimano: én az elsőt nem láttam, de a második nekem nagyon bejött, sokkal jobban, mint a vv. lesz 3.? mikor és hol?

Cérnahuszár 2016.12.04. 22:25:59

@csincsilla72: tényleg, igaz.
mindig elfelejtem hogy ők sokkal fiatalabbak, nem érdekli őket a világ gondja baja és milyen hatással lesz rájuk...

ezneménvagyok 2016.12.04. 22:26:06

@csincsilla72: Sőt, már most van. Farmistván, Farmráhel, meg a sok jószág, akik eltartjuk őket :-D

Bianka_M. 2016.12.04. 22:26:12

@Cimili: ő izlésesen vékony, felőlem fogyhat is (azért ne), akkor is irtó jó pasi :)))))

agimano 2016.12.04. 22:26:47

@MacákékIcukája: nekem is az volt meg, hogy tökre szerettem, emlékeztem, hogy voltak benne húzósabb dolgok, hogy a csaj terhes lett, és az iskolában szült (vagy valami ilyesmi), meg, hogy kitagadták a szülők a gyerekeket, de ennél sokkal több és durvább dráma van benne

Pék Sütemény 2016.12.04. 22:27:14

@tvbuzi: Amúgy el se tudjuk képzelni ez a kis falujukban tényleg milyen nagy szám. Kedves barátai vannak.

ezneménvagyok 2016.12.04. 22:27:39

@nicu71: Hú, ezért Peni megöl... :-D

Mók_Ica 2016.12.04. 22:27:52

@csincsilla72: nem.... nem ezt tapasztalom..... egyébként idiótaság volt, hogy ez a kérdés egyáltalán felmerült a szerkik részéről..... szóval @MacákékIcukája: ne mea culpázz..... meg vagyunk tévesztve, mert elvileg olyanokat kérdezett au, amik az elmúlt 100 napban történtek és a lakók "kimaradtak" a hírekből.....

@agimano: hát az első kettőhöz képest szarabb volt, de jókat kommenteltünk az alatt is :)))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 22:27:59

@ezneménvagyok: :D hacsak úgy nem. na ez pl lemehetett volna a Deltában :)))

Cimili 2016.12.04. 22:28:14

@pomac: pontosan, ez a jó kifejezés rá.

ezneménvagyok 2016.12.04. 22:28:36

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Nem tudom. Kell pártolótag a belépéshez...? :-D

agimano 2016.12.04. 22:28:49

@Cimili: már rég lement a tv2-n a Berki vezette, amúgy én is a másodikat láttam először, utána néztem meg az elsőt, mert a második nagyon tetszett, az is jó volt szerintem- A másodikban Mátét imádtam, amikor olyan részeg volt, hogy leborult pisilés közben, vagy amikor a wc deszkával takarta be magát, nagyon kész volt a gyerek.

tvbuzi 2016.12.04. 22:29:45

Mit nézzek? Eredet? Fürdeni is kéne

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 22:29:57

@ezneménvagyok: nem, de azt gondoltam vala, hogy elég volt belőlem a következő vv-ig :DDD

Cimili 2016.12.04. 22:29:57

@agimano: lehet, h megnézem az elsőt, ráadásul egy ismerősöm is szerepelt benne.

agimano 2016.12.04. 22:30:23

ja, amúgy a farmot sem néztem, mert külföldön éltem, és nem vitt rá a lélek valahogy, megérné visszanézni?

Cimili 2016.12.04. 22:30:28

@agimano: ja, azt a részt pont láttam, imádni való volt. :)

ezneménvagyok 2016.12.04. 22:31:02

@Cseszlovák Gyurmafilm: Á, ezt az ipari lobbi szigorúan titkolja, én is csak nektek mondom el... :-D

Brandy9 2016.12.04. 22:31:30

@MacákékIcukája: a baleset mintha rémlene, de a fém nem... Viszont a srác arca most annyira nincs előttem, meg is lesem máris

kamilla123 2016.12.04. 22:31:37

@alsophila.grahami: főleg hogy Ati minden feladatban tényleg 100%-ot nyújtott. Sztem jó munkaerő lehet.
Mici valszeg visszanézte azokat az adásokat, amikor Gina a háta mögött pletyizett. És ezért állt teljesen Ati mellé.

agimano 2016.12.04. 22:32:01

@Cimili: kicsoda? pókmalac? vagy a Levi? volt utána az aranypart című ilyen scripted reality vagy mi, abban is volt pár nagyon jó dolog, azon is sírtam

Cimili 2016.12.04. 22:32:27

@Mók_Ica: emlékszem is, h nem akartam nézni az ÉH-t, de ti beszéltetek rá és nem bántam meg. :)

Mók_Ica 2016.12.04. 22:32:54

@szörnycsi: a farmot nem tudtam nézni.... nekem korán kezdődött.... nem értem haza :((( csak hétvégén néztem bele.....

ezneménvagyok 2016.12.04. 22:33:02

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Ugyanmá, dehogy! Mondjuk elemmel nem győznélek, de azér szerivan :-)

Cérnahuszár 2016.12.04. 22:33:25

@szörnycsi: ha lesz, jövök
tavaly mikor volt?
most megyek fürdeni, hosszú volt ez a nap

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 22:33:39

@Cseszlovák Gyurmafilm: jó, jó, mit tudhatom én, elég fiLYatal évjárat vagyok :))))

Cimili 2016.12.04. 22:33:50

@agimano: Dávid, nem volt benne sokáig.

Perah 2016.12.04. 22:33:58

@tvbuzi: Az egyik kedvenc filmem az Eredet, nézd meg azt :).

@Mók_Ica: Én is néztem az ÉH-ket, nekem mindegyik rész tetszett, bár Berki kissé robot-módban nyomta :D.

Szép álmokat minden kedves komment írónak és olvasónak! :)

Bianka_M. 2016.12.04. 22:33:58

Jó éjt mindenkinek :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 22:34:38

@ezneménvagyok: neked van elem-fétised :))))) (lávcsi)

Brandy9 2016.12.04. 22:34:49

@Brandy9: ja igen megvan. Viszont nem lett valami nagy filmes karrierje. Mondjuk nemtom lett e bármelyiknek is. Rég volt mindenesetre a sori :D

Cimili 2016.12.04. 22:35:37

@Bianka_M.: jó éjt!
én is dobbantok, legyetek jók! :)

Mók_Ica 2016.12.04. 22:35:52

@Cimili: loki drukkerek voltunk :))))

tvbuzi 2016.12.04. 22:36:02

Visszavonulok. Sayonara ❤

nautilus123 2016.12.04. 22:36:16

Tényleg nem értem az Atinak szurkoló nőket (mert ahogy látom, nagyrészt a nők nem bírják Ginát).
Nyilvánvalóan akkor kezdte el rühellni Ginát, amikor rájött, nem kaphatja meg.
Állítása szerint 50-60 nővel volt, de neki olyan barátnő kell "akit kevesen kúrtak meg", vö. jézuspajti, ő jó keresztényke.
Egy sunnyogó, idétlen parasztgyerek.
Ezzel szemben Gina volt az, aki mert kiállni Tivy ellen. mindenki kussolt. A hangja tényleg idegesítő, és a haját piszkálja, de könyörgöm ezek a fő érvek? Ennyi elég ahhoz, hogy páran itt ilyen elvakult gyűlöletet érezzenek iránta?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 22:36:24

@Mók_Ica: én akkor kezdtelek el olvasni titeket :)

Cimili 2016.12.04. 22:36:41

@Perah: még nem láttam, most nézem. :)

Perah 2016.12.04. 22:37:11

@Mók_Ica: Én is Lokinak drukkoltam, meg is nyerte, és még korrekt is volt :). Jó éjt neked is!

Cimili 2016.12.04. 22:37:36

@Mók_Ica: bezony, és nyert!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))) de petinek is drukkoltam ám, kurva okos pasi volt.

agimano 2016.12.04. 22:37:39

@Perah: ho ha jól emlékszem sixx mindig oltotta Horváth Évát is, hogy olyan, mint egy robot, valami tanknak hívta, de már nem emlékszem a pontos nevére

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 22:37:42

@Cseszlovák Gyurmafilm: nah #tiszalkodasialvasi. egesz ejjel nem kommentelek. szevasztoook!

,, 2016.12.04. 22:39:06

@Cérnahuszár: március körül...
@Mók_Ica: akkor gondolom most sem fogod tudni, ha nem teszik későbbre:(

Mók_Ica 2016.12.04. 22:39:17

@Perah: breki..... hát olyan volt amilyen, az éh jó volt :))) jó éjt :)))

@Bianka_M.: @Cimili: jó éjt nektek is :))))

én is lépek, holnap munka.... és ahogy nézem jeget kell vakarni reggel a szélvédőről.... még korábban kell indulni :((((

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 22:40:36

na viszlátásra, megyek én is, alattomosan oson a hétfő reggel, broaf :( jó éjt

WICKEDWITCH 2016.12.04. 22:41:09

Én is elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek! :)

Mók_Ica 2016.12.04. 22:42:07

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): és jól "megfertőződtél" :)))) mindenki így kezdte :)))

@Perah: @Cimili: hajrá Loki :))) (eti eltaktikázta magát a végére.... )

@szörnycsi: akkor nem :((((

@agimano: T62 (vagy vmi más szám :))) )

MacákékIcukája 2016.12.04. 22:42:27

@agimano: erdekes h ez a resze nem nagyon maradt meg... csak annyira emlekszem h Drazicet imadtam es mindig drukkoltam h osszejojjenek Anitaval

@Brandy9: na megnezted?

,, 2016.12.04. 22:42:33

amúgy ha nem lesz semmi valóságsó, át kell vonulnotok mind oda, ahova taga szokott írni, és ott folytatni, ez így korrekt.

Perah 2016.12.04. 22:43:08

@Cimili: Nagyon jó film, mindenképpen nézd végig, bár kissé hosszú. Moziban láttam először, lenyűgöző volt ilyen monumentális méretben. Ráadásul jól megmutatja, hogy miként működnek az álmok :). Megyek is, gyakorlok egy kicsit :D :D.

,, 2016.12.04. 22:43:40

@Mók_Ica: akkor drukcsizok h kezdődjön később:)

Perah 2016.12.04. 22:50:50

@Cimili: Nekem Peti (és Loki is) be is jött, mint pasi... Elég fura ízlésem van, tudom... :D :D
@agimano: Tényleg T69-nek hívta SIXX Évát :))).
@Mók_Ica: Már nem emlékszem min bukott el Peti, de mintha elkezdte volna kijátszani Lokit is...
Egyébként én az első vagy 2. ÉH alatt kezdtem hogyvoltot olvasni. Azt amelyikben királynak vagy cárnak nevezték a hv-írók az egyik srácot.
Na, tényleg jó éjt!

Brandy9 2016.12.04. 22:51:00

@MacákékIcukája: igen meg, írtam feljebb de bizti eltűnt a kommentek sűrűjében. És képzeljétek (agimanonak is címzem) még videóra vettem fel a részeket :D

csincsilla72 2016.12.04. 22:52:40

@nautilus123: Nem érzünk iránta elvakult gyűlöletet, csak nem kívánjuk többet a képernyőn látni. Nagy különbség.:-)

csincsilla72 2016.12.04. 22:54:34

No, jó éjt, drága kommenttársak. Holnap HÉTFŐ:-(((

alsophila grahami 2016.12.04. 22:57:52

@kamilla123: egyetértünk Atit illetően, és persze a micis dologban is, biztosan visszanézett sok mindent, gyanítom, főként a Kárszeg kapitányt érintő dolgokra koncentrálva ;) de akárhogy is, Ginával kapcsolatban már nincs vakon, Zsóti meg... amennyire azt tippelték itt sokan, hogy visszanézve magát majd jól önvizsgálatot tart és gyorsan helyreteszi magát... hát, ez nem sikerült, sőt, az is sokat sejtet, hogy az újdonatúj vőlegénykéje nélkül ücsörgött a nézőtéren, nem túl vidáman.... (?)

alsophila grahami 2016.12.04. 23:04:49

@Cérnahuszár: hú, ez de jó hír, kedvencem volt az a sori, jobban mint a VV, de honnan az infó, biztosra vehető..?

alsophila grahami 2016.12.04. 23:11:39

@Pék Sütemény: nekem is nagyon szimpik voltak, sőt, az egész bv most nagyon kis pozitív volt, Au is, Atti is, és kivételesen a bejátszott klippek is személyre szabottak voltak, összességében egész bejövősi volt, úgy cuzámmen

kamilla123 2016.12.04. 23:17:16

@alsophila.grahami: igen, az biztos, h Ati legalább nem megszégyenülten távozott, mint mondjuk Evike. Amúgy az életben sztem jó arc lehet, sajna ebbe a műsorba kevés volt, és nem is hiszem, h bármit profitálna belőle a későbbiekben, leszámítva, h esetleg Dáviddal való barátsága segíthet neki vmit..

alsophila grahami 2016.12.04. 23:23:28

@Mók_Ica: vagy: hogy Dávid- akiről nyugodtan kimondhatjuk, hogy a deklarált győztes - jobban kinyíljon a végére, mert Attival igen bezárkóztak, és hát az sosem árt, ha a nézők nem elégedetlenkednek, hogy egy tujáé lett a fődij - pl az előző szériában a legvégére még Robin is kinyílt eléggé, így senkiben nem maradt tüske miatta, szerintem most se lesz így, mert a azárnysegédje elvesztése után kénytelen lesz nyitni - mondjuk, Kárszegpapi felé...

alsophila grahami 2016.12.04. 23:40:02

@kamilla123: egyetértek veled, most kedveltette meg magát velem, a párbaján , de főleg utána,nagyon noemálisan viselkedett...☺de ezt az arányszámot a párbaj végén, még mindig nem tudom hová tenni, számomra teljesen irreálisnak tűnik; éppen annyira, mint az eddigi párbajeredmények túl kicsi különbségei is... fura, mert nem igazánbtükrözik a nézői visszajelzéseket.

kamilla123 2016.12.04. 23:59:49

@alsophila.grahami: nekem is a 40-60 naggyon fura. De hát higgyünk a közjegyzőnek :) Amúgy Ginát az elejétől nagyon tolják a reteknél. Anikó és Bencus is mindig pozitívakat mondott róla a felkonfokban, meg az elmúlt egy hétben egyértelműen neki játszottak alá a műsorban. Ő volt a cuki, szerethető lány. Jó, tökmindegy, úgysem nyerné egyik sem. Csak itt nagyon kilógott a héten a lóláb.

alsophila grahami 2016.12.05. 00:34:14

@kamilla123: na pontosan, minden szavadra- tudod, az a bizonyos görbe ;)) ekg☺

malevil2050 2016.12.05. 00:43:19

Oké hackpajtik,győztünk! Kössz.!! hihi

Sanda.Ipse 2016.12.05. 07:06:39

Bejött a papírforma, az easypoll hasonló arányú párbajgyőzelmet mutatott Gina javára.
Dávid végre egy hétig az utánfutója nélkül megmutathat egy kicsit többet magából.
Ma kiválasztás, pénteken újabb párbaj.
Tippek? Soma vs Spárta?

Sanda.Ipse 2016.12.05. 07:13:26

@pomac: csak emlékeztetnélek, hogy Zsolt állva tapsolt mikor kiderült, hogy Dávid nyert és elsőnek gratulált. A veresége miatt sem rinyált egyáltalán.

csincsilla72 2016.12.05. 08:06:11

@Sanda.Ipse: Spárta lesz a kiválasztott, ő kihívja Somát. Soma kénytelen lesz Dávidot hívni, ha a lányokat nem akarja. Dávid visszamegy és állva hagyja a végén a két agyhalott pitsát.

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:06:42

@alsophila.grahami: sztem, a protokoll szerint csak a vv-sek ülhetnek elől, ezért nem volt ott patrik. A morcosságot meg arra írom hogy dávid barijának nem fog drukkolni, ginánál ugrabugrált ő is.

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:07:56

@csincsilla72: de még mindig van 1 plusz fő, sztem 3-as párbajnak kell lennie

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:08:38

@csincsilla72: ja már megint figyelmetlen voltam :D
ok, szóval ez tetszene.

csincsilla72 2016.12.05. 08:14:44

@Magentax: Snada Ipse a Zsolt-Dávid párbajról beszél. Ahol Zsolt kiesett.

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:15:27

@csincsilla72: körömrágós lenne, mert dávid és spárta szavazatai megoszlanak, soma meg megkapná a zsóti bázist, talán spárta esik ki, utána talán fordít dávid....
ha soma helyett vivi lenne, a felállás ugyanez csak még szorosabb

és ha dávidot pakolják meg vivi és soma? már úgy is mindegy, senki nem ússza meg a párbajt mindegy hogy spárta vagy dávid megy

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:18:12

Somának van esélye a surranópályán bekerülni a fináléba :D a kis hunczut.

Magentax 2016.12.05. 08:21:46

Sziasztok, jó reggelt a koránkelőknek. :D
Pár napig nem voltam itthon, tegnap néztem vissza az eddigi öfiket, meg ugye a párbajt.
Gina nálam teljesen leverte a biztosítékot a megállás nélküli, kárálásával azon a rém irritáló hangján és őszintén szólva már az is idegesít, hogy folyamatosan basztatja a haját. Még az őt támogató Vivi és Soma is kurvára unták, Soma még a kortárs beszédben is odaszúrt egyet neki.
Én konkrétan péklapáttal vertem volna pofán Ginát, amikor elkezdi a kotkodálást és nem hagyja abba akkor sem, amikor többen is rászólnak.
Most, hogy Ati kiesett, vajon kivel fog ordibálni? Mert ugye ő nem kiabál, ő aztán szép kulturáltan vitázna, csak a bunkó, gyökér ellenfelek miatt nem lehet...

Magentax 2016.12.05. 08:23:00

@csincsilla72: ja értem. Rengeteg a komment, képtelenség visszaolvasni és így önmagában nem vágtam hirtelen, miről beszélt. Köszi :)

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:24:34

ki lesz most a villamájszter?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:34:16

@kamilla123: Lehet, hogy az eleján mág tolták Kamilla, de most már nem hiszem. Ginában szerintem nincsen RTL potenciál, erre menet közben nekik is rá kellett jönniük, viszont igazából Attilának szerintem már az második héten, amikor helyette Zsófi került kiszavazásra kellett volna távoznia a villából, ehhez képest kapott vagy 10-12 hét ajándék műsoridőt.

csincsilla72 2016.12.05. 08:35:50

@Magentax: Öten vannak, vasárnap vége a dalnak. Tehát most ki kell esnie két embernek, hogy hárman maradjanak a végére. Én reméltem, hogy Gina és Vivi lesz a két kieső, de erre most nincs sok esély. Gőzöm sincs, hogy ez a két nő hogy juthatott el a végjátékig.
@Cérnahuszár: meglátjuk:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:38:12

@VV Erőlegény: Sőt még egy győztes párbajt is, az Evettke ellenes hangulat miatt. Mindent elmond Attila reálitás érzéléről és torz önképéről az a mélységes csalódás, ami kiült az arcára tegnap a vereség utáni pillanatokban. Még a BV-ben sem érzékelte, hogy gyakorlatilag az Ö kieső BV-jéből paródiát csináltak a szerkik (nagyon helyesen ! ) ! :-)

csincsilla72 2016.12.05. 08:41:44

@VV Erőlegény: Jó, de miből kéne sejtenie, milyen idekinn a közhangulat? nekik odabenn nincs infójuk. Visszament egy párbajról győztesen, majdnem eljutott a végjátékig.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.05. 08:42:06

az évvége is monnyonle. az orrvérzés is. minden monnyonle

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:44:03

@csincsilla72: Megint nem értünk teljesen egyet. Korábban az eddigi összteljesítmény alapján egy Dávid-Soma-Krisztián döntőt prognosztizáltam, az utóbbi napokban úgy érzem Krisztián visszaesett, és Vivi "teljesítménye" javul, úgyhogy most meg egy Dávid-Soma-Vivi döntőt érzek reálisnak...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:44:42

@csincsilla72: Megkaptad a privi üzenetemet, néhány napja küldtem...?

2016.12.05. 08:45:12

hajraaaa vyvy (meg soma)

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:46:23

@VV Erőlegény: soma nem fogja kihívni vivit :D
együtt alszanak

vivinek van esélye 2 jelet kapni, meg krisznek.
a villamester dönt, ha vivitől indul ki a választás akkor vivi-krisz-soma/gina
ha krisztől akkor meg krisz-vivi-dávid

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:48:41

@Cérnahuszár: Sztem Vivitől kitellik az is, hogy Dávidot hívja ki, Dávid meg Ginát, vagy Somát fogja...

Sanda.Ipse 2016.12.05. 08:50:24

@Cérnahuszár: Spárta kapásból kaphat 3 jelet Ginától, Vivientől és Somától. Villamájszternek nincs dolga ezzel.

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:51:05

@VV Erőlegény: akárhogy is, vagy vivi, vagy soma ki fog esni most, az egyik meg párbaj nélkül a fináléba masírozik

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:51:24

@VV Erőlegény: Mondjuk ebben az esetben van arra is esély, hogy Vivi és Soma, vagy (kisebb eséllyel, és Soma győzelem mellett) Vivi és Dávid is kinnmaradjon, és a döntőbe egy egészen meglepetés hármas kerüljön...

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:51:47

@Sanda.Ipse: de mi van ha nem beszélnek össze? és az egyik dávidra rakja?

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:54:30

@VV Erőlegény: dávid zsótit is kint hagyta, sztem vivi nem meri kihívni, akármennyire is haragszik
krisz meg nem hagyta hogy a sufniban aludjon zsótival

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:54:37

@Sanda.Ipse: Ha ez így lesz akkor Spárta Somát hívja ki az szinte biztos, Soma viszont csak Ginát, vagy Dávidot hívhatná.... Spárta Soma Dávid az elődőntőben, az érdekes lenne, mondjuk ha ez így lenne, akkor a vasárnapi döntőt már meg dem kell szavazni, mert az fog nyerni, aki szombaton.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:55:36

@Cérnahuszár: Vivi szerintem nem gondolkozik, soha sem gondolkozott, ezért jutott el idáig!

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:58:14

@VV Erőlegény: de az érzései ott vannak, és a félelem nagy úr
bár lehet hogy üvölt egyet hogy kamikazeee most már minden mindegy

Sanda.Ipse 2016.12.05. 09:06:44

@Cérnahuszár: mindháromnak van sérelme Spártával szemben:
Gina: Ati mögé állt
Vivi: sufnigate
Soma: a fene tudja mi, amire Ati hivatkozott örökké, hogy vele van ellentéte

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 09:09:06

@csincsilla72: Elküldtem még egyszer. Nézd meg azon az e-mailen, amelyikről ide regeltél, és amelyikre e-mail visszajelzéseket szoktál kapni a hozzászólásaidra történt reagálások után.

Cérnahuszár 2016.12.05. 09:11:15

@Sanda.Ipse: soma rafkósabb, ő úgy fog tenni hogy ne vigyék ki
ő mondta vivinek is a sufniban hogy szte dávid nyeri, esélytelenek vele szemben
talán ő dávidra tesz, és így elkerüli kriszt

de lehet ez már túl van spilázva

Magentax 2016.12.05. 09:12:20

@VV Erőlegény: tegnap kijelentette, hogy számára Dávis nem ellenfél.
Vivinek kezd óriásira nőni az orcája.

Cérnahuszár 2016.12.05. 09:14:08

@Sanda.Ipse: hibaszázalék mindig van, ezért gondolom vagy dávid, vagy krisz kap 2 jelet biztosan

Cérnahuszár 2016.12.05. 09:15:49

@Cérnahuszár: de inkább krisz kapja a 2 jelet. ez lemaradt

Sanda.Ipse 2016.12.05. 09:20:54

Nekem tetszik, hogy most esetleg lehet egy kis izgalom, egy kis csavar a végjátékban.
Ati kedvelőit megnyugtatom, hogy Gina protest szavazatokat kapott. Én sem rászavaztam, hanem Ati ellen:)

Sanda.Ipse 2016.12.05. 09:54:31

Mindenesetre Dávid és Spárta feje főhet, hogy miért nem volt elegendő az ő szavazóbázisuk benn tartani a barátjukat.

Perah 2016.12.05. 10:51:32

@Magentax: Nagyon igazad van, kíváncsi leszek, hogy most kivel fog veszekedni Gina, merthogy fog az biztos. Ilyen a természete, mint ahogy már előtte Somával is vitázott, sőt nagyon jellemző rá, hogy mindenbe beleszól, ami nem is az ő dolga. Ebben is igaza volt Attilának, hogy ő miért foglaljon állást olyan ügyekben, ami nem őt érinti? Amúgy sorsszerűnek érzem, hogy Gina mostantól azokkal fog vitázni, akik mellette álltak, hogy azok a saját bőrükön is megtapasztalják, hogy milyen valójában a csaj :))).

Vivien pedig tényleg nagyon beképzelt lett, talán, mert még nem volt párbajozni. Nem baj, magasról lehet nagyot esni... ;)

alsophila grahami 2016.12.05. 11:03:33

@Magentax: ó de örülök neked, megerősítesz abban, hogy talán mégsem velem van a baj, amior agyf*szt kapok attól az agyhalott zombilánytól... ;)

@Cérnahuszár: eh, nem tudom, a csalitagok is ott ülnek, Tivy meg a második sorban volt pl tegnap, sztem nincs olyan szigor, hogy ne tehetnének kivételt olykor, az én tippem inkább az, hogy a kis kiflicsücsök elhatárolódott ordenárékodásra hajlamos párjától, szal vagy csak bojkottálja a nyilvános szereplést - és ez a jobbik eset; a rosszabbikban offolta Melániát, és ez a fancsaliság lehetséges oka... ;)

alsophila grahami 2016.12.05. 11:12:12

ami pedig az esélylatolgatást illeti, rohadtul nem vágom, hogy a "naagy tattikus" Dévidnek mi a jó fenéért nem jutott eszébe "tattikázni" addig, amíg megtehették volna, hogy összevonják erőiket és szervezetten pakoljanak meg valakit az ellentáborból?!
csak mert most, hogy már kisebbségben vannak Kárszeggel, "kicsit" nehéz lesz, igaz-e?
tudom, hogy agyhalottak azok ott hárman - bamba Vivi, földbuta Gina és málészájú Soma -, de annyira talán nem, hogy kisakkozzák, ha nem pakolnak egységesen a táblánál, közülük kerül ki a mai kiválasztott... egyszóval ezt elbacarintották Dévidék, de mindegy, mert toronymagas esélyes a fődíjra, még így is..

alsophila grahami 2016.12.05. 11:55:23

@Sanda.Ipse: erről van szó, előbb kellett volna gondolkodniuk, mielőtt kisebbségbe kerültek volna..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 15:41:44

@alsophila.grahami: Szerintem Dávidnak az a jó, ha mindenki más talpon maradt az ellentáborba tartozik. Ráadásul Kárszeg is ellentábora Dávidnak, a szövetségük csak alkalmi. Ebben a csapatban Dávidon kívül csak Kárszeg az, aki Mmkk nyerni akar, a többiek a túlélésben gondolkoznak csak. Megjegyzem tegnapig Atti is nyerni akart (és a lelke mélyén meg akarta nyerni a játékot Dávid barátja előtt), csak ugye az a kérdés, hogy ennek mi volt a realitásalapja...
süti beállítások módosítása