Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x99 - Rákosi élt, él és élni is fog (18+)

2016. december 04. 10:42 - sixx

vlcsnap-00001_12.png

Régen jártam erre, legalábbis íróként, szevasztok. Nem lesz képregény, tegnap X-faktor is volt, azt is meg kellett írni, örüljetek, hogy a Liverpool-meccs előtt belefér. Jó, ez gyökérség volt, szívesen írom, hát hogyne. Mert nem unom. Ahogy az egyre több új hajat növesztő, a derekát és a csípőjét egybeforrasztó gatyában álldogáló Anikó és a versenyzők sem. Meg ti sem, kedves olvasók, akik hozzám hasonlóan azt hittétek, hogy na majd most milyen fasza lesz, és az elején még tényleg úgy is nézett ki, hogy az lesz, de aztán jött a kárszegelés, a mártírkodás, a betujázás, a sufnigate, meg Gina frurfuja, és vége lett a világnak. Tényleg, a homlokfüggöny megítélése milyen az olvasótáborban? Sunázná, nem sunázná?

Vivi 22,5-ik születésnapja

Névnapja van Vivinek, ami azért jó, mert egy szegmens elmegy azzal, hogy kap mindenkitől valamit, képet, virágot, ölelést (kivéve Somától, legalábbis az első körben) és egy olyan atlétában rohangálhat a vellában, amiből csak a jóisten tudja, hogy nem buggyan ki a csöcse, nem mintha ez a) zavarná, vagy b) bármiféle nóvum lenne, többet láttuk a másodlagos nemi jellegeket, mint bárki másét a magyar reality történelemben. Vivi szerint a névnap = fél születésnap, amit arra alapoz, hogy decemberben van, a szülinap meg májusban. Kárszeg, a vella Bochkor Gábora szerint Vivinek egy fasz kellene, de hirtelen, a kamerába meglehetősen keserűen taglalja, hogy a vellatársak nem állnak a helyzet magaslatán, és ugye ő segítene a dolgon, mert jó úttörő, de Mici rabul ejtette a fitymáját örökre. Vivi Somáztatna persze, de Soma szerint már az is nagy ajándék, hogy a sufniban együtt alszanak, legyen ez elég egyelőre. Attila és Dávid románcába pedig egyelőre mindent kibír, ilyen sziklaszilárd, de plátói szerelmet még nem láttam a vella történetében. Attila egyébként úgy néz ki, mint egy telefosott búvárruha, és baszki, én csak most szembesülök azzal, hogy a combján FTC-tetkó van, a nyakán meg láncos, a mellye közé belógó kereszttel, jézus fasza, bazdmeg. Ja, egy apróság a szerkesztőknek: attól, hogy a kólásdobozra ragasztottatok egy VV-matricát, még felismerjük a portékát, csak szólok.

Vivi Spielberg akcióban

Kampányfilm. A tök felesleges, de legalább az egész napos punnyadásból az ápoltakat kicsit kimozgató dolog. Ginának Vivi és Soma, Attilának Dávid és Krisztián forgatja, Vivi pedig többször kijelenti, hogy Spielberg szellemisége ébredt öntudatra a fejében, ahová a matek meg a hasonló bonyi dolgok nem férnek be, de a kreativitás már a füleknél feszegeti a varrást. és ha már fül: az megvan, hogy Ginának akkora a füle, mint a talpam? És nekem 46-os lábam van bazdmeg. Vivinek a fejiben összeállt a forgatókönyv, és mint mondta, Gina tehetséges, lehetett volna egész nap forgatni vele. Például a szauna padlóján fekve, ahova nem teljesen világos, hogy miért kellett lefeküdnie, vagy az ágyon, ahol Gina haját rendezte a dominaruhás Vivi polipcsápokba valamiért, de hát mit értek én a művészethez. A filmben van egy olyan jelenet is, ahogy Gina csajoskodik és a ruháit hajigálja, ami sokkal ijesztőbb, mint Kárszeg bármelyik megnyilvánulása, vagy e megboldogult Zsóti hisztirohamai, Gina ráadásul folyamatosan, megállás és levegővétel nélkül pofázik azon a rémesen irritáló hangján hozzá.

Istenfélő Attila esete az pogányokkal

Attila egy korábbi kampányfilmben látott motívumot melegített fel, Kárszeg jósnak öltözött, azaz tekertek a fejére egy törülközőt, és két, aluméniumfóliával betekert pálcikát a kezében tartva jelentette ki, hogy az univerzum erői neki megsúgják, hogy Attila tér vissza, aki közben végig imákat mormolt a bajusza alá, ártani nem árthat alapon.

vlcsnap-00017_12.png

Rázd meg rázd meg, rázd

A párbajok előtt szokás, hogy a két delikvens verbálisan is egymásnak esik, közönség előtt, nem mintha ez a vella bármelyik normál napjának normál percétől eltérne, de mozgatni kell a szerencsétleneket, mert ha nem, egy ponton ott halnak meg a cigiskanapén, nem mintha ez bármiféle problémát jelentene, vagy Attila esetében lenne élő ember, aki észrevenné. A párbaj állása egyébként 53-47 éppen, azaz van két, teljesen érdektelen, a többi négy ellen semmilyen eséllyel nem bíró alak, akik nem osztanak, nem szoroznak a végjátékot illetően, és amelyik most visszajön, az a következő párbajban hullik is. Az egymásnakfeszülést most egy kézbe vehető és a másik tenyerét kis áramütéssel megbaszó kis izével dobják fel a szerkesztők, azaz csak addig lehet pofázni, amíg kézfogás van(?), ez persze 34 másodperc alatt megdől, de előtte Gina még úgy 12 percen át hisztizik, hogy ez fájni fog, és nem akarja. Aztán megfogja Attila kezét, felsikolt, is híján elájul, de erőt vesz magán, és kezdődik a verbális attak, amiben egymást kutyázzák, de annyira unalmasan, fantáziálatlanul és idegesítően, hogy Vivi konkrétan bealszik rajta.

Csipeszt a bimbeszre

Próbatételek következnek, mert amikor már csak hat delikvens van bent, akkor nagyon nehéz tartalmat generálni, így mozgatni kell őket folyamatosan. Az első a Survivor-klasszikus "állj egyhelyben a fejed fölött tartva a karodat, amiben van valami", ennek vannak jó verziói, pl. amikor egy vödör víz vagy moslék van a fejük felett, és ha elfáradnak, akkor szopó, vagy olyan nehezítések, hogy mindezt egy lábon, egy 5 centi széles deszkán tessék abszolválni. El kehet húzni az ilyesmit, a Survivorban nem ritkán órákig állnak, és csak a végkimerülés dönt, a VV-ben Attila asszem 5 perc utén tette le az üres kisbőröndöt vagy miafaszt, és ment hugyozni. Előtte persze fogadkozott, hoigy ha kell oda is szarik a műgyepre, de nem adja fel. Ezért (sem) leszel te a nyertes, kisfiam.

vlcsnap-00026_7.png

vlcsnap-00027_8.png

A második kanyarban csipeszeket tettek rájuk a lelkes segítők, és az nyert, aki többet viselt el magán - ezt is lehetett volna mondjuk időre, kapnak 180-at fejenként, és indul az óra, de a VV szerkesztői sokkal kevésbé szadisták, mint én. Gina sír a végén, pedig az elején kijelenti, hogy szereti a szadomazót (azért a Bénát ráküldeném, csak a biztonság kedvéért), Attila nem, mert kemény, és nem, a bimbeszre nem került csipesz, nyugi. Attila nyer, 200 feletti csipeszszámmal.

Utolsó kanyar: általános intelligencia. Atti szerint Torgyán József volt magyar miniszterelnök, München főváros, a rongyrázó szinonimája pedig a faszrázó, Gina viszont azt hiszi, Rákosi a rendszerváltás után élt, a hedonista = idegesítő, a fehérmájú = nem vicces és Berlin a hozzánk legközelebbi európai főváros. Attila kijelenti, hogy a rendszerváltáskor eleve ne is élt, honnan kellene tudnia ilyenekről, a kvízt levezető Vivi pedig megint Spielberghez hasonlítja magát, joggal, ugye. A nyertes Attila, aki Coutinho nevét üvöltve veszi tudomásul, hogy kicsivel több esze van, mint egy talicska aprómajomnak.

Bulika

Névnap = buli. Mi más. Attila azt hiszi, itt neki búcsúzkodni kellene, de észbe kap, hogy másik rendezvényen van, inkább felköszöntötte Vivit, aki a riportba azt taglalja, hogy névnapkor talajrészegségig jutni tök természetes. Ennek megfelelően történtek az események, amit csak az tört meg, hogy Soma este, romantikázva adta át az ajándékát, amihez ha jól láttam, Török Szultán írt kísérőlevelet. Vivi sír. A vellában közben Attila, Krisztián és Dávid kanbulizik, Gina gondolom elmenekült a tesztoszteron elől. Üvöltés, ökölrázás, bebaszás, aztán kimennek az udvarra, ahol Dávid levezeti a jövőt: most visszagyön Attila, utána Soma lesz a kiválasztott, aki kihívja megint Attilát, aki megint visszajön, aztán Dávid lesz a kiválasztott, és kiviszi Vivit. És a döntőben a Kárszeg-Dávid-Attila-trió jut be.

Szerintem most Gina fog visszajönni, a következő kiválasztott megint ő lesz, ő kihívja Krisztiánt, aki visszajön, és Soma lesz a kiválasztott, aki Dávidot viszi ki, és kiesik, és a végén Vivi, Kárszeg és Dávid marad, és Dávid nyer, mert ő okosan tolta, bár kissé unalmasan. A buli folytatódik, a kartonból kivágott vellalakók miatt úgy tűnik, mintha ezren lennének, pedig nem is. Soma a buliból kiviszi Ginát a szaunába és lelket önt bele. (Ha rajtam múlna, Soma nyerné a VV8-at.) Gina aszongya, a VV a legjobb dolog, ami történt vele, én meg ezt hallva elmorzsolok egy könnycseppet, szegénykém, elég szar élete lehetett.

Bónusz: Gina vs. herék

Címkék: 18+ vv8
907 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cérnahuszár 2016.12.04. 22:33:25

@szörnycsi: ha lesz, jövök
tavaly mikor volt?
most megyek fürdeni, hosszú volt ez a nap

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 22:33:39

@Cseszlovák Gyurmafilm: jó, jó, mit tudhatom én, elég fiLYatal évjárat vagyok :))))

Cimili 2016.12.04. 22:33:50

@agimano: Dávid, nem volt benne sokáig.

Perah 2016.12.04. 22:33:58

@tvbuzi: Az egyik kedvenc filmem az Eredet, nézd meg azt :).

@Mók_Ica: Én is néztem az ÉH-ket, nekem mindegyik rész tetszett, bár Berki kissé robot-módban nyomta :D.

Szép álmokat minden kedves komment írónak és olvasónak! :)

Bianka_M. 2016.12.04. 22:33:58

Jó éjt mindenkinek :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 22:34:38

@ezneménvagyok: neked van elem-fétised :))))) (lávcsi)

Brandy9 2016.12.04. 22:34:49

@Brandy9: ja igen megvan. Viszont nem lett valami nagy filmes karrierje. Mondjuk nemtom lett e bármelyiknek is. Rég volt mindenesetre a sori :D

Cimili 2016.12.04. 22:35:37

@Bianka_M.: jó éjt!
én is dobbantok, legyetek jók! :)

Mók_Ica 2016.12.04. 22:35:52

@Cimili: loki drukkerek voltunk :))))

tvbuzi 2016.12.04. 22:36:02

Visszavonulok. Sayonara ❤

nautilus123 2016.12.04. 22:36:16

Tényleg nem értem az Atinak szurkoló nőket (mert ahogy látom, nagyrészt a nők nem bírják Ginát).
Nyilvánvalóan akkor kezdte el rühellni Ginát, amikor rájött, nem kaphatja meg.
Állítása szerint 50-60 nővel volt, de neki olyan barátnő kell "akit kevesen kúrtak meg", vö. jézuspajti, ő jó keresztényke.
Egy sunnyogó, idétlen parasztgyerek.
Ezzel szemben Gina volt az, aki mert kiállni Tivy ellen. mindenki kussolt. A hangja tényleg idegesítő, és a haját piszkálja, de könyörgöm ezek a fő érvek? Ennyi elég ahhoz, hogy páran itt ilyen elvakult gyűlöletet érezzenek iránta?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 22:36:24

@Mók_Ica: én akkor kezdtelek el olvasni titeket :)

Cimili 2016.12.04. 22:36:41

@Perah: még nem láttam, most nézem. :)

Perah 2016.12.04. 22:37:11

@Mók_Ica: Én is Lokinak drukkoltam, meg is nyerte, és még korrekt is volt :). Jó éjt neked is!

Cimili 2016.12.04. 22:37:36

@Mók_Ica: bezony, és nyert!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))) de petinek is drukkoltam ám, kurva okos pasi volt.

agimano 2016.12.04. 22:37:39

@Perah: ho ha jól emlékszem sixx mindig oltotta Horváth Évát is, hogy olyan, mint egy robot, valami tanknak hívta, de már nem emlékszem a pontos nevére

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.04. 22:37:42

@Cseszlovák Gyurmafilm: nah #tiszalkodasialvasi. egesz ejjel nem kommentelek. szevasztoook!

,, 2016.12.04. 22:39:06

@Cérnahuszár: március körül...
@Mók_Ica: akkor gondolom most sem fogod tudni, ha nem teszik későbbre:(

Mók_Ica 2016.12.04. 22:39:17

@Perah: breki..... hát olyan volt amilyen, az éh jó volt :))) jó éjt :)))

@Bianka_M.: @Cimili: jó éjt nektek is :))))

én is lépek, holnap munka.... és ahogy nézem jeget kell vakarni reggel a szélvédőről.... még korábban kell indulni :((((

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 22:40:36

na viszlátásra, megyek én is, alattomosan oson a hétfő reggel, broaf :( jó éjt

WICKEDWITCH 2016.12.04. 22:41:09

Én is elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek! :)

Mók_Ica 2016.12.04. 22:42:07

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): és jól "megfertőződtél" :)))) mindenki így kezdte :)))

@Perah: @Cimili: hajrá Loki :))) (eti eltaktikázta magát a végére.... )

@szörnycsi: akkor nem :((((

@agimano: T62 (vagy vmi más szám :))) )

MacákékIcukája 2016.12.04. 22:42:27

@agimano: erdekes h ez a resze nem nagyon maradt meg... csak annyira emlekszem h Drazicet imadtam es mindig drukkoltam h osszejojjenek Anitaval

@Brandy9: na megnezted?

,, 2016.12.04. 22:42:33

amúgy ha nem lesz semmi valóságsó, át kell vonulnotok mind oda, ahova taga szokott írni, és ott folytatni, ez így korrekt.

Perah 2016.12.04. 22:43:08

@Cimili: Nagyon jó film, mindenképpen nézd végig, bár kissé hosszú. Moziban láttam először, lenyűgöző volt ilyen monumentális méretben. Ráadásul jól megmutatja, hogy miként működnek az álmok :). Megyek is, gyakorlok egy kicsit :D :D.

,, 2016.12.04. 22:43:40

@Mók_Ica: akkor drukcsizok h kezdődjön később:)

Perah 2016.12.04. 22:50:50

@Cimili: Nekem Peti (és Loki is) be is jött, mint pasi... Elég fura ízlésem van, tudom... :D :D
@agimano: Tényleg T69-nek hívta SIXX Évát :))).
@Mók_Ica: Már nem emlékszem min bukott el Peti, de mintha elkezdte volna kijátszani Lokit is...
Egyébként én az első vagy 2. ÉH alatt kezdtem hogyvoltot olvasni. Azt amelyikben királynak vagy cárnak nevezték a hv-írók az egyik srácot.
Na, tényleg jó éjt!

Brandy9 2016.12.04. 22:51:00

@MacákékIcukája: igen meg, írtam feljebb de bizti eltűnt a kommentek sűrűjében. És képzeljétek (agimanonak is címzem) még videóra vettem fel a részeket :D

csincsilla72 2016.12.04. 22:52:40

@nautilus123: Nem érzünk iránta elvakult gyűlöletet, csak nem kívánjuk többet a képernyőn látni. Nagy különbség.:-)

csincsilla72 2016.12.04. 22:54:34

No, jó éjt, drága kommenttársak. Holnap HÉTFŐ:-(((

alsophila grahami 2016.12.04. 22:57:52

@kamilla123: egyetértünk Atit illetően, és persze a micis dologban is, biztosan visszanézett sok mindent, gyanítom, főként a Kárszeg kapitányt érintő dolgokra koncentrálva ;) de akárhogy is, Ginával kapcsolatban már nincs vakon, Zsóti meg... amennyire azt tippelték itt sokan, hogy visszanézve magát majd jól önvizsgálatot tart és gyorsan helyreteszi magát... hát, ez nem sikerült, sőt, az is sokat sejtet, hogy az újdonatúj vőlegénykéje nélkül ücsörgött a nézőtéren, nem túl vidáman.... (?)

alsophila grahami 2016.12.04. 23:04:49

@Cérnahuszár: hú, ez de jó hír, kedvencem volt az a sori, jobban mint a VV, de honnan az infó, biztosra vehető..?

alsophila grahami 2016.12.04. 23:11:39

@Pék Sütemény: nekem is nagyon szimpik voltak, sőt, az egész bv most nagyon kis pozitív volt, Au is, Atti is, és kivételesen a bejátszott klippek is személyre szabottak voltak, összességében egész bejövősi volt, úgy cuzámmen

kamilla123 2016.12.04. 23:17:16

@alsophila.grahami: igen, az biztos, h Ati legalább nem megszégyenülten távozott, mint mondjuk Evike. Amúgy az életben sztem jó arc lehet, sajna ebbe a műsorba kevés volt, és nem is hiszem, h bármit profitálna belőle a későbbiekben, leszámítva, h esetleg Dáviddal való barátsága segíthet neki vmit..

alsophila grahami 2016.12.04. 23:23:28

@Mók_Ica: vagy: hogy Dávid- akiről nyugodtan kimondhatjuk, hogy a deklarált győztes - jobban kinyíljon a végére, mert Attival igen bezárkóztak, és hát az sosem árt, ha a nézők nem elégedetlenkednek, hogy egy tujáé lett a fődij - pl az előző szériában a legvégére még Robin is kinyílt eléggé, így senkiben nem maradt tüske miatta, szerintem most se lesz így, mert a azárnysegédje elvesztése után kénytelen lesz nyitni - mondjuk, Kárszegpapi felé...

alsophila grahami 2016.12.04. 23:40:02

@kamilla123: egyetértek veled, most kedveltette meg magát velem, a párbaján , de főleg utána,nagyon noemálisan viselkedett...☺de ezt az arányszámot a párbaj végén, még mindig nem tudom hová tenni, számomra teljesen irreálisnak tűnik; éppen annyira, mint az eddigi párbajeredmények túl kicsi különbségei is... fura, mert nem igazánbtükrözik a nézői visszajelzéseket.

kamilla123 2016.12.04. 23:59:49

@alsophila.grahami: nekem is a 40-60 naggyon fura. De hát higgyünk a közjegyzőnek :) Amúgy Ginát az elejétől nagyon tolják a reteknél. Anikó és Bencus is mindig pozitívakat mondott róla a felkonfokban, meg az elmúlt egy hétben egyértelműen neki játszottak alá a műsorban. Ő volt a cuki, szerethető lány. Jó, tökmindegy, úgysem nyerné egyik sem. Csak itt nagyon kilógott a héten a lóláb.

alsophila grahami 2016.12.05. 00:34:14

@kamilla123: na pontosan, minden szavadra- tudod, az a bizonyos görbe ;)) ekg☺

malevil2050 2016.12.05. 00:43:19

Oké hackpajtik,győztünk! Kössz.!! hihi

Sanda.Ipse 2016.12.05. 07:06:39

Bejött a papírforma, az easypoll hasonló arányú párbajgyőzelmet mutatott Gina javára.
Dávid végre egy hétig az utánfutója nélkül megmutathat egy kicsit többet magából.
Ma kiválasztás, pénteken újabb párbaj.
Tippek? Soma vs Spárta?

Sanda.Ipse 2016.12.05. 07:13:26

@pomac: csak emlékeztetnélek, hogy Zsolt állva tapsolt mikor kiderült, hogy Dávid nyert és elsőnek gratulált. A veresége miatt sem rinyált egyáltalán.

csincsilla72 2016.12.05. 08:06:11

@Sanda.Ipse: Spárta lesz a kiválasztott, ő kihívja Somát. Soma kénytelen lesz Dávidot hívni, ha a lányokat nem akarja. Dávid visszamegy és állva hagyja a végén a két agyhalott pitsát.

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:06:42

@alsophila.grahami: sztem, a protokoll szerint csak a vv-sek ülhetnek elől, ezért nem volt ott patrik. A morcosságot meg arra írom hogy dávid barijának nem fog drukkolni, ginánál ugrabugrált ő is.

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:07:56

@csincsilla72: de még mindig van 1 plusz fő, sztem 3-as párbajnak kell lennie

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:08:38

@csincsilla72: ja már megint figyelmetlen voltam :D
ok, szóval ez tetszene.

csincsilla72 2016.12.05. 08:14:44

@Magentax: Snada Ipse a Zsolt-Dávid párbajról beszél. Ahol Zsolt kiesett.

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:15:27

@csincsilla72: körömrágós lenne, mert dávid és spárta szavazatai megoszlanak, soma meg megkapná a zsóti bázist, talán spárta esik ki, utána talán fordít dávid....
ha soma helyett vivi lenne, a felállás ugyanez csak még szorosabb

és ha dávidot pakolják meg vivi és soma? már úgy is mindegy, senki nem ússza meg a párbajt mindegy hogy spárta vagy dávid megy

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:18:12

Somának van esélye a surranópályán bekerülni a fináléba :D a kis hunczut.

Magentax 2016.12.05. 08:21:46

Sziasztok, jó reggelt a koránkelőknek. :D
Pár napig nem voltam itthon, tegnap néztem vissza az eddigi öfiket, meg ugye a párbajt.
Gina nálam teljesen leverte a biztosítékot a megállás nélküli, kárálásával azon a rém irritáló hangján és őszintén szólva már az is idegesít, hogy folyamatosan basztatja a haját. Még az őt támogató Vivi és Soma is kurvára unták, Soma még a kortárs beszédben is odaszúrt egyet neki.
Én konkrétan péklapáttal vertem volna pofán Ginát, amikor elkezdi a kotkodálást és nem hagyja abba akkor sem, amikor többen is rászólnak.
Most, hogy Ati kiesett, vajon kivel fog ordibálni? Mert ugye ő nem kiabál, ő aztán szép kulturáltan vitázna, csak a bunkó, gyökér ellenfelek miatt nem lehet...

Magentax 2016.12.05. 08:23:00

@csincsilla72: ja értem. Rengeteg a komment, képtelenség visszaolvasni és így önmagában nem vágtam hirtelen, miről beszélt. Köszi :)

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:24:34

ki lesz most a villamájszter?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:34:16

@kamilla123: Lehet, hogy az eleján mág tolták Kamilla, de most már nem hiszem. Ginában szerintem nincsen RTL potenciál, erre menet közben nekik is rá kellett jönniük, viszont igazából Attilának szerintem már az második héten, amikor helyette Zsófi került kiszavazásra kellett volna távoznia a villából, ehhez képest kapott vagy 10-12 hét ajándék műsoridőt.

csincsilla72 2016.12.05. 08:35:50

@Magentax: Öten vannak, vasárnap vége a dalnak. Tehát most ki kell esnie két embernek, hogy hárman maradjanak a végére. Én reméltem, hogy Gina és Vivi lesz a két kieső, de erre most nincs sok esély. Gőzöm sincs, hogy ez a két nő hogy juthatott el a végjátékig.
@Cérnahuszár: meglátjuk:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:38:12

@VV Erőlegény: Sőt még egy győztes párbajt is, az Evettke ellenes hangulat miatt. Mindent elmond Attila reálitás érzéléről és torz önképéről az a mélységes csalódás, ami kiült az arcára tegnap a vereség utáni pillanatokban. Még a BV-ben sem érzékelte, hogy gyakorlatilag az Ö kieső BV-jéből paródiát csináltak a szerkik (nagyon helyesen ! ) ! :-)

csincsilla72 2016.12.05. 08:41:44

@VV Erőlegény: Jó, de miből kéne sejtenie, milyen idekinn a közhangulat? nekik odabenn nincs infójuk. Visszament egy párbajról győztesen, majdnem eljutott a végjátékig.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.05. 08:42:06

az évvége is monnyonle. az orrvérzés is. minden monnyonle

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:44:03

@csincsilla72: Megint nem értünk teljesen egyet. Korábban az eddigi összteljesítmény alapján egy Dávid-Soma-Krisztián döntőt prognosztizáltam, az utóbbi napokban úgy érzem Krisztián visszaesett, és Vivi "teljesítménye" javul, úgyhogy most meg egy Dávid-Soma-Vivi döntőt érzek reálisnak...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:44:42

@csincsilla72: Megkaptad a privi üzenetemet, néhány napja küldtem...?

2016.12.05. 08:45:12

hajraaaa vyvy (meg soma)

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:46:23

@VV Erőlegény: soma nem fogja kihívni vivit :D
együtt alszanak

vivinek van esélye 2 jelet kapni, meg krisznek.
a villamester dönt, ha vivitől indul ki a választás akkor vivi-krisz-soma/gina
ha krisztől akkor meg krisz-vivi-dávid

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:48:41

@Cérnahuszár: Sztem Vivitől kitellik az is, hogy Dávidot hívja ki, Dávid meg Ginát, vagy Somát fogja...

Sanda.Ipse 2016.12.05. 08:50:24

@Cérnahuszár: Spárta kapásból kaphat 3 jelet Ginától, Vivientől és Somától. Villamájszternek nincs dolga ezzel.

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:51:05

@VV Erőlegény: akárhogy is, vagy vivi, vagy soma ki fog esni most, az egyik meg párbaj nélkül a fináléba masírozik

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:51:24

@VV Erőlegény: Mondjuk ebben az esetben van arra is esély, hogy Vivi és Soma, vagy (kisebb eséllyel, és Soma győzelem mellett) Vivi és Dávid is kinnmaradjon, és a döntőbe egy egészen meglepetés hármas kerüljön...

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:51:47

@Sanda.Ipse: de mi van ha nem beszélnek össze? és az egyik dávidra rakja?

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:54:30

@VV Erőlegény: dávid zsótit is kint hagyta, sztem vivi nem meri kihívni, akármennyire is haragszik
krisz meg nem hagyta hogy a sufniban aludjon zsótival

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:54:37

@Sanda.Ipse: Ha ez így lesz akkor Spárta Somát hívja ki az szinte biztos, Soma viszont csak Ginát, vagy Dávidot hívhatná.... Spárta Soma Dávid az elődőntőben, az érdekes lenne, mondjuk ha ez így lenne, akkor a vasárnapi döntőt már meg dem kell szavazni, mert az fog nyerni, aki szombaton.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 08:55:36

@Cérnahuszár: Vivi szerintem nem gondolkozik, soha sem gondolkozott, ezért jutott el idáig!

Cérnahuszár 2016.12.05. 08:58:14

@VV Erőlegény: de az érzései ott vannak, és a félelem nagy úr
bár lehet hogy üvölt egyet hogy kamikazeee most már minden mindegy

Sanda.Ipse 2016.12.05. 09:06:44

@Cérnahuszár: mindháromnak van sérelme Spártával szemben:
Gina: Ati mögé állt
Vivi: sufnigate
Soma: a fene tudja mi, amire Ati hivatkozott örökké, hogy vele van ellentéte

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 09:09:06

@csincsilla72: Elküldtem még egyszer. Nézd meg azon az e-mailen, amelyikről ide regeltél, és amelyikre e-mail visszajelzéseket szoktál kapni a hozzászólásaidra történt reagálások után.

Cérnahuszár 2016.12.05. 09:11:15

@Sanda.Ipse: soma rafkósabb, ő úgy fog tenni hogy ne vigyék ki
ő mondta vivinek is a sufniban hogy szte dávid nyeri, esélytelenek vele szemben
talán ő dávidra tesz, és így elkerüli kriszt

de lehet ez már túl van spilázva

Magentax 2016.12.05. 09:12:20

@VV Erőlegény: tegnap kijelentette, hogy számára Dávis nem ellenfél.
Vivinek kezd óriásira nőni az orcája.

Cérnahuszár 2016.12.05. 09:14:08

@Sanda.Ipse: hibaszázalék mindig van, ezért gondolom vagy dávid, vagy krisz kap 2 jelet biztosan

Cérnahuszár 2016.12.05. 09:15:49

@Cérnahuszár: de inkább krisz kapja a 2 jelet. ez lemaradt

Sanda.Ipse 2016.12.05. 09:20:54

Nekem tetszik, hogy most esetleg lehet egy kis izgalom, egy kis csavar a végjátékban.
Ati kedvelőit megnyugtatom, hogy Gina protest szavazatokat kapott. Én sem rászavaztam, hanem Ati ellen:)

Sanda.Ipse 2016.12.05. 09:54:31

Mindenesetre Dávid és Spárta feje főhet, hogy miért nem volt elegendő az ő szavazóbázisuk benn tartani a barátjukat.

Perah 2016.12.05. 10:51:32

@Magentax: Nagyon igazad van, kíváncsi leszek, hogy most kivel fog veszekedni Gina, merthogy fog az biztos. Ilyen a természete, mint ahogy már előtte Somával is vitázott, sőt nagyon jellemző rá, hogy mindenbe beleszól, ami nem is az ő dolga. Ebben is igaza volt Attilának, hogy ő miért foglaljon állást olyan ügyekben, ami nem őt érinti? Amúgy sorsszerűnek érzem, hogy Gina mostantól azokkal fog vitázni, akik mellette álltak, hogy azok a saját bőrükön is megtapasztalják, hogy milyen valójában a csaj :))).

Vivien pedig tényleg nagyon beképzelt lett, talán, mert még nem volt párbajozni. Nem baj, magasról lehet nagyot esni... ;)

alsophila grahami 2016.12.05. 11:03:33

@Magentax: ó de örülök neked, megerősítesz abban, hogy talán mégsem velem van a baj, amior agyf*szt kapok attól az agyhalott zombilánytól... ;)

@Cérnahuszár: eh, nem tudom, a csalitagok is ott ülnek, Tivy meg a második sorban volt pl tegnap, sztem nincs olyan szigor, hogy ne tehetnének kivételt olykor, az én tippem inkább az, hogy a kis kiflicsücsök elhatárolódott ordenárékodásra hajlamos párjától, szal vagy csak bojkottálja a nyilvános szereplést - és ez a jobbik eset; a rosszabbikban offolta Melániát, és ez a fancsaliság lehetséges oka... ;)

alsophila grahami 2016.12.05. 11:12:12

ami pedig az esélylatolgatást illeti, rohadtul nem vágom, hogy a "naagy tattikus" Dévidnek mi a jó fenéért nem jutott eszébe "tattikázni" addig, amíg megtehették volna, hogy összevonják erőiket és szervezetten pakoljanak meg valakit az ellentáborból?!
csak mert most, hogy már kisebbségben vannak Kárszeggel, "kicsit" nehéz lesz, igaz-e?
tudom, hogy agyhalottak azok ott hárman - bamba Vivi, földbuta Gina és málészájú Soma -, de annyira talán nem, hogy kisakkozzák, ha nem pakolnak egységesen a táblánál, közülük kerül ki a mai kiválasztott... egyszóval ezt elbacarintották Dévidék, de mindegy, mert toronymagas esélyes a fődíjra, még így is..

alsophila grahami 2016.12.05. 11:55:23

@Sanda.Ipse: erről van szó, előbb kellett volna gondolkodniuk, mielőtt kisebbségbe kerültek volna..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.05. 15:41:44

@alsophila.grahami: Szerintem Dávidnak az a jó, ha mindenki más talpon maradt az ellentáborba tartozik. Ráadásul Kárszeg is ellentábora Dávidnak, a szövetségük csak alkalmi. Ebben a csapatban Dávidon kívül csak Kárszeg az, aki Mmkk nyerni akar, a többiek a túlélésben gondolkoznak csak. Megjegyzem tegnapig Atti is nyerni akart (és a lelke mélyén meg akarta nyerni a játékot Dávid barátja előtt), csak ugye az a kérdés, hogy ennek mi volt a realitásalapja...
süti beállítások módosítása