Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x98 - Erősen érezhető a final countdown (18+)

2016. december 03. 16:04 - lulu1.0

Mikulás ünnepség utáni ébredésből a Való Világba csöppenni, az kemény. Próbálkozom.

1_20.jpg

Egy ön- és másimereti játékkal kezdünk, amikor is üvegurnából cetliket húzgálnak ki a lakók, amelyeken félmondatok állnak, a másik felét pedig Nekik kell majd hozzákölteni és emígyen megszólítani valamelyik villatársat. Újabb lehetőség a szurka-piszkára. Soma nyitja a sort, mégpedig így:

Azt vártam tőled, hogy háziasabb leszel, Krisztián.

Mivel mindig a megszólított húzza a következő cetlit, Krisztiánnak lehetősége van reflektálni:

Nem nyerheted meg ezt a játékot, mert nagyon komolytalan vagy még Öcskös. Ide, egy komoly férfi kell, aki kezelni tudja ezt a sok pénzt.  

Itt jött a két kedvenc mondatom. Soma, amint jobbnak látja nem vitázni:

Akkor majd oda adom Neked (…).

S Krisztián, akiből meg az emlegetett 36 misi okán előbújt a behajtó énje:

Nekem csak tíz százalék kell (…).

Valahogy Dávidhoz keveredik a cetli húzás lehetősége, aki Ginát oltja le azzal, hogy azért csalódott benne, mert nem vállalja fel a véleményét, sat, sat, sat, bla, bla, bla. Gina Attinak címzi, hogy szerinte végig színészkedi a bent létet és egy őszinte mozzanata sincs. Gina erre azt kapja erre vissza Attitól, hogy gyáva. Igazából annyira, de annyira érdektelen az egész, hogy nem tudok róla egyebet leírni.

2_17.jpg

Nyilvánvaló, hogy ezzel a hat emberrel már vér és verejték műsort csinálni, így aztán jönnek a mindenféle tematikák. A befejezzük egymás mondatatit vonal nem sült el épp a legjobban, hiszen ismét a két leghangosabb verebet nézhettük, ahogy csépelik egymást. Próbálkozzunk valami zenéssel, azt mindenki szereti. Lehetőleg úgy, hogy a versenyzők közben ne a saját hangjukat hallassák, mert abból már kaptunk eleget. Arról nem is beszélve, hogy promózni kell az új RTL műsort. Mi legyen hát? Nesztek Nektek playback párbaj.

3_19.jpg

Mondhatni mélyről indítunk, mert egyik versenyző sem hallotta még az általa megformálandó pop számot ezt megelőzően. Gina  a She is a Maniac-al fog megküzdeni, Atti meg a Firestarter-el.  Mondjuk Atti már legalább látta Prodigy-t, viszont saját bevallása szerint félelmetes a figura. Majd arról is mesél nekünk, hogy lenn délen édes éjen édent remélsz, vagyis dehogy. Azt mondja, hogy arra lent délen, Baján, ők nem ilyen zenékre szoktak bulizni. Ezt egyébként Ani is megerősíti.

4_17.jpg

Két koreográfus hölgy jön be a lakókhoz. Az egyikről megtudhattuk, hogy Dalmának hívják, tök olyan hangszínen beszél, mint Gina és Somával vagy ismerik már egymást, vagy Soma csak szeretné, ha ismernék majd egymást. A másik hölgy neve előttem rejtély maradt, de azt nagyon cukin elmagyarázta, hogy a Prodigy klipben nem lesz olyan tánclépés, hogy egy-kettő-három-négy-öt-hat-hét-nyolc. Az, hogy akkor mégis milyen lesz, soha nem derül ki a kedves vágó gondos keze munkájának köszönhetően. Viszont a nap bölcseletét is Neki köszönhetjük. A koreográfusnak, nem a vágónak.

Kitartás, nem a részvét a győzelem, hanem a fontos.

Soma ettől szárnyakat kap, és a távozó csajok után szól, hogy bizony az út a lényeg, nem a vége. Eme feladat során azonban nem csak Oraveczbe oltott Coelhókat kaphattunk az arcunkba, de nem ám. Biztos vagyok benne, hogy nem csak én haraptam rá Krisztián coming out-jára.  Nézzük szépen sorjában, miről vallott Ő. Ad egy, szeret beöltözni, ad kettő, szeret eljátszani –utánozni másokat, ad három, Ő volt az egyetlen, aki a playback feladat végeztével térdre letolt gatyával! táncolt a kameráknak az újra beadott Flashdance számra! és ha ez még nem lenne elég, olyan csípőtekeréssel,ami bizony felveszi a versenyt a szép emlékű Zsolti/Melanie produkciókkal is.

Az előadottakról annyit, hogy Prodigy elment szódával, de a Flashdance elég vérszegényre sikeredett. Pont, mint egy kiscsoportos tesióra. Tipikusan az a műsorrész, amikor az ember picit kellemetlenül érzi magát, hogy ezt nézi, esetleg még az arcát is a kezeibe temeti és csak pironkodva, lopva les ki az ujjai között.

Szóbox mérkőzés következik. Élvezhetetlen, követhetetlen katyvasz, ahol Atti Tivy-nek érezte magát, vagy mi éreztük úgy, hogy Ő most Tivy. Ennek eldöntését Rátok bíznám. Mondjuk az is jó, amikor Gina ordibálja, hogy Atti, Te csak arra vagy képes, hogy ordibálsz, mint egy fába szorult féreg. A vége egyébként technikai K.O. lett, mert Gina, megunva a folyamatos fejhangon zajló üvöltözést, egyszerűen kisétált a nappali közepére rittyentett ringből. Mindenki, köztük Dávid is érezte, hogy ez most erősen túl lett tolva Atti részéről, ezért félre is hívta a kisbarátját, hogy jelezze számára, ezt a vonalat nem szerencsés képviselni majd a párbajon. Sokkal szerényebben és visszafogottabban kéne viselkedni.

Vivien és Soma mindeközben arról agyal, hogy milyen hajrá/vigaszt adó ajándékot adhatnának Ginának.

Közbevetés: Vivienen ez a military kabát, a kifordított, pink színű, óriás, szőrös kapucnival egyszerűen értelmezhetetlen. Olyan szürreális, mint ha egy mezei-húsevő  virág (Tudom, hogy képzavar, de most őszintén, nem belefér?) épp bekebelezne egy katonát, vagy fordítva.

7_17.jpg

A sokadik visszahallgatás után is úgy értem, hogy Vivien azt mondja, én egy saját lámpára gondoltam???. Felmerült még valami párna ötlete is Somától, ám végül arra jutottak, hogy az lesz a legjobb, ha a szaunából kivett kőre?! vésik, hogy hajrá Gina, majd ezt még megfejelik egy kis körömlakkos megszínezéssel. Bár nem mutatják, úgy vélem, a vésés ötletét hamar feladták, és maradtak a körömlakkal való pingálásnál, mert még Gina is értetlenkedve kérdezi meg az átadást követően, hogy mégis mire kellett nektek akkor a kés. Bosszúból, hogy végig kellett hallgatni a rettenet szarul intonált „Boldogság gyere haza” című örökbecsűt, odafricskázott egy olyat is, hogy a kavicsot tuti a szerkesztők adták oda, s nem is saját know how.

Az esti órákban, biztos a sok remek feladattól, a lányok még olyan szinten fel voltak pörögve, hogy szükségessé vált a gőz kieresztése. Erre a legjobb színtérnek a zuhany bizonyult. Az izgalmakra vágyókat le kell hűtenem, tuti nem lesz semmi entyem-pentyem, mert Anikó is azt mondja a felvezetőben, hogy a lányok műsorának bizony többen nem örültek. Mi következik ebből? Igen-igen. Zuhany alatti matatás helyett, zuhany alatti kornyikálást kapunk. Mintha ma nem jutott volna már épp elég az ilyen jellegű produkcióból, koncentrált formába. Most ráadásul duóban. Hurrá. Vivien azt mondta utána a riportban, hogy amennyiben Usher, vagy Justin Timberlake ezek után megtalálná, hogy menedzselné, akkor Ginát is viszi, mint vokalistát. Akik eddig azt hitték, hogy a jó vokalista ismérve az énektudás és a zenei képzettség, azok nagyon vakon voltak. A jó vokalista ismérve, hogy ugyanazokat a számokat ismeri, mint Vivi.

8_15.jpg

Nyílt levél a Szerkesztőknek:

Kedvesek! Nem tudnátok odahatni valahogy a srácokra, hogy mossák ki a használatos párnahuzatokat? Annyira undi, mutatom:

9_14.jpg

Végezetül, Soma és Vivi esélylatolgatott picit, mielőtt megérkezett az álommanó. A fiú az óvatos érvelők technikájával operál. Gyorsan kimondja, hogy szerinte Dávidot itt senki nem győzheti le, majd utána nem győz korrigálni. Mindenkiről elmondja, hogy ez is meg az is erős karakter ám, meg, hogy mégis csak el tudja képzelni a fináléban, sőt a végére még önmagát tekintve is elábrándozott arról, hogy ott fog majd állni a végén, ám valahogy az jött át, valójában nem gondolja komolyan. Sokkal inkább úgy tűnik, hogy ez a kissrác már feladta a játékot lélekben, de azért még aranyosan végigstatisztálja, ha már nem küldték ki a nézők eddig. Vivien viszont hisz a csodákban pozitív gondolat teremtő erejében és minden nap többször is elképzelgi, hogy a végső nagy csatában legyőzi Dávidot.

 

 

 

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.12.03. 16:10:50

elsődikk!!! (szólok a többieknek)

taga20 2016.12.03. 16:14:54

@Biriksz_Krokiksz!: ez még nem gáz itt, ez az elsőzés?

csak kérdem, hagy tanuljak:)))

2016.12.03. 16:19:50

@taga20: ki mondja? szarom le a véleményeket, úgy amúgy úrilányosan.

MacákékIcukája 2016.12.03. 16:20:10

@Biriksz_Krokiksz!: jottem en is. Koszi a jokivansagokat btw, kedden tanultam meg mankoval jarni. Egeszen addig mankoval ugraltam - szal nem csoda h lassu vagyok :( A bal labam viszont izmos lett akár egy lóé :))))))

csincsilla72 2016.12.03. 16:22:42

Látom, nem sok mindenről maradtam le.
Az ágynemű tényleg vállalhatatlan. Eszek mocsokban alszanak?:-(

2016.12.03. 16:23:15

@MacákékIcukája: lándzsaláb! <3 (a szuper kidolgozott comb- és vádliizmok sajátos kinézete a lándzsaláb)

taga20 2016.12.03. 16:24:26

@Biriksz_Krokiksz!: igazad is van! a szart is szard le!

most nehogy nekem ugorj!:)))

csincsilla72 2016.12.03. 16:24:41

@MacákékIcukája: ügyes vagy, lesz ez jobb is. Tudom, nem vigasztal, de elárulom, nyáron Horvátországban nyaraltunk, megcsúsztam a stégen és lett egy randa rándulás a bokámban. Még mindig rögzítővel járok én is, ráadásul be sem fér a csizmámba:-( Úgyhogy nagyon együtt érzek veled.

2016.12.03. 16:29:22

"Sokkal inkább úgy tűnik, hogy ez a kissrác már feladta a játékot lélekben, de azért még aranyosan végigstatisztálja, ha már nem küldték ki a nézők eddig." hajrááá somsom.
"Vivien viszont hisz a csodákban pozitív gondolat teremtő erejében és minden nap többször is elképzelgi, hogy a végső nagy csatában legyőzi Dávidot." ez akkora képtelenség, h muszáj díjaznom egy marha nagy HAJRÁ VIVI-vel.

2016.12.03. 16:30:49

@taga20: oh ezt szoktam mondani (szart is leszarom) mmint.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 16:31:38

@Biriksz_Krokiksz!: na ez az,hogy képzeleg,és ez akarja megnyerni...vicc

2016.12.03. 16:32:29

abban bíztam, h lesz kép az új posztban a sminkelt dávidról, és nem kell emiatt visszanéznem az adást. :( szar az élet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.03. 16:32:39

Kösz, Lulu, ez sem volt rossz poszt! :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 16:33:16

@Biriksz_Krokiksz!: Soma nem kiforrott személy, igazából ez is tök tuja, mint a Dávid,csak attol nem látszott annak, hogy Tivy evelinnnel voilt

2016.12.03. 16:33:37

@PeniValdes: vitatom, a szépen kidolgozott izmok testmagasságtól függetlenül szépek.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 16:35:21

@Biriksz_Krokiksz!: nem tudom, nekem az alacsony,és edzőtermes izmosak nem jönnek be. olyan fura

2016.12.03. 16:35:41

@PeniValdes: som még nem az, és nagyon fiatal is ahhoz, h az legyen.

2016.12.03. 16:36:46

@PeniValdes: dávidról beszéltem, rá letem volna kivi :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 16:37:59

@Biriksz_Krokiksz!: hát szerintem nem egy nagy szám, ok vakok között félszemű

2016.12.03. 16:39:45

@PeniValdes: felőlem lehet alacsony (am nem pasiról beszéltem, hanem macákicus mankózásáról)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 16:40:40

@Biriksz_Krokiksz!: nőben sem szép,sőt. macákcicus meg nem a mankótól lesz erős.

2016.12.03. 16:41:39

@taga20: csak ha rajzolsz rá rubikkockát is :)

taga20 2016.12.03. 16:44:07

@Biriksz_Krokiksz!: ako le kéne dobnom a bundámat:))

most meg tél van, én meg fázós vagyok. persze a bohóc környékét nyírom:)))

2016.12.03. 16:45:23

@PeniValdes: egyik barinőm versenyszerűen gyorskorizik, eszméletlen lábai vannak <3
macákicu meg terheli egyik lábát picit jobban a másik 'kárára' - erősödik mindkettő, max egyelőre nem egyformán, erre gondolásztam.

2016.12.03. 16:48:37

@PeniValdes: lehet, szokásom h nem gondolom át minden aspektusból némely hozzászólásom.

2016.12.03. 16:51:54

@PeniValdes: penike. kötekedni szeretnél? beszélhetünk a te hozzászólásaidról is, ha igényled ;)

2016.12.03. 16:52:03

lehetne, hogy Gina kerek feneke győzzön, Ati SzentNégyesség (apa-fiú-szentlélek-Dávid) hitvallása felett ?!?
lécci...lécci...lécci...

taga20 2016.12.03. 16:52:06

@Biriksz_Krokiksz!: te is vagy így néha? én eddig aszt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel:))

2016.12.03. 16:54:43

@PeniValdes: szerintem mindhárom dimenzióban... nyami... :P :)))

taga20 2016.12.03. 16:55:36

@Biriksz_Krokiksz!: csak a fejét, hogy megne sántuljon!:))

2016.12.03. 16:56:52

@PeniValdes: miben??? eleve nem vettem észre, h meccs van köztünk. mifasz bajod lett hirtelen velem, áruld már el :)

taga20 2016.12.03. 16:57:47

@Biriksz_Krokiksz!: szerintem túl sok fogad van, és fogazol:))

2016.12.03. 16:58:58

@PeniValdes: lehet én vagyok a tudatlan... nem kizárt egyáltalán...
de akkor kérlek, női szemmel világíts rá egy szexista hím számára hogy mitől nem kerek Gina feneke ?!?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 17:00:36

@mentolos lecsó: nem látszik izmosnak, a kerekséget izom adja

2016.12.03. 17:01:16

@PeniValdes: óbazzzz és pont nálam kezded, aki pont h megvédett? nagyon röhögök :))))

@taga20: ez csak feltételezés, pont elegendő van, és kizárólag szitutól függően használom vagy nem. szexben pl nem.

Avanivi 2016.12.03. 17:02:57

Belenéztem a tegnapi öfibe de NEM lehet végignézni, nézhetetlen. Egy szót sem lehet érteni abból amit egymásnak kiabálnak . Feladtam, ölég volt. / sehol egy konténer :(/

2016.12.03. 17:05:18

@PeniValdes: ebben azért van némi tapasztalatom... :P :)))
de akkor is inkább szívesebben nézném Gina fenekét a következő párbajig, mint Ati pedofil/tömeggyilkos fejét és mimikáját...
ennyikehh....

taga20 2016.12.03. 17:05:20

@Biriksz_Krokiksz!: nekem eszembe se jutott a szeksz, főleg itt a vévéposzt alatt:))

most komoly leszek komolyan.
olyan hogyvolt poszt nincsen, ahol értelmes dolgokról értelmesen lehet csatázni, nincs?

persze, ahol ennyire pörögnek a kommentek.

taga20 2016.12.03. 17:07:59

@Avanivi: kár érted, pedig kiváló ügynök voltál:))

www.youtube.com/watch?v=hkqB_CNKPBE

Laura Ingalls 2016.12.03. 17:08:44

Ötvenheted i k k ! XD
Csak azért is H a j r á D z s i n a! :p

2016.12.03. 17:09:34

@taga20: nagyon jó sorik vannak, politikások-kémkedésesek is, de valóban nem pörögnek ott a kommentek, sajni. :( maradnak a hírblogok.

2016.12.03. 17:11:02

@Avanivi: meg se próbáltam.

Cimili 2016.12.03. 17:11:50

fosch58? na olvasni fogok és üdv mindenkinek. látom taga kartárs is előkerült, mmkk hiányzott neki a hv. :)

taga20 2016.12.03. 17:12:39

@Biriksz_Krokiksz!: lehetek megint paraszt? lehetek, me így születtem:)

eszt az állandó becézgetést, mé erőltetitek? szerintem gyagyás.

lásd: ubi, pari, sori, estébé:)

Avanivi 2016.12.03. 17:14:24

@taga20: :))))

Régen láttalak, mi a helyzet?

taga20 2016.12.03. 17:15:41

@Cimili: most elárulok egy titkot, csak miattad jöttem vissza:)

de nem maradok sokáig, vasárnap este húzok vissza a csigaházamba:)))

2016.12.03. 17:15:52

@Biriksz_Krokiksz!: @taga20:
azért vissza lehetne olvasni egy-két kommentet !
komoly társadalmi, szociálpszichológiai kérdésekben alakult már ki vita itt a fórumon !

én továbbra is azt tartom, hogy személy szerint a társaság kedvéért járok ide RÖHÖGNI (!), és nem az élet nagy dolgait megvitatni !
ez a fórum egy biztonsági szelep, ahol mindenki kiereszti a fáradt gőzt a napi rutin után...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 17:18:01

@mentolos lecsó: tapasztalatod...hahahahaha,év vicce. max tapas bárod van ahol lecsót főzől
én egyiket sem nézném. nem is nézem

Avanivi 2016.12.03. 17:20:02

@Biriksz_Krokiksz!: Ne pocsékold vele az idődet ez nagyon car.
Bárhova tekertem mindenhol ketten egyszerre karattyolnak. Egyforma hülyék, ketten kitesznek egy Tyvit.

taga20 2016.12.03. 17:21:24

@Avanivi: a gyík kicsit lapos lett, néha begyorsul, de sok jó arc lelépett, ezé gondolom itt baszom a rezet ma este:)

anno néha te is beestél, és nyomtad a hülyeségedet:)))

mostanában a vinszenten se látlak.

ennyi, ja és megvettük a karifát:)

2016.12.03. 17:21:38

@taga20: van aki érti a viccet, és van aki nem... !
ha nem érted ezeket a szófordulatokat/szándékos elnagyolásokat, akkor nem itt van a helyed !!!

Cérnahuszár 2016.12.03. 17:22:47

@Avanivi: borzalmatos volt, a holnapi párbaj is az lesz
még mindig 3-as párbajt akarok

az adásban vagy a bv-ben volt hogy soma leborotválta a hülyepetőfi álcát?
azon gondolkodtam ez már totál mélypont, ha ez a hír hogy megborotválkozott.
de lehet meglepnek a szerkik még hogy van ez alatt is

2016.12.03. 17:22:48

@PeniValdes: erre majd inkább a Zasszony fog vmit írni...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 17:23:23

@taga20: én tökre nem emlékszem erre az arcra

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 17:24:02

@mentolos lecsó: ja, a szoknya mögé bújsz,ahelyett hogy test a test ellen küzdenél elleneem

taga20 2016.12.03. 17:24:16

@mentolos lecsó: haver, néha aszt hiszem, hogy full retardált vagy.
erre beraksz időnként egy-egy értelmes kommentet, erre teljesen össze vagyok zavarodva:))

viszont a zenéid kritikán aluliak:)))

2016.12.03. 17:28:36

@PeniValdes: nem küzdök ellened (!), mert kövér vagy és csúnya... ergo nem érdekelsz...

taga20 2016.12.03. 17:29:45

@mentolos lecsó: van ami vicces, és van ami nem!

ha nem tucc különbséget tenni a kettő között, ako neked itt a helyed.

nem akarok személyeskedni, de szerintem a mentolos lecsó is gáz.

de, vedd úgy, hogy nem szóltam:))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 17:31:12

@mentolos lecsó: sikerült,most elégedett vagyok magammal
holnap párbaj

MacákékIcukája 2016.12.03. 17:32:22

@Biriksz_Krokiksz!: sosevótilyenjó, sokkot kaptam amikor eszrevettem

@csincsilla72: milyen rogzitovel? Kineziotape-et probaltad mar?

taga20 2016.12.03. 17:32:35

@PeniValdes: attól még lehet, hogy létezik.

gondolom pitagoraszra se emlékszel, de azé vot:)

Cimili 2016.12.03. 17:32:42

@mentolos lecsó: sztem is kerek, jó alakja van ginának.

taga20 2016.12.03. 17:39:17

@PeniValdes: te ismersz valakit magadon kívül?

ja, magadat se!:)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 17:40:30

@taga20: ne ismerd meg önmagad
egyébként szerintem mindkét párbajozó gyenge..essenek ki

Cimili 2016.12.03. 17:40:56

@taga20: ez kedves volt, még ha nem is igaz. :) csigaház törékeny. :)

Avanivi 2016.12.03. 17:43:42

@taga20: Volt (van) körülöttem sok kicsi és sok nagy baj és ezért néha megnémulok.

Már most megvettétek a karifát?
Nekünk van sok fenyőfánk a kertben,most kb. másfél, két méteresek. A rokonság mi látjuk el karifával. Már kötöttem a miénkre egy szalagot nehogy a zuram azt ajándékozza el.

taga20 2016.12.03. 17:45:13

@Cimili: "ez kedves volt, még ha nem is igaz. :)"

csípem az okos nőket:))

egy kérdés. az okosnők, mé néznek ilyen szart, minden nap?

zene volt már? nem! zene!:))

www.youtube.com/watch?v=AHhnRaIUbeY

Avanivi 2016.12.03. 17:47:00

@Cérnahuszár: Mind a ketten kieshetnének egyszerre.
Azt gondolom mindannyian nagyon fogunk örülni a ennek a szériának végre vége lesz.

2016.12.03. 17:49:29

mialófaszvan?!
már megint vita?!
(kicsit nemvótam)

Cérnahuszár 2016.12.03. 17:50:08

@Avanivi: az tuti
ennél a párbajnál minden jobb lesz

taga20 2016.12.03. 17:52:06

@Avanivi: bocs, ha kissé nyers voltam.
ha bajod van csak gondojj rám, és rájössz, hogy szerencséd van, hogy nem vagy én:)))

ja és, zene!:))

www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g&list=RD9bkO1rbIm1g

taga20 2016.12.03. 17:52:55

@Biriksz_Krokiksz!: hol? szójá! bokszert vigyek?:))

Cimili 2016.12.03. 17:53:32

@taga20: jó a memoárom, ez a zene vót má, :)

2016.12.03. 17:55:01

@taga20: ez egy nagyon jó zene, nem ismiztem, köszi.

@PeniValdes: na te csak ne beszélj! :)))))))))))))

taga20 2016.12.03. 17:55:01

@PeniValdes: olyan párbajt nem lehetne csinálni, hogy aki kiesik, az észak-koreában az 54-es barakkban tölt el egy hetet?:)

2016.12.03. 17:56:32

@taga20: jóhogy nem a közelkeletre küldöd. pffff
------------
vótmá mámmaim:
www.youtube.com/watch?v=fmI_Ndrxy14

2016.12.03. 17:56:42

@taga20: jóhogy nem a közelkeletre küldöd. pffff
------------
vótmá mámmaim:
www.youtube.com/watch?v=fmI_Ndrxy14

taga20 2016.12.03. 17:57:25

@Biriksz_Krokiksz!: látod milyen az élet. te mekköszönöd, egy másik buksza az orrom alá dörgöli:)

csincsilla72 2016.12.03. 17:58:45

@MacákékIcukája: Nem, még nem próbáltam, pedig tudom, hogy jó lenne. Remélem, most már nem tart soká.

csincsilla72 2016.12.03. 17:59:46

@taga20: Ne máá! Sózott hering, fagyott fóka-tockos oké, péklapáttal-kergetés oké, no de Észak-Korea?

Cimili 2016.12.03. 18:01:05

@taga20: ne célozgass, az télleg vót má, meg car zene vót egyébként is. :) a második má nekem is tetszett.

MacákékIcukája 2016.12.03. 18:01:12

@csincsilla72: sztem probald ki mert legalabb cipot is tudsz hasznalni. Orvos szerint indokolt ennyi ido utan is a rogzito? Eleg fura...

csincsilla72 2016.12.03. 18:02:13

@taga20: Most már az okos nők is ezt kérdezik maguktól. Mert ugye jó látni, hogy okosabbak vagyunk, mint ezek a spenótok odabenn, de ez már megalázó. Most ott tartunk, hogy jó esetben a háttérben megy a VV, míg mi itt beszélgetünk. Néha mute-gombbal, ha Gina nagyon ordítana.:-)

2016.12.03. 18:02:16

@PeniValdes: ja, belémkötöttél és még nem tisztáztuk, h miért is.

csincsilla72 2016.12.03. 18:04:09

@MacákékIcukája: Ez már nem komoly rögzítő, hanem rugalmas fásli. És igen, a gyógyulás akár 6 hónap is lehet, mert ebben a bokámban már volt egy harántszalag-szakadás. Kész kripli vagyok.

taga20 2016.12.03. 18:05:52

@Biriksz_Krokiksz!: én is erre várok!

te is be vagy pöccenve?:))))

2016.12.03. 18:07:27

@csincsilla72: nem akarok párhuzamot vonni, de kb ua mint a politikai blogokon puffogás. itt sem - ott sem számít kimondatottan a vélemény. kb leszarják mindkét helyen :)

2016.12.03. 18:08:19

@taga20: nem. rossz hírt kaptam (családit)

taga20 2016.12.03. 18:12:13

@Biriksz_Krokiksz!: ha segíthetek, ako külgyé el a picsába, nem fogok megsértődni.

ha komoly, ako szorítok neked, így látatlanban is.

2016.12.03. 18:12:35

@PeniValdes: köfi. (sportsérülés, elmúlik)

ficekence 2016.12.03. 18:13:09

@taga20: de jó, hogy visszajöttél. :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 18:14:14

@Biriksz_Krokiksz!: na az én virgácsomon is látszott évekig,miután lezuhantam

csincsilla72 2016.12.03. 18:15:40

@Biriksz_Krokiksz!: Jobbulást! Ezek a hülye sérülések:-(

taga20 2016.12.03. 18:18:46

@ficekence: ne! ez biztos valami vicc lehet a részedről.
itt tíz nickből kilenc utált, abban a pár napban.

szerintem gondold újra, me jön a motorosanyukám, asztán elkezd rugdosni, persze engem:))

2016.12.03. 18:20:48

@PeniValdes: kukkolóóóóóóóóóó!
:)

kukkoló tagának csak úgy.

www.youtube.com/watch?v=fwK7ggA3-bU

taga20 2016.12.03. 18:21:27

@PeniValdes: húgi, lehetek őszinte? a káanyánkat:)

amióta elköszöntem krokitól, nem néztem be. ha hiszed, ha nem.

gondolom furcsa, hogy vannak még egyenes faszik!:)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 18:21:30

@Biriksz_Krokiksz!: anno a szomszéd mindig leskelődött....de aztán rádölt egy fa

2016.12.03. 18:23:43

@csincsilla72: ciszta lett térdhajlatban, és még agyalás van, h műtét - nem műtét.

ficekence 2016.12.03. 18:24:23

@PeniValdes: Hát, én is sokszor csak lesek.

2016.12.03. 18:25:29

@Avanivi: fahangot megbocsájtjuk :))))))))))))))

ficekence 2016.12.03. 18:25:36

@taga20: Nem vicc. Üde színfolt vagy, jókat derülök, el ne menj!

taga20 2016.12.03. 18:26:21

@Biriksz_Krokiksz!: nane, kezdek bepöccenni!:)

látom, te szereted a kemény dolgokat.

zene!:)

www.youtube.com/watch?v=VCFPyYT0-4A&list=RDVCFPyYT0-4A

ezneménvagyok 2016.12.03. 18:28:32

Mi nagyon nagy tisztelet lenni ti volt szocialista ország, most lenni mocskos kapitalista árulónak, azért üdvözlet! Nekünk van nagyon tisztelt ország és demokrácia kicsit erős, kicsi rezsi meg Kedves Vezető, jobb mint tikteknek, nem hazud sokat. Mi hazánk jobbik Korea tökéletes mennyek alatt, nem kell kiesett vévé tökből lenni fejek. Leges barátibb üdvözlettel meghaltok minden kapitalista, nekünk van nagy bumm!

taga20 2016.12.03. 18:28:46

@PeniValdes: miért is ne húgi?
terícs tezsvérem, nem vagy te fityeszes, hogy csak a szád járjon.

lássuk:)

Madam. 2016.12.03. 18:29:14

Mintha visszapuhult volna a kutacsom a vv hatására

taga20 2016.12.03. 18:32:02

@ficekence: ha nem szívacc, ako köszi. csak hozom a hétköznapi formám:)

viszont sokáig nem fogok maradni, me respektálom azokat akik utálnak, másrészt, ha hiszed, ha nem, ez tényleg egy redva szar műsor.

de még előttünk a hétvége nagyrésze:))

Cérnahuszár 2016.12.03. 18:32:59

@Madam.: akkor neked is kell olyan alusapi mint vivinek, mert támadnak a zufók
főleg kutacson át
nekem van már, egy rózsaszín és egy sötétlila ünnepnapokra

Madam. 2016.12.03. 18:34:50

@Cérnahuszár: alusapi rulez. Köszi, a tanácsot

taga20 2016.12.03. 18:35:15

@Cérnahuszár: hát lehet, hogy van, de szart se ér!:)))

2016.12.03. 18:37:04

@taga20: az szar ha azokat respektálod, akik nem szeriznek :)))))))))))))))

@ezneménvagyok: hát koreai vezírt nem fogom összeszívecskézni.
mongolt ér?
www.youtube.com/watch?v=cOBPiOdyGEM

Cimili 2016.12.03. 18:37:19

@taga20: 20 másodpercig bírtam nézni és hallgatni. :P :) de be ne pöccenj! :) most értem oda az olvasásban, h Krokinak pont írod, h kezdesz bepöccenni.
@Avanivi: aranyosak. :)

ezneménvagyok 2016.12.03. 18:38:18

@taga20: Bocs, de veled nem játszhatok. Mintha itt se lennék, oké? :-)

ezneménvagyok 2016.12.03. 18:40:49

@Biriksz_Krokiksz!: Nem mongol ez, te, csak kozák... :)

MacákékIcukája 2016.12.03. 18:42:23

@csincsilla72: ahh bakker, akkor te is kinlodsz... a kineziotape-et mindenkepp probald ki! Jobbulast <3

@Biriksz_Krokiksz!: a csaladtagodnak is jobbulast es kitartast!

ficekence 2016.12.03. 18:42:34

@taga20: Sajna én sem tudok maradni, de csak hozd a formád, majd holnap visszaolvasom.
Nem olyan rossz műsor ez, csak nagyon előítéletes vagy, majd egyszer elmagyarázom, hogy milyen szempontok szerint kell nézni. :))

Hajrá Gina!!

taga20 2016.12.03. 18:43:42

@ezneménvagyok: szeretlek, me nem mismásolsz.

de egy kérdést még a végére.
ha hülye vagy, és szólnak, nem gondolkocc el?:)))

Cérnahuszár 2016.12.03. 18:44:07

@taga20: nem hinném, mert te még mindig itt vagy :D
megvédett.

taga20 2016.12.03. 18:45:11

@Cimili: talán félreismertelek.:)

milyen zenét szerecc?

taga20 2016.12.03. 18:48:08

@Cérnahuszár: kroki?

egyébként, ha má így kettesben vagyunk. mi a bajod velem? valaki szeret, te meg utálsz.
nem zavar, csak érdekel:)

2016.12.03. 18:48:29

@ezneménvagyok: whatever. a zenét bírom.
@MacákékIcukája: köfi. elbagatellizációs fázisban van. (kurva ideg és mérges vok)

taga20 2016.12.03. 18:51:13

@Biriksz_Krokiksz!: eszt boncsd ki drága virágszálam, me nem értem!

ha toleráns vagyok, az gáz?

ez most tényleg a trámpok, és az orbángecik világa lett?

ezneménvagyok 2016.12.03. 18:52:48

@taga20: Tényleg csak holnap estig maradsz? Már most hiányzol...

Cérnahuszár 2016.12.03. 18:54:12

@taga20: miért is utállak? bírom amiokor a fejedben lévő gondolatokat nekem tulajdonítod.

MacákékIcukája 2016.12.03. 18:54:14

@Biriksz_Krokiksz!: kitartas Krokika, minden rendben lesz <3

taga20 2016.12.03. 18:55:36

@Biriksz_Krokiksz!: a pasik elsunnyogják a prevenciót. én is, és én is rá fogok baszni:(

taga20 2016.12.03. 19:00:02

@Cérnahuszár: ha ilyet csináltam, ako az gáz.
ha meg is mutatnád, ako mégegyszer fogok bocsánatot kérni tőled.

nem esik nehezemre, persze ha igazad van.

legyél szíves berakni olyat, ami a fejembe volt és neked tulajdonítottam.

előre is köszönöm.

Cérnahuszár 2016.12.03. 19:02:39

@taga20: hát akkor kezdjük azzal hogy utállak.

2016.12.03. 19:03:29

békeeeeeee bazdmeg békeeeeeeeeeee
istenfaszát már de rohadtul elegem van a feszkókból.

taga20 2016.12.03. 19:03:56

@ezneménvagyok: arról hallottál má, hogy a kicsinyesség nem erény?:)

egyébként bírlak, még ha ......:)

moderáltam magam, me úgy nem beszél a polgártársával az ember, ahogy én elkezdtem írni, de töröltem:)))

2016.12.03. 19:05:07

@Cérnahuszár: nem utálhatsz olyat, akit nem ismersz.

taga20 2016.12.03. 19:08:05

@Biriksz_Krokiksz!: : amikor a mennyekben vagy, ako az is feszko:)

az persze teccik, te céda!:))

www.youtube.com/watch?v=Nr8Amu49A-4&list=RDNr8Amu49A-4

taga20 2016.12.03. 19:10:00

@ezneménvagyok: igen, és a finisnél jövök, és beleverem az orrod a saját szarodba:)

hiányzok még?:)))

ezneménvagyok 2016.12.03. 19:10:30

@taga20: Ezt nagyra értékelem. Cserébe ma tied lehet az egész homokozó, én elmentem hintázni.
Ja, vigyázz a kis hosszúkás barna cuccokkal, az nem gyurma! :-)

ezneménvagyok 2016.12.03. 19:11:20

@taga20: (Tényleg nem vagy százas :-D)

taga20 2016.12.03. 19:11:43

@Cérnahuszár: jó kezgyük! és miért?

én csak az ostoba kommentjeid miatt szeretlek:))

Cérnahuszár 2016.12.03. 19:12:56

@taga20: nem megy ez neked
hordd egy kicsit többet azt az alusapit

Madam. 2016.12.03. 19:17:04

Gyna lett a cigányasszony (€vet) átka

2016.12.03. 19:18:45

@Madam.: ki, istenfasza? sskk nem nő az isten, azért van ennyi farokméregetés. csaj lenne, max megtépnénk egymást, és menne tovább ki-ki elégedetten a dógára.

taga20 2016.12.03. 19:20:28

@ezneménvagyok: te egy benihill vagy benihilda vagy:)))

te vagy maga a vévé!

2016.12.03. 19:21:46

@taga20: ne provokációzz már. lsz.

Madam. 2016.12.03. 19:22:49

@Biriksz_Krokiksz!: há jó, de ha ffi volt és faszt kapott, azt meg minek?

taga20 2016.12.03. 19:23:14

@Cérnahuszár: te kis cérnametélt, kemény vagy, mint a kocsonya!:))

2016.12.03. 19:24:00

megyek, jóéjt mindenki.
hallgassatok sok jó zenét. ;)

taga20 2016.12.03. 19:25:26

@Biriksz_Krokiksz!: én? engem kóstolgatnak itt folyamatosan.

persze, én bírom:)))

Cérnahuszár 2016.12.03. 19:26:32

@taga20: te szoktad érteni amit írsz?

taga20 2016.12.03. 19:32:16

@Cérnahuszár: dehogy! persze tőled lestem el:)

na mi a bajod, arról dumáljál, me a süketelésből jeles vagy.

Cérnahuszár 2016.12.03. 19:36:06

@taga20: lenyűgöző hogy ennyire kíváncsi vagy a süketelésre

taga20 2016.12.03. 19:41:30

@Cérnahuszár: neked az a bajod, hogy a vévéből egyből kiestél volna.
te a kínai búcsúban egypálcás lennél!

a szövegértésed félelmetes:))

Cérnahuszár 2016.12.03. 19:45:05

@taga20: akkor még mindig ott tartunk hogy a te fejedben lévő gondolatokat nekem tulajdonítod :)

taga20 2016.12.03. 19:53:52

@Cérnahuszár: ako még mindig ott tartunk, hogy süketelsz, és nem rakod be, hogy hol, és mit:)

Sanda.Ipse 2016.12.03. 19:57:58

Szóbox? Abból elég volt a tegnapi öfiben.

Cimili 2016.12.03. 19:58:13

@taga20: ennek mi értelme, h betámadod a kommtársakat? kielégít?

Cérnahuszár 2016.12.03. 20:00:43

@taga20: elrontottad.
na itt van:
" ha má így kettesben vagyunk. mi a bajod velem? valaki szeret, te meg utálsz. "
sehol nem írtam hogy utállak, ez csak a te fejedben van, de számonkéred rajtam
"neked az a bajod, hogy a vévéből egyből kiestél volna. "
ez is a te fejedben él, de mit tegyünk.

reméltem hogy okosabb vagy, de sajna nem, csak sértegetni akarsz, semmi extra

taga20 2016.12.03. 20:00:55

@Cimili: én? olvasd vissza a csörtét!

egyébként tök igazad van.

Cimili 2016.12.03. 20:04:07

táncolnék Bencussal:)))))))) ma fosch9 lesz, csak szólok.

Cimili 2016.12.03. 20:06:06

@taga20: olvastam, menthetetlen vagy. mire kezdenének elfogadni, mindig kivered a biztosítékot.

taga20 2016.12.03. 20:08:46

@Cérnahuszár: az a bajom, hogy én még emlékszem az egy hónap előtti szitura.

taga20 2016.12.03. 20:11:09

@Cimili: mivel? konkrétumot kérek.
ha igazad van, ako változtatni fogok, ha csak puffogsz, ako is elolvaslak:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.03. 20:13:11

@Cimili: nem hiszem, nincs hozzájuk életkedvem :)

Cérnahuszár 2016.12.03. 20:13:11

@taga20: én is.
semmi nem változott, még mindig nem vagy se vicces, se plusz mondanivalód nincs, nem érted amit a többiek írnak, nem tudsz meglepni semmivel hogy felcsillanjon a szemem, ezdejóvót.

Lilith.Inanna.1 2016.12.03. 20:19:28

Hoztam popcornt és cappyt.

taga20 2016.12.03. 20:20:38

@Cérnahuszár: " olvastam, menthetetlen vagy. "

te ilyet írsz, erre te vársz tőlem magyarázatot?

az a baj, hogy neked má az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg!

na lépek, me hozzád képest a vévé, egy mindentudásegyeteme:))

Apadfaxa 2016.12.03. 20:21:27

Mi van blog?
Mi van picsák?
Negatííííííííííív! :D

Apadfaxa 2016.12.03. 20:23:20

Ez az Ati egy fosfikatujasunyigeci ! HAJRÁ (va)GINA !!!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.03. 20:24:06

igazán megvárhatnátok, amíg elkészül a teám, aztán felőlem téphetnétek egymást napestig @Lilith.Inanna.1: popcornból kérhetek? *szépennéz*

Sanda.Ipse 2016.12.03. 20:25:06

Off. Fővárosi színházkedvelőknek: ma és holnap Mikulás ajándékként a Belvárosi Színház bármely előadására, bármely időpontra 50 %-os áron vásárolhatóak jegyek személyesen és on-line. (kezelési ktsg nélkül)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.03. 20:27:14

@Sanda.Ipse: ne is mondd :((( akartunk menni a codászfővározsba emiatt, de én ma, a család másik fele meg holnap nem ér rá..

úgymond olvasó mmkk 2016.12.03. 20:28:00

@Lilith.Inanna.1: akkor kezdődhet a hajtépés.. már csak a medence hiányzik, meg némi iszap

Cimili 2016.12.03. 20:28:09

@taga20: csak egy a többől is:
TAGA20 2016.12.03. 18:33:46

@ezneménvagyok: szerinted ez jó volt?
TAGA20 2016.12.03. 19:10:00

@ezneménvagyok: igen, és a finisnél jövök, és beleverem az orrod a saját szarodba:)

hiányzok még?:)))
igen, ott volt a mosoly az írásod végén, de ez akkor is sok, a hv-n nem szoktunk így beszélni egymással. nem érdekel, h elhiszed-e, de én bírtalak, a másik fórumbeli hozzászólásaid miatt. ezért sokkal elfogadóbb voltam/vagyok a többi kommtársánál veled kapcsolatban, de most úgy érzem tévedtem.

Cérnahuszár 2016.12.03. 20:29:33

@taga20: azt @Cimili: írta.
én semmire nem várok magyarázatot
isten veled.

Sanda.Ipse 2016.12.03. 20:30:29

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): emiatt nem kell menned sehova. Online is tudod intézni:)

Cimili 2016.12.03. 20:30:39

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): tökre megértelek, de azért maradj itt! :)
@taga20: ezt én írtam, nem @Cérnahuszár.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.03. 20:34:14

@Sanda.Ipse: az értő olvasás nem megy, nem csak mai és holnapi adásokra szólt.. :) már szóltam is az illetékeseknek, hogy nézzék meg, mit nézzünk majdan

@Cimili: :))))) meglátom

taga20 2016.12.03. 20:35:23

@Cimili: most letaglóztál.

egyébként, mindig teccett, hogy az itteni nickek milyen érzékenyek, közben hónapok óta eszt a pöcegödrőt nézik, elemzik, vitatkoznak rajta.

félelmetesek vagytok:)

Lilith.Inanna.1 2016.12.03. 20:35:43

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Az tudható, hogy jelenleg szavazatügyileg hogy áll a két versenyző?

Cimili 2016.12.03. 20:37:40

@taga20: már bocs, de mi közöd van hozzá, h mi mit nézünk és miért?????????????

taga20 2016.12.03. 20:41:24

@Cimili: cica, remélem aszt má észrevetted, hogy itt mindenki hozzászólhat bármihez!

ha privát dolgaitok van, amibe ne ugasson bele senki, aszt privátban csináljátok.

ez egy ilyen szakma! remélem a sok kérdőjeled nem fogyott el:))

Cimili 2016.12.03. 20:56:22

@taga20: nem fogyott el. :) mé zavar a privizés? itt elnézik nekünk. szerencsére. és mi így érezzük jól magunkat. te sem priviben küldöd a zenéket, hanem ezen a felületen.

Cérnahuszár 2016.12.03. 20:57:02

@Cimili: ez meghaladja a képességeit hogy megértse, senkinek nem írhatja elő mi a helyes
földhözragadt alak aki csak a saját gondolatait tartja igaznak, különben nem erölködne itt hogy meggyőzzön minket arról hogy hagyjuk abba.

Cimili 2016.12.03. 20:59:01

@Cérnahuszár: pedig már beláthatná, h nem fog neki menni.

Mók_Ica 2016.12.03. 20:59:06

sziasztok :))) mi volt tegnap? érdemes visszanézni? a posztcsit elolvasva annyira nem jött meg a kedvem.... dzsina hablatyolásától lábrázást kapok....

taga20 2016.12.03. 20:59:07

@Cimili: megadom magam. igazad van, szeretlek:)))

Cimili 2016.12.03. 20:59:43

most ugrok, de nyitásra itt leszek.

taga20 2016.12.03. 21:01:00

@Mók_Ica: tudod mi volt tegnap? péntek, meló nap.
gondolom nem vágod, hogy mi a gáz a vévével!:))

ne ijegy meg, csak vicceltem:))

Cimili 2016.12.03. 21:02:19

@Mók_Ica: eszedbe ne jusson, car vót! :
@taga20: akkor lécci ne támadj be itt senkit! :) bírd ki holnap estig, utána úgyse látunk. :)

Mók_Ica 2016.12.03. 21:03:10

@taga20: drága, nem vagyok ijedős :))) és még dolgoztam is tegnap.... meg karácsonyi partiztam....

Mók_Ica 2016.12.03. 21:04:10

@Cimili: szia cicus :)) köszi :)))) jöszöl kezdésre, ugye??? :)))

hereverő heverő 2016.12.03. 21:05:00

Nos, búcsúzom. Szerintem én ezt már nem akarom olvasgatni. Legyetek jók, beszélgessetek jókat, hallgassatok zenéket és nevessetek sokat.

A viszontlátásig.

csincsilla72 2016.12.03. 21:05:06

@Mók_Ica: Nekem konkrétan agykárosodásom lett a Gina-Ati szóboxtól. Attól a kettő perctől is, amit véletlenül láttam. Nyugodtan kíméld magad. Mindenesetre szétosztottam egy konténer fagyott pontyot, a láda a tied. Ma telerakhatjuk.:-)

taga20 2016.12.03. 21:06:02

@Mók_Ica: "meg karácsonyi partiztam...."

kemény napod lehetett, a kis lábacskádat ne masszírozzam meg? csak úgy lárpullár:))

Cimili 2016.12.03. 21:07:12

@Mók_Ica: mmkk, hozok egy nagy lavór gyümisalit, abból tvbuzi is ehet, mert nem hizlal. ja, és visszaadom a konténereket, piszok nehezek vótak. :)

taga20 2016.12.03. 21:13:48

@hereverő heverő: remélem a kisujjadat azé eltartod:)

Cérnahuszár 2016.12.03. 21:21:46

@hereverő heverő: pedig én már abbahagytam
reméálhetőleg

MacákékIcukája 2016.12.03. 21:24:39

@hereverő heverő: heh visszajottem volna de inkabb megsem, en is lepek :D

Mók_Ica 2016.12.03. 21:24:50

@csincsilla72: köszi a ládát, szuper :))) minden ilyesmi jól jön.... így a vége felé.... :)))

@Cimili: köszi, hogy helyettesítettél :))) este már ellátom a feladatom :))) a gyümisali mmkk jól jön :)))

@taga20: mivel érdemeltem ki ezt a kedvességet? :)))))

Mók_Ica 2016.12.03. 21:25:48

@hereverő heverő: jön az esti műszak.... maradj :)))

@MacákékIcukája: te is lelépsz??? ne má....

MacákékIcukája 2016.12.03. 21:26:30

@Mók_Ica: nezd vissza a tancizast a tegnapibol, tobbit felesleges

úgymond olvasó mmkk 2016.12.03. 21:27:15

@hereverő heverő: írtam privit. majd lesd meg.

na tényleg viszlát

Mók_Ica 2016.12.03. 21:30:40

@MacákékIcukája: ok :)))) (tegnap is óvatosan tánciztam....)

taga20 2016.12.03. 21:32:12

@Mók_Ica: te olyan vagy, hogy mindennek legyen miértje?

na jó elárulom. engem itt sokan a pokolba kívánnak, erre te egy tripla szmájlit küldtél.

zene!:)

www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o&list=RDco6WMzDOh1o

Mók_Ica 2016.12.03. 21:35:12

@taga20: most, hogy így rákérdeztél.... lehet hogy tényleg olyan olyan vagyok aki mindennek keresi a miértjét. a lábmasszázst szívesen elfogadom....vmiért a pulp fiction ugrott be róla :))))))))

Mók_Ica 2016.12.03. 21:43:35

@taga20: khmkhm...... egyenlőtlenek a feltételek ehhez :))))))))))

www.youtube.com/watch?v=KYjG3_eSJ9Q

taga20 2016.12.03. 21:45:08

@Mók_Ica: segícs má légyszi, me te olyan törzstag lehecc itt, ahogy látom.

mi a bánat az az mmkk, me sok elvetemült használja?

előre is kösz:)

Ay Mama, Que paso 2016.12.03. 21:46:41

El kell mennem
Egyrészt, ugye
Másrészt meg
madártani szempontok
mentén, kell kutakodni, hogy
igaz-e, hogy decemberben
van egy madár az erdeinkben
ami el tudja fütyülni az
E blues skálát
hajnalban
Meg amúgy is
milyen nap már az, hogy
hajnalban még
világító hajú és
világító körmű lányoknak
kell bizonygatni - általam
nem is ismert nyelven -
hogy az életem nője
az nem pont olyan min te
hanem te vagy az
aztán váratlanul egy
gyermek kórházban vagy
és azt látod, hogy
a gyerekek
két kézzel mosolyognak a
h
a
l
á
l
r
a
vagy épp a halállal swingelnek
hot jazzre
tökéletes alakú
szappanbuborékokat fújva
és óhatatlanul is besodródsz
más emberek életébe
halálába
miközben azt bizonygatod
a keresztgyereked szüleinek,
hogy
az hogy folyik a száján
és az orrán a vér az normális és
mindjárt beszélhet
vele, de még altatásból ébred?
akkor halad át
a gondolat a fejeden, hogy
minden emberben megvan az
csak másképp hívják
minden emberenként
valaki Istennek
valaki karmának
valakik esperanzanak
valahol
az élet egy nagy erdő
ezernyi vész, de
ha tavaszt hoz
a szellő
mégis remélsz hogy célba
érsz
legtöbben
É
L
E
T
nek hívják persze
les planètes c'est favoriser,la vie
meg amúgy is
sok támadás fogja érni
itt a játékosokat
noha
persze
ki hinne nekem hogy
Vivien nem őrült és
teljesen normális?
meg ki hinné el
hogy a villanővér
nem is orvos, hanem
egy scripted
reality.
álcaháló, erdő
távcső, fűl
és kéne csinálni
egy hangszert, ami
madárhangokon el
tudja játszani
a paradise city-t meg
mindent amit egy hangzeren -
ami madárhangokat
ad ki
el lehet játszani,

u.i.:HAJRÁ VIVEN!!

és még valaki szeretne Önöknek mondani valamit, valamiről

www.youtube.com/watch?v=L7eBc5o5wdU

Mók_Ica 2016.12.03. 21:46:54

@taga20: alekosz elhíresült mondásának a rövidítése: mindííííg minden körülmények közt.... és van ennek az ellenkezője is: sskk..... találd ki ;))))

Ay Mama, Que paso 2016.12.03. 21:49:29

találkozunk a VV9ben!!!

Vivinek! Indianapolisban nem is esik az eső!

www.youtube.com/watch?v=HWN8T1roqdU

taga20 2016.12.03. 21:50:38

@Mók_Ica: bakker, te még nem hallottál olyanról, hogy átvitt értelem, meg hogy ne ítéjj elsőre?:))

ha meg nem sértelek, zene. persze, sokan az anyámat emlegetik itten, most.

és aszt mongyák, hogy csak depest nyomok, és igazuk van:)))

www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU&list=RDjQcNiD0Z3MU

Mók_Ica 2016.12.03. 21:54:39

@taga20: átvitt értelem.... höhöhöhö... vagy neked sincs ;))) :PPP

köszi a zenét, az előző is tetszett, ez is :)))

Mók_Ica 2016.12.03. 21:55:49

vki eljön velem moziba? megnézném ezt a Hivatali karácsony filmet......

taga20 2016.12.03. 21:58:25

@Mók_Ica: és ez az alekosz valami görög hős? olyan, mint áhileusz vagy leonidász vagy periklész?

vagy csak egy érdi majom?:))

és van olyan ostoba, aki ezután a hibbant után, felveszi a szólását? szerintem megérdemeljük trámpot, és a gecit!

Commodore 2016.12.03. 22:02:37

Végre kezdődik! Sok puszi!

Cimili 2016.12.03. 22:02:40

@Ay Mama, Que paso: ezt most így hogy?????????? ki fog drukcsizni vivinek?

Cimili 2016.12.03. 22:03:29

@Mók_Ica: én mennék, de műtétem lesz mostanság. :(

úgymond olvasó mmkk 2016.12.03. 22:03:39

@taga20: az ostoba üzeni, hogy meg akart dicsérni a zenei ízlésed miatt, de elnézésedet kéri, ostobasága miatt mégsem meri megtenni, csak engedélyt kér kukoricára térdelni, és hamut szórni a fejére, valamint arról gondolkodni, hogyan süllyedjen el a posványban mindig, minden körülmények között

Mók_Ica 2016.12.03. 22:03:44

@taga20: örülök, hogy többes szám egyest használtál :))))
minden vv-s gyöngyszemet használunk egyébként :)))

@tvbuzi: szia :))) cicus mingyá hoz gyümi salit!!!!

taga20 2016.12.03. 22:04:09

@tvbuzi: bakker, te vagy az ha ennek a szarnak vége, neked is véged:)))

tvbuzi 2016.12.03. 22:04:39

Valamelyik megdughatta volna Vivit e jeles alkalomból

Mók_Ica 2016.12.03. 22:05:21

@Commodore: dikk, puszi :)))

@Cimili: óóóóóó..... remélem hamar túl leszel rajta és rendben leszel!!!!!!!

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): szeva :)))

Cimili 2016.12.03. 22:05:36

@Commodore: hahó! te is a karácsonyi partin roptad Mókival? :)
@tvbuzi: késtél, pedig hoztam gyümisalit, me nem hizlal. :)

Mók_Ica 2016.12.03. 22:06:08

@tvbuzi: konkrétan kire gondolsz??? ki legyen az áldozat???????????

tvbuzi 2016.12.03. 22:06:27

@Cimili: már megetted mind? küld fény post?:)

Mók_Ica 2016.12.03. 22:06:56

@Cimili: én nem tudom, hogy ott volt-e.....

Cimili 2016.12.03. 22:07:08

@Mók_Ica: csak ilyen 1 napos izé lesz. :)

tvbuzi 2016.12.03. 22:07:21

@Mók_Ica: Ati és Dávid még villaszűz, valamelyik....

Mók_Ica 2016.12.03. 22:08:08

57,59-42,41 az állás

Cimili 2016.12.03. 22:08:16

@tvbuzi: dehó, már küldtem is. :)

tvbuzi 2016.12.03. 22:08:19

Anikó, te agytröszt

tvbuzi 2016.12.03. 22:08:51

@Cimili: nyitom az ablakot és a számat

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:09:05

@Cimili: nemar, milyen muteted lesz??? :-O

Cimili 2016.12.03. 22:09:06

@Mók_Ica: kitaláltad a kérdésem. azt is tudod, h tegnap mire gondoltam? :)))))))))

Ay Mama, Que paso 2016.12.03. 22:09:28

@Cimili: madárhangokat fogok gyűjteni
az itt majd elszabaduló indulatot helyett és az erdőbe nincs internet
Birike fog Vivenenk burkolni

Mók_Ica 2016.12.03. 22:09:41

@Cimili: akkor gyorsan legyél jól :))))

@tvbuzi: atit áldozzuk be..... sztem

úgymond olvasó mmkk 2016.12.03. 22:09:43

@Mók_Ica: ne is törődj az ilyen ostobákkal, mint én.. :))) (szia egyébként) megyek is tovább a kis posványomba, de ez még baszta a csőrömet. jó szórakozást :)))

Ay Mama, Que paso 2016.12.03. 22:10:17

@Cimili: ma meg igen nehéz napom volt, mint az fent olvashatod

tvbuzi 2016.12.03. 22:10:18

Filmet csinálnak a hadarásból:(((((((((((

taga20 2016.12.03. 22:10:21

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): egy kommentársam 20.43-kor eszt írta.

"viszonnlátásra"

ako ez most mi volt? testcsel?:))

egy jó tanács. soha ne ítéjj elsőre!
ja eszt magamnak mondtam:)))

remélem nem orrolsz meg rám, én ilyen tuskó vagyok, és ritkán jövök, de akkor sűrű vagyok.

zene, ha még szerecc!:))

www.youtube.com/watch?v=LZY9_Xr5XPA&list=RDLZY9_Xr5XPA

tvbuzi 2016.12.03. 22:10:57

@Mók_Ica: legyen meg a te akartatod

Cimili 2016.12.03. 22:11:15

@tvbuzi: na, végre, nem akartam elsőnek ancsázni. :DDDDDDDDDD
@Ay Mama, Que paso: sajnálom, ha bent marad, én is fogok neki drukcsizni és jó utat! :)

csincsilla72 2016.12.03. 22:12:02

@tvbuzi: Pedig Ati smárolt Csillámpónival. Hol csúszott meg a lamúr? A digidugi nem fér bele vagy Vivi?

Cimili 2016.12.03. 22:12:17

@taga20: valszeg besokallt tőled.

Mók_Ica 2016.12.03. 22:13:44

@Cimili: neeeem :))) nem vagyok gondolat olvasó.... sajnos....

@MacákékIcukája: sajnos.... bár ezen a párbajon én nem fogok izgulni.... mindegy melyikük marad bent.....

@Ay Mama, Que paso: www.youtube.com/watch?v=_8Js2uOsdH4 - sip... sip.... sip..... Ön most madárhangokat utánoz? :))))))))))))

tvbuzi 2016.12.03. 22:13:58

Én nem számítottam rá, hogy lesz kampányvideó....

Cimili 2016.12.03. 22:14:05

ati és a humor.hahaha

naezjó... 2016.12.03. 22:14:37

ez olyan unalmas, hogy valami díjat érdemelne.

tvbuzi 2016.12.03. 22:15:27

Anikó és a humor. hahaha

Cimili 2016.12.03. 22:15:38

ancsán már volt ez a ruha, unom is.

Mók_Ica 2016.12.03. 22:15:39

@Cimili: majdnem olyan vicces, mint ancsa..... pffff

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:15:47

@Mók_Ica: nekem is tokmindegy, csak tattikabol szavazok Atira, mar en sem birom :D de Ginat se nagyon... mindenesetre ugy nez ki h o nyeri meg a parbajt

taga20 2016.12.03. 22:17:09

@Cimili: mé, én olyan figyelmes gyengéd szerető vagyok:)

ja és, új világ van. vége a piszinek, mondta orbánvitya, mindenki mindenkit elküldhet a fakszba:)

szép új világ!

Mók_Ica 2016.12.03. 22:17:33

@Cimili: tudom :))) bár ettől még szeretnék néha gondolatokat olvasni :))))

vivike imádja más f@szával verni a csalánt.... ha neki kellene ezzel a kütyüvel "kezet fogni", milyen hisztit verne le???

Cimili 2016.12.03. 22:17:53

ti nézitek? mert én nem, pedig itt van előttem. :)

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:18:23

Sztem ez durva, miert adnak ilyen szar feladatokat???? Es ha vkinek rejtett szivritmuszavara van??? Idiota kocsog fasz szerkik

naezjó... 2016.12.03. 22:18:40

@Mók_Ica: Anikó azt is cukinak találná, és "egyszerűen fantasztikusnak".

Mók_Ica 2016.12.03. 22:19:11

@MacákékIcukája: +100000 ekg, ugyanígy gondolom :)))

@taga20: neki nem ajánlottál lábmasszázst.... így nem ismerhette meg a gyengéd oldalad :)))

Cimili 2016.12.03. 22:20:00

látjátok, nem hadar mindig gina. tök jó lenne rádióban a hangja.

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:20:17

@Mók_Ica: helyukben megmondtam volna h kapjak be, kimegyek a gecibe'

csincsilla72 2016.12.03. 22:20:38

@Cimili: Nem. Éppen Bereznay Tamás: Németország ízei című kiváló szakácskönyvét olvasgatom. Valamit főznöm kell holnap és próbálok visszaemlékezni, mi van a hűtőben meg a kamrában. A párom nézi a másik szobában, csak a hangok szűrődnek át. De nagy a csönd, szerintem alszik rajta:-)

Mók_Ica 2016.12.03. 22:20:41

@Cimili: megy... de elég uncsi....

@MacákékIcukája: pontosan

@naezjó?: ancsa csak azt találja cukinak és fantasztikusnak, amiről leírják neki :))))

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:21:49

Vivit most imadom :)))))) ekgzok vele

Schlomo Goldberg 2016.12.03. 22:22:09

Gina füleiből meg az orrából kijönne egy tisztességes tál kocsonya.

alsophila grahami 2016.12.03. 22:22:19

huhh emberek, jöttem becsatlakozni az éjszakai műszakba, de... az a történelmi helyzet állt elő, hogy olyannyira besokalltam, hogy előbb a hangot vettem le a ginaeffektus semlegesítésére, de nem vált be, sajnos rá kellett jöjjek, hogy a géppuskaszáj puszta látványa is olyan szinten irritáló számomra, hogy inkább elkapcsoltam - amit b**sszameg, a VV-k létezése óta a büdös életben még soha de soha nem tettem meg - pedig bőven voltak voltak necces szereplők és történések -, de ez, ami most megy, számomra a legelviselhetetlenebb, szal.... a holnapi párbajt én inkább passzolom már most, és ha ez a nőinemszégyene-butatyúk menne vissza holnap, akkor az egész hátralevő műsort is, az százezer százalék.

Cimili 2016.12.03. 22:22:37

@naezjó?: az előbb nem hadart, naaaaaaaaaaa :)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.12.03. 22:23:12

Anikónak ez a szóvicce 10/-10

Cimili 2016.12.03. 22:23:19

@Schlomo Goldberg: fúúúúúúúúúúj :DDDDD

Mók_Ica 2016.12.03. 22:23:28

@Cimili: neeeeeeeeeeeeeeeeeee.... léCCi, neeee

@csincsilla72: nekem is kell vmi ötlet..... ha találtál vmi jót, írd meg :))))

@MacákékIcukája: :))))

a szerkik is unják már ezt a dzsina-atti perlekedést..... csak akkor azt nem értem, hogy miért adnak ilyen béna feladatokat nekik??????????????

tvbuzi 2016.12.03. 22:24:07

München :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

taga20 2016.12.03. 22:24:12

@Cimili: ez a ti bajotok csajok, nem ismeritek fel a gyémántot a hamuban!:)

na zene!:))

www.youtube.com/watch?v=hLhN__oEHaw&list=RDhLhN__oEHaw

Mók_Ica 2016.12.03. 22:25:02

úgy érzem szépen lassan kifulladt ez a vv.....

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:25:44

@alsophila.grahami: Vivi reakciojarol akkor ezekszerint lemaradtal, vicces volt nagyon

@Mók_Ica: mert ennyi agyuk van. Hat konyorgom, valamelyik nyomorultnak a sokkolo is eszebejutott....!!!! Mehetnenek ok is Vv-jatekosnak, egybites lemmingek

taga20 2016.12.03. 22:26:02

@alsophila.grahami: tarcski cica, veled vagyunk!:))

édesistenem, szerintem eszt álmodom, és pokol mélyén vagyok!

taga20 2016.12.03. 22:27:18

@Mók_Ica: segítek, ez a vévényolc! szerinted kifullatt, én meg megfulladok a hülyeségtől:))

Cimili 2016.12.03. 22:29:20

@taga20: ne általánosícccs, a maiak közül ez a legjobb:)

Cimili 2016.12.03. 22:30:32

@Mók_Ica: első perctől halálra VOLT ÍTÉLVE EZEKKEL A SZEREPLŐKKEL. jusse írom le kisebb betűkkel!

Mók_Ica 2016.12.03. 22:30:44

@taga20: kinek a hülyeségétől??
ezt küldöm neked (az egyik kedvencem....) www.youtube.com/watch?v=1lyu1KKwC74&list=RDhLhN__oEHaw&index=8

Mók_Ica 2016.12.03. 22:31:28

@Cimili: @MacákékIcukája: nem véletlenül gyorsítanak..... pfffff

alsophila grahami 2016.12.03. 22:31:35

@csincsilla72: hihi pacsizzunk, én meg a sütiségeket csekkolom, hogy mit is kéne holnap alkotni, ami még nem volt, és ami kielégíti a kreatívkodó hajlamaimat, na meg persze amihez van is itthon minden alapanyag... ;)
ja, és azért azt meg kell jegyezzem, hogy a faktorral se jártam túl jól, az is elég uncsi lett mostanra, pusztán Bencus miatt maradok, ha már odakapcsoltam ;)

csincsilla72 2016.12.03. 22:32:29

@Mók_Ica: Heringes szendvics. És kilóg a farka a zsemléből. Jááájjjj:-))

csincsilla72 2016.12.03. 22:33:36

@alsophila.grahami: Paccs:-)
Hát, ha már a VV háttérzenének is kevés....

Mók_Ica 2016.12.03. 22:33:44

@csincsilla72: még jó, hogy heringem nincs itthon.... azt kihagyom belőle.... vajon úgyis fincsi lesz?? :)))))

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:33:52

@Mók_Ica: ja csak az a gaz h mar irtunk egy csomo otletet, innen is kopizhatnanak siman ha mar ennyire gyokerek

Cimili 2016.12.03. 22:34:14

@Mók_Ica: lecsekkoltam én is, télleg jó. :)

alsophila grahami 2016.12.03. 22:34:15

@Cimili: sajnos úgyis szar, ugyanazt szajkózza, mint tette azt Zsóti a dicstelen távozását megelőző napokon-heteken át, és rohadtul átüt minden szaván, hogy buta mint a föld...

Mók_Ica 2016.12.03. 22:34:53

ezeket az idióta feladatokat ki találja ki??????????

Cimili 2016.12.03. 22:35:06

na jön a csipeszes feladat, kire tudnak több ruhacsipeszt rárabolni.

tvbuzi 2016.12.03. 22:35:12

Van olyan 30 alatti ember Magyarországon akinek nincs tetkója??

Cimili 2016.12.03. 22:36:16

@alsophila.grahami: tudom, nem kedvencem, de atit nem akarom a villában látni.

Mók_Ica 2016.12.03. 22:36:25

@MacákékIcukája: biztos nem tudnak rendesen olvasni..... vagy unják...

@Cimili: a szövege is.....

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:36:44

@alsophila.grahami: vitazniuk kellett es Vivi kifigurazta mind a kettot a riportban es arrol beszelt h mennyire unja oket, mert mar egy hete ugyanazt hallgatja es a vegen elaludt soma vallan :D

Cimili 2016.12.03. 22:37:29

@tvbuzi: az uncsimnak nincs, igaz, még csak 5 éves. :)

alsophila grahami 2016.12.03. 22:37:38

@taga20: igen, ott vagy, de jó hír: velünk együtt, márpedig mi csudijóóó társaság vagyunk ;)))))

Cimili 2016.12.03. 22:38:25

@Mók_Ica: azt nemtom, én franciát tanultam, meg oroszt.

csincsilla72 2016.12.03. 22:38:35

@Mók_Ica: Jó lesz az, csak kenj rá vajat és tolj bele pár szelet szalámit.:-)
Németországban jártam egyetemre és azóta a világból ki lehet kergetni a heringgel. Csak akkor veszem a kezembe, ha tockost kell adni vele.:-) De a leggyűlöltebb a főtt angolna volt. Vízben főzve, só és fűszer nélkül.

Mók_Ica 2016.12.03. 22:38:44

@tvbuzi: majdnem írtam, hogy én..... de a 30 alatti feltételnek már nem felelek meg.... :(((
hivatalosan 16 év alatt nem tetoválhatnának csak szülői engedéllyel..... így azért sok 30 alatti ember van tetkó nélkül :))))

atti... bassz... torgyán józsef....pffff

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:38:59

@Mók_Ica: most ez a csipeszes is mekkora szar volt... de legalabb nem annyira veszelyes mint a sokkolo

taga20 2016.12.03. 22:39:27

@Mók_Ica: bakker, aszt írod, hogy lassan kifullad a vévé. erre én aszt, hogy ez a vévényolc.

így egy sorban zöd?:))))

zene, de ne dobjál, me én szeretek mindent és mindenkit:)))

www.youtube.com/watch?v=hPFBim5rsaE&index=1&list=RDhPFBim5rsaE

Cimili 2016.12.03. 22:40:42

ati: elővettem az agytekervényeimet.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.03. 22:41:08

@tvbuzi: Leginkább. Na, ha "véletlen" Vivi nyerne, az összes meg akarná... :-)

Mók_Ica 2016.12.03. 22:41:19

@csincsilla72: erre a receptre gondoltam :))))
a részletesen leírt heringed nem túl bizalom gerjesztő.... nem kérek ilyen heringet....pfff

gyerekek a hedonista ilyen ismeretlen szó????????????
milyen kérdések ezek???

Mók_Ica 2016.12.03. 22:41:47

deszkártesz..... sírok :)))))))))

Cimili 2016.12.03. 22:42:08

@csincsilla72: kirázott a hideg. :) az egyetlen kaja, amit sosenem ennék meg, az a hal.

taga20 2016.12.03. 22:42:45

@alsophila.grahami: ez az egy vigasztal, hogy vannak még olyan hülyék, mint én és te:))

figyú, csak, hogy lásd mennyire szeretlek. küldöm a harmadik nótámat, és ez nem vicc:)))

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0

Cimili 2016.12.03. 22:42:55

ez a színvonal, ati nyeri a kvíz versenyt.

tvbuzi 2016.12.03. 22:43:34

Anikó ugyanolyan sötét mint a villalakók mégis teszi az agyát.

,, 2016.12.03. 22:44:39

Igazságügyi igazgatási? Höhöhö

taga20 2016.12.03. 22:45:27

@tvbuzi: van olyan barom, aki varrat magára hülyeséget?

Cimili 2016.12.03. 22:45:37

soma: megvártam az eFtét, hogy oda adjam az ajándékom.:))))))

Mók_Ica 2016.12.03. 22:46:07

@Cimili: keresek neked hozzá segítséget :))))

@taga20: nem doblak :))) bár az én szívem már foglalt..... neménvagyok kolléga megkérte a kezem és asszem az esküvő is megvolt.... vagy vmi ilyesmi..... bár az utóbbi időben elhanyagol
:((((

@MacákékIcukája: attin 200 csipesz... hát erre csak annyit mondok... vót rajta hely :))))

vivi mingyá rácuppan somára.....

taga20 2016.12.03. 22:47:19

@Cimili: eszt írja egy macskásavataros ?:)) neked van macskád?

tényleg itt a világvége:))

alsophila grahami 2016.12.03. 22:47:26

@MacákékIcukája: na köszi, visszakapcsoltam, és erre mi fogad? az egy dolog, gigy Attiról eddignisbtudtuk, nem egy észlény, és Torgyán dokit tippelte a rendszerváltozás utáni első miniszterelnöknek, de hogy Gina, aki állítólag valamiféle felsőoktatási intézményben növeli a hallgatói létszámot (na mondjuk, ezt én el nem hiszem neki többé), "Rákosit" volt képes benyögni??? ilyen van?! xDDDDDDDD áááá, az nem létezik, mondjátok, hogy csak trollodik, pliz plíz plííííííz!!!!!!

Cimili 2016.12.03. 22:47:57

ati üvölt, mint au, közben aszittem lesmacizza dévet. már a finálét tervezgeti. :DDDDDD

Cimili 2016.12.03. 22:49:38

@Mók_Ica: köszi is. a férjed meg pont taga üldözte el ma. (jól beárulkodtam)

csincsilla72 2016.12.03. 22:50:25

@Cimili: Én szeretem a halat, szoktam is sütni, de a menza nem kényeztetett bennünket. Az borzasztó volt.
Életem legjobb halkajája grillezett barracuda volt. Persze nem Németországban. Na, azt bármikor. Csak az a baj, hogy sem a grillezéshez használt spéci faszént, sem a barracudát nem tudom könnyen leakasztani.
Úgyhogy főtt csülök lesz savanyúkáposztával.:-)

Cimili 2016.12.03. 22:50:46

@taga20: nyáron még 3 volt, de már csak kettő.

taga20 2016.12.03. 22:50:51

@Mók_Ica: ilyenkor kell felbukkanni az igazinak:))

mondtam má, hogy zene?:))

www.youtube.com/watch?v=ObHm1dLuWWs&list=RDObHm1dLuWWs

,, 2016.12.03. 22:51:31

@alsophila.grahami: és ha elvégzi, +2 év után jogász lehet.

Brandy9 2016.12.03. 22:51:33

Mik ezek a rángások Gina arcán, amik néha átfutnak rajta? Nem mikor sír, hanem csak úgy alapállapotában.

alsophila grahami 2016.12.03. 22:51:33

@taga20: ezt a verziót még nem hallottam, kösssziii ;))

Mók_Ica 2016.12.03. 22:51:40

@Cimili: találtam fordítást.... bár azért angolul jobban hangzik.... :)))
www.magyar-dalszoveg.hu/lyrics/the-verve-bittersweet-symphony-urban-hymns

@MacákékIcukája: azért krisz tudta :))) höhöhöhöö

tvbuzi 2016.12.03. 22:51:42

@Cimili: három buzi a fináléban

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:52:09

@Mók_Ica: höhöhö

@alsophila.grahami: ahh ugyan, Dina is detto ilyen volt... mar meg sem lepodok

@Cimili: Marmint igazi ferje?? O is hogyvoltlako?

agimano 2016.12.03. 22:52:51

fú, de nagy arcuk van Atiéknak, Dávid mit arcoskodik, hogy ő fogja megnyerni? Vivi megint tök vicces, amióta kiment Zsolti és nincs állandóan a seggében

taga20 2016.12.03. 22:52:56

@alsophila.grahami: van ennél szörnyűbb!

van aki eszt nézi, sőt még meg is szakértye:)

na erre varrjál gombot cicamica!:))

Cimili 2016.12.03. 22:53:03

@Mók_Ica: köszi is! :)
@tvbuzi: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD aszittem már bealudtál.

csincsilla72 2016.12.03. 22:53:31

@Cimili: Anyámék macskái is imádják:-)

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:53:32

@Mók_Ica: igaz :DD tenyleg van ferjed es o is itt kommentel?

Mók_Ica 2016.12.03. 22:54:15

@Cimili: óóóóó.... tényleg??? sztem őt csak úgy nem lehet elüldözni.....

@taga20: a zene teCCik, az nem, hogy elüldözted a férjemet.... :(((

Cimili 2016.12.03. 22:54:37

@MacákékIcukája: hv lakó, te is ismered. h mennyire igazi, azt én nem tudhatom. kacsintás van :)

tvbuzi 2016.12.03. 22:54:40

@Cimili: a kvíztől leállt az agyam

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:55:28

@Cimili: naaaaaaa :DDD #kíváncsisági

Brandy9 2016.12.03. 22:56:02

@Cimili: kicsoda Móki férje? :)

Mók_Ica 2016.12.03. 22:56:36

@MacákékIcukája: nyugi, csak itteni férj :))))) nincs igazi férjem...

tvbuzi 2016.12.03. 22:56:38

Hová menjek fejmasszázsra? Tudok ajánlani egy jó szakit?

Cimili 2016.12.03. 22:57:01

@Mók_Ica: pedig de. Sanda Ipse szavaival élve szóbox volt, olvass vissza!

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:57:08

@Mók_Ica: jaaa aszittem igazi. Online-ferj!

Mók_Ica 2016.12.03. 22:57:27

@Brandy9: @MacákékIcukája: ezneménvagyok az én komment-párom :))))

kamilla123 2016.12.03. 22:57:31

@alsophila.grahami: jaj, akkor még egy okkal több, h Ati menjen vissza :) az első fél óráról lemaradtam, csak a csipesznél csatlakoztam be. Volt előtte vmi érdemleges?

Brandy9 2016.12.03. 22:57:50

@MacákékIcukája: fú én is kivi vagyok :D pont erre kérdeztem rá ;)

Cimili 2016.12.03. 22:58:01

@MacákékIcukája: @Brandy9: tőle kérdezzétek meg, én néma vók. :)

Mók_Ica 2016.12.03. 22:58:32

@Cimili: na, akkor visszaolvasok....

@MacákékIcukája: :)))))

kamilla123 2016.12.03. 22:59:01

@Brandy9: igen, nem tehet róla, de folyamatosan rángatózik az arca. Nagyon sokat ront a kinézetén. Amikor stresszesebb helyzetben van, akkor jobban kijön. Pl élő adásban mindig.

Cimili 2016.12.03. 22:59:21

@MacákékIcukája: :DDDDDDDDDDDDDDDDD milyen ari vagy ilyen csalódottan. :)

Mók_Ica 2016.12.03. 22:59:32

bvben dina és lóri várható.... pfff
asszem kihagyom őket.....

MacákékIcukája 2016.12.03. 22:59:38

@Mók_Ica: helyes, ot szeressuk!

@Brandy9: :DDD az ilyenekkel engem nagyon fel lehet csigazni. Hv-pletyka :DDD

@Cimili: olyan titokzatos!!! Szerencsere mar kaptunk valaszt :D

taga20 2016.12.03. 22:59:49

@Mók_Ica: mond meg neki, hogy küldök neki egy sört:)

me jó tartya az asszonyt:)))

ja zene!

www.youtube.com/watch?v=uT1BuLYt2RU&list=RDuT1BuLYt2RU&index=1

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:00:53

@Cimili: remeltem h nem jon at de ezek szerint meg iras kozben sem tudok hazudni, nemhogy eloben :DDDDD

Cimili 2016.12.03. 23:01:22

@tvbuzi: én oda se figyeltem, itt csacsogtam. :)

Mók_Ica 2016.12.03. 23:01:22

@MacákékIcukája: ha lesz igazi, majd szólok :))) (de asszem nincs kedvem férjhez menni....)

taga20 2016.12.03. 23:01:47

@taga20: most olvasom, hogy virtuális a csákó:)))

tvbuzi 2016.12.03. 23:01:48

Két sztárvendég.....

kamilla123 2016.12.03. 23:02:12

@alsophila.grahami: Amúgy hihetetlenül igazságtalan Micivel szemben, hogy hármas párbaja volt. Ezt érti valaki, hogy akkor miért volt hármas párbaj? Azt hittem, hogy utána akkor mindig az lesz. Gyakorlatilag kidobták a műsorból.

Mók_Ica 2016.12.03. 23:03:41

@taga20: viccölhetsz, de szeret ő engem :)))

lóri elutazik 1 hónapra dinka nélkül..... hmmmmm

alsophila grahami 2016.12.03. 23:03:49

@szörnycsi: kérlek, mondjátok, hogy ez csak vicc, én hallgattam jogot, meg még mást is, de bakker, ennyie ostoba emberekkel sehol nem találkoztam, SE-HOL!!!!! nem létezik, hogy egy ilyen gyér tudásszinttel, amit most mutatott - Rákosi, mint rendszerváltás utáni miniszterelnök, áááááááá - bármely egyetemre vagy fősulira be lehetne kerülni; mert ha igen, akkor nagyobb baj van az oktatásüggyel mint gondoltam......

Cimili 2016.12.03. 23:04:05

@tvbuzi: fodrász nem jó? enyém szuperul masszíroz.

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:04:14

@kamilla123: ekg! Engem is baromira idegesit, o volt a legjobb noi jatekos. Valszeg mert gyorsitanak.... Sztem lesz meg egy harmasparbaj, nem?

Brandy9 2016.12.03. 23:04:27

@MacákékIcukája: hmmm előttem is felsejlett egy kis pletyka reménye :D izgibb lett volna ha igazi férjről van szó :)
Nemtom mobilról hogy lehet egyszerre több nevet berakni egy hsz-be, így neked írom, de köszi a többieknek is a választ

Cimili 2016.12.03. 23:04:35

@Cimili: mmint a te fodrászodra gondultam.

tvbuzi 2016.12.03. 23:05:07

Dina "nevetését" kihagyhattam volna

Mók_Ica 2016.12.03. 23:05:14

@taga20: pont annyira, mint bármelyikünk :)))))

@MacákékIcukája: tuTTam, hogy megértesz :))))))))))))))))))))))))

@kamilla123: felgyorsították az eseményeket.... lesz még egy hármas párbaj... állítólag....

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:06:02

@Brandy9: ekg :D lehet mobilrol is, mindegyiket vegigklikkeled (kozben persze ossze-vissza ugral, meg tekergetni kell, de megoldhato). En is mobilrol vagyok mindig :)

tvbuzi 2016.12.03. 23:06:09

@Cimili: de az csak 5 perc:((( nem?

agimano 2016.12.03. 23:06:59

@kamilla123: szerintem azért, mert amikor Lóri feladta, akkor nem esett ki senki sem, hanem bement Gina, után egy hétre rá tartottak egy párbajt, de kellett volna még egyet egy hét múlva, hogy utolérjék magukat, de akkor vártak megint 2 hetet, ezért megcsúsztak az eredeti tervhez, és valakit ki kellet rakni még pluszban. Szerintem amúgy mivel Lóri a párbaj napján adta fel, és tökre le volt maradva a szavazásban, nem kellett volna senkit betenni helyette.

csincsilla72 2016.12.03. 23:07:09

@alsophila.grahami: Nagyon nagy baj van az oktatással, higgy nekem. A funkcionális analfabetizmustól alig egy lépésre álló ifjak természettudományi és tanárszakokat végeznek:-(

kamilla123 2016.12.03. 23:07:29

@MacákékIcukája: lehet, de ez így akkor is hipergáz. Már az is iszonyat igazságtalan, hogy egyáltalán bedobták ezt így hirtelen, és nem előre szóltak még a kiválasztás előtt, hogy gyerekek, a következő párbaj hármas lesz. De így, hogy utána lazán visszatérnek a ketteshez, hát ez így már olyan szinten szembeköpése az egésznek.. Csak azt nem értem, hogy miért erős játékossal csesztek ki (sőt kettővel), és miért nem akkor gyorsítanak, amikor két ilyen érdektelen ember van bent, akik mehetnének a levesbe.

taga20 2016.12.03. 23:07:35

@alsophila.grahami: cica tükörbe néztél? ha igen, ako ott a megfejtés!

zöd?:))))

www.youtube.com/watch?v=fsLdhijtdwI

Mók_Ica 2016.12.03. 23:07:36

@alsophila.grahami: konkrétan általános iskola, felsős töri.... vagy középiskola..... valószínű már akkor is hiányzott..... csöppet gáz....

@taga20: nem a szőr miatt :)))

csincsilla72 2016.12.03. 23:08:06

@agimano: Ez igaz, de ki kellett tölteni a megüresedett adásidőt. És nem volt B-terv.

tvbuzi 2016.12.03. 23:08:24

@Cimili: nincs fodrászom, beesek a biohajba és valaki levágja

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.03. 23:08:29

@alsophila.grahami: igen, be -sajnos-. A fizetősek közül. Állami támogatással azért nem. Olyan lent a béka alatt még nem vagyunk. De EKG veled. hogy így is baromi gáz, bármilyen felsőoktatási intézményről is legyen szó.

kamilla123 2016.12.03. 23:09:16

@agimano: igen logikus, de akkor legalább szólhattak volna előre a játékosoknak és akkor azt is bele tudják kalkulálni.

alsophila grahami 2016.12.03. 23:09:17

@kamilla123: én is lemaradtam, mert a géppuskaszáj pattogását még a hangot nullára redukálva se bírtam nézni, és amikor perceken át csak az töltötte ki a képernyőt, vagy a bamba szájtáti Vivi, inkább elkapcsiztam onnan, és pont ere a rákosis válaszra sikerült visszanéznem oda, ehhh, lefordultam a kanapéról majdnem... ;)))

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:09:37

@agimano: ekg, felesleges volt az uj jatekos ilyen szempontbol (az mas h Gina generalt egy csomo konfliktust, de akkor is)

@kamilla123: nem tudom semmivel kiegesziteni a hsz-ed, abszolut ekg ez is

Cimili 2016.12.03. 23:10:23

@tvbuzi: de, de ne legyél má telhetetlen! meg a hajhagymáknak nem árt az a masszázs? vagy kopi vagy? :)

Mók_Ica 2016.12.03. 23:11:50

@Brandy9: @MacákékIcukája: nem is gondoltam, hogy ilyen izgalmat okoz ez a téma :))))) (tényleg uncsi ez a vv :)))) )

@Cimili: :))))

@taga20: miért bántasz mindenkit? mi nem bántunk téged.....

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:11:50

@kamilla123: ja, az ebbol kovetkezo taktika is erdekes lett volna a musor szempontjabol. Tenyleg kibasztak Micikevel :(

alsophila grahami 2016.12.03. 23:12:26

@kamilla123: @MacákékIcukája: ekg és ekg csajszik, szerintem is ő volt a legjobb női játékos, komoly esélyesnek gondoltam a fináléra, és baromi inkorrekt módon pakolták ki a villából - azt mondjuk, máig nem vágom, hogy mi a jó életért?!

tvbuzi 2016.12.03. 23:13:08

Dina olyan mint egy hörcsög

Brandy9 2016.12.03. 23:13:17

Áruljátok már el léci mit jelent Krisz Spártázása? Kemény gyerek mint a spártai harcosok, vagy mi?

taga20 2016.12.03. 23:14:26

@Mók_Ica: az egyenesség miért bántás?

tvbuzi 2016.12.03. 23:14:41

@Brandy9: nézd meg a 300 című filmet

Cimili 2016.12.03. 23:14:42

bora-borát emlegeti megen dina. hüllllllye au. felcsipeszelgeti a fejét, alig tud beszélni. :DDDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.12.03. 23:14:48

@tvbuzi: a fejbúbodat kell masszírozni?? akkor tényleg a fodrásztól kell kéri.... ha az arcodat, akkor kozmetikus :))))
tunéziában olyan masszázst adtak egyébként, ami tényleg tetőtől talpig volt :)))) a fejemet is megmasszírozták..... tök jó volt.. itthon még nem találkoztam ilyennel....

Mók_Ica 2016.12.03. 23:16:15

@tvbuzi: úgy olvastam, hogy köcsög :)))) (mondjuk bármelyik illik rá..... )

@taga20: ez nem egyenesség volt, amit írtál, hanem piszkálódás....

csincsilla72 2016.12.03. 23:16:31

@Brandy9: "keménység", "kitartás", "faszagyerekvagyok":-) MIndezt egy szóban.

Brandy9 2016.12.03. 23:16:57

@Mók_Ica: ;) jahh borzasztó uncsi már ez a vv :( Én sajnálom pl h Mici kiesett, és idegesít h Gina meg Vivi még ott lébecol.

agimano 2016.12.03. 23:17:05

jézusom Lóri feje

Mók_Ica 2016.12.03. 23:17:30

@taga20: laza vagyok... szeretem ezt a számot....

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:18:03

@Mók_Ica: Hv-lakokrol szolo pletyka mmkk izgalmakat okoz :))))))

Jaj akkor en is meselek egyet. Volt egy kollegam, tavaly osszel kezdett nalunk. Tok ellenszenves volt sokaig, aztan joba lettunk es iden megtetszett es tavasszal egyre tobbszor flortoltunk. Mar tok azt hittem h tortenni fog kozottunk valami (en nem mertem lepni mert rossz eloerzetem volt). Irodan belul velem volt szinte legszorosabb kapcsolata, tobbiekkel nem beszelt/hulyult annyit. Junius vegen kilepett, mondta h baromira fogok neki hianyozni stb, irt is utana facebookon aztan szoren-szalan eltunt. Nyaron stalkoltam ezerrel... kiderult h 3 eve elettarsa van.

alsophila grahami 2016.12.03. 23:18:28

@csincsilla72: hihetetlen...... persze, nem neked nem hiszek, csak képtelen vagyok felfogni (ill. sajnos nagyon is értem, hogy a jelen adminisztrációnak mi érdeke fűződik ahhoz, hogy csupa önálló gondolkodásra képtelen, fásult zombi kerüljön ki a nagybetűs életbe - de hogy meg is valósítják.... elképesztő gátlástalanságról vall).

Mók_Ica 2016.12.03. 23:18:53

@Brandy9: csak azt tudom írni, hogy +100000 ekg :))) igen, igen, igen.... és a mostani párbaj sem izgat... bármelyik kieshet felőlem.....

Mók_Ica 2016.12.03. 23:20:28

@MacákékIcukája: na az ilyen pasik rohaGGYanak meg.... komolyan.... :((((

Cimili 2016.12.03. 23:20:34

@Mók_Ica: lassan a bv ( most is) sokkal érdekesebb, mint az öfi.

Brandy9 2016.12.03. 23:20:39

@tvbuzi: @csincsilla72: ahammm, köszi! A filmet nem láttam, lehet ez volt a bökkenő :D

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:21:08

@alsophila.grahami: Mici finaleba kellett volna...

@Brandy9: mondjuk Vivi megerdemli a bentletet, mert hiaba sok az esetek tobbsegeben, de neki ez a tattikaja es komolyan nyomja a show-t 24/7. Viszont Gina helyett Micinek lenne ott a helye, o volt a legjobb noi tattikus.

Mók_Ica 2016.12.03. 23:21:15

mi az hogy vivinek nem volt gyerekkora??? óóóóó

alsophila grahami 2016.12.03. 23:21:26

más: tudom, hogy itt masszív közutálat övezi őket, de nem állom meg, hogy meg ne jegyezzem: Dina és Lóri nagyon kis cukik együtt, és örülök, hogy együtt maradtak kint is... ;)

taga20 2016.12.03. 23:22:01

@Mók_Ica: az mé piszkálódás, hogy valaki előagya, hogy hallgatott jogot meg még, de eszt aszt, de mennyi hülye van, és ki van:)

ez egyenesség volt:)

és zene! ráadásul!

www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w

agimano 2016.12.03. 23:22:29

@Mók_Ica: az apja erőszakos volt, és verte az anyját, szerintem emiatt

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:23:46

@Cimili: @Mók_Ica: ezert nincs ferjem, es baratom se, faszomnak kell ez... a csaj raadasul nem is tudja h ez a srac egy egesz evet eltoltott nalunk es vegig ugy csinalt mintha szingli lenne - senki meg sem kerdezte tole h van-e valakije mert barmit tett es mondott arra utalt h nincs.

agimano 2016.12.03. 23:24:17

amúgy a törire visszatérve, a legtöbb iskolában nem jutnak el az emberek a történelem órán a 2. világháborúnál tovább, a villalakók meg a rendszerváltás után születtek, szóval simán le lehet érettségizni is úgy, hogy sosem hallasz a rendszerváltásról semmit sem

Cimili 2016.12.03. 23:24:31

@alsophila.grahami: én nem utáltam őket, talán innen egyedül én drukkcsiztam nekik.

Mók_Ica 2016.12.03. 23:25:18

@taga20: azt írta, hogy sehol nem találkozott ilyen hülyékkel.... a jogot pedig dzsina tanulmányai miatt említette.... ilyen irányú képzésben vesz részt elvileg dzsinácska....

mit gondolsz ezek után az egyenességről? :))

taga20 2016.12.03. 23:25:33

@Brandy9: uncsi? én egy hónappal ezelőtt mondtam. erre ki lettem közösítve.

szerintem, aki eszt a szart nézi, aszt észak-koreai velneszhétvégére kéne küldeni!:)))

alsophila grahami 2016.12.03. 23:26:04

@MacákékIcukája: júúúú, szép sztori.... már idézőjelesen...
@Brandy9: ide meg orbitálnagy EKG, szívemből szólsz!!!!

kamilla123 2016.12.03. 23:26:15

Nekem most Dina nagyon butának tűnt. Képtelen volt egy értelmes mondatot kinyögni. Mondjuk Au eléggé rájuk szállt, látszott, h nem bírja őket.

agimano 2016.12.03. 23:26:22

van egy barátnőm, aki egy ideig kavart egy híresebb színésszel, és a pasi még az esküvője előtti hónapban is írogatott neki, hogy egy titkos éjszakát töltsenek el, és azóta is fűvel-fával megcsalja a feleségét, a médiában meg tökre ilyen kis szendének állítja be magát

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:26:41

@agimano: mi tanultunk anno a rendszervaltasrol, 2003-ban erettsegiztem

Mók_Ica 2016.12.03. 23:26:43

@MacákékIcukája: ekg... és ez mindent jelent :))))

tvbuzi 2016.12.03. 23:26:54

Valahol valami nézhető film?

taga20 2016.12.03. 23:27:47

@alsophila.grahami: hogyne, és lesz tíz gyerekük, és mészaroslörinc lesz a körösztapa!

ennyi hülyét:)

Cimili 2016.12.03. 23:28:34

@MacákékIcukája: hogyhogy nem tudta a csaj? ezt nem is értem, titkolta, h hol dolgozik? norvég pasi volt?

Mók_Ica 2016.12.03. 23:28:53

@agimano: akkor ebbe a tudatállapotba menekült..... :((( orvost neki!!

@taga20: sztem nem lettél kiközösítve....

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:29:48

@alsophila.grahami: @Mók_Ica: most mar csak arra varok, hogy robbanthassak :) kemeny mag hamarosan meg fogja tudni a sztorit

@agimano: ahhh ezek a hiresebb faszik mind ilyenek... remenytelen eset az osszes. A csavo akirol irtam is egy focista egy viszonylag nagyobb csapatban

Mók_Ica 2016.12.03. 23:29:53

@agimano: na, az a pasi is rohaGGYon meg..... pffffff

taga20 2016.12.03. 23:30:15

@tvbuzi: rámbo13 az izauratévén!:))

agimano 2016.12.03. 23:30:18

@Mók_Ica: erről már egyszer volt itt szó, és tényleg valószínűleg emiatt ilyen, így védekezik. Tényleg jó lenne neki segítség, mert szerintem alapból nem lennének olyan rossz képességei, de az iskolahéten láttuk, hogy nem nagyon tud koncentrálni arra, ami nem érdekli, pedig elvileg ő is szeretne éreccségit

Cimili 2016.12.03. 23:31:19

@taga20: fogd má fel, h ezen műsorok kapcsán szoktunk itt összegyűlni és dumcsizni, sokan már évek óta. utána fél év szünet és megint összejövünk. ennyi.

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:31:44

@Cimili: neeem, a csaj tudta h hol dolgozik, azt nem tudta h a pasija a hata mogott ugy csinal mintha szingli lenne. Nem is talalkoztunk vele (eleve senki nem tudott rola), meg a juniusi nyari partin sem, ahova pedig lehet partnert hozni.

Mók_Ica 2016.12.03. 23:32:08

@MacákékIcukája: sztem "megoldja" saját maga... nagyot fog még szívni.....

taga20 2016.12.03. 23:33:35

@kamilla123: kamilla, elmongyam, hogy ki a buta? aki eszt a szart nézi:)

szívesen, hogy segíthettem!

Mók_Ica 2016.12.03. 23:34:11

@agimano: és vszínű ezért értették meg egymást ennyire zsótival.....

@Majom1Parádé: nem rossz korosztály :)))) ;)))))

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:34:25

@Majom1Parádé: akkor neked eggyel kevesebb teteled volt anno :D en abba a generacioba tartozom, amelyiknek gyerekkori traumat okozott Antall Jozsef halala amiatt h elmaradt a walt disney mesedelutan azon a vasarnapon (ez a trauma egy letezo jelenseg a mai 28-35 evesek kozott, mindig elojon)

Brandy9 2016.12.03. 23:34:33

@MacákékIcukája: igazából nem mozgat h Vivi bent van, már teljesen érdektelenné váltak mindannyian számomra... Akiket nagyon nem bírtam már elhullottak, ez a lényeg. A többséggel ellentétben engem pl Ati nem idegesít ( jó itt a párbaj előtt kissé meghülyült) sztem jógyerek (uhh most többen biztos felhördülnek :D) Dávid már nem idegesít úgy mint idáig, pedig eddig irritált borzasztóan. Krisz az egy agresszor, Vivi ostoba, Soma egy kis köcsög, Gina egy paraszt. Szóval ez a kis kompánia meglehetősen uncsi nekem.

Cimili 2016.12.03. 23:35:49

@taga20: nem tucc leállni. :))))))))))))

Mók_Ica 2016.12.03. 23:35:57

@taga20: én nézem és nem vagyok buta.... a komment-társakat sem tartom annak, sőőőőt....
te is itt kommentelsz velünk, te is buta vagy? :)))))))))

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:37:26

@Mók_Ica: ja de a kozeli barataimnak el fogom meselni... a csavoval ugysem talalkozunk

@Brandy9: :DDDDD figyi, mar nincs sok hatra, ezt fellabon is! Kommentezes kozben gyorsabban telik az ido, most pl eszre sem vettem h vege lett a BV-nek (volt benne egyaltalan vmi erdekes?)

Cimili 2016.12.03. 23:38:54

jó éjt mindenkinek!

tvbuzi 2016.12.03. 23:39:04

Párbajon találkozunk, sayonara!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.03. 23:39:34

@MacákékIcukája: Azért ez így komoly, erről nem tudtam. (Mármint hogy milyen lelki trauma érte az akkori gyerekeket) Van egy olyan érzésem, hogy ma már a rendszerváltásról is hazudnak a politikusok.

Cimili 2016.12.03. 23:40:48

@tvbuzi: télleg, el is felejtettem, akkor az 8kor kezdődik. most te fogod hozni a nasit, de finom egyen ám! jó? :)

Brandy9 2016.12.03. 23:40:58

@alsophila.grahami: hát akkor most elmondom h én nagyon bírtam Lórit, és sajnáltam h korán kiesett. Még nézegettem volna :D a Dinától viszont hányok... És én elhittem h megszerették egymást bent, és nem csodálkozom h együtt vannak még

taga20 2016.12.03. 23:41:01

@Cimili: figyu cica, engem úgy kell nézni, mint a montipájtont.

a sok görbejelből látom, hogy látod:)))

és amiért a szerelmem vagy, ezé csak neked!:))

(jó, lehet hogy néha túltolom:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=rog8ou-ZepE&list=RDrog8ou-ZepE

Cimili 2016.12.03. 23:43:57

@taga20: köszi is, ezt mmkk szerizem. :))))))) Jó éjt neked is! :)

taga20 2016.12.03. 23:43:58

@tvbuzi: és karácsonykor mit foksz csinálni, me ako vége lesz ennek a nullaműsornak:)

újra fogod jáccani, és te leszel minden elmebajos?:)))

Cimili 2016.12.03. 23:45:05

@tvbuzi: csak ne hal legyen! :))))))))))))))))
@alsophila.grahami: télleg, már emléxem. :)

agimano 2016.12.03. 23:45:19

@MacákékIcukája: jaja, én is, én amúgy egy évvel korábban érettségiztem, mint te, szóval ugyanaz a korosztály vagyunk. Nagyon megrázó élmény volt, másnap mindenki kivolt az iskolában

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:46:22

@Cimili: okes joccak :))))

@Majom1Parádé: barati tarsasagban amikor regi dolgokrol beszelunk, mindenki bologatva ert egyet, olyan ember nincs aki erre ne emlekezne. Facebookon konkretan "vicckepek" keringenek errol, pl "lajk, ha te is abba a generacioba tartozol..." stb. Szerencsere nekunk rendesen megtanitottak, bar nekem a sajat gyerekkori elmenyeim jobban megmaradtak, ill. a horvat-szerb haboru is, 6 eves voltam amikor anyuekkal folyton neztuk a hiradot hogy nehogy aput behivjak... akkoriban voltak a deli hatar menten a bombazasok (baranyai vagyok, anno faluban laktunk), konkretan emlekszem ahogy kint ulok a teraszon keso delutan es rajzolgatok es kerdezem anyutol h miert olyan mintha dorogne az eg, amikor sut a nap... azon a napon tanultam meg a "morajlas" szo jelenteset, a mai napig kiraz tole a hideg. Fura emlek nagyon.

taga20 2016.12.03. 23:49:12

@Cimili: jáj, a világból ki tuttok üldözni evvel a retard mmkk-val!

zene? votmá?:))

www.youtube.com/watch?v=M2VBmHOYpV8&list=RDM2VBmHOYpV8

agimano 2016.12.03. 23:49:54

@MacákékIcukája: én is nagyon jól emlékszem a rendszerváltásra, persze csak apróságokra, hogy anyukám lehúzta a kocsi ablakot, amikor volt valami tüntetés, és győzelemjelet mutatott, meg plakátokat ragasztottak az első választások előtt itt az utcában. Nagyon lelkesek voltak, hogy egy jobb világ következik, aztán hova jutottunk... Meg tökre nem értettem, hogy mi az, hogy PUNCS van Oroszországban. Csomószor megkérdeztem, hogy puncs van? Mi az, hogy puncs? Nekem az egy fagyi volt akkoriban.

Mók_Ica 2016.12.03. 23:50:38

@taga20: én tudom :))))

@MacákékIcukája: azt mindenképpen :)))) (a féllábon jó poén :)))) )

@agimano: éljen ez a korosztály :))))

@Cimili: neked is lesz online férjed mingyá :))))

alsophila grahami 2016.12.03. 23:51:45

@Brandy9: te sem vagy egyedül, sokmindennel vagyok hasonlóképpen én is, talán Papi figuráját nem látom ennyire sötéten - jó srác ő, csak a szubkultúra, ahonnan jött, erősen visszaköszön a kommunikációjából, de ha emberére akad egyszer egy karakán, értelmes nő személyében, ő simán formálható, mert kicsit sem rosszindulatú, vagy köcsög, csupán ilyen hímsovén családi mintával érkezett, de ez levetkőzhető sztem...

agimano 2016.12.03. 23:53:08

Akkoriban alig volt pár tv adó, és minden gyerek nézte a walt disney bemutatját, mert nagyon jó mesék voltak benne, és amikor félbeszakadt a fekete képernyővel meg a gyászindulóval, teljesen kikészültem, mindenki tök ideges volt az osztályban másnap. Meg úgy emlékszem, hogy utána még tökre nem tudtak értelmes műsort adni, szóval nagyon feleslegesnek tartottam, hogy megszakították a műsort a semmivel.

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:53:58

@agimano: na a varosi dolgokrol spec en lemaradtam... en pont akkoriban (vagy egy evvel utana, nemtom) lettem uttoro, azt kb semmi ertelme nem volt :D Utana sokan nagyon szegenyek lettek, es paran gazdagok... A PUNCS nekem is megvolt :D

@Mók_Ica: ahhh az lemaradt h munkahelyi kozeli baratoknak, bocsesz faradok

MacákékIcukája 2016.12.03. 23:56:11

@agimano: en a masnapra a suliban nem emlekszem, csak arra h hugommal elkezdtunk iszonyatosan bogni az idegessegtol, meg h utana mindenfele dok filmet adtak Antall Jozsefrol

taga20 2016.12.03. 23:57:50

@agimano: "én is nagyon jól emlékszem a rendszerváltásra, persze csak apróságokra, hogy anyukám lehúzta a kocsi ablakot, amikor volt valami tüntetés, és győzelemjelet mutatott,"
és hol
te hülyének nézel mindenkit? milyen tüntetés volt, és hol?

agimano 2016.12.03. 23:57:53

@MacákékIcukája: ha akkor lettél úttörő, akkor hogy érettségiztél 2003-ban?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.03. 23:58:54

@agimano: Ma már ez így nem fordulna élő, mert berakod a gyereknek online a rajzfilmet vagy a másik 20 gyerekcsatornára kapcsolsz. Egyébként szerintem nem itt tartana kis hazánk ha Antall még él egy 5-6 évet . De ez csak magánvélemény és mit tudhat erről egy majom? :-)

alsophila grahami 2016.12.03. 23:59:44

@Brandy9: pontosan ez volt nálam is a szitu, Lórit bírtam, Dinát nagyon nem, és alig vártam, hogy leszakadjon Lóriról, aki sajnos csalódást okozott, amikor feladta, sztem Dina után akart menni, azért játszott olyan zagyván és következetesen hülyén D. kiesése után; Dáviddal akkor még nagyon nrm szimpatizáltam, de később feljött nálam, olyannyira, hogy - miután Micit kirakta a csati - a főnyereményt csakis nála látnám szívesen... :)

agimano 2016.12.03. 23:59:45

@taga20: nyilván emlékszem rá, 6 éves voltam, amúgy valószínűleg csak egy ilyen kisebb útszéli pártrendezvény volt, pártot direkt nem írtam, de az is lehet, hogy Bős-Nagymaros témájú volt, mert az is nagyon foglalkoztatta akkor a szüleimet.

taga20 2016.12.04. 00:00:09

@agimano: wtf? mi a faszér eteted a népeket ezekkel a faszságokkal?

MacákékIcukája 2016.12.04. 00:00:39

@agimano: varj akkor sztem nem uttoro hanem vmi mas csak elfelejtettem a nevet. Ilyen kis avatas volt es kaptunk egy voroscsillagos szoci jelvenyt. Az uttoro,nem? Faluhelyen vót, lemaradt az iskolavezetes :D Mondom ez rendszervaltas utan volt mar, 90-91-ben. Elnagyoltam az evszamokat abban a kommentben :D

agimano 2016.12.04. 00:02:25

@taga20: tudom, hogy egy troll vagy, szóval sok sikert a továbbiakban!

agimano 2016.12.04. 00:03:17

@MacákékIcukája: először kisdobos, az másodikban lett az ember, de az már nem volt a rendszerváltás után, de lehet, hogy nálatok nagyon rá voltak pörögve, ezért megtartották

MacákékIcukája 2016.12.04. 00:04:29

@Majom1Parádé: ja akkoriban mindenki nagyon ertekelte a disney delutant, az volt a het fenypontja (a masik ilyen egyontetu elmeny ebbol a generaciobol h amikor vasarnap este megszolalt a Hét szignalja, mindenki ment hajatmosni, az a hajmosos zene nalunk :))) ) Antall-lal kapcs valszeg igazad van, mindenki szerette (anyuek legalabbis, de anno minden tortenelemtanarom - gimi, egyetem - dicserte)

taga20 2016.12.04. 00:06:07

@agimano: ha hatéves voltál, ako mitdobod be az ovis történeteidet!?:)

MacákékIcukája 2016.12.04. 00:06:12

@agimano: jaaaa akkor az lettem, mindenesetre ez elso osztaly vegen volt es faluhelyen... masodiktol mar varosba jartam es ott szerencsere mar felvilagosultabb tanarok voltak :D

agimano 2016.12.04. 00:07:49

@MacákékIcukája: én arra emlékszem, hogy a Panoráma főcímétől tökre féltem

taga20 2016.12.04. 00:08:41

@agimano: te mindent tucc, te egy polihisztor vagy!:))

zene! az egyik legjobb és rád pazarolom:)))

www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI&list=RDOyMA84-mowI

MacákékIcukája 2016.12.04. 00:08:45

@agimano: az irogepnek a billentyuitol ahogy a kamera fele vagodnak? :DDD

agimano 2016.12.04. 00:08:55

nálunk amúgy az osztályban a Friderikusz Show is menő volt, azt is mindig kibeszéltük másnap

agimano 2016.12.04. 00:09:31

@MacákékIcukája: meg a metró, vagy a vonat, ahogyan kijön a tévéből

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.04. 00:11:17

@MacákékIcukája: A mi időnkben alsóban volt kisdobos, felsőben úttörő, aztán meg KISZ tag gimiben. Mondjuk a sulink zsenije volt a KISZ titkár, ma meg már többgyermekes családapa és a kutatásnak él a családja mellett.
Ami emlékezetes "balhé" volt a rendszerváltás után az a taxis blokád volt anno 90-ben

MacákékIcukája 2016.12.04. 00:11:54

@agimano: most meg is neztem :DDD nekem az irogep volt a felelmetes, de sztem a Delta meg ennel is rosszabb volt :D
Fridi ekg, legjobb amikor david hasselhoff volt a vendege egy dodgemben, pont akkoriban voltam szerelmes Michael Knightba :DDDD

taga20 2016.12.04. 00:12:01

@MacákékIcukája: "es ott szerencsere mar felvilagosultabb tanarok voltak :D"

bocs hogy, meg le is lettem trollozva , de szerintem a szerencse nem segített rajtad:)

agimano 2016.12.04. 00:12:19

@taga20: "A Németh-kormány számára a belső megmozdulások mellett – Nagy Imre kivégzésének 30. évfordulóján tartott tüntetés (1988 június 16-án), bős-nagymarosi vízlépcső elleni tüntetés (1988 szeptember 12-én) – jelentős külpolitikai problémákkal is meg kellett küzdenie." globalisvilag.com/2016/02/22/a-rendszervaltas-magyarorszagon/ Erről ennyit.

taga20 2016.12.04. 00:16:21

@MacákékIcukája: én aszt hittem, hogy nem lehet fokozni!

de lehet:)

MacákékIcukája 2016.12.04. 00:16:24

@Majom1Parádé: te ezt szerintem jobban tudod, en mar pont "lecsusztam rola". A taxis blokadra nem emlekszem, majd holnap utanaolvasok :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.04. 00:18:53

@MacákékIcukája: Én a Hét alatt szintén fürödni voltam, illetve a kádban ülve hallgattam a Pop-tari-top-ot, a Poptarisznya slágerlistáján B.Tóth Lacitól :-)

kamilla123 2016.12.04. 00:24:13

@Brandy9: @alsophila.grahami: igen, tényleg van Papinak egy szerethető arca. És Ati engem sem idegesít. Szegény elég buta, de nem rossz gyerek sztem sem. Én bírtam,h a babás héten ő lett a legjobb apuka Somával, meg hogy főzőcskézett a hoteles héten. Megteszi, ami tőle telik.

taga20 2016.12.04. 00:28:25

@MacákékIcukája: a honfoglalásra emlékszel? együtt toltuk a rojszrojszot:))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.04. 00:28:52

Bocs mindenkitől az off nosztalgiázásért, de annyira xar a VV, hogy nem nagyon tudok mit mondani róla.
Jó éjt mindenkinek!

Cimili 2016.12.04. 00:29:10

@taga20: úgy tutttam, h ezen bepöccensz. :))))))))
@MacákékIcukája: pedig nagy buli vót. gyalog mentem haza Bp. belvárosából Óbudán túlra még +10 km.

taga20 2016.12.04. 00:30:01

@kamilla123: te most a vévéikszről beszélsz? vagy a csimpájzok a házban nesönel műsorról?:))

taga20 2016.12.04. 00:32:28

@Cimili: na jó persze. és megkerülted a földet unalmadban:))

komolyan mondom, hozzátok képest a villa egy apácazárda:))

taga20 2016.12.04. 00:44:28

@Cimili: na megyek tiplizni, me az asszony bemelegítette a vackomat, és holnap még ki kell ídegelni egy-két helyi trollt:)

puszi cimili, álmogy bajszos tagákkal:)))

ja és, zene volt ma már?:))

www.youtube.com/watch?v=U_oaPY0Brrw&list=RDU_oaPY0Brrw

Cimili 2016.12.04. 00:52:23

@taga20: egyébként télleg, csak már olyan rég volt, az Árpád-hídig még eljutottam a metróval, de onnan igaziból gyalog mentem haza.
jó éjt, és köszi, remélem nem valami car zene. :)

Cimili 2016.12.04. 00:53:27

@taga20: bajusz nem köll, mert szúr. :)

Sanda.Ipse 2016.12.04. 08:23:37

Vivien nélkül végleg leülne a műsor. Ismét sikerült meglepetést szereznie a kampányvideójával. Frankón elrendezte a lányt (főleg a haját) az ágyon és a másik jelenetben is jól megfogta "Gina veri a nyálát" jellemzőjét. Ráadásul azt is tudja, kicsoda Spielberg:)
Ki tudja, Gina miféle felsőoktatási intézmény padjait koptatja? Elképesztően nagy sötétség van a fejecskéjében. Tényleg csak a kerek feneke ér rajta valamit.
Egyre nagyobb a meggyőződésem, hogy Viviennél csak szerepjáték a debil "vyvy" (Kroki elnevezésével élve). Bekukkantottam a Belevalóba is. Ott olyasmit mond, hogy kimaradt a gyermekkor az életéből és most tudatosan azt pótolja. A magam részéről továbbra is neki drukkolok.
Mindegy, ki megy ma vissza. Ati se nem erősíti, se nem gyengíti Dávidot, aki elvan, mint a befőtt és várja (no meg elvárja) a fődíjat. Ginától sem várhatunk már semmi újat. Szépen leamortizálta magát a beköltözésétől kezdődően.
Egyébként Vivien külsőre is kétarcú. Néha visszataszítóan csúnya a tátott szájával, máskor sminkkel, frizurával akár a kifutón, akár egy nívós lap címlapján megállná a helyét. Kedvelem a színes egyéniségeket.

Cérnahuszár 2016.12.04. 08:28:16

@Sanda.Ipse: ez a vivien nekem is kedvelhetőbb, bár nem tudta ki dékárt :D
nem szeretem amikor bunkózik, tegnap nem kellett erőszakolnia magát másokra, mégis elvitte a sót, ez jó volt.

Sanda.Ipse 2016.12.04. 08:32:01

@Cérnahuszár: a ráerőszakolás is szerepjáték volt. Most ott alszik Soma mellett és eszébe sem jut rámozdulni:)
Nem tudja ki Descartes? Kimaradt a filozófia az életéből:) A többi villalakó olyan egyszerű fogalomra sem tudta a választ, hogy mit jelent a rongyrázás vagy a fehérmájú. A hedonistát legalább most Spárta megjegyezte.

Cérnahuszár 2016.12.04. 08:43:30

@Sanda.Ipse: igen, végig el nagy szemekkel néztem hogy mindennapi nyelvben használt fogalmakról nem tudták hogy mi. Meg az a rákosi, még jó hogy nem mátyás király. Folyamatosan motyogtam hogy ez hülye :)
Nem várom hogy életrajzot mondjanak dékártról, meg hogy pontosan milyen vonalat képviselt, de azt legalább hogy filozófus...

a ráerőszakolás sztem nem szerepjáték, van egy ilyen oldala is, mert akkor nem csapkodta volna magát a földhöz hogy nem úgy van ahogy ő akarja
Akkor csípem ha simán dilis, de nem erőszakos

Sanda.Ipse 2016.12.04. 08:45:53

Még egy költői kérdés: egy olyan ember, aki Münchent nevezi meg a légvonalban legközelebbi fővárosnak miért Japánnal akarja kezdeni a világ megismerését? Talán a saját országunkkal és Európával célszerűbb lenne.

Sanda.Ipse 2016.12.04. 08:49:33

@Cérnahuszár: dehogynem! Biztosítja, hogy műsoridőt kapjon. Amikor verdeste magát, még többen voltak. Persze, kicsit túltolta:)
Mindenesetre szórakoztató volt végig.
Rákosi kapcsán kérdeztem, hogy Gina hol végzi a tanulmányait? Őszintén szólva még az érettségit sem nézem ki belőle.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.04. 08:52:40

@Sanda.Ipse: EKG. Gina tényleg nagyon leamortizálta magát így a műsor végére. A legkínosabb ezek közül, hogy végérvényesen kiderült, hogy a műveltséget tekintve sötét ő is, mint az országút, és hogy a magyar felsőoktatásba bekerülni egy kalap sz*rt sem ér... Ezzel együtt az, hogy Ati meg azzal verje a mellét, hogy megnyerte ezt a "műveltségi vetélkedőt"...? Azokkal a válaszokkal, amiket adott... Broááááf. Ebben a vetélkedőben ugyanúgy kettős leléptetést érdemeltek volna, mint a hétvégi párbajon. Mindenesetre a véleményem nem változott, Ginát várom vissza ebből a párosból!

KapitányG 2016.12.04. 08:54:55

@Sanda.Ipse: "Jelenleg jogi egyetemre jár, ahol most passzív, de a játék után visszatér, hiszen célja, hogy ledoktoráljon."
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/gyaszat-enyhiti-a-valo-vilagban-gina/vzz07t7
De maga is mondta, amikor beköltözött, hogy igazságügyi igazgatást tanul.
(Egyébként itt tárgyalták este a többiek. Néha nem haszontalan a korábbi hozzászólásokba is beleolvasni.)

Sanda.Ipse 2016.12.04. 08:56:17

@VV Erőlegény: ha Ati visszamegy kettesben, ha nem, akkor egyedül láncdohányzik szótlanul Dávid a sutban.

Cérnahuszár 2016.12.04. 08:56:50

@Sanda.Ipse: végül is nekem mindegy hogy megjátssza vagy sem az erőszakosságot, nem jön be sehogyse nálam. Ha megjátssza tudnia kell hogy az nem pozitív és csak rajongói bázist veszít vele, értelmetlen húzás.

Gina.... ehhh
nagy csalódás, úgymond :) Az is jobb ha megmondja hogy nem tudom, mint tippelgessen. Az meg hogy nem lehet lelőni beszéd közben, az ember hajlobogva menekül
háttérzaj, amikor ati beszélt, csak azt lehetett hallani hogy mondja a magáét, de érteni belőle semmit

Sanda.Ipse 2016.12.04. 08:59:04

@KapitányG: nem árt, ha valakinek van rá ideje:)
Egyébként köszi az infót. Az ELTE Jogi Karán a történelem felvételi tantárgy. Kizárt, hogy Gina ott megfeleljen.

Cérnahuszár 2016.12.04. 09:00:21

@Sanda.Ipse: hát ez az, ezen a pályán hogy? egy kérdőjel a fejem.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 09:00:23

@Sanda.Ipse: én nem mennék el Japánig. rettegek a repüléstől, úgyhogy eleve csak olyan helyek jöhetnek szóba, amik elérhetők szárazföldi közlekedésel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.04. 09:03:11

@Sanda.Ipse: Persze, azt a Japánt, amelyik ország a föld déli féltekén található, fővárosa Tel-Aviv, amelyik országot néhány százezer ember, és eldősorban feketebőrűek laknak, akik nem szeretik a halat, hivatalosan spanyolul beszélnek, és ahol az EURO a nemzeti fizetőeszköz...

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 09:03:18

@Cérnahuszárnekem akkor volt, mikor kiderült, hogy Dina szociálpedagógus..

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 09:03:57

@Cérnahuszár: az előző neked ment, hülyebillentyűzet

Sanda.Ipse 2016.12.04. 09:05:13

@VV Erőlegény: LOL
A legjobb hozzászólás, ever.

Cérnahuszár 2016.12.04. 09:05:19

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): na az volt a másik talány nekem :( a Dina végzettsége és viselkedése közötti szakadék

Sanda.Ipse 2016.12.04. 09:07:04

@VV Erőlegény: tedd hozzá, hogy és ahol a vonatot angolul úgy hívják, hogy csihuhu...

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 09:07:29

@Cérnahuszár: nekem is az a végzettségem , és nem értem, hogy engedhették, hogy diplomázzon. már ha irl is ezt tolta

Cérnahuszár 2016.12.04. 09:07:45

jihihi, megvan a mai napra a megoldás.
megyek és veszek egy lityó vodkát és narancsot
ma bulika lesz.

Sanda.Ipse 2016.12.04. 09:08:47

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): én először Dinát csak tegnap láttam a Belevalóban, de számomra is kizárt:)

Cérnahuszár 2016.12.04. 09:10:37

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): sztem csak bemagolta a tudnivalókat de alkalmazni, azt nem tudja.
másképp nem lehet.

KapitányG 2016.12.04. 09:13:50

@Sanda.Ipse: Nem tudom, kizárt-e, mindenesetre a Pázmányon megfelelt.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 09:13:53

@Cérnahuszár: nem egy magolós szak alapvetően, a gyakorlati dolgokon sokkal nagyobb a hangsúly a vizsgákon is, ha nem érted, nem mész át. (kivéve talán a jog, na azt magolni kellett, de én imádtam)

@Sanda.Ipse: el sem tudom képzelni, hogy ezt csinálja. nincs az a munkaadó, aki ilyen stílussal felveszi. határozottnak és következetesnek kell lenni a kedveskliensekkel, de nem alpárinak

Cérnahuszár 2016.12.04. 09:14:19

@Sanda.Ipse: azon jót röhögtem, az vicces volt, a csihuhu
legalább nem akart mást mutatni mint ami

olyan volt mint amikor az iq tesztemet csinálták ősrégen, és az alkohol és a deszka közötti közös pontra azt találtam mondani hogy kalóz :D
jót röhögött a pszichomóki, és azt mondta hogy végülis...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.04. 09:20:31

A műveltégi vetélkedőből az megvan, hogy kérdés: Mi Magyarország jelenlegi államformája ? válasz Gina: (bizonytalanul inkább visszakérdezve) köztársaság...? (helyesválasz gong kis késéssel megszólal) közben Gina, vagy mégsem...? A helyesválasz azért Ginánál elfogadva. Vagy a másik oldalon Atti mindent eldöntő kérdésre (ami már nem emlékszem, hogy mi volt) adott, két oltári nagy baromság utáni, (vélhetően) nézői (értsd: Dávid) súgás alapján történő helyes válasza. Ami Atiban egyébként a legundorítóbb számomra, ahogy ezeket az (akár csalással) is behúzott győzelmeit, vagy egyéb nem létező (pl korábban főzési) teljesítményeit később a riportszobában, teljes meggyőződéssel és átéléssel, fényes sikernek minősítve kommunikálja...

Cérnahuszár 2016.12.04. 09:22:19

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): hát akkor passz, talány marad a végzettsége

sztem a jogot is érteni kell, mert ha nem tudod alkalmazni, megette a fene a sok jogszabályt a fejedben, csak hát rengeteget memorizálni is kell, ez van.

Sanda.Ipse 2016.12.04. 09:24:48

@VV Erőlegény: főzés? hát szakács az istenadta!

Cérnahuszár 2016.12.04. 09:25:06

@VV Erőlegény: vagy még ott van a lehetőség, hogy a csatorna csak a blődségeket mutatta, a helyes válaszokból csak 1-2.
Nekünk meg hullik a hajunk és gúvad a szemünk.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.04. 09:30:50

@Sanda.Ipse: A szállodás héten kb ezeket kombinálta csak, omlett, tükör tojás, lágy tojás, de erre igen-igen büszke volt!

Sanda.Ipse 2016.12.04. 09:33:36

@VV Erőlegény: ha ismerné a fusion konyhát, akkor a Konyhafőnökben tündökölne a tudásával:)

Sanda.Ipse 2016.12.04. 09:38:42

@Cérnahuszár: létezhettek ezeknél egyszerűbb kérdések?

ficekence 2016.12.04. 09:41:14

A tegnapi műveltségi vetélkedő kiverte a biztosítékot nálam.
Nem tudok másra gondolni, szerintem Gina félreértette a kérdést, talán a felszabadulásra koncentrált, de akkor sem jó, mindegy. :)) Döbbenet ez a sötétség mindegyik fejében, mert meg vagyok győződve róla bármelyik állt volna ott, akkor is siralmas lenne a végeredmény.
Vivi nagyon helyes volt, elmondhatom, hogy egész évad alatt jókat derültem rajta, ennek az az oka, hogy legtöbb esetben elfogadom az embereket olyannak amilyenek.

Hajrá Gina, ne hagyd, hogy Ati menjen vissza!!

csincsilla72 2016.12.04. 09:52:27

@ficekence: Szerintem keverik a rendszerváltást a felszabadulással.:-(

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 09:53:29

Ginának Kendall hajat csinált Vivi,csak azt nem értettem miért fektették mellé Ati papírfiguráját. olyan volt ez mint a Don Carlos.
másik,nem tudom feltünt e,de mikor Ati győzött az agypárbajban,és Dávid előugrott,és Ati hátbaveregette Dave-t,akkor a Dave háta kongott

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 09:55:51

@Sanda.Ipse: feldobhatta volna a videót egy cápával,hogy Gina éppen uszik a medencében,amikor megjelenik egy cápa,és Gina egy szuszra elkezd veszekedni a cápával

Cérnahuszár 2016.12.04. 09:56:15

@PeniValdes: aztaqva
a végén kiderül hogy ő bishop és nemsokára lemászik egy alien is
vagy előugrik ginából

csincsilla72 2016.12.04. 09:56:58

Megnéztem a kvízt. Jajj. Sötétek, tájékozatlanok.
Deszkártesz:-))
Taigetosz-pozitív banda.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 10:14:33

@csincsilla72: az még hagyján,de olyan is van,hogy az nem tud kiejteni helyesen egy szakmába tartozó nevet,aki a szakmát műveli

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 10:15:12

@Cérnahuszár: a másik,hogy Dávidnak nem szedték le rendesen a szemsminkjét

Cérnahuszár 2016.12.04. 10:23:12

Vagy várjunk csak, vivi nem végezte el a gimit, igazából 8 általánosa van? Akkor értem miért nem tudja ki az a Descartes.

ficekence 2016.12.04. 10:26:09

@csincsilla72: Óriási baj, még akkor is ha izgulnak, mert valljuk be azért a fotelből könnyebb ezekre az alap kérdésekre válaszolni. Én tényleg nem gondoltam, hogy ilyen nagy baj van az oktatással.Az is tény, hogy szelektálni kell a tudásanyagot, nem tanulhatnak meg mindent, de ennyire! ? Descartes-ért nem volta annyira pipa, nem biztos, hogy nagy hiányosság ha valaki nem ismeri. Szerintem. :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 10:31:08

@ficekence: nem szelektálni kell,hanem hatékonyabbá tenni,át alakítani

hereverő heverő 2016.12.04. 10:34:10

@ficekence: nekik is az az otthonuk, legalábbis jelenleg. Szóval ezeket tudniuk kellene. Descartes ismetete is az alapműveltség része kellene legyen. Akkor lenne igazán hochművelt, ha nem csak azt tudná, hogy ki volt, de tudna tőle idézni, vagy felsorolni a műveit. Ezeket én sem tudom, és az sem akinek nem szakterülete a filozófia.

hereverő heverő 2016.12.04. 10:40:32

@PeniValdes: Az a baj, hogy ami jó volt a régi oktatásban azt kidobták, minek a lexikális tudás, gyerünk kompetencia alapú oktatást nyomatni. Csakhogy a tanárok, a tananyag, az oktatáspolitika maradt ugyanaz. Az nem átalakítás, hogy ugyanazt a szart ugyanazok az emberek új eszközökkel próbálják eladni. És ebben legkevésbé a tanárok a hibásak.

csincsilla72 2016.12.04. 10:40:35

@ficekence: Nem az a baj, hogy nem tudja, hogy a mondás Descartes-hoz köthető, hanem az, hogy kiolvasni sem tudja a nevet. Kábé, mintha azt hallottuk volna, hogy "sakespeare":-(
Legalább a névről hallania kellett volna.

Egyébként az a gond, hogy jelenleg az oktatásban is van egy hatalmas szakadék. Az igényes, tudásra áldozni tudó és akaró szülők magas szintű ismeretekhez juttatják a gyereket, jó iskolával, magántanárokkal, plusz foglalkozással. A többi meg mehet a balettba ugrálni, majd jót röhögünk rajtuk. Ők maximum arra lesznek jók, hogy egy futószalag mellett álljanak, vagy elhúzzanak mosogatni Londonba, amíg beengedik őket.

ficekence 2016.12.04. 10:42:06

@PeniValdes: Az átalakításba belefér a szelektálás. Nem vagyok meggyőződve, hogy pl. a francia forradalomról, vagy az I vil. háborúról és sorolhatnám, olyan részletességgel kell tanulni, mint ezelőtt 20 évvel. Gondolom, mert nem vagyok szakértője a témának.

hereverő heverő 2016.12.04. 10:43:37

@csincsilla72: De most ez a központi irány, a gimik lezüllesztésével és az egyetemek feldarabolásával, átalakítgatásával. Mindenki menjen szakmunkásképzőbe, mert mi leszünk a munkaalapú társadalom! Meg a vas és acél otszága is leszünk, ja..

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 10:45:52

@hereverő heverő: nagyon szigorú magyartanárom volt a gimiben, minden órára tanultam nála, mint a kisangyalok, mert mint tudjuk, az ördög sohasem alszik. egyetlen egy alkalommal voltam úgy, hogy nem tanulok a következő alkalomra, mert volt 1000000 más. pont Descartes és a francia klasszicizmus volt a téma. mit ad isten, következő órán én voltam a szerencsés kiválasztott. semmit sem tudtam, akkora egyest kaptam, hogy kilógott a naplóból. egyetemen filozófiavizsga, egyetlen tételt nem tudtam, főszereplője Descartes volt. naná, hogy azt a tételt kaptuk meg kidolgozásra. nem szeretem a pasit, na

ficekence 2016.12.04. 10:47:45

@hereverő heverő: Természetesen, de az a tapasztalatom, hogy jelenleg a kiemelkedő idézetek között van a tetováló szalonokban a kogito ergo sum és ettől tovább nem terjed a dolog. Szomorú, de ez van. Ettől függetlenül nem vagyok benne biztos, hogy a felsőbb oktatási intézményekből beválogatott játékosok túl sok indulatot váltanának ki az emberekből és ennek a játéknak ez a lényege.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 10:50:26

@ficekence: nem tanulnak róla olyan nagy részleteséggel, amit meglehetne vágni az az őskor, nem kell komplett fejezet róla. a másik,ami nekem kissé problémás,hogy pl történelemből ugyanazt tanulod hellyel közzel 12 évesen,mint 16 évesen. az is igaz,hogy általános iskolában nem kéne tanítani a német és olasz egységet,mert nehéz.
ezzel együtt alakítottak,hiszen jelenleg hetediukben tanulják a ii.világh-t is.

ficekence 2016.12.04. 10:52:07

@csincsilla72: Talán ez is szempont volt a "szereplő" válogatásnál. Egyébként imádom azt mondani, hogy Shakespeare. :))))
Ez is egy társadalmi jelenség, egyelőre nem sokat tehetünk és tesznek ellene, egyre kevesebb szülő tudja megfizetni a minőségi oktatást, de az is baj, amikor egyetemi végzettségű emberek állnak a szalag mellet és a benzinkúton.

ficekence 2016.12.04. 10:54:05

@PeniValdes: Úgy látom nagyon ott vagy ebben a témában én egy ideje nem követem az iskolai tananyagot, de a közeljövőben valószínű másként lesz. Akkor majd megyek tüntetni. Vagy nem.

,, 2016.12.04. 11:00:10

@ficekence: egyébként nagyon valószínű, h ez lehetett, h az 56-ot keverte a rendszerváltással.

Sanda.Ipse 2016.12.04. 11:00:57

Komolyan nem értem, hogy éppen Descartes nevének kiejtésén rugóztok. Ha Viviennek fogalma sincs róla, hogy kicsoda, a nevét sem hallotta, nem tudja, hogy francia, nem ismeri a francia kiejtés szabályait, akkor nem tudja kiejteni a nevét. Pl. Cervantes neve elég furcsa lenne francia kiejtéssel, ha nem tudnánk, hogy spanyol. Meggyőződésem, hogy őt sem ismeri mindenki.
Sokkal durvább volt Rákosit megnevezni a rendszerváltás első miniszterelnökének, bizonytalankodni az ország jelenlegi államformájában, mindennapi kifejezések (rongyrázás, fehérmájú, hedonista) nem ismerése, Münchent válaszolni a legközelebbi FŐvárosnak, stb.

hereverő heverő 2016.12.04. 11:02:05

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Pedig szegény Descartes nem tehet róla.. De akkor kit szeretsz ? Orlai Petrich Somát ? :)) Aki megfestette Somapetőfi arcképét ?

,, 2016.12.04. 11:02:07

Az alapvető(?) műveltség meg nem IQ teszt. Sőt az IQ teszt is marhaság, szerintem ezek túlhaladott fogalmak. A mai világban azt kellene intelligensnek tartani aki képes boldogulni az életben, nem hal éhen, sőt esetleg a Maslow-piramis felső felében található szükségleteket is ki tudja elégíteni. Sok diplomás erre nem képes, hiába tudja ki Decartes.

hereverő heverő 2016.12.04. 11:05:15

@szörnycsi: Akinek IQ teszten magasabb az intelligenciája, az nagy valószínűséggel fog feljebb jutni a Maslow piramison is. Persze ehez azért kell sok más Q is.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 11:06:18

@hereverő heverő: senkit sem szeretek, muahaha. na jó, a kedvenc filozófusom ByeAlex. :)))))
viccet félretéve: a középkoriakat szeretem leginkább, Boccaccio, Abélard

pomac 2016.12.04. 11:08:44

most nézem fel lett cserélve a posztszám 98 van kiírva 89 helyett :DD

pomac 2016.12.04. 11:12:38

@szörnycsi: volt ideje gondolkodni rajt, egyszerűen nem tudta ,nem kell mást belelátni :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.04. 11:19:18

@szörnycsi: persze,de ezt befolyásolja pár dolog, egy háború esetén pl sokat nem ér a diplomád,hiszen már az első szinten megrekedhetsz, ami a fizikai alapszükségletek (nincs mit enni),és a biztonságérzeted sem lesz meg,am i szintén az alsó részen van. és a komplexebb pszichológiai motivációk csak akkor teljesíthetőek, ha az alap biológiai részek okésak. tehát fentartásokkal kell kezelni az iq-maslow közti összefüggést

pomac 2016.12.04. 11:20:30

nem kellene mindent az oktatásra fogni vannak bajok a fejekben is ,nem voltam jó tanuló de igy 16 év érettségi után is többet tudok mit ők benn :DDD és ez szerintem nem CSAK iskola szégyene nagyban az Ő hibájuk is

ficekence 2016.12.04. 11:39:15

@szörnycsi: Én is így gondolom, ekkora orbitális marhaságot nem lehet elfogadni. Nem is értettem, hogy mondhatott ilyet.

További jó beszélgetést. :)

ficekence 2016.12.04. 11:40:56

@PeniValdes: Gina nyer! Hacsaaaak nem nyögik be este, hogy 3-as párbaj lesz.

Hajrá Gina!

Cimili 2016.12.05. 00:03:58

@Ay Mama, Que paso: most jöttem vissza, mert tegnap elfelejtettem elolvasni, pedig terveztem és most eszembe jutott. szerintem értem a tegnapi napod, ne légy szomorú, vigyázz magadra, várunk a vv9ben!
süti beállítások módosítása