Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x97 - Ati megdöbbentő gyónása (18+)

2016. december 02. 09:12 - Hoppancs

Gina affektálva ismerteti a nem létező Nagy Testvér üzenetét, amely szerint a házi szavazás első helyezettje jutalmul a sufniban tölthet egy éjszakát a másodikkal. A lemaradók kedvéért feloldom a kódot: Dávidról és Viviről van szó. A káröröm és a potenciális nemi erőszak gondolata felpezsdíti a villát, mindenki őrülten drukkol Dávidnak, akinek mimikája valahol a fintor és a görcsös mosoly közt félúton halt hősi halált. A páros vihet magával némi kémiateremtő alkoholt is, elvégre a South Parkban remekül működött, malac-elefánt viszonylatban.

gf.gif

nevtelen_1.jpg

nevtelen_2.jpg

Vivien örül, hogy végre kettesben ütköztethetik „életnézeteiket”, amibe a vacsora utáni azonnali kómában és a megváltó reggel gyors eljövetelében bízó Dávid fájdalmas ööööööö-vel törődik bele. Lehet, hogy ennél még a szex is jobb lenne, de már késő. Egyéb közös témák (esetleg lager sör) hiányában marad a kölcsönös analízis: Vivi egy ötéves kislány érzelmi szintjén rekedt, Dávid meg „bevarrt seggű”. Erről ennyit. A kihívás utáni összefoglaló legfeszültebb része mindig az arról folytatott párbeszéd, hogy ki lesz majd az ellenfél abban a jövőben, amely már a múlt, úgyhogy most is vadul fészkelődöm a székemben Ati és Dávid elmélkedése közben. Állítólag ez most azért érdekes, mert kiderül, hogy Ati nem bontotta ki az igazság minden részletét, amikor azt mondta, hogy nem befolyásolta senki. Pedig Dávid igen, sőt, közben fingott is, amit az eseményről tudósító Ati helyettünk is hallott és érzett.
nevtelen_3.jpg

nevtelen_4.jpg

A második blokkban katolikus-gyorstalpalót kapunk, melyből kiderül, hogy néz ki egy gyónás. Úgy, kérem szépen, hogy akinek „vaj van a füle mögött”, annak egy szobában, egyedül, egy – itt gyóntatópad néven emlegetett – imazsámolyra térdelve kell a kamerába mondania bűneit. Utóbbiak a villatársak ellen elkövetett rosszaságokra korlátozódnak, szóval Krisztián eszkort- és Dávid sorozatgyilkos-múltjáról hiába akarnánk hallani. A keresztény Atinak sem tűnik fel az olyan részletek hiánya, mint a pap, a titkosság és a feloldozás, ő amúgy a hangos büfiket és pukikat bánja leginkább, de tulajdonképpen azokat sem, mert viccesek. Azt hiszem, ez a legérdekfeszítőbb jelenet, meg az, amikor Gina rájön, hogy nem a zsámoly elé, hanem az alsó részére kellett volna térdepelni. Többen is említik, hogy előtte még sosem gyóntak, és szegények azt hiszik, hogy most már igen. 

gf1.gif

nevtelen_5.jpg

Szépségpercek következnek, két külön csokipakolásfőző-technikával és tesztalannyal. Dávid önironikusan sürgölődik, a kész mű Somának korábbi hasmenését juttatja az eszébe. Vivi alkotása sem szebb, viszont valami furát keverhetett bele, mert a némileg szituáció-idegen „gyere, basszál meg!” felkiáltással kezd bele Soma kenegetésébe. Persze, ha ez egy „olyan” masszázs lesz, akkor én kérek elnézést. Nagy küzdelmek közepette sikerül az áldozat felsőtestére applikálni némi darabos cuccot, Krisztián pedig nem tudja magában tartani a felismerést:

Olyan, mintha mellbe szartak volna!

 Valljuk be, ezzel azért nem olyan könnyű vitába szállni.

 gf3.gif

Az egy fokkal esztétikusabb, saját készítésű krémmel Dávid kényezteti magát, Zsolti meg valahol a tévé előtt, Patrik kezét szorongatva zokog hangtalanul.

gf4.gif

Az ecset és a kence találkozása tocsogó hangot generál, amiről Krisztiánnak szívmelengető asszociációja támad. Na, vajon mi jut eszébe?

      1. Pajkos gyermekek a pocsolyában tapicskolnak.

      2. Édes kis levelibéka a vízbe csobban.

      3. Ki-be jár a kárszeg.
     
      4. Egy cuki kutyus vizet lefetyel.

Igen, pontosan.

Vivi szorgos keze alatt eközben új szuperhős születik: Hölgyeim és Uraim, a Kakiember!

bscap0000_5.jpg

Dávid szemébe belemegy a csokikrém, mire Krisztián kifejti, hogy ő pont ezért nem kockáztat, hiszen a kontaktlencséjével reakcióba lépve az anyag neki egyenesen az agyába juthatna, azt pedig egészen biztosan nem élné túl. Soma Fekete Pákó fiatalabb verziójának titulálja Dávidot, ő maga pedig a „kis kukac” címet kapja meg Ginától. Krisztián ismét kénytelen szóba hozni a kárszeget, mert régen emlegette már. Arra kíváncsi, mi lenne, ha bekenné a trutyival, de csak a szája nagy, ekkora rizikóba még ő sem állna bele. Mert mi van, ha mégsem nő meg? A Dávidon és Somán végrehajtott emberkísérlet végeredménye a következő: a csokimassza csak addig barnít, amíg le nem mossák. Megint összetört egy álom.

gf5.gif

Anikó ezután brutálisan támad a szegény nézőkre az infóval, miszerint Ati ismét egy lánnyal fog párbajozni. Ha ennek nincs hírértéke, akkor nem tudom, minek van. A sokkból felocsúdva ugrunk is a kihívásra, ami után Soma megpróbál véleményt nyilvánítani, de az ő tempójával, a csicsergő Gina mellett ez mission impossible. Vivi elmagyarázza, hogy azért áll Gina mellé, mert ő is felszólalt az isteni Zsolti érdekében, ami persze akkor necces volt, mert előtte Mici stábjában kezdett. Krisztiánnak ez még mindig fáj, de az még jobban, hogy Gina nem tiszteli eléggé, még a hangját is felemeli vele szemben. A bűnös a puffogó FÉRFIT hátrahagyva vonul taktikai megbeszélésre, aminek lényege, hogy Vivivel és Somával olyan hangzavart produkálnak, mint alsós táborozók a Balcsi felé tartó vonaton. Atiéknál nyugisabb a helyzet, ott stabilitás van és józan érvek, a fő szabály pedig az, hogy minden feladatba 110%-ot kell beletenni. Még jó.

 

Címkék: 18+ vv8
739 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 13:20:32

@VV Erőlegény: te tudod,én idétlen csillámpóniknak nem adnék pénzt,meg ostorlábú tivyknek sem.

MacákékIcukája 2016.12.03. 13:21:56

@kamilla123: ekg, anno az ejjeli on is pont ezert volt jo, ott is mindig tok nyugisan dumcsiztak. Meg hulyeskedtek is

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.03. 13:22:18

@MacákékIcukája: A magas szőke férfi felemás cipőben filmről nem hallottál ?

Sanda.Ipse 2016.12.03. 13:24:32

@MacákékIcukája: nem. Ő végig játszott, végig jelen volt. Tele volt szellemes élcekkel. Dávid néha feltűnik, ha van helyzet, amit ki lehet használni. Attila nem átallt hülyéskedni sem, ha arról volt szó (iskolahét), míg Dávid azt is véresen komolyan vette és Soma trollkodása miatt még az óráról is ki akart menni, majd Soma iskolahét győzelmét is nagyon rosszul viselte.

MacákékIcukája 2016.12.03. 13:24:34

@VV Erőlegény: de hallottam (lattam is kiskoromban) csak azt nem tudom, hogyan jon ez ide

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 13:24:34

@VV Erőlegény: ja mert Vivi igazából egy komoly lány:) ennyire nem látszik jó színésznek

2016.12.03. 13:24:47

@Sanda.Ipse: mi is megtennénk a helyében.

@PeniValdes: én nem és adakozni is szokok ;)

@MacákékIcukája: a marcsis flörtöt a mai napig vattafakk-ként kezelem, az a csaj sem volt egy észkombájn.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 13:25:37

@Sanda.Ipse: az iskolahét nagyon megérintette a srácot...szerintem ebben volt a kinti világban is csak sikere..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 13:26:19

@Biriksz_Krokiksz!: utcán nem szoktam. én ilyen gonosz alak vagyok

MacákékIcukája 2016.12.03. 13:27:24

@Sanda.Ipse: nem azt irtam h David olyan mint Attila (mert egyaltalan nem olyan), hanem arra az egy mondatra amit elobb irtal reagaltam. Attila is kihasznalta a szellemi folenyet es a jobb retorikajat anno (persze meg jobban mint most David, de o idosebb es szociopatabb is volt).

Sanda.Ipse 2016.12.03. 13:27:36

@Sanda.Ipse: Attila mozgatta a szálakat, Dávid csak helyzeteket használ ki. Egy napon nem lehet említeni a villabéli jelenlétüket.

MacákékIcukája 2016.12.03. 13:28:42

@Biriksz_Krokiksz!: ugye? En is... es Milo is :DDD Sztem nincs lo jo a szamar is alapon tortent meg. Plane h Milo akkor meg csak 18 volt

Sanda.Ipse 2016.12.03. 13:28:44

@PeniValdes: Ja! Ott is hagyta az egyetemet. Nem bírta elviselni a sikert:)

2016.12.03. 13:30:18

@MacákékIcukája: casting: nagyon egyenlőtlenek idén az erőviszonyok, dávid egymaga lenyomja a teljes társaságot, és ez így nem jó, gyak' nincs ellenfele. mmkk díjaznám, ha legközelebb csak bevállalós okosgonikat küldenének játékba.

MacákékIcukája 2016.12.03. 13:31:18

@Sanda.Ipse: feljebb megindokoltam. Amugy felrojatok neki h a Micis ugyon rugozik Atival egyetemben, kozben ti meg folyton az egyetem felbehagyasan :DDDD

Na elmentem setalni, meg kell tanulnom ujra jarni.

2016.12.03. 13:31:41

@PeniValdes: utcán nem járok. de szok utalni mentőknek, inkubátoroknak, állatoknak.

Sanda.Ipse 2016.12.03. 13:33:33

Az ostorlábú szerepléséről nincs véleményem, mert igazán csak a párbaján láttam. Gondolom, azóta visszavitték a sárgaházba. (Ja, az bezárt.)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.03. 13:34:52

@MacákékIcukája: Hát hogy te is "magas vagy vékony és szőke", ráadásul most még az egyik lábadra éppen lábadozol is, és ez úgy összességében valahogy ezt a hozzászólást generálta bennem a meghivatkozott kommentedre amiben a Dávid nőtípus ízléséről értekeztél, és hogy az hogy áll arányban a te adottságaiddal, de ha ennyire sz*r volt, akkor engedd el. Néha nem jönnek össze a poénok (még nekem sem) :-) !

Sanda.Ipse 2016.12.03. 13:35:03

@MacákékIcukája: folyton? Először jegyeztem meg arra, hogy az iskolában voltak sikerei. Bocsi, nem lehetett kihagyni:)

2016.12.03. 13:38:05

@Sanda.Ipse: uhhh, őt pedig érdemes visszanézni, a párbaj lófszse vót a villabéli viselkedéséhez képest...

2016.12.03. 13:39:17

@PeniValdes: de miért kívánsz ilyet nekünk? (sír-zokog) legfeljebb te nem nézed (szintén sír-zokog)
;)

2016.12.03. 13:40:44

@MacákékIcukája: szurkolód vok! és az utazás is közeledik! #izgulási!

Sanda.Ipse 2016.12.03. 13:41:51

@Biriksz_Krokiksz!: nekem valahogy az is too much volt:)

Sanda.Ipse 2016.12.03. 13:43:25

@PeniValdes: Penike ne aggodalmaskodj! Már kitöltötték a nevét a csekkre:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.03. 13:44:22

@PeniValdes: Picit elbeszélünk egymás mellett... Csak annyi akartam mondani, hogy a félig potya 36 millának Vivinél, vagy Tyvinél is meglenne a helye (lehet, hogy pl. el lehetne vinni őket gyógykezelésre, vagy valamilyen személyíség terápiára stb. egy pszichológushoz), ezeket a pénz elköltési dolgokat sem gondolnám hasznosabbnak, vagy haszontalanabbnak, mint mondjuk egy Attival történő földkörüli utazásnak (Japán érintésével)... A másik, hogy furcsa, amit Vivi csillámpóniságának elutasításával kapcsolatban mondasz, mert pl. bizonyos értelemben nekem a te teljesen egyedi komment stílusod is ilyen csillámpónis, és én pont ezt szeretem benne!

2016.12.03. 13:44:57

@PeniValdes: manuperálásban jó vagyok, és a szériákat is láttam, klassz medúza lennék :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (am' kikérem magamnak még a feltételezést is, h jelentkeznék)
XD
XD

2016.12.03. 13:46:27

@Sanda.Ipse: rémísztő karakter volt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 13:46:35

@VV Erőlegény: tényleg csillámpónis??? kösz,hogy szóltál. változtatok rajta akkor.
a baj,hogy én nem tudom elhinni tivyről és viviről,hogy ilyenre költenék..pedig jó lenne

Lilith.Inanna.1 2016.12.03. 13:46:54

@morningstar: Szia.Igen, képszerkesztő progival :)

2016.12.03. 13:48:08

@PeniValdes: tényleg? megleptél! (de akkorse) :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.03. 13:48:51

@PeniValdes: Na ez a prekoncepció! Amúgy szerinted ők mire költenék ?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 13:50:06

@VV Erőlegény: tivy szerintem a videóira,vivy meg a pónikra,a sminkre,álmokra, mesékre

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 13:50:54

@VV Erőlegény: nekem ne használj ilyewn idegen szavakat,ne degeneráljá má.

Sanda.Ipse 2016.12.03. 13:52:17

@PeniValdes: Tiviviviviről nincs értelme polemizálni. Hazament. Én láttam hazamenni:)
Soma és Vivi. Remélem, ők még okoznak némi feszültséget.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.03. 13:54:05

@PeniValdes: Ha pl Tivy a videóira, akkor az azt jelenti, hogy tovább építi a Tyv Tivy brandjét, ami végsősoron a megélhetését biztosítja, tehát vállalkozik... Vivi esetében, ha a pónira, álmokra, mesékre költi, akkor azt sem tartom feleslegesebbnek, mint a japán utat...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 13:54:50

@VV Erőlegény: egyébként ezzel a csillámpónisággal megsértődtem, pedig tök jól tudtam veled kommunikálni

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 13:56:13

@VV Erőlegény: köszönöm,tudod mi itt tanyán nem használunk ilyen szavakat
én viszont nem bírom ha vki gyerekes,én egy komoly ember vok irl,és nem bírom a művészlelkeket

2016.12.03. 14:00:20

@PeniValdes: tyvy és munkássága pusztító, szerencsére már elesett a jutifalattól. vyvy meg szimplán csak egy szórakoztató bolond csaj. ha aszerint szavaznánk, h kinél lehetne jó helye a zsének, akkor mindenki dávidot mondaná, kb mint robinnál. és amúgy sztem ez auráliának, meg alekosznak is köszönhető, az embereknek kezd elegük lenni a magamutogató hülyékből. (hálisten)

xukxuk 2016.12.03. 14:00:40

Mit esztek ezen a Dávidon? Akkora füle van mint az elefántnak , ha motorizálná még repülni is tudna :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.03. 14:00:43

@PeniValdes: Csak a vita kedvéért, komoly ember trollkodik a neten...? :-)

2016.12.03. 14:02:49

@VV Erőlegény: már hogy a viharba' ne?! *ugrálok* :))

Cérnahuszár 2016.12.03. 14:05:28

@xukxuk: azt hogy okosabb a többieknél és nyugodtabb. Ez pont elég hogy sokaknak szimpi legyen, akármennyire is idegesít ez egyeseket

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.03. 14:06:35

@PeniValdes: OK, egyelőre visszavonulót fújok, mert vár az ebéd, de még biztos folytatjuk... :-)

@Biriksz_Krokiksz!: Ez lenne pontosan az én válaszom is a kérdésemre. :-)

2016.12.03. 14:11:42

@PeniValdes: vajon a fül hízik az emberrel, és ha lefogy akkor fogy vele? (én csak annyit tudok, h nő életünk végéig)
XD

2016.12.03. 14:12:19

@VV Erőlegény: peni ari, ne piszkáljátok egymást. :(

2016.12.03. 14:16:06

ma késői lulu poszt lesz vajon? *-*
(-próbálja oldani krokk a feszkót)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 14:24:43

@Biriksz_Krokiksz!: nem hizik,és nem fogy, magamon erzt tapasztaltam, mindig ugyanakkora volt a fülem. azt elképzelhetőnek tartom,hogy optikailag nő fogyás esetén,hiszen ha vkinek nagyon pacákos a képe, akkor előfordulhat hogy a felesleges zsír elnyomja a fület

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 14:25:32

@Biriksz_Krokiksz!: ő akart velem kötekedni...(direkt nem használok szmájlikat)

2016.12.03. 14:28:45

na! vmelyik nap (tegnapelőtt) beszélgettünk itt szemüvegekről, meg szemüveges pasikról (akikért én pusztulok ;) ) hoztam ábrázolást, amíg posztra várakozunk
XD
www.youtube.com/watch?v=qpgTC9MDx1o

2016.12.03. 14:33:28

@PeniValdes: mindegy, én sajnizom. egy vacak vv miatt vitázni pláne komolyan venni nagyon nem kúlság. mindenki arra szavaz, akire akar.
(részemről vyvyre fogok, és aki beszól, annak annyika)
XD

Sanda.Ipse 2016.12.03. 14:48:50

@Biriksz_Krokiksz!: +100000 = EKG
Na, mék ebédelni.
Hajrá Vivi + Soma!:))))

MacákékIcukája 2016.12.03. 15:00:17

@VV Erőlegény: :DDDDDDD ezen annyira rohogtem, fosch9-es poen volt de ertekelem!

@Sanda.Ipse: ohhh akkor bocsi, mindenesetre mar otvenezerszer
olvastam ezt az egyetemen kattogast :))))) hulye erv...

@Biriksz_Krokiksz!: ugyesen szurkoltal!!! Tavot es sebesseget is tudtam novelni ma :)))) - eddig 600m/h volt a normal 5km/h helyett, ma lehet h elertem az 1km/h-t

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.03. 15:07:03

@alsophila.grahami: @kamilla123: Az egész VV8 sokszor dögunalom, bemehetne pár régebbi villalány (Tóth Györgyusz, Molnár Anikó, Pandora, Tomai Ildikó, Kertész Vera például), hogy felkavarják az állóvizet.

MacákékIcukája 2016.12.03. 15:14:51

@Peter_Cs: Kertesz Vera egyedul megenne az egesz bandat reggelire :)))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.03. 15:28:25

@PeniValdes: Akkor lehet, hogy mást értünk a csillámpóniság alatt. Nálam ez nem egy negatív jelző. Egyébként, sajnálom és elnézést!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.03. 15:30:21

@Peter_Cs: Vagyis Tóth Györgyusz néni, Molnár Anikó (alias nagy Ő) néni, Pandora néni stb. :-)

2016.12.03. 15:53:43

@Peter_Cs: györgyusz!!!!!! imádtam!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 15:53:52

@VV Erőlegény: semmi gond, változtatni fogok,hogy ne tűnjek csillámpóninak

taga20 2016.12.03. 15:54:12

@Biriksz_Krokiksz!: egy kérdés.
ez a szar még megy, vagy csak a legjobb részeket ismétlik?:)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 15:56:11

@taga20: állitólag miután vége lesz, akkor kezdődik vmi best of....ezzel kifullad a koncepció

2016.12.03. 15:57:15

@taga20: áááá szervusz szerelmem! még megy, lassan finishbe fordulunk, fokozódnak az indulatok! és lesz legjobb részek ismétlése is, korábbi évadokból, asszem dec. 12-től. mondd, h nézed velünk!!!!! <3

2016.12.03. 15:59:12

@PeniValdes: stíluson változtatni csak mert beszóltak (amúgy nem), nem jó. maradj penike, mi így szerizünk!

2016.12.03. 16:00:27

@MacákékIcukája: de durva tempó...kitartást :*

2016.12.03. 16:01:43

@MacákékIcukája: nemtom, ugyanolyan komtárs vok, mint tik :) kérdezzük meg fattert! (sixxt) vagy a hv írókat ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 16:03:45

@Biriksz_Krokiksz!: jo, de csak akkor ha te is kroki maradsz. zavar hogy csillámpóninak tart az egyik szövetséges

taga20 2016.12.03. 16:04:28

@Biriksz_Krokiksz!: szia drága hölgy. gondoltam belecsapok a nullás lisztbe:))

ja és mégegy kérdés, ha vége lesz, ako mi a faszt fogtok csinálni? besztof alekoszt fogtok nézni?:))

"mondd, h nézed velünk!!!!! <3"

bottal se piszkálnám eszt a dzsuvát, de ti cukik vagytok:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 16:05:41

@taga20:én ma láttam egy alekosz könyvet,le is vettem..aztán visszaraktam. de lehet hogy elolvasom

taga20 2016.12.03. 16:06:10

@PeniValdes: te tényleg néha olyan csillámpónisan tolod:)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 16:07:21

@taga20: na most te is már. egyél sünt. de tényleg.

taga20 2016.12.03. 16:08:05

@PeniValdes: húgi, én meg álltam alekinyo mellett véletlenül- szerencsére nem lett semmi bajom,- me ő is érdi:))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 16:10:28

@taga20: szerintem más miatt álltál te ott, érd nagy metropolisz,simán állhattál volna más mellett. úgyhogy nekem te ne add elő,hogy nem nézed ezt a műsort,és nem követed alekoszt

taga20 2016.12.03. 16:11:22

@PeniValdes: aszt nem úgy mondják, hogy szarjál sült?

ebolára emlékszel, remélem?:)))

taga20 2016.12.03. 16:12:55

@PeniValdes: én dehogy, tévém sincs, és csak a nesönelt nézem.
jó meg az xxl-t néha:))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.03. 16:13:53

@taga20: én meg a privát filmek újratöltvét
ebola, igen egy betegsdégh

2016.12.03. 16:14:11

@PeniValdes: milliárd éve az vagyok és maradok is, van ami sosem változik :) erről ismerszik meg a kiforrott személyiség ;)

@taga20: nekem sok sorim van, mindet véleményezni szokom.

Cimili 2016.12.03. 16:31:51

@mentolos lecsó: én is szeretem, csak mire jövök, te már messze jársz. :)

2016.12.03. 16:46:33

@Cimili: ohh jaj... már ketten vagytok ! ez már igazi fanclub ! :)))
estefelé szoktam végigverni a Zasszonyt és a kölköket ABC sorrendben... komoly elfoglaltság, pedig szívesen venném ki a részem a délutános/éjszakai műszak munkájából is !
mindig visszaolvasom és jókat derülök a kommenteken, ti sem vagytok százasok az biztos ! :)))

2016.12.03. 16:55:41

@Cimili: gyere át az új poszt alá Kedves !

Cimili 2016.12.03. 17:08:30

@mentolos lecsó: rohanok is. :) s szerintem többen is szeretik, csak ügyesen titkolják, me irigyek. :)

taga20 2016.12.03. 17:09:22

@Cimili: célozgatunk, célozgatunk?:)))

Cimili 2016.12.04. 09:45:25

@taga20: távol álljon tőlem.:))
süti beállítások módosítása